Hostinger Review – parhaan vastineen isännöintipalvelu

Jos olet lukenut halpaa web-majoitusta koskevia arvosteluitamme, tiedät, että emme ole uskomattoman innostuneita siitä, kuinka alennuspalveluiden hosting-maailma toimii.

Se menee yleensä näin.

He houkuttelevat sinut halvalla tarjouksella ja saat sitten kauhean palvelun. Puhumme Rogers-kaapelin liian pitkistä seisokkeista, huonosta käyttöajasta ja huonoimmasta tuesta. ��

Emme yleensä suosittele erittäin halpoja isäntiä, mutta Hostinger – teemme poikkeuksen.

Vuodesta 2004 lähtien Hostinger on jatkuvasti tarjonnut kustannustehokkainta, mutta korkealaatuista isännöintiä yli yli 29 miljoonaa asiakasta.

Olimme hieman skeptisiä joihinkin muihin Hostingeristä verkossa saatavilla oleviin tietoihin. Joten viimeisen 18 kuukauden ajan olemme seuranneet heitä. Voit nähdä meidän live-seuranta täällä.

Tässä Hostinger-katsauksessa tarkastelemme heidän palveluaan ja tukeaan ylhäältä alas – hyviä, huonoja ja suuria – nähdäkseen, kuinka he järjestäytyvät muiden suosittujen verkkoisäntien joukkoon.

Plussaa – mitä pidämme Hostingeristä

Uptime – 99,91%

Vuodesta 2018 Hostinger oli keskimäärin käyttöaika 99,91% – mikä on hyvä, erittäin hyvä.

Mitä käyttöaika tarkoittaa??

 • Käyttöaste – Prosenttiosuus, joka ilmaisee kokonaisajan, jonka palveluntarjoaja on online-tilassa ja toimii normaalisti.
 • Hostingerin keskimääräinen käyttöaika oli 99,91% vuonna 2018. Tämä tarkoittaa, että palvelut eivät olleet käytettävissä käyttäjille vain 0,09% prosenttia ajasta. Matematiikka vastaa noin 7,88 tuntia seisokkeja vuoden aikana.
 • Muiden isäntien, joiden hinnat ovat alhaiset, käyttöaika on keskimäärin noin 94%, mikä on noin 525 tuntia seisokkeja vuodessa. Tuo ero on valtava.
 • Mitä tämä tarkoittaa saatavuuteen – Prosenttiosuuden murto voi muuttaa merkittävästi verkkosivustosi saatavuutta.
 • Hyvä käyttöaika – Pidämme yli 98%: n käytettävyysmittareita vahvoina. Keskimääräinen tämä lähes 100% on kädet alas mahtavaa.

Latausaika – 389 ms

Mitä latausaika tarkoittaa??

Vuonna 2018 Hostingerin keskimääräinen latausaika oli 389 ms. Tämä puhaltaa teollisuuden keskiarvon vedestä.

pingdom live stat

 • Lataa aika – Todelliset nopeusmittaukset.
 • Mittayksikkö – Edellä esitetyt ajat mitataan millisekuntina ja kattaa pilvipalvelimen täydellisen pyynnön ja vastauksen ajan.
 • Kuinka tämä testataan – Kootut luvut ovat keskimäärin kuukausien mittaisia ​​kokeita iPagen erilaisilla selaimilla, kuten Google Chromen, Mozilla Firefoxin ja Microsoft Internet Explorerin alustalla..
 • Muut muuttujat – Verkkosivustosi loppukäyttäjät saattavat tuntua jonkin verran reagointiaikoista johtuen monista tekijöistä, kuten paikallisen verkon nopeudesta, selaimen käyttäytymisestä ja palvelinliikenteestä.
 • Hyvät latausajat – Kuormitusaikoja, jotka ovat keskimäärin 2 000 millisekuntia tai vähemmän, pidetään erittäin suorituskykyisinä.

Isännöintipalveluntarjoajia, joiden reaktioajat ovat hitaampia, on vaarallista käyttää, koska lukijat ja asiakkaat voivat ärsyttää viivästyksiä ja valita selata muita sivustoja sen sijaan. Syvempi sukellus tutkimuksemme osoittaa sinulle, että isännöintipalveluntarjoajat ovat kaikkialla kartalla.

Näiden tilastotietojen avulla Hostinger tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn kaikissa tilanteissa – jopa verrattuna kuratoituamme luetteloon parhaista palveluntarjoajista.

Hosting hinnoittelu selitetty

Tämä kiinnittää huomion Hostingerin kanssa. Heillä on 0,99 dollaria kuukaudessa johdantohinta. Tuntuu siltä, ​​että he katsoisivat muuta teollisuutta ja sanoivat: “Voimme tehdä paremmin.”

Tutkitaan tarkemmin siitä, mitä saat tällä hinnalla kauemmas, mutta tärkeintä pitää mielessä, että saat kilpailukykyiset käyttöajat ja latausnopeudet tässä hintapisteessä.

Periaatteessa saat todellinen hyvä hosting ja säästää rahaa. Kyllä – se on mahdollista hyvä isäntä at mahtavat hinnat. Mikä käsite!

Se on todellakin molempien maailmojen paras suorituskyvyn ja hinnoittelun suhteen. Cent cent Hostinger on todennäköisesti vastinetta rahalle markkinoilla tänään palveluna. Mainitsimmeko, että saat ilmainen verkkotunnus MITÄÄN hosting-paketilla?

Hostinger ilmainen verkkosivustojen rakentaja

Zyro – Hostingerin ilmainen verkkosivustojen rakentaja on yllättävän vaikuttava. Suurin osa isännöintipalvelun sisältämistä verkkosivustojen rakentajista on myöhässä ajatellut, mutta Hostinger toi todella käyttöön malleja ja rakennustoimintoja, jotka voivat luoda kiinteitä aloitussivuja verkkosivustolle..

hostinger-muokata-sivut

Et aio räjäyttää ketään näistä malleista, mutta toiminnallisuus tuntuu paljon siltä, ​​mitä saisit johtavalta aloitussivun luojalta ilman, että tarvitset erillistä palvelua.

Siinä on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia – sekä täysin uusia että jo kuultuja – ilmainen SSL-varmenne, rajoittamaton SSD-tallennustila ja rajaton kaistaleveys.

Innovatiivisimpien uusien ominaisuuksien on oltava Zyro AI Content Generator ja Logo Maker. Hyödynnä luovuuttasi Hostingerin uuden ominaisuuden avulla, jonka avulla voit luoda logoja brändillesi nopeasti. Kehitä yrityksesi logo Zyron Logo Makerilla.

On selvää, että aloitussivun ohjelmistot on rakennettu siihen, joten ne on optimoitu suppiloihin ja kaikkiin hauskoihin asioihin, mutta tämä on yksinkertainen korvaus, jos etsit vain yhtä sivua Internetissä.

Lyhyesti sanottuna, jos etsit kohtuuhintaista hosting-palvelua (0,99 dollaria kuukaudessa) ja haluat verkkosivun heittää mahdollisimman pian, Hostinger on upea vaihtoehto. Haluat verkkotunnuksen, haluat jonnekin lähettää ihmisiä, et ole varma mitä muuta tarvitset tällä hetkellä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua sisään ja perustaa nopea sivu Hostingerin verkkosivustojen rakennusohjelman avulla.

Jos etsit lisää rakentajia, tutustu oppaaseemme parhaille Kanadan verkkosivustojen rakentajille.

30 päivän rahat takaisin takuu

hostinger live chatRahat takaisin -takuita ylläpidetään suhteellisen hyvin tehtaalla hosting-alalla, mutta niistä on aina syytä puhua. Jotkut hosting-sivustot eivät vieläkään tarjoa rahat takaisin -takuuta ja isäntäsivustojen pitäisi joko tulla ajan myötä tai poistua.

Olen kova – tiedän.

Jos isännöintipalvelu tarjoaa rahat takaisin -takuun, voimme päätellä kaksi asiaa:

 1. Yhtiö haluaa kohdella sinua oikein
 2. He ovat varmoja tarjouksistaan

Hostinger viittaa heidän verkkosivustonsa joissakin osissa rahojen palautustakuun ilmaiseksi kokeiluversiona. Tämä on hieno tapa tarkastella näitä takuita, jotta voit pystyä lopettamaan palvelun käytön, jos huomaat, että se ei toimi hyvin.

Tässä maailmassa on paljon asioita, joihin ei liity rahojen palautustakuuta. Jos tuotteellasi on jotain tarjolla olevasta, kun olet typerä, et pidä sitä mielessä päätöksenteossa.

99,9% Uptime-takuu

Hostinger takaa, että palvelimet toimivat 99,9% ajasta. Kuten sanoin muutama lause sitten – takaukset tarkoittavat paljon.

Jos takuu epäonnistuu, voit saada rahaa takaisin. Hostingerin kanssa tehdyssä laillisessa kirjautumissopimuksessa he sanovat, että jos käyttöaikatakuu epäonnistuu, voit saada luoton, joka on 5% kyseisen kuukauden kuukausimajoituksesta. Se ei ole paljon, mutta se on jotain.

Yritykset asettavat paljon linjalle tarjoamalla tällaisia ​​takuita, ja se osoittaa jälleen paljon luottamusta palveluunsa.

Helppokäyttöinen

Aion puhua ohjauspaneelista Plussat- ja Miinus-osiossa.

Siksi se on Pro: Hostingerin käyttämä ohjauspaneeli ei ole perinteinen cPanel. He loivat oman.

hostinger-ohjauspaneeli

Tämä uusi ohjauspaneeli on paljon helpompi käyttää kuin cPanel. Mitä tämä tarkoittaa, että jos olet aloittelija, pidät siitä paljon enemmän. On selvää, että tämän ohjauspaneelin tavoitteena oli tehdä siitä mahdollisimman helppo hallita kaikkea verkkosivustosi taustalla olevaa.

Ilmainen SSL kaikilla tasoilla

Ilmaisen SSL: n tulisi olla vakiona isännöinnissä tänään. Tietysti Hostingerin kanssa ilmaisen SSL-vastaanoton mukana tulee kaikki suunnittelemasi suunnitelmat.

Mikä tarkalleen on SSL? Se tarkoittaa Secure Sockets Layer -suojausta. Pohjimmiltaan se, mitä se tekee, on turvallinen tiedonsiirto verkkoselainten ja verkkopalvelimien välillä. Haluat ehdottomasti sitä, jos yrität rakentaa menestyvää yritystä.

Kuinka SSL toimii

Jos sinulla ei ole SSL-varmennetta, SEO-sijoituksesi voivat pudota ja saada ihmiset poistumaan verkkosivustoltasi, kun he ymmärtävät, että sinulla ei ole sitä.

Rajoittamaton ominaisuus, jos päivität

Kaikki vakionäkökohdat, jotka saat ensimmäisen kerroksen suunnitelmalla, avataan edelleen muutaman dollarin edestä.

Alkuperäisen suunnitelman avulla sinulla voi olla vain yksi verkkosivusto, yksi sähköpostitili, yksi tietokanta ja rajoitettu määrä levytilaa ja kaistanleveyttä.

Jos päätät mennä korkeammalla porrastetulla suunnitelmalla, sinulla voi olla rajoittamaton verkkosivustojen määrä, rajoittamaton sähköpostitili, rajoittamaton tietokanta, rajoittamaton levytila, ja rajoittamaton kaistanleveys. Puhutaan maksimaalisesta tehokkaasta suorituskyvystä, se on se täällä.

Maksa salauksella

Olet fiksu, eikö niin? Pääsit Bitcoiniin waaaaaayen ennen joulukuuta 2017. Ostit Bitcoinit penniäksen murtoiksi takaisin vuonna 2010. Tiedän vain sen.

No, koska olet erittäin rikas virtuaalivaluutassa, saatat yhtä hyvin maksaa siitä. ����

Miinukset – mitä emme pidä Hostingeristä

Ei puhelintukea

ei puhelintukeaVaikka asiakastuki on Hostingerin huipputasoa – he eivät tarjoa puhelintukea. Monet ihmiset eivät halua puhua puhelimitse, kun he tekevät asiakastukea yrityksissä.

Joskus – kyllä, joskus – on hienoa ratkaista ongelma nopeasti puhelimitse. On tiettyjä tilanteita, joissa edestakaisin edestakaisin sähköposti tai chat ei leikkaa sitä.

Jokaisen palvelun, joka ei tarjoa puhelintukea, on saatava osuma. Entä jos sinun on puhuttava jonkun kanssa heti eilen? Chat vie sinut pois siinä skenaariossa.

Toinen outo asia on, että sinun on kirjauduttava sisään, jotta itse keskustellaan asiakastukitiimin kanssa. Ilmeisesti tämä ei ole ongelma, jos olet jo rekisteröitynyt.

Jos etsit tietoa palvelusta ennen kirjautumista, et todellakaan auta meitä chatin kautta.

Eri ohjauspaneeli

Ohjauspaneeli oli myös tämän katsauksen Pros-osiossa. Positiivisia on siellä – se on helppokäyttöinen, käyttäjäystävällinen ja järkevämpi kuin perinteinen cPanel.

Kuvittele nyt olevansa veteraani web-hosting-maailmassa – jotkut tätä lukevat ihmiset tulevat olemaan. Heitä häiritsee, että heidän täytyy käytä toista ohjauspaneelia.

Uuden ohjauspaneelin oppimiskäyrää ei ole aivan vaikea oppia, mutta miksi korjata jotain, joka ei ole rikki? Monet ihmiset ovat oppineet hallitsemaan isännöimäänsä verkkosivustoa perinteisen cPanelin avulla.

Asiakastuki ja tietokanta

Olemme koskettaneet yllä olevia Hostinger-asiakastukikokemuksen kielteisiä näkökohtia. Nyt puhutaan siitä kokonaisuutena.

Haluan ajatella asiakastukea monitoimikoneena. Jos puuttuu yksi koneen osa, se ei tarkoita, että kone ei ole hyvä tai puutteellinen – sillä ei vain ole erityisiä toimintoja, joita saatat saada muilla koneilla. Tämä ei ole hyvä tai huono useimmissa tapauksissa.

Hostinger puuttuu asiakastukikoneen puhelintoiminnosta ja sillä on omituinen pieni takki, johon sinun on kirjauduttava sisään, ennen kuin pystyt puhumaan henkilön kanssa chatin kautta.

Kun kuitenkin aloitat kyseisen asiakastukikoneen käytön, se on todella luotettava.

Kaikki chat-kysymykset, joita olemme kysyneet Hostingerin tukitiimiltä, ​​ovat olleet vastasi alle viidessä minuutissa joka on suotuisa verrattuna muuhun teollisuuteen.

Tämän koneen toinen toiminto, jota usein unohdetaan, mutta joka on elintärkeä, on tietopohja. Hostingerin tietokanta pystyy melko vastaamaan mihin tahansa kysymykseen, jonka sinä ajat siihen. Negatiivisena on, että se on järjestetty huonosti, ja sinun on luotettava hakupalkkiin löytääksesi etsimäsi.

hostinger tietokanta

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, yritys tarjoaa myös opetusohjelmia kaikenlaisille eri aiheille, joista kuka tahansa voi löytää hyödyllisiä. Heillä kaikilla on yhteys verkkosivuston luomiseen, ja niillä on paljon lisäarvoa aloittaville henkilöille.

hinnoittelu

Hinnoittelu on se, mikä todella houkuttelee sinua käyttämään Hostingeriä, joten katsotaanpa mitä tarjotaan tuossa 0,99 dollarin hintapisteessä sekä korkeammille tasoille.

Kaikista näistä suunnitelmista hinnoitellaan tilauksen lukitseminen 48 kuukaudeksi. Neljä vuotta – kuka helvetti tietää mitä tapahtuu neljässä vuodessa? Se on pitkä aika, ja edestä maksaminen on joskus vaikeaa niellä.

Asiakkaan houkutteleminen alhaisella hinnalla ei ole mitään uutta liiketoiminnassa eikä ehdottomasti mitään uutta web-isännöinnissä. Hostinger sujui tämän hieman eri tavalla, koska heidän alin taso on erittäin edullinen ja huollettava. Jos kuitenkin haluat huolehtia ilmaisesta web-hosting-palvelusta kasvaessasi – liiketoiminnan taso on järkevämpi ja on edelleen suhteellisen edullinen.

johtopäätös

Hostingerin kanssa tulet hintaan ja pysyt laadussa isäntäkokemus. Saatat joutua käyttämään korkeinta tasoa saadaksesi parhaimman potkun vastineellesi, mutta Hostinger on siellä alan johtajien kanssa palvelun suhteen.

Suosittelemme ehdottomasti Hostingeriä huipputason isännöintipalveluna, ja sitä olisi tarkasteltava vakavasti tehdessään web-hosting-päätöstä.

Hostinger UKK

Onko Hostinger hyvä WordPressille?

Hostinger on hyvä valinta WordPressille, koska se sallii yhden napsautuksen asennuksen. Hostingerin käyttäminen WordPressiin on vakaa vaihtoehto, jos tarkastellaan jaettua hosting-ohjelmaa vaihtoehtona verkkosivustollesi (mitä useimmat ihmiset tekevät).

Mitä tarkoittaa virtuaalinen isäntä?

Virtuaalinen isäntä tapahtuu, kun useat verkkotunnukset käyttävät yhtä palvelinta tai useita palvelimia. Tämän avulla palvelin voi käyttää muistia ja suorittimen jaksojaan useilla verkkosivustoilla samanaikaisesti. Tämä on ihanteellinen yrityksille, jotka eivät tarvitse kaikkia yhden palvelimen prosessointitehoja.

Miksi web-hosting on välttämätöntä??

Web-hosting on välttämätöntä, koska verkkosivusto on ylläpidettävä palvelimella, jotta se voi toimia Internetissä. Ellei sinulla ole varoja omien verkkopalvelimiesi käyttämiseen, isännöintipalvelu on välttämätön.

Viitteet ja kuvapisteet:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author