Хостингер преглед – услуга најбољег хостинга

Ако сте прочитали наше критике о јефтином веб хостингу, знаћете да нисмо баш одушевљени како функционише дисконтни хостинг свет.

Уопштено иде овако.

Намамити вас уз јефтину понуду и тада добијете страшну услугу. Причамо о предугој станци, лошем продужетку и најгорој подршци за овај Рогерс Цабле. ��

Ми генерално не препоручујемо ултра јефтине домаћине, али уз Хостингер – направићемо изузетак.

Од 2004. године, Хостингер непрекидно пружа најјефтиније, а истовремено висококвалитетно гостовање вани 29 милиона купаца.

Били смо помало скептични према неким другим информацијама које су доступне на мрежи о Хостингеру. Па, задњих 18 месеци смо их пратили. Можете видети наше праћење уживо овде.

У овом Хостингеровом прегледу ми ћемо погледати њихову услугу и подршку одозго према доље – добри, зли и сјајни – да бисмо видели како се постављају међу остале популарне веб домаћине.

Прос – шта нам се свиђа код Хостингера

Уптиме – 99,91%

Током 2018. Хостингер је просјечно продужио вријеме 99,91% – што је добро, врло добро.

Шта значи продужење рада?

 • Уптиме – Проценат који означава укупно време да је пружатељ хостинг услуга на мрежи и нормално функционише.
 • Просјечно продужење времена хостинга било је 99,91% у 2018. То значи да су услуге биле недоступне само 0,09% времена за кориснике. Математика износи око 7,88 сати станке током године.
 • Остали домаћини са ниским ценама имају просечно време продужења рада око 94%, што је око 525 сати станке у току године. Та разлика је огромна.
 • Шта ово значи за расположивост – Део процента може значајно да утиче на расположивост вашег вебсајта.
 • Добар рад – Сматрамо да је уптиме метрика од преко 98% јака. Просјечно ово Близу 100% је невероватна употреба руку.

Вријеме учитавања – 389 мс

Шта значи време учитавања?

У 2018. години просјечно вријеме учитавања Хостингера било је 389 мс. Ово пуше просек индустрије из воде.

пингдом ливе стат

 • Учитајте време – Мерења стварних брзина.
 • Јединица мере – Горе наведена времена се мере у милисекундама и покривају дужину потпуног захтева и одговора на цлоуд серверу у облаку.
 • Како се ово тестира – Компликовани бројеви су просечни током вишем месеци тестирања на иПаге платформи са различитим прегледачима као што су Гоогле Цхроме, Мозилла Фирефок и Мицрософт Интернет Екплорер.
 • Остале променљиве – Крајњим корисницима ваше веб локације може се чинити неко варирање у одзивним временима због различитих фактора, укључујући брзину локалне мреже, понашање прегледача и саобраћај на серверу.
 • Добра оптерећења – Времена учитавања која су у просеку 2.000 милисекунди или мања сматрају се високим перформансама.

Хостинг провајдери са спорим временима одзива ризично је за употребу, јер ће се ваши читаоци и купци можда изнервирати кашњењем и уместо тога одлучити да прегледају друге веб локације. Ако дубље зароните у наше истраживање, показаћете вам да су хостинг провајдери свуда на мапи.

Уз ове статистике, Хостингер се може похвалити невероватним перформансама широм света – чак у поређењу са нашом курираном листом најбољих пружатеља услуга хостинга.

Објашњење цијена хостинга

То је оно што привлачи вашу пажњу код Хостингера. Имају 0,99 УСД месечно уводна цена. Као да су погледали остатак индустрије и рекли: „Можемо боље.“

Ми ћемо се детаљније упознати са оним што постижете по овој цени, али главна ствар коју треба имати на уму је да у овој цени добијате конкурентне перформансе и брзине оптерећења..

У основи, добијате стварни Добро хостинг и штеди новац. Да – могуће је добро хостинг у сјајне цене. Какав концепт!

Заиста је најбоље из оба света када су у питању перформансе и цене. Вероватно је центар за цент Хостингер најбоља вредност за новац на тржишту данас као услуга хостинга. Јесмо ли споменули да добијате бесплатан домен са ВЕЛИКО хостинг пакетом?

Хостингер Фрее Вебсите Буилдер

Зиро – Бесплатни градитељ веб страница од Хостингера изненађујуће је импресиван. Већина градитеља веб локација укључених у услугу хостинга је промишљање, али Хостингер је заправо унео предлошке и функционалност зграде која може да створи солидне одредишне странице за веб локацију.

хостингер-прилагодите-странице

Нећете никога пухати са овим дизајном, али функционалност делује налик ономе што бисте добили од водећег ствараоца одредишне странице без коришћења посебне услуге.

Долази са пуно корисних функција – и потпуно нових и оних о којима смо већ чули – Бесплатним ССЛ сертификатом, неограниченим ССД-ом и неограниченим пропусним опсегом..

Најиновативније нове функције морају бити Зиро АИ Цонтент Генератор и Лого Макер. Искористите креативност новом Хостингер-овом новом функцијом која вам омогућава да креирате логотипе за свој бренд ни у којем тренутку. Измислите логотип ваше компаније помоћу компаније Зиро’с Лого Макер.

Очигледно је да су софтверски програми одредишне странице направљени за то, тако да су оптимизовани за токове и све те забавне ствари, али ово је једноставна замена ако тражите само једну страницу коју ћете поставити на Интернет.

Укратко, ако тражите приступачан хостинг (0,99 УСД месечно) и желите да што пре дигнете веб страницу, Хостингер је фантастична опција. Желите домен, желите негде да пошаљете људе, нисте сигурни шта вам још треба. Све што бисте требали учинити је да се пријавите и подесите брзу страницу са Хостингер-овим градитељем веб страница.

Ако тражите више грађевинара, потражите наш водич најбољих произвођача веб страница у Канади.

30-дневна гаранција поврата новца

хостингер ливе цхатГаранције поврата новца сада су релативно покренуте у млину у индустрији хостинга, али о њима увек вреди разговарати. Неке веб локације још увијек не нуде гаранцију поврата новца а оне хостинг локације требале би или добити време или отићи.

Оштро сам – знам.

Ако хостинг услуга нуди гаранцију поврата новца, тада бисмо могли закључити две ствари:

 1. Компанија жели да се према вама опходи исправно
 2. Они су сигурни у своју понуду

На неким деловима веб странице Хостингер се заправо враћа гаранцијом поврата новца као бесплатном пробом. Ово је сјајан начин да погледате ове гаранције како бисте могли имати могућност да престанете да користите услугу ако утврдите да не ради добро.

На овом свету постоји пуно ствари које не долазе са гаранцијом поврата новца. Ако постоји неки производ на производу, бићете глупи да то не имате на уму приликом доношења одлуке.

99,9% гаранција за невремене

Хостингер гарантује да ће њихови сервери радити 99,9% времена. Као што сам рекао пре неколико реченица – гаранције много значе.

Ако ова гаранција не успе, можете добити нешто новца. У уговору о правном пријављивању са Хостингер-ом кажу да ако не успева гаранција за продужење времена, можете добити кредит од 5% од месечне накнаде за хостинг за тај месец. Није много, али јесте нешто.

Компаније много стављају на ред када дају гаранцију попут ове и опет, то показује велико поверење у њихову услугу.

Једноставан за коришћење

Разговараћу о управљачкој табли у одељку „Прос“ и „Одредбе“.

Ево зашто је то Про: Контролна табла коју користи Хостингер није традиционални цПанел. Они су створили своје.

управљачки панел хостингер-а

Ова нова контролна табла је много једноставнија за употребу од цПанела. Ако то значи почетник, више ће вам се свидети. Очигледно је да је циљ овог контролног панела био да омогући што једноставнију употребу за управљање свиме на позадини веб странице.

Бесплатан ССЛ на свим нивоима

Бесплатни ССЛ би данас требало да буде стандард у хостингу. Наравно, код Хостингера добијање бесплатног ССЛ-а долази уз било који план који се одлучите за куповину.

Шта је тачно ССЛ? Залаже се за заштиту слоја сигурних утичница. У основи, оно што чини је сигуран пренос података између веб прегледача и веб сервера. Дефинитивно га желите ако покушавате да изградите успешан посао.

Како функционише ССЛ

Ако немате ССЛ сертификат, можете да додате вашу СЕО оцену и натерате људе да напусте вашу веб локацију када схвате да је немате.

Неограничене могућности ако надоградите

Сви стандардни аспекти које добијете са пластером првог нивоа откључавају се за још неколико долара.

Уз иницијални план, можете да имате само једну веб локацију, један рачун е-поште, једну базу података и ограничену количину простора на диску и опсег.

Ако одлучите да идете са вишим слојем плана који можете имати неограничени веб сајтови, неограничени рачуни е-поште, неограничене базе података, неограничен простор на диску, и неограничена пропусност. Говорите о максимално ефикасним перформансама, то је тамо.

Платите криптовалутом

Паметан си, зар не? Ушли сте у Битцоин вааааааи пре децембра 2017. Куповали сте Битцоини за фракције пенија још 2010. године. Само то знам.

Па, будући да сте супер богати виртуелном валутом, можете и с тим да платите. ����

Против – Шта нам се не свиђа код Хостингера

Нема телефонске подршке

без телефонске подршкеИако је корисничка подршка на првом месту код Хостингера – они не нуде телефонску подршку. Многи људи не воле да разговарају телефоном док се баве подршком за купце у компанијама.

Понекад – да, понекад – лепо је брзо решити проблем телефоном. Постоје одређене ситуације када се изнова и изнова враћа е-пошта или ћаскање не смањују је.

Свака услуга која не нуди телефонску подршку мора хит. Шта ако треба да разговарате са неким чим јуче? Цхат ће вас разљутити у том сценарију.

Још једна чудна ствар је да се морате пријавити да бисте заправо разговарали са тимом за корисничку подршку. Очито то није проблем ако сте се већ пријавили.

Ако тражите информације о услузи пре регистрације, дефинитивно вам неће бити омогућено путем ћаскања.

Различите контролне табле

Контролна табла је такође била у делу „Про“ овог прегледа. Позитивни су подаци вани – једноставан је за употребу, једноставан за употребу и има више смисла од традиционалног цПанела.

Замислите да сте ветеран у свету веб хостинга – што ће неки људи читати. Биће изнервирани што морају користите другу контролну таблу.

Кривуља учења на новом контролном панелу није баш тешко научити, али зашто поправити нешто што није сломљено? Велики број људи је научио како да контролишу своју веб локацију путем традиционалног цПанела.

Корисничка подршка и база знања

Горе смо се дотакли негативних аспеката Хостингер корисничке подршке. Хајде сада да разговарамо о томе у целини.

Волим да мислим на корисничку подршку као мултифункционалну машину. Ако вам недостаје један део машине, то не значи да машина није добра или непотпуна – једноставно нема одређене функције које бисте могли да добијете на другим машинама. У већини случајева то није добро или лоше.

Хостингеру недостаје телефонска функција машине за корисничку подршку и има необично мало чудо где се морате пријавити пре него што будете могли да разговарате са особом преко ћаскања.

Међутим, једном када почнете користити ту машину за корисничку подршку, заиста је поуздана.

Било какво питање за ћаскање које смо поставили Хостингер-овом тиму за подршку било је одговорио за мање од пет минута што повољно одговара остатку индустрије.

Друга функција ове машине која се често превиђа, али је од виталне важности, је база знања. База знања хостингера може у великој мери одговорити на било које питање на које се бавите. Негативно је то што је лоше организовано и морате се ослонити на траку за претрагу да бисте пронашли оно што тражите.

база знања хостингер-а

И последње, али не најмање битно, компанија такође пружа уџбенике за све врсте различитих тема за које би било ко могао бити користан. Све имају везе са израдом веб странице и имају пуно додате вредности за некога ко тек почиње.

Цене

Цене су оно што вас заиста привлачи да користите Хостингер, тако да уђемо у оно што се заправо нуди по цени од 0,99 УСД као и вишим нивоима.

Сви ови планови коштају се закључавањем претплате на 48 месеци. Четири године – ко доврага зна шта ће се догодити за четири године? То је дуго времена, а плаћање тог времена унапред понекад је тешко прогутати.

Привлачење купца са ниском стопом није ништа ново у послу и дефинитивно ништа ново у веб хостингу. Хостингер је о томе размишљао мало другачије јер је њихов најнижи ниво изузетно јефтин и сервисан. Међутим, ако желите бринути бесплатни веб хостинг како растете – пословни ниво има смисла и још увек је релативно приступачна.

Закључак

Са Хостингером долазите по цијену и остајете за квалитет хостинг искуство. Можда ћете требати да искористите највиши ниво да бисте добили највише шанса за свој долар, али Хостингер је управо тамо са лидерима у индустрији у погледу услуге.

Дефинитивно препоручујемо Хостингер као врхунског хостинг хостинг услуга и на њега треба озбиљно посматрати приликом доношења одлуке о веб хостингу.

ФАК о хостингеру

Да ли је Хостингер добар за ВордПресс?

Хостингер је добар избор за ВордПресс јер омогућава инсталацију једним кликом. Употреба Хостингер-а за ВордПресс солидна је опција ако дељени хостинг гледате као опцију за своју веб локацију (што већина људи ради).

Шта значи виртуелни домаћин?

Виртуелно хостинг је када више домена користи један сервер или више сервера. Ово ради је омогућавање серверу да истовремено користи своје меморијске и процесорске циклусе на више веб локација. Ово је идеално за компаније којима није потребна сва процесорска снага једног сервера.

Зашто је потребан веб хостинг?

Веб хостинг је неопходан јер је веб локација потребна да буде домаћин на серверу да би се живело на Интернету. Уколико немате средства за коришћење сопствених веб сервера, услуга хостинга је неопходна.

Референце и сликовни кредити:

 • Бисенд.цом
 • ТхеССЛСторе.цом
 • РаинХостс.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author