Hostinger-gennemgang – Hosting-værdien for bedste værdi

Hvis du har læst vores anmeldelser om billig webhosting, ved du, at vi ikke er utrolig begejstrede for, hvordan verdenen med rabatthost fungerer.

Det går generelt sådan.

De lokker dig ind med et billigt tilbud, og så får du frygtelig service. Vi taler alt for lang nedetid, dårlig oppetid og den værste støtte til det Rogers kabel. ��

Vi anbefaler generelt ikke ekstremt billige værter, men med Hostinger – Vi vil gøre en undtagelse.

Siden 2004 har Hostinger konsekvent leveret den mest omkostningseffektive men alligevel høje kvalitet hosting derude for over 29 millioner kunder.

Vi var lidt skeptiske over nogle af de andre oplysninger tilgængelige online om Hostinger. Så i de sidste 18 måneder har vi sporet dem. Du kan se vores live tracking her.

I denne Hostinger-gennemgang vil vi se på deres service og support fra top til bund – det gode, det dårlige og det store – for at se, hvordan de stables op blandt andre populære web-værter.

Fordele – Hvad vi kan lide ved Hostinger

Uptime – 99,91%

Gennem 2018 gennemsnit Hostinger en oppetid på 99,91% – hvilket er godt, meget godt.

Hvad betyder oppetid?

 • Uptime – En procentdel, der angiver den samlede tid, hvor hostingudbyderen er online og fungerer normalt.
 • Hostingers gennemsnitlige oppetid var 99,91% i 2018. Det betyder, at tjenester kun var utilgængelige 0,09% procent af tiden for brugerne. Matematikken svarer til ca. 7,88 timer nedetid i løbet af et år.
 • Andre værter med lave priser har en gennemsnitlig oppetid på omkring 94%, hvilket er ca. 525 timer nedetid over et år. Denne forskel er massiv.
 • Hvad dette betyder for tilgængelighed – En brøkdel af et procentpoint kan gøre en betydelig forskel for dit websteds tilgængelighed.
 • Gode ​​oppetider – Vi betragter oppetidsmålinger på over 98% for at være stærke. Et gennemsnit dette tæt på 100% er fantastisk.

Indlæsningstid – 389 ms

Hvad betyder lasttid?

I 2018 var den gennemsnitlige belastningstid for Hostinger 389 ms. Dette blæser industriens gennemsnit ud af vandet.

pingdom live stat

 • Indlæsningstid – Faktiske hastighedsmålinger.
 • Måleenhed – Ovennævnte tider måles i millisekunder og dækker længden af ​​en fuld anmodning og svar på en skywebserver.
 • Hvordan dette testes – Tallene, der er samlet, er i gennemsnit over måneders test med iPages platform med forskellige browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer.
 • Andre variabler – Dit websteds slutbrugere kan synes en vis variation i responstider på grund af en række faktorer, herunder lokal netværkshastighed, browseradfærd og servertrafik.
 • Gode ​​belastningstider – Belastningstider, der gennemsnit er 2.000 millisekunder eller mindre, betragtes som høj ydelse.

Hostingudbydere med langsommere responstider er risikable at bruge, fordi dine læsere og kunder kan blive irriterede over forsinkelserne og vælger at gennemse andre steder i stedet. At tage et dybere dykk i vores forskning viser dig, at hostingudbydere er overalt på kortet.

Med denne statistik kan Hostinger prale af en forbløffende ydelse overalt – endda sammenlignet med vores kuraterede liste over bedste hostingudbydere.

Hostingprissætning forklaret

Dette er hvad der griber din opmærksomhed hos Hostinger. De har en $ 0,99 pr. Måned introduktionspriser. Det er som om de kiggede på resten af ​​branchen og sagde: “Vi kan gøre det bedre.”

Vi kommer nærmere ind på det, du får til denne pris længere nede, men det vigtigste at huske på er, at du får konkurrencedygtige oppetider og belastningshastigheder på dette prispunkt.

Grundlæggende får du det faktiske godt hosting og spare penge. Ja – det er muligt at have det god værtgode priser. Hvilket koncept!

Det er virkelig det bedste fra begge verdener, når det kommer til præstation og prisfastsættelse. Cent for cent Hostinger er sandsynligvis bedste værdi for pengene på markedet i dag som en hostingtjeneste. Nævnte vi, at du får en gratis domæne med NOGEN hosting-pakke?

Hostinger gratis webstedsbygger

Zyro – Den gratis webstedsbygger fra Hostinger er overraskende imponerende. De fleste webstedsbyggere inkluderet i en hostingtjeneste er en eftertanke, men Hostinger bragte faktisk skabeloner og bygningsfunktionalitet ind, som kan skabe solide destinationssider til et websted.

hostinger-Tilpas-sider

Du vil ikke sprænge nogen med disse designs, men funktionaliteten føles meget som det, du ville få fra en førende destinationssideskaber uden at skulle bruge en separat tjeneste.

Det leveres med en masse nyttige funktioner – både helt nye og dem, som vi allerede har hørt om – Gratis SSL-certifikat, ubegrænset SSD-lagerplads og ubegrænset båndbredde.

De mest innovative nye funktioner skal være Zyro AI Content Generator og Logo Maker. Brug din kreativitet til god brug med Hostingers nye funktion, der giver dig mulighed for at oprette logoer til dit brand på kort tid. Genopfind din virksomheds logo med Zyros Logo Maker.

Naturligvis er destinationssidesoftware bygget til det, så de er optimeret til tragte og alle de sjove ting, men dette er en simpel udskiftning, hvis du bare leder efter en side til at smide på internettet.

Kort sagt, hvis du leder efter en overkommelig hosting ($ 0,99 pr. Måned) og ønsker at smide en webside hurtigst muligt, Hostinger er en fantastisk mulighed. Du vil have et domæne, du vil have et sted at sende folk, du er ikke sikker på hvad du ellers har brug for lige nu. Alt hvad du skulle gøre er at tilmelde dig og oprette en hurtig side hos Hostinger’s webstedsbygger.

Hvis du leder efter flere bygherrer, så tjek vores guide til de bedste webstedsbyggere i Canada.

30-dages pengene-tilbage-garanti

hostinger live chatPengene tilbage garantier er relativt kørt af fabrikken i hosting branchen nu, men de er altid værd at tale om. Nogle hosting-websteder tilbyder stadig ikke en pengene-tilbage-garanti og disse hosting-websteder skal enten komme med tiderne eller gå væk.

Jeg er hård – jeg ved det.

Hvis en hosting-service tilbyder en pengene-tilbage-garanti, kunne vi udlede to ting:

 1. Virksomheden ønsker at behandle dig rigtigt
 2. De er sikre på deres tilbud

På nogle dele af deres websted henviser Hostinger faktisk til deres pengene-tilbage-garanti som en gratis prøveversion. Dette er en fantastisk måde at se på disse garantier, så du kan have muligheden for at stoppe med at bruge tjenesten, hvis du finder ud af, at den ikke fungerer godt.

Der er mange ting i denne verden, der ikke leveres med en pengene-tilbage-garanti. Hvis der tilbydes et produkt på et produkt, er du efter, at du ville være fjollet, ikke at huske det, når du tager en beslutning.

99,9% oppetidsgaranti

Hostinger garanterer, at deres servere fungerer 99,9% af tiden. Som jeg sagde for et par sætninger siden – garantier betyder meget.

Hvis denne garanti mislykkes, kan du få nogle penge tilbage. I den lovlige tilmeldingsaftale med Hostinger siger de, at hvis oppetidsgarantien mislykkes, kan du få en kredit på 5% af dit månedlige hostinggebyr for den måned. Det er ikke meget, men det er noget.

Virksomheder sætter meget på linjen, når de tilbyder en garanti som denne og igen, det viser en masse tillid til deres service.

Let at bruge

Jeg vil tale om kontrolpanelet i sektionen Fordele og ulemper.

Her er grunden til at det er en Pro: Kontrolpanelet brugt af Hostinger er ikke en traditionel cPanel. De skabte deres egne.

hostinger kontrolpanel

Dette nye kontrolpanel er måde lettere at bruge end cPanel. Hvad det betyder er, at hvis du er nybegynder, vil du kunne lide det meget mere. Det er indlysende, at målet med dette kontrolpanel var at gøre det så let at bruge som muligt til at styre alt på bagsiden af ​​dit websted.

Gratis SSL på tværs af alle niveauer

En gratis SSL bør være standard i hosting i dag. Med Hostinger kommer modtagelse af en gratis SSL naturligvis med enhver plan, du beslutter at købe.

Hvad er SSL nøjagtigt? Det står for Secure Sockets Layer-beskyttelse. Grundlæggende er det, hvad det gør, sikker datatransmission mellem webbrowsere og webservere. Du vil bestemt have det, hvis du prøver at opbygge en succesrig forretning.

Sådan fungerer SSL

Hvis du ikke har et SSL-certifikat, kan du se din SEO-placering og få folk til at forlade dit websted, når de er klar over, at du ikke har et.

Ubegrænsede funktioner, hvis du opgraderer

Alle standardaspekter, du får med den første lagsplan, låses op yderligere for et par dollars.

Med den oprindelige plan kan du kun have et websted, en e-mail-konto, en database og en begrænset mængde diskplads og båndbredde.

Hvis du beslutter at gå med en højere niveau plan, kan du have ubegrænsede websteder, ubegrænset e-mail-konti, ubegrænsede databaser, ubegrænset diskplads, og ubegrænset båndbredde. Tal om maksimal effektiv ydelse, det er det lige der.

Betal med krypto

Du er smart, ikke? Du kom ind i Bitcoin waaaaaay inden december 2017. Du købte Bitcoins til fraktioner af en krone tilbage i 2010. Jeg ved det bare.

Nå, da du er super rig på virtuel valuta, kan du lige så godt betale med den. ����

Ulemper – Hvad vi ikke kan lide ved Hostinger

Ingen telefonsupport

ingen telefonsupportMens kundesupport er på topniveau hos Hostinger – tilbyder de ikke telefonstøtte. Mange mennesker kan ikke lide at tale i telefonen, når de beskæftiger sig med kundesupport hos virksomheder.

Sommetider – ja, undertiden – det er dejligt at løse et problem hurtigt via telefonen. Der er visse situationer, hvor man går frem og tilbage igen e-mail eller chat klipper ikke den.

Enhver service, der ikke tilbyder telefonstøtte, skal tage et hit. Hvad hvis du har brug for at tale med nogen så snart som i går? Chat kommer til at irritere dig i det scenarie.

En anden underlig ting er, at du er nødt til at logge ind for faktisk at chatte med kundesupportteamet. Dette er naturligvis ikke et problem, hvis du allerede har tilmeldt dig.

Hvis du leder efter oplysninger om tjenesten, før du tilmelder dig, får du bestemt ikke hjælp via chat.

Forskellig kontrolpanel

Kontrolpanelet var også i fordele-afsnittet i denne gennemgang. Positive er derude – det er let at bruge, brugervenligt og giver mere mening end traditionel cPanel.

Forestil dig nu at være en veteran i en verden af ​​webhosting – som nogle mennesker læser dette vil være. De bliver irriterede over, at de skal Brug et andet kontrolpanel.

Læringskurven på det nye kontrolpanel er ikke nøjagtigt svært at lære, men hvorfor rette noget, der ikke er ødelagt? Mange mennesker har lært, hvordan man styrer deres hostede websted gennem en traditionel cPanel.

Kundesupport og vidensbase

Vi har berørt de negative aspekter af Hostinger-kundesupportoplevelsen ovenfor. Lad os tale om det som en helhed.

Jeg kan godt lide at tænke på kundesupport som en multifunktionel maskine. Hvis du mangler en del af maskinen, betyder det ikke, at maskinen ikke er god eller ufuldstændig – den har bare ikke specifikke funktioner, du måtte få på andre maskiner. Dette er ikke godt eller dårligt i de fleste tilfælde.

Hostinger mangler telefonfunktionen på kundesupportmaskinen og har en underlig lille underlig, hvor du skal logge ind, før du er i stand til at tale med en person via chat.

Når du først begynder at bruge den kundesupportmaskine, er den imidlertid virkelig pålidelig.

Ethvert chatspørgsmål, vi har stillet til Hostingers supportteam, har været svarede på under fem minutter hvilket sammenligner med resten af ​​branchen.

Den anden funktion på denne maskine, der ofte overses, men af ​​vital betydning er videnbasen. Hostinger’s vidensbase kan stort set svare på ethvert spørgsmål, du kaster på det. Det negative her er, at det er organiseret dårligt, og du er nødt til at stole på søgefeltet for at finde det, du leder efter.

hostinger-videnbase

Sidst men ikke mindst leverer virksomheden også tutorials til alle slags forskellige emner, som nogen måske kan synes var nyttige. De har alle at gøre med at opbygge et websted og har en masse merværdi for en person, der lige er startet.

Prisfastsættelse

Prisfastsættelsen er det, der virkelig trækker dig ind for at bruge Hostinger, så lad os se nærmere på, hvad der faktisk leveres på det prispunkt på $ 0,99 såvel som de højere niveauer.

Alle disse planer er prissat til at låse et abonnement i 48 måneder. Fire år – hvem pokker ved hvad der sker inden fire år? Det er lang tid, og det er undertiden svært at sluge for at betale for det tidsrum foran.

At trække en kunde ind med en lav sats er ikke noget nyt i forretningen og bestemt ikke noget nyt i webhosting. Hostinger gjorde noget ved dette lidt anderledes, da deres laveste niveau er ekstremt lavt prissat og kan repareres. Men hvis du ønsker bekymringsfri webhosting, når du vokser – erhvervslivet giver mere mening og er stadig relativt overkommelig.

Konklusion

Med Hostinger du kommer for prisen og bliver for kvaliteten hosting oplevelse. Det kan være nødvendigt at du bruger det højeste niveau for at få det bedst mulige niveau for din sorteper, men Hostinger er lige der oppe med branchens ledere med hensyn til service.

Vi anbefaler bestemt Hostinger som en top-niveau hosting service og skal ses alvorligt, når man træffer en web hosting beslutning.

Ofte stillede spørgsmål om Hostinger

Er Hostinger god til WordPress?

Hostinger er et godt valg for WordPress, da det tillader installation med et enkelt klik. Brug af Hostinger til WordPress er en solid mulighed, hvis du ser på delt hosting som en mulighed for dit websted (som de fleste mennesker laver).

Hvad menes med virtuel vært?

Virtuel hosting er, når flere domænenavne bruger en enkelt server eller flere servere. Hvad dette gør er at tillade en server at bruge sin hukommelse og processorcyklusser på flere websteder på samme tid. Dette er ideelt for virksomheder, der ikke har brug for al behandlingskraft på en enkelt server.

Hvorfor er webhosting nødvendigt?

Webhosting er nødvendigt, fordi et websted skal være vært på en server for at leve på Internettet. Medmindre du har midler til at bruge dine egne webservere, er en hosting-service nødvendig.

Referencer og billedkreditter:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author