Hostinger áttekintés – A legjobb ár-érték arányú tárhely-szolgáltatás

Ha elolvasta az olcsó webtárhelyről szóló véleményünket, akkor tudni fogja, hogy mi nem vagyunk hihetetlenül lelkesek a kedvezményes tárhely világának működéséről..

Általában így megy.

Olcsó ajánlatmal csábít téged, majd szörnyű szolgáltatást kapnak. Túl hosszú leállásokról, rossz üzemidőkről és a Rogers Cable legrosszabb támogatásáról beszélünk. ��

Általában nem ajánljuk az ultra olcsó házigazdákat, de ezekkel együtt Hostinger – kivételt fogunk tenni.

2004 óta a Hostinger folyamatosan biztosítja a legköltséghatékonyabb, mégis kiváló minőségű otthont itt 29 millió ügyfél.

Kissé szkeptikusak voltunk a Hostingerről az interneten elérhető egyéb információkkal kapcsolatban. Tehát az elmúlt 18 hónapban nyomon követjük őket. Láthatjuk mi élő követés itt.

Ebben a Hostinger-beszámolóban felülről lefelé – jóra, rosszra és nagyra – nézzük meg szolgáltatásaikat és támogatásaikat, hogy megtudjuk, hogyan állnak össze más népszerű internetes házigazdák között..

Előnyök – Amit mi szeretünk a Hostingerről

Uptime – 99,91%

2018-ig a Hostinger átlagosan rendelkezésre állt 99,91% – ami jó, nagyon jó.

Mit jelent az uptime??

 • üzemidő – Százalékos százalék, amely azt jelzi, hogy a host szolgáltató online és normálisan működik-e.
 • A Hostinger átlagos üzemideje 2018-ban 99,91% volt. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatások csak az idő 0,09% -ánál voltak elérhetők a felhasználók számára. A matematika körülbelül 7,88 óra leállást jelent egy év alatt.
 • Más, alacsony árakkal rendelkező házigazdák átlagos üzemideje kb. 94% körül van, azaz körülbelül 525 óra állásidő egy év alatt. Ez a különbség hatalmas.
 • Mit jelent ez a rendelkezésre állás szempontjából? – A százalékpont töredéke jelentősen megváltoztathatja webhelyének elérhetőségét.
 • Jó üzemidő – A 98% feletti rendelkezésre állási mutatókat erősnek tekintjük. Átlagosan ez közel 100% -kal csodálatos a kéz-lejtés.

Terhelési idő – 389 ms

Mit jelent a betöltési idő??

2018-ban a Hostinger átlagos töltési ideje: 389 ms. Ez kiszűri az ipar átlagát a vízből.

pingdom live stat

 • Betöltési idő – A tényleges sebességmérés.
 • Mértékegység – A fent megadott időket milliszekundumban mérjük, és a felhővel rendelkező webkiszolgálóra irányuló teljes kérés és válasz időtartamát lefedik.
 • Hogyan teszteljük ezt – Az összeállított számok átlagosan több hónap alatt tesztelik az iPage platformját különböző böngészőkkel, mint például a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Microsoft Internet Explorer..
 • Egyéb változók – Az Ön webhelyének végfelhasználói a válaszidők némileg eltérőnek tűnhetnek számos tényező miatt, beleértve a helyi hálózati sebességet, a böngésző viselkedését és a szerver forgalmát.
 • Jó töltési idő – Az átlagos, 2000 milliszekundum vagy annál rövidebb terhelési időket nagy teljesítményűnek tekintik.

A lassabb válaszidővel rendelkező szolgáltatókat kockázatos használni, mert az olvasókat és az ügyfeleket bosszanthatja a késések, és inkább más webhelyeket böngészhetnek. Ha mélyebben belemerül a kutatásba, megmutatja, hogy a tárhely szolgáltatói az egész térképen megtalálhatók.

Ezekkel a statisztikákkal a Hostinger lenyűgöző teljesítménnyel büszkélkedhet – még a legjobb tárhely-szolgáltatók kurátusos listájához viszonyítva is.

A host árképzés magyarázata

Ez vonzza a figyelmet Hostingerrel. Van egy Havi 0,99 USD bevezető árképzési ráta. Úgy tűnik, mintha az iparág többi részére nézték volna, és azt mondták: “Jobb lehetünk.”

Többet fogunk megismerni abban, amit tovább kapsz ezen az áron, de legfontosabb szem előtt tartani, hogy versenyképes üzemidőket és terhelési sebességeket érhet el ezen az áron.

Alapvetően megkapod tényleges tárhely és pénz megtakarítás. Igen – lehetséges jó tárhely nál nél kiváló árak. Milyen fogalom!

A teljesítmény és az árképzés szempontjából valóban mindkét világ legjobbja. Centin cent Hostinger valószínűleg az legjobb ár-érték arány a mai piacon, mint hosting szolgáltatás. Megemlítettük, hogy kapsz ingyenes domain MINDEN tárhelycsomaggal?

Hostinger ingyenes webhelykészítő

Zyro – A Hostinger ingyenes weboldal készítője meglepően lenyűgöző. A legtöbb webhely-készítő, amely a hosting szolgáltatást tartalmazza, utógondolatban van, ám a Hostinger valójában sablonokat és építési funkciókat hozott létre, amelyek szilárd céloldalakat hozhatnak létre egy weboldal számára.

hostinger szabás-pages

Nem szándékozol senkit elpusztítani ezekkel a tervekkel, de a funkcionalitás nagyjából úgy érzi, hogy mit kapna egy vezető nyitóoldal-készítőtől anélkül, hogy külön szolgáltatást kellene igénybe vennie..

Sok hasznos funkcióval – teljesen új és már hallottunk funkciókkal – ingyenes SSL tanúsítvány, korlátlan SSD tárolás és korlátlan sávszélesség.

A leginnovatívabb új funkcióknak a Zyro AI Content Generatornak és a Logo Makernek kell lenniük. Használja ki jól a kreativitását a Hostinger új szolgáltatásával, amely lehetővé teszi, hogy márkájának logói gyorsan elkészüljenek. Újra feltalálhatja vállalata logóját a Zyro Logo Maker segítségével.

Nyilvánvaló, hogy a céloldali szoftverek erre épülnek, így a csatornákhoz és az összes szórakoztató anyaghoz vannak optimalizálva, de ez egyszerű helyettesítés, ha csak egy oldalt akar keresni az interneten.

Dióhéjban, ha megfizethető tárhelyet keres (havonta 0,99 USD), és szeretne weboldalt a lehető leghamarabb feltölteni., A Hostinger fantasztikus lehetőség. Tartományt szeretne, bárhova szeretne küldeni az embereket, nem biztos benne, hogy mire van még szüksége. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál és beállít egy gyors oldalt a Hostinger webhely-készítőjével.

Ha további építőket keres, olvassa el a legjobb kanadai weboldal-építőknek szóló útmutatónkat.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

hostinger élő chatA pénz-visszatérítési garanciákat a tárhely területén a malom viszonylag kezeli, ám ezekről mindig érdemes beszélni. Egyes webhelyek továbbra sem nyújtanak pénz-visszatérítési garanciát és azoknak a webhelyeknek, amelyek vagy meghaladják az időt, vagy elmennek.

Kemény vagyok – tudom.

Ha egy hosting szolgáltatás pénz-visszafizetési garanciát nyújt, akkor két dolgot vonhatunk le:

 1. A cég azt akarja, hogy jól bánjon veled
 2. Bíznak a kínálatában

A Hostinger webhelyének egyes részein valójában pénzvisszafizetési garanciájukra hivatkozik ingyenes próbaverzióként. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megvizsgáljuk ezeket a garanciákat, így lehetősége van arra, hogy abbahagyja a szolgáltatás használatát, ha azt találja, hogy nem működik jól.

Sok olyan dolog van a világon, amelyek nem járnak pénz-visszatérítési garanciával. Ha valamelyik termékre kínálnak ajánlatot, akkor buta lenne, ha ezt döntéskor nem tartja szem előtt.

99,9% Uptime garancia

A Hostinger garantálja, hogy szervereik az idő 99,9% -án fognak működni. Mint mondtam néhány mondattal ezelőtt – a garancia sokat jelent.

Ha ez a garancia nem jön létre, pénzt kaphat vissza. A Hostinger-rel kötött jogi aláírási megállapodásban azt mondják, hogy ha az ideje garancia meghiúsul, akkor abban a hónapban a havi hostolási díj 5% -ának megfelelő jóváírást kaphat.. Ez nem sok, de valami.

A vállalatok sokat sorakoznak a vonalon, amikor ilyen garanciát kínálnak, és ez ismét bizalmat mutat szolgáltatásaink iránt.

Könnyen kezelhető

A Vezérlőpultról szól a Pros és a Cons ellen.

Ezért van ez egy Pro: A Hostinger által használt vezérlőpanel nem egy hagyományos cPanel. Készítették saját.

hostinger központ

Ez az új kezelőpanel sokkal könnyebben használható, mint a cPanel. Ez azt jelenti, hogy ha kezdő vagy, akkor az jobban tetszeni fog. Nyilvánvaló, hogy ennek a kezelőpanelnek az a célja, hogy a lehető legkönnyebben használható legyen a webhely hátterén lévő összes elem kezelésére..

Ingyenes SSL az összes szinteken

Az ingyenes SSL-nek ma szabványosnak kell lennie. Természetesen a Hostingernél az ingyenes SSL megszerzése minden olyan tervvel együtt jár, amelyet megvásárol.

Mi az SSL? A Secure Sockets Layer védelmet jelenti. Alapvetően a biztonságos adatátvitel a webböngészők és a webszerverek között. Minden bizonnyal azt akarja, ha sikeres vállalkozást akar építeni.

Hogyan működik az SSL?

Ha nem rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, akkor a SEO rangsorolása megronthatja az embereket, és elhagyhatja webhelyét, amikor rájönnek, hogy nincs.

Korlátlan funkciók, ha frissít

Az első rétegű tervhez kapcsolódó összes standard szempontot további dollárra fel lehet oldani.

Az eredeti tervvel csak egy webhely, egy e-mail fiók, egy adatbázis és korlátozott mennyiségű lemezterület és sávszélesség lehet.

Ha úgy dönt, hogy magasabb szintű tervekkel jár, akkor rendelkezhet korlátlan számú webhely, korlátlan e-mail fiók, korlátlan adatbázisok, korlátlan lemezterület, és korlátlan sávszélesség. Beszéljen a maximális hatékony teljesítményről, ennyi ott van.

Fizessen a Crypto segítségével

Okos vagy, igaz? 2017. december előtt beléptél a Bitcoinba. Vásároltak Bitcoin egy fillért sem 2010-ben. Én csak tudom.

Nos, mivel szuper gazdag virtuális valutában, akkor valószínűleg fizet is vele. ����

Hátrányok – Mi nem tetszik a Hostingerről

Nincs telefonos támogatás

nincs telefonos támogatásMíg az ügyfélszolgálat a Hostinger csúcspontja – nem nyújtanak telefonos támogatást. Sokan nem szeretik telefonon beszélni, amikor a vállalatok ügyfélszolgálatával foglalkoznak.

Néha – igen, néha – jó, ha egy kérdést gyorsan megoldanak telefonon. Vannak olyan helyzetek, amikor oda-vissza megy az e-mail vagy a csevegés nem vágja le.

Minden olyan szolgáltatásnak, amely nem nyújt telefonos támogatást, be kell mutatnia. Mi van, ha tegnap hamarosan beszélni kell valakivel? A csevegés elkábít téged ebben a forgatókönyvben.

Egy másik furcsa dolog az, hogy be kell jelentkeznie, hogy valóban beszélgethessen az ügyfél-támogatási csoporttal. Nyilvánvaló, hogy ez nem jelent problémát, ha már regisztráltál.

Ha a feliratkozás előtt információt keres a szolgáltatással kapcsolatban, akkor valóban nem kap segítséget chat-ben.

Különböző vezérlőpanel

A vezérlőpult ezen áttekintés szakma részében is volt. A pozitívok ott vannak – könnyen használható, felhasználóbarát, és értelmesebb, mint a hagyományos cPanel.

Most képzelje el, hogy veterán lehet a webtárhely világában – ez az, aki ezt olvassa néhányan. Bosszantják őket, hogy kell használjon másik kezelőpanelt.

Az új kezelőpanel tanulási görbéjét nem pontosan nehéz megtanulni, de miért javítson meg valamit, ami nem tört meg? Sokan megtanultak, hogyan lehet a cPanel segítségével irányítani hostolt webhelyüket.

Ügyfélszolgálat és tudásbázis

A fentiekben megismertük a Hostinger ügyfélszolgálati tapasztalata negatív aspektusait. Most beszéljünk egészről.

Szeretem az ügyfél-támogatást mint egy multifunkcionális gépet gondolkodni. Ha hiányzik a gép egyik része, ez nem azt jelenti, hogy a gép nem jó vagy hiányos – egyszerűen nincs olyan speciális funkciója, amelyet más gépeken el lehet látni.. Ez a legtöbb esetben nem jó vagy rossz.

A Hostinger hiányzik az ügyfélszolgálat telefonfunkciójáról, és furcsa apró furcsasága van, ahol be kell jelentkeznie, mielőtt beszélgetni tudna valakivel csevegésen keresztül.

Ha azonban elkezdi használni ezt az ügyfélszolgálati gépet, az valóban megbízható.

Bármely chat-kérdés, amelyet feltettünk a Hostinger támogató csoportjától, felmerült válaszolt öt perc alatt amely kedvezően összehasonlítható az ipar többi részével.

A gépen a másik funkció, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, de létfontosságú, a tudásbázis. A Hostinger tudásbázisa nagyjából megválaszolhatja a feltett kérdéseket. A negatív az, hogy rosszul van felépítve, és a keresősávra támaszkodva kell megtalálnia, amit keres.

hostinger tudásbázis

Végül, de nem utolsósorban, a vállalat oktatóanyagokat is kínál különféle tárgyakhoz, amelyek bárki számára hasznosnak találhatók. Mindegyiknek egy weboldal felállításával kell összefüggnie, és nagyon sok hozzáadott értéket képvisel a kezdődő emberek számára.

Árazás

Az árak igazán vonzzák Önt a Hostinger használatához, engedjük meg azt, ami valóban rendelkezésre áll abban a 0,99 dolláros áron, valamint a magasabb szintekre..

Mindezen tervek ára 48 hónapos előfizetési idő lezárása. Négy év – ki a fene tudja, mi fog történni négy év alatt? Ez hosszú idő, és az ilyen előre fizető idő fizetése néha nehéz lenyelni.

Az ügyfelek alacsony szintű vonzása semmi új az üzleti életben, és mindenképpen új az internetes tárolásban. A Hostinger ezt kissé másképp tette meg, mivel a legalacsonyabb szint rendkívül alacsony árú és szervizelhető. Ha azonban aggódni szeretne a web hosting nélkül, ahogy növekszik – a az üzleti szint sokkal értelmesebbé válik és még mindig viszonylag megfizethető.

Következtetés

Hostingerrel árért jön, és a minőségért marad tárhely tapasztalat. Lehet, hogy a legmagasabb szintet kell használnia ahhoz, hogy a legtöbb ár-érték arányt megkapja, de a Hostinger a szolgáltatás szempontjából rendben van az iparág vezetőivel..

Határozottan javasoljuk a Hostingert mint legfelső szintű tárhelyszolgáltatás, és komolyan kell vizsgálni, amikor a webtárhely-döntést hozza.

Hostinger GYIK

Jó a Hostinger a WordPress számára?

A Hostinger jó választás a WordPress számára, mivel lehetővé teszi az egy kattintással történő telepítést. A Hostinger használata a WordPresshez szilárd lehetőség, ha a megosztott tárhelyet választja webhelyének opciójaként (amit a legtöbb ember csinál).

Mit értünk a virtuális gazdagépen??

A virtuális tárhely akkor jelentkezik, amikor több domain név egyetlen kiszolgálót vagy több kiszolgálót használ. Ez az, hogy lehetővé teszi a szerver számára, hogy memória- és processzorciklusait több webhelyen használja egyszerre. Ez ideális azoknak a cégeknek, amelyeknek nincs szükségük egyetlen kiszolgáló teljes feldolgozási teljesítményére.

Miért szükséges a webtárhely??

A webtárhely szükséges, mivel a webhelyet kiszolgálón kell tárolni, hogy az interneten élhessen. Hacsak nincs pénze a saját webszervereinek használatához, hostolási szolgáltatásra van szükség.

Referenciák és képösszegek:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author