HostGator-katsaus (2020)

Sinulla on yleissuunnitelma. Aiot lopettaa tylsän päivätyösi, avata verkkosivuston ja ansaita sitten tarpeeksi passiivisia tuloja eläkkeelle trooppisella rannalla jossain Thaimaassa… ��

Mutta ennen kuin aloitat kirjoittamisen erokirjeestäsi pomollesi jaettavaksi, varmista, että sinulla on suunnitelma siitä, mihin isännöit uutta verkkosivustoasi. Ilman vankkaa, luotettavaa ja nopeaa web-palveluntarjoajaa uusi yrityksesi on tuomittu epäonnistumaan.

hostgator-logo

Onneksi nykyään sinun ei tarvitse olla tekninen velho saadaksesi uuden verkkosivuston käyttöösi. Tämä HostGator-arvostelu auttaa sinua perustamaan ja ylläpitämään uutta sivustoasi vain muutamassa minuutissa.

Olet todennäköisesti nähnyt mainoksia HostGator verkossa tai kuullut siitä mainoksia suosikki podcasteillasi. Yhtiö on toiminut vuodesta 2002 ja avasi ensimmäisen kansainvälisen toimipisteensä Kanadassa kesäkuussa 2006.

Et löydä monia alligaattoreita Kanadan erämaassa (toivomme), mutta lue edelleen saadaksesi selville, vastaako HostGator hypeä.

Kuinka testaamme – Live HostGator -seuranta

Web-isännän tarkistaminen ei ole pieni tehtävä. Palveluntarjoajat on arvioitava useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien nopeus, luotettavuus, Ja tietenkin kustannus. Paras tapa saada nämä tiedot on testata. Valitettavasti tämä ei ole jotain, mitä useimmat ihmiset voivat tehdä tehokkaasti.

HostingCanada-sivustolla me perustamme kaikki verkkoisäntäarvioimme kvantifioitavissa oleviin mittareihin ja tilastoihin. Jos verkkopalveluntarjoaja ei ole rahan arvoinen, kerromme sinulle suoraan. Katso meidän live-seuranta täällä, mukaan lukien HostGator.

Arvioidessamme HostGatorin suorituskykyä suhteessa muihin tärkeimpiin tarjoajiin olemme keränneet tietoja useista Kanadan suurimmista kaupungeista ja maakunnista. Loppukäyttäjäsi todennäköisesti leviävät ympäri maata ja maailmaa, joten Web-projektisi on tärkeää latautua nopeasti kaikista sijainneista. Tarkempia tietoja saat testausprosessista.

Tässä on yleiskatsaus lähestymistapaamme tähän HostGatorin tarjousten tarkasteluun:

 • Ensinnäkin annamme sinulle HostGatorin suorituskyvyn raakat numerot, mukaan lukien käyttöaika, nopeus ja luotettavuus.
 • Sitten siirrymme hinnoitteluun ja arvioimme HostGatorin tuotetarjontaa auttaaksemme sinua löytämään parhaan vastineen.
 • Viimeiseksi vertaamme Hostgatoria muihin suosittuihin alustoihin ja annamme kokonaissuosituksen sinulle, uskollisille kanadalaisille lukijoillemme.

Tulokset 4 kaupungista

Täällä mennään, stat nerds. On aika perehtyä web-isäntien matematiikkaan HostGatorin avulla. Kaikki testimme suoritettiin Kanadassa auttaaksemme saamaan tarkan sekoituksen tuloksia eri puolilla maata. Aloita tarkistamalla alla olevat tulokset neljästä testauspaikastamme.

 • Montreal
  • Käyttöaste – 98,6%
  • Keskimääräinen aukioloaika – 1,912ms
 • Toronto
  • Käyttöaste – 98,9%
  • Keskimääräinen aukioloaika – 2,012ms
 • Vancouver
  • Käyttöaste – 97,5%
  • Keskimääräinen aukioloaika – 2,182ms
 • Winnipeg
  • Käyttöaste – 98,09%
  • Keskimääräinen aukioloaika – 1,658ms

Ihmiset sanovat, että Winnipegissä ei ole mitään tekemistä, mutta katso! Heillä on internet! Ja myös melko nopea internet. ��

Mitä nämä luvut oikeasti tarkoittavat? No, ensin on tärkeää ymmärtää terminologia. Kun puhumme hostingCanada-päivityksestä, se viittaa mittaan siitä, kuinka yhdenmukaiset isännöintipalveluntarjoajan palvelut ovat. Tilastot esitetään prosentteina osoittamaan, kuinka kauan palveluntarjoaja on verkossa ja toimii normaalisti.

HostGator on esiintynyt esimerkiksi 98,6% käyttöaikaa Montrealin testauspaikoista. Tämä tarkoittaa, että kaikissa testauksissamme keräämissä tiedoissa HostGator-palvelut eivät pystyneet vain 1,4 prosenttia ajasta Montrealin käyttäjille. Matematiikka vastaa noin 122 tunnin seisokkeja vuoden aikana. Tämä on aika hyvä. 

Kun mitataan käytettävyyttä, jopa murto-osa prosenttiyksiköstä voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivustosi saatavuuteen. HostingCandadassa pidämme yli 98%: n käytettävyysmittareita vahvoina, ja kaikki, jotka ovat alle huonoja. Parhaimmat hosting-yritykset takaavat 99%: n käytettävyyden. Muussa tapauksessa hyvitetään sinulle osa maksuista, jos tämä odotus ei täyty.

Entä HostGatorin latausajat? käyttöaika vs. seisokit

Nyt vaihdettaessa vaihteita kuormitusaikoihin painopisteemme siirtyy yleisestä saatavuudesta todellisiin nopeusmittauksiin. HostingCanada: n keräämät numerot ovat keskimäärin yli kuukauden kokeita HostGatorin alustalla useilla selaimilla, kuten Google Chromen, Mozilla Firefoxin ja Microsoft Internet Explorerin kanssa. Edellä esitetyt ajat mitataan millisekunnissa ja kattaa pilvipalvelimen täydellisen pyynnön ja vastauksen pituuden.

Muista, että verkkosivustosi loppukäyttäjät saattavat tuntua jonkin verran reagointiaikoista johtuen monista tekijöistä, kuten paikallisen verkon nopeudesta, selaimen käyttäytymisestä ja palvelinliikenteestä. Kaiken kaikkiaan HostGatorin latausajat toimivat hyvin verrattuna muihin Kanadan yleisiin tarjoajiin.

Loadtimes keskimäärin 2000 millisekuntia tai vähemmän, pidetään erittäin suorituskykyisinä, koska se tarkoittaa, että loppukäyttäjä kohtaa erittäin vähän viivettä verkkosivun lataamisessa. Isännöintipalveluntarjoajia, joiden vastausajat ovat hitaampia, on vaarallista käyttää, koska lukijasi ja asiakkaasi voivat ärsyttää viivästyksiä ja valita selata muita sivustoja sen sijaan.

HostGator hinnoittelu selitetty

Nopeus ja luotettavuus ovat tietysti tärkeitä Web-isäntävalinnassa, mutta lopullisen päätöksen tekemisen yhteydessä hinnoittelu voi olla suurin tekijä. Loppujen lopuksi, jos olet pienyrityksen omistaja tai yrität käynnistää uuden käynnistyksen, budjettisi on todennäköisesti pieni ja haluat löytää edullisimman suunnitelman, joka voi silti tarjota vakaata suorituskykyä. Samalla on tärkeää, että et vain valitse halvinta hosting-vaihtoehtoa ja sitten toivomme parasta.

HostGator jakaa isäntätarjouksensa kolmeen vaihtoehtosuunnitelmaan: Hatchling, vauva ja yritys. Kaksi ensimmäistä on matelija-maskotin innoittamana ja ne on suunnattu pienille asiakkaille tai yksittäisille verkkosivustoille, kun taas liiketoimintasuunnitelma on suunnattu yrityskäyttäjille. Katso alla oleva nykyinen hinnoittelu, jota HostGator tarjoaa kanadalaisille asiakkaille, mutta muista, että hinnat muuttuvat usein, etenkin kun HostGator suorittaa myyntiä eri suunnitelmillaan.

Web-hosting-suunnitelmat Jaettu cPanel-hosting HostGator

Hatchling- ja Baby-suunnitelmissa on vain yksi merkittävä ero, ja verkkotunnusten lukumäärä on sallittu hallita. Hatchling-suunnitelmalla voit linkittää vain yhden isäntänimen, kuten .com tai .net, isäntäympäristöösi. Päivittämällä vauvasuunnitelmaan HostGator antaa sinun määrittää pilviympäristösi toimimaan rajoittamattoman määrän verkkotunnuksia. Tästä syystä Baby-suunnitelman kustannusten nousu on kannattavaa, jos aiot levittää verkkoprojektisi useille sivustoille ja verkkotunnuksille.

Yllättäen HostGatorin liiketoimintasuunnitelma ei sisällä suurta määrää merkittäviä etuja. Se sisältää kuitenkin omistetun IP-osoitteen vakaalle isännöinnille ja automaattisen päivityksen positiiviseen SSL: ään, jonka tarjoaa Comodo. Omistettu isäntä voi tarjota ylimääräisen tietoturvan ja tehokkaamman suorituskyvyn Web-projektillesi. Liiketoimintasuunnitelma-vaihtoehdon avulla voit myös asentaa mukautetun SSL-varmenteen, jos et halua käyttää mukana olevaa.

Kanadan verkkoasiakkaille HostGator tarjoaa kaiken kaikkiaan hyvä vastine rahalle. Verrattuna muihin samankaltaisiin isännöintivaihtoehtoihin saat suunnilleen samat palvelut, mutta paljon nopeammalla suorituskyvyllä kuin joillain sen kilpailijoilla.

Hostgator Extra Goodies – ilmainen SSL ja mainoskulut

Web-hosting-yritykset hyödyntävät usein lisäominaisuuksia tai kielituki tapaa makeuttaa kauppa. HostGator ei eroa toisistaan. Alla on joitain esimerkkejä heidän lisätyistä pakettitarjouksista.

Jaetun palvelun vertailu Näytä hinnat Suunnittelee HostGator

On tärkeää huomata, että kaikkiin HostGator-suunnitelmiin sisältyy nyt perus SSL-varmenne, jonka avulla voit salata kaikki lähetykset isännöidyn verkkosivustosi ja loppukäyttäjäselainten välillä. Etkö ole varma, kuinka SSL toimii. Lue tämä artikkeli oppiaksesi perusteet.

Kaikissa HostGator-suunnitelmissa on myös 100 dollarin hyvitys sekä Google Adwordsille että Bing-mainonnalle. Tällä hyvityksellä voit perustaa mainoskampanjoita molemmille alustoille ja ansaita sitten oman sivustosi suorituskyvyn ansaitaksesi.

HostGator on helppo käynnistää verkkosivusto käyttämällä mitä tahansa ohjelmointikieltä. Alusta tukee mm. Pythonia, PHP: tä ja Perlia.

HostGator tarjoaa kaikille asiakkaille myös sähköpostimahdollisuuksia, joiden avulla voit määrittää erilaisia ​​postilaatikoita käytettäväksi verkkosivustosi verkkotunnuksessa. Tämä sisältää sekä IMAP- että POP3-sähköpostiprotokollien tuen. Sähköpostien ylläpitämisen tuki on ratkaisevan tärkeää, jos aiot käynnistää sähköpostimarkkinointikampanjoita uuden Web-projektisi kautta.

HostGator-asiakaspalvelun pisteet 8/10

Saatat haluta ajatella, että mikään ei mennä pieleen verkkosivustosi kanssa, kun saat sen ylläpitämään suorassa Internetissä, mutta niin ei ole. Sinun tulisi aina ottaa huomioon palveluntarjoajan asiakastuen maine ja tarjoukset ennen valintaa, mitä alustaa käytetään.

hostgator-chat-tukiHostGator tarjoaa asiakastukea koko päivän, joka päivä, ympäri vuoden, riippumatta millaisesta hinnasuunnitelmasta olet allekirjoittanut. Voit ottaa yhteyttä heidän tukihenkilöstönsä sähköpostitse, puhelimitse tai live-chat-järjestelmän kautta.

HostingCanada-kokemuksen perusteella olemme löytäneet HostGatorin teknisen tuen olevan melko hyödyllistä ja helppoa ottaa sinuun yhteyttä. Mutta sinun tulee huomata, että heidän verkkosivustonsa takaavat 99% käytettävyyden, mikä ei vastaa omia testaustuloksia.

Halusin mainita, että jos olet vasta aloittamassa ensimmäisen sivustosi rakentamista, laadun tukeminen on erittäin tärkeää. Se säästää paitsi päänsärkyä, kun joudut itse selvittämään tekniset ongelmat, säästät rahaa nyt vuokraamalla ulkopuolista apua. Olet yllättynyt, kuinka monta pyyntöä voit tehdä heidän tukihenkilöstölleen. ��

Suosittelemmeko Gatoria?

Me ehdottomasti teemme. HostGator on kuin Ford Focus online-isäntämaailmassa. Se ei ole hienoa tai räikeää, se ei ole erittäin nopea tai liian hidas. Sen sijaan se istuu keskellä erinomaisella suorituskyvyllä verrattuna hintaan, laatutukeen ja joukkoon muita lisäominaisuuksia.
Olemme myös aiemmin isännöineet useita omia sivustojamme HostGatorilla ja saaneet aikaan hyviä tuloksia. Kuten live-seurannan metriikoista näet, HostGator on osoittautunut tarjoavansa suurta luotettavuutta ja nopeampaa yhteysnopeutta.

 • HostGator tarjoaa myös kohtuuhintaista hinnoittelua eri suunnitelmustasoilla, jotka ovat hyvin verrattavissa muihin tärkeimpiin hosting-yrityksiin. Tärkeää on, että HostGator sisältää myös ilmaisen perustason SSL-varmenteen kaikille asiakkaille heidän suunnitelmastaan ​​riippumatta.
 • hostgator-logo

Web-palveluntarjoajien kanssa tehdyt sopimukset voidaan usein lukita useita kuukausia tai jopa vuosia. Jos verkkosivustosi isännöi tällä hetkellä muualla, sinun tulisi selvittää, millaiseen sitoumukseen olet sitoutunut ja mitä siirtymävaihtoehtoja on käytettävissä. HostGatorin avulla voit siirtää olemassa olevan Web-projektin heidän alustalleen minimaalisin keskeytyksin. Sitten voit mennä eteenpäin ja nauttia parhaasta hosting-kokemuksesta pilvellä.

Yhteenvetona

HostGator on vahva kilpailija web-hosting-alalla, joten pilvi on edullinen kanadalaisille asiakkaille ja tarjoaa suuren määrän lisäominaisuuksia..

Saatat pitää myös:

 • Paras Web-hosting
 • Paras verkkosivustojen rakentaja

Viitteet ja kuvapisteet:

 • VisualModo.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author