Αναθεώρηση HostGator (2020)

Έχετε ένα γενικό σχέδιο. Θα σταματήσετε τη βαρετή ημέρα εργασίας σας, θα ξεκινήσετε έναν ιστότοπο και, στη συνέχεια, θα έχετε αρκετά παθητικά έσοδα για να αποσυρθείτε σε μια τροπική παραλία κάπου στην Ταϊλάνδη… ��

Ωστόσο, προτού αρχίσετε να γράφετε την επιστολή παραίτησης που θα παραδώσετε στο αφεντικό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε σχέδιο για το πού θα φιλοξενήσετε τον νέο σας ιστότοπο. Χωρίς έναν σταθερό, αξιόπιστο και γρήγορο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων, η νέα σας επιχείρηση θα είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

λογότυπο hostgator

Ευτυχώς, αυτές τις μέρες δεν χρειάζεται να είστε τεχνικός μάγος για να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο και να λειτουργεί. Αυτή η κριτική HostGator θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να φιλοξενήσετε τον νέο σας ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά.

Έχετε δει πιθανώς διαφημίσεις για HostGator διαδικτυακές ή ακουστικές διαφημίσεις για τα αγαπημένα σας podcast. Η εταιρεία λειτουργεί από το 2002 και άνοιξε το πρώτο της διεθνές γραφείο στον Καναδά, τον Ιούνιο του 2006.

Δεν θα βρείτε πολλούς αλιγάτορες στην Καναδική έρημο (ελπίζουμε) αλλά διαβάστε για να μάθετε αν το HostGator ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία.

Πώς δοκιμάσαμε – Ζωντανή παρακολούθηση HostGator

Ο έλεγχος ενός οικοδεσπότη Ιστού δεν είναι μικρή δουλειά. Οι πάροχοι πρέπει να αξιολογούνται για διάφορους παράγοντες, όπως Ταχύτητα, αξιοπιστία, και φυσικά κόστος. Ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε αυτά τα δεδομένα είναι να τα δοκιμάσετε. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αποτελεσματικά.

Στο HostingCanada, βασίζουμε όλες τις κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων μας σε μετρήσιμες μετρήσεις και στατιστικά στοιχεία. Εάν ένας πάροχος φιλοξενίας ιστού δεν αξίζει τα χρήματα, θα σας πούμε ευθεία. Δείτε μας ζωντανή παρακολούθηση εδώ, συμπεριλαμβανομένου του HostGator.

Κατά την αξιολόγηση της απόδοσης του HostGator έναντι άλλων κορυφαίων παρόχων, καταγράψαμε μετρήσεις από αρκετές μεγάλες πόλεις και επαρχίες του Καναδά. Οι τελικοί χρήστες σας πιθανότατα θα εξαπλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα και τον κόσμο, επομένως είναι σημαντικό το έργο ιστού σας να φορτώνεται γρήγορα από όλες τις τοποθεσίες. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ελέγξτε τη διαδικασία δοκιμής.

Ακολουθεί μια επισκόπηση της προσέγγισής μας σε αυτήν την κριτική των προσφορών του HostGator:

 • Πρώτον, θα σας δώσουμε τους πρώτους αριθμούς της απόδοσης του HostGator, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου λειτουργίας, της ταχύτητας και της αξιοπιστίας.
 • Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στην τιμολόγηση και θα αξιολογήσουμε τις προσφορές προϊόντων της HostGator για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη αξία.
 • Τέλος, θα συγκρίνουμε το Hostgator με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες και θα δώσουμε τη συνολική μας πρόταση για εσάς, τους πιστούς καναδούς αναγνώστες μας.

Αποτελέσματα από 4 πόλεις

Ορίστε, stat nerds. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τα μαθηματικά του web hosting με το HostGator. Όλες οι δοκιμές μας διεξήχθησαν στον Καναδά για να βοηθήσουν στη λήψη ενός ακριβούς συνδυασμού αποτελεσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Για να ξεκινήσετε, δείτε τα παρακάτω αποτελέσματα από τις τέσσερις τοποθεσίες δοκιμών μας.

 • Μόντρεαλ
  • Διάρκεια – 98,6%
  • Μέσος χρόνος φόρτωσης – 1,912ms
 • Τορόντο
  • Διάρκεια – 98,9%
  • Μέσος χρόνος φόρτωσης – 2.012ms
 • Βανκούβερ
  • Διάρκεια – 97,5%
  • Μέσος χρόνος φόρτωσης – 2,182ms
 • Γουίνιπεγκ
  • Διάρκεια – 98,09%
  • Μέσος χρόνος φόρτωσης – 1,658ms

Οι άνθρωποι λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε στο Γουίνιπεγκ, αλλά κοίτα! Έχουν Διαδίκτυο! Και πολύ γρήγορο Διαδίκτυο. ��

Τι σημαίνουν λοιπόν αυτοί οι αριθμοί; Λοιπόν, πρώτα είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την ορολογία. Όταν μιλάμε για ενημέρωση στο HostingCanada, αναφέρεται σε ένα μέτρο του πόσο συνεπείς είναι οι υπηρεσίες του παρόχου φιλοξενίας. Η στατιστική παρουσιάζεται ως ποσοστό για να δείξει τον συνολικό χρόνο που ο πάροχος φιλοξενίας είναι συνδεδεμένος και λειτουργεί κανονικά.

Για παράδειγμα, το HostGator έχει εκτελέσει με 98,6% χρόνος λειτουργίας από τοποθεσίες δοκιμών του Μόντρεαλ. Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα δεδομένα που συλλέξαμε στις δοκιμές μας, οι υπηρεσίες HostGator δεν μπόρεσαν μόνο για 1,4% το χρόνο για τους χρήστες του Μόντρεαλ. Τα μαθηματικά ισοδυναμούν με περίπου 122 ώρες διακοπής κατά τη διάρκεια ενός έτους. Αυτό είναι πολύ καλό. 

Κατά τον υπολογισμό της απόδοσης του χρόνου λειτουργίας, ακόμη και ένα κλάσμα της εκατοστιαίας μονάδας μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας. Στο HostingCandada, θεωρούμε ότι οι μετρήσεις χρόνου λειτουργίας άνω του 98% είναι ισχυρές, με οτιδήποτε κάτω από αυτό να ταξινομείται ως φτωχό. Οι καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας εγγυώνται 99% χρόνο λειτουργίας ή αλλιώς θα σας επιστρέψουν ορισμένες από τις πληρωμές σας εάν δεν ικανοποιηθεί αυτή η προσδοκία.

Πληροφορίες για τους χρόνους φόρτωσης του HostGator? uptime vs downtime

Τώρα στην εναλλαγή γραναζιών σε ώρες φόρτωσης, η εστίασή μας αλλάζει από τη συνολική διαθεσιμότητα σε πραγματικές μετρήσεις ταχύτητας. Οι αριθμοί που συγκεντρώθηκαν από το HostingCanada είναι κατά μέσο όρο δοκιμαστικοί μήνες με την πλατφόρμα HostGator με διάφορα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox και ο Microsoft Internet Explorer. Οι χρόνοι που παρέχονται παραπάνω μετριούνται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και καλύπτουν τη διάρκεια πλήρους αιτήματος και απόκρισης σε διακομιστή web cloud.

Λάβετε υπόψη ότι οι τελικοί χρήστες του ιστότοπού σας ενδέχεται να έχουν κάποια διακύμανση στους χρόνους απόκρισης λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η ταχύτητα του τοπικού δικτύου, η συμπεριφορά του προγράμματος περιήγησης και η επισκεψιμότητα του διακομιστή. Συνολικά, οι ταχύτητες φόρτωσης του HostGator έχουν καλή απόδοση έναντι άλλων κοινών παρόχων που είναι διαθέσιμοι στον Καναδά.

Χρόνοι φόρτωσης που κατά μέσο όρο σε 2.000 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή λιγότερο θεωρείται υψηλή απόδοση, καθώς σημαίνει ότι ο τελικός χρήστης θα αντιμετωπίσει πολύ μικρή καθυστέρηση κατά τη φόρτωση της ιστοσελίδας. Οι πάροχοι φιλοξενίας με βραδύτερους χρόνους απόκρισης είναι επικίνδυνοι για χρήση, επειδή οι αναγνώστες και οι πελάτες σας ενδέχεται να ενοχληθούν με τις καθυστερήσεις και να επιλέξουν να περιηγηθούν σε άλλους ιστότοπους.

Επεξήγηση τιμής HostGator

Η ταχύτητα και η αξιοπιστία είναι φυσικά σημαντικά όταν επιλέγετε τον οικοδεσπότη Ιστού σας, αλλά όταν πρόκειται για τη λήψη μιας τελικής απόφασης, η τιμολόγηση μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας. Σε τελική ανάλυση, εάν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης ή προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια νέα εκκίνηση, ο προϋπολογισμός σας πιθανότατα θα είναι περιορισμένος και θα θελήσετε να βρείτε το πιο προσιτό σχέδιο που μπορεί να προσφέρει σταθερή απόδοση. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να μην επιλέξετε απλώς τη φθηνότερη επιλογή φιλοξενίας και στη συνέχεια να ελπίζουμε για το καλύτερο.

Το HostGator χωρίζει τις προσφορές φιλοξενίας σε τρεις επιλογές προγράμματος: Εκκολαπτήριο, Μωρό και Επιχείρηση. Οι δύο πρώτες είναι εμπνευσμένες από την ερπετή μασκότ τους και απευθύνονται σε μικρούς πελάτες ή μεμονωμένους ιστότοπους, ενώ το Επιχειρηματικό σχέδιο στοχεύει επιχειρηματικούς χρήστες. Δείτε παρακάτω για την τρέχουσα τιμολόγηση που προσφέρει το HostGator για Καναδάς πελάτες, αν και λάβετε υπόψη ότι αυτές οι τιμές αλλάζουν συχνά, ειδικά όταν το HostGator πραγματοποιεί πωλήσεις στα διαφορετικά σχέδιά τους.

Web Hosting Σχέδια Shared cPanel Hosting HostGator

Υπάρχει μόνο μία σημαντική διαφορά μεταξύ των σχεδίων Hatchling και Baby και είναι ο αριθμός των τομέων που επιτρέπεται η διαχείριση. Με το σχέδιο Hatchling, μπορείτε να συνδέσετε μόνο ένα όνομα κεντρικού υπολογιστή, όπως ένα .com ή .net, στο φιλοξενούμενο περιβάλλον σας. Με την αναβάθμιση στο πρόγραμμα Baby, το HostGator θα σας επιτρέψει να διαμορφώσετε το περιβάλλον cloud ώστε να λειτουργεί με απεριόριστο αριθμό τομέων. Για αυτόν τον λόγο, η αύξηση κόστους του προγράμματος Baby αξίζει τον κόπο αν σκοπεύετε να διαδώσετε το έργο σας στο διαδίκτυο σε πολλούς ιστότοπους και τομείς.

Παραδόξως, το επιχειρηματικό σχέδιο του HostGator δεν περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό σημαντικών πλεονεκτημάτων. Ωστόσο, περιλαμβάνει μια αποκλειστική διεύθυνση IP για σταθερή φιλοξενία και μια αυτόματη αναβάθμιση σε θετικό SSL που παρέχεται από την Comodo. Ένας αφοσιωμένος κεντρικός υπολογιστής μπορεί να παρέχει επιπλέον ασφάλεια και πιο αποτελεσματική απόδοση για το έργο σας στο web. Η επιλογή Επιχειρηματικού σχεδίου σάς επιτρέπει επίσης να εγκαταστήσετε ένα προσαρμοσμένο πιστοποιητικό SSL εάν επιλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε το συμπεριλαμβανόμενο.

Για καναδικούς πελάτες Ιστού, το HostGator προσφέρει ένα συνολική σταθερή αξία για τα χρήματα. Σε σύγκριση με άλλες επιλογές φιλοξενίας του ίδιου διαμετρήματος, λαμβάνετε περίπου τις ίδιες υπηρεσίες, αλλά με πολύ ταχύτερη απόδοση από κάποιους από τους ανταγωνιστές της.

Hostgator Extra Goodies – Δωρεάν SSL και δαπάνη διαφημίσεων

Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων θα προσφέρουν συχνά πρόσθετα χαρακτηριστικά ή υποστήριξη γλώσσας ως τρόπο για να γλυκανθεί η συμφωνία. Το HostGator δεν διαφέρει. Δείτε παρακάτω για μερικά παραδείγματα των προσφερόμενων πακέτων προσφορών τους.

Κοινή φιλοξενία Σύγκριση Προβολή τιμών Σχέδια HostGator

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα τα προγράμματα HostGator περιλαμβάνουν τώρα ένα βασικό πιστοποιητικό SSL, το οποίο θα σας επιτρέψει να κρυπτογραφήσετε όλες τις μεταδόσεις μεταξύ του φιλοξενούμενου ιστότοπου και των προγραμμάτων περιήγησης τελικών χρηστών. Δεν είμαι σίγουρος πώς λειτουργεί το SSL. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε τα βασικά.

Όλα τα πακέτα HostGator έρχονται επίσης με πίστωση 100 $ για διαφημίσεις Google Adwords και Bing. Με αυτήν την πίστωση, μπορείτε να ρυθμίσετε διαφημιστικές καμπάνιες και στις δύο πλατφόρμες και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε έσοδα από την απόδοση του δικού σας ιστότοπου.

Το HostGator διευκολύνει την εκκίνηση ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού προτιμάτε. Η πλατφόρμα υποστηρίζει μεταξύ άλλων Python, PHP και Perl.

Το HostGator παρέχει επίσης σε όλους τους πελάτες φιλοξενία email, το οποίο σας επιτρέπει να διαμορφώσετε διαφορετικά γραμματοκιβώτια για χρήση στον τομέα του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη τόσο για πρωτόκολλα email IMAP όσο και για POP3. Η υποστήριξη για τη φιλοξενία email είναι ζωτικής σημασίας εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του νέου σας έργου Ιστού.

Βαθμολογία εξυπηρέτησης πελατών HostGator 8/10

Ίσως θελήσετε να σκεφτείτε ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά με τον ιστότοπό σας όταν τον φιλοξενήσετε στο ζωντανό διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν ισχύει. Πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τη φήμη και τις προσφορές υποστήριξης πελατών ενός προμηθευτή πριν επιλέξετε ποια πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε.

υποστήριξη συνομιλίας hostgatorΤο HostGator προσφέρει υποστήριξη πελατών όλη την ημέρα, καθημερινά, όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τον τύπο προγράμματος τιμολόγησης για τον οποίο έχετε εγγραφεί. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό υποστήριξής τους μέσω email, τηλεφώνου ή συστήματος ζωντανής συνομιλίας.

Με βάση την εμπειρία του HostingCanada, διαπιστώσαμε ότι η τεχνική υποστήριξη του HostGator είναι αρκετά χρήσιμη και εύκολη επικοινωνία. Αλλά πρέπει να σημειώσετε ότι ο ιστότοπός τους εγγυάται 99% χρόνο λειτουργίας, κάτι που δεν ταιριάζει με τα δικά μας αποτελέσματα δοκιμών.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι αν αρχίζετε να χτίζετε τον πρώτο σας ιστότοπο παρά να έχετε ποιοτική υποστήριξη είναι εξαιρετικά σημαντικό. Όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει έναν τεράστιο πονοκέφαλο που πρέπει να καταλάβετε τεχνικά προβλήματα μόνοι σας, αλλά θα εξοικονομήσετε χρήματα τώρα προσλαμβάνοντας εξωτερική βοήθεια. Θα εκπλαγείτε πόσα αιτήματα μπορείτε να υποβάλετε στο προσωπικό υποστήριξής τους. ��

Προτείνουμε το Gator?

Το κάνουμε απολύτως. Το HostGator είναι σαν το Ford Focus του διαδικτυακού κόσμου φιλοξενίας. Δεν είναι φανταχτερό ή φανταχτερό, δεν είναι εξαιρετικά γρήγορο ή πολύ αργό. Αντ ‘αυτού κάθεται ακριβώς στη μέση με εξαιρετική απόδοση σε σύγκριση με την τιμή, την ποιοτική υποστήριξη και μια σειρά από επιπλέον χαρακτηριστικά.
Έχουμε φιλοξενήσει επίσης αρκετούς από τους ιστότοπούς μας χρησιμοποιώντας το HostGator στο παρελθόν και είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Όπως μπορείτε να δείτε από τις μετρήσεις στη ζωντανή παρακολούθηση, το HostGator έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει μεγάλη αξιοπιστία και γρηγορότερες ταχύτητες σύνδεσης..

 • Το HostGator προσφέρει επίσης προσιτές τιμές με τα διαφορετικά επίπεδα των σχεδίων τους, τα οποία είναι πολύ συγκρίσιμα με άλλες μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας. Είναι σημαντικό ότι το HostGator περιλαμβάνει επίσης ένα δωρεάν βασικό πιστοποιητικό SSL για όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από το σχέδιό τους.
 • λογότυπο hostgator

Οι συμβάσεις με παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορούν συχνά να κλειδωθούν για μια περίοδο πολλών μηνών ή ακόμη και ετών. Εάν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται αυτήν τη στιγμή αλλού, θα πρέπει να μάθετε τι είδους δέσμευση έχετε εγγραφεί και ποιες επιλογές μετάβασης είναι διαθέσιμες. Με το HostGator, μπορείτε να μεταφέρετε ένα υπάρχον έργο ιστού στην πλατφόρμα τους με ελάχιστες διακοπές. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε και να απολαύσετε την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας στο cloud.

Συνοψίζοντας

Το HostGator είναι ένας ισχυρός ανταγωνιστής στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθιστώντας το cloud προσιτό για καναδικούς πελάτες και προσφέρει έναν καλό αριθμό πρόσθετων δυνατοτήτων.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Καλύτερη φιλοξενία Ιστού
 • Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

 • VisualModo.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author