SiteGround Review

Dacă sunteți pe site-ul nostru de mai mult de 2,47 secunde, probabil că ați fost deja conștientizat – ne place SiteGround.

Și înainte de a vă arăta și a începe să arătați degetele, răspunsul este „Nu!”. Noi facem nu lucrează pentru SiteGround și nu ne trimit controale de sponsorizare uriașe în fiecare lună pentru a le promova serviciul.

Motivul pentru care ne place atât de mult SiteGround este simplu. Conform fiecărei valori cuantificabile, ei fumează concurența precum Snoop Dogg (sau este Leu? Nu pot să-mi amintesc) fumează prima din California … ��������

În afara competitorului lor principal – Găzduire A2 – nu există o singură companie pe piață care să concureze cu calitatea și valoarea pură furnizate de serviciile de găzduire abundente ale SiteGround..

Cu mai mult de un deceniu de experiență și peste 2.000.000 de domenii sub supravegherea lor, am urmărit ca SiteGround să evolueze de-a lungul anilor de la „meh” la „OMFREAKINGG!”

Cu centre de date răspândite în Asia, America de Nord și Europa, SiteGround a cunoscut o ascensiune meteorică în vârf în ultimii ani și cu un motiv întemeiat.

În această recenzie SiteGround, vom retrage straturile proiecției de ceapă pentru a dezvălui toate detaliile și numerele suculente cu privire la motivul pentru care iubim SiteGround atât de mult încât tu pot decide dacă sunt sau nu serviciul potrivit de găzduire pentru nevoile dvs..

Să ne scufundăm.

SiteGround Review – Rezumat rapid

 • Serviciu clienți impecabil
 • Optime de încredere
 • Viteze rapide
 • O abundență de caracteristici
 • Prețuri super accesibile

Introducere în SiteGround

La mijlocul anului 2013, făceam o prezentare la o conferință din Thailanda și, după ce perdelele au căzut, am început să vorbesc cu câțiva dintre participanți. Câțiva dintre ei au fost extrem de serioși, punând multe întrebări tehnice despre afacerea mea și atârnau aproape toate cuvintele.

Băieții în cauză au fost de fapt angajați ai SiteGround și, după ce au discutat despre agenția mea web și echipa de whitelabel, mi-au recomandat (evident) serviciul ca soluție la problemele pe care le întâmpinam cu serviciile de găzduire canadiene existente..

Voi fi complet sincer. Am fost sceptic (să spun cel mai puțin). Am încercat în trecut atât de multe gazde neplăcute încât am recunoscut în cele din urmă doar înfrângerea și m-am retrogradat într-o eternitate de web host-uri neplăcute..

Dar chiar am dat clic cu tipii cu care am vorbit și am decis să le ofer beneficiul îndoielii. După două luni scurte de utilizare a serviciilor lor, Am tranziționat peste 150 dintre site-urile web ale clienților mei către SiteGround și nu am mai privit în urmă.

Înainte de a utiliza SiteGround …

Eu astazi…

Serviciul excepțional al SiteGround a economisit mie și companiei mele mii de dolari și un număr incalculabil de ore și, în următoarele secțiuni, voi explica motivele tehnice din spatele serviciului lor superior.

Cum am colectat aceste date

În lumea găzduirii web (franceză: Meilleur Hébergement Web), recomandările alimentate de comisioane înseamnă exact … jack sh * t. ��

Fără să lovești cu greu date și date pentru a susține afirmații, poți fi sigur că „recomandarea” în cauză este determinată în primul rând de dorința de a te arunca rapid din naivitatea ta… NU pentru a-ți oferi o privire imparțială asupra compania în cauză.

Obținem asta …

Din fericire, cu sistemele noastre complete de gestionare a clienților, am reușit să colectăm date în valoare de mai bine de zeci de ani cu privire la zeci de servicii de găzduire diferite, inclusiv: uptime, oprire, viteză de încărcare și multe altele.

Puteți vedea urmărirea în direct aici. Citiți mai multe despre procesul nostru de cercetare în patru pași aici.

Și acum, voi împărtăși cu voi câteva dintre aceste numere suculente …

SITEGROUND UPTIME

Următoarele date au fost colectate pe o perioadă de ~ 12 luni, în perioada 14 decembrie 2016 – 13 ianuarie 2019.

Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale SiteGround este, fără îndoială, uptime-ul nesăbuit de fiabil oferit de serverele lor. Vizionând 99,92% pentru serviciul de găzduire partajat (de exemplu, găzduirea „ieftină”), SiteGround nu dezamăgește.

Aceste teste au fost efectuate folosind centrul de date din Chicago, iar rezultatele au fost destul de darnice, având în vedere că au fost doar 5 întreruperi scurte pe mai mult de 2 ani. Dacă luați în considerare asta iPage – una dintre companiile de găzduire canadiene „de top” proclamate – a avut un timp de utilizare de doar 97,6% (da, ați citit corect) și peste 100 de întreruperi în aceeași perioadă, aceasta este ridicol de scăzută.

Testarea & Revizuirea timpului de oprire a site-ului SiteGround

 • 4/28/2017 – 154 secunde
 • 04/10/2017 – 561 secunde
 • 11/11/2018 – 431 secunde
 • 1/3/2019 – 331 secunde
 • 14/01/2019 – 430 secunde

Iată câteva înregistrări ale rapoartelor noastre uptime din 2018. După cum vedeți, toate intervalele sunt cuprinse între 99,9% și 100%.

Acest test este specific din Toronto și a fost testat lunar în data de 23 a fiecărei luni a anului trecut (după cum puteți vedea în imaginea de mai sus).

Cred că este destul de sigur să spui cu perioade de oprire cât mai scurte, nu va trebui să-ți faci griji pentru site-ul tău mai mult de câteva secunde (561 ca să fie mai precis).

date de raport uptime

Iată o altă captură de ecran a tabloului de bord care arată timpul de funcționare al fiecărui site / gazdă în parte în ultimii ani. Destul de solid.

VITEZĂ DE SITEGROUND

Unul dintre cele mai interesante grupuri de revizuire a companiilor gazdă web este faptul că mulți cititori presupun (în mod eronat) că centrele locale de date vor mereu centre de date trufate staționate peste mări sau într-o țară vecină. Și este ușor de văzut de ce.

Apropierea unui centru de date parcurge un drum lung în determinarea vitezei cu care datele site-ului dvs. web vor fi transmise audienței dvs. Cu cât centrul este mai aproape de utilizatorii finali, cu atât distanța mai mică trebuie să parcurgă informația și livrarea (ar trebui) mai rapidă. Cu toate acestea, este important să ne dăm seama că, în ceea ce privește centrele de date, proximitatea atuurilor de calitate.

Din păcate, centrele de date canadiene încă lucrează pentru a crește cererea în creștere. Deși au depășit pasele față de australian (colegii de rău) și multe centre de date din Asia, totuși au tendința să se bazeze pe software-uri nesigure și neactualizate, ceea ce le face mai puțin eficiente decât omologii lor din Statele Unite..

Din fericire, centrele de date din America de Nord ale SiteGround sunt situate în Chicago și livrează viteze incredibil de rapide vecinilor din nordul țării (a.k.a. TU!)

Iată câteva dintre rezultatele testelor noastre Toronto și Montreal:

Nu prea ponositor, nu?

Imaginea de mai jos este de pe unul dintre site-urile web de comerț electronic ale clientului nostru înainte și după trecerea la SiteGround. Cred că graficul vorbește de la sine.

Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă vinde cu viteza site-ului SiteGround, iată câteva teste pe care le-am efectuat pe tot parcursul anului 2017 și 2018 din 5 locații diferite din Canada.

 • Viteza medie a lunii iulie: 314ms
 • Viteza medie a lunii iunie: 302ms
 • Viteza medie poate: 283ms
 • Viteza medie a lunii aprilie: 333ms
 • Viteza medie a lunii martie: 312ms

Pentru cineva cu privire la viteză, ați putea dori ceva mai rapid. Dacă acest lucru nu este deloc impresionant, atunci veți fi bucuroși să știți că au decis să rupă propriul record cu noua versiune a pluginului SG Optimizer.

Acest instrument permite site-urilor WordPress să îmbunătățească și mai mult viteze cu până la 30%, cu suportul Memcached îmbunătățit și purjarea dinamică a cache-urilor..

Interacționarea și revizuirea serviciului de asistență ROCKSTAR pentru SiteGround

Iată lucrurile despre majoritatea asistenței clienților furnizorului de găzduire web … Suge mai greu decât vidul Dyson care încearcă să curețe mizeria care a rămas în urma petrecerii de la ziua de 9 ani a verișoarei tale..

Nu chiar … Este îngrozitor.

Având în vedere faptul că standardul industriei pentru serviciile clienților se situează pe poziții puțin deasupra echipei de asistență pentru telecomunicații a lui Roger (Dumnezeu să vă ajute dacă contul dvs. este vreodată dublu taxat), vă puteți imagina surpriza noastră completă și completă când am contactat SiteGround pentru ajutor cu câteva sughițe … Și a primit feedback eficient și aproape instantaneu.

Asistența clienților este un punct de mândrie pentru SiteGround, iar personalul lor de asistență cunoscut este disponibil 24/7/365.

Opțiuni de asistență pentru SiteGround:

 1. Live Chat (24/7)
 2. Sistem de bilete (de obicei răspuns la 24 de ore)

Iată o imagine rapidă a ferestrei de chat a asistenței clienților. (așteptați un timp de așteptare de aproximativ … 10 secunde)

suport pentru chat-ul site-ului

Actualizări periodice ale site-urilor

Punctul de slăbiciune # 1 pe care hackerii și alte tipuri de internet îl exploatează pentru a vă încălca site-ul și pentru a fura datele clientului dvs. sunt plugin-uri învechite și teme ale site-ului web.

Pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze, iterațiile anterioare ale software-ului site-ului web devin deschise noilor vulnerabilități, cu excepția cazului în care sunt dezvoltate de dezvoltatori.

Gândiți-vă la el ca la un gard care înconjoară un compus sigur. Dacă nu este reamenajat și fixat regulat gardul, acesta va fi uzat odată cu timpul, iar rugina, eroziunea și alte forțe ale naturii îl vor face vulnerabil pentru oricine și pentru toți cei care doresc să intre.

Din fericire, SiteGround face toate lucrările grele pentru dvs. și setează toate site-urile dvs. la auto-actualizare, astfel încât nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea ultimelor patch-uri sau actualizări software.

Cu SiteGround, puteți să-l setați și să-l „fugget”.

Câteva bonusuri îngrijite: Supercacher și CDN

În plus față de timpul de încredere uber, timpii de încărcare rapidă și actualizările de securitate obișnuite, SiteGround oferă, de asemenea, un bonus deosebit de valoros pentru a menține site-ul dvs. funcționând fără probleme. (Un bonus pentru care majoritatea gazdelor vă vor face să plătiți frumos)

Este o caracteristică cunoscută sub numele de CDN (sau rețea de distribuție în cloud), care va răspândi fișierele site-ului dvs. web în 34 de locații din întreaga lume pentru a garanta cele mai rapide perioade de încărcare posibile … Indiferent de locul în care publicul dvs. vă vizionează conținutul..

SiteGround oferă un instalare gratuită Cloudfare CDN cu fiecare pachet de găzduire, economisind 20 USD / lună (sau mai mult).

Împreună cu acesta este și sistemul Supercacher, care implementează dinamic mai multe sisteme de cache, cum ar fi cache-ul static, cache-ul dinamic și celebrul Memcached – rapiditatea extraordinară a vitezei de încărcare.

Un certificat SSL gratuit (valoare de 60 USD)

SiteGround oferă SSL complet gratuit.  

Dar stai, sunt mai multe …

Cu actualizările de securitate recente ale Google, un SSL (strat de priză securizat) este complet, dar obligatoriu dacă doriți ca site-ul dvs. să se plaseze pe primele sau a doua pagini din SERP Google (pagina cu rezultatele motorului de căutare).

Un SSL este în mod efectiv un tunel criptat între site-ul dvs. web și dispozitivul vizitatorului dvs. care păstrează toate informațiile private exact așa … Privat.

Este ca și cum ai trimite o scrisoare prietenului tău într-o limbă secretă, cunoscută doar de tine. Dacă ați trimis scrisoarea în engleză simplă, orice Jane sau Joe care a interceptat scrisoarea ar putea citi și decoda rapid mesajul secret.

Cu toate acestea, prin criptarea informațiilor cu un limbaj secret, chiar și în cazul în care scrisoarea a fost interceptat, nimeni nu ar putea determina conținutul scrisorii.

Din fericire, SiteGround oferă site-ului dvs. web un certificat SSL – din nou, complet gratuit. Acest lucru este util mai ales dacă conduceți o afacere de comerț electronic, deoarece multe dintre cele mai populare procesatoare de plată nu vor permite nici măcar să se producă o tranzacție pe o conexiune nesecurizată.

UNUL CLICK INSTALĂ PENTRU NOUĂ

O altă caracteristică excelentă oferită de SiteGround este instalarea lor WordPress cu 1 clic. De îndată ce vă conectați la tabloul de bord, veți vedea o opțiune pentru instalați WordPress cu (literal) un singur clic și, după ce ați configurat numele de utilizator și parola, site-ul dvs. va fi conectat, blocat și gata de a trece în câteva minute..

TRANSFERURI GRATUITE A WEBULUI

Cu excepția cazului în care intenționați să creați un site web nou, veți avea probabil mai multe gigabyte de conținut valoros, care este deja găzduit pe site-ul dvs. curent. Din păcate, transferul acestor date de la o gazdă la alta este o durere în fundul proporțiilor jurasice.

Ca acest tip …

De obicei, va trebui să efectuați acest transfer manual vai FTP și cPanel. Cu toate acestea, cu SiteGround, toți clienții noi primesc gratuit un singur transfer gratuit.

… În sensul că vor migra toate datele vechi ale site-ului dvs. pentru dvs. în cel puțin 24-48 de ore. Nu sunt necesare taxe suplimentare (pare destul de simplu, dar o raritate în spațiul de găzduire).

Acest sunet grozav … Dar ce este cazul dezavantajelor?

Singura problemă reală pe care am întâmpinat-o cu serviciul SiteGround este faptul că poate primi un preț scăzut dacă nu sunteți destul de gata să vă asumați angajamentul necesar de 2-3 ani pentru a asigura oferta lor de costuri mai mici..

Dacă doriți ca site-ul dvs. web să fie găzduit lunar, veți căuta o taxă de 14,99 USD / lună pentru un an de serviciu, care este destul de abrupt, având în vedere punctul de preț al unora dintre concurenții lor.

Cu toate acestea, fără taxe ascunse, prețul este de fapt semnificativ mai mic decât companiile ca GoDaddy. Și având în vedere cantitatea mare de valoare pe care o aduc pe masă, sunt mai mult decât fericit să plătesc asta pentru mine și clienții mei. Dacă luați în considerare timpul petrecut în relația cu serviciul de asistență pentru clienți (sau pur și simplu încercați să obțineți o atenție dintre ei) la alte gazde, câțiva bani în plus sunt un lucru neîncrezător.

Planuri de găzduire site-uri

Ce tipuri de planuri de găzduire oferă?

Dacă nu căutați să configurați o serviciu dedicat de găzduire (ceea ce este complet inutil până când site-ul dvs. web va genera cel puțin 50.000 vizitatori – să nu vă confundați cu vizualizările – pe lună), veți dori să optați Planurile de găzduire partajate ale SiteGround. Iată care este detalierea costurilor și a ceea ce veți primi …

 • Planul de pornire

  • Cost – 3,95 USD / lună
  • Un site web și 10 GB HD Space
  • Excelent pentru site-urile cu mai puțin de 10k vizitatori zilnici
  • Copii de rezervă gratuite și unele suplimente
 • Creșteți planul mare

  • Cost – $ 5,95 / lună
  • Mai multe site-uri web
  • 20GB
  • Până la 25k Vizitatori zilnici
  • SSL gratuit
  • Copii de rezervă gratuite
 • Planul GoGeek

  • Cost – $ 11.95
  • 30 GB HD Space
  • Până la 100k Vizite zilnice
  • Multe upgrade-uri

Acesta este de departe cel mai bun plan, cu excepția cazului în care executați un site web de afaceri cu trafic ridicat, un magazin de comerț electronic sau un blog cu normă întreagă.

Iată câteva caracteristici ale planului.

 1. SSL gratuit
 2. Înregistrare super ușoară
 3. Un clic pe Instalare
 4. Fără taxe ascunse BS
 5. Fără Upsells (Mulțumesc Domnului!)

Gânduri finale după examinarea SiteGround

Nu există nici o penurie de gazde web viabile din care să alegeți.

Cu toate acestea, luând în considerare cantitatea masivă de valoare oferită de SiteGround: de la centrele lor de date extrem de rapide, uptime de încredere și un serviciu incredibil pentru clienți, veți fi greu să găsiți o afacere mai bună acolo.

Le folosim de ani buni și încă nu am fost dezamăgiți de serviciul lor. Dă-le o încercare pentru tine și spune-ne ce gândești.

Întrebări? Comentarii? Preocupările? Remarci vrăjitoare și sarcastice? Aruncați-le mai jos și vă vom reveni cât mai curând posibil!

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun Gazduire Web
 • Cel mai bun constructor de site-uri web

Referințe și credite de imagine:

 • ShivarWeb.com
 • WebNoo.com
 • WebHostingSecretRevealed.net
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author