Pregled gostovanja A2 – majhno in geeky podjetje

A2 gostovanje je že zdavnaj pritegnilo mojo pozornost. Njegova prisotnost v mojem nenehnem iskanju najboljšega podjetja, ki gosti spletno mesto, je le logična. Zdi se, da je A2 eden tistih, ki so prijazni gostitelji, ki cenijo visoke zmogljivosti in zanesljivost.

A je res tako dobro?

Ocene uporabnikov A2 kažejo, da je, vendar sem moral preprosto povezati družbeni načrt družbe Swift v skupni rabi gostovanja za stalno spremljanje v živo in preveriti čas in hitrost privzete namestitve WordPress, da sem lahko sklepal; sledijo v tem pregledu gostovanja A2, ki temelji na podatkih.

Prav tako sem našel razloge, da motim ekipo za tehnično podporo, prebral sem pogoje storitve in preveril strukturo cen tega ponudnika zelenih ponudnikov gostovanja za morebitne skrite pristojbine in dodatke.

Rezultat lahko vidite v naslednjih vrsticah.

Kaj je gostovanje A2?

A2 gostovanje je svetovni ponudnik spletnega gostovanja. Nahaja se v Ann Arbor (ali ste opazili, da sta dva A tam?), A2 je okolju prijazno podjetje s štirimi podatkovnimi centri in zelo odprtim, prijaznim odnosom.

Kljub temu, da je že od leta 2001, ta neodvisni gostitelj spletnih strani ni najbolj priljubljeno ime v panogi, vendar to ni pomanjkljivost.

Po pravici povedano sem veliko bolj nagnjen k temu, da sem pred relativno velikansko in perspektivno družbo dal velikansko korporacijo. Videla sem več kot pošten delež velikih podjetij, ki ne znajo pravilno upravljati s svojimi velikimi strankami.

Poleg tega se nekateri veliki igralci osredotočajo na bliskovito trženje in ne na stvari, ki so resnično pomembne, in sicer na infrastrukturo in robustno okolje gostovanja.

V vsakem primeru, čeprav nimata svetovne prepoznavnosti in močne tržne prisotnosti, recimo, HostGatorand GoDaddy, A2 gostovanje obljublja na zelo mračen in čudaški način vzvišeno podporo in brezhibno infrastrukturo.

In veste kaj?

Številke pravijo, da A2 prinaša.

Oglejte si ga.

"Hitro in z bogatimi funkcijami gostovanje"

Občasni čas

100%

Podpora

10/10

Hitrost nalaganja

1,15 sekunde

Lastnosti

9/10

SPLOŠNO3.6

Essentials – A2, čas, hitrost in podpora za gostovanje

Ure A2 v spodobnih časih in zagotavljajo dobro podporo za naraščajočo bazo strank.

1. Odličen čas – 99,99%

Uptime je ime igre. Za delovanje vašega spletnega mesta je plačilo ponudnikov gostovanja.

A2 ima odlično delo pri zagotavljanju stabilnosti skozi vse leto.

Doslej je bilo moje osnovno WordPress spletno mesto s podjetjem že 99,9% na spletu, kar točno A2 obljublja.

Ko rečem obljube, ponudnik gostovanja jamči takšno zanesljivost in daje odškodnino, če je ne dostavi. A2 pripisuje 5% mesečne pristojbine za vsako uro izpada, kar je precej razumna politika.

Vsi štirje podatkovni centri uživajo veliko varnost, vzvišeno omrežno povezljivost in več mehanizmov za napajanje, kar zagotavlja nemoteno delovanje.

Povprečno Uptime 2018:

 • Avgust – 100%
 • September 99,98%
 • Oktober – 100%
 • November – 100%
 • December – 100%

Povprečno Uptime 2019:

 • Januar – 100%

"A2 obljublja 99,9% uptime in ga celo presega."

2. Osupljiva hitrost

 • Odzivni čas – 0,54s (7.)
 • Popolnoma naložen čas – 1.15s (7.)
 • Razumno pod obremenitvijo – 0.76s (7.)

Opomba: Če v moji domeni izvajate hitrostne preizkuse, lahko rezultati nekoliko nihajo. Tudi z iste preizkusne platforme dva zaporedna testa običajno prikazujeta nekoliko drugačne rezultate. Moje spletno mesto A2 gosti v Michiganu, zato sem ga preizkusil z ameriških lokacij. Vsi vtičniki in predpomnjenje so bili onemogočeni.

Hitrost nalaganja spletnega mesta je tisto, kar omogoča ali prekine spletno prisotnost. Morda se sliši pretirano, vendar je res, saj tako iskalniki kot uporabniki kaznujejo počasne spletne strani.

Iskreno, izguba obiskovalcev in uvrstitev zaradi slabe uspešnosti je zaslužena, saj obstaja veliko enostavnih optimizacij in množica utripajočih hitrih spletnih gostiteljev; zagotavljanje slabe izkušnje je neizprosno.

Gostovanje A2 obljublja izjemno hitrost in to boste dosegli. Prijavil sem se le za srednjeročni načrt podjetja in moje majhno mesto WordPress ne uživa prednosti Turbo pospeševalnika.

Kljub temu so merila, ki sem jih zbral iz treh različnih virov (tukaj prikazane povprečne vrednosti), zelo ugledna. In medtem ko TTFB (čas do prvega bajta) uvršča A2 na 7. mesto, čas, ki ga potrebuje, da se spletno mesto naloži povsem hitro, nekaj več kot sekundo. To je solidno število, čeprav ni najboljše, kar sem jih videl med pripravo svojih pregledov gostujočega sodišča.

V zadnjih mesecih leta 2018 in v začetku leta 2019 se A2 dosledno uvršča na 7. mesto po hitrosti.

Spet ima največji skupni načrt spodbujevalnik hitrosti, ki predpomni celotno vsebino HTML strani strani in jo naloži na trenutek. Dodatni popravki, kot sta Memcached in OPcache, zmanjšajo odzivne čase MySQL in PHP, zaradi česar Turbo načrtuje strelovodno hitro gostovanje..

A2 srver ima stabilnost in hitrost.

Zanesljiv in nepretrgan odziv ne glede na obremenitev.

Tudi brez vseh teh optimizacij je A2 sever zelo dobro deloval. Poslal sem 50 virtualnih uporabnikov, ki so vzpostavili več kot 250 sočasnih povezav. To je veliko za skupno okolje, vendar so bile vse poizvedbe vrnjene z izjemno doslednostjo in hitrostjo.

Na splošno moram reči, da ima A2 gostovanje zelo dobro konfigurirano gostiteljsko okolje, primerno za spletna mesta z veliko število obiskovalcev.

Povprečni odzivni čas 2018:

 • Avgust – 0,47s
 • September – 0,39s
 • Oktober – 1,02s
 • November – 0,50s
 • December – 0,36s

Povprečni odzivni čas 2019:

 • Januar – 0.40s

V celoti naložena stran 2018:

 • Avgust – 1,07s
 • September – 1,04s
 • Oktober – 1.38s
 • November – 1.18s
 • December – 1,01s

V celoti naložena stran 2019:

 • Januar – 1,21s

Odziv pod obremenitvijo 2018:

 • Avgust – 0,66s
 • September – 0,56s
 • Oktober – 1.47s
 • November – 0,60s
 • December – 0,67s

Odziv pod obremenitvijo 2019:

 • Januar – 0,61s

"Gostovanje A2 ima razumno hitrost in lahko sprejme veliko število obiskovalcev."

3. Zvezdna podpora

Se spomnite, kako sem vam povedal, da je lahko nekoliko manjši od tekmecev dobra stvar?

A2 gostovanje to dokazuje pravilno.

Podjetje raste od vsega začetka, vendar je rast stabilna in ni prisiljena. Zato ponudnik gostovanja ustrezno obravnava vse večje število strank, ne da bi pri tem ogrožal svoje storitve in integriteto.

Vse moje interakcije s skupino za podporo – večinoma v klepetu, kot ste morda uganili – so bile hitre, informativne in prijetne. Najdlje sem čakal na klepet, približno 2 minuti in to se je zgodilo zgodaj zjutraj. Na vse druge zahteve za klepet smo odgovorili v nekaj sekundah, predstavniki pa so bili zelo koristni in prijazni.

To je vse dobro in brezskrbno, toda resnica je, da podporne skupine A2 morda niti ne potrebujete, če imate nekaj časa in želje po učenju.

Baza znanja A2 gostovanja je čudovita zbirka koristnih člankov in vaj, zato se stalno posodablja in širi.

Nazadnje obstajajo redni vnosi v blog, ki vsebujejo zelo koristne informacije za nove spletne skrbnike.

"Zvezdna podpora, podkrepljena z enako impresivno bazo znanja in priročnimi vnosi v blog."

Prednosti A2 gostovanja

Priznam, da je A2 zelo všečen ponudnik gostovanja. Če so vam všeč ustrežljivi geeki, ki znajo sestaviti zanesljive storitve gostovanja in se ukvarjajo z okoljem, to je. Toda, da ne zveni kot najstnica, ki je zaljubljena od ljubezni, tu so glavne prednosti, ki jih A2 gostovanje lahko ponudi.

1. Brezplačne varnostne kopije Offsite dobrote

Privoščite si kavo in povprašajte vsakogar, ki se ukvarja z digitalnimi podatki, o pomembnosti varnostnega kopiranja vsega; kava vam bo pomagala sedeti skozi neizogibno bazo argumentov, ki bodo sledili.

Varnostne kopije so reševalci in nekateri ponudniki gostovanja plačujejo storitev, ne pa tudi gostovanje A2. Podjetje izdeluje samodejno varnostno kopiranje brezplačno.

Brezplačne in plačljive varnostne kopije so odlična stvar.

Nazaj mi, boš?

Zdaj brezplačne avtomatske varnostne kopije niso tako edinstvene za A2 gostovanje, vendar ta gostitelj odpravi datoteko še korak dlje. S preprostim vtičnikom lahko avtomatizirate postopek ustvarjanja lokalnih varnostnih kopij. kopije vašega spletnega mesta in njegovih baz podatkov na vaš osebni računalnik.

To je super in prepotrebno funkcijo, za katero si resnično upam, da jo bom videl pri vseh ponudnikih spletnega gostovanja. Več varnostnih kopij imate varnejši podatki. Ne morete imeti preveč varnostnih kopij in imeti obnovitveno točko zunaj mesta je čudovito zavarovanje za dolgo življenjsko dobo spletnega mesta.

Res je, da je funkcija plačljiv dodatek, a ko bo vaše spletno mesto začelo rasti, boste cenili njegovo uporabnost.

Če ne želite obremenjevati svojega proračuna, vas pokrijejo samodejne varnostne kopije.

2. garancija za vračilo denarja… kadarkoli!

A2 gostovanje uporablja standardno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ki obljublja polno vračilo, če prekličete svoje storitve v prvem mesecu uporabe. Če pa želite dolgoročni načrt preklicati pred potekom njegove veljavnosti boste imeli pravico do prejetega povračila denarja za preostanek obdobja gostovanja.

To je nekaj najboljšega med najboljšimi ponudniki spletnega gostovanja. V veliki večini primerov, ko garancijski rok za vračilo denarja poteče, niste upravičeni do povračila za predčasno prenehanje storitev.

A2 je zelo pregleden in odprt glede svojih praks in stroškov samo za opravljene storitve.

3. Odlična strojna oprema

A2 Gostovanje je eno od podjetij, ki se zavzema za trajnostno rast v primerjavi z bliskovitim trženjem.

Potencialne stranke lahko s preverjanjem podrobnosti načrta dobijo res dobro predstavo o tem, v kaj se vpletajo. Vse je postavljeno na prvi pogled, saj tehnologija, ki poganja hitre in zanesljive načrte A2, lahko svoje lastnike ponosi.

Vsi strežniki A2 so opremljeni s SSD diski, ki so nekajkrat hitrejši od pogonov trdega diska. Z nič manj kot 12-jedrnimi procesorji in dovolj 64 GB RAM-a tudi najmanjši strežniki podjetja spakirajo.

K tej dodajte še odlične omrežne zmogljivosti v vsakem podatkovnem centru A2 ter izjemne uptime in dobro hitrost.

4. Sodobna tehnologija

Infrastruktura A2 je zmogljiva in popolnoma posodobljena.

HTTP / 2 vam morda ne bo veliko pomenil, toda za tiste, ki brskajo po vašem spletnem mestu, bi to pomenilo boljše delovanje spletnega mesta na vseh platformah.

Omenil sem, da je A2 Hosting videti geeky podjetje, kar lahko vidite tudi po možnostih ukazne vrstice za WordPress, Python in Ruby. Vsi računi gostovanja v skupni rabi imajo dostop do standardne baze podatkov MySQL za Linux, pa tudi do Postgre SQL.

A2 zagotavlja resnično vrednost.

A2 gostovanje ponuja zelo zanimivo kombinacijo dragocenih storitev.

Dobra novica za razvijalce še zdaleč ni končana kot Git, CVS, Subversion & Na voljo so tudi mercurial.

5. Brezplačni SSL

SSL potrdila so bila nekoč rezervirana za spletna mesta za e-trgovino, Google pa že nekaj let razvršča vse spletne strani s šifrirano povezavo višjo od tistih brez. Velikan iskalnika meni, da je šifriranje dovolj pomembno, da prikaže opozorila vsakič, ko brskate po nešifriranem spletnem mestu.

Pobuda Let’s Encrypt je neposreden rezultat te Googlove poteze. Hitro so ga podprle in sprejele številne organizacije, vključno z več vrhunskimi spletnimi gostitelji. A2 je eden izmed njih in vse svoje skupne načrte opremi z brezplačnim SSL-jem.

Najboljše od vsega je, da je SSL pripravljen za uporabo takoj. Ni treba skrbeti za njegovo namestitev ali obnovo.

6. Brezplačni HackScan in izboljšana varnost

Verjetno bi moral narediti rubriko z imenom BREZPLAČNO OBLIKOVANJE in z njo zvit.

Potem bi to spet postalo masivna stena besedila, saj ima A2 veliko funkcij, ki spadajo v to kategorijo.

HackScan je del robustnega obrambnega sistema, ki ščiti vsa mesta, ki jih gosti A2. Preprečuje širjenje zlonamernih kršitev in okužbo več strani napadenega mesta.

Preden bodo hekerji lahko dosegli dejansko spletno mesto, bi morali krmariti po resnih obrambnih silah, dvojnem požarnem zidu za spletno gostovanje in ojačeni strežniški zaščiti.

Uporabniki WordPress, Drupal in Joomla so lahko vedno prepričani, da bodo njihovi CMS-ji ves čas posodobljeni, saj ima A2 varnostno orodje Patchman, da samodejno namesti nove različice. Prav tako lahko zazna in v karanteni prizadene datoteke in strani.

Da bi ga zaokrožili, ima A2 gostovanje redne posodobitve jedra, ki ohranjajo njegovo okolje tako varno, kot ga dobivajo ves čas.

7. Proste migracije

Moral bi iti na ločen odsek z brezplačnimi funkcijami.

Poleg brezplačnih varnostnih pregledov, varnostnih kopij, SSL-jev in nadomeščenih vračil lahko kadar koli A2 gostovanje brezplačno preide na vaše spletno mesto cPanel..

Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite za A2, kupite želeni načrt in zahtevate od selitvene ekipe podjetja, da prenese vse svoje podatke od gostitelja, ki ga želite zapustiti. To prihrani veliko časa in truda in običajno ne zaostaja. Dokler operacija ne bo končana, se bo vaše spletno mesto nalagalo od starega ponudnika.

Ko je vse kopirano na A2 in uspešno preizkušeno, lahko gostitelje brez težav preklopite tako, da prilagodite strežnike imen vaše domene.

Najprimernejši način je, da se vaše spletno mesto premakne s tehnično podporo podjetja, ki sprejema. Glavna prednost službe za migracijo, poleg očitnega elementa, ki prihrani čas, je dodano tehnično znanje.

Kopiranje spletnih mest z enega strežnika na drugega ni ravno podobno kopiranju datoteke iz ene mape osebnega računalnika v drugo. Pogosteje kot strežniki so strežniki dveh gostovalnih podjetij konfigurirani nekoliko drugače. Tehnična podpora podjetja, ki sprejema, lahko odpravi razlike in odstrani vse potrebno, tako da vaše spletno mesto deluje nemoteno in brez napak.

8. Gostovanje, optimizirano za WordPress

Praktično vsi načrti gostovanja v skupni rabi lahko uspešno gostajo WordPress, vendar, tako kot SiteGround, tudi A2 poskrbi, da priljubljeni CMS deluje v največji možni meri. WordPress se namesti v nekaj sekundah z A2 optimizacijami, ki povečajo hitrost in varnost.

Hitrost se poveča s predpomnjenjem in stiskanjem, ki sta konfigurirana glede na strežnike A2, varnost pa se poveča s samodejnimi posodobitvami varnosti.

Razvijalci lahko dobro uporabljajo tudi WP-CLI.

9. Zelena družba

A2 gostovanje je zelena družba že več kot desetletje. In ne govorim samo o barvni shemi na njenem spletnem mestu.

Ponudnik gostovanja od leta 2007 aktivno zmanjšuje svoj odtis ogljika in je že dosegel 100-odstotno nevtralnost ogljika. Prav tako izvaja programe za sajenje dreves in zmanjšanje uporabljene plastike.

Ali želite imeti rastišče in gozd?

A2 se resnično trudi zmanjšati svoj okoljski odtis.

Vse skupaj je družbeno odgovoren gostitelj tisti, ki skrbi za zapuščino, ki jo ustvarja. Podatkovni centri zahtevajo ogromno energije in hlajenja, zato je lepo videti pobude, ki negativno vplivajo na tisoče strežnikov.

Slabosti gostovanja A2

A2 gostovanje je precej sladek ponudnik gostovanja spletnih strani, vendar obstajajo nekatere stvari, ki jih je mogoče narediti bolje. Nobeden od njih ni pravi zastopnik, vendar ga je treba omeniti.

1. Turbo Booster samo v največjem načrtu

Tu in tam se prikaže A2 20-kratni pospeševalnik hitrosti, ki ga ima gostovanje, toda resnica je, da je ta dodatna optimizacija vključena le v največji od treh načrtov gostovanja. Resda je to smiselno, saj bodo spletna mesta, ki uporabljajo največji skupni paket, verjetno obremenjena z viri. Zagotovo bi jim lahko koristila hitrostna nadgradnja.

A2 ima zelo pošteno trženje z eno izjemo.

Majhna prodaja, ki obljublja več kot dve tretjini načrtov.

Kljub temu je privlačna obljuba o neverjetni hitrosti vidno prikazana na domači strani A2 in je precej podobna vrhunskim rezultatom.

2. Intro načrt je omejen

Najmanjši načrt, ki ga ponuja A2 gostovanje, je razmeroma omejen. Gosti lahko eno domeno z največ 5 bazami podatkov in 25 nabiralniki.

Prilagojen je majhnim zagonom spletnih mest, ki nimajo veliko tehničnih zahtev in ohranjajo razmeroma majhno število ljudi v zakulisju. Kar se tiče uvodnih poslov, sem videl veliko bolje.

Ali priporočamo gostovanje A2?

Da, imamo.

A2 Hosting je odgovorno, prijazno in ljubeče podjetje, predvsem osredotočeno na zagotavljanje odličnih rezultatov. In v tem uspe.

Načrt Swift, ki sem ga preizkusil na takih preglednih urah, je spoštljiv hitrost, Turbo pa obljublja še boljše zmogljivosti.

Odlična tehnična podpora, dober izbor rešitev za gostovanje, ki se lepo povečujejo, ko paketi rastejo, in trdna baza znanja je moj pregled A2 gostovanja naredila lahek za raziskovanje in ustvarjanje, podjetje pa tudi uvrščajo med najboljše možnosti gostovanja tam.

Ne glede na njegovo relativno pomanjkanje slave je ponudnik gostovanja dobro zaslužen za svoje mesto med najboljšimi.

A2 gostovanje ob ogledu

Podpora

Baza znanja

Načrti za skupno gostovanje

Nadzorna plošča

Število gostil domen

Število baz podatkov

E-naslov

Varnostne kopije in obnova

Skladiščenje

Pasovna širina

Tehnologija

Varnost

Registracija domenskega imena

Migracija spletnega mesta

Spletni graditelj

E-trgovina

Specializirano gostovanje

Gostovanje Windows

Podatkovni centri

Občasni čas

Hitrost

Cenitev

bogata struktura

Jamstva

Programirana povračila za predčasno odpoved

Zastonj

Spletna stran podjetja

Kultura podjetja

A2 gostovanje ima zelo dobro, odzivno in prijazno podporno ekipo
Zelo trdna baza znanja, ki se redno posodablja
3 gostovanje načrtov
cPanel, dobro optimiziran
1 z najmanjšim načrtom in neomejeno za ostala dva
5 za najmanjši načrt, kolikor želite za ostala dva
25 prejetih sporočil za najmanjši načrt, neomejeno za ostala dva. Skladiščenje je neomejeno
Varnostne varnostne kopije strežnika, brezplačne z načrti 2 & 3. Vsi načrti imajo na voljo varnostno kopijo rešitve DropMySite za ustvarjanje popolnih varnostnih kopij brez povezave. Zelo priročno se lahko okužena mesta, tako da se lahko okužijo z vsemi njihovimi kopijami na cPanelu
Neomejeno čez celotno desko
Neomejeno čez celotno desko
SSD, RAID 10 v celoti, združljivost HTTP / 2
Skeniranje strežnika HackScan. A2 optimizirana izboljšana varnost za WP. Šifriraj SSL samodejno nameščen
Brezplačna registracija, brezplačen prenos
Da, brezplačno, če doplačamo
Brezplačno v vseh načrtih
Na voljo je veliko nakupovalnih vozičkov, brezplačni SSL pa preko spleta omogoča spletno trgovino
Vsi načrti so optimizirani za WordPress, s predhodno konfiguriranim predpomnilnikom in samodejnimi posodobitvami
Ja, trije načrti
Služi na treh celinah, več plasti odvečne plasti
99,9% garancija
Zelo hitri odzivni časi in zanesljivo delovanje po vsem svetu, zahvaljujoč brezplačnemu CDN-ju, ki je vključen v vsak načrt
Cene so primerne, s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja in nadzorovanim vračilom, ko to obdobje mine. Najdražji načrt je 9,31 dolarja na mesec, ko ga plačate 2 leti vnaprej. Za vse funkcije, ki jih ima, je precej ugodna cena
Mesečna cena se znižuje le pri dvoletnih načrtih
30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
Zajamčeno
Oglaševalske dobropise za Bing in Yahoo je mogoče uveljavljati v vseh načrtih
Informativen, enostaven za uporabo
Super zeleno podjetje, karbonsko nevtralno že več kot 10 let in podpira številne okoljske pobude
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author