Pregled gostitelja

HostGator je med najbolj priljubljenimi ponudniki spletnega gostovanja in že sem ga rad preizkusil.

V HostGator Baby Cloud sem postavil osnovno namestitev WordPressa in izmeril odzivne čase in obnašanje pod obremenitvijo strežnikov HostGator. Pregledala sem tudi številne preglede HostGatorja, da sem dobila jasnejšo sliko o podpori in politikah podjetja.

Moji tekoči testi 11 najbolj priljubljenih gostovalnih podjetij HostGator razvrščajo, kot sledi

# 1 v zanesljivosti
# 10 pri prednji hitrosti
# 10 v povratni hitrosti
# 5 v podporo
# 9 v ceni

 • Cena – 8,5 / 10
 • Podpora – 8/10
 • Lastnosti & Enostavnost uporabe – 8.2 / 10
 • Zanesljivost & Hitrost – 8/10

Kdo je HostGator?

Brez dvoma je HostGator med najbolj priljubljenimi imeni v panogi, zlasti za uporabnike s sedežem v ZDA.

Trenutno gosti približno 10 milijonov domenskih imen, kar ga uvršča med največje ponudnike gostovanja na svetu. Ni slabo za podjetje, ustanovljeno pred približno 16 leti.

V prvih desetih letih obstoja je podjetje ustvarilo zelo trden ugled, ki je pritegnil pozornost EIG-a. Tako zaporedna pridobitev, kot pri mnogih stvareh, ki se jih EIG dotakne, ni bila v celoti koristna in je v podatkovnem centru Provo že zgodaj povzročila več obsežnih izpadov, ki so vplivali tudi na BlueHost.

Kljub temu si je HostGator povrnil in izboljšal svoje storitve. In čeprav standardna skupna ponudba gostovanja podjetja ni vse tako impresivna, je razmeroma nova Paketi v oblaku so HostGator ponovno postavili v kombinacijo najboljših spletnih mest, ki gostijo podjetja.

Njena oblačna platforma obljublja veliko hitrost, izjemno razširljivost in brezhibno dodeljevanje virov med drugimi perki, da bo upravljanje računa in spletnega mesta lahka.

Toda, ali je dovolj, da HostGator obravnavamo kot resnega kandidata za najboljšega spletnega gostitelja v letu 2018?

Poglejmo, kaj kažejo številke v tem podrobnem pregledu gostovanja HostGator Cloud.

"Najboljši UPTIME"

Občasni čas

100%

Podpora

8/10

Hitrost nalaganja

1,21 sekunde

Lastnosti

9/10

SPLOŠNO.3

Osnove – HostGator Uptime, Hitrost, Podpora

Hitrost, hitrost in kakovostna podpora naredijo ali prekinejo ponudnika gostovanja.

1. Odličen čas – 99,99%

Uptime je enostavno najpomembnejši dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri preverjanju katerega koli pregleda spletnega gostovanja. Hitrost je tudi pomembna, vendar počasno spletno mesto še vedno prinaša nekaj dobrega; spletna stran brez povezave je nesojena nesreča.

Podjetje morda ni idealno – nekatere težave s HostGatorjem lahko opazite naprej – vendar je čas njegovega upoda odličen.

HostGator ima 99,9-odstotno jamstvo za produkcijo in obljublja brezplačno gostovanje v primeru kršitve sporazuma o ravni storitev.

Zdaj pogoji storitve določajo, da zunanjih sistemov za spremljanje ni mogoče uporabiti za merjenje časa delovanja. Samo strežniški dnevniki se štejejo za dovolj zanesljive, da jih lahko uporabimo v takih primerih.

To je dovolj pošteno, saj tudi najboljša orodja za spremljanje niso brezhibna, HostGator pa ima vgrajen nadzor nadgradnje strežnika, do katerega lahko dostopate prek portala za stranke.

Cloud HostGator je nadgrajena različica standardne platforme v skupni rabi, in nadgradnja govori. Na mizo prinašata dve večji ugodnosti: večjo zanesljivost in zelo dostopne nadgradnje, ki jih je mogoče kupiti z nekaj kliki in enako enostavno onemogočiti, ko jih ne potrebujete več.

Zahvaljujoč napredni oblačni arhitekturi, ki omogoča kopiranje katerega koli spletnega mesta v realnem času

Povprečno Uptime 2018:

 • Avgust – 100%
 • September – 100%
 • Oktober – 100%
 • November – 100%
 • December – 100%

Povprečno Uptime 2019:

 • Januar – 100%

"HostGator je izjemno zanesljiv gostitelj."

2. Povprečna hitrost

 • Razumni odzivni čas – 0.70s (11.)
 • Razumni popolnoma naloženi čas – 1,28s (10.)
 • Vprašljivo pod določeno obremenitvijo – 9.43s (10.)

Opomba: Če v moji domeni izvajate hitrostne preizkuse, lahko rezultati nekoliko nihajo. Tudi z iste preizkusne platforme dva zaporedna testa običajno prikazujeta nekoliko drugačne rezultate. Moje spletno mesto HostGator gosti v Houstonu, zato sem ga preizkusil iz ameriških lokacij. Vsi vtičniki in predpomnjenje na strani strežnika so bili onemogočeni.

Hitrost nalaganja je ključnega pomena za vsako uspešno podjetje v spletu. Spletno mesto, ki traja več kot 4 sekunde, naloži 74% uporabnikov, počasna spletna mesta za e-trgovino pa so redko obiskana znova.

Testiram TTFB (čas do prvega bajta) in čas, ki traja, da se spletno mesto naloži v celoti. Prva meritev razkriva, kako hitro se strežnik odzove na poizvedbo. Je dober pokazatelj, kako hiter je gostovalni stroj.

Druga meritev prikazuje, koliko časa traja, preden je mesto vidno in koristno za končnega uporabnika. Brez dvoma, tudi to je ključnega pomena.

V obeh kategorijah na treh preizkusnih mestih je gostovanje HostGator Cloud v oblaku bilo impresivno, taksa v najhitrejšem odzivu in drugi najhitrejši čas za nalaganje domačo stran mojega osnovnega mesta WordPress v celoti. V naslednjih mesecih so se odzivni in obremenitveni časi znižali, kar je poslabšalo povprečno zmogljivost HostGatorja.

Moje spletno mesto HostGator je pokazalo dobre rezultate na WebPageTest.

Moje spletno mesto HostGator je pokazalo dobre rezultate na WebPageTest.

Resnično sem bila navdušena nad to zmogljivostjo, a ko sem svoje spletno mesto HostGator spravil pod obremenitev, se je strežnik podrl.

Da pojasnim, sem kupil drugega od treh načrtov gostovanja v oblaku, ki jih ima HostGator. Do 30 virtualnih uporabnikov je šlo dokaj dobro, vendar se je nato začel boj.

Na koncu je povprečni odzivni čas s 50 virtualnimi uporabniki postal ogromnih 7,9 sekunde. Medtem ko je bilo virtualnih uporabnikov manj kot 30, je strežnik v oblaku odzival v 0,3-0,45 sekunde, kar je precej dobro.

Vpliv obremenitve je razkril nekaj slabosti pod obremenitvijo.

Zdi se, da je 30 uporabnikov zgornja meja nemotenega delovanja.

Vpliv obremenitve je razkril nekaj slabosti pod obremenitvijo.

Na spletnem mestu HostGator WordPress Cloud imam spletno mesto WordPress (nekoliko dražje, optimizirano posebej za WordPress) in preizkusi Load Impact, ki jih redno izvajam, kažejo podobno vedenje: zelo spodoben odziv do začetka do 30 uporabnikov ali nekaj, nato pa nekaj resnega zaostajanja. V povprečju je najpočasnejši med vsemi gostitelji, ki jih je preučilo gostovanje.

Po pravici, 30 sočasnih uporabnikov ni tako majhno število za rastoče spletno mesto, pričakoval pa sem več od srednje ponudbe spletnega gostovanja HostGator.

Povprečni odzivni čas 2018:
 • Avgust – 0,17s
 • September – 0,70s
 • Oktober – 1,71s
 • November – 0,48s
 • December – 0,57s
Povprečni odzivni čas 2019:
 • Januar – 0,57s
V celoti naložena stran 2018:
 • Avgust – 0,87s
 • September – 1,26s
 • Oktober – 2,26s
 • November – 0,92s
 • December – 1,17s
V celoti naložena stran 2019:
 • Januar – 1,19s
Odziv pod obremenitvijo 2018:
 • Avgust – 7,9s
 • September – 10.01s
 • Oktober – 7,99s
 • November – 9.70s
 • December – 10.89s
Odziv pod obremenitvijo 2019:
 • Januar – 10.10s

"Hitri strežniki, ki potrebujejo optimizacijo za obdelavo velikih količin prometa."

3. HostGator ima počasno podporo in odlično bazo znanja

Z ekipo za podporo sem stopil v stik štiri krat med pripravo tega poglobljenega pregleda. Enkrat po e-pošti, drugič trikrat prek klepeta. Nameraval sem preizkusiti tudi podporo 24/7 HostGator za telefon, vendar so bile te štiri interakcije dovolj.

Za začetek čas čakanja na klepet ni tako kratek.

Prvič sem angažiral prodajnega predstavnika, da je vprašal pojasnila o določenih značilnostih načrta. Agenti so potrebovali približno 4 minute, da so prevzeli mojo prošnjo za klepet. To ni grozno, vendar je daleč od najboljših gostiteljev spletnih strani.

Potem je bilo moje vprašanje precej preprosto, vendar sem ga moral vprašati dvakrat, saj je bil prvi odgovor, ki sem ga prejel, kopija s spletne strani informacij, o katerih sem spraševal pojasnila. Drugič sem vprašala, da besedila nisem veliko spremenila. Zdi se, da jo je agent preprosto natančneje prebral in priskrbel odgovor, ki sem ga iskal.

Bi radi govorili z Gatorjem?

Podpora HostGator je dostopna na vseh kanalih komunikacije.

Drugi klepet, ki sem ga začel s podporo za HostGator, je bil povezan s tehnično težavo. Hitro je bilo odgovorjeno, agent pa si je vzel čas, da je preučil težavo, ki sem jo imel (vgrajeni nadrejeni monitor ni deloval). Nekaj ​​časa je preiskal in zadevo preusmeril na sistemske skrbnike zame.

To je bilo lepo, toda agent mi je rekel, da mi bodo poslali e-pošto glede podrobnosti primera, da bom spremljal situacijo. Nikoli nisem prejel e-poštnega sporočila in primer se ni pojavil na mojem portalu za stranke HostGator.

Po drugem klepetu so mi rekli, da se vozovnica ne beleži pod mojim računom, ker se je stopnjevala, kar ni imelo veliko smisla. Še vedno ne.

Sčasoma sem čez štiri dni prejel e-sporočilo, da so sistemski skrbniki težavo seznanjeni, vendar mi ne morejo sporočiti ETA glede njene rešitve.

Zadnje srečanje s podporo za klepet HostGator je bilo o spremembi teme cPanel. Glej, HostGator Cloud ima prilagojeno temo cPanel, ki je zelo lepa in funkcionalna, vendar ne omogoča, da preklopite na klasike cPanel, kot sta papir Lantern ali x3. Moja prošnja za klepet je visela več kot 15 minut. Vsaj agent, ki se je končno lotil mojega vprašanja, je bil vljuden in hiter.

Moj cilj je zagotoviti iskreno, nepristransko analizo vsakega gostitelja, ki ga preučim, in moram reči, da je storitev za stranke HostGator v najboljšem primeru neprimerna.

Ob tem sem bil vesel, da sem videl, da je baza znanja se je zelo izboljšala. Kakovost in količina virov sta znatno narasli od zadnjega preverjanja (poletje 2017).

Zdaj je zelo ugleden center za samopomoč.

"Podpora za HostGator je pod velikim stresom in čakalne dobe so lahko velike, vendar je center za samopomoč odličen."

Prednosti HostGatorja

HostGator je prijazno gostiteljsko podjetje s številnimi ugodnostmi in kakovostnimi storitvami. Njena oblačna platforma je odličen primer.

1. Prilagodljivo gostovanje

Nastavitev v oblaku je nekoliko dražja od skupne ponudbe gostovanja HostGator, vendar dobite tisto, za kar plačate.

Sodobni strežniki so med seboj povezani, kar omogoča hitro razporeditev virov in veliko odveč.

Kadar je potrebno, je mogoče dobiti dodatna sredstva. S klikom gumba in osnovnim drsnikom lahko povežete CPU in RAM spletnega mesta, ne da bi dejansko prešli na večji načrt. Podobno ko dodatne moči ne potrebujete več, jo lahko odstranite.

Več RAM-a? Preprosto.

Dodajanje in odstranjevanje virov je enostavno!

Takšna prilagodljivost je odlična za spletna mesta, ki imajo občasne ali sezonske trke v prometu. Potovalne agencije, organizatorji dogodkov, konferenčni centri, spletna mesta za e-trgovino, ki vodijo agresivne marketinške kampanje, bodo našli možnost, da upravljajo z viri spletnega mesta precej priročno in dodajo potreben Umpf! po potrebi in se vrnete na privzete vrednosti, ko se nivo obiskovalcev ponovno spusti.

Proračunsko prijazen, brez težav in opolnomočenje, to je super funkcija.

2. Dobra statistika takoj iz polja

Moč za upravljanje virov vašega spletnega mesta je smiselna le, če dejansko veste, kaj porabi. To pokriva spletni portal HostGator, ki gosti spletno mesto.

Tam si lahko ogledate količino procesne moči in pomnilnika, ki ga vaše strani kadar koli porabijo. Ta statistični podatki, pridobljeni neposredno iz strežnika, so zelo dostopni in jih je enostavno brati.

V vsakem trenutku lahko preverite porabo RAM-a, tekoče procese in nalaganje CPE-ja. Vsi ti dajejo popolno sliko o dogajanju na zadnji strani vašega spletnega mesta in pomagajo prepoznati morebitne težave po namestitvi posodobitev in novih vtičnikov.

3. Intuitiven vmesnik

Področje za prijavo HostGator je tako intuitivno kot doslej. Obračunavanje, podrobnosti o načrtu, upravljanje domenskih imen in podpora so le en klik stran.

Vse je le klik. Ja, Gators!

Portal za stranke, uporaben in neurejen, ne žrtvuje funkcionalnosti za oblikovanje.

Roke dol, to je eden najbolj nestrpnih in enostavnih portalov za stranke Videl sem. Na primer, je v nasprotju z všečki A2 gostovanja, na primer, katerega nadzorna plošča je zelo funkcionalna in dobro oblikovana, toda sama količina informacij, ki vas pozdravi ob prijavi, je lahko presenetljiva.

Upravljanje spletnega mesta se dogaja prek vseprisotnega cPanela. Prilagojena je tako, da ustreza barvni shemi HostGator in izgleda precej lepo. Zaradi stajlinga ne morete spremeniti teme cPanel, vendar postavitev omogoča zadostno prilagoditev.

Tako kot območje za stranke tudi HostGator cPanel vidno prikazuje statistiko uporabe.

4. Vrhunska omrežna infrastruktura

HostGator je idealen za ameriška spletna mesta.

Njegova dva podatkovna centra sta v Provoju, Utahu in Houstonu v Teksasu, kjer je sedež podjetja. Nekoč je bilo na Floridi, kar je morda nekaj pokazatelja, od kod je črpalka navdihnila.

Vsi sodobni podatkovni centri so opremljeni z več plastmi varnosti, odvečnimi generatorji, naprednimi hladilnimi sistemi, močno fizično varnostjo in HostGator-jevi niso izjema.

Še posebej navdušuje jih dejstvo, da so všeč Arista Networks, Juniper, Arbor, Brocade in Cisco igrali osrednjo vlogo pri njihovem oblikovanju in zagotavljanju. To so največja imena omrežij – varnost, fizična infrastruktura – in so zagotovilo za stabilno, hitro in v prihodnosti odporno omrežje.

5. Močni strežniki

Presenetljivo je, da v številnih pregledih HostGator to ni omenjeno, vendar se podjetje Cloud zanaša na resno računalniško moč.

Vsi strežniki prihajajo s SSD-ji in delujejo na 32-jedrnem procesorju AMD Opteron ™ 6376 ali Intel (R) Xeon (R) E5-2630 v3. Imajo tudi 4 RAID 1 čez.

Tehnična mumbo-jumbo najbrž ne pomeni veliko, ampak dovolj, da to povemo to je nekaj močnih strojev.

Hiter pregled različnih načrtov gostovanja (spodaj) razkrije, koliko moči lahko pričakujete od vsakega izdelka. Medtem ko informacije niso prikazane v največji možni podrobnosti, so tam.

6. mamljive uvodne cene

Na tipičen način spletnega gostovanja, podjetje privablja nove kupce z zelo nizkimi pristojbinami. Cene HostGator se po koncu začetnega obdobja povišajo.

Na deljeni platformi spletnega gostovanja HostGator v skupni HostGator spletni strani lahko dobite spletno mesto za samo 2,75 dolarja na mesec, če se boste zavezali tri leta. Oblak Hatchling za isto obdobje znaša 4,95 USD, brez dodatnih dodatkov.

HostGator ima nizko štartnino za posamezno spletno mesto.

Lepa cena za spletno stran!

V praktično vsakem pregledu gostovanja moram pojasniti, da je običajna praksa, da gostiteljska podjetja oglašujejo zelo nizke cene, da ljudje kliknejo svoje načrte. HostGator poleg vsake ponudbe ustnic vsaj postavi zvezdico, s katero nakaže, da ima dogovor več.

Pomislite, začetni popust je v resnici samodejno uporabljen kupon HostGator, tako da tudi če boste našli drugje drugje na spletu, bo popust verjetno enak.

7. WordPress optimizacija in predvajanje

Vsi načrti v oblaku prihajajo s tržnico Mojo, Google Analytics in številnimi drugimi ugodnostmi. Najbolj odmevno je predpomnjenje strežnika Varnish, ki je prednameščeno (za ročne rezultate testiranja je moral onemogočiti ročno) in doseže zelo dobro hitrost.

Mojo Marketplace lahko vašemu mestu WordPress doda veliko vrednosti, medtem ko je predpomnjenje na strani strežnika vedno lepo, še posebej pri uporabi sistemov za upravljanje vsebine.

Moj najljubši WordPress perk je dejstvo, da Google Analytics je pripravljen za uporabo saj je njegova nastavitev lahko ovira za neizkušene uporabnike.

Upravljana rešitev WordPress je sestavljena za testiranje kot del prihodnje serije pregledov HostGator, tu na Hosting Tribunal.

8. Freebies

HostGator nove kupce nagrajuje z dostojnim trženjskim proračunom. Ko ste porabili dejansko 25 USD v programu AdWords, je lahko vaš Google AdWords vreden 100 USD.

Morda se ne sliši veliko, toda ko enkrat postavite svoje spletno mesto in zaženete, vam bodo ti krediti za oglase pomagali pri vidnosti veliko časa. Če jih uporabljate strateško in v povezavi z dobrimi praksami SEO, vam lahko pomagajo pridobiti dostojno izpostavljenost.

Tudi, vsi načrti v oblaku prejmejo brezplačen šifrirani SSL, poslovni oblak pa ima tudi namenski naslov IP.

Poleg tega ima podjetje 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ki je daljše od industrijskega standarda 30 dni.

Slabosti HostGatorja

HostGator še zdaleč ni popoln. Dotaknil sem se nekaterih področij, ki HostGator ločujejo od najboljših ponudnikov gostovanja spletnih strani. Glavni med njimi je počasna podporna ekipa, vendar je treba o HostGatorju omeniti še nekaj pritožb.

1. Zavajajoč marketinški jezik

Popravite me, če se motim, vendar sem prepričan, da je zapleten marketinški jezik endemičen za vse gostitelje pod okriljem EIG.

V primeru gostovanja v HostGator Cloud, je najbolj očitna napaka v predstavitvi načrta.

Podrobnosti načrta takoj oglašujejo vire, kot sta 2 jedra CPU in 2 GB RAM-a. Brez nadaljnjih preiskav lahko ugotovite, da bi bili ti dve procesorski jedri in posnetki dostopnega pomnilnika, ki jih uporabljate po svojih željah. To bi bil zelo logičen zaključek; kot da so informacije tam zunaj, da bi si mislili točno to.

Prebiranje skritih informacij razkrije dejansko ponudbo, čeprav je besedilo nerodno in nejasno.

Primer klasičnega marketinga, ni vse tako bliskovito, kot se sprva zdi.

Zagotovim vam lahko, da ne bodo vsi natančno pregledali in s skrbnostjo, recimo, naredili podroben, nepristranski pregled gostitelja. Poleg tega se zdi, kako so te informacije predstavljene, dovolj neopazne, da jih lahko upoštevamo po nominalni vrednosti.

Če pa razširite podrobnosti načrta, boste videli pojasnilo, da ti niso namenski, temveč skupni viri. Z drugimi besedami, to so specifikacije strežnika in ne načrtujejo specifikacije.

S prodajno ekipo HostGator sem se prepričal, ali sem to besedilo potrdil čim bolj nejasno, toda prodajni agent je po vprašanju dvakrat potrdil, da so oglaševane vrednosti strežniški viri, do katerih bi imel dostop spletno mesto v oblaku. Skupaj z neznanim številom drugih spletnih mest.

Na strežniku z nekaj sto spletnimi mesti te številke ne izgledajo tako impresivno, mar ne?

Mislim, da je to bistvo takšnega ribjega besedila. Gre za trden tržni trik, ki je v popolnem nasprotju z všečki A2 Hosting in SiteGround, ki ponujata podrobne sezname namenskih virov, ki jih ima vsak načrt.

Čeprav je poznavanje osnovnih virov strežnika lepo, na osebni ravni resnično ne daje dragocenih informacij.

Način, s katerim HostGator predstavi številke, je neokusen. Bil sem zmeden, da noben od pregledov HostGator 2019, ki sem ga videl, tega ne omenja.

2. Počasen portal za stranke

Prej v tem pregledu HostGator Cloud sem omenil, kako super je portal za stranke. Je brezskrben in zelo enostaven za uporabo, vendar ima eno veliko pomanjkljivost: počasen je.

Preklapljanje med zavihki traja nekaj sekund, pogosto pa je brskanje po istem zavihku veliko počasnejše, kot bi moralo biti.

Minljivost skorajda ni prepir, vendar je vseeno moteče.

3. Počasna namestitev računa

Nakupil sem načrt, potreben za ta nepristranski pregled gostovanja, z najhitrejšim razpoložljivim načinom plačila, in sicer s kreditno kartico. Plačilo je bilo sproščeno v trenutku, potem pa sem moral čakati več kot 40 minut, da je moja storitev postala na voljo.

HostGator mora izboljšati načrtovanje načrtov.

To je trajalo nekaj časa.

Ponovno, to ni prevara, vendar se sprašujete, zakaj bi samodejni postopek trajal tako dolgo. Konec koncev je načrt, ki sem ga kupil, najbolj priljubljen, po podatkih spletnega mesta HostGator.

Ali priporočamo HostGator?

HostGator Cloud gostovanje je dobra izbira.

To je zelo spodobna možnost za ameriška spletna mesta s srednjim prometom.

Podpora bi lahko bila boljša, vendar je infrastruktura v oblaku zelo robustna in zagotavlja odlično hitrost in čas delovanja. Zanimalo me bo, kako deluje redno deljeno gostovanje, pa tudi upravljana WordPress rešitev podjetja. Morda bomo kmalu imeli vrsto pregledov HostGatorja.

Pod bremenom strežniki HostGator delujejo do določene točke. Ko več kot 30 sočasnih uporabnikov začne brskati po spletnem mestu, skupni odzivni čas poskoči. Potem je spet 30 uporabnikov ugledna številka. Če vaše spletno mesto redno dobi toliko, razmislite o odmiku od skupnih rešitev.

HostGator je kljub nakupu EIG še vedno eno boljših spletnih strani, ki gosti podjetja. Sodobna, zanesljiva strežniška in omrežna infrastruktura zagotavljata nemoteno delovanje, celovit center za samopomoč pa je lahko odličen kraj za veliko znanja o spletnem gostovanju na splošno.

Veselim se vaših vtisov in tudi temeljitega, pravilnega pregleda gostovanja v skupni rabi HostGator, samo da vidim, kako se ujema z glavnim izdelkom podjetja.

Pogosta vprašanja

V: Ali je HostGator dober?

V: Ali je HostGator boljši od GoDaddyja?

V: Koliko stane HostGator?

V: Kaj lahko storim na HostGatorju?

V: Ali je HostGator najboljši ponudnik gostovanja za WordPress?

O: Da, HostGator je zelo dober, še posebej njegova platforma v oblaku. Še vedno bom v celoti preizkusil običajne skupne načrte podjetja, vendar je rešitev v oblaku precej robustna, hitra in bogata s funkcijami. Zlasti je primeren za spletna mesta s sedežem v ZDA zaradi lokacij podatkovnega centra. Velika prednost je dejstvo, da podjetje ves čas napreduje in skuša svoje storitve še bolj izboljšati.
O: Da, da, tako je. Pošteno povedano bi se GoDaddy slabo uvrstil v neposredno primerjavo z večino najboljših ponudnikov spletnih storitev; trpi jih le, kadar gre za velikost. Na žalost za GoDaddy velikost pogosto škodi kakovostni storitvi. Za zaključek je razlika med oblakom HostGator in deljeno platformo, ki ga ponuja GoDaddy, tako velika, da je edina smiselna razprava HostGator proti GoDaddy lahko približno ta, katera je cenovno ugodnejša. Preverite spodaj.
O: HostGator pristojbine se zniža z daljšo obveznostjo. Če plačujete 36 mesecev, lahko spletno mesto gostite za 4,95 USD na mesec. Če bi se odločili za platformo v skupni rabi namesto za oblak, bi lahko dobili posel za slabih 2,75 dolarja na mesec. Če mesecev skupaj 36, to pomeni. V nasprotnem primeru mesečne pristojbine narastejo in stanejo 2,75 USD predplačniško, postane 10,95 USD, če se odločite za plačilo mesečno. Da, tako je. Približno štirikrat več.
O: Vse. Nebo je meja, saj je platforma HostGator Cloud precej vsestranska in zmogljiva. V roke imate številne aplikacije, priročno statistiko in dostojno bazo znanja. WordPress, Joomla, e-trgovina, jo poimenujete, konceptualizirate in uresničite. HostGator Cloud lahko prenese. V trenutku, ko vaše spletno mesto raste dovolj, lahko poiščete VPS ali namenski strežnik. Upajmo, da bo pripravljen tudi čas, ko želite premakniti naš pregled HostGator VPS. Če ne, nam napišite, kako je s storitvijo. Prosim. Lepo prosim.
O: HostGator ima svoje načrte za gostovanje v oblaku WordPress in ti niso tako slabi. Vendar tudi niso najboljši. Njihove cene so zelo dobre in njihova storitev je spodobna, a če želite resnično zvezdne zmogljivosti, bi morali iskati drugje. Če vas bodo drugi pregledi HostGatorja prepričali drugače, najbolje preglejte našo podrobno študijo primera WordPress in presodite sami.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author