Kinsta – Gostovanje WordPressa iz druge dimenzije

Razkrivanje zaslužka: Pomožne povezave uporabljamo za zaslužek od izdelkov, ki so jih pregledali in priporočili na naših straneh. Vsakič, ko bralec sledi partnerskim povezavam, objavljenim v naših pregledih in opravi nakup, prejme plačilo. Izvedi več.

Če bi upravljalo gostovanje WordPressa avtomobil, bi bila Kinsta rešitev Rolls Royce WP. Oblikovana z enim samim namenom, platforma skrbi izključno za uporabnike WordPress-a, s ciljem, da nudi brezhibno in brezhibno izkušnjo.

Če pogosto gostujete na sodišču, vam verjetno lahko sporočite, da sem zelo prežet s tem pregledom Kinsta. Seveda storitev že mesece spremljam z rednimi testiranji hitrosti sprednjega dela in povratne hitrosti ter časom uptime. Prav tako sem natančno preučil njegove pogoje storitve, preučil značilnosti in cene ter izdelal podrobno analizo, ki sledi.

Vzel sem čas, potreben za preverjanje ugleda podjetja po spletu, tako da sem pregledal nekaj sto uporabniških pregledov o Kinsta.

Opozorilo o spojlerju: Kinsta je dobra. Pravzaprav zelo dobro.

Moje spletno mesto Kinsta se ponaša z impresivnimi časi nalaganja in vzdržuje skoraj brezhibno delo, vendar je enostavno upravljanje tako intuitivno, da je preprosto.

Kaj je Kinsta?

Tako kot WP Engine ni ponudnik spletnega gostovanja v polnem pomenu besede, tako je tudi Kinsta ozko specializirana storitev, ki zagotavlja najboljšo možno WordPress izkušnjo, tako na sprednji kot na stranski strani.

Poteka v Googlovem oblaku in ponuja rešitve WordPress z 20 različnih lokacij po vsem svetu. Zaupanje množičnih svetovnih blagovnih znamk, kot so Intuit, Ubisoft, Ricoh, Workforce in druge, je platforma dobro uveljavljena prisotnost v vedno bolj razširjenem vesolju WordPress.

"Najboljši gostitelj programa WordPress"

Potek:

99,99%

Hitrost nalaganja:

0,39s

Podpora:

Najboljša podpora za WP

Nadzorna plošča:

Lastniško

SPLOŠNO4.5

Osnove – Kinsta Hitrost, Uptime in podpora

“Želim si počasno spletno mesto, ki je pogosto brez povezave.” Nihče ni rekel. Vedno. Ali Kinsta to ve? Pa ugotovimo.

1. Luč hitrosti

Kinsta je specializirana storitev gostovanja, zaradi katere WordPress spletno mesto leti.

Vem, vem, mnogi od vas bodo šli: “Kaj pa WP Engine?”

Če primerjamo z WP Engine, Kinsta ne le da drži svoje prednosti, ampak ga tudi boljši, kar zadeva sprednji del.

S povprečnim časom nalaganja 0,39 sekunde Kinsta trdno zaseda prvo mesto med vsemi gostitelji, ki jih spremljam. Dejansko udobno odpihne WP Engine, saj ta v povprečju deluje 0,59 sekunde.

TTFB mojega mesta WordPress znaša le 0,14 sekunde in za dokončanje upodabljanja potrebuje 0,63 sekunde.

Te številke so nore!

Kar se tiče zaledja, se Kinsta ni treba sramovati. Ta upravljani WordPress gostitelj sicer ni ravno enak z nenehno zmogljivimi zmogljivostmi WP Engine, ki prikazuje stabilnost in neverjetno hitrost..

Ko jih bombardirajo z več kot 300 sočasnimi zahtevami, jih strežniki Kinsta – tehnično gledano, strežniki Google Cloud, ki jih je Kinsta konfiguriral in optimiziral – rešujejo brez kolcanja, v povprečju približno 0,24 sekunde. To je hitreje kot DreamHost, vendar počasneje kot HostPapa in SiteGround.

"Kinsta je frontend najhitrejši od vseh, medtem ko se zaledje tudi sam odlikuje z razlikovanjem. Na splošno vzvišeno delovanje."

2. Vrhunski čas – 99,99%

Kinsta obljublja in prinaša 99,99%. Potem ko sem spoznal tehnologijo, ki napaja to upravljano platformo WordPress, se mi zdi čisto naravno, da je uptime tako velik. Google Cloud je zasnovan za odveč in zmogljivosti, zato uporabniki Kinsta iz tega izredno uživajo.

Druga stvar, ki prispeva k visoki uvrstitvi, so redni pregledi. Spremljanje v realnem času preverja vsako spletno mesto vsaki dve minuti, tako da četudi se stran spusti, bodo Kinstajevi tehniki odreagirali v 120 sekundah. Ta pregled ima celoten razdelek, ki je namenjen tehnični podpori Kinsta, vendar mi dovolite, da to napovem piko: so skrbni.

"Občasno je obljubljeno in dostavljeno na izvedljivo točko popolnosti, iz meseca v mesec."

3. Podpora za Kinsta

Tehnična podpora je ključnega pomena za vsakega ponudnika storitev.

Medtem ko v svojih pregledih hvalim in kritiziram podporne ekipe vseh gostiteljev, ki sem jih analiziral, ko gre za visoko specializirano storitev, kot je Kinsta, je bar vedno postavljen višje.

Podpora enemu izdelku preprečuje večje strokovno znanje, kajne?

Vprašanje podpornih skupin je sestavni del mojega pregleda in tega se veselim. V tem primeru so me premagali.

Kinsta tehnik je stopil v stik z mano dan po tem, ko sem odprl račun in me obvestil, da z mojimi nastavitvami DNS nekaj ni v redu in da moje spletno mesto ne deluje pravilno.

Imel je prav, seveda. Moja domena je registrirana pri Namecheap in konfigurirala zapise po njenem območju DNS v skladu z navodili na Kinsta.com.

Sama navodila so zelo jasna in preprosta: vključujejo navodila po korakih za najbolj priljubljene registratorje domen in dovolj zaslonskih posnetkov.

Vendar mi jih je uspelo zmešati, tako da sem namesto enega vstavil dva zapisa A. To je vodilo do tega, da se je moje spletno mesto včasih (ko je poizvedba šla v pravi zapis A) odprlo, pri drugih pa se ni razrešilo.

Seveda se je zame odprlo, ko sem postavil rekorde in moja napaka je ostala neopažena.

Dokler proaktivni agent ni odkril težave in mi je poslal elektronsko sporočilo z verjetno analizo vzroka ter korake za njegovo rešitev.

Sladko, eh?

"Kinsta morda gostuje WordPress v Googlu Cloud, zagotovo pa ima vse znanje in spretnosti."

Kinsta Pros

Kinsta je vrhunska storitev WordPress, vendar množica naprednih funkcij upravičuje cenovno ceno.

1. Vsestranskost

Kinsta ima veliko načrtov za gostovanje. Nekateri so prilagojeni za razmeroma majhna spletna mesta z velikim prometom, druga so pripravljena za reševanje resnih operacij e-trgovine, na voljo pa so ogromni paketi za celotna podjetja.

Iz začetka prodaje je očitno, da so Kinsta gradili ljudje z resno tehnološko dobroto. To se kaže v dejstvu, da njegovi načrti tudi veliko orodij za razvijalce.

Upoštevajte, vrhunsko upravljano WordPress gostovanje ni najboljše za ljudi, ki šele začnejo spletno pot, saj lahko obremenjujejo proračun, zato Kinsta ne morem priporočiti za povsem novince.

2. Jamstvo za odpravljanje kramp

Kinsta ponuja zelo robustno varnostno zbirko s proaktivnim odkrivanjem ranljivosti, toda tisto, kar se mi zdi, je politika hack fix.

Ne morete biti ena najboljših rešitev za gostovanje v WordPressu v letu 2020, če ne boste uvedli močnih varnostnih ukrepov.

Stvari, kot so zabojniki LXC, omogočajo močno izolacijo računa, medtem ko zaščita DDoS ni enaka.

Kljub temu gre Kisnta še korak dlje in iztegne zelo koristno roko, kadar gre kaj na jug. Podjetje bo popravilo katero koli spletno mesto, če bo med gostovanjem na svojih strežnikih ogroženo.

3. Dnevne varnostne kopije

Kot dodatek prejšnji točki, Kinsta ustvarja brezplačne dnevne varnostne kopije vseh spletnih mest, ki jih gosti. Restavriranje je tudi brezplačno in tudi izredno enostavno.

Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite v svoj račun Kinsta, izberete datum obnovitve in kliknete desni gumb.

Preprosto.

Manjši načrti Kinsta hranijo varnostne kopije 14 dni. Ne sliši se kot dolgo obdobje, a v kontekstu tega gostitelja WP ima popoln smisel.

Obstaja toliko orodij za spremljanje, da je itak dva tedna, ne da bi opazili težavo na vašem spletnem mestu Kinsta, zelo malo verjetno.

Če čutite potrebo po tem, lahko kupite varnostne kopije, ki jih naredite vsakih 6 ur ali vsakih 60 minut.

4. Gostovanje pri WooCommerce

Kinsta je verjetno najboljši gostitelj WordPressa, ko gre za WooCommerce. Platforma ima več obratov, optimiziranih za e-trgovino.

Samoumevno je, da vsak izmed njih naredi najbolj priljubljen WordPress vtičnik.

Ne samo to, ampak tehničniki Kinsta so strokovnjaki za WooCommerce, sama storitev pa je zgrajena z veliko skalabilnostjo v mislih, da lahko z lahkoto prenaša prometni tok med zasedenimi nakupovalnimi obdobji.

5. Velika skalabilnost

Kinsta ponuja nekaj bistvenega izdelka za gostovanje v oblaku – razširljivost.

Čeprav večina njegovih načrtov nalaga določene zgornje meje, če vaše spletno mesto preseže katero koli izmed njih, se ne bo zmanjšalo. Namesto tega bo Kinsta samodejno uporabil nadomestne stroške, ki pokrivajo pasovno širino, prostor na disku ali uporabo CDN.

6. Proste migracije

Kinsta ne uporablja cPanel, vendar to ni odvračilno, če gre za selitev mest WordPress nanj.

Ravno nasprotno.

Kinsta ponuja neomejene selitve za preprostejša mesta in med 1 in 5 premijskih premikov, to je selitev za velika, kompleksna mesta. Sem sodijo velika spletna mesta za e-trgovino, poslovna infrastruktura ali spletna mesta za članstvo in druge spletne zveri.

Upoštevajte, da lahko Kinsta preko spletnih strani WP Engine, Flywheel, Cloudways in drugih gostiteljev kopira preko prilagojene nastavitve in brez cPanela.

7. 20 podatkovnih centrov

Kinsta v Googlu Cloud deluje od leta 2013, konec leta 2019 pa je naredil pravo potezo za spreminjanje iger, tako da se je preselil na CGP C2 za veliko boljše zmogljivosti.

Ampak to ni samo to.

Google Cloud je množičen.

Zahvaljujoč svojemu globalnemu dosegu lahko Kinsta uvrsti vaše WordPress spletno mesto iz 20 različnih krajev po svetu.

Roke dol, to je največja pokritost zemljevidov, ki sem jo videl pri gostitelju, zaradi česar je Kinsta ena najboljših možnosti gostovanja WP tam.

8. Veliko Addonov (plačanih)

Kinsta privzeto nabira veliko programskih zmogljivosti, vendar lahko gre tudi globlje od večine. Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Nginx reverse proxy, Redis in več na voljo za nakup pri katerem koli Kinsta načrtu.

9. Odlična namestitev računa

Začeti s Kinsta je izjemno enostavno. Celotna namestitev računa traja nekaj sekund, vendar to ni tisto, kar je poseben. Mnogi vrhunski gostitelji takoj odprejo nove načrte.

Kinsta počne drugače, je možnost konfiguriranja določenih parametrov na namestitvi WP med prvotno nastavitvijo.

Ali želite večstransko spletno mesto?

Ali pa WooCommerce?

Mogoče je Yoast tam?

Vse te stvari in več so prisotne zahvaljujoč čarovniku za hitro in intuitivno nastavitev.

10. Zvezdni ugled

Temeljni del mojega pregleda je raziskati, kaj uporabniki lahko povedo o podjetju, a s Kinsta je bilo to precej kratko prizadevanje..

Priznam, tokrat sem imel agendo in ne ravno pohvalno. Brskal sem po pregledih TrustPilot in Reddit, da sem našel zgodbe o slabi izkušnji Kinsta, ker so bili moji vtisi o podjetju preveč pozitivni. Motivacija mojega namena je bila, da bi pregledu dodali objektivnost in zagotovili alternativno stališče.

Žal, široki internet ni bil skladen – vsi uporabniki podjetje vidijo v zelo pozitivni luči, hvalijo njegovo hitrost, podporo in funkcije.

Sem član vseh podredov o gostovanju in Kinsta je običajno omenjen mimogrede, ko uporabniki pregledujejo druge storitve.

Edina manjša pritožba je njegova cena, vendar je to pričakovati, ko bodo ljudje primerjali Kinsta proti SiteGround ali drugega običajnega skupnega gostitelja.

Kinsta Cons

Morda jih je malo, a Kinsta ima svoje pomanjkljivosti.

1. Brez storitve e-pošte

Kinsta ni ponudnik gostovanja v pravem pomenu besede, saj poskrbi za en sam izdelek: WordPress. Tako nima veliko stvari, ki jih tradicionalni gostitelji štejejo za standardne.

E-poštna storitev je ena izmed njih.

Kinsta preprosto nima.

Kjerkoli drugje ni težko dobiti kakovostnega gostovanja po e-pošti, toda nekaj mesečnega računa bo nekaj.

Ko že govorimo o stroških …

2. drago

Stroške gostovanja je treba vedno gledati v kontekstu. Po mojih pregledih najboljših rešitev za gostovanje v WordPressu lahko jasno vidite, zakaj nekatere storitve stanejo več kot druge, čeprav so na površini lahko videti precej podobne.

Kinsta je zelo drag, če ga primerjate z načrti Bluehost v skupni rabi, in približno dvakrat dražji od upravljane WordPress Bluehost.

Ali deluje bolje? Vsekakor.

Imate boljšo podporo? Veš da!

Ali stane 30 dolarjev na mesec za posamezno spletno mesto? Da, res je.

Torej, ja, Kinsta je draga.

Cena je upravičena, ker je storitev čiste kakovosti, vendar to ni gostiteljska rešitev za prvoligaše.

Ali priporočamo Kinsta?

Vsekakor!

Kinsta je morda najboljša storitev gostovanja WordPress, ki sem jo videl do danes. Čeprav je WP Engine tudi vzvišen, nekateri vidiki Kinsta naredijo še bolj privlačno.

To sicer ni najbolj dostopna platforma WP, vendar zaradi vrednosti, ki jo zagotavlja, je vredna naložba.

Številni podatkovni centri, zmogljiv CDN, redne varnostne kopije, zvezdne zmogljivosti in neverjetna podpora olajšajo gostovanje mesta WordPress, namenjenega slavi.

Seveda so zaradi vseh teh dejavnikov težko najti negativne učinke, da bi lahko tako malo izravnali svojo recenzijo Kinsta, vendar je to težava, s katero se želim soočiti veliko pogosteje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author