Beste e-mailhostingservices voor Canadese bedrijven in 2020

OK, we zullen niet om de oren slaan. Wanneer u probeert uw bedrijf en abonnementslijst te laten groeien, een geweldige e-mailhostingprovider is van cruciaal belang om u te helpen uw e-mailmogelijkheden te optimaliseren.

Veel e-mails worden vector afbeelding verzondenHé, we houden ook van alle andere kantoorchat, maar de afgelopen jaren was e-mail de belangrijkste manier om te communiceren en waardevolle informatie via internet te verspreiden, met bijna 250 miljard e-mails worden dagelijks verzonden.

… en met ongeveer vier miljard e-mailaccounts over de hele wereld (meer dan de helft van de wereldbevolking), heeft het bijna elk ander communicatiemiddel ingehaald dat je maar kunt bedenken.

Het is dan ook geen verrassing dat er honderden zijn e-mailhostingproviders, sommige zijn redelijk goed en andere niet zo goed in het beheren van uw zakelijke e-mailaccounts. En hoewel er hier geen eenduidig ​​antwoord is voor je e-mailhostingplannen, heb je genoeg om je te helpen een intelligente beslissing te nemen tegen de tijd dat je dit hebt gelezen.

Voordat we erin duiken, wil ik de vraag in ieders gedachten beantwoorden … Kan ik gewoon een gratis e-mailhost gebruiken?

Er is niets mis met het gebruik van een gratis webgebaseerde e-mailhostingservice voor uw persoonlijke correspondentie en het verzamelen van digitale kortingsbonnen (# 20% korting).

Maar als u serieus genomen wilt worden in de steeds veranderende wereld van online zaken, dan wilt u een robuustere oplossing gebruiken waarmee u een gehoste e-mail kunt maken @ uwdomein.com in plaats van de meer amateur @ gmail.com of @ hotmail.com (God verhoede).

Vertragen – Je hebt veel opties

Voordat je nu in paniek raakt over de schijnbaar eindeloze stroom van upgrades en nieuwe aankopen, word je gedwongen om je website in de lucht te krijgen en zoiets te doen …

Haal diep adem en ontspan. ��

U hoeft nog niet te investeren een andere $ 10- $ 20 / maand om toegang te krijgen tot deze belangrijke functie.

Eigenlijk, als je weet wat je doet, kunt u een onbeperkt aantal @ uwdomein.com e-mailaccounts beveiligen als onderdeel van uw standaard webhostingservice.

Om u te helpen de afzetterijen en oplichterijbedrijven die u en uw zuurverdiende geld willen scheiden, te omzeilen, we hebben een snelle lijst samengesteld met de 3 beste web- en e-mailhostingservices van 2020 die u gratis toegang geeft tot alle @ uwdomein.com e-mailaccounts die uw hartje begeert.

Laten we ervoor gaan.

TL; DR Alsjeblieft!

Haast? Geen zorgen, we hebben je. Als u geen tijd heeft om de volledige recensie te lezen en wilt dat we doorgaan en de bonen morsen, nemen we contact met u op.

Als je de grootste waar voor je geld wilt krijgen, dan wil je dat doen SiteGround. Ze bieden een betaalbare hostingservice met de meest betrouwbare uptimes, razendsnelle laadtijden, onbeperkte e-mailaccounts en fantastische klantenondersteuning. Ernstig… We houden van deze jongens.

Nog niet verkocht? Geen zorgen, we hebben meer voor je. Blijf lezen.

Hoe we deze hosts hebben beoordeeld

Als je een van die ‘speciale’ mensen bent die zich gedwongen voelt om te compileren een bindmiddel met kleurcodes van 32 pagina’s om elke aankoop van meer dan $ 50 te onderzoeken (geen oordeel, we zijn er geweest), dan kunt u naar onze startpagina gaan voor meer informatie over onze webhosting beoordelingen proces in meer detail.

De verkorte versie is echter dat we al meer dan een decennium een ​​ontwikkelteam leiden dat websites van klanten bouwt en onderhoudt (waarvan 900 op dit moment)..

Met de enorme lengte van de projecten die we hebben afgehandeld, zijn we bekend met unieke uptime- en laadtijdgegevens (niet beschikbaar voor het grote publiek) die gaat terug meer dan 10 jaar.

De wiskundige genieën in onze ploeg zijn zo vriendelijk geweest om een ​​aantal grafieken en statistische analyses voor ons samen te stellen, zodat we u de onbewerkte gegevens kunnen geven die u nodig hebt om definitief te bepalen welke e-mailhostingservice geschikt is voor uw behoeften.

Waar u op moet letten bij een web + e-mailhost

Als u zich wilt aanmelden bij een webhost die 12+ maanden garandeert kwellende technische problemen van klanten, niet-bestaande uptimes, en klantenservice die zo verschrikkelijk is dat je letterlijk in de verleiding komt om je haar in frustratie in brand te steken … Dan wil je voor de goedkoopste web- / e-mailhost kiezen.

Maar we gaan ervan uit dat je dol bent op die weelderige lokken en daarom gaan we je vandaag helpen om precies uit te zoeken op welke criteria je moet letten bij het vergelijken van potentiële e-mail- en webhostingservices.

U moet namelijk zoeken naar e-mail- / webhosts met:

  • Gratis onbeperkte e-mailaccounts
  • Imap en Pop3 e-mailbezorging
  • Hoge snelheden en betrouwbare uptimes
  • Klantenservice van hoge kwaliteit

Maak je geen zorgen … Elke host die we gaan aanbevelen, voldoet aan deze criteria met vlag en wimpel.

Gratis onbeperkte e-mailaccounts

Er zijn veel bedrijven die u een exorbitant tarief in rekening brengen voor elk individueel e-mailaccount (ja, we kijken naar u GoDaddy).

Soms vanaf $ 5 / account per maand. Dit is een pure afzetterij en als u een bedrijf ziet dat adverteert met ‘Cheap Email Accounts’, moet u naar de heuvels rennen.

Elke web- / e-mailhostingservice die hun zout waard is, biedt u een onbeperkt aantal e-mailaccounts (of op zijn minst 25+) absoluut gratis als onderdeel van uw standaard hostingpakket.

Imap & Pop3 e-mailbezorging

Hoewel dit een standaardfunctie is bij de meeste e-mailhosts. Sommige van de goedkope hosts die er zijn, zullen verouderde e-mailbezorgingsnormen gebruiken die u en uw interne correspondentie openen voor een groot aantal potentiële veiligheidsrisico’s.

Doe jezelf een plezier en zorg ervoor dat welke host u ook kiest, e-mailbezorging van Imap en Pop3. Deze beveiligingsstandaarden zorgen ervoor dat uw privé-e-mails, nou ja … privé blijven en voorkomen dat uw informatie in verkeerde handen valt (d.w.z. concurrenten en hackers).

Voor veel kleine bedrijven is het afleveren van e-mail een kwestie van overleven. Zodra u zich heeft aangemeld voor een e-mailhost en uw bedrijfse-mail heeft beveiligd, raden we u aan deze te integreren met een speciale e-mailmarketingservice. Services zoals Constant Contact, MailChimp, Aweber en ActiveCampaign verhogen de bezorgbaarheid van e-mail drastisch, zodat uw berichten probleemloos hun beoogde bestemming bereiken.

Hoge snelheden en betrouwbare uptimes

Het maakt niet echt uit of je een onbeperkt aantal e-mailaccounts en een overvloed aan opslagruimte hebt als je website niet lang genoeg online is zodat mensen snel toegang hebben tot je inhoud en eigenlijk een reden kunnen vinden om je te e-mailen!

In de wereld van webhosting zijn er geen ‘gratis bonussen’ of ‘extra marketingartikelen’ die een slechte uptime en lage snelheden kunnen compenseren. U moet ervoor zorgen dat elke host die u kiest een uptime van minimaal 99,5% en laadsnelheden sneller dan 1.200 Ms.

Klantenservice van hoge kwaliteit

Ik haat het om je bubbel hier te laten barsten, maar als je besluit om in de wereld van het bouwen en onderhouden van je eigen website te springen, dan ben je dat gaan op een bepaald moment klantenondersteuning nodig hebben. Het is een onvermijdelijkheid waarmee alle webmasters worden geconfronteerd.

En als het eindelijk gebeurt (geloof ons, dat zal het), wilt u zeker weten dat de hostingservice die u gebruikt volledig toegankelijke en zeer efficiënte klantenondersteuning biedt, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt..

Zoek naar bedrijven die aanbieden 24/7 live chat of telefonische ondersteuning en zorg ervoor dat u de reddit- en webhostingforums doorneemt om de publieke opinie over de klantenservice van het bedrijf te peilen.

Nu dit allemaal uit de weg is, duiken we in de top 3 van e-mailhostingservices van 2018!

1. Zoho

Een constant evoluerende en verbeterende service, een Zoho-abonnement is een investering die dividend zal opleveren.

Kosten: $ 1,00 / maand voor Lite $ 4,00 / maand voor Premium
Ondersteuning: 24/7 live chat en callcenter

Zoho is hier onze duidelijke winnaar. De waarheid is dat, zelfs als alle functies en uitbreidingen gemiddeld waren, het nog steeds alleen zou winnen op volume en toepasbaarheid. Maar gelukkig is elk facet van deze e-mailhostingservice van premium kwaliteit, maar voor een zacht prijsje.

Zoho heeft de oplossing voor vrijwel elk e-mailhostingprobleem dat u ooit zou kunnen hebben, en dat bedoel ik letterlijk. Of het nu gaat om een ​​van hun eindeloos op maat gemaakte apps of naadloze integratie met andere bekende services (dropbox etc.), Zoho zorgt ervoor dat u gedekt bent.

Gratis introductieservice

Zoho is een fantastische service, maar er zijn tal van andere e-mailhostingservices die een bedrijf kan overwegen, dus waarom zou u het geld hiervoor besteden??

Dat is waar de gratis service binnenkomt. Een verkorte versie van Zoho is voor onbepaalde tijd gratis beschikbaar. Geeft u zoveel tijd als u nodig heeft om de volledige versie te kopen.

De gratis versie is alleen beschikbaar voor 5 gebruikers, dus voor een groeiend bedrijf is een betaald abonnement nodig. Maar we zijn er zeker van dat, zelfs als dit niet het geval was, Zoho Forever Free je toch zou laten kwijlen over het vooruitzicht van het betaalde product.

Luchtdichte beveiliging

Met standaard eersteklas beveiliging en extra S-MIME-coderingsprotocollen met het Premium-abonnement, zijn uw e-mails zeker veilig met Zoho.

Ze hebben alle phishing- en spamfilters die u van een hoogwaardige e-mailservice mag verwachten, met de toegevoegde bonus van een bovengemiddeld privacybeleid. Dit alles combineert om hun veiligheid moeilijk en goed afgerond te maken.

Verwant: Phishing-websites blootleggen via webanalyse

Een overvloed aan extensies

Ik zou letterlijk meer dan duizend woorden kunnen schrijven over alle nichefuncties van de Zoho-e-mailservice, maar ik zal proberen samen te vatten.

Het is duidelijk dat Zoho met de eindeloze reeks extensies probeert de enige e-mailhostingservice te zijn die u ooit nodig zult hebben (en als u het ons vraagt, zijn ze dat). In de onwaarschijnlijke situatie kan een specifieke extensie niet worden gevonden, zelfs hun standaard Mail Lite-abonnement heeft een geïntegreerde suite voor het ontwikkelen van extensies; wat betekent dat u de service op elke gewenste manier kunt wijzigen.

Of u het nu onderweg wilt gebruiken in de geïntegreerde mobiele apps van Zoho voor iOS en Android, geavanceerde e-mailroutering wilt instellen of domeinaliassen wilt instellen (om maar een paar functies te noemen), u zult niet worden beperkt. U kunt met Zoho heel weinig doen.

Een hulpmiddel voor samenwerking

E-mail is misschien wel de belangrijkste wereldwijde vorm van informatie, maar het is een bekend feit dat sociale media het op de proef stellen.

Zoho combineert de beste aspecten van beide en creëert een naadloos systeem voor interne communicatie.

Met de functie Streams kunt u communiceren met e-mailinhoud en andere aankondigingen in een social media-stijl, zodat uw collega’s gemakkelijk kunnen liken, reageren en delen.

Deze extra communicatielaag maakt Zoho tot een van de meest innovatieve en intuïtieve e-maildiensten die er zijn, waardoor het een onmiskenbaar concurrentievoordeel heeft.

2. SiteGround

Beste algehele hosting voor EMAIL / PRIJS / SNELHEID / UPTIME + bonussen en klantenondersteuning ($ 3,95 / maand)

Laadtijd: 475Ms
Uptime: 99,95%
Kosten: $ 3,95 / maand
Ondersteuning: Live chat

Het is geen geheim dat we grote fans zijn van SiteGround (en dat zijn we al een tijdje). Gedurende de 7+ jaar dat we SiteGround hebben gebruikt voor zowel onze eigen websites als die van onze klanten, de prestaties, ondersteuning en de kwaliteit van de service die we hebben ontvangen, is opmerkelijk. Ze zijn een van de weinige webhostingservices die niet alleen hun hostinginfrastructuur ‘instellen en vergeten’.

Ze werken hun datacenter-servers regelmatig bij (en vervangen ze volledig) en streven ernaar hun services voortdurend te verfijnen om de beste hosting ter wereld te bieden. Hoewel ze niet zonder gebreken zijn, zijn ze ver weg de beste web- en e-mailhost die we ooit hebben gebruikt.

99,95% uptime & Geweldige laadsnelheden

Om te beginnen zijn de meest elementaire web- en e-mailhostingpakketten van SiteGround ongelooflijk betrouwbaar. Met een sterke uptime van 99,95% in de afgelopen 12 maanden, biedt SiteGround het soort betrouwbaarheid dat gewoonlijk is gereserveerd voor meer VPS- en Dedicated Hosting-clients. Vertrouw ons, met SiteGround hoeft u zich nooit zorgen te maken over langere perioden van downtime of onverklaarbare servercrashes.

Aanbieden 475 Ms laadsnelheden (gemiddeld) SiteGround is ook de snelste web / e-mailhost die we ooit hebben beoordeeld en zorgt ervoor dat u nooit meer een potentiële klant of klant verliest aan een laggy-website.

Gratis onbeperkte e-mailaccounts & Grote mailboxen

Alle SiteGround-hostingpakketten worden standaard geleverd met een onbeperkt aantal e-mailaccounts en een royale mailboxgrootte.

Zelfs het “Startup” -abonnement biedt een omvang van een inbox van 2.000 MB en tot 400 e-mailverzendingen per uur.

Ongelooflijke beveiligingsfuncties

Naast de geweldige uptime, hoge laadsnelheden en onbeperkte e-mailaccounts, SiteGround biedt hun klanten ook toegang tot een overvloed aan beveiligingsfuncties die uw e-mails en uw website beschermen tegen nieuwsgierige blikken en hackers.

Alle nieuwe klanten krijgen toegang tot een gratis SSL-certificaat, Imap en Pop3 e-mailbezorging en een gratis CDN. Niet slecht voor de prijs van een pakje sigaretten (oh, en SiteGround geeft je ook geen longkanker … dus dat is er.)

3. Hostgator

Super betaalbare service met geweldige functies en uptimes

Laadtijd: 601Ms
Uptime: 99,4%
Kosten: $ 2,99 / maand
Ondersteuning: Live chat

Ondanks hun belachelijk klinkende naam (ik bedoel kom op jongens … wat hebben alligators gemeen met hosting en e-mail?), Biedt Hostgator aan enkele van de beste e-mail- en webhostingpakketten in de branche tegen een prijs die bijna onverslaanbaar is.

Hoewel hun uptimes en laadsnelheden niet helemaal vergelijkbaar zijn met SiteGround, gezien het feit dat hun hostingservices bijna niets kosten, kun je echt niet fout gaan met deze uitzonderlijk hoge kwaliteit (als weliswaar gek klinkende) e-mailhost.

Geweldige uptime & Laad snelheden

Met slechts $ 2,99 / maand biedt Hostgator uptimes die slechts 0,01% lager zijn dan die van SiteGround voor minder dan 75% van de kosten. Met even indrukwekkende laadtijden (601 Ms) Hostgator is verreweg de meest betaalbare e-mailhost op de markt voor de kwaliteit van de geleverde service.

Onbeperkte e-mailaccounts met geweldige beveiligingsfuncties

Ongeacht het niveau of de lengte van het hostingpakket dat u kiest om te kopen, Hostgator biedt toegang tot een onbeperkt aantal e-mailaccounts die allemaal zijn uitgerust met Pop3- en SMTP-levering (eenvoudig e-mailoverdrachtprotocol) en de toegevoegde bonus van Hostgator’s Spamassassin-functie ( om te voorkomen dat u en uw werknemers vast komen te zitten bij Saoedische prinsen die vragen om een ​​”kleine lening van $ 7.000″)

Uitzonderlijke klantenondersteuning

Zoals bij alle hostingdiensten die we aanbevelen, Hostgator biedt 24/7 live chat of telefonische ondersteuning om ervoor te zorgen dat u uw website en e-mailaccounts op elk moment van de dag soepel kunt laten werken.

Na tientallen opzettelijk verwarrende en enigszins belachelijke (sorry nogmaals Diane!) Ondersteuningsvragen te hebben ingediend, werden we overweldigd door het gemak en de snelheid waarmee hun vertegenwoordigers ons hielpen.

4. A2-HOSTING

Grote waarde voor de prijs die u betaalt

Laadtijd: 601Ms
Uptime: 99,1%
Kosten: $ 3,92 / maand
Ondersteuning: Live chat

A2 Hosting, de laatste service op onze lijst, is uitgerust met een aantal geweldige functies en biedt hun klanten toegang tot snelle en betrouwbare prestaties die een absoluut koopje zijn voor de prijs die u betaalt.

In tegenstelling tot SiteGround en HostGator, hun goedkoopste hostingplan – A2 lite voor $ 3,92 / maand – geeft je alleen toegang tot 25 e-mailaccounts (jammer). Gezien de uitzonderlijke prestaties en de overvloed aan extra functies, kunnen we dit echter moeilijk tegenhouden.

25 e-mailaccounts met uitstekende beveiligingsnormen

Hoewel we een beetje teleurgesteld waren dat A2 slechts 25 e-mailaccounts aanbiedt in hun Lite-hostingpakket (onbeperkt op alle andere), hun indrukwekkende prestaties en overvloed aan extra functies maakt deze kleine overtreding meer dan goed.

U hebt niet alleen toegang tot de traditionele bezorgopties van Imap en Pop3, maar met A2 Hosting kunt u ook Imap SSL en Pop3 SSL gebruiken om uw berichten verder te versleutelen en u en uw organisatie volledige gemoedsrust te bieden.

Geweldige uptime & Snelle laadtijden

Hoewel ze qua snelheid en betrouwbaarheid niet helemaal overeenkomen met SiteGround, is het verschil nominaal voor de prijs die u betaalt. Met 99,91% uptime en razendsnelle laadtijden van 625 ms, A2 zorgt ervoor dat uw website operationeel blijft en levert snel en op tijd de content die uw klanten nodig hebben.

Uitzonderlijke klantenondersteuning

Vóór elke recensie die we publiceren, zorgen we er altijd voor dat het klantenserviceteam hun best doet door onaangenaam een ​​reeks steeds technischer en ingewikkelder tickets in te dienen.

Tot onze verbazing, De 24/7 klantenondersteuning van A2 reageert zeer goed en goddeloos effectief. Ongeacht hoe labyrintisch onze verzoeken waren, hun ondersteunend personeel behandelde het snel, beleefd en met een hoog niveau van professionaliteit.

Geweldige beveiligingsfuncties voor websites en gratis SSL

Aangezien u (hopelijk) uw e-mailhostingservice bovenop uw standaard website-hosting vervoert, zult u blij zijn te horen dat A2 Hosting, zoals SiteGround, vol zit met de nieuwste beveiligingsfuncties en aanbiedingen om ervoor te zorgen dat uw website alles behalve “hacker proof”.

Met een gratis SSL-certificaat voor alle nieuwe klanten en een gratis Cloudflare CDN, New Relic Server Monitoring en meer, kunt u erop vertrouwen dat A2 u en uw website gedekt heeft.

Laatste gedachten over e-mailhosting

Of je nu op zoek bent naar één e-mailaccount voor je nieuwste blog of tientallen nieuwe bedrijfsaccounts voor die epische startup die je met je vrienden lanceert, de drie services die we in deze korte handleiding hebben besproken, zullen je niet teleurstellen.

Laat ons weten welke je kiest in de onderstaande opmerkingen en, zoals altijd, als je vragen, opmerkingen, zorgen of feedback hebt, neem dan gerust contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Dit vind je misschien ook leuk:

  • Beste Website Builder

Referenties en afbeeldingscredits:

  • ByarvitSolutions.com
  • PointCloser.com
  • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author