Bedste e-handelsplatforme sammenlignet (2020)

Dagdrømmer på arbejde om din fremtidige eCommerce-butik, der giver dig muligheden for at være Scrooge McDuck er intet at skamme sig over.

Året er 2020 – at tjene penge online har aldrig været lettere!

At køre på arbejde er meningsløst, “9-5 job” er sjælsugende, og det er unødvendigt at have bukser hver dag. Når alt kommer til alt er Canada kold, og vi har internet – hvorfor gå udenfor?

I denne dag og alder er mulighederne for hverdagslige mennesker til at tjene nogle ekstra penge eller starte en virksomhed hjemmefra uendelige.

Ikke kun det – mulighederne for at opbygge et e-handelswebsted til at sælge din high-end-knopsamling er næsten uendelige også. Der er faktisk så mange måder at lykkes på, at det ofte kan føles overvældende. Bliv ikke!

Jeg har du dækket med de bedste eCommerce-platforme og webstedsbyggere, der er tilgængelige for dig i dag i Canada. ����

Contents

Vores valg til den bedste eCommerce Website Builder

Brug Shopify. Andre virksomheder har forsøgt at konkurrere med kongen af ​​eCommerce-platformen, men Shopifis eneste formål er at sikre, at du har alt hvad du har brug for for at sælge folk produkter og tjenester.

Vores påtegning af Shopify kommer måske som en smule over toppen, men hvis du har testet og arbejdet med så mange eCommerce-platforme, som vi har, kommer du til sidst til den samme mening. Sammenligninger af e-handelsplatforme er vanskelige, da de lever på et stort spektrum, men vi har dig dækket.

1. Shopify – Den bedste e-handelsplatform

Shopifys hele eksistens er at hjælpe dig med at opbygge en virksomhed. Hvis du har viljen, har de vejen.

Grundlagt af tre fyre i Canada, da de var trætte af eksisterende e-handelsmuligheder – Shopify har løst de fleste problemer, e-handelsejere har løbet ind i før.

Fordele

Fordele for Shopify er uendelige, da det virkelig er den bedste e-handelsplatform på markedet. En hel artikel kan skrives om, hvor let det er at fremvise produkter på forskellige måder på en hjemmeside, men her er et par af de professionelle. Det har også hovedkvarter her i Ottawa, Canada.

Flere kanalsalg (Sælg på Amazon, Ebay, Etsy med 1 klik)

Når du sælger produkter, lægger du ikke meget ind, hvis du kun viser dem på dit websted. 48% af mennesker begynder at søge efter et produkt på markedspladser. Det betyder, at halvdelen af ​​folkene derude vender sig til Amazon, Ebay eller Etsy for at få en løsning på deres problem.

Shopify giver dig mulighed for at integrere dine produkter med disse markedspladser samt sociale mediekanaler som Pinterest, Facebook og Instagram.

Beholdningssystem

shopify lagersystemerBeholdningssystemet på Shopify gør tilføjelse, organisering og redigering af produkter til en leg.

Hvis du har et stort produktkatalog, kan det være skræmmende at prøve at organisere alt på dit websted på en måde, der ville være fornuftigt for kunderne. Hvis du har lager, der kommer fra forskellige leverandører, kan det være endnu skremmere.

Shopify giver dig mulighed for at have produkter, der kommer fra dig og ethvert andet opfyldelsescenter, du muligvis bruger. I en butik, hvor nogle produkter kommer fra Amazons opfyldelsescentre, nogle kommer fra en print on demand-service, nogle fra en dropshipping-tjeneste, og nogle fra dig kan være en enorm hovedpine, men Shopify gør det ubesværet, da hvert produkt kan indstilles til at blive opfyldt hvor som helst.

Når det kommer til organisering af alt, gør Shopify dig mulighed for at oprette samlinger og giver dig mulighed for at organisere dine produkter i flere grupper ad gangen. Brug af Shopify gør det nemt at kontrollere din beholdning.

Funktioner

Alle de værktøjer og gadgets, du har brug for, findes på Shopify. I butikens backend er der muligheder for mange tilfældige aspekter, der er vigtige, såsom tilpasning af e-mails sendt til ordrebekræftelse, opdatering af privatlivspolitikker og gendannelse af vogn.

Hvis der ikke er nogen funktion til det, du prøver at gøre, er det stedet at gå til Shopify-appshop. Der er en masse apps, der opkræver gebyrer eller nogle gange endda har gratis versioner til at hjælpe med specifikke problemer, som Shopify-butikkejere har.

Shopify vil endda sende dig en kreditkortlæser, når du tilmelder dig dem, så du også selv kan sælge dine varer.

Ulemper

Shopify’s ulemper er det bedst sælgende punkt. Der er virkelig ingen ulemper. Hvis der er nogen platform, der gør noget bedre end Shopify – er det normalt ikke meget bedre.

Shopify-funktioner

Priserne er ikke gode for begyndere. Du er nødt til at hoste nogle penge, hvis du vil bruge en platform som denne, men omkostningerne kan sammenlignes med alle andre platforme.

Det største problem med Shopify er at forsøge at tilpasse dit websted tidligere temaer. For at kode inde i Shopify skal du vide, hvad du laver. Mange af tiden involverer dette at ansætte nogen til at hjælpe dig.

Shopify priser

Prisfastsættelsen på Shopify kan virke en smule dyr, men omkostningerne er det værd, hvis du er seriøs med at opbygge og vokse en e-handelsbutik. Shopifys omkostninger bygger på alt hvad du har brug for for at udvikle en online forretning.

Shopify konkurrerer godt med andre e-handelsplatforme, da deres prisstrukturer er meget ens. Prisfastsættelsen sammenlignes dårligt med andre platforme, der ikke er bygget specifikt til e-handel såvel som gratis muligheder, der er hostet på WordPress.

Hvis nok salg kommer igennem, vil selv den dyreste mulighed være en ubetydelig pris.

Backend-kodning

Der er nogle esoteriske aspekter af Shopifys backend. Der er nogle problemer, der dukker op, som får dig til at ridse på hovedet og google en udviklertjeneste for at hjælpe dig.

At finde nogen, der ved, hvad de laver, kan føre til ekstra omkostninger og forsinkelser med at løse din butik.

Brugervenlighed

At oprette en butik på Shopify er så let som det bliver. Hele pointen med Shopify er at gøre det nemmere at oprette en butik. Du behøver ikke at være ekspert for at gøre noget på platformen.

Shopify giver dig en fungerende onlinebutikstruktur, så alt hvad du skal gøre er at designe din butik. Der er skabeloner, så du faktisk ikke behøver at designe noget, hvis du ikke ønsker det eller deres, der er optimeret til mobildisplay.

shopify opsætning

Webstedsbyggeren fungerer på samme måde som andre indstillinger som Wix og Squarespace og gør redigering af forskellige elementer til en leg. Alle godkendte temaer fra Shopify er også nemme at bruge efter design og gør det til en leg at skabe en smuk butik. Der er også muligheden for at ansætte en Shopify-godkendt ekspertudvikler for at gøre dit websted så perfekt som muligt.

Du behøver ikke gøre noget for onlinebetalinger, og du kan smide dit produktkatalog på sociale netværk.

Shopify-mobilappen er også en kæmpe differentierer. Appen er fantastisk, og flere funktioner kan udføres på farten. I dagens dag og alder, hvorfor ville du nogensinde vælge en mulighed uden en mobilapp.

Skabeloner / design – Intet design kræves

Gratis temaer på Shopify er en levedygtig sti, hvis du ikke ønsker at inddrive kontanter for at gøre dit websted smukt.

Der er ti gratis temaer tilgængelige, som alle når forskellige mål. Den ene har specialiseret sig i kant-til-kant-fotografering (fantastisk til at fremvise Canada-landskaber), den ene er fantastisk til crowdfunding, og den ene fokuserer på at være let at navigere i.

shopify mode tema

Hvis du vil have mere funktionalitet, er der tusinder af temaer, du kan købe hos Shopify. Udviklere som Out of the Sandbox laver smukke temaer designet til at gøre det nemt at skabe en smuk butik. Disse leveres med store videnbaser og samfund selv for at hjælpe dig med dit design.

Apps og tilføjelsesprogrammer – Over 2.000 apps

Shopify har mere end 2.000 apps og vokser. Hvis der er noget til e-handel, som du ønsker, vil Shopify have det. Valgmulighederne dækker virkelig alt.

shopify app store

Hvis du ønsker at oprette et dropshipping-imperium, kan du bruge Oberlo. Vil du oprette tilpassede t-shirts? Tjek CustomCat. Marketingmuligheder, der sælger, forbedrer SEO eller automatiserer e-mail-marketing er også udbredt.

Gennemgangssystemet i app-butikken viser, hvad andre mennesker også synes om plugin. Nogle af de bedste plugins har endda gratis versioner.

Kunde support

Supportteamet hos Shopify er fantastisk. De er tilgængelige døgnet rundt via e-mail, live chat og telefon. Oven i deres supportteam er vidensbasen hos Shopify fremragende.

Den anden store ting ved Shopify er, at det er den mest anvendte eCommerce-løsning. Det betyder, at samfundet er livligt. Enhver type problemer, der kunne være, adresseres normalt i samfundet og efterlader kundesupport på siden.

Prisfastsættelse

Hver prisfastsættelse inkluderer ubegrænsede produkter, 24/7 support, muligheden for at sælge i andre salgskanaler, manuel ordreoprettelse, rabatkoder, SSL-certifikat, gendannet vogninddrivelse, Shopify-betalinger med sviganalyse, POS-app, fysisk hardware og robust app valg.

Andre omkostninger involveret i Shopify er betalte plugins, betalte temaer og domænekøb. Der er et stort antal plugins, der er værd at prisen er såvel som smukke betalt for temaer, der virkelig kan hæve din butik.

Den fantastiske ting ved Shopify er at have en fuldt funktionel butik med nogle af de bedste funktioner på markedet, det koster kun dig $ 29 om måneden. Når du opskalerer din butik, kan du opskalere udgifter. Shopify inkluderer også et brugerdefineret virksomhedsniveau, som giver mulighed for mere tilpasning.

For at lære mere læse vores Shopify-anmeldelse. 

2. Wix – God webstedsbygger – Ikke fantastisk til e-handel 

Wix er en webstedsbygger, der giver dig friheden til at skabe noget uden besværet med faktisk at lære at oprette noget.

Med fremragende e-handelsmuligheder til begrænsede biblioteker er dette det bedste valg for folk, der sælger et eller to produkter.

TLDR – Wix er et godt værktøj til at oprette et websted, men det har ikke alle tredjepartsapps og -funktioner, der gør en fantastisk e-handelsplatform.

Fordele

Wix tilbyder en masse positive ting for e-handel og webstedsdesign generelt. Selvom det ikke var bygget kun til e-handel, kan det faktisk gå langt med at tilbyde en smuk butik. Det er ganske vist bedst for små produktkataloger, men hvis du er en fotograf eller kunstner, er Wix muligvis den bedste mulighed for dig.

Blank lærred – Du skal bruge Wix, hvis du vil trække og slippe, men du har også en smule tålmodighed til at tage dig tid til at mestre funktionaliteten af ​​Wix. Når Wix er mestret, er det et kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for at omdanne et tomt lærred til et kunstværk.

Elementer – Mængden af ​​muligheder og elementer, der skal føjes til et websted, er omfattende. Hvis der er en mulighed, du kan tænke på for en æstetisk funktion på et websted, vil Wix have det. Valgmulighederne er uendelige.

wix elementer

Hvert element har en svimlende mængde indstillinger oven på det…

wix temafspiller

Kunstig design intelligens – I stedet for at tage sig tid til at gennemse alle de temaer og layout, som softwaren vælger til dig baseret på præferencer og stillede spørgsmål. Det er en tidsbesparende og beslutningsbegrænsende funktion. Du er også velkommen til at tilføje, hvad du vil, oven på det.

Ulemper

Wix betjener et mellemgrund mellem at være et solidt e-handelsvalg og bare at være en webstedsbygger. Sagen er, at hvis du vil have en enkel webstedsbygger med e-handelsmuligheder, kan du muligvis være bedre egnet ved hjælp af Squarespace. Hvis du vil have en eCommerce-platform med mere eCommerce-funktionalitet, vil du bestemt bruge Shopify.

e-handelsfunktionalitet – Når det kommer til det, var Wix bare ikke skabt til en omfattende e-handelsoplevelse. Når det er sagt, er det muligt at have en vidunderlig e-handelsbutik. Du kan bare ikke finde den samme type funktionsomfang og e-handelssupport, som du ville på Shopify.

Design overvældet sammenlignet med andre muligheder – Med Wix er der utallige muligheder og adskillige opmærksomhedsfangende funktioner. Den let, træk-og-slip-websitebygger, der loves, er generelt let at bruge, men Squarespace er meget lettere, hvis det er det, du leder efter.

Brugervenlighed 

Wix er den næst letteste at bruge platform på denne liste, når det kommer til design. Den eneste lettere er Squarespace. Det er faktisk nemt at oprette et websted på Wix, og du vil blive utroligt overrasket over, hvor smukt et websted du kan lave med softwaren.

De fleste mennesker, der ønsker at bygge deres eget websted med træk-og-slip-funktion, skal bruge Wix. De eneste mennesker, jeg vil pege i retning af Squarespace, er dem, der ønsker et simpelt websted uden distraktioner. Problemet kommer op, når e-handel kommer i ligningen. E-handelsfunktionaliteten er ikke stor på Wix, men de funktioner, de har, er lette at bruge.

Skabeloner / Design

lourdes twitter ms word meme

Redaktørens positive side er, at den er så enkel, som den bliver. Redaktøren er noget, du kan hente med det samme og være halvvejs anstændig på. Der er et par tricks og finere ting at lære, men for det meste er det let at gøre, hvad du vil.

Det gamle problem med at flytte elementer omkring software er, at der er en chance for, at det kan forstyrre andre elementer i nærheden. Det er ikke så dramatisk som software som Microsoft Word, men det kan stadig forårsage et par problemer.

Typen af ​​problemer, der løb ind, afhjælpes også let. Heldigvis findes der værktøjer som fortryd, forny, snap-til-gitter og ankertrækning. Nedenfor er et eksempel på de problemer, der normalt dukker op. Når vi ændrer skrifttypestørrelsen på et afsnit – øges logoets overskrift også uforklarligt.

Wix-edit-overskrift

Wixs editor er lige så nem at bruge som enhver anden editor derude. Med Wix’s editor er der bare mere. Jo mere er dog sjovt – vi lover.

Med total designfrihed kommer nogle fantastiske funktioner i redigeringsprogrammet, der ikke kan gøres i de fleste webstedsbyggere og er ekstremt svære at indbygge i specialbyggede websteder. Wix’s evne til at smide videoer og animation overalt og hvor som helst er efter næste niveau funktionsporno efter vores mening.

Påfald med nogle af formateringsproblemerne handler ikke om afbrydere. Problemerne sker, men de er altid let rettet og værd at det for den komplette tomme lærrededitor. Brugervenligheden af ​​redaktøren er også vidunderlig. Nævnte vi, at du bare trækker den crap, du ønsker, til de steder, du vil have dem, og derefter lader dem være der? Det er fantastisk!

Wix-apps og tilføj ons

Wix har et relativt omfattende app-marked. Den, der får mest opmærksomhed for eCommerce-brugere, er Wix Stores-appen. Denne app hjælper med alt hvad der er nødvendigt for at oprette og administrere en online butik og gør det temmelig let. Det tilbyder ikke så meget funktionalitet som bare at bruge Shopify, men det går langt.

Der er andre tilføjelser, der hjælper med at sælge downloads, tilføje bookingfunktionalitet og bruge print on demand-tjenester.

Wix kundesupport

Hvis du føler dig overvældet, har Wix dig dækket. Derfor er Wix så god til begyndere.

Wix Help Center er perfekt til begyndere. Valg af redigeringsdel af hjælpecentret fører til hundreder af artikler. Hundredvis! Find ud af, hvordan du bruger en hvilken som helst funktion, kan gøres ved at gå til hjælpecentret og søge, hvad du leder efter. De vil endda lære dig ting om SEO, hvis du vil læse det. Wix har virkelig dækket dig.

wix Hjælp

Wixs kundesupportteam er også ekstremt hurtig og hjælpsom. De har kun to muligheder, men de fungerer begge godt. Du kan indsende en billet eller bruge deres tilbagekaldstjeneste mandag-fredag ​​fra 08:00 til 20:00 EST. Et svar kommer normalt inden for fem minutter. Der er også muligheden i de højere planer for prioriteret kundesupport.

Wix-prissætning

Wix-priser er lav i forhold til de faktiske hosting-tjenester for e-handel. Fra deres laveste niveau til deres højeste får du faktisk ikke bedre e-handelsfunktioner. De højere prispoint tilbyder værdi bare ikke typen af ​​værdi Shopify eller BigCommerce-tilbud.

Alle prisplaner accepterer onlinebetalinger, er 100% provision gratis, tilbyder ubegrænset båndbredde, et tilsluttet domæne, ingen Wix-annoncer, Google Analytics, gratis domæne i et år, $ 300 dollars annoncekupon, site booster app og en form builder app.

Wix er billigere end de fleste alternativer. Dog får du det, du betaler for. Wix tilbyder den mest enkle e-handelsfunktionalitet – hvilket kan være det, du leder efter.

Selvom vi ikke synes, Wix er den bedste e-handelsplatform derude, synes vi stadig, det er en fantastisk mulighed.

Leder du efter en almindelig bygherre? Tjek vores bedste webstedsbyggere. 

Sørg for at se vores fulde Wix-gennemgang.

3. WooCommerce (gratis) – God til høj WordPress. Kræver kodning

ECommerce-platformen til WordPress, som i øjeblikket er mest populær blandt CMS-brugere. Dette er muligheden for folk, der bor på WordPress. WooCommerce er valget, hvis du vil, at hver tomme af dit websted skal tilpasses.

Det er også valget mellem mange webudviklere. Hvis du har et eksisterende WordPress-websted og vil tilføje et par produkter, er WooCommerce sandsynligvis valget for dig, da det er gratis at bruge.

Fordele

Den øjeblikkelige positive af WooCommerce, der stikker ud, er, at det er gratis. Det andet er, at det blev bygget til WordPress, så hvis du vil bruge WordPress, så skal WooCommerce bestemt være dit valg.

wordpress-og-woocommerce-funktioner

Blogs med produkter – En masse online-virksomheder starter som blogs. Uanset om de prøver at sælge tilknyttede produkter, tjene penge på reklame eller bare vil tale med folk via internettet, kommer der et tidspunkt, hvor mange blogejere ønsker at sælge produkter.

Da størstedelen af ​​blogs er vært på WordPress kommer der en kæmpe værditilvækst fra WooCommerce. På det enkleste kan du bare smide et par produkter på dit websted, som du vil sælge, som passer perfekt til en blog.

Inde i WordPress – Som nævnt ovenfor med blogging er WooCommerce inde i WordPress. Det betyder, at hvis du er en pro hos WordPress uden for eCommerce, vil WooCommerce være let for dig. Du behøver ikke gå og lære, hvordan Shopify fungerer for at få en vellykket eCommerce-butik. Som WordPress-veteran vil WooCommerce give en naturlig mening for dig og let kan kvalificeres som den bedste e-handelsbygger.

Kan gøre noget med det – Ligesom WordPress generelt – hvis du ved, hvordan du kan gøre, hvad du vil med WooCommerce. Når erfarne udviklere bygger brugerdefinerede eCommerce-butikker meget af den tid, de bruger WordPress og WooCommerce.

Ulemper – Vigtige overvejelser

Negativerne, der er forbundet med WooCommerce, er de samme negativer, der er forbundet med WordPress.

Indlæringskurve – WooCommerce er let at implementere på et lavt niveau. Hvis du har fundet WordPress ud, er det let at bare tilføje et par produkter. At bygge en enorm butik med kæmpe produktkataloger er en helt anden historie. Det kræver en masse viden om WordPress og websiteudvikling at opbygge den samme type butik Shopify giver dig mulighed for at opbygge temmelig ubesværet. Med det sagt – kan du gå ud over Shopify med WooCommerce med denne viden.

Tidskrævende – WooCommerce kan sandsynligvis bygge den mest tilpassede butik ud af nogen af ​​mulighederne i denne anmeldelse. At forsøge at opnå dette er et massivt tilsagn. Det tager meget længere tid at opbygge den samme type butik som de andre indstillinger her, hvis du ikke har forudgående viden.

Måske har brug for en udvikler – Hvis du udfører den butik, du har brug for eller ønsker, kan det tage en udvikler. Hvis du ikke ved, hvordan du koder, og du har en storslået vision, bliver du nødt til at ansætte en udvikler på et tidspunkt.

Brugervenlighed

brugervenlighed på webstedetNår du først har fundet WordPress, er det let at tilføje produkter med WooCommerce. At tage WooCommerce til det næste niveau og opbygge en fuldt udviklet butik er en anden historie. Hvis du har hundreder af produkter, kan det være vanskeligt at organisere dine produkter og opbygge en butik, der ikke er uklart.

Hvis du ikke har nogen WordPress-oplevelse, er der en meget større læringskurve. Først skal du lære, hvordan WordPress fungerer, og sørge for, at du har fundet alt ud med dit tema og alle de andre plugins, du bruger. Så var det på tide at finde ud af de indre virkninger af WooCommerce.

WooCommerce skabeloner / design

I modsætning til hvad mange mennesker synes – behøver du ikke at vide, hvordan man koder for at bruge WordPress. Det hjælper bestemt til tider og kan løfte dit design til det næste niveau. Mange temaer tillader meget af den funktionalitet, som Wix eller Squarespace tilbyder med mulighed for at tilpasse yderligere med kode.

woocommerce storefront skabelon

Vejen til opbygning af et WordPress-sted starter er ved at brugeren vælger et tema, der skal bruges. Temaer er dybest set, hvad Wix-builder er men bygget af andre udviklere. Du kan i nogle tilfælde trække og slippe eller vælge et element, der skal føjes til dit websted, og derefter kan du redigere det med brugerdefineret tekst, billeder eller hvad der end er relevant. Nogle af disse temaer er lavet specifikt til at arbejde med WooCommerce og eCommerce generelt

WordPress kommer med en lang række WordPress-bygget temaer, der gør det muligt for nogen at bygge et grundlæggende websted. De enkle temaer kan hæves med kode, men et websted kan bestemt bygges uden brug af kode.

Oven på de gratis temaer er der temaer, du kan købe og derefter bruge, der tilbyder en bygningsoplevelse, der ligner Wix. Der er virksomheder, der har skabt en smuk bygningsoplevelse som elegante temaer og ud af sandkassen.

Elegante temaer har oprettet en builder, der giver dig mulighed for at trække og slippe specifikke elementer med redigeringsfunktioner, der er brugervenlige. Meget kan udføres på få sekunder uden indlæsningstid.

kollaps-og-omdøb-gif

Mængden af ​​support og vejledningsoplysninger er rent baseret på hvilket tema du vælger. Nogle temaer har omfattende samfund, der kan hjælpe med at bruge temaet, mens nogle næsten ikke har nogen hjælp.

Apps og tilføj ons

Hvis du ser på en service som Wix – har de omkring 300 apps at vælge imellem. Når du tænker over det 300 lyder det som et solidt antal – men hvad med at få adgang til 54.434 plugins? Når morgendagen ruller rundt, vil der være endnu flere plugins på WordPress-markedet. Ingen har brug for adgang til over 50.000 plugins. Eller gør de det?

Der er dog et plugin til alt, hvad du muligvis kunne tænke på. De gennemgås alle af virkelige brugere, hvis folk rent faktisk bruger dem og vil give dig en god mængde information at beslutte. Det kan være overvældende at prøve at finde det, du leder efter til tider også.

Det er her, e-handel kommer til live med WordPress. WooCommerce er teknisk set et plugin, og der er hundreder af plugins, der kan bruges til at forbedre din WooCommerce-oplevelse. Meget af det er prøve og fejl.

Kunde support

Da du faktisk ikke betaler for noget med WooCommerce, tilbydes kundesupporten ikke på forskellige måder. En supportanmodning kan fremsættes direkte til WooCommerce, og WordPress-teamet kan muligvis også hjælpe.

For så vidt angår ressourcer fra samfundet, har WooCommerce meget. Da WooCommerce bruges i WordPress, får mængden af ​​mennesker, der bruger det, samfundet til at trives. Alt hvad du muligvis har brug for hjælp med er sandsynligvis bare en Google-søgning væk. Der er også altid muligheden for at ansætte en udvikler.

WooCommerce-prissætning

WooCommerce er helt gratis. Du kan tilføje det til dit WordPress-websted uden omkostninger. Den måde, WooCommerce tjener penge på, er ved at tilbyde en stor mængde plugins, der hjælper med forskellige eCommerce-funktioner.

priser på woocommerce

Det smukke ved dette er, at du kan betale så lidt som nul dollars og bare tilpasse dit websted til det niveau, du ønsker det. De øvrige involverede omkostninger er domænekøb såvel som hostingomkostninger ligesom ethvert andet websted på WordPress.

Det bedste ved WooCommerces priser er, at du kan begynde at betale for funktioner, når du vokser og tilpasser din virksomhed.

Se vores WordPress vs. Wix-gennemgang.

4. BigCommerce – Ligesom Shopify men med ½ funktioner

BigCommerce er den mest lignende platform til vores topvalg, Shopify. BigCommerce er ikke nødvendigvis værre – der er mennesker, der foretrækker det. Hver af disse software tilbyder fantastiske tjenester, og hvis du leder efter en direkte konkurrent, er dette dit første sted at kigge efter. Det er også værd at bemærke, at dette sted næsten var et kast mellem Magento og BigCommerce. Magento kan give en god ramme, som det kan ses på disse eCommerce-websteder, der er bygget på Magento 2. Uanset hvad BigCommerce indtog dette sted på grund af dets markedsførings- og styringsværktøjer såvel som muligheden for let at skalere din operation.

Fordele

bigcommerce-funktioner

Positiverne med BigCommerce ligger i deres faktiske butikstyringsværktøjer. Når det kommer til faktisk at styre din byggede butik er det næsten, hvis ikke så godt, som Shopify.

Styringsværktøjer – BigCommerce har fantastiske styringsværktøjer, når det kommer til produktstyring, orderstyring, analyse og rapporter. Når du faktisk har en indbygget butik og er tilfreds med designet er BigCommerce nyttigt. Når salget begynder at rulle, bliver styringen af ​​dem en leg.

Marketingværktøjer – Forskellige marketingværktøjer og apps er tilgængelige på platformen til hjælp med reklame, kuponer og SEO.

Skalerbar – Når dit salg vokser, har BigCommerce flere muligheder for at opskalere din drift. Det er temmelig indlysende, at de er mere interesserede i at hjælpe salgsselskaber med højt volumen frem for opstart.

Ulemper

For alle de aspekter, der måske svarer til Shopify, er der en hel del, der er værre.

Design – Det er sværere at designe en butik på BigCommerce end at designe en på Shopify. Det er ikke så intuitivt, og indstillingerne er ikke så rigelige.

Transaktionsgebyrer – På den laveste plan er der et transaktionsgebyr på 1,5%.

Intuitivitet – Som nybegynder bliver du forvirret på BigCommerce. Designgrænsefladen og terminologien er bare forvirrende. Der er ikke meget, der kan gøres bare ved intuitivt at klikke rundt.

Brugervenlighed

design af webstedets indholdGenerelt kan BigCommerce være lidt vanskeligt at bruge. Når du faktisk designer dit websted er det let at se, at en udvikler ville være meget bedre til at udføre det, du vil have gjort. Problemet er – hvis du har brug for en udvikler til at oprette dit websted, vil de sandsynligvis ikke ønsker at bruge BigCommerce. De ville vælge WooCommerce eller Shopify.

Det andet problem med deres brugervenlighed er, at de ikke har en mobilapp. Når du konkurrerer direkte med et firma som Shopify – en med en fantastisk mobilapp, har du bedre en overlegen desktop-oplevelse. Når du kører en eCommerce-butik, er der altid noget, der skal gøres, mens du er på flugt.

BigCommerce bruger også underlige terminologier. Hvis du er nybegynder inden for e-handel, vil du blive forvirret. Når du skal være fokuseret på at bygge din butik, prøver du at finde ud af, hvad tjenesten forsøger at fortælle dig.

Skabeloner / design (kun 7 at vælge imellem)

bigcommerce skabeloner

Der er gratis design på BigCommerce – syv for at være nøjagtige. De er dog alle designet af det samme firma og alle slags ser ens ud. Jeg vil være ærlig – de er ikke meget smukke. 

De betalte for temaer er temmelig pæne, men kommer med en pris på $ 145 – $ 235. Det fantastiske ved alle deres temaer er, at de er mobile.

Den hårde del kommer, når man faktisk designer butikken. For at være retfærdig overfor BigCommerce har de taget skridt til at forbedre designprocessen ved at bygge et værktøj kaldet Store Design. Tidligere var du nødt til at designe din butik og derefter forhåndsvise den. Nu kan begge gøres på den samme skærm.

Selv med dette nye værktøj hænger BigCommerce bag Shopify på grund af deres designoplevelse til tilpasning. Alle deres temaer kommer professionelt ud af boksen, men de er snarere cookie cutter og tilpasning er et tungt løft, hvis du ikke har udviklingserfaring. Designfunktionerne er ikke rigelige.

Apps og tilføjelse af ons – Begrænset mængde apps

BigCommerce har mere end 600 apps og vokser. Hvis der er noget til e-handel, som du ønsker, vil BigCommerce normalt have det. Sagen er – Shopify har over 2.000.

Bigcommerce--appsMens BigCommerce muligvis har løsninger på et problem, du støder på – har Shopify den løsning og sandsynligvis en anden mulighed at vælge imellem. Denne konkurrence avler forbedringer gennem deres apps.

Alle de basale apps, som du måske forventer på en eCommerce-platform, er til stede, og de fleste behov kan imødekommes.

Kunde support

Et andet 24/7 kundesupport tilbud er tilgængeligt på BigCommerce. De kan kontaktes via telefon eller e-mail.

BigCommerce har også tusinder af hjælpeartikler og videoer. Community på BigCommerce er også nyttigt, og mange problemer kan løses ved at gennemgå deres fora eller en hurtig Google-søgning.

BigCommerce-prisfastsættelse

Prisstrukturen for BigCommerce kan sammenlignes med Shopifys og tilbyder meget af den samme værdi.

Alle planer inkluderer ubegrænsede produkter, ubegrænset personalkonti, ubegrænsede produkter, ubegrænset fillagring, ubegrænset båndbredde, muligheden for at sælge i andre salgskanaler, kuponer, rabatter, gavekort, forsendelsesetikettens rabatter, leveringstider i realtid, professionelle rapporteringsværktøjer, HTTPS , dedikeret SSL, 24/7 support og produktvurderinger med anmeldelser.

BigCommerce inkluderer også et brugerdefineret virksomhedsniveau, som giver mulighed for mere tilpasning.

5. Squarespace – Halvvejs mellem Wix og Shopify

Squarespace er en anden mulighed, der ville være ideel til en butik med kun få produkter. Den største konkurrent til Squarespace er Wix og dette er det bedste alternativ til en let at bruge platform.

Mens Squarespace bestemt ikke er den bedste mulighed for en e-handelsbutik, har det positive.

Squarespace-funktioner

Hurtig bygning – Det gode, nej, det store noget ved Squarespace er, hvor let det er at oprette et virkelig æstetisk behageligt websted i en overraskende lille mængde tid.

Nem professionalisme – Hvad du virkelig betaler for i Squarespace er træk-og-slip-softwaren parret med deres fantastiske skabeloner. Disse to funktioner kombinerer bare websteder der ser godt ud. I slutningen af ​​dagen, hvis du ikke er interesseret i at tilpasse alle aspekter af dit websted, er dit ene mål bare at oprette et websted, der ser godt ud.

Ophold i et økosystem – Squarespace er altomfattende og giver bogstaveligt talt alt hvad du har brug for for at opbygge og vokse dit websted. At forblive alt på en platform med alt, der ejes og udvikles af Squarespace, gør alt lettere. De leverer endda webstedsanalyse og målinger lige der for dig. Problemet er, at indstillingerne for e-handel ikke er store.

E-handel for fotografer – Squarespace er fantastisk til at fremvise fotos på deres skabeloner. Det er virkelig let at sælge dem med deres eCommerce-funktionalitet. Hvis det er det, du prøver at gøre, skal du bruge Squarespace.

Ulemper

Squarespace er forbløffende over hvad det gør godt. Det gør bare ikke meget end udover at fremstille templerede websteder med et par e-handelsfunktioner.

Faktisk e-handelsfunktionalitet – Squarespace er ikke for virksomheder, der ønsker store butikker. Tilføjelse af mere end et par produkter og forsøg på at opbygge et e-handelsimperium vil ikke fungere godt for dig på Squarespace.

Gå ud over skabelonen – Backend-mulighederne ud over at klæbe inden for en skabelon på Squarespace kan være ligefrem vanskelige. Hvis dit mål er at slynge sig fra skabelonen, har du sandsynligvis en dårlig tid.

Brugervenlighed

træk-slip-vektorDer er adskillige webstedsudviklingstjenester, der har træk-og-slip-funktion. Med disse software skal du bare tage et element, du vil bygge på siden, og trække det til det sted, du vil have det.

Du trækker det – og slip det derefter!

Designgrænsefladen på Squarespace er så enkel som det bliver. Du tager et element, du vil bygge på den forudindstillede skabelon, og det ind i en forudindstillet position, det kan placeres. Hele processen er standardiseret for at sikre, at dit websted forbliver sammenhængende og stiliseret.

Alle e-handelsmulighederne på Squarespace er ligetil at bruge og implementere også. Der er intet gætteri på Squarespace.

Skabeloner / Design

Squarespace er den bedste webstedsbygger med hensyn til funktionalitet og brugervenlighed kombineret. Der er webstedsbyggere med flere funktioner som nævnt før i Wix, og der er webstedsbyggere, der er lettere at bruge. Som en generel regel er alle de muligheder, der er lettere at bruge, temmelig dårlige.

Det fantastiske ved Squarespace er, hvor intuitivt alt er. Du kan rulle gennem de forskellige elementer for at vælge og redigere indstillingerne for det element.

firkantet design

Eller du kan bare klikke på det, der er placeret på websiden og bare redigere indstillingerne uden at skulle jage det, du leder efter.

Squarespace-stil

Apps og tilføj ons

Squarespace har ikke mange integrationer, men de har nogle, som et grundlæggende e-handelswebsted, der kun har et par produkter, vil bruge. Hvis du vil gå forbi, er Squarespace ikke det rigtige valg for dig.

De integrationer, de har, er alle bygget i Squarespace-økosystemet og er af høj kvalitet. Nogle integrationer, der er inkluderet, der er gavnlige, er Amazon-tilknyttet tracking, Mailchimp, Instagram og Pinterest.

Kunde support

kunde supportSquarespace er så let, at du sandsynligvis ikke nogensinde har brug for kundesupportteamet. Hvis der vises et teknisk problem, er deres support tilgængelig via chat, e-mail og telefon.

Videnbasen for Squarespace er også omfattende, hvis der er noget, der ikke kan findes. Videnbasen er praktisk, hvis du ikke kan finde visse indstillinger eller elementer. Alt, hvad det kræver, er en hurtig søgning i videnbasen, der skal peges i den rigtige retning.

Pladsprisfastsættelse

Squarespace’s priser skal sammenlignes med Wix. Igen får du det, du betaler for. Årsagen til, at den højere niveauprissætning ikke tilbyder en større mængde eCommerce-funktionalitet, er fordi Squarespace er beregnet til det enkle eCommerce-site.

Alle tre af Squarespaces e-handelsplaner inkluderer ubegrænset båndbredde og opbevaring, SSL-sikkerhed, 24/7 support, e-mail-adresse, $ 100 Google Ads-kredit, salgsfremmende pop-ups, ubegrænsede produkter og giver dig mulighed for at acceptere donationer.

Se vores Squarespace-gennemgang her.

6. Volusion – mere problemer end det er værd

Volusion findes som et alternativ til andre platforme af en grund. Lagerstyring. Det er fantastisk at styre store varebeholdninger og virkelig spikret det aspekt af platformen. Volusion er en anden platformindstilling, der blev bygget specifikt til e-handel og er værd at tjekke i sammenligning med Shopify og BigCommerce.

Fordele

De tjenester, der tilbydes af Volusion, er differentieret fra Shopify og BigCommerce. Det er ikke nødvendigvis en god ting, men det er i det mindste en smule anderledes.

Indbyggede tjenester – Volusion har et netværk af freelancere, designere og udviklere, du kan ansætte for at udføre opgaver lige på Volusion-platformen. Dette gør det nemt at finde hjælp straks.

volusion mere indbyggede værktøjer

Lagerstyring – Dette er det eneste Volusion gør bedre end konkurrenterne. Beholdningsstyring er fantastisk. Det er det mest intuitive og gør det super let at opdatere og bruge flere kanaler.

Ulemper

De fleste muligheder er værre ved Volusion.

Båndbreddehætter – I modsætning til Volusions konkurrenter sætter de loft på den mængde trafik dit websted kan håndtere. Dette kan være problematisk, hvis du ender med at modtage en masse trafik.

Designindstillinger – At designe et websted om Volusion er langt det sværeste sammenlignet med andre muligheder. Hvis du låste en udvikler i et rum og fik dem til at oprette et websted på alle seks af disse platforme, ville den grimeste være på Volusion.

Mangel på apps og analyse – Du kan ikke engang blogge på Volusion. Der er ingen app store, og du kan ikke sælge digitale produkter. Oven i det lyser analysemulighederne i sammenligning med sine konkurrenter.

Brugervenlighed

Volusion er virkelig bare ikke let at bruge. Der er ikke meget, der er ligetil ved at oprette et websted om Volusion. Det eneste, der giver mening er deres lagerstyring.

Det er ikke let at bruge som nybegynder, men selv som udvikler giver det ikke så meget mening. Selv installation af SSL er forvirrende. Hvis du har penge at kaste på nogen hos Volusion til at bygge din hjemmeside, er det let, men hvorfor går du ikke bare direkte til en udvikler? Jeg vil satse mange penge på, at ingen udvikler vil bruge Volusion snarere end Shopify eller WooCommerce.

Kunde support

Kundesupport hos Volusion tager kundesupport effektivt. Deres Hjælp er nyttigt ligesom enhver anden løsning, og et telefonopkald eller hurtig chat får svar på alt andet, du har brug for hjælp til.

hjælp til centreringsvolumen

Muligheden for at betale for prioriteret support i det højeste niveau er også tilgængelig. Dette vil sikre, at du næsten aldrig har en ventetid.

Prissætning af fusioner

Prissætning af fusion er sammenlignelig med BigCommerce og Shopify. Lagene er lidt forskellige, da de låser op for mere specifikke indstillinger end BigCommerce og Shopify. Nogle funktioner, der ser ud til, at de skulle være tilgængelige på det laveste niveau, er det ikke.

Alle tre prisstrukturer inkluderer et ubegrænset antal produkter, ubegrænset fillagring, online support, sikker checkout, lagerstyring, manuel ordreoprettelse, kuponer, flere betalingsmuligheder og produktvarianter.

Volusion inkluderer også et brugerdefineret virksomhedsniveau, som giver mulighed for mere tilpasning.

Ude tanker om de bedste e-handel bygherrer

Der er endnu flere muligheder oven på de seks, der er beskrevet her. Når det kommer til det, kan du virkelig indsnævre det til tre muligheder: Shopify, Wix og WooCommerce.

3 e-handelsplatformeBrug Shopify, hvis du ser alvorligt på at vokse en online forretning og har råd til prismærket. Shopify gør alt lettere og tager sig af al den hovedpine, der følger med at vokse en e-handelsvirksomhed.

Wix ville være dit valg, hvis du vil bygge et smukt websted og sælge under fem produkter. Shopify kan også gøre dette, men Wix er enklere og billigere. Det mangler en masse eCommerce-funktionalitet, men hvis du ikke er bekymret for det, er det perfekt.

WooCommerce er til folk, der ønsker at lære alt om at vokse et websted for eCommerce. Med WooCommerce er der en masse nyttige muligheder, men du er nødt til at regne alt ud på egen hånd. WooCommerce kan være enkel, når den er parret med en blog og et par produkter, men hvis du vil vokse den til en massiv butik, bliver du nødt til at kende din vej rundt WordPress.

Grundlæggende er du nødt til at finde ud af, hvilken type butik du ønsker at bygge og vælge mellem disse tre muligheder. Shopify opfylder alle muligheder, så hvis du vil have at vide, hvad du skal vælge – vælg Shopify.

FAQ – Andre spørgsmål om de bedste e-handel bygherrer i Canada

Hvad er den bedste e-handelsplatform til opstart?

Hvis du sælger flere produkter, Shopify, hvad du vil. Hvis et statisk websted (et websted, der bare indeholder information) er det, du ønsker, skal du læse venligst vores bedste webhosteartikel.

Hvad med digitale downloads?

Shopify fungerer godt til digitale downloads. De har en række funktioner og også apps, der hjælper til tilbagevendende betalinger.

ECom: Hvad der fungerer til Dropshipping?

Jeg vil anbefale Shopify endnu en gang, da de har en blomstrende app-markedsplads og integration med Oberlo og anden lageradministrationssoftware.

Hvad er godt til engros?

Hvis du går efter en enkel løsning, har BigCommerce alt hvad du har brug for. Priserne er lidt billigere, og du har alle de samme integration som andre platforme.

Small Business eCom-platform

Shopify er den bedste platform for e-handel. Det er designet til virksomhedsejere, der vil have alt ved hånden med et blomstrende online community.

Hvilken ramme er bedst til websteder med e-handel?

Den bedste ramme er Shopify. Softwaren har alt, der giver dig mulighed for at vokse et e-handelswebsted til størst mulige højder samt bare køre en lille butik.

Hvordan opretter jeg en online butik gratis?

Den eneste 100% gratis mulighed ville være at oprette et Wix-websted uden et brugerdefineret domæne. Wix har en gratis version, men dit domænenavn har dette format: username.wixsite.com/siteaddress.

Hvad er den nemmeste at bruge e-handel webstedsbygger?

Den nemmeste eCommerce-webstedsbygger til faktisk at bygge et websted på er Squarespace. Men med den indledende lethed kommer langsigtede ofre med e-handelsfunktionalitet. Shopify er den bedste blanding af lethed og funktionalitet.

Hvad er den billigste e-handelsplatform?

Den billigste eCommerce-platform at starte er WooCommerce. WooCommerce kan bruges gratis på WordPress. Opsætning af et WordPress-sted med WooCommerce kan gøres for ligesom tre dollars om måneden på et hostingwebsted.

Hvad skal jeg starte for at starte en online butik?

Alt hvad du skal gøre er at finde ud af et produkt, du vil sælge, så design et websted. Tjek af tjenester som Shopify og andre e-handelsplatforme er et godt sted at starte.

Hvilken e-handelsplatform er den bedste til SEO?

WooCommerce er den bedste mulighed, fordi den bruges på WordPress. WordPress har de bedste SEO muligheder. Hvis du vil have noget lettere – Shopify og BigCommerce tilbyder apps og blogmuligheder til SEO.

Referencer og billedkreditter:

  • Indiamart.com
  • Shopify.com
  • CanStockPhoto.com
  • TrendSoft.co
  • TeamOnTwikkeling.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author