BigCartel Review – taiteilijan valinta

Taiteilijana tai luojana on vaikea selvittää, mitä verkkokauppapaikkaa sinun tulisi käyttää – BigCartel, Shopify tai jokin muu vaihtoehto?

näe tietämättäTaiden luominen on yksi asia. Mitä tapahtuu, kun haluat myydä sen verkossa? Et halua, että verkkokauppasi estetiikka vie pois kauniista, funkyistä tai väkivaltaisista luomuksistasi.

Et voi vain myydä tätä missä tahansa.

Artsy-tuotteet ansaitsevat taiteellisen näyttelyn myynnin helpottamiseksi. Verkkokauppaalustan käyttäminen, joka palvelee yleisöä, saattaa olla ylivoimaista, hämmentävää ja tarpeetonta.

BigCartel astuu sisään ja tekee kauniiden tuotteiden esittelystä yksinkertaisen ja hauskan.

TLDR;

BigCartel on taiteilijoille ja luojille tarkoitettu verkkokaupan alusta. Se sopii hyvin makeaan paikkaan, kun et tarvitse kaikkia toimintoja Shopify mutta tarvitsemme enemmän kuin Wix tai neliö tarjoaa verkkokauppaa.

Se näkökohta, jonka BigCartel todella kynsittää on tuotevalikoiman luominen tuotteille. BigCartelin tarjoama verkkosivuston suunnittelu liittyy kaikkiin tuotteisiin, joita myydään.

Tämä on hieno vaihtoehto, joka antaa taiteilijoille ja luojille mahdollisuuden halutun myymälän. BigCartel tarjoaa ilmaisen paketin, jossa on rajoitetut ominaisuudet, joiden avulla kuka tahansa voi nähdä, pitävätkö palvelusta ennen päivitystä maksulliseen pakettiin.

Plussat

BigCartelin erityiset edut ovat tärkeämpiä kuin muiden erityiset edut hienoja verkkosivustojen rakentajia olemme tarkistaneet aiemmin. BigCartel on kapealla palvelulla – jos ammattilaiset puhuvat sinulle, asut todennäköisesti tuossa kapeassa.

hinnoittelu

Koska BigCartelilla on rajoitetut ominaisuudet ja minimalismi on esteettisen suunnittelun päätavoite he eivät voineet hinnoittaa palveluitaan samalla tavalla kuin Shopifyn kaltainen yritys.

Lisätietoja löytyy alla olevasta hinnoitteluosiosta, mutta suunnitelmien ainoa erottaja on se, kuinka monta tuotetta voit myydä kerralla.

Tämä tietysti imee taiteilijaa, jolla on 500 maalausta, jotka he haluavat myydä. Suuri osa BigCartelin kohdemarkkinoista on niiden houkutteleva tapa. Jos myyt vain 7 tuotetta kerralla, verkkosivustosi lasku on niin pieni kuin mahdollista.

Valmistettu taiteilijoille

BigCartelin koko asia on vedota taiteelliselle yleisölle. Yrityksen tarjoamat teemat on suunniteltu esittämään kauniita tuotteita. Kaikki parhaat BigCartel-malliesimerkit ovat minimalistisia ja esittelevät täysin esteettisesti miellyttäviä tuotteita, joita asiakkaat myyvät.

thegoodtwin-työpöytä

Yllä oleva esimerkki myy vain muistilehtiä, mutta kuten näette, tuotteet ovat tärkein ominaisuus. Sivustosuunnittelu on minimalistinen äärimmäisyyteen. Tämä sopii taiteilijoille, koska lisätiedoilla tuotteen ulkonäön lisäksi ei ole merkitystä.

Palvelun käyttö on helppoa ja asetusaika on erittäin alhaisella tasolla paljon aikaa jäljellä taidetta ja tuotteitasi käsitteleväksi.

Helppokäyttöinen

BigCartelin minimalistinen luonne saa aikaan yhden markkinoiden helpoimmin käytettävistä verkkokaupan alustoista. BigCartel on ei ihmisille, jotka haluavat hypätä sähköisen kaupankäynnin kurjaan rakeisuuteen.

Big-Cartel-kojelauta

He esittävät sinulle yksinkertaisen kojelaudan, jonka avulla voit suorittaa muutama erilainen tehtävä. Korkean tason muokattavuus ei ole BigCartelin pelin nimi, ja tämä tarjoaa loistavan käyttöliittymän yksinkertaisuudesta kiinnostuneille ihmisille

Myös muita palveluita on helppo käyttää, mutta BigCartel saattaa todella voittaa kruunun tässä kategoriassa. Ajasin itseni, voin saada puolivälissä kunnollisen näköisen verkkosivuston BigCarteliin viiden tuotteen kanssa 18 minuuttia ja 47 sekuntia.

On selvää, että aikaasi ei ole mitään vikaa. Sanon vain – sinun ei todellakaan tarvitse olla ja voi silti olla melko hyvän näköinen verkkosivusto.

Haittoja

Ei skaalautuva

Olisi todella hienoa, että putteroisit pienen taiteellisen liikkeesi kanssa BigCartelilla ja siirryt sitten virusperäiseen jostain syystä. Haluat muuttaa yritystoimintasi rahaa käytetyn sisään. Ongelma on siinä BigCartelilla ei ole tätä varten toimintoja. Sinun varmasti tarvitsisi vaihtaa toiseen palveluun.

Luulen, että lyömällä sitä iso kauppaan, ei ole suuri ongelma. Ongelmana on, että jos niin teet, haluat todennäköisesti siirtyä toiseen verkkokaupan ratkaisuun.

Lisäksi valtava tuotekirjasto ja tällä tavalla skaalaaminen eivät toimi niin hyvin BigCartelissa. Hinnat perustuvat siihen, kuinka monta tuotetta sinulla on ne rajoittavat tuotemäärän 300: een. Myönnetty, 300 tuotetta tarkoittaa, että sinulla olisi kohtuuttoman suuri tuoteluettelo. Suosittelisin todennäköisesti ketään, jolla on niin monia tuotteita, vähentämään sitä joka tapauksessa.

Rajoitetut ominaisuudet ja integraatiot

BigCartelin minimalistisen luonteen takia heistä puuttuu luontaisesti joitain ominaisuuksia, joita parhaat verkkokauppaympäristöt sisältävät. Ominaisuudet, kuten heidän verolaskutyökalu jätä paljon toivomisen varaa, ja toimituskulut voidaan asettaa vain Kiinteä toimitusmaksu.

BigCartelilla on muutama integrointi, mutta määrä on pieni, etenkin verrattuna palveluun, kuten Shopify – johon on tuhansia.

Asia on – on selvää, että tämä tapahtuu suunnitellusti. BigCartel ei selvästikään ole kiinnostunut palvelemaan laajoja markkinoita. He haluavat vain, että tekijät ja taiteilijat käyttävät palveluaan esitelläkseen luomuksiaan ja taidettaan.

Tässä lähestymistavassa ei ole mitään vikaa, se tarkoittaa vain, että kaikkia Shopify-kaltaisten palveluiden ominaisuuksia ja integrointeja ei ole saatavana.

Kaupan rakentaminen

Kaupan perustaminen on yhtä helppoa kuin BigCartelin avulla. Siinä ei ole kirjaimellisesti mitään hämmentävää tai vaikeaa asennuksen tulisi kestää alle tunti vaikka haluat todella viettää aikaa. Kuten aiemmin mainitsin, rakensin kunnon myymälän alle 20 minuuttia.

Kuinka se toimii

Heti tilisi luomisen jälkeen sinulle ilmestyy yksinkertainen asennusliittymä. Jos jokin hämmentää sinua tai aiheuttaa vaikeuksia, voit löytää ohjeita ohjekeskuksesta tai ottaa yhteyttä asiakastukeen.

iso kartellin lisäys sivu

Kun olet käynyt läpi muutaman vaiheen asennusliittymän avulla, kojetaulu (näkyy ammattilaisten osiossa) on seuraava asia, jonka näet. Seuraava askel on vain lisää tuotteita ja Suunnittele myymäläsi – molemmat ovat askel askeleelta ja erittäin helppoja.

Teemat

BigCartelilla on tällä hetkellä viisitoista teemaa. Kaikki ne ovat minimalistisia ja keskittyvät tuotteisiin enemmän kuin verkkosivuston varsinaiseen suunnitteluun.

Big Cartel -teemoja

Jokainen niistä on helppo muokata ja voi esitellä suuria valokuvia. Teemoja on hulluin helppo käsitellä ja luoda kaunis tapa tuotteiden esittelyyn.

Ongelma syntyy, kun halutaan lisää mukautuksia. Sinun on tehtävä joitain koodauksia itse tai palkattava joku tekemään se puolestasi. Jos tämä on jotain, jonka haluat tehdä, BigCartelilla ei ole silti mitään järkeä valita sinulle.

Siellä on myös kolmansien osapuolien teemoja, mutta suurin osa niistä on pohjimmiltaan sitä, mitä voit saada itse BigCartelista, ja joilla ei ehkä ole samanlaista tukea tai mobiilioptimointia.

verkkokaupan ominaisuudet

kyvyt

Paras tapa kuvata BigCartelin ominaisuuksia on sanomalla, että se pystyy mihin pystyy. Mitä se tekee – se tekee hyvin.

BigCartelilla on loistava SEO-työkalu jotka voivat varmistaa, ettet tee massiivista SEO faux -lähetystapaa. Sen avulla voit myös luoda alennuskoodeja ja hallita Facebook-kauppaa.

Lisäksi BigCartelilla on mobiilisovellus, joka tarkoittaa, että voit hallita kauppaa liikkeellä ollessasi.

integraatiot

Ei ole yllättävää, että BigCartelissa ei ole hullua integraatiota. Hyvä asia on se heillä on kaikki tarvittavat ja ne ovat kaikki korkealaatuisia.

BigCartel sisältää integraatiot, kuten Facebook Store, Google Analytics, LiveChat, Printful, MailChimp, Art Of Where ja kourallinen muita.

Mobiilioptimointi

Kaikki BigCartelin teemat on optimoitu mobiililaitteille. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse luoda myymälöllesi kahta erillistä mallia, jonka ihmiset näkevät tietokoneella ja jota ihmiset käyttävät puhelimessa..

bigcartel iosille

Matkapuhelinmallit ovat yhtä nopeita kuin perinteiset mallit ja tekevät mobiiliostoskokemuksesta helppoa tuleville asiakkaille.

Tässä on kaksi hauskaa verkkokauppasivustotilaa sinulle:

  • Pelkkä huono mobiilisuunnittelu riittää siihen, että 57% Internetin käyttäjistä ei suosittele yritystäsi ikäisilleen.
  • Lähes 80% kuluttajista lopettaa harjoittamisen verkkosivustossasi, jos mobiilisivusto näyttää haittaa.

Asiakaspalvelu

BigCartelilla on reagoiva ja avulias asiakastuki. He esittelevät verkkosivustonsa tiimisivulla jopa kaikkia asiakastukiasiamiehiään – mikä tarkoittaa, että heillä todella on priorisoitu asiakastuki.

Kyse on tuesta ei 24/7 ja heillä ei ole puhelin- tai chat-tukea. Suosikki tapani tavoittaa tukitiimi on chatin välityksellä, ja minulla ei ole sitä.

Heillä on myös ohjekeskus, joka kattaa suurimman osan asioista, joita palvelua käytettäessä saattaa ilmetä.

bigcartel-tuki

Se on jaettu eri osioihin – kuten yllä oleva perusosa. Jokaisessa osassa on helppoja ohjeita verkkosivustojen rakentajan kaikkien ominaisuuksien käyttämiseen.

hinnoittelu

BigCartel käsittelee hinnoittelua suhteellisen eri tavalla kuin mikään muu markkinoilla oleva hyvä vaihtoehto. Tätä voidaan käyttää hyväksi tai haittasi.

Kaikkien maksettujen suunnitelmien avulla jokainen ominaisuus on jokaisen asiakkaan käytettävissä. Ainoa ero on niiden tuotteiden lukumäärä, joita voit myydä. Jos aiot myydä ikuisesti vain alle 20 tuotetta – BigCartel on uskomattoman halpa vaihtoehto.

Yhtiö tarjoaa myös ilmaisen kultaohjelman, jonka avulla kuka tahansa voi kokeilla BigCartelia. Ilmaisen suunnitelman avulla voit ladata korkeintaan viittä tuotetta, ja sillä on rajoitetut ominaisuudet. Hyvä idea olisi Kokeile ilmaista suunnitelmaa ja päivitä sitten, jos päätät siitä.

johtopäätös

BigCartelin tulisi olla verkkokaupan valintasi, jos olet taiteilija tai jotain muistuttavaa taiteilijaa ja etsit helppoa tapaa myydä tuotteitasi omalla verkkosivustollasi Etsyn sijaan..

On melkein ei oppimiskäyrää ja sinulla voi olla toimiva verkkosivusto, joka esittelee tuotteet noin 30 minuutissa.

Shopify on uskomattoman verkkokaupan alusta ja suosituin verkkokaupan alusta, mutta BigCartel yllättyi meistä todistaa kuinka hyvin he ovat palvelemalla kohdemarkkinoitaan.

Jos nyt ajattelet: “miksi en voi myydä tuhatta tuotetta? Mitä tapahtuu 6 kuukauden kuluttua tästä? ”, Saatat kannattaa tarkistaa arvosteluamme Wix vs WordPress elinkelpoisempaan ratkaisuun.

Ohje

Onko BigCartel ilmainen?

BigCartel tarjoaa ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit käyttää rajoitettuja ominaisuuksia ja myydä jopa viittä tuotetta. Se on täydellinen palvelun kokeiluun ennen päivittämistä.

Onko Shopify parempi kuin BigCartel?

Yhdellä sanalla – kyllä. Kaksi sanaa – se riippuu. Shopify on paras valinta useimmille ihmisille, jotka haluavat rakentaa verkkokauppaa. BigCartel on loistava vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat esitellä taiteellisia tuotteitaan omassa online-tilassaan eivätkä halua sukeltaa syvälle verkkokauppaan..

Mitä BigCartel tekee??

BigCartel on verkkokaupan alusta. Niiden tavoitteena on palvella taiteitaan myyviä taiteilijoita ja taiteellisia tuotteita myyviä pieniä tuotemerkkejä.

Onko BigCartel leikkaus??

Stripen ja PayPalin kanssa on luottokortin käsittelymaksuja, mutta BigCartel veloittaa vain kuukausimaksun – ei transaktiomaksuja.

Kuinka Stripe-maksu toimii??

Stripe on erittäin helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain luoda tili ja lisätä pankkitilisi tiedot. Kun joku ostaa sinulta jotain Stripen kautta, rahat maksetaan vain suoraan pankkitilillesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author