BigCartel Review – Alegerea artistului

Ca artist sau creator, este greu să descoperi care este platforma de comerț electronic pe care ar trebui să o folosești – BigCartel, Shopify sau oricare dintre celelalte opțiuni?

necunoscut stiuCrearea artei este un lucru. Ce se întâmplă când doriți să-l vindeți online? Nu doriți ca estetica magazinului dvs. online să vă îndepărteze de creațiile voastre frumoase, funky sau violente.

Nu puteți vinde asta oriunde.

Produsele Artsy merită o vitrină artistică care să faciliteze vânzările. Utilizarea unei platforme de comerț electronic care oferă servicii mulțimii generale poate fi copleșitoare, confuză și inutilă.

BigCartel intră și face prezentarea unor produse frumoase simple și distractive.

TLDR;

BigCartel este o platformă de comerț electronic destinată artiștilor și creatorilor. Se potrivește chiar în locul dulce de a nu avea nevoie de toate funcționalitățile Shopify dar are nevoie de mai mult decât Wix sau Spațiu oferte pentru comerț electronic.

Aspectul pe care BigCartel îl cuiește cu adevărat este crearea unei vitrine pentru produse. Designul site-ului pe care BigCartel îl oferă este legat de produsele care sunt vândute.

Aceasta este o opțiune excelentă care permite artiștilor și creatorilor să aibă magazinul pe care și-l doresc. BigCartel oferă un plan gratuit, cu funcții limitate, care permit oricui să vadă dacă îi place serviciul înainte de actualizarea la un plan plătit.

Pro-uri

Beneficiile specifice pentru BigCartel sunt mai importante decât avantajele specifice ale celuilalt mari construitori de site-uri web am trecut în revistă în trecut. BigCartel este un serviciu de nișă – dacă profesorii îți vorbesc, probabil că locuiești în această nișă.

Prețuri

Deoarece BigCartel are funcții limitate și minimalismul este obiectivul principal al esteticului designului nu și-ar putea prețurile serviciile la fel cum o face o companie precum Shopify.

Mai multe detalii pot fi găsite în secțiunea de prețuri de mai jos, dar singurul diferențiator dintre planurile lor este numărul de produse pe care le puteți vinde simultan.

Evident, acest lucru este valabil pentru artistul care are 500 de tablouri pe care vor să le vândă. Pentru marea majoritate a pieței vizate de BigCartel, modul în care prețul este atractiv. Dacă vindeți doar 7 produse simultan, factura site-ului dvs. web va fi cât se poate de mică.

Realizat pentru artiști

Intregul punct al BigCartel este sa apelezi la multimea artistica. Temele pe care compania le oferă sunt concepute pentru a prezenta produse frumoase. Toate cele mai bune exemple de design BigCartel sunt minimaliste și prezintă complet produsele plăcute din punct de vedere estetic pe care clienții lor le vând.

desktopul thegoodtwin

Exemplul de mai sus vinde doar blocuri de notă, dar după cum vedeți produsele sunt caracteristica principală. Designul site-ului este minimalist până la extrem. Acest lucru se potrivește artiștilor, deoarece mai multe informații, în afară de aspectul produsului este irelevant.

Cu cât de simplu este utilizarea serviciului și timpul de configurare la final extrem de scăzut, există a rămas mult timp pentru a lucra la arta și produsele dvs..

Ușor de folosit

Natura minimalistă a BigCartel aduce una dintre cele mai ușor de utilizat platforme de comerț electronic de pe piață. BigCartel este nu pentru persoanele care doresc să sară în gresia de comerț electronic.

Big-Cartel-tablou de bord

Acestea vă prezintă un tablou de bord simplu care vă permite să îndepliniți câteva sarcini diferite. Personalizarea la un nivel înalt nu este numele jocului cu BigCartel, iar acest lucru prezintă o interfață de interes excelentă pentru persoanele interesate de simplitate

Alte servicii sunt ușor de utilizat, dar BigCartel ar putea câștiga coroana din această categorie. M-am cronometrat, pot să obțin un site web cu aspect decent, pe BigCartel, cu cinci produse 18 minute și 47 de secunde.

Evident, nu este nimic rău în a-ți lua timpul. Voi spune doar că, cu siguranță, nu trebuie și puteți avea încă un site web cu aspect foarte bun.

Contra

Nu este scalabil

Chiar ar fi să suceți să fiți alături de micul dvs. magazin de artă de pe BigCartel și apoi să faceți viral din anumite motive. Ați dori să vă extindeți afacerea pe măsură ce s-ar adăuga bani. Problema este că BigCartel nu are funcționalitatea pentru asta. Cu siguranță, va trebui treceți la alt serviciu.

Bănuiesc că lovirea mare cu magazinul dvs. nu este o mare problemă. Problema este că, dacă faceți acest lucru, veți dori probabil să treceți la o altă soluție de comerț electronic.

De asemenea, având o bibliotecă uriașă de produse și scalarea în acest mod nu funcționează atât de bine pe BigCartel. Prețul se bazează pe câte produse aveți și ele limitează numărul de produse la 300. 300 de produse acordate înseamnă că ai avea un catalog de produse absurd. Probabil aș sfătui pe oricine are atât de multe produse să-l aducă în orice caz.

Caracteristici și integrări limitate

Datorită naturii minimaliste a BigCartel, lipsesc în mod inerent unele caracteristici pe care le includ cele mai bune platforme de comerț electronic. Caracteristici ca ale lor instrument de calcul fiscal lăsați mult de dorit, iar taxele de transport pot fi stabilite doar ca rata de livrare neta.

BigCartel are câteva integrări, dar numărul este scăzut, mai ales în comparație cu un serviciu precum Shopify – care are mii.

Chestia este – este evident că acest lucru este prin design. BigCartel nu este clar interesat să servească o piață largă. Ei doresc doar ca creatorii și artiștii să își folosească serviciul pentru a-și prezenta creațiile și arta.

Nu este nimic în neregulă cu această abordare, înseamnă că nu toate funcțiile și integrările pe care le are un serviciu precum Shopify vor fi disponibile.

Construirea magazinului tău

Configurarea magazinului dvs. este la fel de ușoară pe cât se obține cu BigCartel. Nu există literalmente nimic confuz sau dificil în legătură cu asta și configurarea ar trebui să dureze mai puțin de o oră chiar dacă doriți cu adevărat să vă ocupați timpul. După cum am menționat mai devreme, am construit un magazin în regulă sub 20 de minute.

Cum functioneaza

Imediat după crearea contului dvs., o interfață simplă de configurare va apărea înaintea dvs. Dacă ceva vă confundă sau prezintă dificultăți, puteți găsi ajutor în centrul de ajutor sau puteți contacta asistența pentru clienți.

pagina de adăugare a cartelului mare

După ce parcurgi câțiva pași cu interfața de configurare, tabloul de bord (prezentat în secțiunea pro) va fi următorul lucru. Următorul pas este doar să adauga produse și proiectează-ți magazinul – ambele sunt pas cu pas și extrem de ușoare.

tematică

BigCartel are în prezent cincisprezece teme. Toate sunt minimaliste și se concentrează asupra produselor mai mult decât designul propriu al site-ului.

Teme Big Cartel

Fiecare este ușor de editat și poate prezenta fotografii mari. Temele sunt extrem de ușor de manipulat și de a crea o modalitate frumoasă de a prezenta produse.

Problema apare atunci când se dorește mai multă personalizare. Va trebui să faceți anumite codări sau să angajați pe cineva care să o facă pentru dumneavoastră. Dacă acest lucru doriți să faceți atunci BigCartel nu are niciun sens ca o alegere pentru dvs. oricum.

Există, de asemenea, teme terțe, dar majoritatea sunt practic cele pe care le puteți obține chiar în BigCartel și s-ar putea să nu aibă același nivel de suport sau optimizare mobilă.

Caracteristici de comerț electronic

Capacități

Cel mai bun mod de a descrie capacitățile BigCartel este de a spune că este capabil de ceea ce este capabil. Ce face – face bine.

BigCartel are un instrument de SEO excelent asta vă poate asigura că nu comiteți niciun fel de pasivitate SEO SEO. De asemenea, vă permite să creați coduri de reducere și vă permite să vă gestionați magazinul Facebook.

În plus, BigCartel are o aplicație mobilă ceea ce înseamnă că vă puteți gestiona magazinul din mers.

integrările

Nu este o surpriză faptul că BigCartel nu are o cantitate neagră de integrări. Lucrul bun este că au toate cele necesare și toate sunt de înaltă calitate.

BigCartel oferă integrări precum Facebook Store, Google Analytics, LiveChat, Printful, MailChimp, Art Of Where și o mână de altele.

Optimizare mobilă

Toate temele BigCartel sunt optimizate complet pentru mobil. Aceasta înseamnă că nu va trebui să creați două modele separate pentru magazinul dvs., pe care oamenii le vor vedea pe computer și pe care oamenii le vor accesa de pe telefonul lor.

bigcartel pentru ios

Modelele mobile sunt la fel de agale ca cele tradiționale și vor face din experiența cumpărăturilor mobile o briză pentru viitorii clienți.

Iată două statistici amuzante ale site-ului de comerț electronic pentru dvs.:

  • Singurul design mobil slab este suficient pentru 57% dintre utilizatorii de internet să nu recomande afacerea colegilor lor.
  • Aproape 80% dintre consumatori vor înceta să se angajeze cu site-ul dvs. web, dacă site-ul mobil se afișează inconvenient.

Relații Clienți

BigCartel are asistență clienți receptivă și utilă. Pe pagina de echipă a site-ului lor web își prezintă chiar toți agenții de asistență pentru clienți – ceea ce înseamnă că au de fapt acordarea de prioritate asistenței clienților.

Problema este sprijinul este nu 24/7 și nu au suport pentru telefon sau chat. Modul meu preferat de a contacta o echipă de asistență este prin chat și prin faptul că nu aveți un fel de bummer.

De asemenea, au un centru de ajutor care acoperă majoritatea problemelor care ar putea apărea atunci când utilizați serviciul.

suport pentru bigcartel

Este organizat în diferite secțiuni – cum ar fi secțiunea de bază prezentată mai sus. Fiecare secțiune prezintă instrucțiuni ușoare despre utilizarea fiecărui aspect al constructorului de site-uri web.

Prețuri

BigCartel gestionează prețurile relativ diferit decât oricare dintre celelalte opțiuni bune de pe piață. Acest lucru poate fi utilizat în avantajul sau dezavantajul dumneavoastră.

Cu toate planurile plătite, fiecare caracteristică este disponibilă pentru fiecare client. Singura diferență este numărul de produse pe care le puteți vinde. Dacă intenționați să vindeți sub 20 de produse pentru totdeauna – BigCartel este o opțiune uimitoare ieftină.

De asemenea, compania oferă un plan Gold gratuit care permite oricui să încerce BigCartel. Planul gratuit vă permite să încărcați până la 5 produse și are funcții limitate. O idee bună ar fi să încercați planul gratuit și apoi faceți upgrade dacă decideți că vă place.

Concluzie

BigCartel ar trebui să fie alegerea dvs. de comerț electronic dacă sunteți un artist sau ceva asemănător cu un artist și căutați o modalitate ușoară de a vinde produsele dvs. pe propriul site web – mai degrabă decât Etsy.

Există aproape nici o curbă de învățare și puteți avea un site web funcțional care vă prezintă prezentarea produsele în aproximativ 30 de minute.

Shopify este o platformă eCommerce uimitoare și cea mai recomandată platformă de eCommerce, dar BigCartel ne-a surprins dovedind cât de bine sunt la deservirea pieței lor țintă.

Acum, dacă vă gândiți, „de ce nu pot vinde o mie de produse? Ce se întâmplă acum 6 luni? ”, Atunci ar putea să doriți să consultați recenzia noastră despre Wix vs WordPress pentru o soluție mai viabilă.

FAQ

Este BigCartel Free?

BigCartel oferă un plan gratuit care vă permite să utilizați funcții limitate și să vindeți până la cinci produse. Este perfect pentru a încerca serviciul înainte de actualizare.

Este Shopify mai bun decât BigCartel?

Cu un singur cuvânt – da. În două cuvinte – depinde. Shopify este cea mai bună alegere pentru majoritatea oamenilor care doresc să construiască un magazin de comerț electronic. BigCartel este o alternativă fantastică pentru persoanele care doresc să își prezinte produsele artistice în propriul spațiu online și nu doresc să facă o scufundare profundă în comerțul electronic.

Ce face BigCartel?

BigCartel este o platformă de comerț electronic. Ei urmăresc să servească artiștii care își vând arta și mărcile mici care vând produse artistice.

BigCartel ia o reducere?

Există taxe de procesare a cardului de credit cu Stripe și PayPal, dar BigCartel percepe doar o taxă lunară – fără comisioane de tranzacție.

Cum funcționează plata Stripe?

Banda este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să faceți un cont și să introduceți informații despre contul dvs. bancar. Când cineva cumpără ceva de la tine, prin Stripe, banii sunt plătiți direct în contul tău bancar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author