WestHost Review – 8. mesto od 30 gostiteljev (statistika po 40+ mesecih …

Domača stran Westhost

WestHost je leta 1998 ustanovil Chis Russell, združili so se z UK2 Group leta 2008. WestHost je eden najstarejših spletnih gostiteljev tam. Omeniti velja tudi, da ima UK2 Group tudi MidPhase, ki je zelo močan top 5 gostitelj na hostingfacts.com.

Trdijo, da ponujajo zanesljivo spletno gostovanje, ki je cenovno ugodno. Natančno smo jih raziskali z njihovo storitvijo in preverjali, kaj drugi uporabniki mislijo. Naš nepristranski pregled vam pove, ali je WestHost vreden ali ne.

Da bi bil naš pregled natančen, kupili smo WestHost “Personal Plan” junija 2015 in vzpostavili osnovno spletno stran WordPress. Tukaj si lahko ogledate naše testno mesto in poglobljene statistične podatke o uspešnosti & hitrost) tukaj. Kliknite »Zgodovina«, da se globlje kopate.

Splošne informacije & Pregled gostovanja

NAŠI VERDIKT: Največ neomejenega gostovanja
HITROST: 881ms (februar 2018 do januar povprečje 2020)
UPTIME: 99,98% (Povprečje od februarja 2018 do januarja 2020)
PODPORA: 24/7 Klepet v živo
APPS: WordPress, AbanteCart, Joomla, PrestaShop
LASTNOSTI: Neomejeno e-poštnih računov, 50 GB prostora na disku & 1000 GB pasovne širine
NAČRTI GOSTOVANJA: Skupni strežniki, WordPress, VPS in namenski strežniki
PRENOS STRAN: Brezplačna migracija spletnega mesta
CENITEV: Od 1,99 dolarja na mesec (podaljšanje pri 4,99 USD / mesec)

Prednosti uporabe WestHost gostovanja

WestHost ponuja brezplačno ime domene za vse življenje, skupaj z nekaj drugimi koristnimi dodatki.

1. Brezplačno ime domene za življenje

Prav ste slišali. Če se držite WestHosta, vam ne bodo zaračunali obnovitve domenskega imena (običajno je to od 10 do 15 dolarjev na leto). Zagotovili vam bodo, da boste uživali brezplačno ime domene toliko časa, ko gostite z njimi. (Brezplačna domena je na voljo samo s prednostnimi načrti in načrti na ravni podjetja)

2. Občasni čas nad industrijskim povprečjem

V zadnjih 24 mesecih so imeli povprečno podaljšanje 99,98 odstotka. V zadnjih 24 mesecih so bili zelo dobri in v zadnjih 12 mesecih so pokazali izjemne rezultate – dosegli 100% produktivnosti v nekaj mesecih.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas podaljška:

 • Povprečni čas podaljška januarja 2020: 100%
 • Povprečno podaljšanje za december 2019: 100%
 • Povprečno podaljšanje za november 2019: 100%
 • Oktober 2019 povprečno podaljšanje: 99,99%
 • Povprečni čas podaljška za september 2019: 99,99%
 • Povprečni čas podaljška za avgust 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška v juliju 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška za junij 2019: 99,98%
 • Povprečni čas dela v maju 2019: 100%
 • Povprečno podaljšanje aprila 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška za marec 2019: 100%
 • Februar 2019 povprečno podaljšanje: 100%

westhost-predstava-24 mesecevTestno spletno mesto v živo: hostingfacts-wh.com | Povpr. uptime in hitrost: 24 mesecev+

2. Brezplačne migracije in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

WestHost vam bo pomagal prenesti datoteke in spletno mesto s trenutnega spletnega gostitelja na njihov strežnik. Ponujajo tudi celotno povračilo, ki ga podpira 30-dnevna politika vračila denarja. Če se iz katerega koli razloga odločite, da njihova storitev ni za vas v roku 30 dni od registracije, vam bomo povrnili v celoti. To velja samo za njihove skupne gostovalne načrte.

3. Hitra aktivacija

Za razliko od večine spletnih gostiteljev (še posebej gostovanja inMotion & Spletno gostovanje), vam ni treba čakati več ur ali dni, da se bo vaš račun aktiviral. Z WestHostom se bo vaš račun takoj aktiviral.

4. Izboljšana varnost z nočnimi varnostnimi kopijami

Z rednimi nočnimi varnostnimi kopijami večine njihovih načrtov za spletno gostovanje, podporo za Cloudflare CDN in samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme za njihove načrte se zdi WestHost zelo varen gostitelj.

5. Aplikacije z enim klikom in Builder spletnih strani

WestHost ponuja namestitev z enim klikom za večino najboljših aplikacij na internetu prek Softaculous-a. To vključuje vse, od WordPressa do Joomle, Drupal in Magento.

Medtem ko so te aplikacije prilagojene spletnim skrbnikom, bodo novi blogerji morda potrebovali nekaj več pomoči.

Na srečo WestHost ponuja tudi možnosti za izdelavo lastnih spletnih mest in možnosti spletnih trgovin.

Izdelovalec spletnih strani vključuje več kot 165 tem, ki jih povlečete in spustite, ter načrt vse v enem, ki vključuje ime domene, gostovanje in e-poštne naslove. V bistvu vse, kar potrebujete, da začnete svoje prvo spletno mesto pod eno streho.

Z začetno uvodno ceno le pri 3,71 USD / mesečno je to še vedno cenovno ugodna možnost, zato vam vseh teh stvari ni treba ročno nastavljati ali povezovati.

6. Relativno pregleden seznam cen

Gostitelji spletnih strani so zelo znani, ker stroške pokopavajo v krajih, ki jih najmanj pričakujete.

Običajno morate prebrati njihove pogoje storitve, da najdete največje. In tudi takrat vas med postopkom odjave pogosto čaka množica nadpovprečnih prodaj, kot zemeljska mine.

Mnogi od teh “skritih” stroškov se vrtijo v višjih stopnjah obnove. Zato smo bili veseli (in odkrito povedano, presenečeni), ko ima WestHost velik seznam teh podrobnosti za vse njihove izdelke. Vse je dobesedno na voljo za pregled – nobenega zapletenega legala, ki bi ga razvozlali.

Edina mučna stvar je, da boste morali poiskati desetine, če ne celo stotine različic njihovih izdelkov, da boste našli konkretne odgovore (kot so razlike v stopnji obnove med imeni domen z .coms vs. .org).

Toda tako ali tako pozdravljamo njihovo prizadevanje, da bi bili vsaj odprti glede vseh načinov, kako bi jih njihovi izdelki v bližnji prihodnosti lahko stali več.

Slabosti uporabe WestHost gostovanja

Na žalost so objave WestHost povprečne (ali nekoliko pod povprečjem) tam, kjer štejejo.

1. Počasnejši kot idealni čas nalaganja

Naš test je razkril, da je njihov povprečni čas nalaganja strani znašal 881 ms v zadnjih 24 mesecih, kar ni najslabše, kar smo jih videli, vendar še vedno počasnejši od gostiteljev z najvišjimi ocenami.

Povprečni čas nalaganja WestHost:

WestHost-2019-2020-statistikaPovprečna hitrost WestHost 2019-2020 | Glej statistiko

2. 40+ minut, da stopite v stik z njihovo podporo

Ne veste, ali gre za prevare, vendar je bilo potrebnih 40 minut, da stopite v stik z njihovo stranko. Povedano je bil pomočnik za podporo prijazen in ustrežljiv. Navdušeni smo tudi nad dejstvom, da ponujajo brezplačno številko za ljudi, ki se želijo obrniti na njih iz ZDA.

Opravili smo tudi pregled preteklosti, da smo ugotovili, kaj si drugi mislijo o WestHostu in ugotovili, da imajo njihove stranke mešane ocene o njihovi podpori.

Podpora za WestHost

Scott je bil v pomoč, toda trajalo je veliko časa, da stopi v stik

3. Ne “resnično” neomejeno

Medtem ko nekateri načrti gostovanja v WestHostu obljubljajo neomejene datoteke, pasovno širino in baze podatkov, je pomembno upoštevati, da njihov lep tisk pravi drugače. Tu je neposreden citat s strani njihovih pogojev:

»Naše neomejeno skupno gostovanje je zasnovano tako, da ustreza potrebam večine malih podjetij in osebnih spletnih strani; ni zasnovan za potrebe velikih podjetij ali strankinih storitev, ki ne presegajo povprečnega vzorca uporabe za skupno gostovanje in so morda primernejši za načrte gostovanja, ki ponujajo razširjene funkcije. Računi z velikim številom datotek (število inode presega 200.000), baz podatkov, ki presegajo 5 GB ali kumulativno velikost vseh baz, ki presegajo 10 GB, lahko pomembno vplivajo na delovanje strežnika. Pridržujemo si pravico, da zahtevamo zmanjšanje števila vhodov (datotek in imenikov) in / ali velikosti baz podatkov, da bi zagotovili uspešnost strežnika. Neupoštevanje teh zahtev lahko povzroči prenehanje vašega računa. “

Kljub temu, da obljubljajo neomejeno gostovanje, vaš račun na splošno ne sme imeti baz podatkov, ki presegajo skupnih 10 GB. Če se vam zdijo vaše datoteke preveč in vaše baze podatkov prevelike, lahko zahtevajo, da zmanjšate svoje datoteke ali nadgradite na boljši načrt. Če tega ne storite, lahko vaš račun ukine.

Nismo veseli, da so na svoji strani s pogoji in pogoji skrili, kaj njihovo “neomejeno” gostovanje resnično omogoča.

Glede na to verjamemo, da nič ne imenujemo “neomejeno gostovanje” in da je WestHost dovolj velikodušen za cene, ki jih ponujajo.

4. Cenejši načrti prihajajo s 3-letno zavezo

Cene so pri večini njihovih načrtov, zlasti pri načrtih skupnega gostovanja, predrage in se ne sporočajo pravilno: na primer Osebni načrt se oglašuje kot 1,99 USD mesečno, vendar lahko to ceno dobite le, če plačate eno do tri leta na enkrat. Dejanska cena je 8 USD na mesec, minimalni termin, ki ga lahko plačate, pa je 3 mesece pri 9,00 USD / mesec.

5. Nekaj ​​omejitev …

Nekateri njihovi načrti so preveč omejujoči. Na primer, njihovi načrti gostovanja WordPress omogočajo samo 1 ime domene na strežniku. Verjamemo, da zmorejo boljše od tega.

6. Obdobje uvedbe cene je prekratko

Vsi spletni gostitelji vas bodo navdušili z neverjetno nizko izhodiščno ceno. Velikokrat se zdi preveč dobro, da bi bilo res, ker je: po prvem mandatu cena skoči na normalno raven (pogosto dva ali trikrat več od začetne stopnje).

Srebrna podloga je, da vam bo večina gostiteljev omogočila, da se nizko stopnjo zaklenete do tri leta. Torej prihranite tono denarja v tem časovnem obdobju.

Težava WestHosta je, da čeprav imajo na začetku res cenovno ugodno ceno (1,99 USD / mesec), jo lahko kupite le za eno leto. Po tem cena nato poskoči na 8 dolarjev na mesec.

12-mesečno obdobje uvedbe cen WestHost

Primerjajte to “izgubljeno” ~ 6 USD na mesec v primerjavi z dvema letoma in v prvih treh letih v bistvu preplačate za približno 144 USD.

Vendar to ni edino vprašanje.

Najcenejša možnost gostovanja v WestHostu (osebni načrt) ne ponuja brezplačnega imena domene, namenskega IP naslova ali SSL potrdila. Le dražji načrti vključujejo te stvari. Kar naenkrat je tisto, kar je bilo videti cenovno ugodno pri 1,99 USD / mesec, postalo resnično drago, če upoštevate vse te “skrite” stroške.

Cene WestHost, načrti gostovanja & Hitra dejstva

Tu je kratek pregled različnih načrtov gostovanja, ki jih ponuja WestHost:

Skupno gostovanje: Njihovo skupno gostovanje – navajajo ga kot »spletno gostovanje za mala podjetja« – ima tri glavne načrte:

 • Osebni načrt: Ta načrt stane 1,99 USD na mesec. Na voljo je s 50 GB prostora na disku, 1.000 GB pasovne širine, 1 baze podatkov, 1 spletnim mestom, neomejenimi e-poštnimi računi in 10 poddomenami.
 • Prednostni načrt: Ta načrt stane 5,20 USD na mesec. Na voljo je z diskovnim prostorom 200 GB, pasovno širino 2500 GB, neomejenimi bazami podatkov, neomejenimi spletnimi mesti, neomejenimi poddomenami in neomejenimi računi e-pošte. Na voljo je tudi brezplačno ime domene.
 • Poslovni načrt: Ta načrt stane 6,40 USD na mesec. Na voljo je z neomejenim diskovnim prostorom, neomejeno pasovno širino, neomejenimi bazami podatkov, neomejenimi e-poštnimi računi, neomejenimi spletnimi mesti in neomejenimi poddomenami. Na voljo je tudi brezplačno ime domene in namenski IP.

Cene in načrti WestHost

  • Brezplačna domena: Samo v podjetjih + Prednostni načrti
 • Enostavnost prijave: Hiter postopek prijave.
 • načini plačila: Kreditna kartica, Paypal.
 • Skrite pristojbine in klavzule: Skupni računi gostovanja ne smejo presegati 200.000 inode ali 10 GB celotne velikosti baze podatkov.
 • Upsells: Brez upsells.
 • Aktivacija računa: Takojšnja aktivacija.
 • Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči: cPanel.
 • Namestitev aplikacij in CMS-ov (WordPress, Joomla itd.): Hitra namestitev priljubljenih aplikacij in CMS-jev prek Softaculous-a.

Ali priporočamo WestHost?

Ne, nimamo.

WestHost je povprečen gostitelj. Imajo povprečno čas delovanja, povprečne hitrosti nalaganja strani in resnično povprečno podporo. Edini razlog, da je še vedno uvrščen v top 10, so njihove nizke cene.

Bolje bi bilo, da na našem spletnem mestu najdete drugega gostitelja.

P.S. Če želite videti ponudnike gostovanja, ki so se uvrstili nad WestHost, tukaj preverite naše najboljše gostitelje.

Če ste že uporabljali WestHost, prosim pustite pregled spodaj. Dobro ali slabo – v resnici ni pomembno, saj poskušamo pregledovati preglednosti in poštenosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author