Pregled WebHostingBuzz: Dober gostitelj v Veliki Britaniji ali ne? (2020)

Pregled WebHostingBuzz

WebHostingBuzz pooblasti več kot 250.000 spletnih strani v 140+ državah.

To ni presenetljivo, saj je bil čas njihovega trajanja soliden (99,96%), čas nalaganja strani pa je bil v zadnjih 24 mesecih hiter (405 ms)..

Blogerji bodo radi imeli dostop do več kot 450 priljubljenih aplikacij, kot je WordPress, napredni spletni skrbniki pa bodo imeli dostop do najnovejših programskih jezikov.

WebHostingBuzz ima pregledno in preprosto 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, zato vam ni treba skakati skozi obroče, če se boste odločili za preklic naročnine. To je dobra novica, saj ni nobenih posebnih cen za nove stranke in nenavadne klavzule o odpovedi, ki bi vas lahko potegnile pred podaljšanjem.

Vkopljemo se.

Prednosti uporabe WebHostingBuzz

WebHostingBuzz je v zadnjih nekaj letih objavil hiter čas nalaganja in zanesljivo uptime. Njihovi načrti omogočajo dostop do več kot 450+ aplikacij, ki jih je mogoče namestiti z le nekaj kliki. In imajo 45-dnevno politiko vračila za vse, ki niso popolnoma prodani v njihovi storitvi.

Tu je podroben pogled na njihovo uspešnost v zadnjih 24 mesecih:

1. Hiter čas nalaganja strani (405 ms)

Čas nalaganja spletnega gostovanja Buzz

Hitrost je pomembna pri izbiri gostitelja, saj neposredno vpliva na izkušnjo vaših obiskovalcev. Ogromnih 79% kupcev ne bo več nakupilo s spletnega mesta, ki ima slabe rezultate.

In če je vaš gostitelj počasen, začnite počasneje, ko začnete ustvarjati nove strani in vas neposredno udariti tam, kjer vas boli – vaša denarnica.

WebHostingBuzz je v zadnjih nekaj letih nenehno hiter. V zadnjih 24 mesecih so obdržali povprečen čas nalaganja strani 405 ms, kar jih zlahka uvrsti med prvih 10 najhitrejših gostiteljev, ki smo jih pregledali. Od leta 2019 so pokazali še boljše hitrosti manj kot 300 ms – morali bomo počakati in videti, ali lahko ohranjajo to hitrost naprej.

Zadnja povprečna 12-mesečna hitrost:

WebHostingBuzz podrobne statistike zadnjih 12 mesecevWebHostingBuzz povprečna hitrost 2019-2020 | Glej statistiko

2. 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja

WebHostingBuzz ima 45-dnevno garancijo vračila denarja za vse račune v skupni rabi, poslovnih in prodajalcih. Po drugi strani so računi VPS upravičeni do povračila v 30 dneh po nakupu.

Druge dodatne storitve, od namenskih strežnikov do naslovov IP, SSL certifikatov in domenskih imen ne bodo povrnjene. Kot drugi gostitelji, ki smo jih pregledali, bo pristojbina za ime domene odšteta od vseh povračil.

Vendar pa za razliko od standardnega razpona ~ 15 USD, ki smo ga videli pri imenih domen, vam bo WebHostingBuzz zaračunal le 10,99 USD za .com ali .net.

3. Več kot 450 aplikacij in brezplačnih migracij z enim klikom

WebHostingBuzz je napolnjen z več kot 450 priljubljenimi aplikacijami. Večino je mogoče samodejno namestiti v samo nekaj minutah in nekaj klikih. Brez umazane kode, da bi si umazali roke.

Če že imate obstoječe spletno mesto, ki ga želite prevzeti, ga bo ekipa WebHostingBuzz brezplačno preselila.

In če ste razvijalec, ki želi dostop do naprednejših funkcij, imate tudi srečo. Njihovi strežniki v celoti podpirajo vse, od HTML5 in JavaScript do PHP 5, MySQL 5, Perl in še več.

4. Uptime Skoraj tako dobro kot oglaševano

podaljšek

WebHostingBuzz je v zadnjih 24 mesecih objavil 99,96-odstotno upodabljanje.

Zadnjih nekaj mesecev je bilo še posebej močnih in nihalo od 99,98% do 100% (razen junija 2019). Vendar se vrnite na pomlad 2018 in WebHostingBuzz se je spopadel z doslednostjo. En mesec bi bil brezhiben 100%, drugi pa nezadovoljivih 99,83%.

Pri drugih kupcih smo videli podobna poročila o neskladnem času delovanja v istem časovnem obdobju.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas podaljška:

 • Povprečni čas podaljška za januar 2020: 100%
 • Povprečno podaljšanje za december 2019: 100%
 • Povprečno podaljšanje za november 2019: 99,98%
 • Oktober 2019 povprečno podaljšanje: 100%
 • Povprečni čas podaljška za september 2019: 99,98%
 • Povprečni čas podaljška za avgust 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška v juliju 2019: 99,98%
 • Povprečno podaljšanje za junij 2019: 99,31%
 • Povprečni čas dela v maju 2019: 99,98%
 • Povprečno podaljšanje aprila 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška marca 2019: 99,99%
 • Februar 2019 povprečno podaljšanje: 100%

WebHostingBuzz zadnjih 24-mesečnih statistikPovprečni čas upodabljanja WebHostingBuzz | Glej statistiko

5. Zeleno spletno gostovanje

WebHostingBuzz se je zavezal za okolje, sponzorstvo in partnerstvo z The Woodland Trust.

Cilj je izravnati povpraševanje po energiji njihovih strežnikov in ohraniti vse njihove storitve gostovanja, karbonsko nevtralne.

6. Letni popust na predplačilo z isto ceno podaljšanja

Začetna cena nalepk za WebHostingBuzz ni tako poceni v primerjavi z drugimi gostitelji (več o tem spodaj).

Obstajata pa dve ugodnosti, ki vam prinašajo ceno.

Prva je, da imajo letni popust na predplačilo. Če bi plačali za leto, bi lahko dobili plačila dva meseca za vse načrte. Torej je razčlenitev videti takole:

• Osebna: 49,99 USD
• razvijalec: 99,99 USD
• posel: 249,99 USD

Zgoraj je mesečna cena za vsak načrt z letno možnostjo pod:

WebHostingBuzz letni popust v primerjavi z mesečnim

Druga prednost je, da se stopnje obnavljanja ne povečajo.

Številni drugi gostitelji bodo podvojili vašo mesečno ceno, ko se vaš načrt samodejno obnovi. Vendar pa v skladu s pogostimi vprašanji za obračun WebHostingBuzz cena, ki jo plačate, v osnovi “zamrzne” in se uporablja tudi za vsa prihodnja podaljšanja. Torej vam ni treba skrbeti za drago presenečenje, ki se na izpisku vaše kreditne kartice prikaže leto dni.

Slabosti uporabe WebHostingBuzz

WebHostingBuzz je bil uspešen na vseh področjih. Časi za čas in čas nalaganja strani sta bili odlični. Proste migracije so lepe ugodnosti, politika vračila pa je tudi več kot poštena.

Žal je bilo nekaj kategorij, ki jih na koncu dneva še vedno pustijo na cedilu.

Tu je kratek povzetek največjih težav, ki smo jih doživeli:

1. Brez novih popustov za stranke

Nekateri najcenejši spletni gostitelji na trgu bi vas lahko stali le dolar ali dva vsak mesec.

Kako si lahko privoščijo, da so tako poceni?

Nove stranke dobijo posebne cene, ki pomagajo pri sladkanju posla. Zato se pozneje načrti obnavljajo z višjimi hitrostmi. To lahko skupaj z vnaprejšnjim plačilom do treh let pri novem gostitelju zares znižate zelo nizko ceno.

Zdi se, da skoraj vsi 30+ gostitelji spletnih strani, ki smo jih pregledali, sledijo temu trendu. Razen WebHostingBuzz.

Za začetek ni dolgoročnega popusta. Za najcenejši osebni načrt plačate 4,99 USD / mesec. To je eno samo spletno mesto, 20 GB prostora za shranjevanje SSD, 1 GB pomnilnika, neomejena pasovna širina in brezplačen SSL. Na površini je to precej dobro, toda količina skladiščenja je dokaj majhna. (V primerjavi z nekaterimi drugimi gostitelji, kot je iPage, imate neomejeno prostora za shranjevanje). Tudi ta osnovni načrt ne vsebuje brezplačnega imena domene ali dnevnega varnostnega kopiranja.

Če želite nadgraditi enega od njihovih večjih načrtov za pridobitev teh funkcij, načrt za razvijalce stane 9,99 USD / mesec, možnost Business pa 24,99 USD / mesec. Za predhodno leto lahko predhodno plačate, kot je razloženo zgoraj, da stroške nekoliko znižate. Tudi vaše cene obnove ne bodo poskočile.

Izgubite pa tudi priložnost, da uživate v novem popustu za stranke in v treh letih prihranite kup, ki ga dobite pri večini drugih gostiteljev.

2. Omejena podpora (~ 6 ur zamude)

Skoraj vsak gostitelj, ki smo ga pregledali, ponuja 24/7 podporo klepeta v živo, tako da lahko stranke dobijo razmeroma takojšnje odgovore.

WebHostingBuzz še enkrat zmanjšuje trend.

Imajo običajno bazo znanja in podporne vozovnice. Ne nudijo pa telefonske podpore ali podpore za klepet v živo.

V spodnjem desnem kotu imajo malo ikono, ki je videti kot klepet v živo. Vendar smo ga preverili ob dveh različnih dnevih (ponedeljek zvečer in torek sredi dopoldneva) in obakrat smo dobili enak odziv:

WebHostingBuzz oddaja sporočil v živo v klepetu

Tako je klepet v živo služil kot glorificiran sistem, ki temelji na vozovnicah, kjer smo poslali vprašanje in morali počakati, da je na e-poštni odgovor prišel približno šest ur kasneje. (Opravičila sta se za zamudo odzivnega časa, kar navidezno kaže, da se težave ne zavedata.)

Podpora za stranke WebHostingBuzz Podpora po e-pošti

Odgovor je bil neposreden, vendar ne popoln. Vprašali smo se o ceni na selitev na spletno mesto, kajti čeprav je vključena ena brezplačna selitev, se običajno plača vse, kar presega in presega.

Ker delamo po e-pošti namesto klepeta v živo, smo prisiljeni poslati še en odgovor, da dobimo potrebne podrobnosti, in to lahko traja kar nekaj časa.

To je frustrirajoče počasno v primerjavi s skoraj vsakim drugim gostiteljem tam.

3. Klavzula o odpovedni kvoti

Ko se prijavite za novega gostitelja, ste običajno navdušeni nad novim projektom. Verjetno ne razmišljate o tem, kaj bi se lahko zgodilo na poti, če se pojavi težava ali težava.

Ogledali smo si droben tisk, ki je ponavadi zakopan globoko v Pogojih storitve gostitelja.

Na tem mestu lahko običajno najdete nekaj, kar bi vam lahko preprečilo, da bi dobili denar ali storitev, kot bi mislili, da bi morala.

Tudi WebHostingBuzz ima pri tem različico. Obstaja kvotna klavzula o odpovedi, ki določa, kako se načrti obnavljajo in kako lahko prekličete, da preprečite, da bi se naslednji mesec samodejno zaračunalo.

Tukaj piše: “Obvestilo o svoji nameri, da se prekine, mora biti poslano WebHostingBuzz najpozneje 10 dni pred datumom obračuna, vendar najpozneje tri dni pred datumom obračuna.”

Tam sta dve ključni točki:

1. Ne morete jim povedati, da želite preklicati prezgodaj – najpozneje deset dni pred datumom obračuna in
2. Prav tako ne morete preklicati kasneje kot tri dni pred datumom obračuna.

Sliši se čudno, kajne? Imate ta majhen čas, da jih obvestite, da želite preklicati; v nasprotnem primeru zveni, kot da lahko v bistvu samo rečejo “ne”.

Za nas se to sliši, kot da samo poskušajo zgraditi zakulisje, da ne sprejme večine odpovedi, ne da bi vas vsaj poskusili plačati za obnovo za naslednji mandat, najprej.

Cene WebHostingBuzz, načrti gostovanja & Hitra dejstva

Tu je pregled njihovih skupnih gostovalnih načrtov in cen:

Cene in načrti WebHostingBuzz

Skupno gostovanje: WebHostingBuzz ima tri načrte gostovanja v skupni rabi:

 1. Osebni načrt: Ta načrt stane 4,99 USD na mesec. Dobite dovolj prostora za eno majhno spletno mesto z 20 GB prostora na disku, 100% hitrostjo procesorja, 1 GB pomnilnika, brezplačnim SSL certifikatom in neomejeno pasovno širino.
 2. Načrt za razvijalce: Ta načrt stane 9,99 USD na mesec. Gostite lahko z neomejenimi spletnimi mesti do 100 GB prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino, brezplačnim domenskim imenom in SSL potrdilom, 2 GB pomnilnika in 200% hitrostjo procesorja.
 3. Poslovni načrt: Ta načrt stane 24,99 USD na mesec. Lahko gostite neomejeno spletno mesto in dobite tudi neomejeno shrambo SSD-ja. Na voljo je tudi s 300% hitrostjo procesorja, 3 GB pomnilnika, brezplačno domeno in SSL certifikatom ter dostopom do dnevnih varnostnih kopij.

Vsi njihovi načrti gostovanja v skupni rabi prihajajo s cPanel, ob registraciji novega računa pri njih pa boste prejeli brezplačno ime domene.

 • Brezplačna domena: Da.
 • Enostavnost prijave: Zelo enostaven postopek prijave.
 • načini plačila: Kreditna kartica, PayPal, WebMoney, Dwolla.
 • Skrite pristojbine in klavzule: Ukinitev računa se ne more zgoditi pred desetimi dnevi ali po treh dneh pred datumom obnove. Prav tako ne morete več kot minuto uporabljati več kot 25% njihovih virov ali hkrati odpreti 5.000 datotek ali pošiljati več kot 200 e-poštnih sporočil v času ene ure.
 • Upsells: Malo upsells.
 • Aktivacija računa: Hitro aktiviranje.
 • Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči: cPanel.
 • Namestitev aplikacij in CMS-ov (WordPress, Joomla itd.): Hitra namestitev priljubljenih aplikacij in CMS-jev prek Softaculous-a.

Ali priporočamo WebHostingBuzz?

Da, imamo.

WebHostingBuzz je v naših testih opravil precej dobro. Časovni čas in čas nalaganja strani sta bila nadpovprečna.

Imajo dostop do več sto aplikacij za začetnike, pa tudi do najnovejših in odličnih tehničnih paketov za uporabnike energije. Njihova 45-dnevna politika vračila je tudi zakonita.

Na žalost je bila naša izkušnja s storitvami za stranke počasna in neusklajena. Na odgovor smo morali čakati več ur in sploh nismo dobili popolnega odgovora.

Njihov pravilnik o odpovedi je napisan na način, ki nakazuje, da imate le majhno okno, da dejansko prekličete, preden se vaša kartica ponovno zaračuna. Čeprav je letna cena plačil dobra, ni nobenega novega popusta za stranke, da bi prva tri leta vknjižili izjemno nizko stopnjo.

Na splošno niso dovolj dobri, da bi lahko postavili TOP 5, a vseeno dobra izbira.

P.S. Če želite videti ponudnike gostovanja, ki so se uvrstili nad WebHostingBuzz, tukaj preverite naše najboljše gostitelje.

Imate kakšne izkušnje z WebHostingBuzz? V tem primeru pustite pregled spodaj. Pozdravljamo vse poštene in pregledne ocene – dobre ali slabe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author