Pregled HostPapa: Zakaj le 20. od 30 spletnih gostiteljev?

homepapa domača stran

HostPapa gosti več kot 500.000 spletnih mest v svojih podatkovnih centrih v ZDA in Kanadi.

To je impresivno, saj obstajata šele od leta 2006 (ustanovil Jamie Opalchuck).

Ena od možnih razlag za meteorni vzpon so lahko njihove različne storitve za stranke, ki ponujajo telefonsko podporo v nekaj različnih jezikih, vključno z angleščino, francoščino, španščino in nemščino, tako domačim kot mednarodnim strankam.

Morajo narediti nekaj prav, da so v zadnjih nekaj letih tako hitro rasli.

Da bi to ugotovili, smo junija 2015 kupili HostPapa ‘Starter načrt’. Vzpostavili smo preprosto spletno mesto WordPress. Potopite se lahko v njegovo poglobljeno statistiko uspešnosti, vključno s časom delovanja in hitrostjo (za več informacij kliknite »Zgodovina«).

Poglejmo si, kako se merijo s tridesetimi drugimi pregledi, ki smo jih opravili doslej:

Prednosti uporabe HostPapa gostovanja

Ob prijavi smo bili navdušeni, ko smo videli, kaj jih naredi klope. Kaj bi lahko povzročilo tako hiter vzpon?

Sprva smo bili prijetno presenečeni nad njihovim velikim uptime (kot boste videli). Ponujajo tudi veliko možnosti za podporo strankam, med katerimi lahko izbirate.

Do zdaj tako dobro! Toda, ali lahko živijo do hype? Poglejmo.

1. Dober čas

Z veseljem sporočamo, da je bilo nadaljevanje programa HostPapa dobro od prvega dne.

Objavile so 24-mesečno povprečje 99,95-odstotnega obdobja.

Čeprav se sliši bajno in očitno, bi vas presenetilo, koliko spletnih gostiteljev se spopada z najbolj utemeljenim elementom, ki dejansko gosti spletno mesto – ohranjanje preklete stvari v živo!

Zadnji 12-mesečni povprečni čas podaljška:

 • Povprečni čas podaljška za januar 2020: 99,99%
 • Povprečno podaljšanje za december 2019: 100%
 • Povprečno podaljšanje za november 2019: 99,88%
 • Oktober 2019 povprečno podaljšanje: 99,70%
 • Povprečni čas podaljška za september 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška za avgust 2019: 99,94%
 • Povprečni čas podaljška v juliju 2019: 99,95%
 • Povprečni čas podaljška za junij 2019: 99,98%
 • Povprečni čas dela v maju 2019: 100%
 • Povprečno podaljšanje aprila 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška za marec 2019: 99,99%
 • Februar 2019 povprečno podaljšanje: 99,63%

Zadnja 24-mesečna statistika HostPapaPovprečno podaljšanje HostPapa | Glej statistiko

2. Nad povprečno hitrostjo v industriji

Ustreznost HostPapa je bila odlična, hitrost nalaganja strani pa je tudi spodobna.

V zadnjih 24 mesecih so imeli čas nalaganja strani, ko so objavljali 705 ms, kar je rezultat našega standardnega rezultata.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas nalaganja:

Zadnja 12-mesečna podrobna statistika HostPapaPovprečna hitrost HostPapa 2019-2020 | Glej statistiko

3. Obsežne možnosti podpore

HostPapa ponuja obsežne možnosti podpore za pomoč strankam na različne načine.

Brskate lahko po njihovi ogromni knjižnici videov za samopomoč. Ponujajo 24/7 podporo prek telefona, pošte, e-pošte in celo faksa (!).

Telefonsko podporo nudijo v 18 državah (kar je največ, kar smo videli od katerega koli podjetja). So edini gostitelji, ki nudijo podporo v različnih jezikih, vključno z angleščino, francoščino, španščino in nemščino.

Kot da to ni dovolj, nudijo tudi zanimivo funkcijo podpore, ki vam omogoča, da se med sejo ena na ena povežete s ‘Papa Squad Experts’, ki so v bistvu vodena navodila po video ali telefonski konferenci (tudi – najboljša podpora strankam naslov kdaj !!).

Med lastno osebno preiskavo smo od njihovega podpornega osebja v manj kot minuti prejeli odgovor. Odgovori na vprašanja so bili poslani v skromnih dveh minutah.

Na splošno so bile naše izkušnje z Gezimom V, serviserjem za stranke, precej dobre.

Podpora za HostPapa

4. Proaktivne varnostne funkcije

Načrti gostovanja HostPapa v skupni rabi ponujajo zaščito pred neželeno pošto Panda Cloud ter požarni zid strežnika, spremljanje in odkrivanje vdorov. Vsakodnevno se prekine več kot 37.000 spletnih strani, zato so proaktivni varnostni ukrepi HostPapa pomirjujoči.

Njihov načrt Business Pro vsebuje tudi dodatne funkcije, vključno z zaščito zasebnosti domene, brezplačnim SSL certifikatom, namenskim naslovom IP in samodejnimi varnostnimi kopijami spletnega mesta.

Zadnja stvar, ki jo morate skrbeti, so varnostne podrobnosti, kot je zaščita pred neželeno pošto. Lepo je, če nekdo drug opazuje vaš hrbet.

5. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja & Migracije spletnega mesta

HostPapa ponuja standardno 30-dnevno garancijo vračila denarja za večino svojih načrtov gostovanja.

Poleg tega vam bodo z veseljem pomagali pri prenosu obstoječega spletnega mesta z drugega gostitelja (hkrati pa bodo sprožili tudi brezplačno ime domene).

6. dobra vrednost za ceno

Osnovne cene HostPape se v prvih treh letih začnejo pri 3,95 USD. Če se raje prijavite za leto ali dve, bo v obeh primerih približno za dolar.

HostPapa cene za eno, dve in tri leta

Ta cena je nižja tudi za nove stranke. To pomeni, da se bodo cene za obnovo na istem načrtu Starterja povečale na 7,99 USD / mesec. Torej niso najboljše novice na splošno, ampak dokaj pogoste.

Dobra novica je, da za to prvotno oblikovanje cen prinašajo veliko vrednosti. Dobite dve spletni strani v primerjavi s samo eno, ki jo ponuja večina drugih gostiteljev. Dobite tudi brezplačno registracijo domene, 100 GB SSD prostora in neomejeno pasovno širino.

Precej dobro, kajne?

Ampak to še ni vse. Dobili boste tudi njihove “Bistvene funkcije”, ki vključujejo brezplačno selitev spletnega mesta, Cloudflare CDN, SSL potrdilo in dostop do njihovih 400+ aplikacij in ustvarjalca spletnih strani.

Na splošno je to precej dobra vrednost. Drugi gostitelji bi vam plačevali te stvari in enostavno mesečno ceno dvignili precej nad prvotno 3,95 USD na mesec.

Slabosti uporabe HostPapa gostovanja

Seveda, HostPapa je imel dobre rezultate in čas dostojne hitrosti.

Žal pa druge stranke nimajo enake pozitivne izkušnje kot jo. Obstaja tudi nekaj težav s prikritimi pristojbinami, ki se nanašajo na to, kako “brezplačna” je garancija za vračilo denarja in nastavitev spletnega mesta.

Poglej.

1. Slaba izkušnja strank s podporo

Osebno je naša izkušnja s podporo strankam potekala brez težav.

Ko smo v preteklosti preverili, kako so druge stranke gledale na njihove široke možnosti podpore, slika ni bila tako rožnata.

Kljub ogromnemu številu razpoložljivih možnosti ali poti do HostPapa je skupna izkušnja strank v povprečju nižja od.

2. Dodatne pristojbine

Večina gostiteljev spletnih strani bo vaše spletno mesto postavila brezplačno. Večina domačih gostiteljev bo ponudila tudi „brezplačno garancijo za vračilo denarja.“

Očitno dve pravici delata narobe …

V kolikor v tem 30-dnevnem oknu zahtevate vračilo, vam bomo ob preklicu zaračunali 29,95 USD pristojbine za nastavitev..

To tehnično pomeni, da ni „brezplačna“ garancija za vračilo denarja in tudi ni „brezplačna“ nastavitev spletnega mesta.

Torej hvala, ampak ne hvala.

Pregled gostovalnih načrtov HostPapa + hitra dejstva

Spodaj je kratek pregled treh skupnih načrtov gostovanja HostPapa.

Upoštevajte: cene pogosto nihajo, za nizke oglaševane cene pa je bila potrebna triletna prijava.

Cene in načrti HostPapa

Začetni načrt stane 3,95 dolarja na mesec. Ta načrt omogoča gostovanje dveh spletnih mest, brezplačno registracijo domen, zagotavlja 100 GB prostora na disku in “neomejeno” pasovno širino. Prav tako dobite vse njihove “bistvene značilnosti”, vključno z brezplačno migracijo spletnega mesta, Cloudflare CDN, certifikatom SSL in dostopom do 400+ spletnih aplikacij.

Poslovni načrt prav tako stane 3,95 dolarja na mesec. Ta vam omogoča gostovanje neomejenih spletnih mest, brezplačno registracijo domen, neomejeno prostora na disku in neomejeno pasovno širino. Ponuja tudi bistvene funkcije in napredne funkcije, kot so neomejene dodatke, e-poštni računi in baze podatkov MySQL.

Business Pro načrt stane 12,95 USD na mesec. Dobiš neomejeno spletno mesto, brezplačno registracijo domene, neomejeno shranjevanje SSD, pasovno širino ter bistvene in napredne funkcije. Dobiš tudi določena izboljšanja zmogljivosti, kot so hitri strežniki in neomejene strani za izdelavo spletnih strani. Dobili boste tudi samodejno varnostno kopiranje spletnega mesta, Premium Wildcard SSL in zasebnost domene.

 • Enostavnost prijave: Zelo enostaven postopek prijave.
 • načini plačila: Kreditna kartica, Paypal.
 • Skrite pristojbine in klavzule: Oglašena cena velja samo za prvi plačilni rok. Obnova je veliko dražja. Če uporabljate njihovo politiko vračila, vam bomo zaračunali nastavitveno pristojbino v višini 29,99 USD.
 • Upsells: Nekaj ​​prodaje.
 • Aktivacija računa: Aktivacija lahko traja nekaj časa.
 • Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči: cPanel.
 • Namestitev aplikacij in CMS-ov (WordPress, Joomla itd.): Namestitveni program z enim klikom za namestitev priljubljenih aplikacij in CMS-jev.

Ali priporočamo HostPapa?

Na žalost ne.

Njihov produkcijski čas je bil dober in hitrost spodobna. Na voljo imajo TON različnih podpornih možnosti in osebno smo imeli pozitivno izkušnjo.

Kopajući globlje, smo ugotovili, da je izkušnja s podporo v celotni panogi preveč nedosledna. In preveč je skritih honorarjev, ki jim težko znižajo svoje nizke promocijske cene.

Preprosto je preveč drugih dobrih spletnih gostiteljev, ki vam omogočajo boljši znesek.

Kakšna je vaša izkušnja z HostPapa? Radi bi slišali o tem, ne glede na to, ali je pozitiven ali negativen (dokler je pregleden in iskren).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author