Pregled gostovanja InMotion

logotip gostovanja inmotion

Skupna ocena

Najcenejši načrt
6,39 USD / mesečno

InMotion gostovanje: hiter povzetek za ljudi, ki nimajo časa (v bistvu nas vsi)

Na kratko, InMotion je super, storitve in tehnologija, ki se uporabljajo, so kakovostni, podpora pa odzivna in dobro poznana. toda glede na stroške in dejstvo, da so njihovi strežniki v ZDA, so tam zagotovo boljše možnosti. Tudi če ste živeli v ZDA in je vaše spletno mesto ciljalo na ameriško občinstvo, so še vedno na voljo cenovno bolj ugodne možnosti … čeprav ostaja dejstvo, da je InMotion resnično dober, zato ga ocenjujemo tako visoko!

Če rečem, za Kanado je naš najljubši še vedno GreenGeeks, super zeleni so (300% tistega, kar porabijo nazaj v mrežo), imajo kanadski podatkovni center v Kanadi (in ZDA) in ponujajo iste lastnosti po precej bolj dostopni ceni (6,39 do 3,95 dolarja, sčasoma se sešteje)! Oglejte si naš pregled GreenGeeksa.

Če želite izvedeti več o InMotion Hostingu, preberite spodaj.

InMotion gostovanje raziskav

Pregled gostovanja InMotion

Eno največjih ponudnikov gostovanja, inMotion Hosting, se je začelo leta 2001. Je eden redkih ponudnikov spletnih gostovanj, ki ni v lasti Endurance International Group (EIG), ki ima v lasti kar nekaj množičnih ponudnikov gostovanja, kot so HostGator, iPage in Bluehost.

inMotion Hosting se ponaša s strokovnjaki za spletno gostovanje s povprečno 4-letnimi izkušnjami v profesionalnih gostinskih izdelkih in / ali storitvah. Njihovo vodstveno ekipo sestavljajo tehnološki strokovnjaki, ki imajo v povprečju 10+ let izkušenj s spletnim gostovanjem.

Med drugim so sodelovali z več blagovnimi znamkami, kot so Yahoo !, Bing, Twitter, Dell, Intel, Cisco, Cpanel in Parallels. Za varnost spletnih strani sta se povezala s Sucuri.net. Omenjeno podjetje je svetovno priznano vodilno podjetje v industriji spletne varnosti.

inMotion Hosting je od svojega nastanka dobil več nagrad. Business.com jih je celo smatral za najboljši izbor storitev spletnega gostovanja.

Cenitev

inMotion Hosting ponuja tri vrste načrtov za gostovanje podjetij. Imenujemo jih »Zagon«, »Moč« in »Pro«. Navedene pakete si lahko ogledate spodaj:

inMotion Načrti za gostovanje podjetij

Prvi paket Launch stane 6,39 USD na mesec, če se odločite plačati skupno 2 leti vnaprej. Vendar pa vas bo to stalo 7,46 USD na mesec, če se odločite za letni plačilni rok. Za paket Izstrelitev ne morete uporabljati načina plačila mesečno na mesec.

Načrt izstrelitve vam ponuja različne funkcije. Omogočeno vam je brezplačno ime domene. Poleg tega lahko v enem gostovalnem računu imate dve spletni strani. Odlična stvar tega načrta je, da vam zagotavlja neomejen prostor na disku in neomejeno pasovno širino. To pomeni, da imate na svojem spletnem mestu dovolj prostora za shranjevanje, ki omogoča gostovanje več slik in videoposnetkov v vaši domeni.

Z neomejeno pasovno širino je na voljo tudi možnost prenosa podatkov več uporabnikom. To je še posebej koristno, če imate na tisoče (ali milijone) gledalcev spletnih strani na dan. Če želite, da je vaše spletno mesto varno, vam inMotion Hosting ponuja tudi brezplačen SSL certifikat.

Če imate za vaše ime domene več uporabnikov, jim lahko zagotovite svoje e-poštne račune. Paket za zagon prihaja z neomejenimi e-poštnimi računi, do katerih lahko dostopate v kateri koli napravi. Prav tako brezplačno zagotavljajo varnostno kopiranje podatkov. Če se na vašem spletnem mestu nekaj zgodi, ga lahko obnovite na podlagi določene varnostne kopije, ki jo je naredil inMotion Hosting.

Ročna namestitev programske opreme je lahko bolečina. Z namestitvenim programom InMotion Hosting z enim klikom lahko na svoje spletno mesto namestite več kot 400 aplikacij, kar olajša ustvarjanje lastnega spletnega mesta. Za tiste, ki morajo uporabljati Googlove aplikacije, paket ponuja tudi funkcijo integracije Google Apps. To pomeni, da je Google Apps vključen v cPanel, tako da ga lahko v nekaj minutah preprosto vključite v svojo domeno.

Če ste spletni razvijalec ali ste najeli enega, ki vam bo pomagal na vašem spletnem mestu, vam bo paket Launch olajšal ustvarjanje spletnih mest. Njeni deljeni strežniki podpirajo več programskih jezikov, kot so MySQL, PHP, Ruby in PostgreSQL. To spletnim razvijalcem omogoča, da razvijejo spletno mesto v jeziku, ki ga najbolje poznajo.

Če se ukvarjate z oglaševanjem, vam paket Launch zagotavlja brezplačne reklamne kredite v vrednosti 150 USD. Poleg tega ponujajo 90-dnevno garancijo vračila denarja. Lahko prekličete in vrnete svoj denar, če njihovi izdelki in / ali storitve ne ustrezajo vašim pričakovanjem.

Končno je inMotion Hosting edino podjetje, ki zagotavlja območja Max Speed. Za hitrejše omrežje uporabljajo napredno tehnologijo usmerjanja, različne podatkovne centre in vrhunske ponudnike pasovne širine. To ima za posledico izboljšano delovanje spletnega mesta, vključno s hitrejšim zagonom spletnih mest, upravljanjem e-poštnih sporočil in nalaganjem datotek.

Možnosti podpore

inMotion Hosting vam ponuja različne možnosti, da jih kontaktirate za podporo:

  • Spletni klepet v živo,
  • Podporne vozovnice,
  • Telefonski klic,
  • Sporočila po e-pošti,
  • Podpora Skupnosti,
  • Skype in
  • Center za samopomoč.

Njihov center za samopomoč je poln številnih informacij, kot so pogosta vprašanja, vaje, orodja in viri ter vodniki po izdelkih.

Odlična stvar pri inMotion Hostingu je njihova sposobnost zagotavljanja podpore prek Skypea. Komunikacijska platforma se pogosto uporablja med podjetji in je lahko priročen način za komunikacijo s podjetjem. Ponujajo tudi sistem za podporo klepetanju in telefonski podpori 24 × 7 v živo. Dajem vam več načinov, kako vzpostaviti stik z njimi.

Storitev za stranke inMotion Hosting je odlična. Večina pregledov navaja, da so hitri, ko gre za odgovore na poizvedbe v spletnem klepetu v živo in telefonu. Podporna skupina lahko odgovori na zapletena vprašanja, njihovo osebje pa zelo dobro pozna svoje izdelke in / ali storitve. Tudi vstopnice za podporo dobijo odgovor v nekaj urah.

Prednosti

InMotion Hosting kot gostitelj velikan ima svoje prednosti:

90-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Večina ponudnikov gostovanja ponuja le 30-dnevno garancijo vračila denarja. Z inMotion Hostingom vam lahko vrnete 90 dni denarja. To je precej velikodušna ponudba. Ko ste nezadovoljni z njihovo storitvijo, vam ni treba skrbeti, da bi vaš denar zapravili nič.

SSD Storage

Vsi poslovni načrti za gostovanje zagotavljajo brezplačno shrambo SSD. To je prednost, saj je SSD hitrejši od tradicionalnih. Zaradi tega se vaše spletno mesto naloži hitreje kot spletna mesta, ki uporabljajo stare pogone. Če se vaše spletno mesto naloži hitreje, bodo vaše stranke bolj zadovoljne. Vsi sovražijo čakanje, kajne? Poleg tega so spletna mesta, ki se hitreje nalagajo, naklonjena iskalnikom, kot je Google, ko gre za uvrstitev.

Brezplačno SSL potrdilo

Dobite brezplačen certifikat SSL, ki vam omogoča, da zaščitite občutljive podatke stranke. Poleg tega pomaga povečati uvrstitev tudi v spletnih iskalnikih!

Neomejeno nabiralnikov

Z njihovim najcenejšim paketom že prejmete neomejene nabiralnike, ki se lahko sinhronizirajo na več napravah. Do teh nabiralnikov lahko dostopate celo v kateri koli napravi. Ko za vaše spletno mesto skrbi več ljudi, jim lahko brez doplačila daste lastne e-poštne račune.

Zanesljivost in zmogljivost

Mnenja so pokazala, da inMotion Hosting zagotavlja vrhunske spletne strani zaradi svoje vrhunske tehnologije in strežnikov. Zagotavljajo 99,99% časa delovanja, kar pomeni, da vaše spletno mesto ne bo doživelo zrušitev ali izpadov.

Zanesljiva podpora strankam

Njihovi podporni sistemi so na voljo v več načinih komunikacije. Podporo skupnosti zagotavljajo kot dodatno plast podpore, ki uporabnikom omogoča, da se pogovarjajo z drugimi uporabniki. Poleg tega lahko odgovorijo na težka in zunaj sveta vprašanja, povezana z njihovimi izdelki in / ali storitvami.

Slabosti

Obstajajo pomanjkljivosti pri povezovanju z gonilnikom inMotion. Tu je nekaj takih:

Brez mesečnega obračuna na mesec

Ko želite preprosto preizkusiti podjetje za spletno gostovanje, boste morda želeli dobiti mesečno pogodbo. Ne bi želeli razkriti storitev, vrednih 3 let, ne da bi sploh vedeli, ali je enaka.

Slaba plat inmotion hostinga je pomanjkanje mesečnih plačilnih pogojev. Morda ne boste želeli plačati za celo leto vnaprej, še posebej, če imate malo sredstev.

Ni najcenejši

Da. inMotion ni najbolj poceni. Nekatera podjetja ponujajo po ceni 3 ali 4 USD na mesec za iste funkcije, ki jih ponujaMotion.

Samo 2 domeni

V enem računu za gostovanje lahko gostite samo 2 domeni. Če imate na primer 10 spletnih mest, bi morali iti s tretjim načrtom, paketom Pro. To vas bo stalo približno 18,99 USD na mesec, če boste plačevali mesečno na mesec – in ta cena ni preveč poceni.

Preverjanje telefona

Za preprečitev goljufij podjetje zavezuje stranke, da nakupe preverijo po telefonu. Za stranke, ki nimajo sedeža v ZDA, je to lahko težko.

Zaključek

Kot smo omenili v našem povzetku, je InMotion resnično dober, vendar pride po ceni in ne bi gostovali v Kanadi, kar vpliva na splošno hitrost vašega spletnega mesta. Toplo priporočamo, da si ogledate GreenGeeks, poglejte naš pregled.

Pregled povzetka Matthew RogersReview Date 2019-11-17Reviewed InMotion HostingAuthor Rating 41zvezd1zvezd1zvezd1zvezdsivaIme izdelka InMotion HostingPrice
6,39 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author