Pregled gostovanja A2 – eden najboljših kanadskih spletnih gostiteljev

Pokrajina računalništva v oblaku je kraj gneče. Kamor koli pogledate, se pojavi novo podjetje in ponudi gostovanje vašega spletnega mesta z nižjimi stroški, vendar z večjimi hitrostmi in večjo zanesljivostjo…. Vprašanje je, ali jim lahko zaupate?

Tako smo prišli – preživeli smo zadnje leto in dobršen del leta 2017, analizirali spletne gostitelje z različnih lokacij po celotni Kanadi. Podatke smo združili in zbrali rezultate, da smo izbrali svoje najljubše. Eden izmed naših najprimernejših krajev je malo gostovalsko podjetje, imenovano A2 Hosting, ki nima velikega ugleda, vendar kljub temu ponuja veliko vrednost za denar.

a2 logotip gostovanja

Gostovanje z A2 dejansko že dolgo obstaja. Podjetje je ustanovil leta 2001 generalni direktor Bryan Muthig, nekdanji Unix SysAdmin. To se je vrnilo v zgodnjih dneh interneta in od takrat ostaja neodvisno podjetje. Nastala je kot hobi projekt enega samega sistemskega skrbnika in je zdaj prerasla v močno zmogljivo rešitev za gostovanje za stranke vseh velikosti.

Platforma A2 Gostovanje deluje na naboru treh velikih podatkovnih centrov, ki se nahajajo v Michiganu, Amsterdamu in Singapurju. Glede na bližino Kanade smo glavnino testiranja izvedli prek podatkovnega centra v Michiganu.

Začeli smo več kot 50 spletnih projektov na infrastrukturi gostovanja A2, da bi lahko izvajali in merili teste za ta pregled A2.

Kako hitro je gostovanje A2?

gepar super nagnjenTega ne zanikajo A2 gostovanje ponuja nekatere najhitrejše hitrosti na internetu danes.

Glede na njihovo spletno mesto je povprečna zmogljivost njihove platforme do 17,6-krat hitreje kot pri njihovih najboljših tekmecih. Preverjanje, da je natančna trditev zahtevna, smo pa v testih, ki jih je izvedel Hosting Canada, ocenili, da je uspešnost A2 Hosting neverjetno hitra.

Kar zadeva pridobitev prepoznavnosti na internetu, bodisi za male bloge ali spletna mesta za mala podjetja, je hitrost morda najbolj kritičen dejavnik. Če se vaše spletne strani ne naložijo dovolj hitro, bodo obiskovalci nagnjeni, da zaprejo zavihek brskalnika in se premaknejo na drugo možnost. Vzdrževanje visokih zmogljivosti v vašem sistemu vam bo zagotavljalo, da bodo uporabniki zadovoljni.

Kot smo že omenili, so bili naši hitrostni testi z A2 gostovanjem v primerjavi z drugimi konkurenti precej uspešni. Pri izvajanju novih spletnih projektov prek njihovega podatkovnega centra v Michiganu, povprečni odzivni čas je prišel pri streli 222 ms.

Ta meri natančen čas, ki ga strežnik potrebuje za sprejem zahteve od uporabnikovega brskalnika in pošlje uporabniku zahtevano vsebino HTML. Tako hitre hitrosti A2 gostovanje uvrščajo v isto kategorijo najboljših storitev spletnega gostovanja, kot so ostali naši najboljši kraji.

Najboljše od tega, da so bili odzivni časi A2 Hosting odzivni časi dosledni na vseh naših testiranjih, vključno z glavnimi kanadskimi mesti Montreal, Toronto, Vancouver in Winnipeg.

Lahko vidite sledenje v živo tukaj. Preberite več o našem Tu je 4-stopenjski raziskovalni postopek

Kako je gostovanje A2 tako hitro?

Morda se sprašujete, kaj natančno pomenijo naši rezultati hitrostnih testov in kako lahko A2 Hosting skoči tako daleč pred toliko konkurentov, še posebej če upoštevamo, da so še vedno razmeroma majhni.

Odgovor je v arhitekturi njihove platforme, ki izkorišča učinkovitost, ki neposredno koristi njihovim strankam.

Najprej obstaja koncept Skupna sredstva za gostovanje. Vsa podjetja v oblaku imajo v lasti ali najemajo prostor z ogromnimi podatkovnimi centri, znotraj teh lokacij pa so fizični kosi strojne opreme, kot so CPU, trdi diski in mrežna oprema. Skupaj tvorijo platformo, ki jo je mogoče razdeliti na različne entitete, znane kot virtualni stroji.

Ko se kot kupec v oblaku odločite, da boste gostovali pri spletnem projektu pri ponudniku, dejansko najamete računalniško napajanje pri enem od teh virtualnih strojev. To pomeni, da bodo vaši podatki dejansko poleg drugih informacij v lasti posameznikov ali podjetij.

S prisilitvijo strank k skupni rabi teh virov v oblaku lahko ponudnik prihrani denar zase, hkrati pa tvega zmanjšano zmogljivost in zanesljivost za svoje stranke. V primeru A2 gostovanja ne režejo vogalov, ko gre za skupne vire gostovanja.

Namesto da bi podatke združili čim več na isto strojno opremo, ohranjajo nizko razmerje med strežniki in kupci. To pomeni, da je vaš virtualni stroj v skupni rabi med manj ljudmi in ohranja več računalniške in omrežne moči zase. Zato družba trdi, da je 20-krat hitrejša od drugih možnosti gostovanja.

Poleg tega A2 gostovanje uporablja najnovejšo tehnologijo za distribucijo vsebine (CDN) in moč predpomnjenja. To pomeni, da lahko A2 gostovanje vzpostavi mrežo med njihovimi tremi podatkovnimi centri v ZDA, Evropi in Aziji, da bi čim hitreje oskrbeli svoje stranke..

Ko izvajamo lastne teste znotraj kanadske meje, se logično povežemo s strežniki A2 gostovanja v Michiganu, saj so nam po fizični bližini najbližje.

Ker pa želite, da je vaše spletno mesto hitro kjer koli po svetu, A2 gostovanje bo spremljalo, kje se nahajajo vaši obiskovalci, in jih povezalo z najbližjim podatkovnim centrom ter tako zagotovilo, da se spletna stran naloži čim hitreje.

S predpomnjenjem prihranite čas tudi pri delu v oblačnem okolju. Če se podatki na vašem spletnem mestu nenehno spreminjajo ali posodabljajo, lahko A2 gostovanje uporabi predpomnjenje in obiskovalce rutinsko pošlje v shranjeno kopijo vaše vsebine. Redno, z virtualnim strojem bodo preverili, ali je treba nove podatke prikazati ali spremeniti.

Naši zgodovinski podatki o uspešnosti A2 gostovanja so že nekaj mesecev, povprečni časi nalaganja strani od leta 2018 pa lahko najdete spodaj:

 • Srednja majska hitrost: 209 ms
 • April povprečna hitrost: 218ms
 • Marčna povprečna hitrost: 199 ms
 • Februarska povprečna hitrost: 211ms
 • Januarska povprečna hitrost: 224ms
 • Decembrska povprečna hitrost: 276 ms

Na splošno zelo močan nastop. Več informacij najdete tudi na naši raziskovalni strani.

Hitrost je ključnega pomena za podjetje, ki gosti spletno gostovanje, vendar izgubi svojo vrednost kot prodajna funkcija, če platforma ni stalno stabilna. O tem, o čemer govorimo, je ideja o podaljšanju.

Uptime se uporablja za opis odstotka časa, ko je spletno mesto na voljo in deluje za zunanje obiskovalce. Nasprotno se imenuje izpad, ki meri, koliko časa je spletno mesto nedosegljivo in nedosegljivo.

Če je vaše spletno mesto vezano na vaše podjetje ali drugo strokovno prizadevanje, bi vam moralo delo nadgraditi veliko. Tudi minut izpadi lahko zelo drago in škodijo vašemu ugledu med uporabniki in obiskovalci. S hitrostmi današnjega modernega interneta imajo ljudje malo potrpljenja do počasnih ali neodzivnih spletnih mest.

Ali torej lahko računate na A2 gostovanje, ko gre za stabilnost in zanesljivost? Gostovanje v Kanadi pravi, da na podlagi mesečnih testiranj v ameriškem podatkovnem centru. Počasi se izračunajo kot odstotek razpoložljivih ur, deljen s skupnimi urami. Noben strežnik ne more realno pridobiti 100-odstotnega časa delovanja, toda stopnje nad 99% kažejo na močno delovanje.

Naši testi A2 gostovanja so v povprečju znašali 99,8%, kar pomeni, da so bili njihovi strežniki manjši ali pa niso bili na voljo le .2% časa. To znaša le 17,5 ure v celotnem letu. To pomeni, da se A2 glede na produktivnost primerja z drugimi najboljšimi možnostmi, kot sta Bluehost in HostGator.

Tu so zgodovinski podatki o uspešnosti uspešnosti A2 gostovanja:

 • Nadaljevanje: 99,9%
 • Aprilski čas: 99,9%
 • Nadaljevanje marca: 99,98%
 • Nadaljevanje februarja: 99,96%
 • Januarsko podaljšanje: 99,99%
 • Nadaljevanje decembra: 98,92%

Kot vidite, so strežniki A2 Gostovanja zanesljivi skozi celo leto, tudi skozi grobo kanadsko zimo. Ko berete to, sledimo vsem našim najboljšim ponudbam gostovanja glede na produktivnost, podatki pa so vam na voljo, če želite to preveriti..

Pregled podpore gostovanju A2

Večina gostujočih podjetij nudi plačilnim strankam določeno raven tehnične podpore, vendar se lahko zelo razlikujejo in so pogosto precej manj obljudeni. Vse več ponudnikov se za odgovore na vprašanja namesto na dejanske ljudi zanaša na baze znanja in besedilne bote.

Gostovanje A2 je sicer drugače, saj nudijo pomoč v živo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. S predstavniki se lahko obrnete neposredno po telefonu ali v spletnem klepetu. Vprašanja sprejemajo tudi po e-pošti, ki se neposredno vnesejo v njihov sistem za vozovnice za podporo. Tu je posnetek zaslona, ​​kako izgleda njihov klepetalni sistem:

a2 gostovanje klepeta podpora2

A2 gostovanje svojim strankam ponuja tudi številne dodatne funkcije, s katerimi bo vaše spletno mesto še boljše in bolj varno. Vse so brezplačne in imajo katero koli od možnosti načrta A2 gostovanje. Menite, da je to še ena spodbuda za odstranjevanje trenutnega spletnega gostitelja in preklop.

Za začetek dajo svoje stranke brezplačno varnost in preprečevanje kramp, in to je še posebej pomembno, če uporabljate veliko spletnih vtičnikov ali želite gostiti WordPress spletno mesto. Za stalno spremljanje varnosti vašega računa in preprečevanje vsiljivcev uporabljajo sistem, imenovan »HackScan Protection«.

Skupaj s tem dobi tudi brezplačno potrdilo SSL, s katerim bodo vse povezave med strežniki A2 Hosting in vašimi uporabniki v celoti šifrirane. SSL certifikati lahko podjetja vsako leto stanejo, vendar A2 gostovanje uporablja sistem Let’s Encrypt in vam omogoča, da vam vse to brezplačno. Imeti potrdilo SSL je ključnega pomena za vsako majhno podjetje, ki načrtuje prodajo prek interneta ali shranjuje zasebne podatke uporabnika.

Verjetno imate spletno mesto, ki že gostuje drugje, vendar ga želite premakniti na boljšo platformo, kot je ponudba A2 gostovanja. Brez problema, ker A2 gostovanje ponuja brezplačno pomoč pri migraciji da se vse datoteke in spletna konfiguracija premaknejo na njihove strežnike. Poleg tega bodo vklopili samodejne varnostne kopije, da zmanjšajo tveganje in vam pomagajo, da si opomore od izgube podatkov.

Paketi za gostovanje A2 – kateri je pravi za vas?

V povprečju so cene A2 gostovanja nekoliko višje od cen, ki jih boste našli pri drugih podjetjih.

A verjamemo, da se splača – ponujajo dobro vrednost za denar, še posebej, ker lahko izbirate med paketi in izberete načrt, ki najbolje ustreza vašemu proračunu.

Tu je pregled njihovih paketnih cen:

A2 gostovanje ponuja tri vrste načrta: Lite, Swift in Turbo. Načrt Lite je dober za majhne projekte ali hobi spletne strani, saj deluje z eno samo domeno in vključuje omejeno uporabo baze podatkov in e-pošte.

Z nadgradnjo na možnost Swift dobite neomejene zbirke podatkov in lahko upravljate ne glede na to, koliko e-poštnih računov želite s svojimi domenami. Načrt Turbo je namenjen malim podjetjem, saj vključuje pospeševalnik spletnega mesta, s pomočjo katerega bodo vaše domene do 20-krat hitrejše.

Gostovanje A2 ima možnosti gostovanja v virtualnem zasebnem strežniku (VPS). Z naročnino VPS boste na virtualizirani platformi dobili popoln dostop do celotnega računalniškega okolja. To je lahko ključnega pomena za večja podjetja, ki morajo zagnati svojo programsko opremo in izvesti zapletene spremembe konfiguracije za svoje spletne projekte.

Upoštevajte, da A2 gostovanje ponuja 30-dnevno, brez težav, polno povračilo:

»Če je prek spleta poslana zahteva za takojšnjo preklic v prvih 30 dneh, bo izdano celotno povračilo. “

To je, če sem iskren, v gostiteljskem prostoru neznan, kar je znano po zahrbtnih ponovnih računih in poskušanju kupcev zadržati “na kljuki”.

Kako se prijaviti za A2 gostovanje

Kanadski kupci lahko odprejo račun A2 gostovanja neposredno na svojem spletnem mestu. Postopek prijave je dokaj enostaven, brez skritih pristojbin ali drugih trikov. Prav tako podpirajo vrsto mesečnih možnosti plačila, vključno s kreditno kartico, PayPal, denarnim nakazilom ali bančnim nakazilom.

A2 gostovanje pogosto izvaja tudi posebne ponudbe ali prodajo, ki jih lahko mesečno zaklenete za celo leto.

Ko je odprt vaš račun A2 gostovanje, lahko nov projekt zaženete z enim klikom. Če želite prenesti podatke z druge platforme, vam bodo pri tem pomagali, lahko pa začnete iz nič in uporabite njihova orodja za spletno oblikovanje.

A2 gostovanje jamči, da bo vaše spletno mesto na voljo z več kot 99% uptime, in če niste zadovoljni ali če ne dosežejo te številke, lahko dobite denar.

Če povzamem stvari, smo ugotovili, da je A2 Hosting kakovostno podjetje ki ponuja zanesljive, močne zmogljivosti in podporo.

Kar zadeva izbiro spletnega gostitelja, smo ugotovili, da so odlična izbira za kanadske uporabnike, ne glede na to, kje se nahajate v državi.

Pogosta vprašanja

Kdo je lastnik A2 gostovanja?

Podjetje je v lasti Bryana Muthig-a. Podjetje je ustanovil leta 2001 kot Iniquinet.

Kje se nahaja A2 gostovanje?

Obstajajo strežniki v Michiganu, Arizoni, Amsterdamu in Singapurju.

Kakšna je razlika med Linuxom in Windows gostovanjem?

Vse pomeni, kateri operacijski sistem deluje na strežnikih, ki jih podjetje uporablja. Linux je najbolj priljubljen na strežnikih, zato ima več funkcij in večina spletnih oblikovalcev raje spletno gostovanje na osnovi Linuxa. Edini čas, ki bi ga imel Windows smisel, je, če obstajajo posebne aplikacije za Windows, ki jih je treba uporabiti.

Kako naj vem, kdo gostuje spletno mesto?

Na internetu obstajajo določena orodja, ki vam lahko pomagajo, na primer Hosting Checker.

Lahko vam je tudi všeč:

 • Best Builder spletnih strani

Reference in sliki:

 • Offreee.com
 • Vendasta.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author