Najboljši WordPress gostovanje za Kanado

Kot digitalna agencija, ki ima veliko aktivnih računov gostovanja (imamo veliko stranskih projektov in radi eksperimentiramo z različnimi gostitelji), imamo kar dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje dobrega gostitelja WordPressa. Kakovost vašega ponudnika spletnega gostovanja lahko močno vpliva na vaš potencialni uspeh.

Vzemimo za primer hitrost spletnega mesta, ali ste vedeli, da zakasnitev za 1 sekundo pomeni, da se bo število strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo za vsako sekundo, ki jo vaše spletno mesto še vedno nalaga … zato je spodoben splet gostitelj je ključnega pomena!

To so naša najboljša gostujoča podjetja WordPress za Kanado, resnično kakovostno gostovanje WP, ki vam ne zaračunava sveta.

Stranska opomba: Naš # 1 ima začasen popust v teku, primite ga, dokler traja!

Nekaj ​​blagovnih znamk / spletnih mest, ki povezujejo na našo vsebino:

Predstavljeno na spletnih mestih

Poznamo svoje stvari, majhen vzorec naših številnih pričevanj:

Tom je strasten in hitro razume potrebe svojih strank. Resnično cenim njegovo pripravljenost za deljenje znanja in me spretnost pri uporabi mojega povsem novega spletnega mesta. Hvala Tom!

Sally Mac
Tabele vsebine

MangoMatter je tako enostavno oblikoval našo trenutno spletno stran. Tom je bil od prvega posvetovanja do zaključka osebno vključen in je še vedno na voljo za morebitne potegne, ki bodo morda potrebni!

Demitrios Lecatsas
Sveži lasje

Tom smo izbrali za oblikovanje naše spletne strani, ker nam je bil všeč slog drugih spletnih strani, ki jih je oblikoval. Celoten postopek je bil brez stresa. Tom je bil tako koristen in nobena naša večkratna prošnja ni povzročala preveč težav. S Tomom je užitek sodelovati. Všeč nam je spletna stran, ki jo je naredil za nas, je tako enostavna za uporabo in izgleda fantastično.

Carl Olive
Pomlad!

Naša izkušnja z Mango Matter je bila fantastična! S Tomom je zelo enostavno sodelovati, pozitiven, učinkovit in očitno sijajen pri tem, kar počne. Zelo priporočljivo.

Lucy Reeves
Sredstva s tem

Tom je angažiral, da je razvil novo spletno stran podjetja in bil navdušen nad rezultatom. Ni bil sposoben samo predstaviti našega povzetka, ampak je dal tudi nekaj odličnih idej, o katerih nikoli ne bi pomislili. Najboljše od vsega je, da je Tom velikodušen s svojim časom in še naprej na voljo za svetovanje in podporo.

Neil Mackenzie
Enventiven

Kakšna lahka in gladka izkušnja je sodelovala z MangoMatter! Tom je natančno razumel, za kaj nas čaka, in nad končnim izdelkom smo izjemno navdušeni. V prihodnosti ne bi okleval, da bi spet izbral MangoMatter.

Tyson King
Rešitelj / Plumbrite rešitve

Tom iz MangoMatter je bil zelo koristen, strokovno in veliko podporo pri vzpostavljanju moje spletne strani, je bogato znanje in zelo učinkovit. Ne priporočam, da bi priporočil MangoMatter in sem to že storil.

Michelle Watson
iFix

“Razumemo, da je iskanje dostojnega gostitelja programa WordPress lahko nekoliko težavno, saj lahko vse različne funkcije, vrste gostovanja in (včasih nejasne) cene strukture, ki jih gostijo ponudniki, vržejo na vas.

Da bi olajšali iskanje in prihranili nekaj časa, smo analizirali in ocenili gostitelje, s katerimi delamo (ali smo delali), s čimer smo dobili 10 naših najboljših WordPress gostiteljev. Trudimo se in ga sproti posodabljamo, saj se spreminjajo funkcije gostovanja in cene. Če se boste zmotili, nas ne kontaktirajte. “

Matthew RogersMatthew Rogers
Gostovalni urednik

Best WordPress gostovanje Kanada – Ocene maj 2020

1. WHC.ca

Spletna stran: whc.ca
Cena:
3,89 USD (CAD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

S podatkovnimi centri na vzhodni in zahodni obali so glavni vir za lokalno gostovanje WordPress-a. WHC obstaja že od leta 2003 in so neverjetno zanesljivi.

WHC poleg gostovanja in domen ponuja načrte za trženje SEO in e-pošte, ki jih lahko preizkusite z brezplačnimi preskusi.

Ponujajo 24/7 dvojezično (!!) podporo prek e-pošte, telefona in klepeta & vključujejo neomejen prostor na disku. + Dejansko zaračunajo v CAD, yay!

Njihov najcenejši načrt se začne šele CAD 3,89 / mesec (nižje od 5,99 USD).

Prednosti:

 • HQ + strežniki v Kanadi
 • Neomejen prostor na disku
 • Velike hitrosti!
 • Dvojezična podpora 24/7

2. SiteGround

Spletna stran: www.siteground.com
Cena:
3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip SiteGround

SiteGround je mamut na svetovni sceni WordPress, so eden redkih gostiteljev, ki jih WordPress uradno priporoča. Medtem ko so njihovi strežniki vrhunski (in globalni), jih v Kanadi žal nimajo (čeprav za rešitev te težave lahko uporabite samo CDN, kot je CloudFlare). Pri njih so nam resnično všeč njihovi sistemi po meri, ki temeljijo na hitrosti in varnosti. Za hitrost imajo celo vtičnik za WordPress po meri, imenovan SuperCacher, da dosežejo največjo zmogljivost.

Njihov zadnji del je zelo enostaven za uporabo, poleg tega pa imajo na voljo veliko podpornih možnosti, če potrebujete kakšno pomoč ob tej poti (kot so baza znanja, vadnice, klepet v živo, telefon in podpora za vozovnice).

Priporočamo jih tudi za WordPress, WordPress (kar je precej redko! Seveda se lahko spopadejo s katerim koli CMS-om, ki ga vržete nanje).

SiteGround ima 3 načrte gostovanja, njihov najbolj dostopen načrt se začne pri 3,95 USD / mesečno (67% nižja od običajne cene)!

Prednosti:

 • Brezplačni SSL
 • Priporoča WordPress
 • Visoko zmogljivi strežniki
 • Lahko razširljiv

3. GreenGeeks

Spletna stran: www.greengeeks.com
Cena:
2,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip GreenGeeks

GreenGeeks je še en zmagovalec v naših knjigah. Ne le, da so v Kanadi resnično uspešni, saj imajo tukaj podatkovni center. So tudi zelo prijazni do okolja, saj svojo vetrno energijo 3-krat trikrat vrnejo v omrežje s pomočjo vetrne energije!

Ponujajo tudi podporo 24/7, neomejen prostor na disku in celo imajo posebne WordPress načrte za gostovanje. Zelo so nam všeč tudi vsi brezplačniki, ki so priloženi vsakemu paketu, na primer brezplačno ime domene, selitev spletnega mesta, SSL potrdila in še več.

Kar zadeva hitrost, poleg globalnih podatkovnih centrov uporabljajo tudi SSD-je v kombinaciji z LiteSpeed ​​in njihovo prilagojeno tehnologijo, imenovano PowerCacher, da dosežejo največjo zmogljivost, je zelo impresivno.

K temu dodajte 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni.

Njihov najcenejši načrt se začne šele 2,95 USD na mesec (manj od 9,95 USD).

Prednosti:

 • Super zelena!
 • Neomejen prostor na disku
 • 24/7 podpora

4. HostUpon

Spletna stran: hostupon.ca
Cena:
2,96 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip HostUpon

HostUpon je kanadski, kot lahko dobite, z dobro optimiziranim podatkovnim centrom v Torontu, lokalno prodajo in podporo, njihova zavzetost za zadovoljstvo strank je impresivna.

Imajo tudi posebne načrte gostovanja za WordPress z neomejenim diskovnim prostorom, brezplačnimi prenosi WordPress s starih gostiteljev, brezplačnim domenskim imenom in podporo 24/7 WP. V primeru, da je vaš ciljni trg v ZDA, imajo tam tudi 3 strežnike.

Ponujajo 3 pakete gostovanja, njihov najcenejši načrt pa se začne šele 2,96 USD / mesečno (7,95 USD / mesec).

Prednosti:

 • Neomejen prostor na disku
 • Podporna in prodajna skupina s sedežem v Kanadi
 • Brezplačno ime domene

5. WP motor

Spletna stran: wpengine.com
Cena:
35 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip WP Engine

WP Engine je vodilni na tržišču, ko gre za upravljano gostovanje WordPress-a (da ga ne bomo zamenjali s skupnim gostovanjem, ki podpira WordPress, o čemer smo do zdaj govorili). Upravljani gostitelji so običajno dražji, ker – kot že ime pove – upravljate veliko več kot le gostovanje spletnega mesta. Vse v njihovem strežniku je optimizirano za WordPress in samo WordPress.

Njihova podpora za 24/7 je očitno specializirana za WordPress, ki jim omogoča, da odpravijo kakršno koli težavo brez težav. Poleg tega skrbijo tudi za kakršne koli posodobitve za jedro programa WordPress, tako da vam ni treba skrbeti. Ko gre za večjo posodobitev, spletno mesto najprej preizkusijo pred posodabljanjem, da se prepričajo, da se nič ne zlomi, vrhunska storitev. Imajo tudi sprotno odkrivanje groženj v realnem času, aktivno blokirajo DDOS napade in bodo celotno spletno mesto popravili brezplačno, če bo vdrl …

Vse zgoraj navedeno več kot upravičuje cenovno ceno! Zanima nas mir in lahko prihrani proračun?

Njihov najcenejši načrt se začne pri 35 USD na mesec.

Prednosti:

 • Visoko zmogljivi strežniki
 • Visoko specializirana podpora
 • Visokozmogljivo

Slabosti:

 • Draga

6. HostGator

Spletna stran: www.hostgator.com
Cena:
5,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip HostGator

HostGator je zelo star, veteran v gostiteljskem prostoru, dejansko je v lasti podjetja z imenom EIG, ki ima tudi številne druge gostovalne znamke, kot je BlueHost. Če živite v ZDA, je v redu, če živite v Kanadi, verjetno ni v redu, vendar bi delo lahko opravili, če želite, da to storijo (morda z uporabo nečesa CDN, kot je CloudFlare).

Imajo posebne WP načrte gostovanja, ki omogočajo 100k obiskovalcem na najcenejšem načrtu. Ti paketi so popolnoma optimizirani za WordPress in to resnično vpliva. Eden od pozitivnih vidikov HostGatorja je njihova raznolikost v podpornih možnostih, vse od običajnega klepeta v živo, telefona in podpornih vozovnic, do video vadnic in baze znanja.

Prednosti:

 • Poceni
 • Dobro razmerje med stroški in vrednostjo

Slabosti:

 • V Kanadi ni strežnikov
 • Na splošno manj kakovostne storitve

7. Gostovanje InMotion

Spletna stran: www.inmotionhosting.com
Cena:
7,26 USD (USD)
Prostor na disku: 40 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

InMotion Hosting logotip

InMotion gostovanje je znano po rešitvah za poslovno gostovanje, saj so v primerjavi s podporo in kakovosti korak nad običajnim spletnim gostiteljem. Imajo tudi WordPress posebne gostovalne načrte, ki so nekoliko dražji, vendar ponujajo 40 GB in do 20 tisoč mesečnih obiskovalcev.

Vendar tako kot HostGator v Kanadi nimajo nobenega strežnika, zato vam, če želite izkoristiti njihove načrte, vsekakor priporočamo, da omogočite CDN za čim večje hitrosti iz Kanade. Všeč nam je, da imajo poleg običajnih možnosti podpore tudi skupino forumov, ki temelji na skupnosti, kjer lahko člani odgovarjajo na vprašanja drugih. Podpora je bila vedno ena od njihovih močnih oblek, zato je verjetno ne boste potrebovali.

Prednosti:

 • Kakovostne storitve
 • Velika podpora

Slabosti:

 • V Kanadi ni strežnikov

8. Oblaki

Spletna stran: www.cloudways.com
Cena:
10 USD (USD)
Prostor na disku: 25 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip Cloudways

Cloudways, kot že ime pove, je vse v oblačnem gostovanju. Uporabljajo podatkovne centre drugih ponudnikov in vam omogočajo, da v njih umestite in upravljate aplikacije. Njihovi partnerji so Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch in Google Cloud Platform.

Čeprav CloudWays ni specifičen za WordPress, ponuja nekaj ekskluzivnih funkcij WP, kot je prilagojen vtičnik za predpomnjenje in zelo dobro optimizirane strežniške naloge. Eden od njihovih partnerjev ima tudi strežnik v Kanadi, zato hitrost ne bo težava.

Osupljiva stvar Cloudways je njihova razširljivost, zelo neopazna je. Stvari naredijo nekoliko drugače kot pri običajnem ponudniku gostovanja, tako da je tam majhna krivulja učenja … vendar se splača. Tudi njihova podpora je vrhunska in zelo odzivna.

Prednosti:

 • Super razširljiv
 • Več ponudnikov

Slabosti:

 • Tad dražja

9. Dreamhost

Spletna stran: www.dreamhost.com
Cena:
2,59 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

DreamHost logotip

DreamHost bi bil še ena odlična možnost, če bi živeli v ZDA (vendar lahko spet omogočite CDN in jih po želji še vedno uporabljate). Obstajajo že več let in imajo velik ugled, tako glede kakovosti storitev kot podpore (ki je ne oddajajo zunanjim izvajalcem).

Imajo več specifičnih načrtov za WordPress, od načrtov skupnega gostovanja do upravljanih načrtov WP, ki jih imenujejo DreamPress. Obe vrsti delujeta, vendar DreamPress torto prevzame z nekaj dodatnimi funkcijami WP. Njihov osnovni WordPress načrt vključuje neomejen prostor na disku, gostovanje SSD-ja in celo 97-dnevno garancijo vračila denarja.

Prednosti:

 • Kakovostne storitve
 • Interna podpora

Slabosti:

 • V Kanadi ni strežnikov

10. Bluehost

Spletna stran: www.bluehost.com
Cena:
3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip Bluehosta

Medtem ko BlueHost ni imel odlične vožnje, odkar jih je EIG kupil, so se počasi unovčili z boljšo podporo in spodobnimi načrti, usmerjenimi v WordPress, ki ponujajo večjo uspešnost.

Njihovi načrti za WP vključujejo samodejne posodobitve programa WordPress, priročno uprizoritveno okolje in takojšnjo namestitev programa WordPress, ko se prijavite v enega od njihovih načrtov. Tam ponujajo tudi podporo 24/7 z različnimi možnostmi. Imate 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni z njihovimi storitvami

Prednosti:

 • Konkurenčne cene
 • Dostojan za WordPress spletna mesta

Slabosti:

 • V Kanadi ni strežnikov

Kako najti dobrega gostitelja za WordPress

Kanadski telefon za spletno gostovanje

Ko šele začnete in si morda želite izdelovati spletno mesto iz nič, veliko ljudi išče kanadski spletni gostitelj, ki je poceni in opravi delo, vendar ni preveč zapleteno, da bi ga lahko upravljali brez dodatna pomoč. Če ne nameravate zagnati zelo prilagojene in zapletene spletne aplikacije ali platforme, temveč svoje običajno poslovno spletno mesto, blog, trgovino za e-trgovino itd … Kar zadeva CMS, je WordPress pot.

Zagon je preprost in brezplačen za uporabo, čeprav veliko ljudi morda ne ve, ali spletno mesto, ki ga poskušajo izdelati, jamči za uporabo Upravljanega WordPress Hosting (draga vrsta) ali bolj splošno gostovanje, ki podpira WordPress (kar običajno priporočamo). V tem članku želimo razložiti WordPress in WordPress gostovanje ter pokazati, kaj iskati v najboljših gostiteljih WordPressa, ki jih Kanada ponuja. Če ste v drugi državi, imamo tudi naslednje zgornje primerjave gostovanj WP. najboljši WordPress gosti Avstralijo in najboljše spletno gostovanje v WordPressu v Veliki Britaniji.

Pojasnila WordPress

WordPress je CMS (trenutno napaja več kot 25% celotnega interneta), ki ga lahko namestite na večino spletnih gostiteljev. Večina gostiteljev programa WordPress ponuja namestitev programske opreme z enim klikom. Kot večina odprtokodne programske opreme je tudi WordPress brezplačen za splošno populacijo. Na splošno gre za platformo za gradnjo spletnih strani za mala in srednje velika podjetja, bloge, trgovine za e-trgovino in celo forume, saj je tako enostavno uporabljati in graditi / oblikovati spletna mesta z.

Kaj je WordPress gostovanje?

WordPress gostovanje je izraz, ki se uporablja za opis katerega koli ponudnika spletnega gostovanja, ki podpira WordPress. Različni spletni gostitelji lahko seveda ponujajo različne vrste gostovanja, od skupnega, do vps, namenskega gostovanja in gostovanja v oblaku. Vse je odvisno od stopnje strokovnega znanja in posebnih potreb, ki jih ima oseba pri vzpostavitvi svojega spletnega mesta.

Pri izbiri gostitelja WordPress se najpogosteje uporablja skupno gostovanje (ali poceni gostovanje WordPress-a :)). Ta vrsta gostovanja omogoča, da različna spletna mesta delijo en sam strežnik, kar močno zniža stroške. Čeprav obstajajo nekatere pomanjkljivosti tovrstnega gostovanja, je še vedno v večini, kako gre za to, kako uporabniki WordPressa shranjujejo podatke o svojih spletnih mestih.

Poceni gostovanje WordPress – prednosti in slabosti

Prednosti:

 • Enostaven za namestitev in uporabniku prijazen
 • Poceni
 • Mnogi gostitelji ponujajo neomejene domene, e-poštna sporočila, promet na spletnem mestu in shrambo
 • Bolj prilagodljiv

Slabosti:

 • Morda je zgornja meja neomejenih funkcij gostovanja WordPress
 • Viri se delijo z drugimi spletnimi mesti
 • Druga spletna mesta na strežniku lahko upočasnijo vaše spletno mesto

Funkcije, ki jih je treba iskati pri kanadskih gostiteljih WordPressa

ustvarjanje spletnih straniZdaj ko razumemo, kaj je WordPress in kako deluje, lahko vidimo samo tisto, zaradi česar nekateri WordPress gostitelji izstopajo od drugih.

Na spletu je na voljo veliko podjetij za gostovanje WordPress-a. Mnogi od njih ponujajo funkcije, ki jih morda potrebujete in potrebujete, nekatere, ki jih ne potrebujete, in nekatere, ki lahko negativno vplivajo na vaše spletno mesto in na to, kako ga lahko zgradite.

Pomembno je, da seznam omejite na nekaj pomembnih funkcij, tako da je enostavno opaziti, kateri gostitelji so dobri in kateri gostitelji niso vredni vašega časa. Tukaj je nekaj funkcij, ki jih želite iskati v najboljših gostiteljih programa WordPress:

Gostovanje domen

Na splošno morate pri izbiri gostitelja WordPress najti takšnega, ki lahko registrira tudi imena domen. Tako je vaša domena hosting + v istem podjetju, zato je podpora veliko lažja.

Gostovanje blogov

Veliko ljudi, ki gledajo v gostitelje WordPressa, gravitirajo k svojim funkcijam spletnega dnevnika, zato je razlog, da bodo najboljši gostitelji WordPressa imeli funkcije, ki blogerjem olajšajo prenos in začetek uporabe WordPressa brez odlašanja.

Ponudniki spletnega gostovanja bi morali imeti za WordPress možnost namestitve z enim klikom.

E-poštni računi

S prilagojeno domeno pride tudi potreba po osebnem e-poštnem sporočilu. Najboljši gostitelji e-poštnih sporočil WordPress bodo dovolili neomejeno količino e-poštnih računov, tako da lahko vi in ​​celotna ekipa sodelujete v komunikaciji s prilagojenimi imeni domen.

Te e-poštne račune lahko nastavite prek nadzorne plošče računalnika in jih lahko povežete s poslovnimi aplikacijami.

Pasovna širina in prostor na disku

Druga funkcija, ki jo je treba iskati v svojem gostitelju WordPress, so neomejene funkcije, kot so e-pošta, shramba, domene, pasovna širina ipd. Čeprav se nekateri gostitelji ponašajo s temi neomejenimi funkcijami, lahko dejansko obstaja zgornja meja teh funkcij, ki lahko vpliva na način delovanja vašega spletnega mesta.

Tako vas bodo najbolj zanesljivi gostitelji opozorili, ko dosežete svoje meje in odprli dialog o možnostih za spreminjanje velikosti. To še posebej velja za pogoje shranjevanja vašega spletnega mesta in pasovno širino, ki jih je mogoče dokaj enostavno porabiti, če ne razumete svojih možnosti in omejitev.

WordPress gostovanje varnosti

SSL potrdilaKo ustvarite spletno mesto, želite, da je varno, zato hočete gostitelja, ki vam bo omogočil brezskrbnost, na katero si upate ob zagonu spletnega mesta, tako da veste, da nihče ne more spremeniti vaše vsebine ali vplivati ​​na vašo spletno mesto na kakršen koli način brez vašega dovoljenja.

Tako boste želeli gostitelja, ki ponuja nekaj splošnih vrednostnih papirjev, kot so posodobitve programske opreme, spremljanje, SSL certifikati brezplačno, zaščita DDoS, med drugimi osnovnimi varnostnimi taktikami. Vsaj gostitelj mora imeti možnost, da vašo WordPress programsko opremo posodablja.

Hitrost gostovanja

Najhitrejša podjetja, ki gostijo WordPress, uporabljajo CDN (kot tista, ki ponujajo upravljano gostovanje WordPress-a), ki omogoča, da se vsebina z vašega spletnega mesta dostavi na računalnik obiskovalcev spletnega mesta z najbližjega strežnika na njihovo lokacijo.

Posledica tega je krajši čas nalaganja in obiskovalcu omogoča boljše splošno doživetje. To je izjemno pomembna funkcija, še posebej, če imate spletno mesto za e-trgovino.

Vašim potencialnim strankam bo preprečil, da bi se razočarali in morda celo povečal prihodke.

Lokacija strežnika

Čeprav je lokacija strežnika pomembna, ni tako pomembna, kot je bila nekoč. Če uporabljate CDN, kot je CloudFlare, lokacija vašega podatkovnega centra ne bi smela biti velik dejavnik. Kljub temu je še vedno idealno imeti podatkovni center v Kanadi, če je to vaš ciljni trg.

Uptime strežnika

Obstajajo časi, ko bo strežnik šel čas. To je samo narava tehnologije. Vendar se želite izogniti gostitelju, ki ima nizko število strežnikov, saj lahko obiskovalci vaše spletne strani težko komunicirajo z vašim spletnim mestom, ko ga ni..

Torej, kar želite iskati pri gostitelju programa WordPress, je ta, ki ima 99,9-odstotno podaljšanje časa, tako da so možnosti, da katerikoli obiskovalec najde vaše spletno mesto, majhen..

Pomoč strankam

možnosti podporePri izbiri gostitelja to ni na vrhu seznama, vendar bi lahko pomenilo vso razliko, če niste vešči gradnje spletnega mesta in nenadoma imate težave s svojim spletnim mestom.

Če se lahko obrnete na neko osebo o tem, vam lahko pomaga razumeti, kaj se dogaja s strežnikom, na katerem temelji vaše spletno mesto, ali pa vam pomaga rešiti težavo, ki se pojavlja na vašem koncu.

Varnostne kopije sistema

Ker se strežniki lahko zrušijo in se zgodijo nesreče, je pomembno vedeti, ali lahko gostitelj ustvari varnostno kopijo e-pošte, baze podatkov in spletnega mesta. Kajti če se tragedija zgodi, boste lahko svoje spletno mesto postavili nazaj in zagnali prej, če se zgodi najhujše.

Torej, želite preveriti, ali ima domačin samodejno mesečno, tedensko ali dnevno varnostno kopiranje.

Pogosto zastavljena vprašanja

Katero gostovanje je najboljše za WordPress Linux ali Windows?

Čeprav je tehnično mogoče zagnati WordPress na gostovanju Windows, ga ne bi priporočali. Najboljše gostovalno okolje za izvajanje WordPressa je zagotovo Linux, velika večina namestitev WordPress pa deluje na Linux gostovanju (in je precej cenejša v primerjavi z gostovanjem Windows).

Ali lahko zgradim WordPress spletno mesto brez gostovanja?

Yup, WordPress.com lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta, oni poskrbijo za gostovanje za vas. In to lahko storite celo brezplačno, čeprav gre pri omejitvah glede oblikovanja in trženja blagovnih znamk (kot ni profesionalnega URL-ja, bi imeli URL poddomene, kot je vašite.wordpress.com). Njihovi plačani načrti pa ponujajo več prilagodljivosti. Drug način za izdelavo spletnega mesta WordPress brez gostovanja je dejansko gostovanje v svojem računalniku z uporabo WAMP, vendar je za to potreben bolj poglobljen vodnik.

Ali lahko WordPress uporabljam brezplačno?

Čeprav je WordPress sam v resnici brezplačen, boste vseeno morali plačati za ime domene in gostovanje. Če želite spletno mesto WordPress zgraditi brezplačno, bi morali uporabiti WordPress.com (da ga ne bi zamenjali z WordPress.org, ki je polna različica WP-ja za uporabo s ponudniki gostovanja drugih proizvajalcev), ki ima brezplačno načrt.

Kaj je najhitrejše gostovanje v WordPressu?

Po našem mnenju najhitrejše storitve gostovanja WordPress običajno upravljajo ponudniki gostovanja WordPress, kot sta Kinsta ali Pressidium. So zelo hitri in se osredotočajo le na gostovanje spletnih mest WordPress, vendar prihaja do višjih stroškov.

Koliko stane gostovanje spletnega mesta WordPress?

Koliko bo stalo vaše gostovanje za gostovanje spletnega mesta WordPress, je odvisno od vaših potreb ali natančneje od potreb vaših spletnih mest. Če želite gostiti spletno mesto ali blog malega podjetja, se lahko udeležite skupnega gostovanja, ki v povprečju stane približno 5 USD na mesec. Če morate gostiti spletno mesto ali forum za e-trgovino, boste morda morali poiskati upravljanega ponudnika gostovanja WordPress, ki se začne približno 30 USD na mesec.

Je WordPress enostaven za uporabo za začetnika?

WordPress je kot začetnik zelo enostaven za uporabo. Več kot 30% interneta poganja WordPress in to z dobrim razlogom. Je eno najlažjih orodij za izdelavo spletnih strani in ima veliko skupnosti, ki vam pomaga, če se zataknete. Na spletu je na voljo tudi veliko vadnic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author