Najboljši generatorji domen

vektor generatorja domenPrihodim s pravo ime domene lahko predstavlja velik izziv, saj ne morete ravno tako zavrteti domene kolesa sreče, da bi zagotovili razpoložljivost domene … ?

Vaše ime domene je treba preprosto zapomniti (in dejansko nekaj pomeni), hkrati pa opisati, kaj znamka počne ali prodaja.

Na žalost, tudi ko se lastniki podjetij izkažejo z zanimivim imenom, ki odraža njihovo blagovno znamko, je morda že v uporabi popolna domena, ki vas vrne takoj nazaj na risalno ploščo. Kar se je začelo kot zabaven projekt, se lahko hitro spremeni v nekaj frustrirajočega in stresnega.

?Na srečo so na voljo orodja, ki vam bodo pomagala izbrati najboljše ime domene. Ta orodja skrajšajo čas, ki je potreben za izbiro imena, in vam pomagajo ustvariti ime domene, ki že ni zajeto.

Še nimate imena domene? Zgrabite enega tukaj za poceni:

 • HostGator.com (stroški domene: 0,01 USD za 1 leto)
 • Bluehost.com (stroški domene: BREZPLAČNO za 1 leto)
 • Poiščite več registratorjev domen tukaj.

Od vseh odličnih generatorji domenskih imen na internetu so to naši najljubši:

1. Lean iskanje domene

logotip leandomainsearchLean iskanje domen vam pomaga izbrati ime domene z vnosom ene ključne besede, povezane z vašimi izdelki ali storitvami. Ko vnesete izbrano ključno besedo, boste lahko iskali povezane možnosti domene, ki so na voljo.

Rezultati se vrnejo kot .com naslovi.

Poleg tega lahko:

 • Iskanje filtrirajte po dolžini, priljubljenosti ali abecedno
 • Shranite imena, ki so vam najbolj všeč
 • Spremljajte zgodovino iskanja
 • Delite rezultate z drugimi
 • Takoj poiščite določena imena in preverite, ali so na voljo

To iskalno orodje je najboljše na voljo, če imate v mislih nekaj ključnih besed, ki jih želite vključiti, vendar iščete sveže ideje za popolno ime domene.

2. Dopišite ime

bustaname logotipIme Bust a Name ponuja različna orodja za filtriranje, ki olajšajo iskanje najboljšega imena, ki ustreza vašim potrebam.

Iskanje lahko začnete tako, da filtrirate ključne besede in nato izberete možnosti, na primer ključno besedo “začne se” ali “konča z”. Nato lahko svoje rezultate dodatno filtrirate tako, da določite, kako naravno želite, da je ime domene in ali obstaja omejitev znakov.

Prav tako je mogoče prikazati že prevzeta imena domen in imena filtrirati po .com, .org in .net. Spletno mesto bo dalo tudi dodatne predloge za ključne besede.

To je odličen generator domen, če še nimate ključne besede v mislih. Izberete lahko »Naredi naključno domeno«, ki vam bo pomagal ustvarjati ideje. Prav tako lahko ključne besede shranite za pozneje, če še niste pripravljeni na nakup ali se lahko povežete neposredno z registratorji domen, kot sta GoDaddy in Namecheap, če ste pripravljeni kupiti.

Nazadnje to spletno mesto omogoča tudi iskanje po določenem domenskem imenu, če želite videti, ali je ime, ki ste ga že izbrali.

3. Priporočite Generator Ime podjetja

shopify poslovni logotipShopify Generator podjetij vam bo pomagal poiskati razpoložljiva imena domen, tudi če jih ne uporabljate za podjetja.

Iskanje začnete tako, da izberete ključno besedo, povezano s temo, ki jo želite obravnavati, ali povezano z vašimi poslovnimi izdelki ali storitvami. Vnesite jo v iskalno funkcijo spletnega mesta in ustvarila bo na stotine potencialnih predlogov za ime domene.

Spletno mesto vas spodbuja, da ustvarite trgovino Shopify z izbranim domenskim imenom, vendar vam tega ni treba. Lahko kupite drugje in kupite spletni naslov.

Vsi predlogi se vrnejo s pripono .com.

4. Nameboy

nameboy logotipNameboy je dobro orodje za iskanje razpoložljivih imen domen na podlagi izbranih ključnih besed. V iskalno iskanje lahko vnesete do dve ključni besedi in spletno mesto takoj vrne seznam predlaganih imen.

Ponujajo grafikon, s pomočjo katerega je lažje ugotoviti, katere razširitve so že v uporabi in katere so na voljo. Na primer, lahko vzamete ime domene donuts.com, vendar sta na voljo donuts.net ali donuts.org.

Prav tako je mogoče videti, katera imena domen so na voljo za nadaljnjo prodajo, tudi če so že bila prevzeta. Včasih podjetja in posamezniki po imenih domen mislijo, da jih bodo uporabljali v prihodnosti, vendar se nato odločijo za nadaljnjo prodajo.

To je odličen generator domen, če imate v mislih že nekaj ključnih besed, vendar niste prepričani, kako natančno jih spremeniti v ime domene.

5. NameStall

namestall logotipNameStall vsebuje več različnih orodij, ki olajšajo iskanje imena domene. Iskanje lahko začnete z orodjem za ustvarjanje imen, ki omogoča iskanje z:

 • Deli govora
 • Priljubljene ključne besede
 • Kategorije industrije
 • Osnovne angleške besede

Orodje vam omogoča, da ugotovite, ali želite, da je ključna beseda na koncu ali na začetku imena vaše domene ali ali želite v spletni naslov vključiti vezaje. Možno je tudi filtriranje z razširitvijo.

Orodje vrne razpoložljive rezultate, pa tudi imena, ki so bila vzeta, vendar še niso bila registrirana.

NameStall lahko uporabite tudi za ustvarjanje imena domene in iskanje, ali je ime, ki ga imate v mislih, na voljo ali ne. Prav tako je mogoče iskati visoko plačane ključne besede.

6. Domena Puzzler

Logotip domene PuzzlerDomena Puzzler je eno najpreprostejših orodij na našem seznamu generatorjev domenskih imen.

Vstavite idealne ključne besede in izberete razširitev domene in nato poiščete ideje za imena. Ta nam je všeč, ker lahko namesto enega ali dveh vključite več različnih ključnih besed, kar velja za doslej naštete predloge. Orodje bo združilo ključne besede, ki jih vnesete v različne kombinacije in vam pomagalo razviti popolno ime.

Imena, ki vam bodo všeč, lahko dodate na seznam priljubljenih.

V tem orodju je tudi naprednejša možnost iskanja. Primerjate lahko tudi uvrstitev strani za različna imena domen, tako da boste vedeli, ali je vaše ime SEO prijazno.

7. Ime Mesh

Ime Mesh logotipName Mesh je še eno orodje, ki omogoča iskanje po več ali dveh ključnih besedah ​​in je odlična možnost, če imate v mislih več ključnih besed. V iskalno polje vnesite 2–3 in ustvarite seznam.

Rezultati bodo razvrščeni v kategorije, kot so:

 • SEO
 • Podobno
 • Novo
 • Običajni
 • Kratek

Po iskanju ključne besede lahko rezultate filtrirate glede na razširitev, največjo dolžino in ali je bila domena še registrirana. Name Mesh lahko predlaga tudi dodatne ključne besede, ki jih morda želite upoštevati.

8. Domene Bot

Logotip Domains BotDomene Bot vam lahko pomaga iskati ime in ugotoviti, ali ga že uporabljate. Iskanje začnete s ključno besedo, ki vrne seznam predlaganih imen na podlagi te ključne besede, kombiniranih ključnih besed in drugih povezanih ključnih besed.

Prav tako lahko poiščete ime domene, ki ga želite določiti, ali je na voljo, in če je, ga lahko kupite in registrirate tako, da sledite povezavi. To spletno mesto predlaga tudi podobna imena domen in omogoča filtriranje po razširitvi in ​​jeziku. Prav tako lahko dodate svoje predpone, pripone in sopomenke.

9. Panabee

Panabee logotipPanabee vam omogoča iskanje domenskega imena, ustvarjanje novega imena in ustvarjanje imena podjetja.

Omogoča vam, da začnete z iskanjem do dveh ključnih besed in vrne predloge na podlagi teh ključnih besed. Če je uporabljeno ime domene, lahko obiščete GoDaddy in si ogledate druge razširitve, ki so morda na voljo.

Panabee lahko poda tudi predloge na podlagi povezanih iskalnih izrazov in vam bo pokazal, ali se vaše idealno ime domene uporablja v socialnih medijih – nekaj, kar mnogi lastniki podjetij ne upoštevajo, dokler ne bo prepozno.

10. Ime postaje

logotip imenaName Station ponuja brezplačen račun, ki se lahko poveže z vašo e-pošto ali na vaš Facebook račun. Ko se registrirate, lahko to storite

 • Ustvari domenska imena
 • Preverite, ali je ime na voljo
 • Vnesite natečaje z javnim imenom
 • Raziščite predloge ključnih besed

Name Station vam omogoča filtriranje rezultatov glede na razširitev, dolžino imena ali številne druge možnosti. Če ste izgubili ideje za ključne besede, vam bo pomagal ustvariti nekaj z vstopom v svojo panogo. Na spletnem mestu so predstavljeni SEOMoz, TechCrunch, Mashable in drugi ugledni igralci v poslu, zato so dobro znani in jih je vredno preveriti.

11. nemožnost!

Nemogočnost! logotipNemožnost je edinstven pristop k ustvarjanju domenskih imen. Začnete s ključno besedo in nato izberete pridevnike, samostalnike in glagole, ki jih lahko dodate na začetek ali konec ključne besede. Nato določite, ali želite možnost štirih, petih ali šestih črk ali če želite, da se s vašo ključno besedo meša karkoli.

Ta spletna stran je odlična za ustvarjanje zabavnih idej. Če vam je katero od imen všeč, ga lahko kupite pri GoDaddy ali Namecheap prek priložene povezave.

12. Takojšnje iskanje domene

Logotip trenutnega iskanja domeneIskalno orodje je odlično, če že imate v mislih določeno ime domene.

Vnesite to spletno mesto in ugotovili boste, ali ga že uporabljate. Če ni na voljo, bo spletno mesto predlagalo podobne alternative, ki so na voljo. Opozorilo vas bo tudi, ali je vaše prvotno ime na dražbi.

Ko najdete pravo ime ali se odločite, da boste dali ponudbo za že uporabljeno ime, se lahko takoj povežete z GoDaddy prek takojšnjega iskanja domene, da opravite nakup ali ponudbo. Prav tako lahko poiščete, kdo je spletno mesto, če je v uporabi, in ugotovite, kako lahko ponudbo kupite, če želite.

13. Želim svoje ime

Želim logotip mojega imenaŽelim, da moje ime ponuja funkcije, ki so podobne iskanju po domeni. Najbolje deluje za tiste, ki že imajo v mislih ime domene.

Vpišete naslov domene, ki ga želite uporabljati, in spletno mesto vas bo obvestilo, če je na voljo. Če želite, da je ime domene že zasedeno, želim, da moje ime ponuja alternative in njihove stroške. Možno je filtrirati tudi tako, da skrijete imena domen, ki niso na voljo, tako da boste lahko seznanili seznam potencialnih imen, ne da bi dobili upanja za nekaj, česar ne morete uporabiti.

14. Dot-o-Mator

Logotip Dot-o-MatorČe nimate pojma, kje začeti, ko gre za ustvarjanje domenskega imena, je Dot-o-Mator odlično orodje za poskus.

Obstajata dve kategoriji, ki omogočata izbiro začetka in konca imena vaše domene. Spletno mesto nato vrne dolg seznam naključnih možnosti. Omogoča tudi vnašanje lastnih besed, ki so povezane z vašo temo.

Če med rezultati najdete nekaj, kar pritegne vaše zanimanje, jih lahko dodate v polje za beleženje, ki vam pomaga slediti najljubšim imenom. Spletno mesto ponuja tudi Web 2.0 Generator imen, ki vam pomaga ustvarjati naključna imena podjetij in domen, ne da bi pri tem sploh vnesli ključne besede.

To spletno mesto vam ponuja veliko informacij in težko je zmanjšati dolg seznam imen, vendar je to odlično mesto, če želite ustvariti nove ideje.

15. Kul ideje za ime

cool ime ideje logotipCool Name Ideas vsebuje ime podjetja, ki ustvarja orodje, ki vam lahko tudi pove, ali so na voljo katera povezana imena domen. To orodje je edinstveno, saj omogoča filtriranje rezultatov glede na velikost podjetja ali na podlagi kupcev. Tako je lažje najti odlična imena podjetij, ki že privlačijo občinstvo.

Spletno mesto vsebuje napredne možnosti, ki vam omogočajo, da izberete dolžino znaka za svoje ime in lokacijo izbranih ključnih besed. Lahko vidite, ali je domena na voljo in lahko na Twitterju preverite, ali se ime uporablja kot nekdo.

16. DomainWheel

Logotip DomainWheelDomainWheel je najnovejše med orodji, ki smo jih našteli. Zaradi enostavne zasnove je ena najboljših možnosti na seznamu. Vsebuje tudi zmogljivo orodje za iskanje, ki lahko predlaga domene, ki so na voljo za nakup.

Rezultate boste hranili s +15 razširitvami domen na najvišji ravni, vključno z .com, .net, .org, .info in .biz). Možno je tudi iskati nova, originalna imena. Če se trudite izbrati ime, orodje vsebuje seznam predlogov za ključne besede in ključne besede, ki naj bi vaše spletno mesto postale privlačne iskalnikom in ljudem..

Tu smo zagotovili več kot ducat generatorjev domen, ki vam bodo upali pomagati ustvariti ime, ki je odlično za vaše podjetje in ki je na voljo tudi za nakup.

Reference in sliki:

 • Fly.biz
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author