Najboljše storitve spletnega gostovanja za Pakistan

Kot spletna agencija, ki ima veliko računov za spletno gostovanje (delno za gostovanje naših strank in delno zato, ker imamo veliko stranskih projektov in radi eksperimentiramo ��), imamo dokaj dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje odličnega gostitelja spletnega mesta.

Pregledali smo vse naše račune, analizirali, kateri spletni gostitelji delujejo dobro za Pakistan (uporabljajo sledenje v živo) in kateri ne (in zakaj). Potem smo se odločili, da sestavimo to množično primerjalno stran, da delimo, kar smo našli, uživamo!

Za hitrejši priročnik spodaj poiščite naš top 3!

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mesec.Servers po vsem svetu ZnačilnostiReviewsSpletna stran
Logotip Hostingerja 0,99 USD (Ogromna 90% prodaja)

 • Zelo poceni
 • Zelo enostavna namestitev
 • Odzivna podpora
 • Odlične zmogljivosti in hitrosti
 • Globalno omrežje strežnikov
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!

Gostovanje pregled
site2 3,95 USD (67% popust samo na 1. račun)
 • Singapurski strežniki + globalno omrežje
 • Cenovno dostopne
 • Odlična predstava
SiteGround Pregled
GreengeeksLogo 2,95 USD
 • Zeleno gostovanje
 • Neomejen prostor na disku
Pregled GreenGeeksa

# footable_29032 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

O naših gostovanjih

Pri pisanju naših pregledov spletnega gostovanja za Pakistan smo upoštevali veliko dejavnikov.

Sem sodijo čas delovanja, podporne možnosti in odzivni čas, hitrost, lokacije strežnika, enostavna uporaba, stroški glede na vrednost, prostor na disku itd.

2 najpomembnejša dejavnika, na katera se osredotočamo, sta podpora �� in hitrost ⚡.

Vzemimo za primer hitrost spletnega mesta, ali ste vedeli, da zakasnitev za 1 sekundo pomeni, da se bo število strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo za vsako sekundo, ki jo vaše spletno mesto še vedno nalaga … zato je spodoben splet ponudnik gostovanja je ključnega pomena!

Kot lahko vidite, lahko kakovost vašega ponudnika spletnega gostovanja močno vpliva na potencialni uspeh vaše spletne strani!

Nekaj ​​spletnih mest, na katerih smo bili predstavljeni:

Predstavljeno na spletnih mestih

Najboljši spletni hosting Pakistan – leta 2020

Tukaj so 10 najboljših pregledov spletnega gostovanja za Pakistan, podrobno opisujejo njihovo ceno, možnosti podpore in prostor na disku:

1. Hostinger – najboljše skupno spletno gostovanje

www.hostinger.com

Logotip gostitelja

Cena: 0,99 USD
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Klepet v živo

Hostinger ponuja eno najboljših storitev spletnega gostovanja z namestitvijo WordPressa z enim klikom, nadzorno ploščo za izdelavo po meri in odlično podporo za stranke 24 ur na dan. Njihov premium paket je celo cenejši od gostovanja GoDaddy in idealen za lastnike spletnih strani v Pakistanu.

Njihovi podatkovni strežniki se nahajajo po vsem svetu, vključno z ZDA, Singapurjem in v Evropi. Ponujajo shrambo SSD, ki bi pripomogla k hitremu nalaganju vašega spletnega mesta od koder koli po svetu, vključno s Pakistanom.

Hostinger tehnologija

Hostinger ponuja različne možnosti gostovanja, vključno s skupnim gostovanjem, gostovanjem WordPress-a, VPS-om in gostovanjem v oblaku za velika spletna mesta, ki zahtevajo vrhunsko hitrost. Hostingerjev skupni načrt gostovanja je idealen za začetnike, saj je poceni in nadzorna plošča zelo uporabniku prijazna. Imajo tudi veliko bazo znanja, s katero lahko svoje uporabnike vodijo skozi postopek. Zelo hitro lahko zgradite in začnete zagnati svoje spletno mesto.

Imajo tudi načrte za gostovanje, usmerjene v lastnike malih podjetij in velika spletna mesta. VPS in gostovanje v oblaku ponujata veliko prostora za shranjevanje, skupaj s predpomnilnimi vtičniki za nalaganje spletnega mesta z zelo zvočno hitrostjo.

Hostinger zagotavlja 99-odstotno upodabljanje in glede na naš nadzor uporabe zagotavljajo teh 100%. V primeru kakršnih koli težav se lahko za reševanje težav obrnete neposredno na skupino za podporo strankam, ki je na voljo 24 ur.

Če pogledate na vrednost, ki jo dobite za samo 0,99 USD / mesec, vam ni treba več iskati.

Prednosti

 • Hitrost nalaganja spletnih strani
 • 24-urna podpora strankam
 • Zelo poceni
 • Globalno omrežje strežnikov
 • Enostavna namestitev

Slabosti

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up Splošno spletno gostovanje

www.siteground.com

Logotip SiteGround

Cena: 3,95 USD
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

SiteGround je še eno zelo ugledno gostovalno podjetje z več kot 2 milijoni domen pod nadzorom. To je tudi ena od gostovalnih storitev, ki jo WordPress.org uradno priporoča.

Najcenejši gostiteljski načrt (StartUp) SiteGround, namenjen začetnikom, se začne pri 3,95 USD / mesec (podaljša se pri 11,95 USD / mesec). V načrtu je gostovanje 1 spletnega mesta z 10.000 obiskovalci, ponuja pa tudi brezplačno namestitev WP, 10 GB prostora, brezplačen CDN, brezplačen SSL, brezplačno e-pošto in še več. Drugi načrti (GrowBig in GoGeek) so primerni za mala podjetja v Pakistanu z možnostjo gostovanja neomejenih spletnih mest z več kot 25.000 obiskovalci / mesečno prometa. Ti načrti ponujajo tudi orodja za razvoj, ki so zelo priročna za učinkovit spletni razvoj.

Izrazita značilnost gostovanja SiteGround je njegovo zelo hitro omrežje, ki je zgrajeno na Googlovem oblaku. Ponuja hitro hitrost nalaganja spletnih strani s TTFB pod 200 ms, standardna stran, optimizirana za hitrost, pa se zlahka naloži pod 2s. To je odlično za e-poslovanje in poslovna mesta, kjer je hitrost strani ključnega pomena pri pretvorbi obiskovalcev v kupce. Poleg tega SiteGround ponuja tudi integracijo CDN, ki nudi enako hitrost strele za uporabnike, ki se povezujejo s celega sveta.

SiteGround ima zelo odzivno ekipo za podporo strankam 24 ur na dan, ki se lahko v 10 minutah odzove s klepetom v živo, telefonom in e-pošto.

Prednosti

 • Hiter čas nalaganja spletnih mest
 • CDN za optimizacijo hitrosti za uporabnike po vsem svetu
 • Dobra paleta varnostnih funkcij in vsakodnevno varnostno kopiranje
 • Uporabniška nadzorna plošča in nadzorna plošča Firendly

Slabosti

 • Visoki stroški, še večji stroški obnove

3. Greengeeks – Best Green Web Hosting

www.greengeeks.com

Logotip GreenGeeks

Cena: 2,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

GreenGeeks je še ena dobra storitev gostovanja. To je “zeleno” gostiteljsko podjetje, ki kupuje certificirano obnovljivo energijo v vrednosti 300% porabe energije na spletni strani. To je najboljše okolju prijazno gostovanje podjetja, ki ga najdete med ogromnim seznamom.

Tudi najcenejši načrt gostovanja GreenGeeksa je napolnjen z osnovnimi funkcijami, ki temeljijo na uspešnosti spletnih mest. V osnovnem načrtu lahko gostite 1 spletno mesto z neomejenim skladiščenjem, brezplačnim CDN in brezplačnim SSL-jem Wildcard. Hitrost spletnega mesta izboljšujeta njihov spletni strežnik LiteSpeed, Power Cacher in sodobna shramba SSD Raid-10. Kombinacija omogoča hitro povezljivost in čas nalaganja strani, tudi za velika spletna mesta. Načrti GreenGeeks Pro in Premium ponujajo še višjo hitrost delovanja in možnost gostovanja neomejenih spletnih mest.

Druge funkcije z visoko vrednostjo, ki jih prejmete s storitvijo GreenGeeks Hosting, vključujejo gradnik spletnega mesta povleci, pusti, pustijo brezplačno selitev spletnih strani in e-poštne račune. Ponujajo 24/7 tehnično podporo, ki je idealna za stranke, ki potrebujejo osebno tehnično pozornost na svoje težave.

Prednosti

 • Hiter čas nalaganja
 • Okolju prijazno
 • Širok nabor neomejenih virov, vključno s prostorom na disku

Slabosti

 • Visoki stroški obnove

4. A2 gostovanje – najboljše gostovanje za preprodajalce

www.a2hosting.com

Logotip A2 gostovanja

Cena: 3,92 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

A2 gostovanje gosti več kot 500.000 domen in je bolj priljubljeno zaradi svojih storitev gostovanja v skupni rabi. Njihov najcenejši načrt ima 1 spletno mesto, brezplačen SSL, neomejeno shranjevanje SSD, Cloudflare CDN, podpora za CMS, cPanel in prizorišče, ki običajno ni na voljo v osnovnih načrtih drugih storitev gostovanja.

Gostovalni strežniki A2 so optimizirani za WordPress spletna mesta in omogočajo hiter čas nalaganja. Samodejno optimizira spletno mesto s predpomnilnimi in stiskalnimi zmogljivostmi, da doseže najboljše rezultate. A2 ima edinstvene funkcije, ki jih drugi ponudniki gostovanja ne ponujajo po istem cenovnem razredu. Vključuje predpomnjenje na strani strežnika, območje uprizarjanja in vtičnike za optimizacijo hitrosti za WordPress. A2 bi bil lahko vaša goto storitev gostovanja, če ste nov bloger in iščete ponudnika storitev poceni in zanesljivega.

A2 gostovanje ima dodatne ugodnosti in funkcije za njihove višje končne načrte. Ponuja 20X povečanje zmogljivosti s svojimi Turbo strežniki, ki jih poganja APC / OPcache & Turbo predpomnilnik. Turbo strežniki upravljajo povezave bolj učinkovito in hitreje. In velike hitrosti nalaganja pomembno prispevajo k SEO in uporabniški izkušnji.

A2 gostovanje ima tudi 24-urno skupino za podporo strankam, do katere lahko dostopate preko klepetanja v živo ali telefona. Obstaja čakalna doba s funkcijo klepetanja v živo, kar pa lahko moti.

Prednosti

 • Hitro nalaganje spletnih strani
 • Visok odstotek uptime dela
 • Integracija CloudFlare CDN
 • Obsežen obseg neomejenih virov

Slabosti

 • Podpora za klepet v živo se lahko izboljša

5. Inspedium – lokalno spletno gostovanje

www.inspedium.com

logotip inspedija

Cena: Rs 128 / mesec
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, vstopnice

Inspedium je gostiteljska storitev s sedežem v Pakistanu s sedežem v Karačiju. Ponujajo različne načrte, vključno z Shared, Business in Reseller gostovanjem. Inspedium ima impresivno klientelo in gostijo nekaj najboljših spletnih strani, kot so Geo.tv, Arydigital.tv itd..

Inspedium ima na svojem osnovnem gostovalnem načrtu impresivne lastnosti, ki vključuje Neomejeno stroženje, Neomejen prenos podatkov, Brezplačen SSL, Brezplačen CDN za 1 spletno mesto. Imajo tudi strežnik litespeed za hitro povezovanje in nalaganje strani. Gostovalni načrti so poceni tudi pri Rs. 128 / mesec in cene so jasno določene, na računu pa se nenadoma ne bi pojavili skriti stroški.

Gostovanje možnosti plačila na računih je tudi lažje prek EasyPaisa in Jazz Cash. Če nimate ugodnosti kreditne kartice, lahko preprosto uporabite lokalne možnosti plačila.

Prednosti

 • Hitro nalaganje spletnih strani
 • Cpanel
 • Ugodne cene

Slabosti

 • Morda ni primeren za doseganje mednarodne publike

6. Kinsta – najboljše upravljano WordPress gostovanje

kinsta.com

kinsta logotip

Cena: 30 USD (USD)
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Klepet v živo, vstopnice

Kinsta je vrhunsko urejena storitev gostovanja WordPress, ki jo poganja premijsko omrežje Google Cloud. Gostovanje strežnikov Google Cloud razlikuje Kinsta od tradicionalnih storitev gostovanja in deljenja gostov. Gostovanje v oblaku uporablja prostor za virtualni strežnik, ki ima možnost spreminjanja obsega in prilagodljivejše hitrosti nalaganja, hkrati pa zelo učinkovito upravlja s prometnimi konicami.

Kinsta ima na izbiro več kot 20 strežniških lokacij, najbližja Pakistanu je Bombaj, ki lahko obiskovalcem zagotovi hitrost strele. Glede hitrosti je Kinsta nad svojimi konkurenti. Obiskovalcem lahko zagotovi odzivni čas manj kot 50 ms. Uporabite lahko tudi funkcije CDN, da še bolj občutno izboljšate čas nalaganja.

Podaljševanje je tudi zelo impresivnih 99,9%, čeprav so v zadnjem letu dosegli 100-odstotno podaljšanje. Kinsta to zagotavlja z nenehnim nadzorom in nadzorom nadzorov vsako minuto in hitro popravi kode odziva napak v manj kot 30 minutah. Poleg tega je sanjski gostitelj za razvijalce z orodji, kot so SSH dostop, Git in WP-CLI v vseh njihovih načrtih od Starter do Enterprise.

Toda vse te vrhunske lastnosti so zajetne cene 30 USD / mesec na najosnovnejšem načrtu za 1 spletno mesto z 20.000 obiskovalci. Čeprav ni dostopen za mala podjetja, vendar bi bil lahko idealen za obsežna spletna mesta za e-trgovino. Ker je Kinsta optimiziran za spletna mesta Woocommerce WordPress in z lahkoto upravlja z obremenitvami spletnih mest.

Prednosti

 • Eden najboljših spletnih strežnikov WordPress
 • Hitro nalaganje spletnih strani
 • 100-odstotno podaljšanje od leta 2018
 • Koristna in odzivna podpora
 • Kinsta uporablja premijsko omrežje Google Cloud

Slabosti

 • Draga

7. HostPapa

www.hostpapa.com

Logotip HostPapa

Cena: 3,95 USD
Prostor na disku: 100 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

HostPapa se prodaja kot gostiteljska rešitev za mala podjetja. Ima poceni programe gostovanja in funkcije, kot so namestitev WordPress z enim klikom, osnovni ustvarjalec spletnih strani, neomejena pasovna širina itd..

HostPapa ponuja 3 vrste gostovalnih načrtov: zaganjalnik, poslovni račun in račun Business Pro. Najcenejši se začne pri 3,95 USD na mesec, vendar ima 3-letno obveznost. Poslovni načrt ponuja številne funkcije, ki vključujejo spletni prostor, pasovno širino, domene in e-poštna sporočila. Potrdilo SSL in samodejne posodobitve prejmete samo, če nadgradite na račun Business Pro.

Podpora za stranke HostPapa je na voljo 24/7 prek klepeta v živo, telefona in e-pošte. Funkcija klepeta v živo ni zelo prijazna do uporabnika in s klikom nanjo se odpre nov zavihek, kjer se morate znova prijaviti v svoj račun HostPapa.

Prednosti

 • Dobra hitrost nalaganja v spletu
 • Paleta gostovalnih načrtov z različnimi funkcijami
 • Podpora za CMS, kot so WordPress in drugi
 • 24 ur Podpora strankam

Slabosti

 • Cene za enoletne načrte niso enostavne in drage

8. BlueHost – dober spletni strežnik za začetnike

www.bluehost.com

Logotip Bluehosta

Cena: 3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Bluehost je eno najbolj uglednih spletnih ponudnikov gostovanja z več kot 3 milijoni domen. Je ena izmed poceni storitev gostovanja, ki ponuja prvo cenovno ugodne načrte, brez skritih stroškov in brezplačno registracijo domen prvo leto. Zaradi teh lastnosti je idealno gostovanje za nova spletna mesta.

Bluehost ima podatkovne centre po vsem svetu, vključno z Evropo, ZDA in Azijo, kar pomeni, da lahko svojim obiskovalcem zagotovite hiter čas nalaganja in optimalno uporabniško izkušnjo. Ta spletni strežnik lahko uporabljate za različne rešitve gostovanja, vključno s skupnim gostovanjem, gostovanjem v oblaku, VPS, gostovanjem WooCommerce in gostovanjem WordPressa.

Izbirate lahko med tremi načrti: Basic, Plus in Prime. Osnovni načrt ima gostovanje za 1 spletno mesto in s funkcijami, kot so cPanel, shranjevanje 50 GB, CMS-instalacije z enim klikom, neomejena e-pošta, brezplačen SSL itd. Načrti višjega nivoja ponujajo gostovanje za neomejeno število spletnih mest z neomejenim pomnilnikom.

Omeniti je treba, da Bluehost ne vključuje brezplačne migracije spletnih strani, kar je lastnost obstoječih lastnikov spletnih mest. Toda z veliko orodij, ki so na voljo na spletu za migracijo spletnega mesta, to ne bi smelo biti vprašanje.

Prednosti

 • Hitro povezovanje in nalaganje spletnih strani
 • Odzivna in koristna podpora
 • Priporoča WordPress
 • Na voljo je široka paleta storitev gostovanja

Slabosti

 • Podaljšajo se cene podaljšanja
 • Brez brezplačne migracije spletnega mesta

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Logotip Dreamhost

Cena: 2,59 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

DreamHost je eden najstarejših ponudnikov spletnih gostovanj v panogi in gosti več kot 1,5 milijona spletnih strani v več kot 100 državah. To je izvedljiva možnost za majhne lastnike spletnih mest z omejenimi proračuni. Spletni strežniki Dreamhost se nahajajo večinoma v ZDA, vendar ima hitro povezljivost in hitrost nalaganja spletnih strani ne bi bila težava v Pakistanu.

Dreamhost ponuja različne možnosti gostovanja, ki ustrezajo vsem, od začetnikov do lastnikov malih podjetij, spletnim mestom za e-trgovino itd. Ponujajo skupno gostovanje, upravljano wordpress gostovanje, VPS, namensko strežniško gostovanje in gostovanje v oblaku. Imajo lastno tehnologijo in je zelo zanesljivo podjetje za gostovanje, s katerim bo vaše spletno mesto v dobrem zdravju in zaščiteno pred zlonamerno programsko opremo in virusi.

Začetni paket DreamHost vključuje gostovanje za 1 spletno mesto z neomejeno pasovno širino in diskovnim prostorom, brezplačen SSL in WordPress z enim klikom ter druge namestitve CMS, vključno z Wixom in Weeblyom. Načrti podjetja DreamHost so sorazmerno cenovno ugodni in ne zvišajo pristojbin za obnovo kot večina drugih gostiteljev. Začetni paket je najcenejši po Hostingerju (2,59 USD / mesec – 3-letni načrt, 3,95 USD / mesec – 1-letni načrt) med vsemi ponudniki gostovanja, navedenimi tukaj, če vključite stroške obnovitve.

Dreamhost ima zelo hvalevredno podporo strankam. Njihova podporna ekipa je strokovno usposobljena in težave rešuje zelo profesionalno. Vaše težave boste rešili v 24 urah po dvigu vozovnice.

Prednosti

 • Ni pristojbine za podaljšanje ali skritih stroškov
 • Ugodni načrti gostovanja
 • Neomejena pasovna širina in prostor na disku
 • Podpira raznolikost CMS
 • Najboljša podpora strankam

Slabosti

 • Odstopni povprečni odstotek je nekoliko nizek

10. CreativeOn – Lokalno spletno gostovanje

www.creativeon.com

logotip Creativeon

Cena: Rs 2650 / let za spodoben načrt
Prostor na disku: 1 GB
Podpora: Telefon, vstopnice

CreativeOn je lokalno podjetje za spletno gostovanje s sedežem v Lahoreju v Pakistanu. Ima poceni skupne načrte gostovanja in poskrbi tudi za mala podjetja. Gostijo spletna mesta nekaterih najboljših blagovnih znamk Pakistana, kot so City 42, Servis, Master Paints itd.

CreativeOn ponuja različne rešitve gostovanja: Budget, WordPress, Business, VPS in tudi namenski strežnik. Funkcije načrta proračuna so nekoliko omejene, saj imajo le 1 GB prostora na disku in 10 GB pasovne širine na mesec. Visokoplastni načrt WordPress vključuje neomejen prostor na disku in 120 GB mesečne pasovne širine.

Varnostne funkcije, ki jih ponuja CreativeOn Hosting, so omejene in ne vključujejo SSL certifikatov ali rešitev SiteLock. SSL certifikat morate kupiti ločeno. Vendar pa imate dostop do drugih funkcij, kot so nastavitev računa e-pošte in pogoste varnostne kopije.

CreativeOn je ugodna nizkocenovna možnost, če želite sodelovati z gostiteljskim podjetjem, ki ima sedež v Pakistanu. Imeli boste tudi možnost plačila računov za gostovanje prek lokalnega bančnega računa ali preko EasyPaisa ali Jazzcash. CreativeOn ima tudi namensko stran za podporo strankam in zlahka dvignete vstopnice za svoja vprašanja.

Prednosti

 • poceni gostovanje spletnih strani v Pakistanu
 • Dobra ponudba gostovalnih načrtov
 • Dobra hitrost nalaganja spletnega mesta

Slabosti

 • Omejene funkcije
 • Nizka pasovna širina in prostor na disku
 • Omejene varnostne funkcije

Kako najti najboljšega spletnega gostitelja v Pakistanu

Vprašajte se, kakšen je namen vaše spletne strani? Ali gre za spletno mesto za e-trgovino z vsakodnevnimi transakcijami ali gre za revijo, novice ali običajni blog. Gostiteljsko podjetje transakcijskega spletnega mesta mora imeti obsežne varnostne funkcije za zaščito občutljivih informacij uporabnikov. Obsežno spletno mesto za novice ali revije bi moralo biti namenjeno storitvi gostovanja z neomejenim pomnilnikom in pasovno širino, saj bo proizvajalo veliko vsebine in pritegnilo velik promet.

Pred izbiro storitve gostovanja morate upoštevati več dejavnikov. Spodaj si ogledamo nekaj teh pomislekov pri izbiri spletnega gostovanja v Pakistanu.

Lokacija strežnika

Hitrost nalaganja spletnega mesta vpliva na lokacijo spletnega strežnika, ki gostuje. V idealnem primeru mora biti strežnik gostovanja čim bližje lokaciji vaše ciljne publike.

zemljevid lokacije strežnika

Na žalost ni nobenega pohvalnega gostiteljskega podjetja s strežniki gostovanja, ki se nahajajo v Pakistanu. Če je hitrost zelo pomemben dejavnik za vaše spletno mesto, izberite gostiteljsko podjetje s strežniki v Evropi ali Aziji, saj je ta najbližji Pakistanu.

Občasni čas

Uptime je merjenje časa, ko gostiteljski podatkovni centri delujejo. Ponavadi 99,9-odstotno podaljšanje časa pomeni, da bo vaše spletno mesto večino letnega leta živahno in v neprimernem mesecu lahko pride do 1-2 minute izpada. Višji kot je čas uptime, bolj zanesljiva je storitev gostovanja.

Odstotek začasne porabe 99,94% se morda zdi visok, vendar ni idealen za spletna mesta z veliko količino prometa. Izberite storitve gostovanja z odstotki uptime vsaj 99,8%. Tu lahko preverite našo nadzorno ploščo za sledenje vsem top podjetjem za gostovanje, ki jih trenutno spremljamo.

Prostor na disku

Funkcija prostora na disku označuje količino podatkov, ki jih lahko shranite v strežnik gostovanja. Podatki so običajno v obliki besedila, slik in videov. Najbolje je izbrati storitev gostovanja, ki ponuja neomejeno shranjevanje podatkov, če imate spletno mesto, bogato z vsebinami. Poiščite tudi tehnologijo shranjevanja, ki jo uporablja gostovalno podjetje. Trenutno je najboljša tehnologija SSD, ki omogoča hitro povezljivost in hitrost nalaganja.

Pasovna širina in prenos podatkov

Pasovna širina se nanaša na hitrost prenosa podatkov uporabnikom. Medtem ko je prenos podatkov količina podatkov, ki se prenesejo uporabnikom. Običajno osnovni načrti gostovanja omejujejo količino prenesenih podatkov. Če ste začetnik in ne boste pritegnili veliko prometa na svoje spletno mesto v zgodnjih fazah, lahko uporabite osnovni poceni načrt gostovanja z omejitvijo prenosa podatkov. Z rastjo vašega spletnega mesta se lahko z neomejenim prenosom podatkov vedno preusmerite na načrte visokega nivoja.

Hitrost

Hitrost nalaganja spletnih strani je ključnega pomena pri izbiri gostiteljskega podjetja. Gostovalni strežniki in njihove lokacije so osnovni dejavniki, ki vplivajo na hitrost vašega spletnega mesta. Meritve, kot je čas do prvega bajta (TTFB), dobro kažejo, kako hitra je povezljivost gostiteljskega strežnika. Idealen TTFB je pod 200 ms.

Hitrost strežnika

Razmislite o hitrosti resno, če ste e-trgovina ali blagovna znamka, ker spletno mesto z nizko hitrostjo vpliva tudi na verodostojnost blagovne znamke in povzroči nizko angažiranost.

Podpora

Dobro podjetje za gostovanje ima vedno dobro podporo strankam, ki je zlahka dosegljiva in lahko reši težave s spletnim mestom v 24 urah. Večina gostujočih podjetij nudi 24-urno podporo prek klepetanja v živo, vstopnic za podporo, e-pošte ali telefona. Najbolje je, da se izognete gostiteljskemu podjetju, ki nima ustreznega podpornega osebja.

Varnost

Na splošno so spletna mesta dovzetna za varnostne težave v primeru kršitev podatkov, napadov DDOS, zlonamerne programske opreme in vdorov. Dobra storitev spletnega gostovanja ima na voljo funkcije, ki vključujejo pregledovanje zlonamerne programske opreme in samodejne posodobitve za preprečevanje varnostnih težav.

SSL potrdila

Certifikat SSL (Secure Sockets Layer) je standardna varnostna tehnologija, ki omogoča šifrirano povezavo med vašim spletnim mestom in obiskovalci. Iskalniki, kot je Google, imajo raje spletna mesta s SSL certifikati in jih rangirajo višje, da svojim uporabnikom zagotovijo varna in zaupanja vredna spletna mesta.

SSL potrdila

Večina načrtov gostovanja vključuje certifikat Free SSL, ki je idealen, če imate omejen proračun. En’s Encrypt je eno od podjetij, ki se povezuje s številnimi gostiteljskimi podjetji in izdaja brezplačne SSL certifikate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author