Najboljše storitve spletnega gostovanja za Malezijo

Kot spletna agencija, ki ima veliko računov za spletno gostovanje (delno za gostovanje naših strank in delno zato, ker imamo veliko stranskih projektov in radi eksperimentiramo ��), imamo dokaj dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje odličnega gostitelja spletnega mesta.

Pregledali smo vse svoje račune, analizirali, kateri spletni gostitelji delujejo dobro za Malezijo (z uporabo sledenja v živo) in kateri ne (in zakaj). Potem smo se odločili, da sestavimo to množično primerjalno stran, da delimo, kar smo našli, uživamo!

Za hitrejši priročnik spodaj poiščite naš top 3!

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mesec.Servers po vsem svetu ZnačilnostiReviewsSpletna stran
Logotip Hostingerja 2,99 RM (velika prodaja)

 • Zelo poceni
 • Zelo enostavna namestitev
 • Odzivna podpora
 • Odlične zmogljivosti in hitrosti
 • Singapurski strežniki + Globalno omrežje
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!

Gostovanje pregled
site2 3,95 USD (67% popust samo na 1. račun)
 • Singapurski strežniki + globalno omrežje
 • Cenovno dostopne
 • Odlična predstava
SiteGround Pregled
GreengeeksLogo 2,95 USD
 • Zeleno gostovanje
 • Neomejen prostor na disku
Pregled GreenGeeksa

O naših gostovanjih

Pri pisanju naših pregledov spletnega gostovanja za Malezijo smo upoštevali veliko dejavnikov.

Sem sodijo čas delovanja, podporne možnosti in odzivni čas, hitrost, lokacije strežnika, enostavna uporaba, stroški glede na vrednost, prostor na disku itd.

2 najpomembnejša dejavnika, na katera se osredotočamo, sta podpora �� in hitrost ⚡.

Vzemimo za primer hitrost spletnega mesta, ali ste vedeli, da zakasnitev za 1 sekundo pomeni, da se bo število strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo za vsako sekundo, ki jo vaše spletno mesto še vedno nalaga … zato je spodoben splet ponudnik gostovanja je ključnega pomena!

Kot lahko vidite, lahko kakovost vašega ponudnika spletnega gostovanja močno vpliva na potencialni uspeh vaše spletne strani!

Nekaj ​​spletnih mest, na katerih smo bili predstavljeni:

Predstavljeno na spletnih mestih

Najboljše spletno gostovanje Malezija – Ocene 2020

Tukaj so 10 najboljših pregledov spletnega gostovanja za Malezijo, podrobno opisujejo njihovo ceno, možnosti podpore in prostor na disku:

1. Hostinger Malezija – najboljše skupno spletno gostovanje

www.hostinger.my

Logotip gostitelja

Cena: 2,99 RM
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Klepet v živo

Hostinger je najboljša spletna ponudba gostovanja, ki je na voljo za Malezijo … resno, ponujajo noro vrednost za zelo dostopne stroške, njihov postopek nastavitve je zelo gladek in brezhiben, poleg tega pa imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja!

V Singapurju imajo močan podatkovni center, ki za shranjevanje pogona uporablja SSD. Ker je ta podatkovni center blizu Malezije, hitrost postane nepomembna.

Hostinger tehnologija

Kar zadeva vrste gostovanja, imajo skupno gostovanje (kar je tisto, kar večina ljudi potrebuje), gostovanje v oblaku, gostovanje v Wordu WordPress in VPS gostovanje, če potrebujete veliko moči. Prav tako lahko poskrbijo za vaše ime domene, če ga še niste registrirali.

Hostinger ponuja tudi 99,9-odstotno jamstvo za produktivnost (in dostavijo). V primeru izpadov se lahko zanesete na odzivno in lokalizirano podporo strankam Hostingerja, ki je na voljo 24/7 prek klepetanja v živo in podpornih vstopnic.

Če pogledate na vrednost, ki jo dobite za samo RM2,99 / mesečno, in kakovost, ki jo prinašajo … to je pošteno, da se ne zavedaš!

Prednosti

 • Hitrost nalaganja spletnih strani
 • Velika podpora
 • Zelo cenovno ugodno
 • Globalno omrežje strežnikov
 • Zelo enostavna namestitev
 • 24/7 dostop do strokovne podpore strankam

Slabosti

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up Splošno spletno gostovanje

www.siteground.com

Logotip SiteGround

Cena: 3,95 USD
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

SiteGround je ugledna gostiteljska storitev s podatkovnimi centri po vsem svetu. Kot rezultat, lahko ciljnemu občinstvu zagotovite hiter čas nalaganja spletnih strani, ne glede na to, kje se nahajajo.

Ta gostitelj ponuja tri načrte gostovanja, StartUp, GrowBig in GoGeek. Vsi načrti so sorazmerno cenovno dostopni in vsi ponujajo značilnosti visoke vrednosti. Sredstva in funkcije, ki jih prejmete z vsemi tremi programi, vključujejo neomejen promet, brezplačno namestitev WordPress-a in samodejne posodobitve, brezplačno potrdilo SSL, vsakodnevno varnostno kopiranje in neomejeno število baz podatkov.

Vsi trije načrti vključujejo tudi brezplačno funkcijo CloudFare CDN, s katero lahko omogočite še večjo hitrost svojih spletnih mest. S programom za zagon lahko registrirate samo eno spletno mesto, s programi višjih stopenj pa lahko registrirate neomejeno spletno mesto.

SiteGround ima zelo odzivno ekipo za podporo, ki je na voljo 24/7 prek klepeta v živo, telefona in e-pošte. Slednji običajno prejme odgovor v desetih minutah.

Prednosti

 • Hiter čas nalaganja spletnih strani
 • Primerno za ciljanje na občinstvo kjer koli na svetu
 • Ugodni načrti za gostovanje z visoko vrednostjo
 • Obsežen nabor varnostnih funkcij
 • Odzivna podporna skupina, ki je enostavna za dostop

Slabosti

 • Visoki stroški, še večji stroški obnove

3. Greengeeks – Best Green Web Hosting

www.greengeeks.com

Logotip GreenGeeks

Cena: 2,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

GreenGeeks je še ena izvedljiva možnost gostovanja v Maleziji. Ena od njihovih značilnosti je, da kupujejo certifikate za obnovljive vire energije v vrednosti 300% svoje porabe energije. Podjetje nato to energijo izvozi v omrežje, da bi nadomestilo njegovo uporabo.

Glede na uspešnost spletnega mesta je ponudba GreenGeeka enaka ponudbi vodilnih v industriji. Podjetje ima več podatkovnih centrov, shranjevalne matrike RAID-10 na SSD-ju in brezplačno integracijo CDN-ja. Posledično lahko ciljnim občinstvom zagotovite velike hitrosti nalaganja in izjemno uporabniško izkušnjo kjerkoli na svetu.

Druge brezplačne, vendar zelo pomembne funkcije, ki jih prejmete z GreenGeeks Hostingom, vključujejo ustvarjalca spletnega mesta povlečete n, padec spletnega mesta na novo domeno in e-poštne račune. Dobite tudi neomejen spletni prostor SSD, prenos podatkov, podatkovne baze MySQL in domene.

Podpora, ki jo ponuja GreenGeeks, vključuje 24-urno tehnično podporo in podporo prek klepeta v živo, telefona in e-poštnih vozovnic. Zgornja in zunanja podpora je idealna za stranke, ki potrebujejo osebno tehnično pozornost na svoje težave.

Prednosti

 • Varna in zanesljiva storitev spletnega gostovanja
 • 24/7 tehnična podpora
 • 300-odstotno nadomestilo z obnovljivo energijo
 • Visoke hitrosti nalaganja spletnega mesta
 • Širok nabor neomejenih virov, vključno s prostorom na disku

Slabosti

 • V Singapurju ni podatkovnega centra

4. A2 gostovanje – najboljše gostovanje za preprodajalce

www.a2hosting.com

Logotip A2 gostovanja

Cena: 3,92 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

A2 gostovanje je cenovno ugodna storitev gostovanja, ki ponuja obsežen nabor ugodnosti in funkcij. Storitve, ki jih ponuja ta gostitelj, vključujejo skupno gostovanje, možnosti načrta preprodajalcev in možnosti VPS.

Ta storitev je idealna za malezijske lastnike spletnih mest, ki ciljajo na občinstvo v jugovzhodni Aziji, zahvaljujoč močnim gostiteljskim podatkovnim centrom v Singapurju. Ta gostitelj in njegova uporaba pomnilnika SSD in CloudFare CDN omogočata hitro hitrost nalaganja, kar bistveno prispeva k uvrstitvi strani z rezultati iskalnikov in uporabniški izkušnji.

Druge funkcije, ki jih ponujajo načrti A2 Gostovanja, vključujejo brezplačno selitev na spletna mesta, kadarkoli garancije za vračilo denarja in intuitiven uporabniški vmesnik za prijavo odjemalca. Poleg tega A2 Hosting zagotavlja tudi 99,9-odstotno jamstvo za čas, ki je precej višji od povprečja. Ta visok odstotek uptime je tudi temelj za zanesljivost te storitve.

A2 gostovanje ima sposobno ekipo za podporo, do katere lahko 24/7 dostopate prek klepeta v živo ali telefona. Vstopnico lahko oddate tudi, če imate težave s storitvijo. Obstaja čakalna doba s funkcijo klepetanja v živo, kar pa lahko moti.

Prednosti

 • Hitro nalaganje spletnih strani
 • Visok odstotek uptime dela
 • Intuitivni vmesnik za prijavo odjemalca
 • Shramba SSD s funkcijo CloudFare CDN
 • Obsežen obseg neomejenih virov

Slabosti

 • Podpora za klepet v živo se lahko izboljša

5. Shinjiru – Lokalno spletno gostovanje

shinjiru.com.my

Shinjiru logotip

Cena: RM192,36 / let
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Shinjiru je ponudnik gostiteljskih storitev s sedežem v Maleziji, ki lastnikom spletnih strani ponuja široko paleto cenovno ugodnih rešitev in funkcij, ki ciljajo na lokalno občinstvo. Gostovalne storitve, ki jih ponuja Shinjiru, vključujejo skupno gostovanje, VPS in namenske rešitve gostovanja za uporabnike, ki resno razmišljajo o varnosti spletnega mesta.

Shinjiru je tudi certificirani registrator domene. Ponujajo gostovanje po e-pošti in ponujajo brezplačne storitve za migracijo spletnih strani. Podjetje ima močne storitve v Maleziji in zagotavlja 99,9-odstotno jamstvo za čas dodatnega miru. Hitrosti nalaganja Shinjiruja so v primerjavi z vidnejšimi ponudniki storitev gostovanja, zato je cenovno ugodna možnost za lokalna spletna mesta.

Ta gostitelj ponuja tudi široko paleto varnostnih funkcij, vključno s celovitim zaščitnim omrežjem pred napadi DDoS in spremljanjem 27/7. Na strežnikih podjetja so tudi integrirani varnostni sistemi in varnostni sistemi višjega cenovnega razreda.

Če naletite na težave pri gostovanju spletnega mesta, se lahko obrnete na strokovno ekipo za podporo Shinjiru, ki je na voljo 24/7 prek klepeta v živo, e-pošte ali telefona.

Prednosti

 • Odlične varnostne lastnosti, vključno z zaščito pred napadi DDoS
 • 99,9% garancija za čas
 • Ugodne cene z visoko ponudbo
 • Brezplačna migracija spletnega mesta in registracija domen

Slabosti

 • Morda ni primeren za doseganje mednarodne publike

6. Kinsta – najboljše upravljano WordPress gostovanje

kinsta.com

kinsta logotip

Cena: 30 USD (USD)
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Klepet v živo, vstopnice

Kinsta je upravljan spletni strežnik WordPress, ki ponuja obsežno paleto orodij za upravljanje WordPressa in intuitiven, preprost vmesnik. Google Cloud’s premium omrežje pooblasti vse rešitve za gostovanje v Kinsti, zaradi česar je to idealna možnost za lastnike spletnih mest WordPress.

Najpomembnejša prednost te storitve je hiter čas nalaganja, zahvaljujoč se strežniškim lokacijam, ki vključujejo Singapur. Prav tako lahko omogočite CDN ali tehnologije za predpomnjenje, da še bolj zmanjšate čas nalaganja spletnega mesta.

Kinsta ponuja tudi 99,9-odstotno garancijo za čas, tako da ste prepričani v minimalne odmore. Vendar pa ima Kinsta od decembra 2018 100-odstotno podaljšanje, kar je rezultat njene infrastrukture za gostovanje v oblaku.

Poleg tega lahko z rednimi preverjanji uptime in stalnim spremljanjem ekipa Kinsta takoj reagira na kode odzivanja napak. Če Kinsta težave ne odpravi v tridesetih minutah, vam dobroimetje nakaže v dobro.

Na podporo za Kinsto se lahko obrnete prek interfona, spletnega klepeta in vstopnic za podporo. Njihova podpora strankam je zelo odzivna, odgovor pa lahko pričakujete v petih minutah, ko se obrnete na njih.

Prednosti

 • Eden najboljših spletnih strežnikov WordPress
 • Hitro nalaganje spletnih strani
 • 100-odstotno podaljšanje od leta 2018
 • Koristna in odzivna podpora
 • Kinsta uporablja premijsko omrežje Google Cloud

Slabosti

 • Draga

7. HostPapa

www.hostpapa.com

Logotip HostPapa

Cena: 3,95 USD
Prostor na disku: 100 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

HostPapa ponuja osnovne storitve gostovanja s posebnim poudarkom na trajnostnih poslovnih praksah in okolju prijaznem gostovanju. Ta gostitelj ima na voljo tri načrte, med katerimi lahko izbirate, Starter račun, ki temelji na cPanelu, poslovni račun in račun Business Pro..

Starterjev načrt ponuja številne funkcije, vključno z neomejeno pasovno širino, brezplačno domeno in brezplačno migracijo spletnega mesta. Dobiš tudi dostop do namestitve WordPress z enim klikom in Let’s Encrypt SSL, osnovnega ustvarjalca spletnih mest z omejitvijo na treh straneh.

Poslovni načrt ponuja široko paleto neomejenih virov, ki vključujejo spletni prostor, pasovno širino, domene in e-poštna sporočila. Potrdilo SSL in samodejne posodobitve prejmete samo, če nadgradite na račun Business Pro.

Podpora za stranke HostPapa je na voljo 24/7 prek klepeta v živo, telefona in e-pošte. Telefonska podpora je na voljo v 17 državah, vključno z Malezijo. Vendar funkcija klepetanja v živo ne deluje dobro in s klikom nanj se odpre nov zavihek, kjer se morate znova prijaviti v račun HostPapa.

Prednosti

 • Dostojna hitrost nalaganja spletnega mesta
 • Visok odstotek nadomestitve 99,9%
 • Na voljo je široka paleta gostovalnih rešitev
 • 1 Kliknite WordPress namestitvene funkcije
 • Podpora strankam je na voljo 24/7

Slabosti

 • Načrti so relativno dragi
 • Funkcijo za klepet v živo lahko izboljšate

8. BlueHost – dober spletni strežnik za začetnike

www.bluehost.com

Logotip Bluehosta

Cena: 3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Bluehost je eden najvidnejših ponudnikov storitev spletnega gostovanja na svetu in je podjetje, ki ga WordPress priporoča za njihov sistem za upravljanje vsebin. To podjetje prvo leto po prijavi ponuja cenovno ugodne cene, brez skritih stroškov in brezplačno domeno.

Bluehost ima podatkovne centre v Singapurju in na Japonskem, kar pomeni, da lahko uporabnikom iz tega dela sveta zagotovite hiter čas nalaganja in optimalno uporabniško izkušnjo. Ta gostitelj lahko uporabite za široko paleto gostovalnih rešitev, vključno s skupnim gostovanjem, gostovanjem v oblaku, virtualnim zasebnim strežnikom, gostovanjem v WooCommerce in gostovanjem WordPressa.

Izbirate lahko med tremi načrti: Basic, Plus in Prime. Osnovni načrt vključuje samo gostovanje za eno spletno mesto, eno domeno in 25 poddomene. Z načrti višje stopnje dobite gostovanje za neomejeno število spletnih mest z neomejeno pasovno širino in spletnim prostorom.

Registrirate lahko tudi neomejeno število e-poštnih računov. Ti načrti ne vključujejo brezplačne migracije spletnega mesta, kar je značilnost obstoječih lastnikov spletnih mest.

Prednosti

 • Hiter čas nalaganja spletnega mesta
 • Obsežen obseg neomejenih virov
 • Odzivna in koristna podpora
 • Priporoča WordPress
 • Na voljo je široka paleta storitev gostovanja

Slabosti

 • Podaljšajo se cene obnov
 • Brez brezplačne migracije spletnega mesta

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Logotip Dreamhost

Cena: 7,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

DreamHost je eden izmed starejših ponudnikov storitev spletnega gostovanja v panogi in izvedljiva možnost za majhne lastnike spletnih strani z omejenimi proračuni. Ta gostitelj ima na več lokacijah več strežnikov, ki omogočajo hitro hitrost nalaganja.

DreamHost ima povprečni odstotek nadomestitve 99,4%. Ta odstotek ni slab v primerjavi s ponudniki storitev nižjega cenovnega razreda na trgu, vendar obstajajo spletni gostitelji, ki dosledno vzdržujejo 100-odstotno uptime.

Ena od prednosti paketov DreamHost je, da vključujejo neomejeno pasovno širino in prostor na disku. To storitev gostovanja lahko uporabite tudi pri ustvarjalcu spletnih strani DreamHost, pa tudi izdelke, kot sta Wix in Weebly.

Druge funkcije, ki jih prejmete s to storitvijo, vključujejo namestitveni program z 1 klikom, brezplačno domeno, brezplačno zaščito zasebnosti, brezplačno varnost SSL, nastavitev WordPress-a in samodejno varnostno kopiranje. Načrti podjetja DreamHost so sorazmerno cenovno ugodni in ne zvišajo pristojbin za obnovo kot večina drugih gostiteljev.

Prednosti

 • Na voljo je širok nabor funkcij visoke vrednosti
 • Povišanja pristojbin za podaljšanje ne veljajo
 • Načrti so razmeroma cenovno ugodni
 • Neomejena pasovna širina in prostor na disku
 • Dobro sodeluje z več ustvarjalci spletnih strani

Slabosti

 • Vsebuje cPanel
 • Za migracije na spletnem mestu morate plačati
 • Odstopni povprečni odstotek je prenizek

10. Sempoi – Lokalno spletno gostovanje

sempoihosting.com

Sempoi logotip

Cena: 500,00 RM / let za spodoben načrt
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Telefon, vstopnice

Sempoi Hosting je malezijsko gostiteljsko podjetje, ki ponuja široko paleto zanesljivih rešitev za gostovanje in neomejene vire. Nedavno je Sempoi Hosting nadgradil svoje podatkovne centre, da so vključili spletne strežnike LiteSpeed ​​in uporabo podatkovnih baz SSD in MariaDB. Rezultat tega je hiter čas nalaganja spletnega mesta in optimalna uporabniška izkušnja za občinstvo v Maleziji.

Sempoi gostovanje ponuja tri rešitve za gostovanje, prilagodljiv, eXtra in SupereXtra. Funkcije prilagodljivega načrta so nekoliko omejene, le 150 MB prostora na disku in 10 GB pasovne širine na mesec. Načrt SupereXtra vključuje 10 GB prostora na disku in 100 GB mesečne pasovne širine.

Varnostne funkcije, ki jih prejmete pri Sempoi Hostingu, so omejene in ne vključujejo SSL certifikatov ali rešitev SiteLock. Vendar imate dostop do neomejenih virov, ki vključujejo e-poštne račune, MySQL, dodatna področja, parkiranje domen in račune FTP.

Gostovanje Sempoi se morda zdi ugodna možnost zaradi nizkih cen, vendar gostovalna storitev ponuja le en letni obračunski cikel. Poleg tega podpora ni na voljo 24/7 in ne morete se obrniti na podporo prek klepeta v živo.

Prednosti

 • Več neomejenih virov
 • Pestra ponudba gostovalnih rešitev
 • Relativno hitro nalaganje spletnih strani

Slabosti

 • Omejene funkcije
 • Nizka pasovna širina in prostor na disku
 • Omejene varnostne funkcije

Kako najti najboljšega spletnega gostitelja za Malezijo

Ko izberete najboljšega gostitelja spletnega mesta za svoje spletno mesto v Maleziji, morate razumeti cilje svojega spletnega mesta. Če želite na primer uporabiti svoje spletno mesto za transakcije in izmenjavo občutljivih informacij, potrebujete gostitelja, ki ponuja obsežne varnostne rešitve.

Poleg tega želite, da se vaše spletne strani hitro naložijo, vaše spletno mesto pa bi moralo biti enostavno urejati velike količine prometa.

Če želite zagotoviti, da vaše spletno mesto izpolnjuje te zahteve, morate imeti v mislih več dejavnikov. Spodaj si ogledamo nekaj najpomembnejših dejavnikov pri izbiri najboljšega spletnega gostovanja.

Lokacija strežnika

Lokacija strežnika gostiteljske storitve je eden izmed dejavnikov, ki določajo hitrost spletnega mesta. V idealnem primeru mora imeti gostitelj, ki ga izberete, strežnik, ki je blizu ciljni publiki.

zemljevid lokacije strežnikaČe na primer ciljate na ciljne skupine v Maleziji, bi moral biti vaš gostitelj strežnik v Singapurju ali Maleziji. Za globalno občinstvo izberite gostitelja s svetovnimi podatkovnimi centri.

Občasni čas

Potek se nanaša na čas obratovanja podatkovnih centrov vaše storitve gostovanja in meri odstotek. Višji kot je ta odstotek, bolj zanesljiva je storitev gostovanja.

Odstotek začasne porabe 99,94% se morda zdi visok, vendar je prenizek, če ima vaše spletno mesto velik promet. Držite se gostovanja storitev z odstotki uptime vsaj 99,8%. Tu lahko preverite našo nadzorno ploščo za sledenje v živo z vsemi gostitelji, ki jih trenutno spremljamo.

Prostor na disku

Prostor na disku označuje, koliko podatkov lahko shranite na svojem spletnem mestu v obliki besedila, slik in videov. Če imate spletno mesto, bogato z vsebinami, poiščite načrte za gostovanje, ki ponujajo neomejen prostor za shranjevanje. Poleg tega izberite gostovalsko platformo, ki uporablja SSD (SSD), saj prispevajo tudi k hitrosti spletnega mesta.

Pasovna širina in prenos podatkov

Pasovna širina je še en dejavnik, ki vpliva na hitrost nalaganja vašega spletnega mesta in uporabniško izkušnjo. Če imate omejeno pasovno širino, vaše spletno mesto morda ne bo nemoteno delovalo. Prav tako lahko izgubite svojo uvrstitev v Googlu, počasni časi nalaganja pa lahko ogrozijo vaše obiskovalce. Načrti, ki ponujajo neomejeno pasovno širino, so najboljša možnost za velika spletna mesta.

Hitrost

Lokacije strežnika, pasovna širina in prostor za shranjevanje so vsi dejavniki gostovanja, ki vplivajo na hitrost vašega spletnega mesta. Google želi svojim uporabnikom pokazati najboljše rezultate za njihove poizvedbe in če je vaše spletno mesto počasno, bo iskalnik premaknil spletno mesto navzdol na lestvici, da bi zagotovil optimalno uporabniško izkušnjo.

Hitrost strežnika

Počasna spletna mesta lahko vplivajo tudi na verodostojnost vaše blagovne znamke.

Podpora

Kadar gre nekaj narobe z gostovanjem vašega spletnega mesta, potrebujete takojšen dostop do sposobnega člana gostitelja. Večina gostovalnih storitev omogoči dostop do podpornih skupin prek klepetanja v živo, telefona, e-pošte ali uporabe vstopnic za podporo. Če gostiteljeve podporne storitve primanjkuje, se ne prijavite za njihove storitve.

Varnost

Vsa spletna mesta so dovzetna za varnostna vprašanja in kršitve podatkov, zlasti od kibernetskih tatov, ki želijo dostop do občutljivih informacij. Če je vaša stranka žrtev kršitve podatkov, lahko to škodi zvestobi in donosnosti vaše stranke. Ponudniki storitev spletnega gostovanja ponujajo varnostne funkcije, ki vključujejo pregledovanje zlonamerne programske opreme in samodejne posodobitve za preprečevanje varnostnih težav.

SSL potrdila

Potrdilo SSL (Secure Sockets Layer) omogoča vašemu spletnemu mestu avtentikacijo in omogoča šifrirano povezavo. Iskalniki, kot je Google, uvrščajo spletna mesta s SSL certifikati višje, saj poskušajo povečati vrednost, ki jo zagotavljajo.

SSL potrdila

Večina brezplačnih načrtov vključuje SSL potrdilo, kar je idealno, če imate omejen proračun. Let’s Encrypt je glavno podjetje, ki deli osnovne SSL certifikate in partnerje s podjetji za spletno gostovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author