Najboljše gostovanje v Magentu

Kot spletna agencija, ki ima veliko računov za gostovanje (imamo nešteto stranskih projektov in radi eksperimentiramo), imamo kar dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje odličnega spletnega gostitelja. To so naši najboljši ponudniki gostovanja Magento.

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mo.Disk SpaceFeaturesSpletna stran
site2 9.3 / 10 3,95 USD (začasen 67% popust) 10 GB Zmogljiva, hitra, epska podpora + 30-dnevna garancija za vračilo denarja! = Win!
hostgator 8.7 / 10 2,78 USD Neomejeno Poceni + neomejen prostor na disku!
A2HostingLogo 8.5 / 10 3,92 USD (manj od 7,99 USD) Neomejeno Neomejeno prostora na disku!
v gibanju 8.3 / 10 4,19 USD (40% popust) Neomejeno Izkušeni, zanesljivi, nekoliko dražji.
Dreamhost 8/10 7,95 USD Neomejeno Odlična predstava & podpora

Najboljši Magento hosting 2020 ocene

1. SiteGround

Logotip SiteGround

Spletna stran: www.siteground.com
Cena: 3,95 USD
Prostor na disku: 10 GB

Menimo, da je najboljše Magento gostovanje Siteground iz nekaj razlogov. Začnimo z načrti gostovanja, trenutno jih imajo 3.

Njihov StartUp načrt je odličen za novorojenčke in tiste z omejenim proračunom. Na voljo je samo 1 spletno mesto in 10 GB prostora za shranjevanje, vendar lahko vedno nadgradite na višji načrt, ko morate.

Izberite načrt GrowBig, če želite gostiti neomejeno število spletnih mest (to je tudi najbolj priljubljen načrt Siteground). Dobite dvakrat več prostora za shranjevanje (20 GB) kot načrt za zagon in več funkcij.

GoGeek je končni načrt SiteGround, saj ima večino funkcij. Za eno boste dobili prostor za shranjevanje 30 GB. In seveda, ko dobite ta načrt, lahko gostite tudi neomejeno število spletnih mest.

Upoštevajte, da vsi načrti skupnega gostovanja SiteGrounds prihajajo z vgrajeno integracijo Git za enostavno upravljanje različic Magento in brezplačno namestitev Magento 2.

Še ena izmed najboljših funkcij SiteGround je njegova uporabniška podpora. To morate priznati – vsake toliko časa boste potrebovali pomoč pri svojem spletnem mestu. No, s SiteGroundom imate zagotovljeno podporo 24/7 prek klepeta v živo, telefonske podpore in e-pošte. Imajo tudi bazo vprašanj in odgovorov, na katere lahko pogledate, ko odpravite težave.

Prednosti

 • Odlična storitev za stranke
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Zanesljiva garancija za čas nadgradnje 99,99%

2. HostGator

Logotip HostGator

Spletna stran: www.hostgator.com
Cena: 2,75 USD
Prostor na disku: Neomejeno

HostGator je eden najbolj priljubljenih ponudnikov gostovanja v današnjem času. Imajo tri načrte, med katerimi lahko izbirate (kot je navedeno spodaj). Upoštevajte, da vsi trije načrti HostGator imajo neomejen prostor za shranjevanje in pasovno širino. Njihova glavna razlika je število mest, ki jih lahko gostite, in splošne značilnosti danega načrta.

 • Hatchling – To velja za začetni načrt HostGatorja. Poleg tega, da je cenovno zelo ugoden, je na voljo tudi zelo omejena funkcija – ob tem načrtu lahko gostite samo eno spletno mesto. Še vedno je dobro za začetnike (in za tiste, ki šele začnejo s svojim poslom).
 • Baby – načrt za dojenčke HostGator je verjetno njihov najbolj priljubljen načrt. Veliko ljudi gre za ta načrt, saj lahko gosti neomejeno število spletnih strani. Torej, če se odločite za več lokacij v bližnji prihodnosti, veste, da je ta načrt zanj več kot primeren.
 • Posel – pojdite po poslovnem načrtu HostGatorja, če že veste, kje v svojem podjetju ste. To je tudi najboljši načrt, ki ga dobite, če se ukvarjate z e-trgovino.

Prednosti

 • Brezplačni graditelj spletnih strani
 • Vsi načrti so opremljeni z neomejenim pomnilnikom in pasovno širino
 • Uporabniku prijazen cPanel

Slabosti

 • Kupiti boste morali ime domene, saj ni vključeno v noben paket
 • Njihov najcenejši načrt lahko vsebuje samo 1 spletno mesto
 • Veliko vnaprej izbranih storitev ob prijavi (počistite samo tiste, ki jih ne potrebujete)

3. Gostovanje A2

Logotip A2 gostovanja

Spletna stran: www.a2hosting.com
Cena: 3,92 dolarja
Prostor na disku: Neomejeno

Če iščete načrt skupnega gostovanja, razmislite o preverjanju gostovanja A2, saj ponujajo tri možnosti, med katerimi lahko izbirate:

 • Načrt Lite – Poiščite njihov načrt Lite, če nameravate ustvariti samo 1 spletno mesto. Ta načrt že vključuje neomejeno shranjevanje in neomejeno pasovno širino. Zato lahko ustvarite res veliko spletno mesto s samo tem načrtom.
 • Načrt Swift – Načrt Swift A2 gostovanja vsebuje vse funkcije načrta Lite in še več. Zato boste dobili tudi neomejeno količino prostora za shranjevanje in pasovno širino ter neomejeno število spletnih mest. Ni treba posebej poudarjati, da je tudi precej hitrejši od načrta Lite.
 • Turbo načrt – Njihov načrt Turbo je najhitrejši načrt A2 Gostovanja. Dobili boste tudi vse funkcije, ki so vključene v načrt Swift in še veliko več. Torej, da, s tem načrtom lahko gostite neomejeno število spletnih mest in dobite tudi neomejeno shranjevanje in pasovno širino.

Upoštevajte, da A2 gostovanje ponuja svojim strankam 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, zato se resnično ni treba bati. Vsak njihov načrt gostovanja lahko mirno kupite, da če z njim niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Prednosti

 • Prožne možnosti plačila (1, 12, 24, 36 mesecev)
 • Brezplačna migracija
 • Dobra podpora strankam (klepet v živo, telefon, vstopnice itd.)

Slabosti

 • Če boste svoj načrt preklicali, boste morali 15 dni pred datumom obnovitve vložiti zahtevo za preklic (če ni, boste še vedno zaračunani in ne boste upravičeni do vračila)
 • Stopnje podaljšanja so zelo visoke
 • Njihova brezplačna selitev je dobra samo za eno spletno mesto

4. Gostovanje inMotion

InMotion Hosting logotip

Spletna stran: www.inmotionhosting.com
Cena: 6,39 USD
Prostor na disku: Neomejeno

Z gostovanjem InMotion gostovanja imate na voljo tri možnosti pri izbiri načrta skupnega gostovanja:

 • Launch plan – To je najcenejši načrt gostovanja InMotion-a. Na voljo je z 1 brezplačno domeno, 2 spletnimi mesti in neomejenim pomnilnikom in pasovno širino.
 • Načrt moči – Naraščajoča podjetja običajno uporabljajo ta načrt, saj lahko z njim gostite do 6 spletnih mest. Tako kot načrt za zagon boste tudi vi dobili 1 brezplačno domeno ter neomejeno prostora za shranjevanje in pasovno širino.
 • Pro načrt – Če nameravate ustvariti veliko spletnih strani (več kot 6), bi bila to dobra možnost za vas, saj lahko z njim gostite neomejeno število spletnih strani. Seveda boste dobili tudi brezplačno domeno, neomejeno shranjevanje in neomejeno pasovno širino.

Upoštevajte, da načrti gostovanja z višjimi cenami vedno nosijo več funkcij in so hitrejši od tistih z nižjimi cenami.

Ko razmišljate o gostovanju InMotion za storitve spletnega gostovanja, vedite, da svojim strankam zagotavljajo 30-dnevno garancijo vračila denarja. To je skoraj enako brezplačnemu preizkušanju njihovih načrtov (za 30 dni).

Vsi načrti gostovanja InMotion imajo tudi brezplačne varnostne kopije podatkov. Vendar ima ta omejitev največ 10 GB. Ko je ta omejitev presežena, varnostna kopija spletnega mesta ne bo uspela – zato boste morali ročno varnostno kopirati spletno mesto (za to imajo brezplačno orodje).

Prednosti

 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Podpora odprtokodnih aplikacij (npr. WordPress, Drupal itd.)
 • Dobro podporo strankam

Slabosti

 • Varnostno kopiranje podatkov je omejeno na 10 GB
 • Nevarnost izpadov med selitvijo na spletno mesto
 • Obstajajo poročila o množičnih okvarah elektronske pošte

5. DreamHost

DreamHost logotip

Spletna stran: www.dreamhost.com
Cena: 2,95 dolarja
Prostor na disku: Neomejeno

Načrte skupnega gostovanja DreamHost najdete nezapleteno, saj lahko izbirate samo dve možnosti (glejte spodaj):

Načrt za zagon – Če potrebujete samo eno spletno mesto, lahko DreamHost-ov načrt za zagon verjetno poskrbi za vse vaše potrebe. Vidite, gre tudi za neomejeno shranjevanje in neomejeno pasovno širino. Nekatere dodatne stvari, ki jih boste dobili brezplačno, vključujejo brezplačno domeno in brezplačno SSL potrdilo.

Neomejen načrt – Zdaj, če nameravate ustvariti več spletnih mest, bi bil DreamHost-ov načrt Neomejen boljši način. Poleg tega, da vam omogoča gostovanje neomejenega števila spletnih mest, je na voljo tudi neomejeno prostora za shranjevanje in pasovno širino. Tako kot Starterjev načrt, ima tudi dodatne ugodnosti, kot so brezplačna domena, brezplačni SSL in še več. Resnično je močnejši od načrta za zagon (vsaj), zato je tudi dražji).

Če vas skrbijo načini plačila, vedite, da DreamHost sprejema kreditno kartico, PayPal, čeke in denarne naloge. Imajo tudi 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja (vendar to ne velja za preverjanje plačil in denarnih nalogov).

Prednosti

 • Veliko možnosti plačila
 • Zajamčeno vračilo denarja (97 dni)

Slabosti

 • Postopek prijave je predolg in nekoliko zapleten
 • Prenos spletnega mesta ni brezplačen
 • E-pošta ima omejitev 2 GB

Gostovanje v Magentu: Kako najti najboljšega!

Kateri je najboljši paket za iskanje v gostitelju Magento? No, obstaja veliko funkcij, s katerimi lahko zagotovite, da bo vaše spletno mesto vedno nemoteno delovalo in ga je enostavno upravljati. Tu smo, da vam povemo, kaj iskati in še več. Spoznali boste tudi terminologijo, ki se uporablja v teh nastavitvah, da boste bolje razumeli celoten scenarij.

Lokacija strežnika

zemljevid lokacije strežnikaLokacija strežnika je pomembna za hitro nalaganje spletnih strani. Preprosto povedano, svetujemo vam, da se obrnete na storitev Magento, ki ima strežnike, ki se nahajajo na vaši lokaciji (ali v njeni bližini). Recimo, da živite v Ameriki – pametno bi bilo izbrati podjetje za gostovanje s strežniki v tej državi. Enako velja za Kanado. V tem primeru iščete gostitelja spletnega mesta v Kanadi. Za Avstralijo pa poiščite storitev spletnega gostovanja v Avstraliji.

Ker se uporabniki lahko nahajajo po vsem svetu, obstaja druga možnost – in se imenuje CDN (Network Distribution Network). V bistvu deluje kot proxy strežnik med obiskovalci vaše spletne strani in gostiteljem Magento – tako da še vedno omogoča hitro nalaganje strani, tudi če so lokacije strežnikov daleč od končnih uporabnikov..

Zdaj vidite, kako pomembne so lokacije strežnika, kajne? Na srečo veliko gostov Magento zdaj vključuje storitev CDN, imenovano CloudFlare. Nastavitev je zelo enostavna in ponavadi je brezplačna s paketi gostovanja. Torej, pri iskanju ponudnika gostovanja bodite pozorni na to.

Uptime strežnika

Nadaljnja nastavitev strežnika je še ena pomembna funkcija, ki jo je treba paziti, saj vključuje zanesljivost gostiteljskega podjetja. Predlagamo, da izberete gostitelja Magento, ki lahko zagotovi približno 99,9% uptime – karkoli pod tem odstotkom ni tako dobro, saj lahko izpadi (tudi le za nekaj minut) povzročijo izgube.

SSL potrdila

V teh dneh je varnost spletnega mesta zelo pomembna – in imeti certifikat SSL je najboljši način za to in pokazati obiskovalcem vaše spletne strani, da lahko zaupajo vašemu spletnemu mestu. SSL (Secure Sockets Layer) omogoča šifriranje podatkov med strežnikom vašega gostitelja in končnimi uporabniki (da bi zaščitili njihove osebne podatke).

Če ima spletno mesto potrdilo SSL, bo njegov URL spletnega mesta vseboval „s“. Torej, namesto da bi videli samo spletno mesto http://www.website.com, boste videli https://www.website.com. Vedno več uporabnikov se zdaj zaveda, kako pomembno je, da se na spletnih mestih, ki jih obiščejo, vidijo “s” – zato se prepričajte, da tudi vaš ima.

Pri izbiri ponudnika gostovanja Magento priporočamo, da dobite tistega, ki ima to funkcijo. Veliko podjetij ima storitev Let’s Encrypt (brezplačne SSL potrdila) in preprosto jo lahko aktivirate v svojem cPanelu.

Hitrost

Kot smo že omenili, sta za zagotavljanje hitrosti vašega spletnega mesta pomembna lokacija strežnika in CDN. Nadalje lahko zagotovite, da se vaše spletno mesto vedno hitro naloži z iskanjem dodatnih funkcij na vašem Magento gostitelju.

Če vaš ponudnik gostovanja daje dodatna sredstva CPU-ja, bo to gotovo pripomoglo k hitrosti vašega spletnega mesta. Lahko celo najdete ponudnike gostovanja, ki poskrbijo za skripte po meri, posebej za spletna mesta Magento (to je še en spodbujevalnik hitrosti).

Prostor na disku

Čeprav je pomembno, potrebujete veliko prostora za shranjevanje le, če imate spletno mesto za e-trgovino (to zavzame veliko prostora). Vendar pa lahko standardni blogi in podjetja z zelo dobro zmogljivostjo 1 GB prostora na disku dejansko zelo dobro uspejo.

Pomembno je, da se tega zavedate, saj nekatera podjetja, ki gostijo ponudbo, ponujajo poceni načrte z neomejenim prostorom, da bi ljudi privabila k njihovemu nakupu. Čeprav so veliki diskovni prostori dobri, niso edini znak dobre storitve gostovanja. Pravzaprav so takšne funkcije ponavadi lahko znak drugih pomanjkljivosti spletnega gostitelja.

Zato pri izbiri dobrega gostovanja Magento za vaše spletno mesto poglejte vse funkcije, naštete v tem članku (ne le na prostoru na disku).

Pasovna širina in prenos podatkov

Tako pasovna širina kot prenos podatkov sta pomembni lastnosti ponudnika gostovanja. Pasovna širina predstavlja hitrost prenosa podatkov v določenem omrežju, medtem ko je prenos podatkov viden kot pretok informacij skozi vaše spletno mesto.

Če nameravate na svojem spletnem mestu Magento prenesti veliko prenosov (npr. Glasba, filmi itd.), Je pasovna širina in prenos podatkov nekaj najpomembnejših potreb. V tem primeru bi bila najboljša možnost gostovanje podjetja, ki ponuja neomejeno ali veliko pasovno širino in prenos podatkov.

Pomoč strankam

Toplo priporočamo, da obiščete podjetje Magento, ki ponuja 24-urno podporo strankam. Verjemite nam, ko vam povemo, da ga boste slej ali prej potrebovali. Najboljše so tiste, ki podpirajo klepet in podporo v telefonu – vedno boste našli hitre rešitve in zmanjšali izgube.

Magento: Podrobnosti

Drupal gostovanje raziskav

Magento je prednostna platforma za e-poslovanje. Od podpore za varne transakcije do uporabniku prijaznih vmesnikov Magento olajša izdelavo in oblikovanje spletnih strani, prilagojenih za e-trgovino.

Kaj je Magento??

Magento je odprtokodna platforma, ki je zasnovana posebej za e-trgovino. Napisana je v PHP. Trenutno obstajajo tri različne Magento platforme: Community Edition, Enterprise in Enterprise Cloud Edition.

Magento logotipIzdaja Skupnosti—Ta platforma je odprtokodna, kar pomeni, da je na voljo brezplačno za prenos, uporabo in skupno rabo. Treba je opozoriti, da gre za popolno platformo, ne pa za brezplačno, a omejeno preskusno različico. Jedrne datoteke lahko spreminjate z vtičniki. Številne zmogljivosti, ki so na voljo v izdaji skupnosti, so podrobno opisane v nadaljevanju. V izdaji Community ni gostovanja, zato za najboljše gostovanje za Magento preglejte naša priporočila.

Enterprise—Ta platforma je bila razvita na podlagi izdaje Community, ker ima več funkcij in funkcionalnosti ter letne pristojbine za vzdrževanje, podjetje ni brezplačno. Enterprise je idealen za večja podjetja, ki bodo potrebovala stalno tehnično podporo poleg strokovnih storitev za namestitev, uporabo in odpravljanje napak. Enterprise tudi ne ponuja rešitve gostovanja.

Izdaja Enterprise Cloud Edition (ECE)—Odstavljena leta 2016, platforma ECE uporablja tehnologijo v oblaku za robustnejšo izkušnjo pri razvoju in upravljanju spletnih strani. Od popolnoma prilagodljivih funkcionalnosti do razširljivosti, izboljšanih varnostnih funkcij, gostovanja in upravljane infrastrukture je platforma ECE optimalna za globalna podjetja in spletna mesta z ogromno količino vsebine in velikim obsegom prometa. Nekateri menijo, da je najboljše Magento gostovanje.

Premium rešitev za e-poslovanje

Primernost Magento za e-poslovanje je razvidna iz njegove povezanosti z nekaterimi največjimi trgovci na svetu. Podjetje je eBay odkupilo leta 2011, preden je postalo neodvisno podjetje leta 2015. Večji trgovci na drobno in svetovne blagovne znamke – kot so Coca-Cola, Nestle, Burger King in BevMo – platformo uporabljajo za potrebe e-trgovine..

Poudarki najboljših funkcij iz Magento Community Edition

Kot popolna platforma za e-poslovanje Magento ponuja podjetjem vse potrebne funkcije za uspeh v svetu e-trgovine..

Strani izdelkov

Na straneh izdelkov so lahko vključene številne funkcije za najboljšo prodajo in prikaz izdelkov:

 • Galerija slik za več slik izdelka
 • Povečava slike
 • Možnosti izdelka (npr. Barve, velikosti)
 • Prikaz na zalogi / razpoložljivost
 • Stopnja cen
 • Podobni izdelki so združeni
 • Dodaj možnost na seznam želja
 • Delite prek družbenih medijev, SMS, e-pošte

Funkcije brskanja

Brskanje po katalogu na platformi Magento je sposobno organizirati visoke stopnje, zato lahko kupci zlahka prepoznajo kategorije, v katerih želijo nakupovati, in poiščejo izdelke, ki jih iščejo, brez težav s presejanjem nepotrebnih informacij.

 • Slojevite kategorije navigacije
 • Filtri za ceno, ustreznost, datum itd
 • Primerjave izdelkov
 • Samodejno predlaganje za iskanje po katalogu
 • Povezana navigacija med drobtinami (tako da se lahko kupci vrnejo na prej ogledane strani)
 • Oblikovanja in predloge, prilagojene določenim izdelkom ali kategorijam

Od blagajne do plačila do pošiljanja

Platforma Magento omogoča uporabniku prijazen vmesnik za hitro in enostavno odjavljanje, varno plačilno sredstvo in sledenje naročil v realnem času..

 • Naročilo za pregled in odjava
 • Shranjeni predmeti v nakupovalnih vozičkih
 • Naročite se z računom ali nadaljujte kot gost
 • Pošlji predmete po več naslovih
 • Sporočila za darila (za celotna naročila ali posamezne izdelke)
 • Ocene stopenj in davkov za pošiljanje
 • Podrobnosti o zaračunavanju in izdajanju računov
 • Možnosti pavšalne cene ali brezplačne dostave
 • Stroški pošiljanja glede na velikost, težo in količino
 • Možnosti plačila z več prehodi, vključno s PayPalom
 • Možnost sprejema denarnih nalogov, čekov ali osebnih izkaznic
 • Možnost, da “pozneje plačam”
 • Številka potrditve in sledenje naročila

Računi strank

Stranke lahko enostavno upravljajo svoje račune, naročila, možnosti plačila in več s funkcijami računa Magento:

 • Ocene in zgodovina označevanja izdelkov
 • Preverjanje stanja naročila
 • Zgodovina nakupov
 • Upravljanje naročnin
 • Seznam želja z opombami
 • Privzeti naslov za pošiljanje in izstavitev računa
 • Neomejeno število naslovov za pošiljanje pošiljk in računov
 • Možnost ponovnega nakupa

Zagotovite izjemne storitve za stranke

Zagotavljanje in izvajanje zanesljive in profesionalne storitve za stranke je enostavno s funkcijami Magento za pomoč strankam:

 • Enostaven obrazec za stike in komentarje
 • Naročite urejanje in sledenje za skrbnike
 • Ponastavite geslo ali si zapomnite uporabniško ime za uporabnike in skrbnike
 • Samodejna potrditvena elektronska pošta

Upravljanje naročil

Platforma Magento je zasnovana tako, da olajša upravljanje naročil za skrbnike in zastopnike za stranke. Zmožnosti upravljanja naročil vključujejo:

 • Ustvarjanje, urejanje in ogled naročil za skrbnike
 • Pomoč pri nakupovanju in naročanje v klicnem centru
 • Integrirano pošiljanje in označevanje z glavnimi pošiljatelji, vključno s FedExom, UPS, USPS in DHL
 • Obvestila o potrditvi naročila in sledenju prek RSS ali e-pošte

Upravljanje katalogov

Z najboljšo platformo za gostovanje Magento bodo razvijalci in skrbniki spletnih strani ugotovili, da je bilo organiziranje, prikaz in upravljanje katalogov izpopolnjeno v znanost:

 • Konfiguriranje izdelkov po skupinah in različicah
 • Naložljivi izdelki (npr. MP3, e-knjige)
 • Vzorci ali odlomki
 • Atributi izdelka (za iskanje, brskanje ali povezovanje izdelkov)
 • Ločeno in spremenljivo cenovno območje po skupinah (npr. Imetniki računov v primerjavi z gosti, trgovina na drobno v primerjavi s prodajo na debelo)
 • Pravila cen z nastavitvami pogojev in pogojev storitve
 • Posodobitve za serije ali skupine izdelkov
 • Razvrščanje izdelkov po prilagojenih atributih ali izdelkov v isti skupini
 • Upravljanje zalog z orodji, kot so RSS-opozorila
 • Samodejno ustvarjena vodna oznaka
 • Samodejno spreminjanje velikosti slike (sličice, prikazne strani izdelka itd.)
 • Poiščite predloge in / ali popravke
 • Uporabniško ustvarjene oznake in ocene

Upravljanje spletnih strani in vsebin

Od popolnoma prilagodljivih tem in predlog do upravnih privilegijev Magento daje moč v vaše roke za upravljanje zaledja spletnega mesta in uporabniškega vmesnika.

 • Prilagodljive skrbniške privilegije in različni skrbniški računi uporabnikov
 • Ena prijava za povezavo na več mest
 • Prilagodite teme in predloge
 • Lastniški sistem za upravljanje vsebin (CMS) za obsežne zmožnosti oblikovanja, postavitve in predstavitve vsebine
 • Uvoz in izvoz podatkov v paketih (za upravljanje naročil, računov, izdelkov itd.)
 • Vgrajena lokalizacija v svetovnem merilu (vključno z več jezikovno podporo, pretvorbo valut)
 • Lokalizirani izračun davka za različna področja in vrste strank (npr. Gost v primerjavi z imetnikom računa)
 • Funkcije proti robotu in / ali nezaželeni pošti s CAPTCHA
 • Aplikacijske storitve API za integracijo komponent programske opreme tretjih strank

Zasnovan za optimizacijo iskalnikov

Oblika platforme Magento je prijazna za optimizacijo iskalnikov (SEO), zato lahko iskalniki z lahkoto brskajo po spletnem mestu z vsebino in poskrbijo, da bodo stranke videli vaše strani z vsebinami.

 • Vgrajeni zemljevid spletnega mesta v XML
 • Jasni URL-ji in nastavitve prilagodljivih URL-jev
 • Metapodatki v HTML vsebine, izdelkov, kategorij
 • Stran trendnih in priljubljenih iskanj
 • API za Googlovo vsebino

Analitika in poročanje podatkov

Poleg tega, da stranke lažje najdejo vaše spletno mesto s pomočjo SEO rešitev, Magentova združljivost z Googlovo analitiko olajša ugotovitev, katere vrste strank si ogledujejo določene strani ali izdelke, prepoznajo trende v vedenju strank in ocenijo, kaj vodi k uspešnosti razmerij med prikazi in kliki.

 • Združljiv in enostaven za integracijo z Googlovo analitiko
 • Poglobljeno poročanje in razčlenitev podatkov
 • Poročanje o vseh vidikih delovanja kupcev in uspešnosti spletnega mesta, vključno z opuščanjem vozička, najbolj priljubljenimi izdelki, pogosto obiskanimi predmeti, ključnimi besedami in najbolj iskanimi izrazi, zalogom, prihodki, računi, povračili, kuponi itd..

Strategije promocije in trženja

Kot platforma za elektronsko poslovanje Magento ponuja številne raznovrstne trženjske strategije, ki spodbujajo sodelovanje strank in izboljšujejo spletno prepoznavnost spletnega mesta iz številnih zornih kotov.

 • Podobni izdelki so prikazani na vsaki strani izdelkov
 • Navzkrižni promocijski predmeti za izdelke, ki se pogosto kupujejo skupaj
 • Nakup kupcev kupcev (npr. “Kupci tega so kupili tudi …”)
 • Objave novega izdelka
 • Prilagodljivi popusti, kuponi in posebne cene
 • Popusti za skupne nakupe
 • Ciljne strani za kategorije
 • Prikaz nedavno ogledanih izdelkov
 • Ankete in ankete (npr. Zadovoljstvo strank)
 • E-poštne naročnine in e-novice
 • Seznami in opomniki želja
 • Dajte v skupno rabo s funkcijo prijatelja

Značilnosti Enterprise Edition

Izdaja Magento Enterprise ponuja vse enake funkcije kot izdaja Community in še več. Podjetje sicer nima prednosti za brezplačno odprtokodno platformo, vendar zagotavlja tehnično podporo in dodatne tržne funkcije, ki jih v izdaji Community manjka. Enterprise Edition je najprimernejša izbira za velika podjetja, ki potrebujejo tehnično pomoč ter pomoč pri namestitvi in ​​uporabi. Glavne značilnosti, ki razlikujejo Enterprise od izdaje Community, vključujejo

 • Ciljno trženje na podlagi skupin strank (skupine na podlagi demografskih podatkov, nakupovalnih dejavnosti itd.)
 • Zapuščeni opomniki e-pošte z vozički
 • Prodaja z omejeno ponudbo
 • Možnosti za darila (vključno z registri, zavijanjem daril, prilagojenimi opombami)
 • Programi zvestobe in nagrad
 • Shrani kredit
 • Ostanite prijavljeni v nastavitvah piškotkov (izvedljivi v več sejah, da se strankam ne bo treba vsakič prijaviti)

Sistemske zahteve

Ker tako Skupnost kot Enterprise Edition nimata načrtov gostovanja, je najbolje izbrati načrt gostovanja, za katerega se je že izkazalo, da je združljiv s platformami Magento. Magento platforme delujejo na sklopih LAMP, ki so zbirka komponent spletnega strežnika, ki delujejo skupaj. Sklad LAMP sestavljajo Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+ in PHP 5.4+. Za spletni strežnik je mogoče uporabiti tudi Nginx1.7x.

Pogosta vprašanja

Kakšne so možnosti odprtokodne možnosti Magento (izdaja Community)?

Skupnost Edition je brezplačna za uporabo, vendar to še ne pomeni, da je omejena preizkusna različica. Skupnost Edition je popolnoma razvita platforma.

Še bolje, izdaja Skupnosti ali Enterprise?

To je odvisno od tega, kaj pričakujete od platforme. Skupnostna različica je brezplačna, zato je glede na proračun najboljša ponudba Magento gostovanja, saj je naložena tudi z obsežnimi funkcijami e-trgovine. Izdaja Enterprise je boljša v smislu tehnične podpore in več funkcionalnosti, ki so usmerjene v podporo večjim podjetjem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author