Najboljše gostovanje pri preprodajalcih

Ker je večina ljudi, ki pristanejo na tej strani, spletni oblikovalci, ki spreminjajo svoje poslovanje s preprodajalskim gostovanjem, bomo na to prišli iz tega zornega kota.

Ker smo sami spletna agencija, ki ima veliko računov za gostovanje (imamo veliko stranskih projektov in radi eksperimentiramo), smo že izvedli raziskavo in izbrali svoj top 5 najboljših prodajalcev, ki gostijo podjetja za ZDA (in širše).

Osredotočili smo se predvsem na spletne gostitelje, ki ponujajo preprodajalčeve račune, ki vključujejo tako cPanel kot WHM (o tem pa več o tem kasneje).

Stranska opomba: Naš # 1 ima precej velik začasni popust, zagrabite ga, dokler traja!

Naredili smo analizo, preglede gostovanj trgovcev & primerjave, tako da vam ni treba, zato je seznam najboljših ponudnikov ponudnikov gostovanja za ZDA. Spodnja tabela vam ponuja priročen pregled – po našem mnenju – najboljših 5 gostiteljskih prodajalcev, razvrščenih po ocenah, ki podrobno opisujejo ceno / ceno, & njihove najboljše lastnosti.

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mo.FeatureDisk space # računovSpletna stran
InMotion logotip 13,99 USD (50% popust) Neomejeno računov, 80 GB prostora na disku, namenskega IP-ja, brezplačne programske opreme za obračunavanje! 80 GB Neomejeno
A2HostingLogo 13,19 USD Kadar koli garancija za vračilo denarja, brezplačni strežniki SSL + po vsem svetu. 30 GB 40
logotip spletnega mesta 17,5 USD za 5 kreditov / računov Odlične zmogljivosti, brezplačna namestitev SSL z enim klikom, globalni doseg – kreditni sistem, ki ga nekateri ne marajo. 10 GB na kredit 5
Greengeeks logotip 19,95 USD Super zelena, neomejen prostor na disku, Amsterdamski podatkovni center Neomejeno 10
Logotip WP Engine 290 USD (N / A na kraju samem za program Agencije) Strokovna podpora za WP, super high-end, zelo hitri strežniki. Neomejeno 15

“Pri tako številnih gostiteljskih podjetjih lahko izbirate med primernimi, ki ustrezajo vašim potrebam, zelo zamudno, še posebej, ker se zdi, da ponujajo enake lastnosti po nekoliko različnih cenah, zato se večina ljudi sprašuje, kje je razlika …

Poleg zgornjega pregleda preglednice smo spodaj ustvarili tudi nekoliko podrobnejši zgornji 5. Za razvrščanje najboljših spletnih gostiteljev smo uporabili naslednje kriterije: podpora, dostopnost in uspešnost / moč. Uživajte! “

Matthew Rogers
Gostovalni urednik

Best Reseller Hosting USA – Ocene maj 2020

1. Gostovanje inMotion

Spletna stran: www.inmotionhosting.com
Cena:
13,99 USD
Prostor na disku: 80 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

S 90-dnevnim jamstvom za vračilo denarja, več prostora na disku kot večina drugih gostiteljskih prodajalcev in neomejeno število računov tudi najosnovnejših prodajnih načrtov … InMotion zna tržiti svoje preprodajalčeve storitve. Običajno so znani po svojih vrhunskih poslovnih načrtih gostovanja, toda za visokimi stroški običajnih paketov spletnega gostovanja najdemo presenetljivo cenovno ponudbo preprodajalskih storitev.

Vsi načrti vključujejo brezplačno domeno, neomejene račune, zlonamerno programsko opremo & Zaščita DDoS za največjo varnost, brezplačno programsko opremo za obračunavanje, varnostno kopiranje in še veliko več. Vse to združite s 50% popustom, ki ga trenutno izvajajo, in resnično si zaslužijo prvo mesto!

Njihov najcenejši prodajni načrt se začne šele 13,99 USD (50% popust) 

2. Gostovanje A2

Spletna stran: www.a2hosting.com
Cena:
13,19 USD
Prostor na disku: 30 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip A2 gostovanja

A2 gostovanje je še en gostitelj, ki ve, kaj počnejo, ko gre za gostovanje preprodajalcev. Medtem ko ponujajo manj za podobno ceno, pa ponujajo tudi super hitre strežnike v drugih državah po svetu, ki svojim strankam omogočajo globalni doseg, če je to potrebno. Kar nam je v primerjavi z InMotion resnično všeč, je njihova zavzetost za to, da je platforma čim bolj optimizirana za WordPress. WP deluje zelo gladko na svojih strežnikih.

Združite to s kadar koli garancijo za vračilo denarja in zlahka dobijo naš # 2 mesto.

Načrti za gostovanje prodajalcev se začnejo že pri 13,19 USD za 40 računov in 30 GB prostora za shranjevanje.

3. SiteGround

Spletna stran: www.siteground.com
Cena:
11,25 £
Prostor na disku: 10 GB na račun
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip SiteGround

Medtem ko je SiteGround znan po svoji epski uspešnosti z WordPressom (navsezadnje jih priporoča tudi WordPress, kar je zelo impresivno), pri načrtih preprodajalcev imamo raje InMotion ali A2. Ni to, da njihov nastop ni super, ker je. Enako s podporo in vsem ostalim, kar pričakujete od super spletnega gostitelja, kot je SG.

Kako načrtuje gostovanje prodajalskih načrtov, SiteGround deluje s kreditnim sistemom namesto bolj neposrednih denarnih sredstev za # računov / prostora na disku (kar lahko postane nekoliko zmedeno, vsekakor imamo raje drugi sistem). Njihovi načrti se začnejo z najmanj 5 kreditnimi točkami = 5x $ 42 / yr – to je 17,5 USD na mesec

4. GreenGeeks

Spletna stran: www.greengeeks.com
Cena:
19,95 USD / mesečno
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip GreenGeeks

GreenGeeks vsekakor ni najcenejši, a prihajajo z neverjetno zmogljivostjo, globalnimi podatkovnimi centri in 300% energije, ki jo porabijo, vložijo nazaj v omrežje! Prav tako so zelo prilagodljivi, dajo vam licenco WHMCS za upravljanje obračunavanja, imajo odlične varnostne funkcije in ponujajo brezplačne migracije, če jih potrebujete.

Njihov najcenejši prodajni načrt se začne pri 19,95 USD / mesečno za 10 računov.

5. WP motor

Spletna stran: wpengine.com
Cena:
 N / A
Prostor na disku: N / A
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip WP Engine

WP Engine je že nekaj časa standard za gostovanje WP vrhunske kakovosti, zato jih omenjamo na seznamu. Ne bom začel navajati vseh funkcij, ki so priložene njihovim storitvam, saj bomo tu še nekaj časa … toda precej vključuje vse, kar si lahko omislite, od SSL-jev do bliskovitih hitrih nastavitev strežnika, CDN, strokovne podpore za WP, do odlične varnosti, samodejnih posodobitev in še veliko več.

Kot rečeno, tisto, kar jih zagotovo zadrži za preprodajalce, so njihove cene… ni ene. Če želite dobiti informacije o njihovih načrtih gostovanja prodajalcev, se morate prijaviti za njihov program agencije.

Če preverite njihove redne cene zunaj agencijskega programa, znaša 290 dolarjev na mesec za 15 spletnih mest, kar je zelo drago, potem pa spet zelo dobro v tem, kar počnejo.

Ameriški preprodajalec, ki gosti raziskovalce

Gostovanje za preprodajalce v ZDA: Kopanje globlje

Kaj iskati pri raziskovanju gostiteljskega prodajalca v ZDA.

Zdaj bolj kot kdaj koli prej je fantastična ideja za zagon spletnih podjetij. Ameriška podjetja lahko posebej izkoristijo 95% Američanov, ki so v svojem življenju opravili spletne nakupe, polovica pa jih raje nakupuje po internetu.

Nova in priljubljena metoda za dobiček od e-trgovine in novih spletnih skrbnikov na splošno postaja gostitelj preprodajalcev. Ko postanete gostitelj preprodajalcev, prodajate prostor za gostovanje podjetjem, spletnim agencijam, novim spletnim skrbnikom itd. Na osnovi naročnine lahko tako dobite resnično dober dobiček.

Izbira najboljšega gostiteljskega prodajalca za vaše podjetje bo bodisi nemoten postopek, ki vodi do dohodka, bodisi velik glavobol in izguba dobička zaradi tehničnih težav in slabe podpore.

Pomembno je raziskati več možnosti za spletne gostitelje, ki ponujajo cenovno dostopne načrte, tako da izberete zanesljiv načrt. Če se lotite prve možnosti, ki jo najdete, se boste morda odločili za storitev, ki ni najboljša za vaše podjetje.

Če želite vedeti, kaj je odličen gostitelj preprodajalcev, morate vedeti, kaj je značilno za odlično storitev. Pri raziskovanju gostiteljev preprodajalcev v Združenih državah je treba upoštevati več stvari in nasvete, kako vedeti, ali prejemate najboljšo storitev. Btw, ustvarili smo tudi primerjave za gostovanje preprodajalcev v Avstraliji in gostovanje v Veliki Britaniji.

Kaj je Reseller gostovanje?

Za tiste, ki še vedno niste prepričani, kaj natančno je gostovanje preprodajalcev, je lahko nekoliko zmedeno, če vam ni jasno, kakšen je natančen poslovni odnos. To je storitev, ki jo ameriški spletni gostitelji ponujajo posameznikom, podjetjem in organizacijam.

Začne se z nakupom spletnega prostora z večjega strežnika in prodajo tega prostora podjetjem, ki želijo oblikovati spletno mesto (sami ali spletno agencijo) in ga upravlja gostitelj preprodajalcev. Gostitelji prodajalcev bodo pogosto oblikovali spletno stran ali spletno mesto podjetja zanje, zagotovili najnovejše informacije na straneh in obravnavali storitve za stranke. Vendar vse te podrobnosti temeljijo na tem, kaj primarna storitev gostitelja ponuja gostiteljem preprodajalcev, s katerimi delajo.

Gostovanje preprodajalcev je odličen način za razvijalce spletnih strani, da razširijo svojo prakso, razširijo svojo mrežo in povečajo svoje prihodke.

Bodite opozorjeni, da podjetja od gostiteljev pričakujejo profesionalno storitev: v upravljanje in funkcionalnost svojih spletnih mest vložijo veliko zaupanja, zato morate sami zagotoviti, da bo glavni gostitelj kakovost. V nasprotnem primeru boste izgubili veliko denarja zaradi nezanesljivosti. Pomembno je oceniti, kaj ponuja več potencialnih gostiteljev na podlagi nekaj pomembnih komponent.

Cena

Težko bo izračunati, koliko si lahko finančno privoščite za porabo za storitev gostovanja preprodajalcev. Ne veste, kdo so vaše bodoče stranke ali koliko prostora bodo zahtevali za plačilo, pa tudi koliko strank boste imeli. Ne glede na to, boste želeli cenovno dostopen načrt, ki bo še vedno deloval pravilno in profesionalno. Izračunati boste morali okvirni proračun in oceniti, koliko prostora želite nameniti vsaki stranki in izbrati načrt, ki vam omogoča, da se temu ustrezno prilagodite.

Glede na vsako stranko bi morali imeti tudi možnost, da postavite različne načrte glede na njihove potrebe. Ena odjemalka bi lahko imela 1 GB prostora, druga 3 GB ali celo 10 GB. Čeprav je težko pripraviti prostor za stranke, ne pozabite, da se lahko vedno prilagodite ali ponudite več načrtov.

Tudi v Ameriki nikoli ne pričakujte, da boste našli brezplačno spletno gostovanje. Izogibajte se celo neverjetno poceni načrtov, saj so verjetno preveč dobri, da bi bili resnični in so najverjetneje nagnjeni k zrušitvi.

Pasovna širina / prostor na disku

Vedno dvakrat preverite omejitve pasovne širine in prostora na disku, saj bodo določile, kako velika spletna mesta lahko dobijo stranke in podatke, ki jih lahko uporabljajo mesečno.

cPanel / WHM Na voljo

V ZDA je cPanel industrijski standard za gostovanje spletnih strani. Ponuja grafične vmesnike in orodja za avtomatizacijo v obliki nadzorne plošče, ki gostiteljem in njihovim strankam omogočajo enostavno upravljanje s svojimi spletnimi mesti. Zaradi cPanela vam ni treba razumeti zapletene računalniške programske opreme in kodiranja, če želite biti gostitelj preprodajalcev.

WHM (Web Host Manager) je sistem, ki uporabnikom omogoča enostavno upravljanje računov cPanel za vse stranke. To jim gre z roko v roki in strankam boste zagotovili veliko lažjo in vidnejšo storitev, če vaš načrt vzdržujeta WHM in cPanel. Nastavili boste lahko pakete in načrte, si ogledali statistiko in gostili več računov za nadgradnjo / znižanje. Redko je, da tudi cenejše prodajalce, ki gostujejo, ne bi imele WHM-a, vendar dvojnega preverjanja nikoli ne boli.

Lokacije strežnika

To je ena najpomembnejših in spregledanih postavk na tem seznamu! Vedno se prepričajte, da je vaš strežnik dejansko v ZDA. To je enostavno domnevati, ker lahko dostopamo do spletnih strani po vsem svetu in jih lahko gostimo od kjer koli. Če se odločite za razširitev trga v tujini, bo CloudFlare zmanjšal zamude.

Občasni čas

Prepričajte se, da lahko kateri koli zahtevek, ki ga prodaja strežnik, na primer 99-odstotno podaljšanje časa, da lahko varnostno kopijo prodajnega mesta. Preberite preglede, če je mogoče, da preverite, ali so drugi imeli naložbe pred vlaganjem.

Pomoč strankam

Ključno je, da vaš strežnik omogoča popolno komunikacijo med strankami s podporo 24/7 in / ali klepetom v živo. Kupci bodo prekinili svoje načrte, če mislijo, da bodo lahko drugje dobili boljši podporni sistem in bodo morebitne težave s spletnim mestom takoj prilagodili..

Število dovoljenih računov

To si morate zapomniti, če pogledamo možnosti pasovne širine in prostora za strežnik. Določa, koliko podjetja lahko vzamete in potencialni dohodek. Prepričati se želite, da nimate na voljo preveč računov, sicer boste ogrozili velikost in pasovno širino vseh. Poskusite ohraniti ravnotežje v svojem podjetju, da se nihče ne bo počutil kratko.

Druge značilnosti / tehnične specifikacije

Ostale stvari, ki jih je treba upoštevati, so optimizacija hitrosti (ali ponujajo shrambo SSD ali LiteSpeed?), RAM (dovolj je 1 GB GB pomnilnika naključnega dostopa), IO diska (približno okoli 2 mb), dnevno varnostno kopiranje, potrdila SSL (naj bodo brezplačna), neomejeno pasovno širino in CPU (Koliko jeder je na voljo?).

Prav tako vam bo koristilo, da namestite aplikacije za skript z enim klikom, kot sta WordPress ali Joomla, ki so standardne za cPanel.

Če ste preobremenjeni z vsem, kar morate upoštevati, se spomnite, da se vam bodo raziskave izplačale, ko boste kot gostitelj preprodajalcev lahko še dodatno zaslužili!

ALI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author