Najboljše gostovanje Irska

Kot podjetje za spletno oblikovanje, ki ima veliko računov za gostovanje (imamo nešteto stranskih projektov in radi eksperimentiramo), imamo kar dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje odličnega spletnega gostitelja.

To so naši najboljši ponudniki spletnega gostovanja za Irsko, resnično kakovostno spletno gostovanje, ne da bi zlomil banko.

Nekaj ​​blagovnih znamk / spletnih mest, ki povezujejo na našo vsebino:
Predstavljeno na spletnih mestih

Najboljše gostovanje na Irskem: Naš top 5 – maj 2020

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsSpletna stran
site2 3,95 € (60% popust) 10 GB Datacentre Lightning Fast v Londonu, ugodno, 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, uradno priporoča WordPress = Win! SiteGround Pregled
GreengeeksLogo 3,95 USD (ekskluzivni popust MangoMatter – nižji od 9,95 USD) Neomejeno Super zeleno gostovanje, strežniki v Evropi in po vsem svetu, neomejen prostor na disku! Pregled GreenGeeksa
A2HostingLogo 3,92 USD (7,99 USD) Neomejeno Poceni + neomejen prostor na disku! A2 gostovanje pregled
myhostlogo 5,99 € 10 GB 10+ let gostovanja. MyHost pregled
wpengine 35 USD 10 GB WordPress gostovanje izpopolnjeno. Pregled motorja WP

Ni lahko najti dostojnega spletnega gostitelja, ki je dejansko cenovno dostopen, in če niste čarovnik Excela, lahko primerjate različne funkcije gostovanja (na primer ceno v primerjavi s pasovno širino, prostor na disku, uporabnost, podporo, ocene itd.). ). Da bi si olajšali misel, so v resnici odlična gostovalska podjetja, ki ne zaračunavajo nesmiselnih cen gostovanja, vendar kljub temu imajo zmogljivost za izvajanje katerega koli spletnega mesta, ki ga želite.

Naslednjih 5 je naših osebnih favoritov, prvi 4 so res cenovno ugodni (peti bi bil za vaše premijske potrebe po WordPress gostovanju), vsi pa nudijo odlične zmogljivosti & podpora. Za razvrščanje najboljših spletnih gostiteljev smo uporabili naslednje kriterije: Enostavnost uporabe, dostopnost in zmogljivost / moč. Uživajte!

1. SiteGround

To je naše ves čas najljubše gostovalno podjetje, poceni so, imajo zelo zmogljive strežnike, in kar je najpomembneje, podpora je vrhunska.

Priporočamo jih tudi za WordPress, s strani WordPressa (zelo malo gostujočih podjetij lahko to trdi! Seveda se lahko lotijo ​​tudi vseh CMS-ov, ki jih vržete nanje). Oh, + imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja! Približno vsem, ki iščejo cenovno dostopnega, a kakovostnega spletnega gostitelja!

Imajo 3 načrte gostovanja, njihov najbolj dostopen načrt se začne samo 3,95 € / mesečno (60% nižja od običajne cene)! 

site2

  Zmagovalec – 9.6 / 10

Enostavnost uporabe

97%

Ugodnost

92%

Zmogljivost / moč

95%

2. GreenGeeks

GreenGeeks je eno od podjetij, za katere pravkar veste, da delajo vse pravilno, saj so od leta 2008 zaživeli ogromno rast. Razlogi za njihov uspeh so precej jasni, ko začnete sodelovati z njimi, gre za kombinacijo globalnega dosega (več podatkovni centri po svetu), super zmogljivost, odlična in precej hitra podpora ter nenazadnje, dajejo svojo vetrino 3-krat nazaj v omrežje s pomočjo vetrne energije, kar je precej neverjetno!

Kar zadeva določene funkcije, ponujajo neomejeno prostora na disku tudi v najosnovnejšem načrtu, 24-urno podporo in podobno kot SiteGround 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni! Trdno # 2 na našem seznamu!

Njihov najcenejši načrt se začne šele 3,95 USD na mesec (ekskluzivni popust MangoMatter – nižji od 9,95 USD)

Enostavnost uporabe

94%

Ugodnost

92%

Zmogljivost / moč

90%

3. Gostovanje A2

Gostovanje A2 je v primerjavi s SiteGround, na voljo so tudi številni hitri strežniki po vsem svetu + imajo veliko podporo. Čeprav nimajo uradnega priporočila za WordPress, je njihova uspešnost na spletnih mestih WP neverjetna.

In neomejeno prostora na disku je precej lepo!

Ponujajo tudi 3 pakete za gostovanje, njihov najcenejši načrt se začne šele 3,92 USD / mesec (prvotno 7,99 USD / mesec).

Enostavnost uporabe

87%

Ugodnost

92%

Zmogljivost / moč

80%

4. Myhost.ie

S sedežem na jugozahodu Irske so bili prvič predstavljeni leta 2002, kar pomeni, da imajo več kot desetletje izkušenj z njimi.

Poleg kakovostnega gostovanja v oblaku ponujajo tudi gostovanje po e-pošti, registracijo domen, & kar nekaj storitev, povezanih z varnostjo.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 5,99 € / mesec

Enostavnost uporabe

85%

Ugodnost

85%

Zmogljivost / moč

85%

5. WP motor

Če pravzaprav iščete nadstandardno gostovanje WordPress gostovanja za Irsko, je WP Engine tisto, kar potrebujete! So vodilni na trgu, ko gre za gostovanje mest WordPress, in z dobrim razlogom (čeprav so tad dragi). Imajo vgrajen sistem za predpomnjenje po meri, s katerim lahko hitro strežejo strani (imenovane EverCache), v kombinaciji s svojim CDN pa so najhitrejše podjetje za gostovanje WordPressa okoli!

Njihova podpora za 24/7 je očitno specializirana za WordPress, ki jim omogoča, da odpravijo kakršno koli težavo brez težav. Poleg tega skrbijo tudi za kakršne koli posodobitve za jedro programa WordPress, tako da vam ni treba skrbeti. Ko gre za večjo posodobitev, spletno mesto najprej preizkusijo pred posodabljanjem, da se prepričajo, da se nič ne zlomi, vrhunska storitev. Imajo tudi sprotno odkrivanje groženj v realnem času, aktivno blokirajo DDOS napade in bodo celotno spletno mesto popravili brezplačno, če bo vdrl …

Vse zgoraj navedeno več kot upravičuje cenovno ceno! Zanima nas mir in lahko prihrani proračun?

Njihov najcenejši načrt se začne pri 35 USD na mesec

Enostavnost uporabe

85%

Ugodnost

65%

Zmogljivost / moč

95%

Irska gostovanje tehnične podporeSpletno gostovanje Irska: Pogled globlje

S tem, kako daleč je tehnologija napredovala v zadnjih nekaj desetletjih, in s tem, da z vsakim letom še vedno napreduje in je napredovala, je internet postal neizogiben vidik našega vsakdanjega življenja za številne ljudi. Zato je zaradi tega dogajanja postalo skoraj nemogoče, da bi nobeno podjetje preživelo, če nima dobro delujočega spletnega mesta in spletne prisotnosti, ki bi s časom pritegnila nove stranke in potrošnike..

Ne glede na to, ali želite doseči spletno občinstvo, da bi svojemu majhnemu podjetju omogočili, da se poveže z strankami in potrošniki, in če vzpostavljate blog, če poskušate ustvariti platformo za katero koli vrsto projektov, ali ne glede na razlog, so spletna mesta vsestranski in raznolik medij, ki lahko doseže precej stvari. Vendar pa je pri izdelavi spletnega mesta ena izmed stvari, ki jih boste morali pogledati, vrsta želenega spletnega gostovanja in ponudnik, na katerega se boste zanašali, da vam bo na Irskem zagotovil zanesljivo in zanesljivo storitev. . Ko poskušate najti ustreznega paketa in ponudnika spletnega gostovanja na Irskem, ima odločitev lahko daljnosežne učinke, zato želite poskrbeti, da boste pravilno poklicali (namig, SiteGround je precej osupljiv). Tu boste našli vse, kar morate vedeti, da boste lažje sprejeli odločitev, ki najbolj ustreza vašemu spletnemu mestu.

Vrste spletnega gostovanja za Irsko

Skupno gostovanje

Skupno gostovanje je eden izmed cenejših načinov gostovanja, zato je zaželena možnost za številne, ki ne želijo zgraditi spletnega mesta, ki bi upravljalo z ogromnimi količinami prometa in menijo, da bi bilo njihovo spletno mesto primerno za manjše občinstvo. Skupno gostovanje je odlična možnost za osebna spletna mesta, bloge in mala podjetja, saj ponuja vse vire, ki jih projekti potrebujejo v večini primerov, in sicer po cenovno dostopnejših cenah, kot so na voljo številne druge možnosti na trgu. Osnovne funkcije bi morale vsebovati stvari, kot so namestitveni program z enim klikom za najbolj priljubljene CMS-je, kot so WordPress, Joomla itd. Ko že govorimo o gostovanju WordPress-a, skupno gostovanje običajno zadostuje za gostovanje osnovnega spletnega mesta WordPress, če želite ustvariti dokaj zapleteno WordPress spletna stran, morda boste želeli povečati proračun in poiskati upravljano gostovanje WordPressa (WP Engine pride na pamet).

VPS gostovanje

Virtualno zasebno gostovanje strežnika ali VPS gostovanje omogoča spletnemu mestu, da ima svoj zasebni odsek strežnika, ki je v skupni rabi z več drugimi spletnimi mesti. VPS gostovanje je korak od skupnega gostovanja, ker je del strežnika, ki se uporablja, popolnoma izoliran od drugih spletnih strani, ki jih gostite prek tega strežnika. Odlična možnost za lastnika spletnega mesta, ki bi raje namenil gostovanje strežnikov, vendar išče prednosti te zasebnosti po veliko nižji ceni.

Gostovanje namenskega strežnika

Tisti, ki iščejo visokozmogljive strežnike, bi morda želeli poskusiti nekaj z višjimi zmogljivostmi, na primer namensko gostovanje strežnikov. Ti strežniki so idealni za tiste, ki iščejo spletno gostovanje Irske, ki zmore večjo količino prometa in druge funkcije. Vendar so dražje, zato jih je najbolje rezervirati za večje projekte, za katere je potrebna večja zanesljivost in podpora. Če je v vašem proračunu, je to odlična možnost spletnega gostovanja za irska spletna mesta.

Gostovanje v oblaku

V zadnjem času vsi govorijo o oblaku! Čeprav je odličen način za shranjevanje datotek, je tudi odlična možnost spletnega gostovanja. Gostovanje v oblaku je tehnologija, pri kateri več strojev deluje kot edini sistem. Ta napredna tehnologija je izjemno močna in ne omejuje, kaj lahko z njo storite. Potrebe svojega spletnega mesta lahko po potrebi prilagodite navzgor in navzdol, tako da je izredno vsestranska možnost za projekte vseh velikosti.

Gostovanje preprodajalcev

Gostovanje preprodajalcev je izredno priljubljeno za tiste, ki jih zanima web dizajn. Ta storitev strankam omogoča, da v veliki meri kupujejo gostovanje in ga prodajo svojim strankam, kar oblikovalcu spletnih strani omogoča večji nadzor nad spletnimi stranmi, ki jih ustvarjajo. Ta praksa je standardna med spletnimi oblikovalci, tako da, če to zveni kot tisto, kar iščete, bi morda res najbolje stavila gostovanje preprodajalcev.

Spletno gostovanje Irska: Kaj iskati

Če se poskušate odločiti o vrsti spletnega gostovanja, ki je pravi za vas in vaše potrebe, ter o potrebah spletnega mesta, ki ga iščete, da bi kmalu začeli živeti po spletu, vrsto spletnega gostovanja za Irsko, ki ga nameravate to, da morate biti pozorni, ni edino, kar morate upoštevati (btw, isto raziskavo smo opravili tudi za najboljše avstralsko spletno gostovanje, kanadski spletni hosting, NZ spletno gostovanje, gostovanje v Veliki Britaniji, & spletno gostovanje v Singapurju). Potem ko se bomo odločili med različnimi vrstami spletnega gostovanja, podrobno opisanih zgoraj, bo čas, da izberete ponudnika, ki mu boste zaupali svoje spletno mesto. Tukaj je nekaj dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri primerjanju ponudnikov, ki vam olajšajo odločitev.

Lokacija strežnika

Lokacija vašega strežnika bo imela veliko opravka s časi nalaganja, ki jih bodo uporabniki doživeli, ko obiščejo vaše spletno mesto. Čim bližje je strežnik geografsko, večja je možnost, da se časi nalaganja zmanjšajo. Vendar to ne pomeni, da boste želeli preprosto izbrati najbližji strežnik na Irskem. Prav tako boste želeli upoštevati moč zadevnega strežnika; če gre za razmeroma nizko porabljen strežnik, vam bo morda bolje, če boste enega oddaljili nekoliko dlje.

Skladiščenje

Vprašali boste, koliko prostora za shranjevanje boste potrebovali za svoje spletno mesto, glede na to, koliko vsebine načrtujete, ko mu dodate. Običajno več ko plačate za svoje spletno gostovanje, več shranjevanja bo z njim. To ima tudi veliko povezave z izbrano vrsto gostovanja; na primer, gostovanje v skupni rabi bo manj prostora, ker strežniški prostor delite s toliko drugimi uporabniki. Razmislite o prostoru za shranjevanje, za katerega menite, da bo potrebovalo vaše spletno mesto in to upoštevajte pri primerjavi ponudnikov.

Občasni čas

Ne glede na to, ali vodite majhen spletni dnevnik z le nekaj bralci na teden ali velika spletna podjetja, ki lahko prejmejo na stotine ali morda celo na tisoče obiskov na dan, boste želeli čim bolj skrajšati čas trajanja spletnega mesta. Preverite čas nadgradnje katerega koli ponudnika, ki ga nameravate – večina obljublja do 99,9% zagotovljenega podaljška. Vendar samo zato, ker pravijo, da to ne pomeni resnice; preverite njihove izjave strank in naredite domačo nalogo, preden sprejmete njihovo besedo, in si oglejte, kakšna je bila izkušnja za nadrejene osebe, ki so uporabljali njihovo storitev.

Podpora

Podpora je pomemben vidik katere koli storitve, ki jo kupite, zlasti storitev spletnega gostovanja. Če s spletnim mestom ne boste imeli izkušenj, boste želeli imeti dobro storitev za stranke, seveda pa si boste to želeli v obeh primerih. Poiščite ponudnika, ki ponuja klepet v živo in podporo telefonu!

Varnostne kopije

Varnostno kopiranje podatkov je izredno pomembno in lahko vas prihrani, če izgubite na stotine dragocenih informacij in se podvržete tragediji. Zato pri izbiri ponudnika spletnega gostovanja, s katerim želite gostovati na svojem spletnem mestu, ocenite, kako pogosto varnostno kopirajo datoteke in koliko varnostnih kopij hranijo. Še ena stvar, ki jo je treba pogledati, je sistem, ki ga uporabljajo za obnavljanje podatkov, če so izgubljeni.

Pasovna širina

Količina pasovne širine, ki jo dovoljujete na vašem strežniku, je bistvena stvar, še posebej, če je spletno mesto, ki ga izvajate, večje, ki bo imelo malo več prometa. Za večino manjših projektov pasovna širina verjetno ne bo zaskrbljujoča; vendar pa bi morala spletna mesta srednje ali manjše velikosti to upoštevati pri iskanju ponudnika spletnega gostovanja na Irskem.

Število dovoljenih domen / spletnih mest

To verjetno ne bo težava, če nameravate gostovati samo na enem spletnem mestu, vendar si mnogi uporabniki morda želijo imeti več spletnih mest v storitvi spletnega gostovanja, za katero se odločijo. Dobro je razmisliti o tem, koliko domen lahko uporabljate s storitvijo in ponudnikom, o katerem razmišljate, tudi če mislite, da boste želeli samo eno spletno mesto – vedno je dobro imeti svobodo za drugo, če spremenite vaš um.

In to je to, morda se zdi pretirano zajeti vse točke, ampak le korak za korakom. Morda celo ustvarite preglednico in zabeležite vse specifikacije za ponudnike spletnih gostovanj za Irsko, tako da imate preprost pregled.

ALI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author