MidPhase pregled: super čas (99,99%), vendar nekoliko počasen …

Domača stran MidPhase

MidPhase je poceni.

Kot recimo, štiri dolarje na mesec poceni.

Če nas je življenje česa naučilo, potem nekaj poceni pogosto ni dobro.

Mislimo, da mora imeti MidPhase grozne uptime ali neprimerne storitve za stranke, kot sta spletna gostovalna ploščica ali HostMetro. Prav?

Štiri dolarje te dni sploh ne pokrije skodelice kave. Kako na zemlji pokrije neumno visoke stroške za nakup in zagon strežnikov gostovanja. Da ne omenjam najemnin in zaposlenih za njihov sedež v čudovitem Salt Lake Cityju, Utah.

Ampak MidPhase ni operacija letenja po noč. Obstajajo že od leta98 in imajo ekipe v Veliki Britaniji, Ukrajini in Indiji. Od takrat so se združili s skupino UK2 v ’07 (ki je tudi lastnik WestHost).

Bistvo je: to ni njihov prvi rodeo.

Junija 2015 smo na MidPhase “Osebnem načrtu za gostovanje spletnih strani” vzpostavili osnovno spletno mesto za WordPress, da bi analizirali njihovo uspešnost in videli, ali lahko resnično pridejo v poceni paketih.

Ogledate si lahko statistične podatke o uspešnosti, na primer čas podaljška & hitrost zase, s klikom na ‘Zgodovina’ pojdite globlje.

Prednosti uporabe MidPhase gostovanja

Prva stvar, ki vam pride na pamet pri gostovanju za 4 $, je, da sedete po telefonu z nekom, ki ne govori vašega jezika tri ure, medtem ko poskušate ugotoviti, zakaj vaše spletno mesto ni več – spet. Na srečo to niti približno ni natančno.

Tukaj je opisano, kako je MidPhase opravil v 24-mesečnem pregledu.

1. 99,99% Uptime v 24 mesecih (resnično dobro)

MidPhase je kljub vsem kvotam v 24 mesecih podal 99,99% uptime. To ni samo dobro, ampak fenomenalno (eno izmed najboljši smo videli po pregledu več kot trideset spletnih gostiteljev do zdaj). Samo Bluehost in SiteGround sta trenutno na isti ravni.

Poglej:

Zadnji 12-mesečni povprečni čas podaljška:

 • Povprečni čas podaljška januarja 2020: 100%
 • Povprečno podaljšanje za december 2019: 100%
 • Povprečno podaljšanje za november 2019: 100%
 • Oktober 2019 povprečno podaljšanje: 100%
 • Povprečni čas podaljška za september 2019: 99,98%
 • Povprečni čas podaljška za avgust 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška v juliju 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška za junij 2019: 99,99%
 • Povprečni čas dela v maju 2019: 100%
 • Povprečno podaljšanje aprila 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška za marec 2019: 100%
 • Februar 2019 povprečno podaljšanje: 100%

MidPhase zadnja 24-mesečna statistikaMidPhase povprečno podaljšanje | Glej statistiko

2. Odzivi na hitro vozovnico za podporo

V redu, podaljševanje je super. To pomeni, da je storitev za stranke nočna mora, ki jo oddajajo zunanji izvajalci. Kako drugače lahko dobičkonosno tečete na 4 $ na mesec?

Preizkusili smo njihov sistem vozovnic za podporo in v 40 minutah od njihove podpore za stranke prejeli podroben odgovor od Brittona (tehničnega podpornika). Takole je izgledal pogovor:

Podpora za MidPhase

Agent za podporo strankam na MidPhaseu

Za razliko od nekaterih drugih gostiteljev nudijo telefonsko podporo tako brezplačnim kot mednarodnim številkam.

Zaenkrat tako dobro!

3. ZELO poceni

Ali smo omenili MidPhase je poceni?

Izide dolgoročni načrt z najcenejšo možnostjo gostovanja v skupni rabi 3,95 USD na mesec.

Ulov? To je vsaj enoletna obveznost (kar je na žalost standardni trik v industriji).

Ponujajo resničen načrt za vsak mesec, ki se začne pri 7,95 USD na mesec (velja omeniti, da nekateri drugi gostitelji potrebujejo vsaj 12-mesečno prijavo, tako da je to spodobna kratkoročna možnost).

MidPhase cene

4. Proste migracije & Prenosi

MidPhase podpira skupni trend industrije, tako da ponuja brezplačne storitve migracije spletnih mest za vse račune cPanel.

Če sem iskren, se je to slišilo malo preveč dobro, da bi bilo res. Mnogi gostitelji bi lahko zagotovili en prenos spletnega mesta za nič dolarjev. Ampak potem vam bodo drago plačali za več.

Drugi vam bodo zaračunali do 150 dolarjev, če boste sploh kaj premaknili.

Vendar ne MidPhase. Lepo je videti, da kljub svojemu poceni pristopu kupci niso nikogaršnji, da bi to nadoknadili.

Spremljali smo njihove predstavnike za storitve za stranke, da bi vse potrdili. Z veseljem vam sporočamo, da za dodatna spletna mesta ne bodo zaračunali več, dokler računi omogočajo dostop do cPanela..

5. 99,9% garancija za nepravočasno

Naš MidPhase test je v zadnjih nekaj letih pokazal odlične rezultate.

To ni presenetljivo, če se zavežemo, da bodo imeli na voljo.

Na svojem spletnem mestu imajo stran s statusom, ki zagotavlja posodobitve v realnem času, pa tudi morebitna pretekla poročila ali nezgode.

Ampak to ni najboljši del.

Za svoje pakete gostovanja imajo tudi „99,9-odstotno jamstvo za uptime“.

Spustite se pod prag in lahko zahtevate dobroimetje za račun.

Vendar na podlagi naših dosedanjih izkušenj vam ne bo treba preveč pogosto spraševati o tem.

Najnižja vrednost mesečnega uptime, ki smo jo videli, je 99,98%. In to je precej nad minimalnim 99,9%, ki ga hranijo.

Slabosti pri uporabi MidPhase gostovanja

Gostovanje v štirih dolarjih ne more biti popolno. Obstaja nekaj pomanjkljivosti, ki jih morate upoštevati, če cenite še druge funkcije gostovanja, poleg tega, da največ prihranite.

1. Počasna povprečna hitrost

Nadaljevanje MidPhase je odlično. Njihova podpora strankam je pozorna.

Na žalost tega ne moremo reči za čas in hitrost nalaganja strani. Naša zadnja 24-mesečna analiza je pokazala povprečna hitrost 1.135ms.

Niti grozno, niti super.

Toda poceni! In skoraj najhitrejši za ta cenovni razred.

Če je hitrost glavna prednostna naloga (kar bi morala biti za komercialna spletna mesta, saj vpliva na uporabnost, pretvorbe in uvrstitve pri iskanju), boste morda želeli na tej točki tehtati stroške in koristi..

Povprečni čas nalaganja v zadnjih 12 mesecih

MidPhase zadnja 12-mesečna podrobna statistikaSrednja hitrost MidPhase 2019-2020 | Glej statistiko

V zaključku: Tovrstni časi nalaganja niso nujno slabi. Na primer, bolj priljubljeni in dragi ponudniki gostovanja niso uspeli nalagati spletnega mesta hitreje kot 1 sekundo.

2. Nejasna garancija za vračilo denarja

Mnogi spletni gostitelji bodo ponudili standardno 30-dnevno garancijo vračila denarja. Nekateri celo podaljšajo to obdobje na 90 (ali 97!) Dni in se prepričajo, da ste zadovoljni z njihovo storitvijo, preden vas prevzamejo za zavezo.

DID najdemo omembe 30-dnevne garancije za vračilo denarja za njihove WordPress in možnosti skupnega gostovanja. Upoštevajte, da za druge njihove storitve nismo našli enakih garancij.

Obstaja tudi vrsta odgovorov službe za pomoč (kot je ta), ki potrjujejo, da obstaja nekakšno 30-dnevno vračilo.

Priporočamo jim, da preberete njihove pogoje za več podrobnosti, vendar je to problem: tam ni niti veliko informacij..

Zato mislimo, da bi morali biti dobri pri 30 dneh.

Nekaj, o čemer bi morali razmisliti in se morda vprašati, ali poskušate izkoristiti to nizko, dolgoročno obrestno mero.

3. Varnost? Kdorkoli, kdo? Bueller?

Številni spletni gostitelji bodo z nekaj preprostimi kliki zagotovili dolg seznam varnostnih aplikacij, s katerimi boste lahko zaklenili spletno mesto in zaščitili stvari pred zlobnimi poskusi. Nekateri bodo celo šli naprej in naprej in izvajali preventivne vzdrževalne storitve, da bi bili prepričani, da ste v redu.

Nismo našli istih možnosti podpore z MidPhaseom. Še ena možnost, da razmislite ali se pozanimate pri prijavi.

4.Hitro obnavljanje cen (po vseh izdelkih)

Cena nalepk MidPhase-ja za 3,95 USD / mesec za njihov paket Web Hosting Personal izgleda precej dobro.

Če pa ste v igri že dolgo, bomo vedeli, da oglaševalske cene ponavadi prinesejo nekaj ‘gotchas’, ki vas lahko ponovno zasledujejo, če niste previdni.

Na žalost MidPhase v tem primeru ni nič drugače.

Največji ulov v tem primeru so visoki stroški obnove, ko vam poteče prvi načrt. Vaša cena se bo v osnovi podvojila, ne glede na načrte, ki jih izberete.

Na primer osebno spletno gostovanje se giblje od 3,95 dolarja na mesec do 6,95 dolarja na mesec. Strokovni načrt se giblje od 4,95 USD na mesec do 8,95 USD na mesec, poslovni pa se poveča tudi s 5,95 na mesec na 10,95 USD na mesec.

Cene za obnovo MidPhasea hitro narastejo.

Čmrlje, kajne?

Razen tukaj je stvar:

To sploh ni najslabše povečanje cen.

Ne, to razkošje je rezervirano za registracije domen. Prvo leto vas bo stalo 15,99 USD. V veliki shemi stvari je nekoliko visoko, a ne preveč slabo.

Težava se pojavi, ko je čas, da se cena domene podaljša. Cene za obnovo, ki so več kot običajno, so v gostiteljskem prostoru dokaj pogoste. Vendar ni v domenah. Plačate svojo letno pristojbino in se skoraj nikoli ne spremeni, ne glede na to, kako dolgo jo imate.

MidPhase bo po drugi strani zvišal ceno vaše domene s 15,99 USD / leto na 45,99 USD / leto! To je nesmiselno, če smo iskreni.

V bistvu plenijo kupce, saj dobro vedo, da je verjetnost, da boste želeli premakniti svojo domeno ali gostovati po prvem letu, majhna. Tako da izkoristijo “prehodne stroške”, da vas izmerijo.

Pokličite nas nore, vendar nismo ravno ljubitelji poslovnih praks, ki so namenjene posebej kaznovanju dobrih in zvestih strank.

MidPhase Cene, načrti gostovanja & Hitra dejstva

Tu je kratek pregled načrtov gostovanja MidPhase, s pomočjo katerih lahko ugotovite, ali ustrezajo vam:

MidPhase cene in načrti

Načrti gostovanja v skupni rabi:

 • Osebni spletni gostovanje načrt se začne pri 3,95 USD na mesec (za enoletno obveznost). Omogoča 1 spletno mesto, 1 poddomeno, 1 bazo podatkov in neomejeno število e-poštnih sporočil.
 • Njihov načrt “Professional Hosting” se začne pri 4,95 dolarja na mesec (enako eno do triletno obveznost). Omogoča do 3 spletna mesta in 3 baze podatkov in največ 5 poddomene. Na voljo je tudi neomejeno število e-poštnih sporočil, za doplačilo pa imate lahko dodatke, kot so namenski naslov IP, SSL potrdilo in spletna analitika.
 • Njihov načrt “Business Hosting” se začne pri 5,95 USD na mesec (eno do triletna obveznost). Na voljo je z neomejenimi spletnimi mesti, neomejenimi bazami podatkov, neomejenimi poddomenami in neomejeno e-pošto. Priložen je tudi brezplačen namenski naslov IP, brezplačno SSL potrdilo in brezplačna spletna analitika.

Vsi njihovi načrti gostovanja v skupni rabi so z neomejenim spletnim prostorom, neomejeno pasovno širino in brezplačnim domenskim imenom.

 • Brezplačna domena: Da.
 • Enostavnost prijave: Prijazen in enostaven postopek prijave v treh korakih.
 • načini plačila: Kreditna kartica, PayPal.
 • Skrite pristojbine in klavzule: Obstaja omejitev 200.000 datotek in 10 GB zbirne velikosti baze podatkov na vseh računih gostovanja v skupni rabi. Če presežete to omejitev, lahko vaš račun preneha.
 • Upsells: Veliko prodaje. Ni zabavno.
 • Aktivacija računa: Hitra aktivacija računa.
 • Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči: cPanel.
 • Namestitev aplikacij in CMS-ov (WordPress, Joomla itd.): Hitra in enostavna namestitev priljubljenih aplikacij in CMS-jev s programom Softaculous.

Ali priporočamo MidPhase?

Preden se prijavite v MidPhase, je treba razmisliti o resnih vprašanjih. V prvi vrsti – hitrost. Toda tudi jamstvo za vračilo denarja in varnostne funkcije.

Kljub temu pa, če iščete hitro, poceni možnost z dobrim časom podpore in podporo, bo MidPhase morda vreden kockice. V tem primeru, mi nekako priporočamo njim.

P.S. Če želite videti ponudnike gostovanja, ki so se uvrstili nad MidPhase, tukaj preverite naše najuspešnejše gostitelje.

Ste že uporabljali MidPhase? Prosimo, pustite svoj MidPhase pregled, ki temelji na vaših izkušnjah – pozitivnih ali negativnih -, da nam bodo pomagali zagotoviti poštene in pregledne ocene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author