Arvixe Pregled (+ statistika): Zadnji 24 meseci? Grozno. Namig: Uptime & Hitrost

domača stran arvixeDomača stran Arvixe

Arvixe je ustanovil Arvand Sabetian leta 2003, kasneje pa ga je leta 2014 pridobil EIG (ki ima v lasti TON drugih gostovalnih podjetij, vključno z Bluehostom in celo HostGatorjem).

Takrat je imel Arvixe več kot 150.000 domen in 70.000 računov gostovanja, z 80 redno zaposlenimi in izvajalci, ki se nahajajo po vsem svetu..

Medtem ko so sprva ustanovili v San Luis Obispo, Kalifornija, imajo tudi podatkovne centre v Severni Ameriki (Dallas), Evropi (Amsterdam) in Aziji (Hong Kong).

Zdrav razum je, da bi vam nakup ogromnega, izkušenega konglomerata z globokimi žepi lahko zagotovil več sredstev za boljšo storitev.

Na žalost smo po pregledu številnih njihovih podjetij videli nasprotno. Pridobitev s strani EIG se zdi bolj kot gostovanje grobišča kot ponovno rojstvo.

Toda radi se dokazujemo narobe!

Arivxe “Personal Class Plan” smo kupili junija 2015, vzpostavili osnovno spletno mesto WordPress, da bi preizkusili njihovo uspešnost in naredili ta pregled čim bolj primeren..

V zadnjih nekaj letih smo zbrali podrobne statistike, kot je uptime & hitrost, da objektivno primerjajo njihovo uspešnost s skoraj tridesetimi drugimi gostovalnimi podjetji.

Tu je nepristranski pregled tega, kar smo našli

Prednosti uporabe Arvixe gostovanja

Iskreno povedano, seznam PRO-jev Arvixe ni zelo dolg. Tu je kratki povzetek njihovih prednosti:

1. Napredne funkcije načrta

Arivxe ni najcenejši gostitelj tam …

Vsaj pa vključujejo bolj napredne funkcije v vse svoje osnovne načrte, za katere boste običajno morali plačati veliko več z drugimi gostitelji. Na primer, njihov najcenejši načrt gostovanja v skupni rabi ima neomejen standard za shranjevanje in pasovno širino. Dovolili vam bodo celo uporabo do šestih imen domen.

Vključevali bodo tudi brezplačne dobropise za Google, Yahoo in Bing, kar je lep dodaten bonus, če že razmišljate o uporabi spletnih oglasov za rast podjetja ali bralstva.

2. Številne, proaktivne možnosti varnosti

Arvixe vključuje tudi različne proaktivne varnostne ukrepe, ki vam pomagajo zaščititi vaše spletno mesto. Na primer, njihovi načrti vključujejo:

 • SpamAssassin
 • Spamhaus&amp
 • Pregledi SpamCop
 • Ključi domene
 • SPF za varnost e-pošte

Poleg tega ponujajo tudi dnevne (!) Varnostne kopije, zaznavanje grobe sile, nočne posodobitve varnosti, požarni zid, podporo za SSL in dostop SSH.

Če vse, kar vam ne bo dalo miru, nisem prepričan, da bo kaj.

3. Brezplačne migracije spletnega mesta cPanel

Arvixe obravnava nove stranke prav. Namesto da poskušate zaslužiti nekaj dodatnih dolarjev, tako da vam dodatno zaračunamo za prenose na spletnem mestu, bodo z veseljem poskrbeli zanje za vas – vse dokler vaš trenutni gostitelj omogoča dostop do cPanela..

Tudi za več spletnih mest ni stroškov. Tako lahko prihranite ure (in morda na stotine dolarjev), če se naslonite na Arvixe, da vam pomaga.

4. Brez podaljšanja podražitev

Arvixe prav tako ne bo kupil novih kupcev nikelj in dime po izteku njihovega prvotnega načrta.

Razmislite o tem takole:

Zdaj prečkate vso bolečino in trpljenje in takoj najdete novega spletnega gostitelja. Svoje spletno mesto, domeno in vse premaknete. Vnaprej plačate nekaj let, da dobite najboljšo ponudbo.

Zdaj, kako verjetno boste želeli znova zamenjati gostitelje, ko se vam načrt izteče? Verjetno so, zelo verjetno.

Težava je v tem, da bodo številni drugi gostitelji izkoristili to priložnost za podvojitev cene tik pod nosom. Dobivate enako natančno storitev, vendar plačate veliko več, saj vedo, da na koncu dneva ne boste želeli menjati gostiteljev.

Arvixe pa tega ne počne. Vaša cena za podaljšanje bo popolnoma enaka začetnim stroškom, za katere ste se prijavili. Zdi se, da ima Arvixe na koncu dneva svoje najboljše interese.

5. Veliko vključenih varnostnih funkcij (brez dodatnih stroškov)

Končna prevara o cenah, ki jo večina gostujočih spletnih strani želi potegniti, je trditi, da nudijo dodatne funkcije, kot so varnost SiteLock ali vsakodnevno varnostno kopiranje.

Na površini se zdi, da dobivate to neverjetno vrednost.

Ko se odjavljate, boste ugotovili, da so skoraj vse te storitve prodajne cene, ki zlahka podvojijo ali potrojijo skupno ceno, preden začnete uporabljati svojo kreditno kartico.

Arvixe se še enkrat ne ustavlja na te trike. Vključujejo vse od odziva DDoS do nadzora omrežja, požarnih zidov, odkrivanja grobih sil in nočnih posodobitev, vse brezplačno.

6. 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Nenazadnje ima Arvixe pravilnik o vračilu brez vprašanj. To pomeni, da lahko predplačujete za nekaj let, da dobite najboljšo ceno za svoj dolar. Njihove storitve lahko preizkusite polnih šest tednov z razmeroma majhnim tveganjem.

Če niste zadovoljni s hitrostjo nalaganja strani, časom uptime ali kaj drugega, samo povejte besedo in dobili boste denar.

vrniti denar nazajGarancija za vračilo denarja Arvixe

Upoštevajte, da so ta nadomestila na voljo samo za načrte gostovanja v skupni rabi, prodajalca in VPS. Namenski strežniki niso zajeti v tej določbi. Prav tako niso upravne pristojbine ali dodatni nakupi, kot so imena domen. (Noben drug gostitelj ne vključuje teh, za kar je vredno.)

Slabosti uporabe Arvixe gostovanja

Varnostne možnosti Arivxe, napredne funkcije načrta in brezplačno ime domene za življenje sestavljajo prepričljivo kombinacijo dodatkov, ki jim bodo pomagali postaviti na vrh.

Na žalost jih primarno področje uspešnosti spletnega gostitelja spušča. Poglej:

1. Več kot 7 sekund obremenitve

Poleg slabega uptime se Arvixe na žalost bori tudi s časom nalaganja strani.

V zadnjih 24 mesecih je bil njihov povprečni čas nalaganja strani 7280 ms – to je najslabši čas nalaganja, ki smo ga videli med preskusnim obdobjem z drugimi gostitelji.

To ni dober rezultat, še posebej če upoštevamo, kako zelo pomembne (še zapostavljene) hitrosti strani so za uspeh vašega spletnega mesta.

Pred leti je Google opazil promet za 20% čez noč, ko je prišlo do 0,5-sekundne zakasnitve hitrosti strani. Če se spletno mesto za e-trgovino v treh sekundah ne naloži v celoti, izgubi polovico prometa.

Tako je kritična hitrost spletnega mesta. Vpliva na uporabnost do te mere, da vas v resnici stane izgubljenih konverzij.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas nalaganja:

Arvixe zadnja 12-mesečna podrobna statistikaArvixe povprečna hitrost 2019-2020 | Glej statistiko

2. Šibek odziv strankarske podpore

Naše izkušnje s podporo za stranke Arvixe niso bile dobre.

Stranka se je v petih minutah povezala, odgovori pa so bili počasni in nekatere podrobnosti, ki smo jih že dali, so popolnoma prezrte. Tako smo se morali ponoviti in isto vprašanje postaviti dvakrat, dokler nismo dobili odgovora, ki smo ga iskali.

Tudi naše pretekle izkušnje s podporo za Arvixe so bile negativne (zlasti s počasnimi odzivi).

arvixe klepet v živo 1Hiter klepet s podporo za stranke Arvixe

3. Dragi načrti & Cenitev

Najnižji načrt Arvixe za 7,70 USD na mesec se ne sliši preveč slabo, dokler ne ugotoviš, da se dve leti plačuje v celoti..

Želite krajše časovno obdobje? Mesec za mesec tudi? Vsak mesec boste plačevali skoraj podvojeno prvotno ceno v višini 11 dolarjev.

Lepo je, da vložijo nekaj koristnih dodatkov, kot je prej omenjeno ime domene za vse življenje in neomejeno pasovno širino, da nadomestijo te stroške. Kljub temu je še vedno strmo, še posebej ob upoštevanju težav z uspešnostjo, o katerih smo govorili zgoraj.

Podrobnosti o cenah ArvixePodrobnosti načrta cen Arvixe

4. Nesprejemljivo nizek čas – 92,95%

V 24-mesečnem preskusnem obdobju je naše ‘testno mesto’ na Arvixeju povzročilo grozljiv čas.

Arvixe je v zadnjih 24 mesecih precej nižji od povprečne zmogljivosti, ki znaša nadrejeno, kar znaša 92,95%.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas podaljška:

 • Povprečni čas podaljška za januar 2020: 100%
 • Povprečno podaljšanje za december 2019: 99,99%
 • Povprečno podaljšanje za november 2019: 100%
 • Oktober 2019 povprečno podaljšanje: 99,99%
 • Povprečni čas podaljška za september 2019: 99,98%
 • Povprečni čas podaljška za avgust 2019: 99,98%
 • Povprečni čas podaljška v juliju 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška za junij 2019: 100%
 • Povprečni čas dela v maju 2019: 99,99%
 • Povprečno podaljšanje aprila 2019: 99,96%
 • Povprečni čas podaljška za marec 2019: 94,61%
 • Februar 2019 povprečno podaljšanje: 82,18%

Arvixe zadnja 24-mesečna statistikaArvixe povprečno podaljšanje | Glej statistiko

5. Dodatni stroški potrdila SSL (25 USD / leto)

Spletna mesta danes praktično potrebujejo uporabo SSL certifikatov. Google Chrome, najpopularnejši spletni brskalnik danes, aktivno opozarja ljudi, naj uporabljajo določena spletna mesta, ki jih nimajo.

Na splošno je to dobro za vse. Med brskanjem po vaših informacijah boste varni in zdravi.

Zato bo veliko spletnih gostiteljev v svoje načrte zdaj vključilo brezplačne SSL certifikate. Vsakdo lahko dobi brezplačno tudi prek Let’s Encrypt.

Toda na žalost ne morete dobiti brezplačnega preko Arvixeja. Za vsakega zaračunajo še 25 dolarjev na leto.

Cene Arvixe, načrti gostovanja & Hitra dejstva

Arvixe ponuja pet razredov gostovanja, da lahko poskrbi za ljudi z različnimi potrebami.

Razčlenili bomo njihove načrte gostovanja za vas:

Skupno gostovanje: Njihovo skupno gostovanje ima dva glavna načrta:

 • PersonalClass: Ta načrt stane 7,70 USD na mesec. Podpira do šest spletnih mest.
 • PersonalClass PRO: Ta načrt stane 11 dolarjev na mesec. Podpira neomejeno spletno mesto.

Cene Arvixe 1Načrt cen Arvixe 1

 • PersonalClass ASP: Ta načrt stane 8,80 USD na mesec. Podpira eno spletno mesto in neomejen mesečni prenos podatkov.
 • PersonalClass ASP PRO: Ta načrt stane 12,10 USD na mesec. Podpira pet spletnih mest in neomejen mesečni prenos podatkov.

Načrt cen Arvixe 2Načrt cen Arvixe 2

Vsi načrti gostovanja v skupni rabi imajo neomejeno pasovno širino in neomejeno shranjevanje.

 • Brezplačna domena? Da.
 • Enostavnost prijave: Prijava na eno stran. Enostavna prijava.
 • načini plačila: Kreditna kartica, PayPal.
 • Skrite pristojbine in klavzule: Brez.
 • Upsells: Brez upsells.
 • Aktivacija računa: Takojšnja aktivacija.
 • Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči: cPanel za Linux gostovanje in WebSitePanel za Windows Hosting.
 • Namestitev aplikacij in CMS-ov (WordPress, Joomla itd.): Mehko za namestitev aplikacij in CMS z enim klikom.

Ali priporočamo gostovanje pri Arvixeju?

Ne, nimamo!

Arvixe ima malo rad. Všeč so nam varnostne možnosti in dnevne varnostne kopije. Neomejena pasovna širina in shranjevanje sta v pomoč, navadno le na dražjih načrtih drugje. Brezplačno ime domene za življenje je zelo prijeten dotik.

Vendar pa nismo mogli mimo njihove slabe uspešnosti pri glavnih treh nalogah spletnega gostitelja.

Njihov produktivni čas je bil najnižji od tistega, kar smo videli v zadnjih 24 mesecih, čas nalaganja strani pa je bil zelo počasen, kar lahko negativno vpliva na izkušnjo obiskovalca vašega spletnega mesta (tudi vaš žepni računalnik).

Njihova storitev za stranke preprosto ni bila dovolj dobra.

Čeprav so bili pred leti odlični gostitelji, zdaj zelo spominjajo na druge blagovne znamke EIG, na katere naletimo, ki se opirajo na njihov ugled in imena gospodinjstev (medtem ko se njihova uspešnost sčasoma slabša).

Bolje bi bilo, da tukaj preverite naše najbolj uspešne gostitelje in poiščete bolj zanesljive in cenejše gostitelje.

Imate kakšno izkušnjo z Arvixejem? Spodaj pustite komentar. Pozdravljamo vse – dobre ali slabe ocene – če so iskrene in pregledne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author