3 najboljša podjetja za gostovanje preprodajalcev za Kanađane v letu 2020

Ali vodite spletno stran za razvoj ali oblikovalsko agencijo?

Ali želite zaslužiti dodatnih 1000 USD + na mesec, pri tem pa skoraj ne delate?

Če je tako, boste želeli poslušati.

Ne, ne govorim o nekakšni mehki shemi MLM, ki bo zahtevala 2000 dolarjev vloženih naložb in povzročila neizogibno odtujitev vseh, ki so vam dragi (vsaj … vseh, ki ne želijo kupiti vaše sranje).

Govorim o gostovanje preprodajalcev.

In morda je to najbolj kul od rezanja kruha (čeprav sem še vedno zmeden, zakaj naj bi bil kul … to je samo kruh?)

Kaj je Reseller Hosting in zakaj me mora zanimati??

Gostovanje preprodajalcev je razmeroma preprost koncept, ki lahko z nominalnim naporom ustvari znaten znesek dohodka za vašo digitalno agencijo.

Takole deluje:

Recimo, da trenutno imate seznam 100 majhnih strank, ki želijo hitre, zanesljive in enostavne storitve spletnega gostovanja. Ker že vedo, kot so in vam zaupajo, ker ste jim (upam, da ste jim pomagali pri oblikovanju osupljivega in intuitivnega spletnega mesta, bodo seveda bolj nagnjeni k nakupu njihovega gostovanja, namesto da bi uporabljali glavnega gostitelja.

Torej se odpravite k enemu od preprodajalcev, ki jim ga bomo priporočili, in kupite paket gostovanja preprodajalca, ki vam omogoča dostop do 600 GB pasovne širine in neomejeno število domen za samo 20 USD / mesec.

Nato lahko greste in ponudite svoje storitve gostovanja po primerni ceni, recimo, 10 USD na mesec (ob predpostavki, da zadevno spletno mesto uporablja le 6 GB pasovne širine), s čimer boste zaslužili skupno čisti dobiček v višini 980 USD / mesec za početje … pa skoraj nič.

Precej kul, kajne?

Tako mislimo.

Da bi lažje začeli korakati v svet ustvarjanja pasivnega dohodka s preprodajalskim gostovanjem, smo pripravili ta hitri vodnik, ki vam bo pomagal natančno ugotoviti, kaj morate iskati pri ponudniku preprodajalcev, kot tudi naša najboljša 4 priporočila za najboljšega prodajalca gostitelji.

Potopimo se noter.

TL; DR. Če želite začeti z najbolj dostopnim paketom, ki bo še vedno zagotavljal zanesljive posnetke in hitrosti nalaganja (in veliko dodatnih dobrot), boste želeli uporabiti A2 gostovanje.

Ko gre za gostovanje preprodajalcev, A2 ponuja neverjetnih 80 GB prostora na disku, 800 GB pasovne širine in namenski IP za samo 13,99 USD / mesec (za čas uvodne ponudbe).

Če želite vse sočne podrobnosti za tem priporočilom ali raje uporabite drugo storitev gostovanja … Nato le preberite (kaj še boste počeli? Poglejte mačke gif)

Kakorkoli… Nazaj k poslu.

Zakaj bi nam zaupali??

No …

Več kot desetletje prodajamo storitve gostovanja lastnim strankam (več kot 900) in jih imamo zelo zanimanje za iskanje najbolj dostopnih in zanesljivih preprodajalcev na trgu.

Ampak to še ni vse.

Med desetletjem našega desetletja kot razvijalci spletnih mest smo imeli edinstven dostop do številnih podatkov, ki preprosto niso na voljo širši javnosti. Spremljanje v živo si lahko ogledate tukaj. Več o našem 4-stopenjskem raziskovalnem procesu si preberite tukaj.

Že 9 let beležimo občasne posnetke, hitrosti nalaganja, interakcije s strankami in drugo. Poleg tega smo tukaj zbirali in delili svoje podatke #geniuses, da vam lahko zagotovimo najbolj nepristranske in natančne možne informacije.

Poleg tega smo Kanadčani. ��

Kaj iskati v spletnem gostitelju preprodajalcev

Vsi ponudniki gostovalnih ponudnikov niso ustvarjeni enakovredno in najhitreje pot do nepreklicne razjezi obstoječo stranko in za vedno izgubi zaupanje je, da se odločite za najcenejšega preprodajalca, ki ga najdete, da povečate svoj dobiček.

V svetu preprodajalcev in skupnega gostovanja sta besedi “poceni” in “sranje” precej sinonimna … zato se morate za vsako ceno izogibati samodejno opisanih “brezplačnih” gostovalnih mest. Čeprav želite zagotoviti, da je vaš izbrani ponudnik cenovno ugoden, boste tudi želeli zagotoviti, da izpolnjujejo naslednja merila.

Zanesljive ure

Upravljanje spletnega mesta ni smiselno, če zadevno spletno mesto ni dovolj dolgo v spletu, da bi potencialni kupci dejansko dostopali do katere koli vaše vsebine.

Boste želeli biti prepričani, da vsak gostitelj preprodajalcev, ki ga izberete, ponuja zajamčeno občasno vsaj 99%, tako da ob 14.00 ne boste prejeli 127 klicev od nezadovoljnih strank, katerih spletna mesta ne delujejo več.

Hitro nalaganje

Glede na to, da bo povprečen uporabnik počakal le 3 sekunde, da se spletno mesto naloži, preden se prepusti iskanju in uporabi drugega vira, je hitrost vašega spletnega mesta (in spletnih strani vaše stranke) pomembna. In veliko je pomembno.

Dobro pravilo je, da želite katero koli ponudnik gostovanja prodajalcev zagotoviti čas nalaganja pod 1.000 Ms (čeprav so storitve, ki jih priporočamo, veliko hitrejše od tega).

Odlična podpora strankam

Če uporabljate eno spletno mesto, je verjetnost, da boste naleteli na kakšno težavo ali kolcanje, ki zahteva pomoč predstavnika za podporo strankam, približno 100% (bližje 114,2%, če smo natančni ��). Če prodajate na desetine ali celo stotine paketov gostovanja, se te kvote povečajo v eksponencialni meri.

Preden investirate v kateri koli paket gostovanja prodajalcev, se boste morali prepričati, ali je učinkovit 24/7 podpora strankam v živo da vam pomagajo ob neizogibnem primeru, da gre kaj narobe.

Prilagodljivost

Vsaka stranka in stranka, ki jo trenutno poslužujete, bodo imeli edinstvene potrebe po spletnem gostovanju. Nekateri od njih bodo potrebovali več pasovne širine kot drugi in nekatere bodo zahtevale posebne funkcije in varnostne protokole ki niso standard za večino storitev gostovanja.

Kot taka je Bistveno je, da ima ponudnik gostovanja preprodajalca visoko stopnjo prilagodljivosti tako da lahko vsak od paketov gostovanja vaše stranke prilagodi njihovim specifičnim potrebam.

Zdaj, ko veste, kaj iskati pri visokokakovostnem ponudniku gostovanja preprodajalcev, pojdimo v naše osebno priporočilo. (Brez skrbi, vsak od teh spletnih gostiteljev izpolnjuje ali presega vsa zgornja merila.)

Najboljši 3 prodajalci gostovanja v Kanadi

# 1. A2 gostovanje

Lastni gostitelj spletnega / e-poštnega naslova (z nekoliko višjo cenovno oznako)

A2 gostovanjeČas nalaganja: 601s
Potek: 99,99%
Cena: 13,19 USD / mesečno
Shranjevanje: 30 GB
Podpora: 24/7 365 Klepet v živo
Garancija za vračilo denarja: Da

Po znamenitih besedah ​​Charlesa Darwina “ne preživi najhitrejši ali najzanesljivejši ponudnik storitev gostovanja preprodajalcev, ampak tisti, ki za ceno zagotavlja največ vrednosti.” (Če parafraziram tukaj …)

Po naših izkušnjah A2 gostovanje ne ponuja najhitrejših časov nalaganja ali najzanesljivejših posodobitev priporočenih gostiteljev, brez dvoma so najboljša vrednost za ceno, ki jo plačate. Ko menite, da vam bo A2 gostovanje prihranilo približno 5 USD na mesec za pakete SiteGround ali Hostgator, rahlo odstopanje v njihovi uspešnosti postane nominalno.

Polnjenje samo 13,19 USD / mesec za nove stranke, Paket gostovanja za prodajalca A2 je absolutna ukradba, ki bo vaše stranke razveselila in denarnico napolnila.

Ponujajo visoka stopnja prilagodljivosti in dostop do podpore strankam 24/7/365 ki se je (kljub našim najboljšim prizadevanjem) z leti izkazal za povsem neplačljivega. Če niste popolnoma navdušeni nad gostovanjem prodajalcev A2, ste zaščiteni z njihovim jamstvom za vračilo denarja kadar koli..

# 2. SiteGround

Tekač gor in osebni favorit

logotip spletnega mestaČas nalaganja: 475s
Potek: 99,99%
Cena: 45 USD / kredit (na voljo so količinski popusti)
Shranjevanje: 10 GB / račun
Podpora: 24/7 365 Klepet v živo
Garancija za vračilo denarja: Da

Za razliko od A2 in HostGator (več o njih v sekundi), Zdi se, da je SiteGround vznemirljiv užitek pri preveč kompliciranju sicer preprosta transakcija …

Namesto da vnaprej plačujete za določeno količino prostora za shranjevanje in pasovno širino z neomejenim številom računov, SiteGround deluje na kreditnem sistemu, kjer vam lahko vsak kredit, ki ga kupite, nastavite nov gostovalni račun z 10 GB spletnega prostora.

Krediti se začnejo pri 45 USD na leto (ali 3,75 USD na mesec), vendar glede na obseg kupljenih kreditov znašajo 42 USD na leto. Kljub tej priznani strukturi cen, SiteGround ponuja izjemno kakovostno storitev po razumni ceni.

Vsak nov račun / kredit za gostovanje, ki ga kupite, je opremljen z neomejenim prenosom podatkov, neomejeni FTP računi, brezplačne dnevne varnostne kopije (pravi reševalec), brezplačni e-poštni računi, in a brezplačno Cloudflare CDN.

Poleg vseh dobrot, ki jih ponujajo, je SiteGround najhitrejši in najbolj zanesljiv preprodajalec na tem seznamu z neverjetno hitrim povprečnim časom nalaganja 475 ms in zajamčenim 99,99-odstotnim časom upodabljanja (kar nam omogoča, da oprostimo njihove zmedene cene kot do vraga ).

Že dolgo smo veliki oboževalci fantov SiteGround, njihove storitve gostovanja prodajalcev pa ohranjajo ugled sterlinga, ki so ga ustvarili v zadnjem desetletju.

# 3: HostGator

Izjemne lastnosti, nesrečna cena

hostgator

Čas nalaganja: 657s
Potek: 99,99%
Cena: 19,95 USD / mesečno
Shranjevanje: 60 GB
Podpora: 24/7 365 Klepet v živo
Garancija za vračilo denarja: Da

Čeprav so na tem seznamu najdražji preprodajalec, bi trdili, da HostGator za vaš dolar zagotavlja največji znesek in ponuja visokokakovostne storitve, ki bodo vas in vaše stranke osrečevale kot pršut še dolga leta (te analogije nisem nikoli razumel) ). ����

Medtem ko nudijo 99,99-odstotno jamstvo za čas upodabljanja (kot vsi drugi gostitelji na tem seznamu) in čas nalaganja 657 ms, kjer HostGator resnično sije, je v številnih dodatnih funkcijah in bonus dobrotah, ki jih ponujajo novim strankam.

Neomejeno e-poštnih računov? Preverite. ✅

Nemeterirane domene, poddomene in računi FTP? Preverite. ✅

Napačno dobra podpora strankam, garancija za vračilo denarja brez težav, in niz varnostnih funkcij? Preveri, preveri in prijavi se! ✅ ✅ ✅

Potem ko uporabljamo in pregledujemo HostGator že vrsto let, so zlahka eden izmed naših najljubših ponudnikov preprodajalcev gostovanja vseh časov in težko boste našli cenovno bolj zanesljivo in zanesljivo storitev (verjemite, pogledali smo).

Končne misli

Čeprav se lahko ponudba paketov gostovanja prodajalcev obstoječim strankam izkaže za bolj zahtevno, kot morda sprva pričakujete, je odličen način ustvarjanja dosleden in predvidljiv pasivni dohodek… Ne da bi se naučili nore veščine kodiranja, vlagali v nepremičnine ali se potapljali v zapleten svet kripto valut.

In če se odločite, da boste skočili v svet preprodajalcev, ki gostijo glavo, se potem upam, da boste poskusili poiskati boljšega ponudnika od tistega, ki ga priporočamo tukaj.

Kot vedno, se prepričajte, da pred dokončno odločitvijo opravite lastno raziskovanje in opravite svojo skrbnost in, če imate kakršna koli vprašanja, komentarje ali pomisleke, jih spusti spodaj in vrnili se vam bomo kot čimprej.

Upam, da je to pomagalo, zdaj pojdite ven in začnite preprodajati nekaj paketov gostovanja!

Lahko vam je tudi všeč:

  • Best Web Hosting
  • Best Builder spletnih strani
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author