Bluehost áttekintés (2020)

Nem meglepő, hogy miért olyan sok ember kérdezik tőlünk a Bluehostról.

Bármikor, amikor a WordPress.org kifejezetten ajánlja egy tárhely szolgáltatót, valószínűleg feltételezheti, hogy érdemes megnézni.

Különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a WordPress több, mint ohhh fél az internetes webhelyek száma…

bluehost logó

Míg a Bluehost WordPress jóváhagyása nagymértékben befolyásolja a szolgáltatás népszerűségét, vannak olyanok közöttünk, akik szeretnék tudni, vajon ezt a népszerűséget valóban megérdemelték-e vagy sem.

A Bluehost pusztán a Kardashian Effect használatával (nagyszerű marketing szinte nulla valós értékkel) egy subpar hosting szolgáltatás eladására?

… Vagy valójában a piac első három házigazdája közé tartozik?

Jól…

Csak meg kell olvasnia, hogy megtudja. ��

Minden rövid története – Bluehost Edition

1996-ban, a telefonos internet korszakában (amikor a dinoszauruszok körbeforgatták a földeket, és még mindig jó zenét találhattak a rádión), egy kis hozzáértő fejlesztők és technikusok csapata alapította a Bluehost-ot Provoban, Utah.

Abban az időben nem tudták, de két évtized alatt a kis indulásuk az egyik a világ legnagyobb behemótjai, több mint 750 személyt foglalkoztat, és felelős azért, hogy világszerte több mint 2 000 000 webhelyet működtessen.

A WordPress mindenki ajánlja – az intelligens passzív jövedelem Pat Flynn-jétől John Lee Dumas-nak, a Fire Entrepreneurnek (és szinte minden más online vállalkozónak), a Bluehost a webtárhely szinonimájává vált, és valójában a világ mindennapi web hosting szolgáltatása.

… Ami valóban tisztességtelen előnyt adott a társaságnak.

A dolog, amely valóban megkülönbözteti a Bluehost a többitől top web hosting cégek áttekintettük arra, hogy a webhely nem csupán a szolgáltatás (ami a HostGator és a SiteGround azonos szintjén áll). Inkább az a tény, hogy a vállalat mérete és példátlan növekedése lehetővé tette számukra, hogy szolgáltatásaikat ilyen hihetetlenül alacsony áron kínálják.

Vessen egy pillantást néhány általuk kínált tervre, hogy láthassa, mit értem …

A TERV JELLEMZŐI: Amit elvárhat

1. A Dirt Olcsó

Most engedjük ezt ki az útból … A Bluehost olcsó. Mint a piszok-rohadt-olcsó.

Val vel A tervek már 2,95 dollár / hónap elején kezdődnek, A Bluehost lehetővé teszi kis webhelyek (havonta kevesebb, mint 20 000 látogató látogatása) üzemeltetését – szó szerint – ugyanolyan áron, mint a Starbucks Venti Jeges kávéja..

Nem igazán

2. Rengeteg terv közül választhat

Nem számít, mire van szüksége vagy üzleti vállalkozása, a Bluehost fedezettel rendelkezik. Választhat a megosztott, VPS, dedikált, felhőkiszolgálók és a WordPress tárhely közül, hogy megfeleljen a felmerülő igényeknek.

Akár a következő nyolc számjegyű e-kereskedelem boltot szeretné kibővíteni több ezer termékkel, megoszthatja gondolatait a nemi politikáról és a Jordan Petersonról, vagy egy hatalmas vállalati webhelyet szeretne létrehozni, amely havonta több millió nézetet generál, a Bluehost legalább egy tervvel rendelkezik, amely pontosan akkor, amire szüksége van.

3. Korlátlan szélesség & 100 EMAIL fiók

Aha. Korlátlan sávszélesség. Többé nem kell aggódnia, hogy webhelye összeomlik a nemrégiben megjelent víruscikk után. Örülök, hogy elég sokat megy.

Az e-maileket illetően a Bluehost kezdőtervei egy óriási 100 számla (amelynek elegendőnek kell lennie mindenki számára, kivéve a nagyvállalatokat), és korlátlan számú fiókra frissíthet a Plus vagy Business Pro tervvel.

Ezzel szemben a legtöbb más olcsó házigazda a nullától háromig ingyenes e-mail fiókot kínálja.

4. Nagyszerű üzemidő és terhelési sebesség

Bár a Bluehost nem feltétlenül az a leggyorsabb vagy legmegbízhatóbb hosting szolgáltatás a piacon (bár attól függ, hogy ki kérdezi), ott van a legjobb kutyákkal.

És a fizetett árért nehezen fog nyomni minden olyan tárhelyszolgáltatást, amely képes legyőzni ezeket a számokat.

Bluehost-Up idő története

5. A Bluehost marketing „bónuszai”

Nézze, az „ingyenes bónuszok” 99,99% -a, amit bármivel megszerez, amelyet az interneten vásárol garantáltan marketing trükk úgy tervezték, hogy átnyomja Önt a szélén, hogy megvásárolja a fő terméket.

De azt kell mondanom, a 200 dolláros ingyenes hirdetési jóváírást (a Google, a Bing és a Twitter számára), amelyet a Bluehost kínál, semmi méltatlan. Ha hozzáértő marketingszakember, ez elegendő egy kezdő költségvetésből ahhoz, hogy gyors profitot szerezzen, és újra befektesse a közönség növekedéséhez..

6. Nagyszerű cPanel

Tapasztalt webtárhely-know-it-all-csapataink szerint az átlagos tárhelyszolgáltató által alkalmazott cPanels pontosan 99,87% -a pontosan ugyanaz. ��

A Bluehost azonban néhány apró apró javítást és frissítést tett, hogy verzióját még egyszerűbbé tegyék a kezdő weboldal használatához..

És ez a Bluehost valódi értékesítési pontja. Ezek lehetővé teszik a teljes kezdők számára, hogy gyorsan és hatékonyan készítsenek valódi webhelyeket (ami valódi nyereséget generálhat) a dollár fillérekért.

A nagyanyád valószínűleg használni tudja ezt a cPanelt …

A bontás ideje a Bluehost árképzése és tervei

Mielőtt folytatnám ezt a felülvizsgálatot, fontos, hogy megértsd melyik a hostolási szolgáltatás az Ön számára megfelelő.

Nem akar pénzt költeni olyan szolgáltatásokra, amelyeket nem fog használni, de nem akarja átélni a szolgáltatás áttelepítésének és frissítésének nehézségeit is, ha megtudja, hogy van egy kritikus funkció (vagy 10), amely a jelenlegi szintjét jelenti a tárhely nem kínál.

MEGOSZTOTT HOSTING (valószínűleg neked megfelelő)

Gondoljon olyan megosztott tárhelyre, mint például egy új édes pad kölcsönzése néhány barátval. Kivéve ebben az esetben a szerverhelyet bérelte ki az interneten található tucatnyi (esetleg akár száz) idegen mellett. �� ��

De ne hagyd, hogy ez megijeszzen … Ugyanúgy, ahogy pénzt takaríthat meg valószínűleg egy szobatárssal bérelve egy lakást., a megosztott tárhely lehetővé teszi a Bluehost számára, hogy hihetetlenül alacsonyan tartsa a tárhely költségeit.

Ez a forrásmegosztási stílus tökéletes azoknak az egyéneknek, akik csak most kezdik el a webhelyek tulajdonjogának világát, és ideális hely a kezdéshez, ha kisvállalkozás, blog vagy e-kereskedelem elindítását tervezi.

Ennek a hosting tervnek az a hátránya, hogy a tárolt webhelyek MINDEN forgalmának növekedése megnehezítheti a szerver más webhelyeinek elérését..

Csakúgy, mint ha nehéz lenne megölelnie a konyhát, ha a szobatársa meghívta több mint 50 legjobb barátját, neked is nehéz hozzáférni. a ti Ha a szerver bármely más webhelyén váratlan ugrások tapasztalhatók a webhely forgalmában.

Bluehost kínálja ezt a három különböző tervet a megosztott tárhely alatt:

  • Indító: $ 7.99 / hó
  • Plusz: $ 10.49 / hó (Indító + korlátlan hely és sávszélesség)
  • Üzleti Pro: havonta 23,99 USD (Indító + korlátlan hely és sávszélesség + fejlett biztonsági szolgáltatások)

Mi kipróbált mind a három szintig, mielőtt ezt az értékelést megírnák, és mindannyian egyenlően teljesítenek egymással. Ha nem számít arra, hogy webhelye a közeljövőben bármiféle súlyos terhelés alá kerül, ez határozottan ez az Ön számára a csomag.

VPS HOSTING

Ha a megosztott tárhely olyan, mint egy hely bérlése néhány baráttal, a VPS tárhely olyan, mint a saját lakására való áttérés.

Ez a webes tárhely stílus, bár továbbra is ugyanazon a fizikai szerveren található, megosztja a szerver teret az ügyfelek között annak biztosítása érdekében, hogy neked ne kelljen már aggódnia, mert bosszantó szobatársai ellopják az összes dicsőséges sávszélességet..

Ennek a szolgáltatásnak a költségei havonta 30 – 120 dollár, az igényelt feldolgozási sebesség és tárolóeszköz méretétől függően.

Ha webhelye növekedni kezd, és alkalmanként víruscikket (vagy dalt) írsz, akkor ez az Ön számára megfelelő szolgáltatás.

Dedikált fogadás

Ha sikeresen befejezted a Kis Ligákat, és most játszod a frissen tevékenykedő MLB-n, akkor dedikált tárhelyre lenne szükséged.

Dedikált házigazda használata olyan, mint a saját ház megvásárlása. Lesz saját fizikailag elkülönített kiszolgálója, amelyet Ön és csak Ön fog használni. Ez csak akkor szükséges, ha rendkívül magas a forgalom minden hónapban (mint több mint 100 000 látogató) vagy számtalan funkcióval és fejlett webhely varázslóval, amely meghaladja azt, amit a VPS szolgáltatás képes kezelni.

Havonta 149,99 dollártól kezdve a Bluehost elkötelezett tárolása minden bizonnyal a legértékesebb lehetőség az asztalon … De még mindig olcsóbb, mint ha dedikált tárhelyszolgáltatást vásárolsz a a versenytársak.

FEJLESZTÉSI HOSTING

Sajnos, a Bluehost uralkodása, mivel a legolcsóbb, kiváló minőségű tárhelyszolgáltatás véget ért…

Noha a listán szereplő összes fent említett szolgáltatás messze a legjobb ütés a dollárjához, A Bluehost komolyan letette a labdát a WordPress tárhelyével kapcsolatban.

Egy hatalmas 25 dolláros havonta a Bluehost több mint kétszerese olyan, mint a legközelebbi versenytársuk, a SiteGround (aki havonta 10 dollárt számít fel az összehasonlítható WordPress tárhelyért)..

Ha csak a WordPress tárhelyet szeretné, akkor határozottan a Bluehost szolgáltatótól eltérő szolgáltatót választ. (Mi erősen ajánlja a SiteGround alkalmazást.)

A KÉK JELLEMZŐI & Egyéb bónuszok:

ECOMMERCE

eCommerce: Amikor hallom az „e-kereskedelem” szót, a Bluehost nem pontosan az első olyan cég, amelyhez segítségért fordulok.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem képesek felkészülni az összes e-kereskedelemre vonatkozó igény kielégítésére, ha úgy dönt, hogy bízik benne a mecenatúrában..

A Bluehost e-kereskedelmi csomagjaival, korlátlan sávszélességet és rengeteg bevásárlókocsit választhat tucatnyi más funkcióval együtt, amelyek ésszerűsítik az online értékesítési törekvéseket.

Ennek ellenére minden bizonnyal találhat más vállalatokat, amelyek felkészíthetik Önt és működtethetik Önt sokkal könnyebb, mint a Bluehost (például… Shopify). Ugyanakkor … sok magasabb szintű e-kereskedelem webtárhely havonta több, mint 30 dollárt fizetsz, és ha csak most kezdődik, sok.

Tehát ha szüksége van egy egyszerű és könnyen használható e-kereskedelem gazdagépre és webhely-készítőre, akkor a Bluehost tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

BIZTONSÁG

Ha bármilyen méretű vállalat szenved a MASSIVE adatsértésekkel és a jura méretű zaklatásokkal (Target és Equifax bárki?), Akkor elutasíthatja, ha webhelye biztonságát véletlenszerűen hagyja el..

Szerencsére, A Bluehost biztonságot vállal nagyon Komolyan és még legalapvetőbb felhasználóinak három rétegű spamvédelmet, blokkoló IP-cím funkciókat és egy kattintással történő CloudFlare-integrációt kínál.

(Jegyzet: A CloudFlare trükkös marketing bónusznak tűnhet … De nem az. Nem fog sokat csinálni. De ez sokkal gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a webhelyet, ha gyorsan és hatékonyan leállítja a bejövő DDoS támadásokat).

VEVŐSZOLGÁLAT

bluehost chat támogatásHa valaha is vásárolt webtárhelyet korábban, akkor ugyanúgy tudod, mint én, hogy a webhelytároló iparág abszolút nevetséges ügyfélszolgálatot tart maga után, vagyis hogy a legtöbb webes házigazdanak sincs szabványa..

Bár ez az utóbbi években javult (azt hiszem, néhány C-szintű vezetõ végül megnézte a társaság Twitter-fiókjait), a piacon megjelenő internetes házigazdák túlnyomó többsége eldobja a labdát az ügyfélszolgálat területén, és ezt keményen leejtik.

Tehát hogyan rakódik fel a Bluehost? Nagyon meglepetésemre … Nagyon átkozottul. A Bluehost fantasztikusan elérhető a nap 24 órájában élő támogatás az Egyesült Államok belsejében található telefonos ügyfélszolgálatokkal, akik egyénileg beszélnek koherens angolul! (Milyen új ötlet).

Sőt, a legtöbb képviselő barátságos, udvarias és hatékony. Egyszer a szolgálati képviselő annyira kedves volt, hogy feltételeztem, hogy Kanadából származik, nem pedig az Egyesült Államokból. ��)

A felülvizsgálat összefoglalása: Bluehost = TELJES ÚJ HÍREK

Összességében, Bluehost a tökéletes web hosting szolgáltatás mindenki számára, aki elindítja első weboldalát vagy blogját.

Remek „kezdő” vállalkozás az önöknek, költségvetésük nélkül, drágább szolgáltatással, például a SiteGround-rel, és befektetett áron kínálnak nagyot..

Keményen fogja nyomni, hogy többet találjon kezdőbarát, megbízható és hatékony internetes házigazda a piacon az általuk felszámított árért, és a Bluehost határozottan megnyerte a jóváhagyási pecsétünket. ��

Még szintén kedvelheted:

  • A legjobb weboldalkészítő

Referenciák és képösszegek:

  • CriticThoughts.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author