Bluehost Review (2020): és útil aquest allotjament web?

Opinió de BluehostBluehost: amfitrió web recomanat

Durant el 2017 – 2020 hem estat un client que paga allotjament de Bluehost.

Això vol dir que controlem el rendiment del pla d’allotjament compartit “bàsic” més barat (tant temps de càrrega mitjà com temps de funcionament) durant més de 3 anys.

Aquesta revisió de Bluehost es basa molt en les dades, així com en l’experiència global amb les seves característiques d’allotjament i atenció al client.

En poques paraules, tots els plans de Bluehost ofereixen als seus clients un xat en viu 24 hores al dia, una amplada de banda no modificada i cinc comptes de correu electrònic. De la mateixa manera que moltes altres empreses d’allotjament web, també ofereixen als seus nous usuaris un domini gratuït durant el primer any. Els seus plans comencen a partir de 2,75 dòlars / mes i inclouen seguretat millorada, còpies de seguretat i certificat SSL gratuït. Aquests ajuden a mantenir protegit i segur el vostre bloc o lloc web.

En general, el seu últim rendiment durant 24 mesos ha estat bo. Bluehost es troba clarament a la part superior amb el seu temps de funcionament (99,99%) i un temps de càrrega ràpid de 405ms (0,4 segons).

Llegiu tots els avantatges i avantatges: a continuació:

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT: Millor allotjament compartit en general
VELOCITAT: 405 ms (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
ACTUALITZACIÓ: 99,99% (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
SUPORT: Xat en directe 24/7
APPS: WordPress, Joomla, Drupal i alguns creadors de llocs web
CARACTERÍSTIQUES: Amplada i emmagatzematge no modificats, comptes de correu electrònic, domini gratuït 1er any
PLANES D’ACOLLIDA: Servidors compartits, núvols, VPS i dedicats
TRANSFERIMENT DEL LLOC No gratuït
PREU: A partir de 2,75 dòlars / mes (es renova a 7,99 dòlars / mes)

Avantatges d’utilitzar allotjament Bluehost

1. Millor horari: 99,99%, durant tot l’any

L’horari d’obtenció és un dels aspectes més importants a l’hora de triar un amfitrió web, al cap i a la fi, si el vostre lloc és aturat, els usuaris no hi podran accedir. Per tant, el bon temps de funcionament hauria de ser una de les vostres prioritats.

Després de revisar 30 hostes web, el nostre punt de referència per a un temps de funcionament “bo” és del 99,93%. Pot semblar molt elevat, però és realment fins i tot lleugerament inferior a la mitjana. Escriviu aquests números en una calculadora i, ràpidament, veureu que es tradueix en almenys 26 minuts d’aturada al mes o poc més de cinc hores al llarg d’un any..

De manera ideal, no volem veure res menys que això.

La bona notícia és que Bluehost supera fàcilment aquesta referència, mantenint en viu el nostre lloc de proves durant el 99,99% del temps durant els darrers 24 mesos (2018-2020).

Aquí teniu el desglossament mensual dels últims dotze mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100% 
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,96%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,99%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 100%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

Conclusió? Bluehost és un dels proveïdors d’allotjament web més fiables, segons el nostre estudi a temps.

bluehost-performance-24monthsLloc de proves en viu: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+

2. Velocitat de càrrega del lloc web “5”: 405ms

Un informe de Google l’any passat va trobar que la gran majoria dels llocs web mòbils són massa lents.

Aquest és un problema per dues raons principals. El primer índex per a mòbils de Google pot elevar o ocultar el vostre lloc a les cerques d’usuaris en funció de la seva velocitat de càrrega. Els estudis mostren que els llocs web lents gairebé sempre es tradueixen en vendes més baixes.

De manera que, després de l’hora de funcionament, els temps de càrrega de la pàgina del vostre amfitrió són la segona cosa més important que pot literalment fer o trencar l’èxit del vostre lloc..

Portem un seguiment del rendiment de Bluehost des del febrer del 2018 mitjançant una eina de tercers, Pingdom. I una vegada més, estàvem satisfets amb els resultats: una velocitat mitjana de càrrega de pàgines de 405ms, que els situa com el cinquè lloc més ràpid de tots els que hem provat.

Bluehost-2019-2020-estadístiquesVelocitat mitjana Bluehost 2019-2020 | Veure estadístiques

3. Preu de introducció baix (2,75 dòlars / mes)

Veurem tots els plans i preus complets de Bluehost en un moment.

Tanmateix, si haureu de consultar els preus inicials, notareu que el preu més baix anunciat és de 3,95 dòlars al mes. És molt bo, ja que suposadament ho han reduït a partir dels 7,99 dòlars / mes originalment.

Per aquest preu, obteniu pràcticament tot el que necessiteu per a un sol lloc web. Inclou emmagatzematge SSD de 50 GB, amplada de banda no modificada, certificat SSL gratuït i molt més.

Així, obtindreu un valor força bonic pel preu, a més de la seva velocitat de funcionament i de càrrega de pàgina consistents.

La bona notícia és que hem pogut elaborar un acord amb Bluehost per als nostres lectors que redueix encara més fins als 2,75 dòlars / mes..

Aquesta és la taxa més baixa que hem vist en qualsevol lloc en línia (i confieu en nosaltres, el nostre equip passa massa temps en línia tal com és). Així que és molt important si esteu al mercat d’un amfitrió nou assequible.

4. Opcions de bona seguretat

Tot i que Bluehost és una de les opcions “més barates” del mercat, ens ha agradat veure que no tallen massa racons ni escatimen funcions crítiques com la seguretat..

Bluehost ofereix de manera predeterminada moltes opcions de seguretat bones, inclòs el certificat SSL gratuït per a cada pla, com hem esmentat anteriorment.

Tots els plans també inclouen una funció de privadesa del domini que ajudarà a mantenir la informació personal que vau utilitzar per registrar-vos en un domini privat. D’aquesta manera, s’evita que els pirates informàtics trobin i utilitzin aquestes dades personals per a esquemes de phishing per enganyar a vostè o a altres persones que us facilitin una informació sensible.

SiteLock s’inclou per ajudar a prevenir atacs de programari maliciós, malauradament bastant habituals als llocs de WordPress. CodeGuard és una altra forma de protecció, que també proporciona còpies de seguretat diàries per poder tornar a executar versions anteriors d’un lloc si es pirata..

Postini, de Google, és l’eina de seguretat final que cal destacar. Proporciona protecció contra el correu brossa per al vostre correu electrònic, de manera que s’evita que qualsevol cosa sospitosa no entri a la safata d’entrada.

En conjunt, es tracta d’un paquet de seguretat força decent per mantenir el vostre lloc segur i correcte.

5. Moltes integracions, aplicacions, i les funcions de comerç electrònic

Més enllà de les funcions de seguretat incloses, Bluehost també proporciona accés a una gran quantitat d’aplicacions i integracions diferents per poder utilitzar els serveis més populars del web.

Per exemple, tenen un gestor de dominis si preferiu comprar i gestionar diversos dominis a través d’ells. Podeu configurar còpies de seguretat diàries, setmanals o mensuals per si de cas.

Podeu instal·lar WordPress amb un sol clic (més informació en aquest apartat següent). També podeu instal·lar altres sistemes de gestió de contingut populars (CMS) com Drupal, Joomla, dirigir una botiga de comerç electrònic i molt més.

A més, Bluehost inclourà fins i tot l’accés a una xarxa de lliurament de contingut (CDN). Aquests allotgen les seves imatges i grans fitxers, que es fan amb els vostres servidors per proporcionar-los més ràpidament als usuaris de tot el món i mantenir el vostre lloc ràpid al mateix temps..

6. Amfitrió recomanat de WordPress.org “oficial”

WordPress és la plataforma de llocs web més utilitzada al mercat.

I només “recomanen” oficialment tres socis d’allotjament que facin servir amb un lloc de WordPress:

 • Bluehost
 • Dreamhost
 • SiteGround

Per descomptat, podeu utilitzar gairebé qualsevol proveïdor d’allotjament web per crear un lloc de WordPress. Però el fet que Bluehost sigui un dels pocs socis reconeguts oficialment és encoratjador.

WP.org recomana BluehostWordPress.org recomana Bluehost

7. Fàcil d’utilitzar per a principiants

Alguns dels host web que hem vist són òptims només per a usuaris avançats.

LiquidWeb, per exemple, és fantàstic si saps el que estàs fent. Però no tenen una interfície fàcil d’utilitzar per a persones que no siguin tècniques. Així que si ets un principiant, tindràs un moment complicat en viure un lloc.

La disposició del tauler de control de Bluehost (cPanel) facilita l’ús. Només cal apuntar i fer clic en la majoria dels casos.

També té funcions per a usuaris avançats, però els principiants també poden instal·lar i iniciar WordPress fàcilment.

O bé, poden utilitzar les eines del creador de llocs web de Bluehost (com Weebly o Drupal) per començar amb una plantilla que podeu personalitzar només arrossegant i deixant anar funcions.

BlueHost cPanelBlueHost cPanel fàcil d’utilitzar

8. Garantia de devolució de 30 dies

Obtenir la millor oferta en allotjament web generalment significa prepagar durant uns mesos, un any o diversos anys alhora.

Bluehost no és diferent, més sobre el que hi ha a continuació. Però ofereixen una garantia de devolució de 30 dies en els seus plans.

Podeu provar el servei per avaluar-ne el rendiment i, a continuació, demanar un reemborsament si no esteu completament satisfets. Tenim algunes paraules de precaució, però.

Segons els seus termes, aquí hi ha què fa i no entra dins d’aquesta garantia:

 • Només podeu obtenir devolucions al cost d’allotjament web, no a cap altre producte com a dominis o altres complements.
 • Es descomptarà una quota de 15,99 dòlars si rebeu un nom de domini gratuït al vostre pla.
 • Totes les sol·licituds passats 30 dies no seran reemborsades.

No és exactament una política de preguntes sense preguntes com la que hem vist en alguns amfitrions. Així que assegureu-vos d’acord amb aquests punts abans de registrar-vos.

9. Atenció al client

Bluehost ho ofereix tot, des d’una base de coneixement, per xatejar en directe, assistència de bitllets de correu electrònic i fins i tot assistència telefònica. Vam provar el xat en viu i es va connectar Vinutha des de Bluehost en dos minuts.

Hi ha hagut lleugers retards entre cada resposta, però, en general, Vinutha era extremadament amable i oferia respostes directes a cada pregunta. Va ser una experiència indolora, que és exactament la que desitgeu del servei d’atenció al client d’un amfitrió.

Xat en directe del servei d’atenció al client de BluehostHem tingut una xerrada amb el representant de Xat en viu de Bluehost

Contra d’utilitzar allotjament Bluehost

Bluehost funciona força bé a través del tauler. Hi ha dues grans àrees, però, on els costos augmenten una mica. Anem a aprofundir-nos en cadascú.

1. Taxes de renovació més elevades (habituals a la indústria d’allotjament web)

La millor manera d’obtenir el preu més baix possible per allotjament és prepagar per un, dos o fins i tot tres anys per endavant.

Preu de tres anys per BluehostPreus detallats de Bluehost

D’una banda, el preu mensual és baix, però, d’altra banda, el prepagament per un període més llarg (entre 12 i 36 mesos) significa que no només es compromet amb uns quants dòlars, sinó al voltant d’un centenar de dòlars..

Una altra cosa a considerar és la taxa de renovació més alta un cop finalitzi el període introductori. En aquest cas, pagar per avançar durant tres anys a 3,95 dòlars és un bon preu, ja que esteu bloquejant el percentatge tan baix el màxim temps possible.

No obstant això, al final d’aquest termini, les taxes tornaran a pujar fins a les taxes “Normals”. Aquests oscil·len entre els 7,99 dòlars i els 8,99 dòlars el mes segons el pla compartit més bàsic, segons el temps que prepagueu.

Preu de renovació de BluehostPreu de renovació de Bluehost

2. Les migracions del lloc no són gratuïtes

La majoria dels amfitrions web que hem revisat passaran el lloc web existent al servei de forma gratuïta. Ells veuen com un servei amable que ajuda a fer feliços als nous clients, per la qual cosa farà un pressupost.

Malauradament, Bluehost no fa migracions gratuïtes.

Tenen una tarifa única de 149,99 dòlars que inclou la migració de fins a cinc llocs web, 20 comptes de correu electrònic i qualsevol altre fitxer de bases de dades per a aquests llocs..

Afirmen que serà ràpid i perfecte, de manera que no tindreu cap retard ni temps mort.

Tanmateix, el fet que haureu de pagar i pagueu tant és un gran “Con” a considerar.

Transferència de llocs web de BluehostCost de transferència de llocs web de Bluehost

Preus Bluehost, plans d’allotjament & Fets ràpids

El pla bàsic de Bluehost us costarà 3,95 $ / mes (o 2,75 dòlars amb el nostre descompte).

El pla Plus augmenta fins a 5,45 dòlars / mes, el mateix preu que l’opció Choice Plus per a llocs web il·limitats, emmagatzematge SSD i amplada de banda. També permeten gestionar dominis il·limitats, dominis estacionats i subdominis en aquests plans.

El pla Pro s’inicia a 13,95 dòlars / mes amb totes aquestes funcions i un alt rendiment dels seus servidors.

A més, Bluehost té tots els tipus d’allotjament web principals, inclosos els VPS, el núvol i centres de dades dedicats.

Preus i plans Bluehost

 • Domini gratuït? Sí per primer any, i després renova a 15,99 dòlars.
 • Facilitat de registre: Procés fàcil de registre de dues pàgines.
 • Mètodes de Pagament: Principals targetes de crèdit i PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: No hi ha cap reemborsament en cap nom de domini. Les taxes de renovació tant dels dominis com dels allotjaments augmenten.
 • Upsells: Alguns Upsells. Malauradament, és un fet habitual en la indústria d’allotjament web i succeeix amb moltes empreses d’allotjament de nom grans.
 • Activació del compte: La majoria dels usuaris gaudeixen de l’activació instantània. Si la informació és incorrecta o hi ha sospites de frau, l’activació pot retardar-se.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: Tauler de control senzill i fàcil d’utilitzar.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Mojo Marketplace facilita la instal·lació d’una aplicació ràpida i senzilla.

Us recomanem Bluehost?

Sí, ho fem.

Bluehost s’ha classificat a la part superior o propera tant en temps de funcionament com en temps de càrrega durant més d’un any.

A més, ofereixen una forta assistència de seguretat, una garantia de devolució de diners i moltes aplicacions fàcils d’utilitzar, totes per a una de les tarifes més baixes de la indústria (2,75 dòlars / mes).

Tanmateix, no són perfectes. Les taxes de renovació augmentaran un cop finalitzi el preu introductori. A més, cobren un suplement per les migracions de llocs, que els altres hostes realitzen de forma gratuïta.

Però, en general, Bluehost ofereix un bon rendiment i un bon valor.

P.S. Has utilitzat Bluehost abans? Tingueu en compte que deixeu una revisió a continuació, bona o dolenta, no importa tant que sigui útil per als nostres visitants. Gràcies pel teu recolzament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author