69 WordPress-tutorials for at afsløre alle hemmelighederne ved CMS

Jeg vil normalt starte med at sige et par ord om WordPress, og hvor fantastisk det er, men jeg føler, det vil være lidt meningsløst her.

Hvis du er på denne side, ved du sandsynligvis allerede, hvor fantastisk WP kan være.

Hvad du har brug for er ekstra hjælp og retningslinjer for, hvordan man bygger en storslået webside med WordPress. Du ved, de praktiske tip og tricks, der hjælper dig med bedre at forstå, hvad du har at gøre med, og hvordan du gør det korrekt.

Jeg har alt det og en pose chips!

I denne artikel finder du en omfattende liste over WordPress-tutorials til både newbies og erfarne brugere. Vi dækker hvert skridt fra vejen fra dit første møde med WP til det sidste præg på dit nyoprettede websted. Du lærer mere om temaer, forskellige plugins, SEO, webstedssikkerhed og mere.

Derefter kan du gå til supportforaene for de bedste WordPress-hostingudbydere og bringe alle til skamme der.

Lyder godt, ikke? Lad os dykke lige ind!

Lad os starte dig med de bedste generelle tutorials på nettet. Hver af disse omfattende guider fortjener en separat artikel, da den dækker næsten alt hvad du kan tænke på vedrørende WordPress.

Hvis du er helt ny inden for webbygning – det er her din rejse begynder …

Contents

Kom godt i gang

1. WordPress ordliste

WordPress ordliste

Vi har en masse arbejde foran os med at udforske WP-verdenen, så det er bedst, at du bliver bekendt med lingo. Hvis du ikke kender et udtryk, der ikke er på listen, kan du altid tilføje det som et forslag.

2. WordPress.com vs. WordPress.org

WordPress.com vs. WordPress.org

Begyndere af WP-brugere kan måske let forveksles med de tilsyneladende lignende tjenester på WordPress.com og WordPress.org. De to platforme er faktisk ganske forskellige og involverer helt forskellige opsætninger, begrænsninger og støtteniveauer. I dag vil vi fokusere på den selvhostede open source-version, der er tilgængelig på WP.org, så det er vigtigt, at du kan se forskellen.

3. Den ultimative WordPress-guide

WordPress ultimative guide

De første trin i WordPress har aldrig været så nemme. WPBegginer er et af de største WP-lokalsamfund, og dets redaktionelle team frigiver ofte omfattende guider om softwaren. De ved udmærket, hvor forvirrende det kan være at opbygge et websted for første gang. Så denne guide skitserer en logisk, trin for trin og introducerer dig forsigtigt til WordPress og dets forviklinger.

4. Hvordan man vælger den bedste vært

Vælg en WordPress-vært

Der er en overflod af hostingudbydere derude, og næsten alle hævder, at de er egnede til at imødekomme WordPress-projekter. Virkeligheden kan imidlertid ikke være længere væk fra sandheden, så sørg for, at du foretager din omhyggelige undersøgelse, før du hopper hovedet ind i dit nye online-projekt. Jeg vil blødgøre aftalen ved at tilføje vores omfattende anmeldelser af nogle af de største deltagere – SiteGround og Bluehost.

5. Sådan installeres WordPress (manuelt)

WordPress manuel installation

Manuel softwareinstallation kan være en smule vanskelig, men heldigvis deler WP-udviklere let information direkte fra kilden. De fører dig gennem processen med at installere CMS på en række platforme og tilbyder løsninger til mulige tilbageslag, du måtte støde på undervejs. Vejledningen er især nyttig, hvis du har brug for at installere WP på en lokal computer og finjustere den offline.

6. Sådan installeres WordPress (via Softaculous)

WordPress Softaculous installation

PHP og MySQL er kernen i WordPress, så applikationen fungerer bedst på Linux-servere. Oftest udstyrer Linux-hostingudbydere deres klienter med en cPanel, der indeholder Softaculous Autoinstaller. Dette kraftfulde værktøj sparer dig tid og kræfter, der er involveret i manuelle installationer og tilbyder et par klik opsætning af over 450 web-bygning apps. Det er nemt at installere WP med Softaculous som 1-2-3, som du vil se fra denne WordPress begynderguide.

7. Sådan installeres WordPress (via WAMP)

WordPress installation WAMP

WAMP er dybest set en stak af Apache, PHP og MySQL, der kører på Windows-servere. Denne er til alle Windows-brugere, der vil table med WordPress uden at flytte til Linux. Vejledningen opdateres ofte, hvilket sikrer, at indholdet altid er ajour.

8. Sådan installeres temaer

WordPress-temainstallation

Bevidst eller ej, dømmer folk en bog efter dens omslag. Dit websted er ikke anderledes. Medmindre du wow besøgende lige fra start, risikerer du at miste dem uigenkaldeligt. Det er en nem opgave at installere WP-temaer, så du kan fokusere på at finde det perfekte layout, der passer til dit websted som en handske.

9. Sådan installeres plugins

WordPress-installation med plugins

Herefter har vi plugins. De uhyre nyttige add-ons giver dig mulighed for at tilpasse WordPress, som du synes – indkøbsvogne, ikoner på sociale medier, kontaktformularer – du navngiver det. At lære ABC’erne af WP-plugins vil vise sig meget nyttig undervejs, så sørg for at tjekke disse gratis WordPress-tutorials.

10. Forstå widgets

Forståelse af WordPress-widgets

Widgets er en del af WP-arkitekturen, der giver et praktisk sæt metoder til lettere webdesign og styring. Der er et væld af standardwidgets, der leveres med alle friske WordPress-installationer, inklusive kategorier, søgefelt, tag-skyer og mange flere. Mange temaer og plugins indeholder deres egne widgets, så at forstå deres grundlæggende kan hjælpe dig med at få det bedste ud af dem.

11. Sådan konfigureres Google Analytics

WordPress opsætning Google Analytics

Er du bekendt med Google Analytics? Ja, det værktøj, der lader dig vide alt om dine besøgende – hvor de kom fra, hvad de klikkede på, og hvor længe de blev. Over 50 millioner websteder verden over finder stor brug af Google Analytics, og din side skal ikke gøre nogen forskel, hvis du vil holde kontakten med dit publikum.

12. Sådan fremskyndes WordPress

Fremskynde WordPress

Vores team har allerede beskrevet, hvor afgørende hastighed der er for dit websted i denne faktumpakede artikel. Når ting i vores digitale æra bevæger sig så hurtigt, er du nødt til at ligge foran trends eller risikere, at du hurtigt falder bagud. Det er noget, du skal gøre før snarere end senere at sikre, at dine sider er hurtig indlæst fra hvert sted og på enhver enhed.

13. Sådan sikres WordPress

Sikker WordPress

WordPress er den mest populære web-bygning applikation derude. Som sådan er det også softwarehacker overalt i verden, der er mest målrettet mod. Beskyttelse af dit WP-websted er en løbende proces, der starter, så snart du først installerer platformen. Det stopper kun, når … ja, faktisk stopper det aldrig. Det er en ubarmhjertig kamp, ​​men du kan stadig komme ud på toppen, hvis du er forsigtig nok.

Nu hvor vi er klar til at starte med WordPress, så lad os se, hvad vi kan gøre med det.

Arbejder med WordPress

14. Sådan tilpasses betjeningspanelet

Tilpas Dashboard

At ændre, hvordan din WP-backend ser ud, handler ikke kun om bekvemmelighed. Ofte har vi flere mennesker, der arbejder på vores websted, og de kræver forskellige niveauer af adgang. Vi kan justere, hvad de ser og redigere ned til de mindste detaljer, helt ned til stilen og farveskemaet på din login-side.

15. Sådan opretter du et indlæg

WordPress Opret et indlæg

OK, så du er færdig med at opsætte WordPress og kan begynde at tilføje indhold. En ting før du gør. Du har måske hørt, at WP-udviklerne frigav en splinterny redaktør i 2018 kaldet Gutenberg. Det rystede op for mange forfattere og ændrede indholdet på indholdet markant. Heldigvis er der gode WordPress-tutorials for begyndere, der dækker Gutenberg-emnet ganske godt.

16. Sådan bruges Gutenberg Editor

Brug WordPress Gutenberg

Den seneste WordPress-redaktør hædrede opfindelsens opfinder og lovede at revolutionere den måde, vi skaber og distribuerer vores indhold på. Den første frigivelse led under en stenet start, og erfarne brugere var med rette skeptiske. Ting er kommet tilbage på banen siden da, og denne moderne blokbaserede redaktør ser på en lys fremtid fremover.

17. Sådan opretter du kategorier

WordPress Opret kategorier

Kategorier udgør hele strukturen på dit WP-websted. De repræsenterer dine webstedsmenuer og hjælper brugerne med at navigere til den ønskede side. Ved at kategorisere dit indhold oprettes en struktur, der vil være omfattende for både besøgende og søgemaskinerobotter. Tilføjelse og ændring af menuerne er børns spil med træk-og-slip-WP-editoren, så gå videre og tjek det.

18. Sådan opretter du en destinationsside

WordPress Opret en destinationsside

En veludviklet destinationsside kan gøre vidundere for dine marketingkampagner eller blygenerationsindsats. Virksomhedsejere og marketingfolk bruger ofte specialbyggede sider, da de kan tiltrække opmærksomhed, føre til foruddefinerede handlinger og indsamle vigtige trafikdata. Uanset om du ønsker at sælge et produkt, akkumulere abonnementer eller promovere en video – destinationssider er vejen at gå!

19. Sådan opretter du et fotogalleri

WordPress Opret et fotogalleri

Visuelt indhold er rundt omkring os i dag. Vi har en tendens til at dele fotos af alt, hvad vi finder cool – mennesker, mad, kæledyr, natur. Når alt kommer til alt er ”et billede værd tusind ord”, ikke? WordPress handler om æstetik, og det viser bestemt med de omfattende muligheder og tilpasningsfunktioner i denne afdeling.

20. Sådan opretter du et e-handelssted

WordPress Opret et e-handelswebsted

Over 22% af verdens befolkning handler allerede online. Vi er så vant til blot at skrive en webadresse og bestille et produkt på to minutter, det er som om vi aldrig vidste noget andet. Du kan bruge forskellige plugins til at oprette en online shop, men WooCommerce er uden tvivl den mest fremtrædende. WooCommerce tager allerede onlinehandelssektoren storm og overgår endda markedskonkurrencer, der strengt fokuserer på e-handel.

21. Sådan opretter du et Amazon-tilknyttet websted

WordPress Opret en Amazon Store

En Amazon-tilknyttet butik giver dig mulighed for at sælge dine produkter på verdens største markedsplads. Integration af forskellige platforme som WordPress og Amazon lyder som en big deal, men det er det virkelig ikke. Denne tutorial fører dig gennem hele processen med at starte en WP-butik, flytte dine produkter på den nye markedsplads, og selvfølgelig den søde del – samle din indtjening.

22. Sådan tilføjes multimediefiler

WordPress Tilføj multimedia

At tilføje billeder, lyd og videofiler til indlæg er en leg med WP. Denne omfattende WordPress-tutorial til begyndere kaster lys over, hvordan den indbyggede WISYWIG-editor fungerer, og hvordan man integrerer multimedia for at gøre dit indhold mere fængslende. Som en bonus er der nogle handlingsfulde tip til justering og optimering af størrelse.

23. Sådan uploades filer via FTP

WordPress Upload filer FTP

De fleste kontrolpaneler indeholder et indbygget filadministrationssystem, som du nemt kan uploade data. Det kan du også opnå via WP-admin dashboard. Begge måder er dog begrænset til antallet og størrelsen på filer, du kan uploade samtidigt. På den anden side er FTP ofte hurtigere, mere sikker og eliminerer alle sådanne begrænsninger.

24. Sådan tilføjes et Favicon

WordPress Tilføj Favicon

Har du nogensinde bemærket, hvordan de fleste websteder har et minimeret billede, der vises foran deres navn i din browserfane? Det kaldes en favorit. Det giver en fremragende mulighed for at forbedre dit brand og gøre det mere mindeværdigt. Plus, hvis du er som mig og holder et væld af vinduer åbent på alle tidspunkter, viser favoritter en enorm hjælp, når du hurtigt har brug for at finde en bestemt fane.

25. Sådan tilføjes en Gravatar

WordPress Tilføj Gravatar

Gravatar, der står for Globalt anerkendt Avatar, repræsenterer dit visuelle billede på Internettet. I stedet for at oprette forskellige profiler på flere websteder, kan du have en enkelt konto ved hjælp af dine foruddefinerede oplysninger. Denne løsning er især nyttig for aktive bloggere, der bare bygger et navn for sig selv.

26. Ultimate Guide til WordPress Multisite

WordPress Multisite

WordPress tilbyder den smarte mulighed for at køre flere websteder under en enkelt installation. Hvordan er dette nyttigt? I hvilke tilfælde skal du anvende denne metode? Hvordan virker det? Følg denne fremragende tutorial fra de faktiske udviklere af multisitefunktionen og find ud af fordelene ved at køre et helt netværk af websteder under en hat.

27. Sådan tilføjes flere sprog

WordPress flersproget

Hvilken bedste måde at imødekomme et internationalt publikum end at tale med dem på deres eget modersmål? Tilføjelse af nye sprog til dit eksisterende WordPress-sted fungerer perfekt godt uden yderligere WP-installationer.

Med hensyn til kvalitet foreslår jeg kraftigt, at du går til en manuel oversættelse af dit indhold for at sikre, at du finjusterer selv de mindste detaljer. Stadig bliver sprogplugins bedre med dagen takket være udviklingen af ​​maskinlæring, så de er stadig en fremragende mulighed at overveje, hvis du har brug for at spare tid.

28. Sådan bruges WordPress REST API

WP Rest API

Applikationsprogrammeringsgrænseflader (eller blot API’er) gør det muligt for to forskellige apps at sammenkoble og udveksle data. For eksempel kan du bruge Google Maps API til at placere et kort på dit websted, som får relevant information direkte fra Google. Anvendelse af den samme logik til WordPress, og vi kan forbedre brugeroplevelsen markant og forbedre vores webstedskapaciteter, alt sammen ved hjælp af REST API.

29. WordPress Site Vedligeholdelseskalender

WordPress Site vedligeholdelse

Webstedsvedligeholdelse er en løbende proces. Selv hvis du bygger det perfekte WP-websted, skal du stadig holde øje med det og sikre, at det altid er ajour. Der er adskillige ting at overveje, men frygt ikke – du behøver ikke at huske dem udenom. Denne liste vil gøre det for dig.

Nu hvor vi er færdige med det grundlæggende, er det tid til at tænke over, hvordan vores websted ser ud og føles.

WordPress-temaer

30. Sådan vælges et tema

Vælg et WordPress-tema

Det er afgørende at vælge det rigtige tema til dit websted, og jeg taler ikke kun om smukt udseende. Dit visuelle layout kan forbedre besøgendes navigationsoplevelse markant og endda styrke den overordnede webstedssikkerhed. Der er masser af nyttige WordPress-tutorials om emnet derude, men denne omfattende guide dækker det hele.

31. Sådan tilpasses temaer

Tilpas WordPress-tema

Ligesom med alle andre open source-platforme, kan hvert aspekt af WordPress-infrastrukturen tilpasses. Med den rigtige viden og lidt erfaring finder du snart ud af at ændre et WP-tema ikke kun til designere og udviklere. Når du først får fat på det, er himlen grænsen!

32. Sådan opretter du et tema for børn

WordPress Child Theme

Forestil dig børnetemaer som et testmiljø for alle justeringer og vendinger, du vil prøve på dit websted, uden at forstyrre dets online tilgængelighed. Et barnets tema gentager sin “forælder” og overlader alt andet til din fantasi. Hvis der mangler nogen funktioner, når du er færdig med at ændre det nye layout, udfylder overordnede tema hullerne.

33. Sådan tilføjes tilpassede skrifttyper

WordPress Tilføj tilpassede skrifttyper

Din indholdsskrifttype er et væsentligt element i det visuelle branding, som kan tilføje den meget tiltrængte oomph til din nye virksomhed. Så stilfuld som nogle af de indbyggede muligheder kan være, skal du altid være på udkig efter entydighed. Din webstedsskrifttype er den perfekte måde at gøre det på.

34. Forståelse af farvepsykologi

WordPress Farvepsykologi

Ifølge nylige undersøgelser påpeger hele 85% af online-shoppere farve som en vigtig årsag til, at de kan lide eller ikke kan lide et bestemt produkt. Uanset om vi gør det på et bevidst niveau eller ikke, kan farver provokere følelser, og progressive virksomheder bruger allerede denne kendsgerning.

35. Sådan udføres A / B-test

WordPress Udfør A-B-test

Marketingfolk elsker at anvende A / B-testmetoden, da den kan finde en betydelig praktisk anvendelse. Grundlæggende, når du står over for en beslutning, kan du opdele den i to (eller flere) variationer. Lad os sige, at du spekulerer på, om dit websted skal anvende et grønt eller blåt farveskema. Du kan servere hver nye besøgende en anden version, og de indsamlede målinger fortæller dig, hvilken farve der fungerer bedst. Når alt kommer til alt – numre lyver ikke, ikke?

Når du er tilfreds med dit websteds nye stilfulde udseende, kan du overveje at tilføje nogle funktioner. Vi har kategoriseret følgende liste med WordPress-plugins-tutorials efter deres værdi for forskellige fagfolk.

WordPress-plugins

36. Must-have WordPress-plugins

Must-Have WordPress-plugins

Med over 50.000 plugins i WP-biblioteket er det ret let at gå tabt. Heldigvis kan du finde et væld af nyttige WordPress-plugin-tutorials, der skitserer de vigtige værktøjer til at starte med, og hvorfor du har brug for dem. Derfra og ud er det hele op til din fantasi. Bare sørg for kun at tilføje det, du har brug for, og opdatere det regelmæssigt for at undgå sikkerhedsrisici.

37. WordPress-plugins til designere

WordPress-plugins til designere

Designere kan realisere deres fulde kreative potentiale med WordPress. Hvert lille aspekt af det visuelle syn på WP-webstedet kan tilpasses fuldt ud, og der er masser af værktøjer, der kan hjælpe dig. Tjek et udvalg af nogle af de bedste add-ons designere elsker at gøre det lettere.

38. WordPress-plugins til udviklere

WordPress-plugins til udviklere

Denne er til alle jeres webmastere, devs og kode junkies derude. Elegante temaner har givet et navn til sig selv i WP-samfundet med deres omfattende bibliotek med tilføjelser og nogle af de bedste WordPress-tutorials. hans guide viser dig de mest foretrukne plugins fra udviklere og hvorfor de er så populære.

39. WordPress-plugins til marketingfolk

WordPress-plugins til marketingfolk

Neil Patel behøver ingen introduktion, hvis du er fjernt interesseret i digital marketing. Jeg kan ikke tænke på en bedre person at stole på med markedsføringsrådgivning end en af ​​de største påvirkere på området og grundlægger af et enormt succesfuldt digitalt bureau. Han er glad for at dele nogle af sine know-how og påpege hans foretrukne plugins.

40. WordPress-plugins til forfattere

WordPress-plugins til forfattere

WordPress oprindelige formål var at popularisere blogging, så lad os ikke glemme alle forfattere derude, der stadig hovedsageligt bruger WP til at drive deres blogs. Fra værktøjer, der hjælper med at forbedre dine skrivefærdigheder til forslag til sikring af dit websted – denne tutorial har det hele. Plus, guiden opdateres ofte, så du kan være sikker på, at oplysningerne inde er tidløse.

41. WordPress-plugins til butikkejere

WordPress-plugins til butikkejere

At have en online shop i dag er lige så let som en tærte. Vi har allerede taget en se nærmere på de bedste e-handelswebbyggere, og nu er det tid til at lære mere om de forskellige tilføjelser, du kan bruge til at øge din butiks ydeevne. Vælg det rigtige sæt værktøjer til din virksomhed, og succes følger snart.

Når du er færdig med plugins, vil det næste sæt gratis WordPress-tutorials lære dig alt hvad du har brug for at vide om at forbedre dit websteds hastighed og ydeevne.

Fremskynder WordPress

42. Sådan kontrolleres dit websteds hastighed

WordPress Kontroller webstedshastighed

Webstedshastighed kan ikke koge ned til et enkelt tal, da mange faktorer påvirker dets ydeevne. Godt der er forskellige værktøjer derude, der ikke kun lader dig måle din forbindelse fra hele verden, men også inkluderer pæne optimeringstips. Mit råd ville være at vælge nogle få og sammenligne de resultater, de giver fra det samme sted.

43. Sådan optimeres dine billeder

WordPress Optimer billeder

Lad mig gøre en ting klar – dine billeder er blandt de mest afgørende faktorer, der skal fokuseres på, når du forbedrer dit websteds hastighed. Billedoptimering er en omhyggelig proces, der starter, før du uploader det visuelle på dit websted. Denne optimeringsguide er velegnet til WordPress-begyndere, men avancerede brugere kan også finde nogle pæne råd.

44. Sådan aktiveres Gzip-komprimering

WordPress GZIP-komprimering

Komprimering af dine billeder er et absolut must med WordPress. Fotos i høj opløsning kan vække vores besøgende, men de kræver også en rimelig andel af systemressourcerne. For at sikre, at dine fotos optimalt er belastet, bliver det lettere, og du kan nyde nogle glade, tilbagevendende kunder som et resultat.

45. Sådan bruges et CDN

WordPress CDN

CDN, eller indholdsleveringsnetværk, er et netværk af servere over hele verden, der indeholder cachelagrede kopier af dit websted. Hver gang en besøgende lander på din side, viser serveren tættest på deres placering indholdet. På denne måde kan du undgå eventuelle afmatninger forårsaget af de store afstande. Din WordPress-hostingudbyder kan ofte anbefale en CDN-løsning og endda hjælpe dig med at installere en.

46. ​​Sådan udnyttes cache-browser

WordPress Leverage Browser Cache

Denne hastighedshacker giver din browser cache til bestemte dele af din side, så de ikke indlæses, hver gang nogen lander på den. Det pæne trick kræver nogle ændringer af din .htaccess-fil, men denne tutorial vil lære dig, hvordan du bruger WordPress’s browser-cache til din største fordel.

47. Sådan bruges asynkron indlæsning

WordPress Asynkron indlæsning

Javascript er kernen i de fleste websteder i dag. Sociale medieknapper, SEO-plugins, temaer – hvert lille stedselement kører scripts, og disse scripts har brug for deres retfærdige andel af ressourcer. Sørg for at optimere Javascript-processer, og dette afspejler straks din generelle hastighed.

Hastighed er vigtig – og du kan drage fordel af nogle dybdegående tip til, hvordan du får dig til at flyve WP-stedet – men det er også sikkerheden. Det næste sæt WordPress-tutorials vil lære dig, hvordan du bygger en mur omkring dit websted (og behøver ikke Mexico for at betale for det).

42. Sådan kontrolleres dit websteds hastighed

WordPress Kontroller webstedshastighed

Webstedshastighed kan ikke koge ned til et enkelt tal, da mange faktorer påvirker dets ydeevne. Godt der er forskellige værktøjer derude, der ikke kun lader dig måle din forbindelse fra hele verden, men også inkluderer pæne optimeringstips. Mit råd ville være at vælge nogle få og sammenligne de resultater, de giver fra det samme sted.

43. Sådan optimeres dine billeder

WordPress Optimer billeder

Lad mig gøre en ting klar – dine billeder er blandt de mest afgørende faktorer, der skal fokuseres på, når du forbedrer dit websteds hastighed. Billedoptimering er en omhyggelig proces, der starter, før du uploader det visuelle på dit websted. Denne optimeringsguide er velegnet til WordPress-begyndere, men avancerede brugere kan også finde nogle pæne råd.

44. Sådan aktiveres Gzip-komprimering

WordPress GZIP-komprimering

Komprimering af dine billeder er et absolut must med WordPress. Fotos i høj opløsning kan vække vores besøgende, men de kræver også en rimelig andel af systemressourcerne. For at sikre, at dine fotos optimalt er belastet, bliver det lettere, og du kan nyde nogle glade, tilbagevendende kunder som et resultat.

45. Sådan bruges et CDN

WordPress CDN

CDN, eller indholdsleveringsnetværk, er et netværk af servere over hele verden, der indeholder cachelagrede kopier af dit websted. Hver gang en besøgende lander på din side, viser serveren tættest på deres placering indholdet. På denne måde kan du undgå eventuelle afmatninger forårsaget af de store afstande. Din WordPress-hostingudbyder kan ofte anbefale en CDN-løsning og endda hjælpe dig med at installere en.

46. ​​Sådan udnyttes cache-browser

WordPress Leverage Browser Cache

Denne hastighedshacker giver din browser cache til bestemte dele af din side, så de ikke indlæses, hver gang nogen lander på den. Det pæne trick kræver nogle ændringer af din .htaccess-fil, men denne tutorial vil lære dig, hvordan du bruger WordPress’s browser-cache til din største fordel.

47. Sådan bruges asynkron indlæsning

WordPress Asynkron indlæsning

Javascript er kernen i de fleste websteder i dag. Sociale medieknapper, SEO-plugins, temaer – hvert lille stedselement kører scripts, og disse scripts har brug for deres retfærdige andel af ressourcer. Sørg for at optimere Javascript-processer, og dette afspejler straks din generelle hastighed.

Hastighed er vigtig – og du kan drage fordel af nogle dybdegående tip til, hvordan du får dig til at flyve WP-stedet – men det er også sikkerheden. Det næste sæt WordPress-tutorials vil lære dig, hvordan du bygger en mur omkring dit websted (og behøver ikke Mexico for at betale for det).

Sikring af WordPress

48. Sådan opdateres WordPress

Opdatering af WordPress

Applikationsopdateringer er en stor ting. Hvorfor? Til at begynde med bringer de en masse nye funktionaliteter til bordet, indeholder fejlrettelser og forbedrer din samlede webstedspræstation. Dette alene burde være overbevisende nok. Men her er den rigtige kicker: opdateringer laver sikkerhedssårbarheder, som hackere ofte udnytter. Faktisk står WP-cyberangreb for 31,5% af alle sikkerhedsbrud i WordPress. Bedre sikker end undskyld, ikke?

49. Sådan sikkerhedskopieres WordPress

Sikkerhedskopiere WordPress

Så meget som du har tillid til din vært og dine sikkerhedsforholdsregler, skal du altid have en backup-plan. I dette tilfælde – helt bogstaveligt. Uventede fejl sker, og du kan ikke risikere at miste data, fordi du blev overrasket. Så vær proaktiv og sørg for en jævn sejlsport af din virksomhed med en regelmæssig backup-strategi.

50. Sådan skjules din administrator-login-side

WordPress Skjul administrator side

Har du hørt om angreb fra brute-force? Hackere lancerer dem for at få uautoriseret adgang til websteder. Brute-force-angreb lander på din admin-side (som som standard er placeret i / Wp-admin) og udføre en algoritme, der simulerer loginforsøg. De kører millioner af bruger / pass-kombinationer, indtil de endelig er i. Forestil dig nu, hvis du “flytter” admin-siden til et andet, mere sikkert sted. Det lyder enkelt, men det er utroligt effektivt.

51. Sådan begrænses loginforsøg

WordPress Begræns loginforsøg

En anden måde at beskytte dig selv mod de irriterende brute-force-angreb er at begrænse loginforsøgene på din admin-side. På denne måde, selvom hackeren finder sin placering, vil kørsel af den ondsindede algoritme bare ramme en stenmur efter flere forsøg. I slutningen af ​​dagen kan tilføjelse af et ekstra lag af sikkerhed til dit websted kun arbejde til din fordel.

52. Sådan beskriver du adgangskode til WordPress

Kodeordbeskyttelse WordPress

Der kan være en masse grunde til, at du vil have noget (eller alt) af dit indhold skjult for nysgerrige øjne. Heldigvis giver WordPress dig mulighed for at aktivere sikkert login til enhver del af dit websted – en side, et produkt, en downloadbar fil – du navngive det. Følg denne nyttige tutorial for at finde ud af hvordan.

53. Sådan tilføjes tofaktorautentisering

WordPress-opsætning To-faktorautentisering

En metode til yderligere at styrke din WP-app er at tilføje en tofaktorautentifikation ved login. Du ved, de få ekstra ting, som vi undertiden er forpligtet til at gøre ud over at indtaste vores bruger og videregive, som at klikke på et foto eller skrive et bogstav / talkombo. I dag lærer du et par mere kreative måder at gå på for at sikre din login-side.

Nu er vores sikkerhed up-to-par-par – hvis du stadig har lyst til noget, der mangler, lære hvordan du gør det virkelig imprægnerbart – og vi kan fokusere mere på vores webstedsoptimering. Det næste sæt WordPress-træningsguider vil gøre denne opgave så ubesværet som den kan være.

Optimering af WordPress

54. Ultimate SEO Guide

Ultimate SEO guide WordPress

Søgemaskineoptimering (eller SEO for kort) betyder, hvor langt frem dit websted dukker op i søgeresultaterne. Google, den absolutte markedsleder, tager over 200 faktorer i betragtning, når de viser resultater, og du har indflydelse på de fleste af dem. Hvordan du bruger dem, kan gøre forskellen mellem en summende forretning eller en buset forretning.

55. Sådan finder du og reparerer ødelagte links

WordPress Find og fix ødelagte links

Migrering af et WordPress-websted eller ændring af dets domæne betyder uundgåeligt, at du er nødt til at sikre, at dine links korrekt omdirigerer til det nye sted. Ellers vil de føre både besøgende og søgemaskincrawlere til ikke-eksisterende sider, hvilket åbner en helt ny dåse orm.

56. Sådan stoppes søgemaskiner fra at indeksere dit websted

WordPress Stop søgemaskiner fra indeksering

Websteder vises ikke bare natten over. De tager en masse omhyggelig planlægning, prøve og fejl og adskillige redaktioner, indtil de når perfektion. Mens du har råd til at foretage ændringer direkte på live-stedet i dets tidlige stadier, skal du bedre ikke lade søgeroboterne ind, før du er færdig med dine vigtigste optimeringsopgaver.

57. Sådan forbedres dine permalinks

WordPress Refine Permalinks

Den perfekte URL-struktur er ren, læsbar og så kort som muligt. WordPress forstår, hvor vigtige permalinks er for din overordnede SEO-strategi og giver nogle pæne indbyggede muligheder for deres forfining. Denne omfattende tutorial dækker det hele og komplementerer det med svar på de ofte stillede spørgsmål om emnet.

58. Udviklere snyderi

WordPress snyderi

Denne er til de mere avancerede brugere. Hvis du har nogen kodningsfærdigheder og vil anvende dem på dit WordPress-sted – vil denne liste vise sig at være en uundværlig assistent. Snyderark starter dig med WordPress-basics og dækker derefter det væsentlige, der vil hjælpe med at forbedre dine udviklingsevner.

59. Sådan installeres Yandex på WordPress

WordPress Setup Yandex

Google er langt den mest populære søgemaskine… men ikke nødvendigvis i alle lande. Hvis dit publikum overvejende kommer fra Rusland, skal du overveje at optimere til den lokale søgemaskine, Yandex. Virksomheden har bare over 50% af det russiske marked for søgemaskiner, hvilket gør landet til et af de få steder i verden, hvor Google ikke hævder det øverste sted.

På dette tidspunkt skal WP lyde godt nok til at få dig til at skifte fra din eksisterende platform (og forståeligt nok). Disse næste WordPress-tutorials guider dig gennem processen.

WordPress Migration

60. Sådan flyttes et Blogger-sted til WordPress

Flyt Blogger til WordPress

Blogger er en af ​​de mest populære blogplatforme, og der er en masse gode grunde til det. Gratis registrering, enkel navigation, klare menuer – det er alle vigtige fordele, som nye brugere synes godt om. Efterhånden som dit websted vokser, vil du uundgåeligt løbe ind i begrænsninger, hvilket er grunden til at flytte til WordPress er en mere end logisk løsning.

61. Sådan flyttes et Wix-sted til WordPress

Flyt Wix til WordPress

En anden populær løsning til websidebygning er Wix. Så attraktivt som det er på egen hånd, når du sammenligner det med WordPress, er det bare ikke der oppe. WP er det bedste valg med hensyn til alsidighed og kreativ frihed, så det er ikke unaturligt at ønske at skifte.

62. Sådan konverteres et Joomla-sted til WordPress

Flyt Joomla til WordPress

Joomla var i årevis den øverste placering på CMS-markedet. Så skyder WordPress i sky og fejede konkurrencen væk. Så det var ingen overraskelse, da Joomla-brugere begyndte at strømme til den nye platform. De to webbygningsapplikationer er iboende forskellige, og processen er ikke nøjagtigt ligetil. Heldigvis fandt vi noget til at guide dig gennem hele processen.

63. Sådan konverteres HTML til WordPress

HTML til WordPress

Transformering af en statisk HTML-side til WordPress kan være en skræmmende opgave. Heldigvis er der mere end en måde at skabe HTML-katten på, så tag dit valg med den metode, du føler bedst passer til dig. Når du er færdig, kan du nyde at være en del af et af de største onlinesamfund og bruge alle dets ressourcer.

64. Sådan flyttes WP fra lokal server til live site

Flyt WordPress fra Local til Live

Nogensinde så ofte foretrækker udviklere at opbygge og ændre WordPress lokalt i stedet for at anvende ændringer direkte på det levende miljø. Denne metode bringer de åbenlyse fordele ved at arbejde offline og teste tilpasninger uden den ekstra risiko for, at dit websted går bananer. Nu kan du lære, hvordan du gør det selv i et par nemme trin.

65. Sådan migreres WordPress til en ny vært

Flyt WordPress til ny vært

Oftere end ikke, når du flytter dit websted til en ny vært, tager de sig af webstedets overførsel. Det er stadig ikke en given, så det er altid nyttigt at være forberedt på at teste dine egne færdigheder. Her er en omfattende tutorial, der hjælper dig med at flytte WordPress og ikke miste nogen data i mellemtiden.

Vi har nu dækket alle de væsentlige aspekter ved opbygning af et websted med WordPress, og du har masser af læsning at gøre. Inden jeg lader dig grave ind i dette væld af information, har jeg lidt noget – noget for dem af jer, der foretrækker at lære af audiovisuelle guider.

WordPress-videotutorials

66. Sådan starter du et WordPress-websted på 10 minutter

YouTube - Start et WordPress-websted

WPBeginners instruktionsvideo tager os med på en hurtig tur fra de allerførste trin til at vælge en vært, hele vejen til lancering af et live WP-sted. Hvis så meget information kan passe inden for 10 minutter, skal du forestille dig, hvor hurtig det er at komme ind i WordPress-spillet.

67. Hvordan man udvikler et tema fra ridser

YouTube - Udvikl WordPress-tema

Denne tutorial dykker lidt dybere ind i forviklingerne bag WP-temaer og lader dig selv blive WordPress-udvikler. Efter at have set videoen vil du være i stand til at forstå CSS og JS bedre og implementere disse færdigheder i opbygningen af ​​et visuelt forbløffende websted.

68. Sådan opretter du en online butik

Youtube - Opret en WordPress Store

At starte et nyt forretningswebsted med WordPress er ikke nogen big deal, men der er nogle vigtige detaljer at overveje. Så jeg besluttede at vise dig en af ​​de mest omfattende YouTube WordPress-tutorials derude for at sikre, at du ikke går glip af noget. Uanset om du har brug for hjælp til din indkøbskurv, produktimplementering eller betalingsgateway – denne video har du dækket.

69. Sådan bruges Docker Compose med WordPress

WordPress Docker Compose

Docker Compose er et værktøj, der giver dig mulighed for at tage WordPress til det næste niveau ved at bruge en multi-container teknologi. Det er ikke nøjagtigt egnet til begyndende brugere, men hvis du kender din vej omkring lignende rammer og scriptsprog, kan Docker hjælpe dig med at gøre underverker med WP.

Indpakning af det

Der har du det, folkens!

Dette afslutter HostingTribunal-listen over WordPress-tutorials. Selv hvis du startede som en komplet WP-newbie, skulle du nu allerede føle dig så sikker som en erfaren bruger. Som du kan se, er det mest populære CMS ikke så svært at betjene. Så med lidt øvelse opretter du snart stedet for dine drømme.

Tror jeg savnede noget eller søg yderligere information om et WordPress-emne?

Fortæl mig det, så tilføjer jeg det med glæde. Bye for nu, og …

… tror vi har glemt din pose chips? Hvis du nåede dette punkt, fortjener du meget godt et.

Taske med chips

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author