69 Tutoriale WordPress pentru a dezvălui toate secretele SMC

De obicei aș începe spunând câteva cuvinte despre WordPress și cât de grozav este, dar simt că va fi inutil aici.

Dacă sunteți pe această pagină, probabil știți deja cât de uimitor poate fi WP.

Ceea ce aveți nevoie este asistență suplimentară și îndrumări despre cum să construiți un site web magnific cu WordPress. Știi, acele sfaturi și trucuri practice care te ajută să înțelegi mai bine cu ce ai de-a face și cum să faci asta corect.

Am toate astea și un sac de jetoane!

În acest articol, veți găsi o listă extinsă de tutoriale WordPress, atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați. Vom parcurge toate etapele de la prima întâlnire cu WP până la ultimele pagini ale site-ului tău nou-creat. Veți afla mai multe despre teme, diverse pluginuri, SEO, securitatea site-ului și multe altele.

Apoi, puteți merge pe forumurile de sprijin ale celor mai buni furnizori de hosting WordPress și să îi faceți pe toți rușini acolo.

Pare bine, nu? Să ne scufundăm corect!

Vă vom începe cu cele mai bune tutoriale generale de pe Web. Fiecare dintre aceste ghiduri extinse merită un articol separat, deoarece acoperă aproape tot ce vă puteți gândi în ceea ce privește WordPress.

Dacă sunteți complet nou în web building – de aici începe călătoria …

Contents

Noțiuni de bază

1. Glosar WordPress

Glosar WordPress

Avem multă muncă înainte de a explora lumea WP, așa că cel mai bine este să faceți cunoștință cu lingo-ul. Dacă nu aveți cunoștință de un termen care nu se află pe listă, îl puteți adăuga întotdeauna ca sugestie.

2. WordPress.com vs. WordPress.org

WordPress.com vs. WordPress.org

Utilizatorii WP începători ar putea fi ușor confundați cu serviciile aparent similare pe WordPress.com și WordPress.org. Cele două platforme sunt de fapt destul de distincte și implică configurații, limitări și niveluri de asistență complet diferite. Astăzi ne vom concentra asupra versiunii self-gazdate, open-source, disponibilă pe WP.org, deci este important să puteți spune diferența.

3. Ghidul Ultimate WordPress

Ghid final WordPress

Primii pași în WordPress nu au fost niciodată atât de ușori. WPBegginer este una dintre cele mai mari comunități WP, iar echipa sa editorială lansează adesea ghiduri complete despre software. Ei știu perfect cât de confuz poate fi construirea unui site web pentru prima dată. Deci, acest ghid conturează un proces pas cu pas logic și vă introduce cu ușurință WordPress și complicațiile sale.

4. Cum să alegi cea mai bună gazdă

Alegeți o gazdă WordPress

Există o mulțime de furnizori de găzduire acolo și aproape toată lumea susține că sunt potriviți pentru proiecte WordPress. Cu toate acestea, realitatea nu poate fi mai departe de adevăr, așa că asigurați-vă că faceți cercetarea atentă înainte de a vă arunca cu capul în noua dvs. acțiune online. Voi îndulci afacerea adăugând recenziile noastre detaliate despre unii dintre cei mai buni concurenți – SiteGround și Bluehost.

5. Cum se instalează WordPress (manual)

Instalare manuală WordPress

Instalarea manuală a software-ului poate fi un pic complicată, dar, din fericire, dezvoltatorii WP împărtășesc cu ușurință informațiile direct de la sursă. Te duc prin procesul de instalare a CMS pe o varietate de platforme și oferă soluții pentru eventualele neplăceri pe care le poți întâlni pe parcurs. Ghidul este deosebit de util dacă trebuie să instalați WP pe un computer local și să-l modificați offline.

6. Cum se instalează WordPress (prin Softaculous)

Instalare WordPress Softaculous

PHP și MySQL sunt chiar nucleul WordPress, astfel încât aplicația funcționează cel mai bine pe serverele Linux. Mai des, furnizorii de gazduire Linux își echipează clienții cu un cPanel, care conține programul de instalare automată Softaculous. Acest instrument puternic vă economisește timpul și efortul implicat în instalațiile manuale și vă oferă o configurare cu câteva clicuri a peste 450 de aplicații de construire a web. Instalarea WP cu Softaculous este ușor la 1-2-3, după cum veți observa din acest ghid pentru începători WordPress.

7. Cum se instalează WordPress (prin WAMP)

Instalare WordPress WAMP

WAMP este practic un stack de Apache, PHP și MySQL care rulează pe serverele Windows. Acesta este pentru toți utilizatorii Windows care doresc să folosească WordPress fără să se deplaseze la Linux. Tutorialul este actualizat frecvent, ceea ce asigură că conținutul este mereu actualizat.

8. Cum se instalează temele

Instalarea temei WordPress

Conștient sau nu, oamenii judecă o carte după copertele ei. Site-ul dvs. nu este diferit. Cu excepția cazului în care veți vizita vizitatorii chiar din start, riscați să-i pierdeți ireversibil. Instalarea temelor WP este o sarcină destul de ușoară, așa că vă puteți concentra pe găsirea machetei perfecte care se potrivește site-ului dvs. web ca o mănușă.

9. Cum se instalează plugin-uri

Instalare WordPress cu plugin-uri

În continuare, avem pluginurile. Complementele uriașe de ajutor vă permit să personalizați WordPress pe măsură ce considerați potrivite – coșuri de cumpărături, pictograme de social media, formulare de contact – îl numiți. Învățarea pluginurilor WP de la ABC se va dovedi foarte utilă, așa că asigurați-vă că verificați aceste tutoriale WordPress gratuite.

10. Înțelegerea Widgets

Înțelegerea Widgets WordPress

Widget-urile sunt o parte a arhitecturii WP care oferă un set practic de metode pentru o gestionare și gestionare mai ușoară a web-ului. Există o mulțime de widgeturi implicite care vin cu fiecare instalație WordPress proaspătă, incluzând Categorii, bara de căutare, nori de etichete și multe altele. Multe teme și plugin-uri conțin propriile widget-uri, astfel încât înțelegerea elementelor de bază le poate ajuta să le profitezi cât mai bine.

11. Cum să configurați Google Analytics

Configurare WordPress Google Analytics

Familiarizați cu Google Analytics? Da, instrumentul care vă permite să știți totul despre vizitatorii dvs. – de unde au venit, ce au dat clic și cât au stat. Peste 50 de milioane de site-uri web din întreaga lume utilizează foarte bine Google Analytics, iar pagina dvs. nu ar trebui să facă nicio diferență dacă doriți să păstrați legătura cu publicul dvs..

12. Cum să accelereze WordPress

Accelerați WordPress

Echipa noastră a prezentat deja cât de importantă este viteza pentru site-ul dvs. web acest articol ambalat de fapt. Dacă lucrurile din era noastră digitală se mișcă atât de rapid, trebuie să rămâneți în fața tendințelor sau să riscați să rămâneți repede în urmă. Asigurarea timpului rapid de încărcare a paginilor dvs. din fiecare locație și pe orice dispozitiv este ceva care ar trebui să faceți mai devreme decât mai târziu.

13. Cum să securizați WordPress

WordPress securizat

WordPress este cea mai populară aplicație de construire de web acolo. Ca atare, aceștia sunt și cei mai des vizați de hackerii software din întreaga lume. Protejarea site-ului dvs. WP este un proces continuu care începe imediat ce instalați prima platformă. Se oprește doar atunci când… bine, de fapt, nu se oprește niciodată. Este o luptă fără încetare, dar poți să ieși în continuare dacă ești suficient de atent.

Acum că suntem gata să începem cu WordPress, să vedem ce putem face cu el.

Lucrul cu WordPress

14. Cum să personalizați tabloul de bord

Personalizați tabloul de bord

Modificarea modului în care arată backend-ul dvs. WP nu înseamnă doar comoditate. De multe ori avem mai multe persoane care lucrează pe site-ul nostru web și necesită niveluri diferite de acces. Putem ajusta ceea ce văd și edita până la cele mai mici detalii, până la stilul și schema de culori a paginii dvs. de conectare.

15. Cum să creezi o postare

WordPress Creează o postare

OK, deci ați terminat configurarea WordPress și puteți începe să adăugați conținut. Un lucru înainte de a face. Este posibil să fi auzit că dezvoltatorii WP au lansat un editor nou în 2018, numit Gutenberg. A zguduit mulți autori și a schimbat semnificativ modul în care a fost creat conținutul. Din fericire, există tutoriale WordPress minunate pentru începători, care acoperă destul de bine subiectul Gutenberg.

16. Cum să utilizați editorul Gutenberg

Utilizați WordPress Gutenberg

Onorand inventatorul tiparului, cel mai recent editor WordPress a promis că va revoluționa modul în care creăm și distribuim conținutul nostru. Eliberarea inițială a suferit printr-un început stâncos, iar utilizatorii experimentați au fost pe bună dreptate sceptici. Lucrurile au început din nou pe atunci și acest editor modern bazat pe blocuri privește un viitor luminos.

17. Cum se creează categorii

WordPress Creați categorii

Categoriile alcătuiesc întreaga structură a site-ului web WP. Ele reprezintă meniurile site-ului dvs. și îi ajută pe utilizatori să navigheze pe pagina dorită. Clasificarea conținutului dvs. stabilește o structură care va fi cuprinzătoare atât pentru vizitatori cât și pentru roboții motoarelor de căutare. Adăugarea și modificarea meniurilor este jocul copilului cu editorul WP drag-and-drop, deci mergeți mai departe și verificați-l.

18. Cum se creează o pagină de destinație

WordPress Creează o pagină de destinație

O pagină de destinație bine proiectată poate face minuni pentru campaniile dvs. de marketing sau pentru eforturile de generare de plumb. Proprietarii de afaceri și marketerii utilizează adesea pagini personalizate, deoarece pot atrage atenția, pot duce la acțiuni predefinite și colectează date esențiale despre trafic. Indiferent dacă doriți să vindeți un produs, să acumulați abonamente sau să promovați un video – paginile de destinație sunt calea de urmat!

19. Cum se creează o galerie foto

WordPress Creează o galerie foto

Conținutul vizual este în jurul nostru în zilele noastre. Avem tendința de a împărtăși fotografii cu tot ce găsim cool – oameni, mâncare, animale de companie, natură. Până la urmă, „o imagine valorează o mie de cuvinte”, nu? WordPress este în legătură cu estetica și, cu siguranță, se arată prin opțiunile extinse și funcțiile de personalizare din acel departament.

20. Cum se creează un site de comerț electronic

WordPress Creați un site web de comerț electronic

Peste 22% din populația lumii cumpără deja online. Suntem atât de obișnuiți să tastăm o adresă web și să comandăm un produs în două minute, parcă nu am știut niciodată altfel. Puteți utiliza diverse pluginuri pentru a crea un magazin online, dar WooCommerce este, fără îndoială, cel mai proeminent. WooCommerce preia deja sectorul comerțului online de o furtună, depășind chiar concurenții de pe piață care se concentrează strict pe comerțul electronic.

21. Cum să creezi un site de afiliere Amazon

WordPress Creați un magazin Amazon

Un magazin afiliat Amazon vă permite să vindeți produsele dvs. pe cea mai mare piață din lume. Integrarea diferitelor platforme precum WordPress și Amazon sună ca o afacere mare, dar chiar nu este. Acest tutorial te duce pe întregul proces de lansare a unui magazin WP, mutarea produselor pe noua piață și, desigur, cea mai dulce parte – colectarea câștigurilor.

22. Cum se adaugă fișiere multimedia

WordPress Adăugați multimedia

Adăugarea de imagini, fișiere audio și video la postări este o briză cu WP. Acest tutorial extins WordPress pentru începători aruncă o lumină asupra modului în care funcționează editorul WISYWIG încorporat și cum să integreze multimedia pentru a-ți face conținutul mai captivant. Ca bonus, există câteva sfaturi acționabile privind alinierea și optimizarea dimensiunii.

23. Cum se încarcă fișiere prin FTP

Încărcați fișiere WordPress FTP

Majoritatea panourilor de control conțin un sistem de gestionare a fișierelor încorporate, care vă permite să încărcați cu ușurință date. Puteți obține acest lucru și prin intermediul tabloului de bord WP. Cu toate acestea, ambele modalități sunt limitate la numărul și dimensiunea fișierelor pe care le puteți încărca simultan. FTP, pe de altă parte, este adesea mai rapid, mai sigur și elimină toate aceste restricții.

24. Cum să adăugați un Favicon

Adăugați Favicon WordPress

Ați observat cum majoritatea site-urilor web au o imagine minimizată, care apare înainte de numele lor în fila browserului dvs.? Asta se numește favicon. Oferă o oportunitate excelentă de a vă îmbunătăți marca și de a o face mai memorabilă. În plus, dacă sunteți ca mine și păstrați deschise o tonă de ferestre în permanență, favoricele dovedesc un ajutor imens atunci când trebuie să localizați rapid o anumită filă.

25. Cum să adăugați un Gravatar

WordPress Adăugați Gravatar

Gravatar, care reprezintă Avatar recunoscut la nivel mondial, reprezintă imaginea dvs. vizuală de pe Web. În loc să creați profiluri diferite pe mai multe site-uri web, puteți avea un singur cont folosind informațiile dvs. predefinite. Această soluție este utilă în special pentru bloggerii activi care își construiesc doar un nume.

26. Ghid Ultimate pentru WordPress Multisite

WordPress Multisite

WordPress oferă opțiunea națională de a rula mai multe site-uri web sub o singură instalare. Cum este util acest lucru? În ce cazuri ar trebui să adopți această metodă? Cum functioneazã? Urmați acest excelent tutorial de la dezvoltatorii efectivi ai funcției multisite și aflați avantajele rulării unei rețele întregi de site-uri sub o singură pălărie.

27. Cum se adaugă mai multe limbi

WordPress Multilingual

Care este cel mai bun mod de a se adresa unui public internațional decât de a le vorbi în propria limbă maternă? Adăugarea de limbi noi pe site-ul dvs. WordPress existent funcționează perfect, fără nicio instalație suplimentară WP.

În ceea ce privește calitatea, vă recomand cu drag să mergeți pentru o traducere manuală a conținutului dvs. pentru a vă asigura că perfecționați chiar și cele mai mici detalii. Totuși, plugin-urile de limbă se îmbunătățesc de-a lungul zilei, datorită evoluției învățării automate, astfel încât acestea sunt încă o opțiune excelentă de luat în considerare dacă trebuie să economisești timp.

28. Cum se utilizează API REST WordPress

API WP Rest

Interfețele de programare a aplicațiilor (sau pur și simplu API) permit două aplicații diferite pentru a interconecta și schimba date. De exemplu, puteți utiliza API-ul Google Maps pentru a plasa o hartă pe site-ul dvs. web, care va obține informații relevante direct de la Google. Aplicând aceeași logică WordPress, putem îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorului și îmbunătăți capacitățile site-ului nostru, toate cu ajutorul API-ului REST.

29. Calendar de întreținere a site-ului WordPress

Întreținerea site-ului WordPress

Întreținerea site-ului web este un proces continuu. Chiar dacă construiți site-ul WP perfect, trebuie să aveți grijă de acesta și să vă asigurați că este mereu actualizat. Există numeroase lucruri de luat în considerare, dar nu vă temeți – nu trebuie să le amintiți de la sine. Această listă o va face pentru tine.

Acum că am terminat cu elementele de bază, este timpul să ne gândim la cum arată și se simte site-ul nostru web.

Teme WordPress

30. Cum să alegi o temă

Alegeți o temă WordPress

Alegerea temei potrivite pentru site-ul dvs. web este crucială și nu vorbesc doar despre aspecte frumoase. Aspectul dvs. vizual poate spori semnificativ experiența de navigare a vizitatorilor și poate chiar să consolideze securitatea generală a site-ului. Există o mulțime de tutoriale WordPress utile pe acest subiect, dar acest ghid extins acoperă toate.

31. Cum să personalizați temele

Personalizați tema WordPress

La fel ca în cazul oricărei alte platforme open-source, fiecare aspect al infrastructurii WordPress poate fi personalizat. Cu cunoștințe corecte și un pic de experiență, veți afla în curând că modificarea unei teme WP nu este destinată exclusiv proiectanților și dezvoltatorilor. După ce obțineți un moment, cerul este limita!

32. Cum să creezi o temă pentru copii

Tema pentru copii WordPress

Imaginează-ți teme pentru copii ca un mediu de testare pentru orice modificări și răsuciri pe care vrei să le încerci pe site-ul tău, fără a-i perturba disponibilitatea online. O temă pentru copii își reproduce „părintele” și lasă orice altceva imaginației tale. În cazul în care funcțiile lipsesc după ce ați modificat noua machete, tema părinte va completa lacunele.

33. Cum se adaugă fonturi personalizate

WordPress Adăugați fonturi personalizate

Fontul dvs. de conținut este un element esențial al mărcii vizuale, care poate adăuga acea sumă atât de necesară noii dvs. afaceri. Oricât de elegante ar putea fi unele dintre opțiunile încorporate, ar trebui să fiți mereu în căutarea unicității. Fontul site-ului dvs. web este modalitatea perfectă de a discuta despre acesta.

34. Înțelegerea psihologiei culorilor

Psihologia culorilor WordPress

Conform studiilor recente, un procent minunat de 85% dintre cumpărătorii online subliniază culoarea drept un motiv principal pentru care le place sau le place un anumit produs. Indiferent dacă o facem sau nu la nivel conștient, culorile pot provoca emoții, iar afacerile progresive folosesc deja acest fapt.

35. Cum se efectuează testarea A / B

WordPress Efectuați testarea A-B

Marketerii adoră să utilizeze metodologia de testare A / B, deoarece poate găsi o utilizare practică considerabilă. Practic, ori de câte ori vă confruntați cu o decizie, o puteți împărți în două (sau mai multe) variante. Să spunem că vă întrebați dacă site-ul dvs. ar trebui să adopte o schemă de culori verzi sau albastre. Puteți servi fiecărui nou vizitator o versiune diferită, iar valorile colectate vă vor anunța ce culoare are cele mai bune rezultate. Până la urmă, numerele nu mint, corect?

După ce sunteți mulțumit de noile aspecte elegante ale site-ului dvs., puteți lua în considerare adăugarea unor funcționalități. Am clasificat următoarea listă de tutoriale cu pluginuri WordPress după valoarea lor pentru diferiți profesioniști.

Pluginuri WordPress

36. Trebuie să aveți plugin-uri WordPress

Plug-uri WordPress Must-Have

Cu peste 50.000 de plugin-uri în biblioteca WP, este destul de ușor să te pierzi. Din fericire, puteți găsi o multitudine de tutoriale utile cu plugin-uri WordPress care conțin instrumentele esențiale pentru a începe și de ce aveți nevoie. De acolo încolo, totul depinde de imaginația ta. Doar asigurați-vă că adăugați doar ceea ce aveți nevoie și actualizați-l în mod regulat pentru a evita orice risc de securitate.

37. Pluginuri WordPress pentru designeri

Pluginuri WordPress pentru designeri

Designerii își pot realiza întregul potențial creativ cu WordPress. Fiecare aspect al perspectivei vizuale a site-ului WP este complet personalizabil și există o mulțime de instrumente care vă pot ajuta. Consultați o selecție a unora dintre cei mai buni suplimentari pe care designerii le place să le faciliteze.

38. Pluginuri WordPress pentru dezvoltatori

Pluginuri WordPress pentru dezvoltatori

Acesta este pentru toti webmasterii, dev-urile si junkies-urile de cod acolo. Temele Elegante și-au creat un nume în comunitatea WP, cu biblioteca lor extinsă de suplimente și unele dintre cele mai bune tutoriale WordPress. ghidul său vă va arăta cele mai preferate pluginuri de către dezvoltatori și de ce sunt atât de populare.

39. Pluginuri WordPress pentru marketeri

Pluginuri WordPress pentru marketeri

Neil Patel nu are nevoie de nicio introducere dacă vă interesează de la distanță marketingul digital. Nu mă pot gândi la o persoană mai bună care să aibă încredere cu sfaturi de marketing decât unul dintre cei mai importanți influenți în domeniu și fondatorul unei agenții digitale de mare succes. Se bucură să împărtășească o parte din know-how-ul său și să sublinieze pluginurile sale preferate.

40. Pluginuri WordPress pentru autori

Pluginuri WordPress pentru autori

Scopul inițial al WordPress a fost popularizarea bloggingului, deci să nu uităm de toți autorii de acolo care încă mai folosesc WP pentru a-și alimenta blogurile. De la instrumente care vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile de scriere la sugestii privind securizarea site-ului dvs. web – acest tutorial le are pe toate. În plus, ghidul este actualizat frecvent, astfel încât să puteți fi sigur că informațiile din interior sunt atemporale.

41. Pluginuri WordPress pentru proprietarii magazinelor

Pluginuri WordPress pentru proprietarii magazinelor

Să ai un magazin online în zilele noastre este la fel de ușor ca plăcinta. Am luat deja un privire mai atentă la cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic, și acum este timpul să aflați mai multe despre diferitele suplimente pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți performanța magazinului. Alegeți setul potrivit de instrumente pentru afacerea dvs., iar succesul va urma în curând.

După ce ați terminat cu pluginurile, următorul set de tutoriale WordPress gratuite vă vor învăța tot ce trebuie să știți despre îmbunătățirea vitezei și performanței site-ului dvs..

Accelerarea WordPress

42. Cum să verificați viteza site-ului dvs.

WordPress Verificați Viteza site-ului

Viteza site-ului nu se poate reduce la un singur număr, deoarece mulți factori afectează performanța acestuia. Un lucru bun, există diverse instrumente care nu numai că vă permit să vă măsurați conexiunea din întreaga lume, dar includ și sfaturi de optimizare îngrijite. Sfatul meu ar fi să alegeți câteva și să comparați rezultatele pe care le obțin din aceeași locație.

43. Cum să-ți optimizezi imaginile

Imagini optimizate WordPress

Permiteți-mi să clarific un lucru – imaginile dvs. sunt printre factorii cei mai cruciali pe care să vă concentrați atunci când vă îmbunătățiți viteza site-ului. Optimizarea imaginilor este un proces atent care începe înainte de a încărca imaginile pe site-ul dvs. web. Acest ghid de optimizare este potrivit pentru începătorii WordPress, dar utilizatorii avansați pot găsi și câteva sfaturi îngrijite.

44. Cum se activează compresia Gzip

Compresie GZIP WordPress

Comprimarea imaginilor este o necesitate absolută cu WordPress. Fotografiile de înaltă rezoluție ne pot arăta vizitatorii, dar necesită și o cotă corectă a resurselor sistemului. Asigurarea timpului optim de încărcare a fotografiilor dvs. luminează încărcarea și, în consecință, vă puteți bucura de clienți fericiți, cu întoarcere.

45. Cum se utilizează un CDN

WordPress CDN

CDN sau rețea de livrare de conținut este o rețea de servere din întreaga lume care conține copii în cache ale site-ului dvs. web. Ori de câte ori un vizitator aterizează pe pagina dvs., serverul cel mai aproape de locația sa afișează conținutul. Astfel puteți evita orice încetinire cauzată de distanțele mari. Furnizorul dvs. de găzduire WordPress vă poate recomanda adesea o soluție CDN și chiar vă poate ajuta să instalați una.

46. ​​Cum să pătrundeți în cache-ul browserului

WordPress Leverage Browser Caching

Acest hack-ul rapid permite navigatorului să-și cacheze anumite părți ale paginii, astfel încât acestea nu sunt încărcate de fiecare dată când cineva aterizează pe el. Trucul clar necesită unele modificări la fișierul dvs. .htaccess, dar acest tutorial vă va învăța cum să utilizați browserul WordPress în memoria cache în avantajul maxim..

47. Cum se utilizează încărcarea asincronă

Încărcarea asincronă WordPress

Javascript este în centrul majorității site-urilor web astăzi. Butoane de social media, plugin-uri SEO, teme – fiecare mic element al site-ului rulează scripturi, iar aceste scripturi au nevoie de ponderea lor corectă de resurse. Asigurați-vă că optimizați procesele Javascript, iar acest lucru se va reflecta imediat asupra vitezei dvs. generale.

Viteza este esențială – și puteți beneficia de câteva sfaturi aprofundate despre cum să vă faceți site-ul WP să zburați – dar la fel este și securitatea. Următorul set de tutoriale WordPress vă vor învăța cum să construiți un zid în jurul site-ului dvs. web (și nu este nevoie ca Mexic să plătească pentru el).

42. Cum să verificați viteza site-ului dvs.

WordPress Verificați Viteza site-ului

Viteza site-ului nu se poate reduce la un singur număr, deoarece mulți factori afectează performanța acestuia. Un lucru bun, există diverse instrumente care nu numai că vă permit să vă măsurați conexiunea din întreaga lume, dar includ și sfaturi de optimizare îngrijite. Sfatul meu ar fi să alegeți câteva și să comparați rezultatele pe care le obțin din aceeași locație.

43. Cum să-ți optimizezi imaginile

Imagini optimizate WordPress

Permiteți-mi să clarific un lucru – imaginile dvs. sunt printre factorii cei mai cruciali pe care să vă concentrați atunci când vă îmbunătățiți viteza site-ului. Optimizarea imaginilor este un proces atent care începe înainte de a încărca imaginile pe site-ul dvs. web. Acest ghid de optimizare este potrivit pentru începătorii WordPress, dar utilizatorii avansați pot găsi și câteva sfaturi îngrijite.

44. Cum se activează compresia Gzip

Compresie GZIP WordPress

Comprimarea imaginilor este o necesitate absolută cu WordPress. Fotografiile de înaltă rezoluție ne pot arăta vizitatorii, dar necesită și o cotă corectă a resurselor sistemului. Asigurarea timpului optim de încărcare a fotografiilor dvs. luminează încărcarea și, în consecință, vă puteți bucura de clienți fericiți, cu întoarcere.

45. Cum se utilizează un CDN

WordPress CDN

CDN sau rețea de livrare de conținut este o rețea de servere din întreaga lume care conține copii în cache ale site-ului dvs. web. Ori de câte ori un vizitator aterizează pe pagina dvs., serverul cel mai aproape de locația sa afișează conținutul. Astfel puteți evita orice încetinire cauzată de distanțele mari. Furnizorul dvs. de găzduire WordPress vă poate recomanda adesea o soluție CDN și chiar vă poate ajuta să instalați una.

46. ​​Cum să pătrundeți în cache-ul browserului

WordPress Leverage Browser Caching

Acest hack-ul rapid permite navigatorului să-și cacheze anumite părți ale paginii, astfel încât acestea nu sunt încărcate de fiecare dată când cineva aterizează pe el. Trucul clar necesită unele modificări la fișierul dvs. .htaccess, dar acest tutorial vă va învăța cum să utilizați browserul WordPress în memoria cache în avantajul maxim..

47. Cum se utilizează încărcarea asincronă

Încărcarea asincronă WordPress

Javascript este în centrul majorității site-urilor web astăzi. Butoane de social media, plugin-uri SEO, teme – fiecare mic element al site-ului rulează scripturi, iar aceste scripturi au nevoie de ponderea lor corectă de resurse. Asigurați-vă că optimizați procesele Javascript, iar acest lucru se va reflecta imediat asupra vitezei dvs. generale.

Viteza este esențială – și puteți beneficia de câteva sfaturi aprofundate despre cum să vă faceți site-ul WP să zburați – dar la fel este și securitatea. Următorul set de tutoriale WordPress vă vor învăța cum să construiți un zid în jurul site-ului dvs. web (și nu este nevoie ca Mexic să plătească pentru el).

Securizarea WordPress

48. Cum să actualizați WordPress

Actualizarea WordPress

Actualizările aplicațiilor sunt un lucru important. De ce? Pentru început, acestea aduc o mulțime de funcționalități noi în tabel, conțin corecții de erori și îmbunătățesc performanța generală a site-ului. Numai asta ar trebui să fie suficient de convingător. Iată însă adevăratul kicker: actualizările corectează vulnerabilitățile de securitate pe care hackerii le exploatează adesea. De fapt, atacurile cibernetice principale WP reprezintă 31,5% din toate încălcările de securitate din WordPress. Mai bine în siguranță decât îmi pare rău, nu?

49. Cum se face backup pentru WordPress

Backup WordPress

Oricât de mult ai încredere în gazda ta și în măsurile de siguranță, ar trebui să ai întotdeauna un plan de rezervă. În acest caz – destul de literal. Glitch-uri neașteptate se întâmplă și nu puteți risca să pierdeți date, deoarece ați fost surprinși. Așadar, fiți proactiv și asigurați navigarea lină a afacerii dvs. cu o strategie de backup regulată.

50. Cum să ascundeți pagina dvs. de conectare la administrator

WordPress Ascunde pagina de administrare

Ați auzit de atacuri cu forțe brute? Hackerii îi lansează pentru a obține acces neautorizat la site-uri web. Atacurile brute-force atacă pe pagina dvs. de admin (care implicit este localizată în / Wp-admin) și executați un algoritm care simulează încercările de conectare. Rulează milioane de combinații de utilizatori / treceri până când intră în sfârșit. Acum imaginați-vă dacă „mutați” pagina de administrator într-o altă locație mai sigură. Pare simplu, dar este extrem de eficient.

51. Cum să Limitați încercările de conectare

Limită WordPress Încercări de conectare

Un alt mod de a vă proteja împotriva acelor atacuri de forță brută, este de a limita încercările de conectare pe pagina dvs. de admin. În acest fel, chiar dacă hackerul își găsește locația, rularea algoritmului dăunător va lovi doar un zid de piatră după mai multe încercări. La sfârșitul zilei, adăugarea unui strat suplimentar de securitate pe site-ul dvs. nu poate funcționa decât în ​​beneficiul dvs..

52. Cum să protejați parola WordPress

Parola Protect WordPress

S-ar putea să existe o mulțime de motive pentru care doriți o parte (sau tot) din conținutul dvs. ascuns de ochii indolitori. Din fericire, WordPress vă permite să activați conectarea sigură la orice parte a site-ului dvs. web – o pagină, un produs, un fișier descărcabil – îl numiți. Urmați acest tutorial util pentru a afla cum.

53. Cum se adaugă autentificarea cu doi factori

Configurare WordPress Autentificare cu doi factori

O metodă de consolidare a aplicației WP este să adăugați o autentificare cu doi factori la conectare. Știi, acele câteva lucruri suplimentare pe care uneori trebuie să le facem pe lângă introducerea utilizatorului nostru și trecerea, cum ar fi să faceți clic pe o fotografie sau să tastați o combo cu litere / numere. Astăzi, veți învăța câteva moduri mai creative de a vă asigura despre pagina de conectare.

Acum securitatea noastră este la egalitate – dacă tot simți că lipsește ceva, învață cum să o faci cu adevărat inexpugnabilă – și ne putem concentra mai mult pe optimizarea site-ului nostru. Următorul set de ghiduri de instruire WordPress vor face această sarcină la fel de fără efort.

Optimizarea WordPress

54. Ghid SEO final

Ghid SEO final WordPress

Optimizarea motoarelor de căutare (sau SEO pe scurt) semnifică cât de departe se va afișa site-ul dvs. în rezultatele căutării. Google, liderul absolut al pieței, ține cont de peste 200 de factori atunci când afișează rezultate și aveți influență asupra majorității acestora. Modul în care le utilizați poate face diferența între o afacere zbuciumată sau una îmbucurătoare.

55. Cum să găsiți și să remediați legături rupte

WordPress Găsiți și remediați legături rupte

Migrarea unui site WordPress sau schimbarea domeniului său înseamnă inevitabil că trebuie să vă asigurați că linkurile dvs. sunt redirecționate în mod corespunzător către noua locație. În caz contrar, ei vor conduce atât vizitatorii, cât și crawler-urile motoarelor de căutare către pagini inexistente, ceea ce deschide o cu totul nouă cutie de viermi.

56. Cum să opriți motoarele de căutare să indice site-ul dvs.

WordPress Opriți motoarele de căutare de la indexare

Site-urile nu apar doar peste noapte. Ei necesită multă planificare atentă, încercare și eroare și numeroase redacții până când ajung la perfecțiune. În timp ce vă puteți permite să faceți modificări direct pe site-ul live în etapele sale incipiente, mai bine nu lăsați roboții de căutare înainte de a finaliza principalele sarcini de optimizare.

57. Cum să vă rafinați Permalink-urile

Perfecționări permanente WordPress

Structura URL perfectă este curată, lizibilă și cât mai scurtă. WordPress înțelege cât de permalink-uri esențiale sunt pentru strategia dvs. SEO generală și oferă câteva opțiuni îngrijite pentru rafinarea lor. Acest tutorial extins acoperă totul și îl completează cu răspunsuri la întrebările frecvente pe această temă.

58. Fișă Cheat pentru dezvoltatori

Fisa de Cheat WordPress

Acesta este destinat utilizatorilor mai avansați. Dacă aveți abilități de codare și doriți să le aplicați pe site-ul dvs. WordPress – această listă se va dovedi a fi un asistent indispensabil. Foaia de înșelare vă începe cu elementele de bază ale WordPress și apoi acoperă elementele esențiale care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de dezvoltare.

59. Cum să configurați Yandex pe WordPress

Configurare WordPress Yandex

Google este de departe cel mai popular motor de căutare … dar nu neapărat în fiecare țară. Dacă publicul dvs. provine preponderent din Rusia, atunci trebuie să luați în considerare optimizarea pentru motorul de căutare local Yandex. Compania deține doar peste 50% din piața motoarelor de căutare rusești, făcând din țară unul dintre puținele locuri din lume în care Google nu revendică primul loc.

În acest moment, WP ar trebui să sune suficient de grozav pentru a vă face să doriți să treceți de la platforma dvs. existentă (și înțeles). Următoarele tutoriale WordPress vă vor ghida în acest proces.

Migrarea WordPress

60. Cum să mutați un site Blogger pe WordPress

Mutați Blogger pe WordPress

Blogger este una dintre cele mai populare platforme de blogging și există o mulțime de motive bune pentru asta. Înregistrare gratuită, navigare simplă, meniuri clare – acestea sunt toate beneficiile esențiale, bine plăcute de utilizatorii noi. Cu toate că site-ul dvs. crește, în mod inevitabil, veți rula cu restricții, motiv pentru care trecerea la WordPress este o soluție mai mult decât logică.

61. Cum să mutați un site Wix pe WordPress

Mută ​​Wix pe WordPress

O altă soluție populară de construire a site-urilor web este Wix. Oricât de atrăgător este pe cont propriu, atunci când îl compari cu WordPress, nu este acolo. WP este cea mai bună alegere din punct de vedere al versatilității și libertății creative, deci nu este nefiresc să vrei să faci schimbarea.

62. Cum se convertește un site Joomla în WordPress

Mutați Joomla pe WordPress

Joomla a ocupat ani de zile primul loc pe piața CMS. Apoi, WordPress s-a ridicat din nou și a măturat competiția. Așadar, nu a fost o surpriză atunci când utilizatorii Joomla au început să treacă la noua platformă. Cele două aplicații de construcție web sunt în mod inerent diferite, iar procesul nu este tocmai simplu. Din fericire, am găsit ceva care să vă ghideze în tot procesul.

63. Cum se convertește HTML în WordPress

HTML către WordPress

Transformarea unei pagini HTML statice în WordPress poate fi o sarcină descurajantă. Din fericire, există mai mult de o modalitate de a proteja pisica HTML, așa că luați-vă alegerea cu metoda pe care considerați că vi se potrivește cel mai bine. După ce ați terminat, vă puteți bucura să faceți parte din una dintre cele mai mari comunități online și să utilizați toate resursele sale.

64. Cum să mutați WP de la serverul local pe site-ul live

Mutați WordPress de la Local la Live

Încă de des, dezvoltatorii preferă să construiască și să modifice WordPress local, în loc să aplice modificări direct asupra mediului live. Această metodă aduce avantajele evidente ale lucrării offline și testarea personalizărilor fără riscul suplimentar de a merge banane pe site-ul dvs. web. Acum puteți învăța cum să o faceți singur în câțiva pași simpli.

65. Cum să migrezi WordPress către o nouă gazdă

Mutați WordPress pe noua gazdă

De cele mai multe ori, când mutați site-ul dvs. web la o nouă gazdă, ei au grijă de transferul site-ului. Totuși, acest lucru nu este dat, așa că este întotdeauna util să fii pregătit să îți testezi propriile abilități. Iată un tutorial extins care vă va ajuta să mutați WordPress și să nu pierdeți date între timp.

Am acoperit acum toate aspectele esențiale ale construirii unui site web cu WordPress și aveți multe lecturi de făcut. Înainte de a vă lăsa să săpați în această mulțime de informații, am avut ceva pentru ceva dintre voi care preferă să învețe din ghidurile audiovizuale.

Tutoriale video WordPress

66. Cum să pornești un site WordPress în 10 minute

YouTube - Porniți un site WordPress

Videoclipul de instrucțiune al WPBeginner ne duce într-un tur rapid de la primii pași în alegerea gazdei, până la lansarea unui site WP live. Dacă atât de multe informații se pot încadra în 10 minute, imaginați-vă cât de repede este să intrați în jocul WordPress.

67. Cum să dezvolți o temă de la Scratch

YouTube - Dezvoltați tema WordPress

Acest tutorial se aruncă puțin mai adânc în complexitatea din temele WP și vă permite să deveniți singur un dezvoltator WordPress. După vizionarea videoclipului, veți putea să înțelegeți mai bine CSS și JS și să implementați aceste abilități în construirea unui site web uimitor vizual.

68. Cum să creezi un magazin online

Youtube - Creați un magazin WordPress

Începerea unui nou site web de afaceri cu WordPress nu este o afacere mare, dar există câteva detalii esențiale de luat în considerare. Așadar, am decis să vă arăt unul dintre cele mai vaste tutoriale YouTube WordPress de acolo pentru a vă asigura că nu vă lipsește nimic. Indiferent dacă aveți nevoie de asistență pentru coșul de cumpărături, implementarea produsului sau gateway-ul de plată – acest videoclip v-a acoperit.

69. Cum se utilizează Docker Compune cu WordPress

WordPress Docker Compon

Docker Compose este un instrument care vă permite să duceți WordPress la nivelul următor utilizând o tehnologie multi-container. Nu este tocmai potrivit pentru utilizatorii începători, dar dacă vă cunoașteți cadre similare și limbaje de script, Docker vă poate ajuta să faceți minuni cu WP.

Împachetându-l

Acolo îl ai, oameni buni!

Aceasta încheie lista HostingTribunal de tutoriale WordPress. Chiar dacă ați început ca un începător WP complet, acum ar trebui să vă simțiți la fel de încrezători ca un utilizator experimentat. După cum puteți vedea, cel mai popular CMS nu este atât de greu de operat. Deci, cu puțină practică, vei crea în curând site-ul visurilor tale.

Credeți că mi-a lipsit ceva sau căutați informații suplimentare pe un subiect WordPress?

Anunță-mă și o voi adăuga cu bucurie. La revedere deocamdată și …

… crezi că am uitat de geanta ta de jetoane? Dacă ați ajuns în acest punct, atunci meritați foarte bine unul.

Punga de chipsuri

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author