De 7 beste billige webhotellene (gjennomgang av 2020) | Hosting Facts

billig webhotell

Å finne en billig webhotellleverandør er ikke en enkel oppgave.

Hvorfor?

Mange populære webhotellfirmaer bruker industristandard prisstrategier, som vanligvis tiltrekker seg nye kunder med de lave introduksjonsprisene.

I følge vår forskning er imidlertid fornyelseskostnadene vanligvis to til tre ganger høyere. Før du registrerer deg med en billig vert, er det viktig å sjekke prisene for fornyelse og funksjoner.

Noen ganger er de begrenset til minimal lagringsplass, ikke nok båndbredde eller ingen SSL.

Selv om de fleste webverter kaster inn et domenenavn og SSL gratis (minst i ett år), er det noen som ikke gjør det.

Nedenfor finner du 7 billigste leverandører av webhotell (sist sjekket desember 2019):

1. Bluehost $ 2,75 / mo (36 måneder) | Fornyer 7,99 dollar

Bluehost

 • Oppetid: 99,99% (se detaljert oppetid)
 • Lastetid: 380 ms (se detaljert lastetid)
 • Funksjoner: gratis e-postkontoer, SSL inkludert
 • Penger tilbake: 30-dagers garanti

Bluehost er for tiden vertskap for over 2 millioner nettsteder. De er uten tvil en av mest populær, rimelige, delte hostingalternativer tilgjengelig – av en grunn. De er godt brukt (og anbefalt) av en rekke populære webmastere og bloggere.

Av de 31 vertene som vi har vurdert, har Bluehosts siste 24-måneders oppetid vært den beste vi har sett – 99,99% (med bare 2 timer nedetid). I tillegg til sin pålitelige ytelse, er deres gjennomsnittshastighet også på raskere side – 380 ms (som er raskt sammenlignet med andre webpriser som har tilsvarende pris, for eksempel SiteGround (681 ms) eller DreamHost (654 ms).

Bluehost er også vår topp 1 rangerte webhotell i de samlede vurderingene av webhotellene. For det meste på grunn av deres utmerkede og pålitelige ytelse og live chat 24/7/365 til alle kundene.

Alle planer inkluderer et gratis domenenavn i 1 år, ett-klikk installasjoner for forskjellige nettstedbyggere og WordPress.

Den største ulempen med tilbudet deres er at den billigste planen ($ 2,75 / mo) kommer med en 36-måneders forpliktelse. Hvis du bestemmer deg for å bruke tjenestene deres i mindre enn 12 måneder, må du betale $ 4,95 per måned. SSL er inkludert gratis. Den billigste “grunnleggende” planen leveres med 50 GB lagringsplass, 5 e-postkontoer og uavhengig båndbredde. Bluehost fornyer seg til $ 7.99 / mo etter den opprinnelige registreringsperioden.


Eller les hele anmeldelsen vår på Bluehost

2. Hostinger $ 0,99 / mo (48 måneder) | Fornyer $ 2,15

Hostinger

 • Oppetid: 99,95% (se detaljert oppetid)
 • Lastetid: 363 ms (se detaljert lastetid)
 • Funksjoner: SSL, gratis domene i 1 år, ubegrenset lagring
 • Penger tilbake: 30-dagers garanti

Hostinger er det billigste webhotellfirmaet vi har vurdert hittil.

Vanligvis er rimelige hostingleverandører enten treg, upålitelig eller praktisk talt uten kundestøtte.

Heldigvis er Hostinger helt motsatt. I løpet av de siste 23 månedene har oppetiden vært 99,95%.

Dessuten er de blant de raskeste nettvertene med en gjennomsnittlig lastetid på 363 ms (bare slått av A2 Hosting og MDDHosting som er litt dyrere).

De tilbyr også rask kundestøtte døgnet rundt via live chat, noe som er en utmerket funksjon å ha.

Lave priser, gode belastningstider og pålitelig oppetid – er det som gjør dem til et fantastisk billig webhotell-alternativ.

Hvis du registrerer deg for deres billigste plan, vil den bare koste deg $ 0,99 / mo. Dette gjør totalt bare $ 47,52 for “nesten” livstidshotell – ikke verst. Hostingers billigste plan fornyes til $ 2,15 / mo etter den første registreringsperioden.

Denne “Single Shared Hosting” -planen inkluderer 1 nettsted, 1 e-postkonto, 100 GB båndbredde (som kan håndtere mange besøkende) og ubegrenset lagring.


Eller les hele anmeldelsen vår på Hostinger

3. DreamHost $ 2,59 / mo (36 måneder) | Fornyer: $ 2,59 | Månedlig plan: $ 4,95 per måned

Dreamhost

 • Oppetid: 99,94% (se detaljert oppetid)
 • Lastetid: 654 ms (se detaljert lastetid)
 • Funksjoner: SSL inkludert, ubegrenset trafikk
 • Penger tilbake: 97-dagers garanti

DreamHost skiller seg øyeblikkelig ut blant webhotellene på grunn av deres imponerende pengene-tilbake-garanti: de føler seg så sikre på tjenesten deres at de lar deg opp til 97 dager å be om pengene dine (industristandarden er 30 dager).

DreamHost sin siste 24-måneders oppetid er 99,94% – noe som ikke er ille. De har en lastetid på 654 ms. Selv om det ikke er for tregt, får du bedre lastetid med de tre beste valgene.

DreamHost tilbyr imidlertid ikke gratis e-postkontoer. Mens Bluehost tilbyr 5 e-postkontoer og A2 Hosting tilbyr 25, må du betale $ 1,67 per e-postkonto per måned med DreamHost.

I tillegg til å ha en imponerende pengene-tilbake-garanti (97 dager), tilbyr DreamHost ganske oppsiktsvekkende funksjoner: et gratis domenenavn i 1 år (fornyes til $ 15,99), uovervåket båndbredde, 50 GB SSD-lagring, WP-nettstedbygger, gratis SSL og støtte for 1 nettsted – alt for $ 2,59 / mo på den billigste planen som fornyes til samme pris.


Eller les hele anmeldelsen vår på DreamHost

4. HostGator $ 2,75 / mo (36-måneder) | Fornyer $ 6,95

hostgator delt

 • Oppetid: 99,99% (se detaljert oppetid)
 • Lastetid: 1113 ms (se detaljert lastetid)
 • Funksjoner: gratis e-postkontoer, SSL inkludert
 • Penger tilbake: 45-dagers garanti

Hostgator er uten tvil et av de største og mest populære webhotellmerkene i dag. De har imponerende 10 millioner + domenenavn og har vært i bransjen i 19 år nå. Det er vanskelig å slå!

Vi har imidlertid blandede følelser rundt Hostgators delte hostingprestasjoner. 

De presterer ganske dårlig når det gjelder hastighet: en lastetid på 1,113 ms gjør dem til den tregeste av de billige webvertene vi vurderte (Hostinger og Bluehost er minst dobbelt så raske, og A2 Hosting er tre ganger raskere). Mangel på SSD-lagring hjelper ikke dette. Hostgators 24-måneders oppetid er ganske imponerende kl 99,99%, selv om. De har den nest beste oppetiden på denne listen etter Bluehost. Dette gir en grad av sikkerhet for påliteligheten til deres tjenester.

Hostgators billigste plan koster 2,75 dollar per måned, men krever et forpliktelse på 36 måneder. For dette får du ubegrenset båndbredde og lagring, et gratis domenenavn i 1 år, øyeblikkelig sikkerhetskopiering, gratis SSL og $ 100 annonsekreditt for Google og Bing. Hostgator fornyer seg til $ 6,95 / mo etter at den opprinnelige 36-månedersperioden er over.


Eller les hele anmeldelsen vår på HostGator

5. A2 Hosting $ 2.96 / mo (12 måneder) | Fornyer 8,99 dollar

a2 hosting hjemmeside

 • Oppetid: 99,93% (se detaljert oppetid)
 • Lastetid: 320 ms (se detaljert lastetid)
 • Funksjoner: gratis e-postkontoer, SSL inkludert
 • Money back: Når som helst pengene-tilbake-garanti

A2 Hosting er den raskeste delte hostingleverandøren vi har testet til dags dato.

Med en gjennomsnittlig lastetid på 320 ms, A2 Hosting er en av de raskeste av webvertene vi har gjennomgått – og det har vært slik på mange år. De er den eneste webverten som får en perfekt score for hastighet blant webverter vi har vurdert.

I en verden der det å være treg kan skade både trafikk og konverteringer, belaster webverter som er stolte av hastigheten en premie for det – eller i det minste mye mer enn $ 2,96 per måned som A2 Hosting betaler for sin billigste plan.

A2 Hosting’s oppetid er imidlertid ikke veldig imponerende. De har opprettholdt en 99,93% oppetid de siste 24 månedene, noe som er ganske svakt.

Du er også begrenset til 1 nettsted på deres billigste plan. Dette gjør det vanskelig å glede seg over noen av de fantastiske funksjonene de tilbyr fullt ut. Hvis du vil ha flere nettsteder, må du oppgradere til Turbo-serveren. Selv om dette lover opptil 20X raskere hastighet, koster det mye mer for $ 7 / mo for en forpliktelse på 24/36 måneder.

For 2,96 dollar per måned kommer den billigste planen til A2 Hosting med ubegrenset SSD-lagring, ubegrenset båndbredde, gratis SSL, 25 e-postkontoer, en nettstedsbygger og 1-klikk WordPress installasjon. Du får også et gratis domenenavn i 1 år. A2 Hosting fornyes til $ 8.99 / mo etter den opprinnelige registreringsperioden.

For å få den billigste prisen, bruk “HOSTINGFACTS” -kupongen på kassen.


Eller les hele anmeldelsen vår på A2 Hosting

6. GreenGeeks $ 2,95 / mo (36 måneder) | Fornyer: 9,95 dollar

GreenGeeks hjemmeside

 • Oppetid: 99,96% (se detaljert oppetid)
 • Lastetid: 453 ms (se detaljert lastetid)
 • Funksjoner: gratis e-postkontoer, SSL inkludert
 • Penger tilbake: 30-dagers garanti

GreenGeeks fokus på å være miljøvennlig kan være en god idé for noen brukere, men hvordan kan de sammenligne seg med andre billige webhoteller?

GreenGeeks er ikke så raskt som Hostinger (363 ms), Bluehost (380 ms) eller A2 Hosting (320 ms), men ladetiden deres er 453 ms er imponerende og en 99,96% oppetid er ikke dårlig. Det er også verdt å merke seg at du drar nytte av 24-timers kundesupport gjennom live chat (som vi har funnet å være ganske pålitelig) hvis nettstedet ditt noen gang skulle gå ned.

Selv om GreenGeeks er ganske sjenerøs når det kommer til noen av funksjonene på deres billigste plan (for eksempel ubegrenset lagring og e-post), vil vi merke deg at du bare kan bruke denne planen med 1 nettsted.

Deres billigste plan koster $ 2,95 / mo, som kommer med et 36-måneders forpliktelse. For dette får du ubegrenset SSD-lagring, ubegrenset båndbredde, ubegrenset e-post, en gratis nettstedbygger og et gratis domenenavn i 1 år (fornyes til $ 13,95). Du får også gratis SSL. Når den første 36-måneders registreringsperioden er over, fornyer GreenGeeks til $ 9,95 / mo.


Eller les hele anmeldelsen vår på GreenGeeks

7. iPage $ 1,99 / mo (36 måneder) | Fornyer: 7,99 dollar

IPage

 • Oppetid: 99,97% (se detaljert oppetid)
 • Lastetid: 759 ms (se detaljert lastetid)
 • Funksjoner: gratis e-postkontoer, SSL inkludert
 • Penger tilbake: 30-dagers garanti

For 1,99 dollar per måned ser det ut til at iPages tilbud er noe av det beste så langt som billig webhotell går – spesielt fordi det ser ut til å være det billigste etter vårt toppvalg (Hostinger).

Ikke bli lurt. 

Du får bare iPages superbillige priser når du forplikter deg til 36 måneder. Enda viktigere er at når den første 36-måneders tilmeldingsperioden er over, løper iPages billig delt hostingpris øyeblikkelig til $ 7.99 / mo.

Når det er sagt, er det verdt å merke seg at iPage har et imponerende 99,97% oppetid over 24 måneder, og de tilbyr pålitelig kundestøtte døgnet rundt på flere måter, inkludert live chat.

iPage tilbyr imidlertid ikke SSD-lagring. Med en lastetid på 759 ms, de er også den nest tregeste av de billigste webvertene vi vurderte.

Et gratis domenenavn i 1 år (fornyes til $ 14,99), gratis SSL, ubegrenset lagring og praktisk talt ubegrenset båndbredde er noen av funksjonene du får med iPages billige hosting. Mens de fleste billige verter har en begrensning på 1 nettsted, lar iPage deg være vert for ubegrensede nettsteder.


Eller les hele anmeldelsen vår på iPage

For å avslutte:

Bare fordi du ikke har et stort budsjett, betyr ikke det at du må nøye deg med et webhotell av lav kvalitet.

Det finnes dusinvis av alternativer på markedet som skaper den perfekte balansen mellom rimelig pris og kvalitet. Med litt research kan du enkelt finne en leverandør som samsvarer med dine behov og budsjettet ditt.

 1. Bluehost: $ 2,75 / måned [enkel å bruke, pålitelig]
 2. Hostinger: $ 0,99 / måned [billigst webhotell]
 3. DreamHost: $ 2.59 / måned [muligheten til å betale måned til måned]
 4. HostGator delt: $ 2,75 / måned
 5. A2 Hosting: $ 2.96 / måned [raskeste billige webhotell]
 6. GreenGeeks: $ 2,95 per måned
 7. iPage: $ 1,99 / måned

PS!. Forsikre deg om at du er i orden med de høyere fornyelsesprisene. Ingen på denne listen har samme fornyelsespris som påmeldingsprisen.

Hvilke billige hostingleverandører har du brukt? Vil du anbefale noen av dem? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Vi kan også teste og prøve billigere verter, så skyt forslagene dine til oss :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author