De 7 bedste billige webhostingtjenester (gennemgang af 2020) | Hosting Fakta

billig webhosting

At finde en billig web-hosting-udbyder er ikke en let opgave.

Hvorfor?

Mange populære webhostingfirmaer bruger branchestandard prisstrategier, som normalt tiltrækker nye kunder med deres lave introduktionspriser.

Ifølge vores undersøgelser er fornyelsesomkostningerne dog normalt 2 til 3 gange højere. Før du tilmelder dig en billig vært, er det vigtigt at tjekke deres fornyelsespriser såvel som funktioner.

Nogle gange er de begrænset til minimal lagerplads, ikke nok båndbredde eller ingen SSL.

Selvom de fleste webværter kaster et domænenavn og SSL gratis (mindst i et år), er nogle ikke det.

Nedenfor kan du finde 7 billigste udbydere af webhosting (sidst tjekket december 2019):

1. Bluehost $ 2,75 / mo (36 måneder) | Forny $ 7,99

Bluehost

 • Uptime: 99,99% (se detaljeret oppetid)
 • Indlæsningstid: 380 ms (se detaljeret belastningstid)
 • Funktioner: gratis e-mail-konti, SSL inkluderet
 • Penge tilbage: 30-dages garanti

Bluehost er i øjeblikket vært for over 2 millioner websteder. De er langtfra en af mest populære, billige, delte hosting muligheder tilgængelige – af en grund. De er godt brugt (og anbefalet) af en række populære webmastere og bloggere.

Ud af de 31 værter, som vi har gennemgået, har Bluehosts sidste 24-måneders oppetid været det bedste, vi har set – 99,99% (med kun 2 timers nedetid). Ud over deres pålidelige ydelser er deres gennemsnitlige hastighed også på den hurtigere side – 380 ms (hvilket er hurtigt sammenlignet med andre webpriser, der er tilsvarende pris, f.eks. SiteGround (681 ms) eller DreamHost (654 ms).

Bluehost er også vores top 1 rangerede webhost i vores samlede anmeldelser af webhosting. Mest på grund af deres fremragende og pålidelige ydelse og 24/7/365 live chat til alle deres kunder.

Alle planer inkluderer et gratis domænenavn i 1 år, installationer med et enkelt klik til forskellige webstedsbygere og WordPress.

Den største ulempe ved deres tilbud er, at den billigste plan ($ 2,75 / mo) leveres med en 36-måneders forpligtelse. Hvis du beslutter at bruge deres tjenester i mindre end 12 måneder, skal du betale $ 4,95 / mo. SSL er inkluderet gratis. Den billigste “grundlæggende” plan leveres med 50 GB lagerplads, 5 e-mail-konti og uovervåget båndbredde. Bluehost fornyes ved $ 7.99 / mo efter den første tilmeldingsperiode.


Eller læse vores fulde anmeldelse på Bluehost

2. Hostinger $ 0,99 / mo (48 måneder) | Forny $ 2,15

Hostinger

 • Uptime: 99,95% (se detaljeret oppetid)
 • Indlæsningstid: 363 ms (se detaljeret belastningstid)
 • Funktioner: SSL, gratis domæne i 1 år, ubegrænset lagerplads
 • Penge tilbage: 30-dages garanti

Hostinger er det billigste webhostingfirma, vi har gennemgået til dags dato.

Normalt er meget prisbillige hostingudbydere enten langsomme, upålidelige eller med næsten ingen kundesupport.

Heldigvis er Hostinger det modsatte. I løbet af de sidste 23 måneder har deres oppetid været 99,95%.

Derudover er de blandt de hurtigste webhosts med en gennemsnitlig belastningstid på 363 ms (kun slået af A2 Hosting og MDDHosting, som er lidt dyrere).

De tilbyder også hurtig 24/7 kundesupport via live chat, hvilket er en fremragende funktion at have.

Lave priser, store belastningstider og pålidelig oppetid – er det, der gør dem til en fantastisk billig webhosting-mulighed.

Hvis du tilmelder dig deres billigste plan, koster det kun dig $ 0,99 / mo. Dette giver i alt kun $ 47,52 til “næsten” livstids-hosting – ikke dårligt. Hostingers billigste plan fornyes med $ 2,15 / mo efter den første tilmeldingsperiode.

Denne “Single Shared Hosting” -plan indeholder 1 websted, 1 e-mail-konto, 100 GB båndbredde (som kan håndtere en masse besøgende) og ubegrænset lagerplads.


Eller læse vores fulde anmeldelse af Hostinger

3. DreamHost $ 2,59 / mo (36 måneder) | Fornyer: $ 2,59 | Måned-til-måned-plan: $ 4,95 / mo

Dreamhost

 • Uptime: 99,94% (se detaljeret oppetid)
 • Indlæsningstid: 654 ms (se detaljeret belastningstid)
 • Funktioner: SSL inkluderet, ubegrænset trafik
 • Penge tilbage: 97-dages garanti

DreamHost skiller sig øjeblikkeligt ud blandt webhostene på grund af deres imponerende pengene-tilbage-garanti: de føler sig så sikre på deres service, at de giver dig op til 97 dage til at anmode om dine penge tilbage (branchestandarden er 30 dage).

DreamHost’s sidste 24-måneders oppetid er 99,94% – hvilket ikke er dårligt. De har en belastningstid på 654 ms. Selvom det ikke er for langsomt, får du bedre indlæsningstid med vores top tre valg.

DreamHost tilbyder dog ikke gratis e-mail-konti. Mens Bluehost tilbyder 5 e-mail-konti og A2 Hosting tilbyder 25, skal du betale $ 1,67 pr. E-mail-konto pr. Måned med DreamHost.

Ud over at have en imponerende pengene-tilbage-garanti (97 dage) tilbyder DreamHost temmelig bemærkelsesværdige funktioner: et gratis domænenavn i 1 år (fornyes til $ 15,99), uovervåget båndbredde, 50 GB SSD-opbevaring, WP-webstedsbygger, gratis SSL og support til 1 website – alt for $ 2,59 / mo på sin billigste plan, der fornyes til samme pris.


Eller læse vores fulde anmeldelse på DreamHost

4. HostGator $ 2,75 / mo (36-måneder) | Forny $ 6,95

hostgator delt

 • Uptime: 99,99% (se detaljeret oppetid)
 • Indlæsningstid: 1113 ms (se detaljeret belastningstid)
 • Funktioner: gratis e-mail-konti, SSL inkluderet
 • Penge tilbage: 45-dages garanti

Hostgator er uden tvivl et af de største og mest populære webhostemærker i dag. De er vært for imponerende 10 millioner + domænenavne og har været i branchen i 19 år nu. Det er svært at slå!

Vi har dog blandede følelser omkring Hostgators delte hostingpræstationer. 

De klarer sig ret dårligt, når det gælder hastighed: en belastningstid på 1.113 ms gør dem til den langsomste af de billige webværter, vi har gennemgået (Hostinger og Bluehost er mindst dobbelt så hurtig, og A2 Hosting er tre gange hurtigere). Manglende SSD-lager hjælper ikke dette. Hostgators 24-måneders oppetid er ganske imponerende kl 99,99%, selvom. De har den næstbedste oppetid på denne liste efter Bluehost. Dette giver et niveau af sikkerhed for pålideligheden af ​​deres service.

Hostgators billigste plan koster $ 2,75 / mo, men kræver en 36-måneders forpligtelse. For dette får du ubegrænset båndbredde og opbevaring, et gratis domænenavn i 1 år, øjeblikkelig sikkerhedskopiering, gratis SSL og $ 100 annoncekredit for Google og Bing. Hostgator fornyes ved $ 6,95 / mo, efter at den indledende periode på 36 måneder er forbi.


Eller læse vores fulde anmeldelse på HostGator

5. A2 Hosting $ 2,96 / mo (12 måneder) | Forny $ 8,99

a2 hosting-hjemmeside

 • Uptime: 99,93% (se detaljeret oppetid)
 • Indlæsningstid: 320 ms (se detaljeret belastningstid)
 • Funktioner: gratis e-mail-konti, SSL inkluderet
 • Penge tilbage: Når som helst pengene-tilbage-garanti

A2 Hosting er den hurtigste delte hostingudbyder, vi har testet til dato.

Med en gennemsnitlig belastningstid på 320 ms, A2 Hosting er den hurtigste af de webhosts, vi har gennemgået – og det har været sådan i årevis. De er den eneste webhost, der får en perfekt score for hastighed blandt webhostene, vi har gennemgået.

I en verden, hvor det at være langsomt kan skade både trafik og konverteringer, webværter, der er stolte af, at hastigheden opkræver en præmie for det – eller i det mindste meget mere end $ 2,96 / mo, som A2 Hosting opkræver for deres billigste plan.

A2 Hosting’s oppetid er dog ikke særlig imponerende. De har opretholdt en 99,93% oppetid i de sidste 24 måneder, hvilket er ret svagt.

Du er også begrænset til 1 websted på deres billigste plan; dette gør det vanskeligt at nyde nogle af de fantastiske funktioner, de tilbyder fuldt ud. Hvis du vil have flere websteder, skal du opgradere til deres “Turbo-server.” Selvom dette lover op til 20X hurtigere hastighed, koster det meget mere ved $ 7 / mo for en forpligtelse på 24/36 måneder.

For $ 2,96 pr. Måned leveres A2 Hostings billigste plan med ubegrænset SSD-opbevaring, ubegrænset båndbredde, gratis SSL, 25 e-mail-konti, en webstedsbygger og 1-klik WordPress-installation. Du får også et gratis domænenavn i 1 år. A2 Hosting fornys med $ 8,99 / mo efter den første tilmeldingsperiode.

For at få den billigste pris skal du bruge “HOSTINGFACTS” -kupon på kassen siden.


Eller læse vores fulde anmeldelse af A2 Hosting

6. GreenGeeks $ 2,95 / mo (36 måneder) | Fornyer: $ 9,95

GreenGeeks hjemmeside

 • Uptime: 99,96% (se detaljeret oppetid)
 • Indlæsningstid: 453 ms (se detaljeret belastningstid)
 • Funktioner: gratis e-mail-konti, SSL inkluderet
 • Penge tilbage: 30-dages garanti

GreenGeeks’s fokus på at være miljøvenlige kan muligvis elske dem for nogle brugere, men hvordan stables de sammen i sammenligning med andre billige webhosts?

GreenGeeks er ikke så hurtig som Hostinger (363 ms), Bluehost (380 ms) eller A2 Hosting (320 ms), men deres belastningstid på 453 ms er imponerende og en 99,96% oppetid er heller ikke dårlig. Det er også værd at bemærke, at du drager fordel af 24/7 kundesupport gennem live chat (som vi har fundet at være ganske pålidelig), hvis dit websted nogensinde går ned.

Selvom GreenGeeks er ganske generøs, når det gælder nogle af funktionerne på deres billigste plan (såsom ubegrænset lagerplads og e-mails), vil vi gerne bemærke, at du kun kan bruge denne plan med 1 websted.

Deres billigste plan koster $ 2,95 / mo, det kommer med en 36-måneders forpligtelse. Til dette får du ubegrænset SSD-opbevaring, ubegrænset båndbredde, ubegrænset e-mails, en gratis webstedsbygger og et gratis domænenavn i 1 år (fornyes til $ 13,95). Du får også gratis SSL. Når den første 36-måneders tilmeldingsperiode er forbi, fornys GreenGeeks til $ 9,95 / mo.


Eller læse vores fulde anmeldelse på GreenGeeks

7. iPage $ 1,99 / mo (36 måneder) | Fornyelse: $ 7,99

ipage

 • Uptime: 99,97% (se detaljeret oppetid)
 • Indlæsningstid: 759 ms (se detaljeret belastningstid)
 • Funktioner: gratis e-mail-konti, SSL inkluderet
 • Penge tilbage: 30-dages garanti

For $ 1,99 / måned ser iPages tilbud ud til at være et af de bedste, for så vidt som billig webhosting går – især fordi de ser ud til at være den billigste efter vores topvalg (Hostinger).

Dog bedrages ikke. 

Du får kun iPages superbillige priser, når du forpligter dig til 36 måneder. Vigtigere er det, når den første 36-måneders tilmeldingsperiode er forbi, balloner iPages billige delte hosting-priser øjeblikkeligt til $ 7,99 / mo.

Når det er sagt, er det værd at bemærke, at iPage har et imponerende 99,97% driftstid over 24 måneder, og de tilbyder pålidelig kundesupport døgnet rundt på flere måder, herunder live chat.

iPage tilbyder dog ikke SSD-lagerplads. Med en belastningstid på 759 ms, de er også den anden langsomste af de billigste webværter, vi har gennemgået.

Et gratis domænenavn i 1 år (fornyes til $ 14,99), gratis SSL, ubegrænset lagerplads og praktisk talt ubegrænset båndbredde er nogle af de funktioner, du får med iPages billige hosting. Mens de fleste billige værter har en grænse på 1 websted, giver iPage dig mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder.


Eller læse vores fulde anmeldelse på iPage

At pakke sammen:

Bare fordi du ikke har et stort budget, betyder det ikke, at du skal nøjes med en webhost af lav kvalitet.

Der er snesevis af muligheder på markedet, der skaber den perfekte balance mellem overkommelig pris og kvalitet. Med lidt research kan du nemt finde en udbyder, der matcher dine behov og dit budget.

 1. Bluehost: $ 2,75 / måned [let at bruge, pålidelig]
 2. Hostinger: $ 0,99 / måned [billigste webhost]
 3. DreamHost: $ 2,59 / måned [mulighed for at betale måned til måned]
 4. HostGator delt: $ 2,75 / måned
 5. A2 Hosting: $ 2,96 / måned [hurtigste billige webhost]
 6. GreenGeeks: $ 2,95 / måned
 7. iPage: $ 1,99 / måned

P.S. Sørg for, at du er i orden med de højere fornyelsespriser. Ingen på denne liste har den samme fornyelsespris som tilmeldingsprisen.

Hvilke billige hostingudbydere har du brugt? Vil du anbefale nogen af ​​dem? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Vi kan også teste og prøve billigere værter, så skyde dine forslag til os :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author