Beste webhotell

Som et nettbyrå med MYE hostingkontoer (for hosting av våre kunder, + vi har utallige sideprosjekter og liker å eksperimentere ��), har vi en ganske god ide om hva som definerer en topp webhotellleverandør.

Vi gikk gjennom alle våre hostingkontoer, analyserte hvilke webverter som fungerer bra, og hvilke som ikke er det (og hvorfor). Så bestemte vi oss for å bygge denne enorme sammenligningssiden for å dele det vi fant og glede oss over!

For rask referanse, basert på våre anmeldelser, er disse de 5 beste webhotellleverandørene for 2020:

 1. Hostinger – best generelt
 2. SiteGround – Runner-up
 3. HostPapa – god prisgunstig web-vert
 4. Cloudways – Beste nettskyvertjeneste
 5. A2 Hosting – Flott for forhandlervert

Hvorfor solid webhotell-spørsmål!

Kvaliteten på webhotellleverandøren din kan ha en enorm innvirkning på den potensielle suksessen til nettstedet ditt.

La oss ta hastighet på nettstedet  visste du for eksempel at en forsinkelse på 1 sekund betyr at sidevisningene reduseres med 11%, det betyr at over 1/10 av besøkende bare vil vende seg bort hvert sekund nettstedet ditt fortsatt lastes inn, dette er grunnen til en erfaren og kvalitetsfokusert webside hosting leverandør er viktig!

Heldigvis for oss er webhotellbransjen ganske konkurransedyktig, og de fleste tilbydere prøver hele tiden å slå hverandre på pris, kvalitet og support! Dette er flott for oss, fordi vi har mange alternativer når det gjelder valg av webhotell.

web hosting forskning

Bortsett fra vertsammenligningstabell nedenfor, går vi også nærmere inn på individuelle webhotellomtaler.

Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo.Disk SpaceFeaturesAvtaler Nettsted
Hostinger-logo $ 0.99 (90% rabatt – ned fra $ 9.99) 10 GB

 • Veldig rimelig
 • Superenkelt oppsett
 • Stor ytelse og fart
 • Globalt nettverk av servere
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti!

Hostinger anmeldelse
siteground2 $ 3.95 (67% rabatt, ned fra $ 11.95) 10 GB
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Lynet raskt
 • Stor støtte!
 • Globale servere
SiteGround gjennomgang
HostPapa-logo $ 2.95 (ned fra $ 7.99 – Eksklusiv MangoMatter Discount) 100 GB
 • Veldig rimelig!
 • MANGE støttealternativer
 • Bra ytelse
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
HostPapa anmeldelse
cloudwayslogo $ 7 20 GB
 • Cloud hosting omdefineres.
Cloudways Review
A2HostingLogo $ 3.92 ubegrenset
 • Billig
 • Ubegrenset diskplass!
A2 Hosting Review

De 10 beste vurderingene av webhotellene for 2020

1. Hostinger – best totalt sett

Hostinger-logo
Nettsted: www.hostinger.com
Pris: $ 0,99
Diskplass: 10 GB
Support: Live Chat
Global rekkevidde: Ja

Hostinger er et av de raskest voksende selskapene som tilbyr webhotell rundt, og med god grunn. De klarer å tilby sinnsykt hosting-tjenester av høy kvalitet, til en brøkdel av kostnadene sammenlignet med de fleste av konkurrentene.

Det er ikke rart at de siden begynnelsen av 2004 har registrert over 29 millioner brukere. For bare $ 0,99 / mo får du 10 GB SSD-diskplass, gratis SSL, deres kundestøtte 24/7/365, og noen få flere freebies. Verdien de tilbyr er ganske imponerende!

Det vi virkelig liker er hvordan de har strukturert prosessen med å sette opp en ny konto, det er hendene på det jevneste oppsettet vi har opplevd så langt. Trinn flyter sømløst inn i det neste, før du vet ordet av det, har du fått et nettsted live med WordPress installert (og faktisk optimalisert for WordPress), og klar for innhold og bilder som skal lastes opp.

Det er en alvorlig gjennomtenkt ombordprosess!

Når det gjelder ytelse, bruker de SSD-harddisker, cache-lagring på servernivå, en DDOS-beskyttelse, en tilpasset cache-plugin, 99,9% oppetid, osv., Hvis de vil ha 7 (!) Serverplasseringer rundt om i verden, og hvis du virkelig vil press hver hastighet ut av nettstedet ditt som mulig, legg inn et CDN, og du er gylden, uansett hvor besøkende kommer fra.

Serverne deres er lokalisert i USA, Singapore, Storbritannia, Nederland, Litauen, Brasil og Indonesia.

De tilbyr følgende hostingtyper: Delt hosting, (som folk flest trenger), VPS, Cloud hosting, WordPress hosting og e-post hosting. Og i tilfelle du trenger det, selger de også domenenavn, en one-stop-shop for alle nettstedets behov.

Deres delte hostingplaner starter først $ 0,99 per måned (90% rabatt på akkurat nå). De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, en no-brainer i vår bok!

Pros

 • Veldig enkelt å konfigurere
 • Bra ytelse
 • Super rimelig
 • Globalt nettverk av servere

Ulemper

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up

SiteGround-logo
Nettside: www.siteground.com
Pris: $ 3.95
Diskplass: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

SiteGround er en stor aktør i vertsindustrien. Fra deres super responsive kundesupport, som har en gjennomsnittlig responstid på 10 minutter på supportbilletter, til deres WordPress-optimaliserte serveroppsett som gjør at WP kjører veldig jevnt, de kjenner deres håndverk!

Akkurat som de fleste webhotellleverandører tilbyr de noen få fine freebies som SSL, gratis domenenavn og gratis nettstedoverføringer.

De kommer også anbefalt av WordPress (veldig få hostingfirmaer kan hevde dette! De kan selvfølgelig takle nesten ethvert innholdsstyringssystem eller dra og slipp nettstedbygger du kaster på dem).

Når det gjelder ytelse, tilbyr de ikke bare SSD-hosting for raskere hastigheter og sørger for at alle har nok serverressurser, men de har til og med bygget et internt cache-plugin for WordPress-nettsteder kalt SuperCacher til å servere nettstedene dine så raskt som mulig.

Og hvis målmarkedet ditt befinner seg i utlandet, har de også datasentre i Storbritannia, NL (Nederland) og SG (Singapore). Og akkurat som Hostinger, tilbyr de også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og har en 99,9% oppetidsgaranti.

Sikkerheten deres fortjener også et rop, ettersom de har bygget et tilpasset sikkerhetssystem som kontinuerlig gjennomsøker nettsteder og overvåker potensielle trusler, og sørger for at alle servere og kontoer forblir så rene som mulig.

De har 3 vertsplaner. Deres rimeligste delte hostingplan starter bare $ 3.95 per måned (67% avslag på vanlig pris)!

Pros

 • Brukervennlig
 • Imponerende sikkerhetsfunksjoner
 • Flere datasentre over hele verden
 • Anbefalt av WordPress
 • Bra ytelse

Ulemper

 • Fornyelseskostnadene er litt høye

3. HostPapa – god prisgunstig web-vert

HostPapa-logo
Nettside: hostpapa.com
Pris: $ 2.95
Diskplass: 100 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Nei

Selv om merkevarebyggingen deres kan bruke noe arbeid, er tjenestene Hostpapa tilbyr førsteklasses! 100 GB plass til bare $ 2,95 er en veldig god avtale, definitivt med tanke på kundesupportnivået du får, og til og med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

De har selvfølgelig 1-klikk-installatører for alle dine favorittnettbyggere eller innholdsstyringssystemer som WordPress, Joomla, etc. Du får også et gratis domenenavn, et gratis SSL-sertifikat og en gratis migrering av nettstedet fra den gamle verten hvis behov for. Hvis du trenger å målrette deg mot et oversjøisk marked som Europa eller Asia, kan du enkelt integrere CloudFlare CDN for anstendige lastetider uansett hvor de besøkende befinner seg. Oppetiden deres er også veldig pålitelig og nesten uten driftsstans.

Kundestøtten fungerer 24/7 og er ganske responsiv, definitivt med tanke på de lave kostnadene! De kan også hjelpe med migrering av nettsteder.

Når det gjelder webhotell-tjenester, tilbyr HostPapa delt hosting, forhandlervert, VPS-hosting og WordPress-hosting, samt webdesigntjenester, G Suite og integrasjonstøtte for Office 365. Seriøst, hvis du har et budsjett, vil de ikke svikte deg.

Deres delte hostingpakker starter kl $ 2,95 per måned.

Pros

 • Rikelig med diskplass
 • Tilleggstjenester
 • God 24/7 support
 • Gratis domenenavn
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

 • N / A

4. Cloudways – Beste nettskyvertjeneste

Cloudways logo
Nettside: www.cloudways.com
Pris: 10 dollar
Diskplass: 25 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

Cloudways tar skyvært til neste nivå! Nesten øyeblikkelig distribusjon og stor skalerbarhet … med ganske responsiv teknisk support på toppen.

Med 25+ datasentre, en god brukeropplevelse, god ytelse + oppetid gjennom webserverne til Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr og KYUP … disse karene definerer omdømmeindustrien for nettsky.

Apropos ytelse, grunnen til at de er så flinke til det, er ikke bare fordi de bruker noen av de beste leverandørene der ute, og støtter ting som PHP7, HTTP / 2-støttede servere og SSD-hosting. De har også bygget noen tilpassede systemer for å øke ytelsen ytterligere, i tillegg til det flotte tilpassede kontrollpanelet. For WordPress-nettsteder har de sin Breeze-hurtigbuffer-plugin, og så for nettstedsbyggeren Magento har de innebygd Full Page Cache. De vet definitivt hva de gjør!

På sikkerhetsfronten er de også ganske imponerende. Med dedikerte brannmurer og tofaktorautentisering, tar de sikkerheten veldig alvorlig.

Deres billigste webhotellplan starter kl $ 7 per måned.

Pros

 • Høy ytelse sky hosting
 • Veldig skalerbar
 • Datasentre over hele verden

Ulemper

 • Flere tekniske ferdigheter kreves

5. A2 Hosting – Flott for forhandlervert

A2 Hosting Logo
Nettside: www.a2hosting.com
Pris: $ 3.92
Diskplass: Ubegrenset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

A2 Hosting er veldig lik både SiteGround og Hostinger … raske servere, global rekkevidde, god støtte, ubegrenset diskplass. Og selv om de ikke har den offisielle WordPress-anbefalingen, er de optimalisert for WordPress.

Mens de grunnleggende planene er ganske raske og tilbyr pene ekstra som et gratis SSL-sertifikat, gratis skanning etter potensielle hacks, gratis nettstedoverføringer, flere serverplasser osv. Alt dette, selvfølgelig, med en garanti på 99,9% oppetid.

Turbo-planene er der ting virkelig blir interessant. Turbo-planene har ikke bare færre brukere per webserver, og gir i utgangspunktet flere serverressurser per konto, men de tilbyr også et ganske aggressivt hurtigbufringssystem med forskjellige hurtigbufringsløsninger for de store nettstedbyggere som WordPress og Magento.

A2 Hosting tilbyr en rekke typer webhotell, fra delt hosting, WP hosting og forhandler hosting, til VPS og dedikerte hosting planer.

De tilbyr også 3 hostingpakker, deres billigste delte webhotellplan starter bare $ 3.92 per måned (var opprinnelig $ 7.99 / mo).

Pros

 • Servere i USA, Europa og Singapore (SG er bra for NZ-nettsteder)
 • Ubegrenset diskplass
 • Når som helst pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • N / A

6. GreenGeeks – Beste grønne webhotell

GreenGeeks-logo
Nettsted: www.greengeeks.com
Pris: $ 2.95
Diskplass: Ubegrenset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

Greengeeks har flere datasentre over hele verden, veldig god støtte, og tilbyr til og med ubegrenset båndbredde og diskplass med alle planer. Det som skiller GreenGeeks er det de legger tilbake energiforbruket tre ganger i nettet gjennom vindenergi, som er ganske fantastisk!

Så langt spesifikke funksjoner går for webhotelltjenestene deres. Som nevnt før, tilbyr de ubegrenset diskplass på selv den mest grunnleggende planen, har 24/7 kundestøtte, tilbyr 99,9% nettverkstidsgaranti, og akkurat som SiteGround, 30 dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd! De er også nyttige når det gjelder migrering av nettsteder.

Når det gjelder ytelse, maksimerer de hastigheten ved å tilby SSD-hosting, gratis CDN-integrasjon med Cloudflare, HTTP / 2 og PHP7-støtte. De bygde til og med sitt eget hurtigbufringssystem kalt PowerCacher for å skvise så mye ytelse som mulig.

Når det gjelder hostingplaner, tilbyr de vanlig delt hosting, WordPress hosting og Reseller hosting.

Deres billigste hostingplan starter bare USD 2,95 per måned (ned fra $ 9,95).

Pros

 • Supergrønn
 • Ubegrenset diskplass
 • Flere datasentre over hele verden
 • God kundeservice

Ulemper

 • N / A

7. Bluehost – Stor webvert for nybegynnere

Bluehost-logo
Nettsted: www.bluehost.com
Pris: $ 3.95
Diskplass: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

Bluehost har hatt det litt av en turbulent tid de siste årene. De var på toppen av spillet sitt, ble deretter kjøpt av EIG (utholdenhet internasjonalt konsern), ting gikk nedover, kundevurderinger var ikke superpositive lenger… men for 2 år siden prøver de hardt å snu ting, og nå ryggen deres med anstendig hosting, god kundeservice og god ytelse. De er veldig godt kjent og brukes av mange nettsteder i disse dager.

Deres nylige innsats har gitt dem en plass i vår sammenligning med webhotell! Når det gjelder hosting-tjenester, tilbyr de delt hosting, netthosting, WP-hosting, VPS og dedikert hosting. Alt kommer med de vanlige funksjonene og god oppetid.

De har det spesielt bra med hosting av WordPress-nettsteder, og har flere vertsfunksjoner spesielt for WP-installasjoner, for å sikre at ytelsen er så jevn som mulig.

Når det gjelder kundestøtte, har de alt fra en stor kunnskapsbase, supportbilletter, live chat, telefonstøtte og til og med videoopplæringer bare i tilfelle. De bygde også et tilpasset kontrollpanel som er ganske enkelt å bruke.

Webhotellplanene deres starter kl $ 3,95 per måned.

Pros

 • Opplevde
 • Konkurransedyktige priser
 • Mye diskplass

Ulemper

 • Rocky rykte

8. HostGator – Webstedsvert med god verdi

Hostgator-logo
Nettside: www.hostgator.com
Pris: $ 2.75
Diskplass: Ubegrenset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator er en veteran i bransjen, de er supergamle og har MYE kunder. De er også veldig rimelige, men det viser når du bruker tjenestene deres. Det hele er bare OK, ikke dårlig, ikke bra, bare ok.

Men igjen, ser på hostingfunksjonene deres, ubegrenset diskplass for bare $ 2,75 / mo, ikke en dårlig avtale. De tilbyr også gratis SSL, et gratis domene i et år, og garanterer 99,9% server oppetid.

Støtten er også anstendig nok, med alternativer for telefon, live chat og supportbilletter. De har også massevis av videoopplæringer for å gjøre opplevelsen din så enkel som mulig.

HostGator har følgende webhotellplaner: Delt hosting (ved hjelp av cpanel-hosting), WordPress-hosting, netthosting, forhandler, VPS og dedikerte servere.

De har også 2 webservere i USA, og en i India.

Deres delte webhotellplaner starter først 2,75 dollar per måned.

Pros

 • Billig
 • Grei verdi
 • Ubegrenset e-postadresser

Ulemper

 • Tjenester av lavere kvalitet
 • Sikkerheten kan være bedre

9. Inmotion Hosting – Flott for forretningssteder

inmotion hosting logo
Nettside: www.inmotionhosting.com
Pris: 6,39 dollar
Diskplass: Ubegrenset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Nei

InMotion Hosting har eksistert i en stund, de er kjent for forretningshotell av høy kvalitet (med 99,99% oppetidsgaranti !!). Og mens de kommer med en høyere prislapp, er kvaliteten på hosting-tjenestene deres veldig veldig god, og det samme er deres støtte.

Hvis du har noen problemer, kan du kontakte dem via telefon, supportbilletter, live chat og til og med skype om nødvendig.

Hvis du begynner å se på brukeromtalene deres på nettet, er det ganske imponerende hvor godt de er.

Når det gjelder vertsalternativer, tilbyr InMotion delt hosting, forhandlervert, VPS-hosting, dedikerte servere og spesialisert WordPress-hosting.

Deres billigste plan starter kl 6,39 dollar per måned.

Pros

 • Tjenester av høy kvalitet
 • Godt rykte
 • Solid oppetidsgaranti

Ulemper

 • Dyrt

10. WP Engine – Administrert WordPress Hosting

wpengine logo
Nettsted: www.wpengine.com
Pris: 35 dollar
Diskplass: 25 000 besøkende grense
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

Hvis du faktisk ser etter administrert WordPress-hosting av super høy kvalitet for USA, er WP Engine det du trenger! De er markedsledende når det gjelder hosting av WordPress-nettsteder (ingen andre nettstedbyggere), og med god grunn (er dog en smule dyre). De har et eget tilpasset innebygd hurtigbufringssystem for å tjene sider supersnelle (kalt EverCache), og kombinert med deres CDN er de det raskeste WordPress-vertsfirmaet rundt! De har også et tilpasset kontrollpanel som gir en flott brukeropplevelse.

Teknisk support 24 timer i døgnet spesialiserer seg åpenbart i WordPress, slik at de kan løse problemer uten problemer. På toppen av det tar de også vare på alle WordPress-kjerneoppdateringer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det. Og når det er en viktig oppdatering, tester de nettstedet først før de oppdateres for å være sikker på at ingenting går i stykker, topp service. De har også live sanntids trusselregistrering, stor oppetid, blokkerer aktivt DDOS-angrep, og de vil til og med fikse nettstedet ditt gratis hvis det blir hacket … ikke rart brukeranmeldelserne deres er så positive!

Alt dette ovenfor berettiger mer enn prislappen og et sted i vår sammenligning av webhotell! Interessert i tryggheten og kan skåne budsjettet?

Deres billigste plan starter kl $ 35 per måned.

Pros

 • Flere datasentre over hele verden
 • Super spesialisert støtte
 • Høy ytelse

Ulemper

 • Koste

Hvordan finne de beste nettstedleverandørene

Når det gjelder valg av en webhotell av høy kvalitet for nettstedet ditt, er det viktig å forstå at det er mange typer å velge mellom.

Nedenfor gir vi forklaringer på de viktigste typene alternativer for webhotell og deres viktigste fordeler og ulemper, og går nærmere inn på funksjonene du vil se etter, slik at du kan lage dine egne beste nettsted hosting sammenligning og til slutt finne den perfekte verten du kan bygge nettstedet ditt på.

Hvis du ikke har registrert domenenavnet ennå, kan mange verter også gjøre det. Når det er sagt, er vår favorittregistrator Namecheap, de har eksistert i lang tid og er veldig rimelige. Hele det å lage en nettstedsprosess er ganske enkelt btw, mange mennesker bygger sine egne nettsteder i disse dager (bare sjekk ut internettstatistikksiden for å få en ide, det er utrolig) … bare ta det ett skritt av gangen.

USAs hjemmeside som vert for bærbar datamaskin

Typer webhotellvert

Delt hosting

Med delt hosting, blir i utgangspunktet flere nettsteder hostet av en enkelt server, kontrollert av en systemadministrator. De tilbyr vanligvis en rekke alternativer som Windows eller Linux hosting, Java og PHP hosting. På toppen av det vil du finne at mange av dem har installatører for de viktigste innholdsstyringssystemene som WordPress, Joomla, Drupal, etc..

delt hosting

Pros: Delt hosting er den billigste hostingplanen fordi flere kontoer alle bruker den samme serveren, og dermed fordeler kostnadene. Det er også brukervennlig fordi det ikke krever høy kunnskap for å bruke det.

Ulemper: På grunn av sin delte natur kan delt hosting være ganske upålitelig. Du konkurrerer om et begrenset sett med ressurser og funksjoner med flere andre kontoer, så det kan være lettere for nettstedet å sakte eller til og med bli hacket sammenlignet med andre vertsalternativer.

VPS Hosting

VPS betyr Virtual Private Server. I hovedsak er det midtbanen mellom delt og dedikert serververt (og fungerer utmerket for spillservere, de beste Minecraft-serverhotellene er bygget med en VPS). Tenk på en delt serververt med partisjoner mellom kontoer som gir ekstra personvern og funksjoner.

Pros: Kostnadene er ganske middels grunn. Du betaler litt mer enn delt hosting, men dette gir deg ekstra frihet, fleksibilitet og sikkerhet. Du får fremdeles støtte fra et administratorteam, men har mer kontroll enn en tradisjonell delt vert.

Ulemper: En upålitelig internettleverandør kan overselge plass for å tjene mer penger og la kontoer ligge uten serverplass. Det kreves også litt mer vedlikehold fra din side enn med delt hosting.

Dedikert serververt

En dedikert server er alt ditt. Du har alle rettigheter og plikter til det. Friheten har imidlertid høyere monetære kostnader og arbeidsintensitet.

Pros: Du vil aldri bli bremset opp eller på annen måte påvirket av noen andre fordi serveren er din! Og fordi det er ditt, betyr det at det er ditt å tilpasse uansett hvor du føler deg så tilbøyelig.

Ulemper: Ansvaret for å tilpasse faller på deg, så det krever litt mer kunnskap. Ikke bare krever det at de smarte å sette den opp, men den kommer også til en høyere prislapp.

Cloud Hosting

Cloud hosting er et annet alternativ et sted mellom dedikert og delt hosting. Cloud hosting deler ressursene sine opp mellom flere servere som alle er tilkoblet (som et edderkoppnett) og gir dem kontoer etter behov. Dette gjør det raskere og gir sikkerhet i tilfelle en server fungerer.

Pros: Skala fleksibilitet er en stor fordel som netthosting kan gi. Det betyr at hvis virksomheten vokser raskt, vil serveren skalere med den. Det er også et produkt som er tilgjengelig for deg så snart du trenger det, siden det hele tiden eksisterer i en eller annen form i skyen. Det er en rimelig pris og fungerer veldig bra for en lite bemannet konto.

Ulemper: Fordi det er så sentralisert i denne pålitelige skyen, hvis du har problemer med skyen, er du ganske mye hjelpeløs. På grunn av skylagringskomponenten, kan du bare ha tilgang til filene dine via internett. Hvis du ikke kan koble til, kan du ikke få tilgang. Den gummibåndlignende fleksibiliteten det tilbyr kan også leveres med en “gummibånd-fleksibel” regning hver måned.

Forhandlervert

Forhandlerhotell er en slags en hand-me-down versjon av delt hosting. Et selskap tar en pakke fra et morselskap, pakker eller pakker det slik det vil, og videreselger det til andre kontoer som sitt eget.

Pros: Det sparer stresset fordi noen andre til syvende og sist er ansvarlig. Hvis du vil stole på andre, kan dette være en god løsning for deg.

Ulemper: Imidlertid kan det hende at partiet som videresolgt verten ikke er ekspert på det. Som klient har du sannsynligvis bare tilgang til dem, så du kan komme i en vanskelig posisjon hvis noe går galt. Bare et pålitelig og bekreftet videreselgende selskap bør vurderes av denne grunn.

Administrert WordPress Hosting

Dette er premium hosting fokusert på WordPress, med ekspert WP teknisk supportpersonell. Administrerte WP-verter har vanligvis en veldig godt optimalisert serverbunke som er spesielt designet for å kjøre WordPress så raskt som mulig. Priser beregnes vanligvis rundt antall besøkende du får per måned, i stedet for diskplass som de vanlige delte webvertene.

Pros: Du vil alltid være oppdatert om de nyeste funksjonene og plugin-ene fordi WordPress alltid er i front for nye ting i vertsverdenen. De vil holde farten oppe og beskytte deg hvis noe krasjer. Teamet vil ikke bare holde deg oppdatert, men de vil også beskytte informasjonen din og være der for problemer som måtte oppstå.

Ulemper: Prisen er vanligvis den første tingen som slår av noen. Jo større side og volum av det, desto mer blir du belastet. Du har også litt mindre kontroll over tilpasningen til nettstedet ditt (da administrerte verter har en tendens til å ha en liste over ikke tillatte plugins … for å opprettholde optimal ytelse).

Webhotellfunksjoner du bør gjennomgå

Nå som du vet hvilken type webhotell du leter etter, vil du undersøke hvert alternativ for funksjonene du trenger.

Vi bruker de samme faktorene i våre andre sammenligninger som:

 • nettstedet vert Australia
 • webhotell i Canada
 • webhotell Singapore
 • NZ webhotell
 • webhotell India
 • Storbritannias webhotell
 • webhotell Malaysia
 • som vert for Irland
 • nettsted som er vert for Pakistan
 • Melhor hospedagem de sites Brasil
 • webhotell Indonesia

Rangerer følgende aspekter så langt det som er viktigst for deg vil begrense søket til de beste webhotellleverandørene som tilbyr riktig pakke for deg.

Bestem hva du vil bruke pengene dine på: Er det båndbredden, støtten, ytterligere domener, eller kanskje lagringsplass?

På den annen side bestemme hva som IKKE er verdt det for deg å bruke pengene dine på. Hvis du ikke trenger dedikert støtte, kan du velge en pakke som gir deg fleksibilitet og tillatelse til å gjøre alt arbeidet!

La oss utforske de viktige aspektene ved å velge en god hosting-tjeneste, slik at du ikke får problemer når du begynner å opprette nettstedet ditt.

Serverplassering og hastighet

Den geografiske plasseringen til serveren betyr noe, fordi jo nærmere serveren er deg, desto mindre avstand og jo færre ringer vil informasjonen måtte gå gjennom for å komme til deg og de som bruker nettstedet ditt. I det siste, jo lenger serveren var fra besøkende, jo tregere ble nettstedet lastet for de besøkende.

server lokasjonskart

I disse dager kan du imidlertid løse dette problemet ganske enkelt ved å aktivere et CDN eller Content Distribution Network. En CDN er et distribuert nettverk av servere over hele verden, disse serverne eller nodene kan tjene en hurtigbufret versjon av nettstedet ditt fra noden som er nærmest den besøkende som prøver å få tilgang til nettstedet. Så du kan få nettstedet ditt i USA, med besøkende fra Asia som fremdeles kan laste inn nettstedet ditt ganske raskt.

Cloudflare er en av disse CDN-ene, og den er gratis! De fleste webverter har til og med et enkelt installasjonsprogram med ett klikk for Cloudflare, så absolutt se opp for det.

Diskplass

Diskplass er plassen til å lagre filene dine på backend (ting som HTML-filer, e-post, bilder og skript). I hovedsak er lagring arkivskapet for nettstedet. Du vil være klar over tilgjengelig lagringsplass før du registrerer deg for en vertstjeneste, fordi når arkivskapet først er fullt, så er det det (selv om du selvfølgelig kan oppgradere om nødvendig).

Forsikre deg om at det er nok plass for deg nå og i fremtiden, og prøv å bruke en vert som bruker SSD-stasjoner, ettersom de er mye raskere enn tradisjonelle.

Mens de fleste verter tillater flere e-postkontoer / e-postadresser under en hosting-konto, kan e-postmeldinger fylle ut diskplassen din ganske raskt, så vurder å bruke noe som Gmail for å håndtere e-postene dine.

SSL-sertifikater

Sikkerhet er en stor avtale i disse dager, med hackere som prøver å brute tvinge seg inn på et hvilket som helst nettsted de kan. Til og med Google har integrert bruken av SSL-sertifikater i hvordan de rangerer nettsteder i resultatene sine, med sikre nettsteder som har en liten fordel i forhold til ikke-sikre nettsteder. SSL står for Secure Sockets Layer, det er en sikkerhetsteknologi for å opprette en kryptert forbindelse mellom en server og en klient eller besøkende, og holde dataene som blir overført sikre fra dårlige aktører.

SSL sertifiserer

Det pleide å være tilfelle at bare nettsteder som godtar kredittkort eller betalingsinformasjon måtte ha et gyldig SSL-sertifikat, men i disse dager er det et must for stort sett alle nettsteder. Heldigvis for oss leverer selskaper som Let’s Encrypt gratis SSL-sertifikater. De fleste av de beste webvertene der ute har også et installasjonsprogram med ett klikk for å sikre nettstedet ditt sikkert ved å installere et sertifikat.

oppetid

Lurer du på hvor pålitelig verten din vil være? Oppetid er en fantastisk måte å måle det på! Oppetid på nettstedet er en prosentandel som viser hvor god leverandør er i å holde alt vellykket i gang.

Hvis en vert krever 99% oppetidsgaranti, kan det virke perfekt! Men vurder 1%. Én prosent over et år kan bety et par dager nedetid for nettstedet ditt. Dager med nedetid er like tap av tilgang, dermed tap av inntekter, men du betaler fortsatt for tjenesten. Så det negative rommet til en oppetidsprosent er liksom hva det vil koste deg når serveren er nede. Vi begynte å spore både samlet oppetid og responstid for de største webhotellfirmaene på siden om hostingstatus.

Se etter den høyeste prosentandelen du kan finne, og sørg for at de holder seg med oppetidsgarantien og kan levere.

Brukerstøtte

Dette er en av de viktigste faktorene vi vurderte i vår sammenligning av webhotell.

Ta i betraktning:

 • Hvor mye du vet om å designe et nettsted, vedlikeholde det og oppdatere det.
 • Hvor mye du trenger å stole på et supportteam som gjør ting som å designe, vedlikeholde og oppdatere nettstedet ditt.

Sjansen er stor for at du faller på den ene enden av spekteret eller den andre.

støttealternativer

Hvis du ikke trenger mye støtte og kan håndtere ansvaret på egen hånd, kan du sannsynligvis kutte kostnadene ved å velge et alternativ som ikke tilbyr mye støtte. Hvis du trenger det gjort for deg, kan du imidlertid se etter et pålitelig supportteam som kan håndtere alt du trenger det. (Og forbered deg på å betale for støtten.)

sikkerhetskopier

Sjekk hva slags sikkerhetskopieringsalternativer din utvalgte tilbyr. En god sikkerhetskopi vil skje regelmessig, og de bør lagres forskjellige steder i tilfelle ett område har en funksjonsfeil.

Ikke regelmessig og trygt å sikkerhetskopiere informasjonen din kan bety en virkelig dårlig dag og mye tapt data. Ikke risikere det. Daglige sikkerhetskopier er tydeligvis best.

båndbredde

Båndbredde er trafikknivået og dataoverføring som nettstedet ditt kan håndtere på et tidspunkt. Hvis et vertside tilbyr høy båndbredde, vil det sannsynligvis være ganske god kvalitet. Hvis de bare tilbyr litt, vil du kanskje ikke stole på dem. Hvis bedriften din skalerer, og det samme vil nettstedet ditt, vil du at båndbredden raskt skal kunne tilpasse seg en slik fluks.

Å holde oversikt over nettstedstrafikken i et par måneder er en god måte å bestemme båndbredden du trenger. Bruk dette nummeret som en grunnlinje, og la rom for nettstedet ditt å vokse. Dette vil spare deg for stress i fremtiden hvis du ser en uptick i trafikken.

Antall tillatte domener / nettsteder

Hvis du planlegger å opprette mer enn ett nettsted, må du forsikre deg om at det vil være mulig gjennom verten du velger. Hvis du registrerer deg for en avtale om ett sted, må du registrere deg for mer hvis du noen gang vil opprette et nytt eller tilleggssted.

Hvis du vet at flere nettsteder snart vil være i horisonten, eller hvis du trenger noen få domener rett utenfor flaggermusen, kan du gå videre og eliminere vertsalternativer som begrenser deg til ett. Se etter et kontoalternativ som tillater flere domener i stedet.

ofte stilte spørsmål

Hva er den mest sikre webhotellet?

De mest sikre webhotellleverandørene er de med spesialbygde sikkerhetssystemer på serversiden. Disse kan variere fra daglige malware skanninger og en integrert WAF, til daglige sikkerhetskopier og mer. SiteGround er veldig sikker.

Hvordan velger jeg en webhotellleverandør?

Du velger en god leverandør av webhotell ved å sammenligne funksjonene til flere webhotellfirmaer, vår guide ovenfor vil hjelpe deg med å identifisere hva de viktigste funksjonene er og hva du må ta hensyn til når du søker etter en god webhotell.

Kan jeg være vert for min egen hjemmeside?

Teknisk ja, du kan være vert for ditt eget nettsted lokalt på datamaskinen din, men da vil nettstedet gå ned i det øyeblikket du slår av datamaskinen. Det er nyttig å ha en lokal kopi av nettstedet ditt for å teste nye funksjoner som du vil implementere før du skyver det live på en webvert.

Hvordan kan jeg være vertskap for nettstedet mitt gratis?

Ja, det er gratis webhoteller, men de kommer enten med tvangsannonser og fryktelig støtte, eller så må du ta et oppgjør med et underdomener i selskapet du er vert for. WordPress.com har for eksempel en gratis plan som kan gi deg et nettsted på et underdomen (ditt navn.wordpress.com). Det er flott hvis du bare kommer i gang og vil prøve det.

Hvordan er jeg vert for nettstedet mitt på Google?

Du kan ikke være vertskap for nettstedet ditt på Google, ettersom de ikke er en webvertstjeneste. De har en tjeneste kalt Blogger som kan gi deg et rom å bygge et grunnleggende nettsted på. Men husk at nettadressen din ikke vil være en profesjonell, nettstedet vil være vert på et underdomen som yourcompany.blogspot.com.

Og det er det, det kan virke overveldende å sammenligne alle poengene, men bare ta det ett skritt av gangen. Kanskje til og med lage et regneark og logge alle spesifikasjonene for de beste webhotellleverandørene, slik at du har en enkel oversikt.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author