Beste webhotell Australia i 2020

Som et Australia-basert webbyrå har vi vært rundt blokka noen ganger når det gjelder leverandører av webhoteller.

I løpet av de siste 5 til 10 årene har vi kjøpt MYE webhotellkontoer, delvis for å være vert for våre kunder (hvorav de fleste er australske), og delvis for vår egen personlige & side-prosjekter (vi liker å eksperimentere ��).

Vi gikk gjennom alle våre kontoer (30+ leverandører), analyserte hvilke webverter som fungerer bra for Australia (ved hjelp av live-sporing), og hvilke som ikke er det (og hvorfor). Vi bygde deretter denne enorme anmeldelsen & sammenligningsside for å dele det vi fant, nyt!

For rask referanse, finn våre topp 3 nedenfor!

NettvertsselskapRatingPris / moDisk SpaceServers i eller i nærheten av AUFeaturesAnmeldelserWebsite
Hostpapa AUD 2,95 dollar (eksklusiv rabatt – ned fra $ 8,99) 100 GB
 • rimelig
 • 100 GB diskplass
 • God støtte
 • USA-baserte servere, så det kan hende at du trenger et CDN for å øke hastigheten på lastetidene
HostPapa anmeldelse
siteground2 $ 4.95 AUD (ned fra $ 14.95) 10 GB
 • Lett å bruke
 • Raske servere
 • Stor 24/7 support!
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Fornyelseskostnadene er ganske høye
SiteGround gjennomgang
A2HostingLogo USD 3,92 (rundt AUD 5,22 dollar) ubegrenset
 • Ubegrenset diskplass
 • Flott med WordPress
A2 Hosting Review

# footable_28687 td.ninja_column_4 {text-align: center; }

Contents

Om våre webhotellomtaler

Mens vi bruker mange faktorer når vi skriver om våre webhotellomtaler (sikkerhet, support, brukervennlighet, hastighet, viktige funksjoner osv.), støtte og fart er de to viktigste vi vurderer når vi vurderer en webhotellstjeneste for Australia.

⚡ La oss ta nettstedshastighet for eksempel, visste du at en forsinkelse på 1 sekund betyr at sidevisninger reduseres med 11%? Det betyr at over 1/10 av australiere bare vil vende seg for hvert sekund nettstedet ditt fremdeles laster …

Dette er grunnen til å ha en webhotell av høy kvalitet er så viktig!

Serverhastighet

Noen få av nettstedene vi har blitt omtalt på:

Utvalgt på nettsteder

Beste webhotell Australia 2020 – anmeldelser

Her er de 23 beste vurderingene av webhotell for Australia, med detaljer om kostnader, støttealternativer og diskplass:

1. HostPapa – Beste generelle webhotell

hostpapa.com.au

HostPapa-logo

Pris: AUD 2,95 dollar
Diskplass: 100 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Så langt som forholdet mellom pris og verdi går, er HostPapa nær umulig å slå. For bare AUD $ 2.95 / mo får du 100 GB SSD-diskplass, et gratis domenenavn og god 24/7 support!

HostPapa vet også hvordan man administrerer serverressursene riktig, slik at alle kontoer har nok kraft til å holde nettstedene kjørt med maksimal ytelse!

De tilbyr mange andre freebies også, som gratis migrasjon fra din gamle vert om nødvendig. De tilbyr til og med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd, det er ganske imponerende.

HostPapa-funksjoner

Så hvis du er ute etter kvalitetshotell som er rimelig, tar disse karene med seg varene! Bortsett fra å ha en praktisk nettstedbygger, støtter de selvfølgelig også alle de populære CMS-ene som WordPress, Joomla og andre (400+ apper med 1-klikks installatører).

På en kul sideblad lanserte de som en av de første grønne vertene rundt, og de har holdt det oppe, og utlignet alt strømforbruket med miljøvennlige, grønne energikilder.

HostPapa tilbyr delt hosting, forhandlervert, VPS hosting og WordPress hosting, samt webdesigntjenester, G Suite og Office 365 integrasjonsstøtte. De kan også ta seg av domenenavnsregistreringene dine (og ja som inkluderer .au-navn som .com.au, .net.au osv.).

HostPapa tilbyr kundeservice døgnet rundt via telefon, live chat og supportbilletter. Vanligvis mangler budsjett-verter som disse, men HPs støtte er overraskende responsiv og nyttig i å løse problemer!

Når det gjelder hastighet, er HostPapas datasentre veldig bra. De kan skryte av 99,9% oppetid, og de leverer.

Til slutt er disse karene veldig erfarne, rimelige og tilbyr kvalitetshotell til en STOR pris på bare AUD $ 2.95 / mo (eksklusiv MangoMatter-rabatt, ned fra $ 8.99)!

Pros

 • Rikelig med diskplass
 • Mye freebies
 • Stor 24/7 support
 • Kostnader i AUD
 • Kan ta vare på dine .com.au-behov
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up Overall Web Hosting

www.siteground.com.au

SiteGround-logo

Pris: AUD 4,95 dollar
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround er en annen stor webhotell, ikke bare går datasentrene raskt (velg Singapore-senteret for lokale nettsteder), men de har til og med sitt eget interne cachingsystem (SuperCacher) for å betjene nettstedene dine så raskt som mulig.

Ettersom sikker hosting er et absolutt must, liker vi virkelig deres interne sikkerhetsoppsett som gjennomsøker alle de vertsbaserte nettstedene deres, og holder hele tiden øye med potensielle sikkerhetsproblemer. De har også et dedikert sikkerhetsteam som sporer nye sårbarheter til daglig, og deretter løser problemene for å holde alt i gang. Det er veldig imponerende!

SiteGround-støtte

De har 3 vertsplaner for delt hosting, starter først $ 4.95 / mo (67% avslag på vanlig pris)! Åh, + de har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti også.

SiteGround tilbyr mange alternativer for kundeservice, inkludert en kunnskapsbase, veiledninger, live chat, telefon og billettstøtte. I følge selskapet vil Phone and Live Chat Support hjelpe deg med å få øyeblikkelig svar mens billetter i gjennomsnitt ville ta 10 minutter, noe som er ganske imponerende.

Når det gjelder hastighet, har SiteGround mye å tilby. De gir SSD-er for raskere lastetid for nettsteder sammenlignet med tradisjonelle stasjoner, i tillegg til ekstra justeringer og tilpassede oppsett for å optimalisere hastigheten. Som nevnt tidligere har de også en spesialbygget cache-plugin kalt SuperCacher for enda raskere lastehastigheter. Datasentre for selskapet er lokalisert i USA, Storbritannia, NL og SG, så deres globale rekkevidde er veldig god. Og selvfølgelig en 99,9% oppetidsgaranti.

Pros

 • Stor sikkerhet
 • Flere datasentre over hele verden
 • Gratis CDN, SSL osv
 • Anbefalt av WordPress

Ulemper

 • Fornyelsesprisene kan være ganske høye

3. A2 Hosting – best for australsk forhandlervert

www.a2hosting.com

A2 Hosting Logo

Pris: USD 3,92
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Med 24/7 support, supersnelle SSD-stasjoner, ubegrenset lagring & en Singapore-basert>A2-vertsfunksjoner

De tilbyr 3 delte hosting-pakker, deres billigste plan starter bare USD 3,92 / mo (rundt AUD $ 5,22 / mo).

De tilbyr 24/7/365 kundeservice gjennom alle vanlige kanaler som Chat, Telefon og Support Billetter. Omtaler er ganske bra, og ting blir vanligvis løst ganske raskt. De tilbyr også gratis migrering av nettsteder for å gjøre overgangen til tjenestene deres så smidig som mulig.

A2 Hosting er veldig stolt av “Turbo-serverne” deres, som gir 20x hastighet sammenlignet med din gjennomsnittlige server. De gjør dette gjennom en kombinasjon av et forbedret Apache-alternativ, flere ressurser per bruker og færre brukere per server. De har også tilpasset hurtigbufring og bruker selvfølgelig SSD-er. Det er et veldig bra oppsett med en pålitelig oppetid. De har 4 datasentre over hele verden for en anstendig global rekkevidde som kan sammenlignes med SiteGround.

Pros

 • 4 globale servere
 • Ubegrenset diskplass

Ulemper

 • Kostnader i USD

4. Hostinger – Great Budget Web Host

hostinger.com

Pris: USD 0,99 USD
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Live chat, billetter

Hostinger opplever en vanvittig vekst for øyeblikket, og med god grunn også! De klarer å tilby webhotell til rimelige priser, samtidig som de holder høy kvalitet.

Det vi likte var ombordprosessen deres for nye brukere, oppsettet var et av de jevneste vi har vært gjennom (og vi har vært gjennom en rekke verter gjennom årene). Legg til det faktum at de har servere over hele verden … inkludert i Singapore, som er perfekt for australske nettsteder.

Og i tilfelle du ikke er fornøyd med tjenestene deres, tilbyr de til og med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hostinger Technology

Når det gjelder vertsplaner, har de den vanlige delte hosting (som er det flertallet av mennesker trenger), WordPress hosting (samme som deres delte hosting, men det er der bare for å markere at de vet hvordan de skal være vert for WP-nettsteder veldig effektivt), Cloud hosting , VPS og e-post hosting. Alle planene deres leveres med vanlig SSD-hurtiglagring, 99,9% oppetidsgaranti, gratis SSL osv.

Vi trenger å nevne det spesialbyggede kontrollpanelet, det er ganske imponerende. Mens de fleste verter bruker cPanel som kontrollpanel for å legge til og distribuere nettsteder (som ser litt datert ut på dette tidspunktet), opprettet Hostinger sine egne. Det ser mye renere ut enn cPanel, og er definitivt et hyggelig verdiøkende tilbud til tjenestene deres.

Når det gjelder kundestøtte, har de et ganske detaljert kunnskapsgrunnlag, komplett med opplæringsprogrammer som hjelper deg i gang. De tilbyr også 24/7/365 live chat support i tilfelle du trenger det.

Som nevnt tidligere har de servere over hele verden, så selv om målmarkedet ditt ikke er i Australia, kan du bare velge et av følgende steder for å få nettstedet ditt vert: USA, Storbritannia, Nederland, Litauen, Singapore, Brasil eller Indonesia.

De har 3 delte hostingplaner, med det billigste bare USD 0,99 / mnd (ned fra $ 7,99).

Pros

 • Enkel å sette opp
 • Bra ytelse
 • Super rimelig
 • Rask server i Singapore + globalt nettverk

Ulemper

 • Ingen .com.au-domenenavnregistreringer ennå (noe som ikke betyr noe om du allerede har et domenenavn)
 • Kostnader i USD

5. MediaFortress – Stor australsk webhotell

mediafortress.com.au

MediaFortress-logo

Pris: 7,70 dollar
Diskplass: 1 GB
Brukerstøtte: Telefon, billetter

De startet i 2009, er fremdeles 100% australske eide og kjenner definitivt bransjen ganske godt.

Mens de definitivt er på den dyre siden, og deres grunnleggende plan bare inkluderer 1 nettsted og 1 GB lagringsplass, er fordelen de har at de også er et digitalt markedsføringsbyrå, slik at de ikke bare kan hjelpe med hosting, men også med nettstedsbygging og markedsføring av seg selv. En one-stop shop i utgangspunktet. Deres tjenester inkluderer webdesign, SEO, PPC, markedsføring på sosiale medier, markedsføring via e-post, osv.

MediaFortress-funksjoner

Vi måtte ikke bruke kundeservicen deres, men de tilbyr å hjelpe verken over telefon, eller gjennom supportbilletter. Fordi de er et mindre vertsfirma, er støtten vanligvis mer personlig, med folk som bryr seg om sitt rykte.

Heller ingen klager på hastigheten. De bruker veloptimaliserte lokale servere og garanterer 99% oppetid, perfekt for de gjennomsnittlige forretningsnettstedene eller personlige blogger..

Pros

 • One stop shop
 • 100% australsk
 • Kvalitetstjenester

Ulemper

 • Dyrt

6. GreenGeeks – Beste grønne webhotell

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Pris: USD 2,95
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks gjennomgår en massiv vekstspurt for øyeblikket. Fordelen de har er at de legger tilbake 300% av energien de bruker tilbake på nettet, veldig kult. Tjenestene deres og supporten er ganske imponerende, men de har ikke noen servere i nærheten av Australia (ennå), forhåpentligvis vil de få det sortert snart. Vi liker veldig godt deres spesialbyggede sikkerhetsteknologi for å holde alt kjørt rent og smidig. Mens de har en nettstedbygger, støtter de også de fleste store CMS-er utenfor boksen.

Greengeeks ombord

GreenGeeks tilbyr delt webhotell (flott for små australske bedrifter og blogger), forhandlervert, dedikerte servere, WordPress hosting og VPS hosting. De har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres.

De har alltid vært flinke med støtte. De tilbyr det 24/7, via telefon, chat eller supportbilletter. Støttepersonalet deres er ganske kunnskapsrike og er godt trent.

Når det gjelder hastighet, vet de hvordan de skal optimalisere serverne sine, og det viser i hastigheten de tilbyr. De bruker en kombinasjon av raske SSD-er, PowerCacher og PHP7 for å virkelig prøve å få så mye juice ut av serverne deres som mulig, med stor oppetidskonsistens. Ganske imponerende!

Pros

 • Miljøvennlig
 • rimelig
 • Stor støtte
 • Ubegrenset diskplass

Ulemper

 • Ingen lokale servere

7. Panthur – Stor australsk webvert

www.panthur.com.au

Panthur-logoen

Pris: AUD $ 5
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Telefon, billetter

Panthur er en erfaren & utmerket australsk webhotellleverandør som opprinnelig startet som en ikke-kommersiell organisasjon. De tilbyr supersnelle webhotelltjenester og 24/7 kundestøtte (som også er lynraskt). De er en lokal webhotell med servere i landet, men har ingen i utlandet hvis du vil målrette mot andre land.

Panthur har tre hovedplaner som du i tillegg kan tilpasse: Economy, Business og Stealth hosting, hvert nivå øker i serverressursene når du går opp.

De tilbyr også registreringer av domenenavn og forhandlere som er webdesignere og byråer. De ble nylig kjøpt av Hostopia, og mens bryteren var litt steinete, ser alt ut til å være tilbake normalt … inkludert rask støtte.

Panthur-funksjoner

Deres billigste plan starter på $ 5 / måned (selv om vi anbefaler å gå med bronseforretningsplanen deres for den perfekte verdien / kostnadsbalansen).

Panthur gir 24/7 support via telefon- og supportbilletter. De er vanligvis ganske raske til å svare, og de fleste problemer løses raskt.

Når det gjelder hastighet, mens de ikke har en tilpasset cache-plugin som SiteGround … ettersom datasentrene deres er lokalisert i AU, og kombinert med kraften fra serverne, er lastetidene veldig bra over hele linjen, bare pass på at du velger en hostingplan som passer til nettstedet ditt (noe som betyr at du sannsynligvis ikke burde velge økonomiplanen deres for å være vert for et massivt forum).

Pros

 • Lokal webhotell
 • Bra ytelse
 • God støtte
 • 3 datasentre i Australia

Ulemper

 • Ingen utenlandske servere
 • Bare 2 GB diskplass på grunnleggende plan

8. WPHosting – australsk WordPress vert

wphosting.com.au

WPHosting-logo

Pris: 19 dollar AUD
Diskplass: 5 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Vi liker disse karene. Hvis du kjører WordPress og har budsjett (og målmarkedet er i Australia ettersom serverne deres er lokale), vil de sørge for at nettstedet ditt blir silkemykt. Når det er sagt, er det ingen telefonstøtte på deres grunnleggende plan, og jeg så heller ikke noen gratis SSL-alternativer.

WPhosting-funksjoner

Det de tilbyr er høykvalitets australsk hosting for WordPress, inkludert førsteklasses funksjoner som DDOS-beskyttelse, daglige automatiserte sikkerhetskopier og skanning av malware for å holde alt super sikkert.

De tilbyr støtte gjennom alle vanlige kanaler som Telefon, Live Chat og Supportbilletter. Siden de tilbyr WP-hosting, er deres støttepersonell eksperter på WordPress!

Serverne deres er fullt optimalisert for å kjøre WordPress, og det viser. Lastetidene er veldig imponerende, de bruker SSD-er, PHP7, Gzip og MariaDB for å optimalisere hastigheten! De er også vertskap for noen virkelig store merkevarer, så kvaliteten på deres hosting-tjenester er definitivt på poeng!

Deres billigste plan er AUD $ 19 / mo og kommer med 5 GB SSD-lagring.

Pros

 • WordPress hosting konger
 • Stor støtte

Ulemper

 • Sannsynligvis vil ikke fungere hvis du har et budsjett …
 • Eller ikke bruk WordPress

9. Crucial – australsk grønn webvert

www.crucial.com.au

Avgjørende logo

Pris: AUD 19.90
Diskplass: 50 GB
Brukerstøtte: Telefon, billetter

Siden de startet i 2003 har Crucial vokst ganske mye, kjent for sin enkelhet. Til 22,90 dollar per måned er det imidlertid langt billigere alternativer tilgjengelig med flere funksjoner.

Avgjørende funksjoner

De tilbyr også WordPress-hosting, forhandlervert og VPS-hosting (som kommer i 5 smaker og inkluderer løsninger for Windows og Linux). Serverne deres er i Australia, og de tilbyr support 24x7x365, noe som alltid er praktisk.

Crucial tilbyr 24x7x365 support via telefon- og supportbilletter. Omtaler er generelt positive.

Med lokale australske servere som kjører på SSD-er, er hastighetene solide. Skjønt de kanskje bør endre den promoterte PHP-versjonen til PHP7, i stedet for å referere PHP 5.6+ til den nyeste og beste …

Pros

 • Flott på VPS hosting
 • Enkelhet er ikke en dårlig ting
 • Tjenester av høy kvalitet

Ulemper

 • Dyrt delt hosting

10. HostingCloud

hostingcloud.com.au

HostingCloud-logo

Pris: $ 2,50 AUD
Diskplass: 5 GB
Brukerstøtte: billetter

De nye barna på blokka, som helt nye. De er definitivt billige og tilbyr gratis SSL, men som de fleste australske nettverter, er de bundet til AU med mindre du bruker et CDN (som SiteGround og A2 Hosting for eksempel tilbyr gratis). De ser perfekte ut for små bedrifter som ønsker å få føttene våte.

De har to planer, en med 5 GB diskplass, og en med 10 GB. Begge inkluderer kule funksjoner som gratis cPanel Migrations, 7 dagers sikkerhetskopiering og Network DDoS Protection. Og all hosting kjører på maksimale hastigheter på SSD-er.

Ettersom de er budsjettvert, tilbyr de bare støtte gjennom billetter, selv om de er ganske lydhøre, så generelt tommel opp fra oss.

Når det gjelder hastighet, de vanlige, australske serverne som kjører på SSD-er. Nettsteder går så glatt som forventet, ganske bra for en budsjett vert imho.

Pros

 • Billig
 • Mye for pengene

Ulemper

 • Kan trenge bedre støttealternativer
 • Ingen utenlandske servere

11. Digital Pacific

www.digitalpacific.com.au

Digital Pacific logo

Pris: AUD 6,90
Diskplass: 1 GB
Brukerstøtte: Telefon, billetter

Digital Pacific startet i 2000, og vokste raskt til å bli en av de mer kjente leverandørene for webhotell i Australia. Selv om de har mange valgmuligheter når det gjelder hostingalternativer, var ytelsen litt tvilsom sammenlignet med andre verter, på minst delte hostingplaner.

Da vi testet dem, sammenlignet vi dem direkte med Panthur (som tilbyr en billigere plan) og lot serverne virkelig knuse noen tunge skript, vi ble ikke veldig imponert. Støtten deres var imidlertid ganske responsiv (etter at testene våre krasjet nettstedet vårt).

Vi liker også hvor miljøvennlige de er, og måten de gir tilbake til samfunnet ved å delta i flotte prosjekter og andre arrangementer som Movember.

Digital Pacific tilbyr 24/7 support via telefon og supportbilletter gjennom deres kundeportal. De er vanligvis veldig lydhøre og kan løse eventuelle problemer effektivt.

Som de fleste andre australske webhotellleverandører, fokuserer Digital Pacific på lokale servere som kjører SSD-er for lagring, og det fungerer bra for dine gjennomsnittlige personlige og forretningsnettsteder.

Pros

 • Opplevde
 • Mange valg

Ulemper

 • Litt dyrt
 • Ytelse (kan forbedres siden vår siste test skjønt)

12. Bluehost

www.bluehost.com

Bluehost-logo

Pris: USD 3,95
Diskplass: 50 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost er en veldig gammel vert nå, vi anser det som en av veteranene. En gang i tid styrte de riket sammen med HostGator (de skulle gå til verter hvis du var en liten bedrift), nå ble de begge kjøpt av EIG, det enorme selskapet som kjøper opp så mange webverter det kan ( som iPage og Fatcow, som er på denne listen).

Bluehost gikk raskt nedover i løpet av de siste årene, noe som definitivt skadet selskapet, heldigvis i det siste har de forbedret sine tjenester og støtte, til det punktet der de kanskje begynte å rykke opp listen vår igjen.

Når det gjelder vertsalternativer, tilbyr de delt hosting, netthosting, WP-hosting, VPS og dedikert hosting.

BlueHost gir deg en kunnskapsbase, videoopplæringer, live chat, innsending av billetter og telefonstøtte. De er tilgjengelige 24/7. Omtaler om BlueHosts ‘kundesupporttjeneste var fremdeles stort sett negative. <- men igjen, de jobber med det.

Ytelse (inkludert hastighet) for deres billigste Shared Hosting-plan er ikke avslørt. Den sier bare at nevnte plan har “Standard” -ytelse. Ifølge deres supportrepresentant betyr Standard ytelse at du får 25 GB RAM og nettstedet ditt vil laste i løpet av 2-3 sekunder.

Ved å undersøke deres kunnskapsbase, kan du ha mer CPU, minne og ressurser for USD 25,99 per måned. Pro-pakken deres er imidlertid merket som “High Performance” der den har 80% færre kontoer per server som gjør at den kan bruke flere ressurser per konto. Med denne pakken kommer økt hastighet og kraft på grunn av færre brukere. Datasentre er lokalisert i Utah, USA, noe som betyr at du trenger en CDN som Cloudflare for å få anstendige lastetider for australske nettsteder.

Pros

 • Gratis SSL
 • Rikelig med diskplass
 • rimelig

Ulemper

 • Amerikanske servere
 • Rocky rykte

13. Cloudways

www.cloudways.com

Cloudways logo

Pris: USD 10
Diskplass: 25 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Cloudways er et annet dyr, de bruker andre selskapers rå servere og lar deg distribuere, administrere og overvåke høyytelsesapper og nettsteder på disse serverne, og kutter ut den vanlige webhotellmannen. Hvis du til og med er litt teknisk, kan dette spare deg for mye penger.

De samarbeider med massive nettskyverandører som Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS og mer. Den virkelige fordelen her er tilbudet om skalerbarhet som skyservering. Dette fungerer utmerket for ressurskrevende applikasjoner og australske nettsteder … som enorme fora eller e-handelsnettsteder.

Cloudways gir deg ulike alternativer for støtte, inkludert en kunnskapsbase, billettinnlevering, live chat, plattformstatusside og online utfyllingsskjemaer. Gjennom utfyllingsskjemaene kan du be om en samtale, spørre om salg og bli en partner.

Deres anmeldelser er fantastiske. De fleste anmeldelser oppga at kundesupportsystemet var veldig raskt og raskt. Representanter vet hva de skal gjøre for å fikse både enkle og kompliserte problemer. Totalt sett var kundene fornøyd med kundesupporten.

Med den billigste planen er det 1 GB minne (RAM). Servere er basert på solid state-stasjoner for raskere lastehastighet sammenlignet med tradisjonelle mekaniske stasjoner. Servere er også PHP 7-klare. PHP 7 er valget mellom webutviklere for tiden og gir overlegen og raskere ytelse av nettsteder og applikasjoner sammenlignet med PHP 5.6. CloudwaysCDN gir også mulighet for raskere lastehastigheter for nettsteder over hele verden når data lagret i flere steder rundt om i verden.

De har optimaliserte stabler med avansert hurtigbuffer som Memcached, Lakk og Redis for hurtige svar. Rask hostinghastigheter for WordPress og Magento er også tilgjengelig på grunn av henholdsvis Breeze-cache og Full Page-cache. De har for øyeblikket 60 datasentre over hele verden som du kan velge mellom.

Pros

 • Høy ytelse hosting
 • Veldig skalerbar

Ulemper

 • Vanskeligere å mestre

14. Inmotion Hosting

www.inmotionhosting.com

InMotion-vertslogoen

Pris: USD 6,39
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

InMotion Hosting er en annen veteran her, men de fokuserer mest på forretningshotell og løsninger, derav de høyere kostnadene. Og igjen, ingen lokale servere. Støtten er riktignok ganske bra, som resten av pakkene deres … så hvis du er målrettet mot USA, bør du absolutt vurdere.

Når det gjelder vertsalternativer, tilbyr InMotion delt hosting, forhandlervert, VPS-hosting, dedikerte servere og spesialisert WordPress-hosting. De tilbyr også webdesigntjenester hvis du ikke finner noen lokalt (noe som vil være merkelig ettersom webdesignere er overalt i disse dager).

I tillegg til vanlig telefonstøtte, kunnskapsbase og supportbilletter, har de også en Skype-konto du kan kontakte. Generelt er brukeromtalene positive, og støtten er responsiv og effektiv til å fikse problemer.

Med kombinasjonen av serverkonfigurasjoner i bedriftsklassen og PHP7-støtte, er hastighet og ytelse veldig jevn over hele linjen. De tilbyr også WordPress spesialisert hosting for enda bedre ytelse for WP-nettsteder.

Pros

 • Tjenester av høy kvalitet
 • Godt rykte

Ulemper

 • Servere i USA
 • Dyrt

15. GreenGeeks

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Pris: $ 3,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks gjennomgår en massiv vekstspurt for øyeblikket. Fordelen de har er at de legger tilbake 300% av energien de bruker tilbake på nettet, veldig kult.

Tjenestene deres og supporten er ganske imponerende, men de har ikke noen servere i nærheten av Australia (ennå), forhåpentligvis vil de få det sortert snart. Vi liker veldig godt deres spesialbyggede sikkerhetsteknologi for å holde alt kjørt rent og smidig.

GreenGeeks tilbyr delt webhotell, forhandlervert, dedikerte servere, WordPress-hosting og VPS-hosting. De har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres.

Pros:

 • Miljøvennlig
 • rimelig
 • Stor støtte

Ulemper:

 • Ingen servere i nærheten av Australia ennå

16. Vert Geek

www.hostgeek.com.au

Vert Geek-logo

Pris: $ 4.58
Diskplass: 400 MB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

I likhet med Media Fortress og Netregistry tilbyr Host Geek digitale markedsføringstjenester på toppen av deres hosting-tjenester, og gir kundene hele pakken når det gjelder deres online markedsføringsbehov.

De er rimeligere enn de fleste på listen, men deres grunnleggende plan kommer bare med 400 MB diskplass, som folk vil vokse ut veldig raskt. De har et datasenter i både Australia og Singapore, noe som gir dem litt mer rekkevidde enn konkurransen.

Når det gjelder hostingplaner, har de pakker for delt hosting, forhandlervert, VPS, dedikerte servere og mer spesialiserte hostingplaner for WordPress, Joomla og Magento. De spesialiserte planene er dyrere, men optimalisert for hvert CMS.

Pros:

 • One-stop shop
 • rimelig
 • Mange valg
 • 100% australske eide

Ulemper:

 • 400 MB er ikke mye diskplass

17. WebHostingHub

www.webhostinghub.com

WebHostingHub-logo

Pris: USD 4,99 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Mens de tilbyr ubegrenset diskplass og båndbredde, er tilsynelatende den grunnleggende planen halve ytelsen sammenlignet med alle de andre planene. De er også en amerikansk vert med servere i USA, noe som betyr at nettsteder vil lastes ganske tregt hvis du retter deg mot et Aussie-marked.

De tilbyr ting som gratis SSL, gratis migrering av nettsteder og et gratis domenenavn, samt webdesigntjenester hvis du trenger dem. Generelt sett er brukeromtalene ikke fantastiske, så det er kanskje best å se etter bedre alternativer.

Pros:

 • Ubegrenset diskplass
 • Gratis SSL, migrering av nettsteder
 • Lagt til webdesigntjenester

Ulemper:

 • Amerikanske servere
 • Litt på den dyre siden

18. Nettsted5

 www.site5.com

Site5

Pris: USD 6,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Live chat

Site5 tilbyr en anstendig tjeneste, men ser på pris-punktet, er ikke verdien forslaget egentlig der, da det er bedre verter der ute som er rimeligere. Hovedserveren deres er også i USA, så det ville ikke være bra for australske nettsteder.

De tilbyr delt hosting, forhandlerhotell og en fullstendig administrert VPS. Hver plan har gratis migrering av nettsteder og et anstendig backup-system i tilfelle noe skulle gå galt.

Pros:

 • Kvalitetstjenester
 • enkelhet

Ulemper:

 • Litt for dyrt
 • Servere i USA

19. 1&1

www.1and1.com

1 & 1 logo

Pris: USD 4,99 (USD)
Diskplass: 100 GB
Brukerstøtte: Telefon, billetter

Disse karene er veldig populære i Europa, men har ikke datasentre i nærheten av Australia, så ikke så interessant med mindre du er rettet mot et utenlandsk publikum.

De tilbyr også MYE ekstra tjenester bortsett fra bare hosting. Fra e-postløsninger til online markedsføringstjenester og registrering av domenenavn, er de Europas one-stop shop for alt nettsted relatert.

Deres mest grunnleggende plan kommer med 100 GB diskplass, gratis SSL og et gratis domenenavn (minst for det første året).

Pros:

 • One-stop shop
 • Rikelig med diskplass

Ulemper:

 • Ingen servere i nærheten av Australia

20. StableHost

www.stablehost.com

StableHost-logo

Pris: $ 3,50 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, billetter

Stablehost startet ganske små, vi testet dem med noen få nettsteder og hadde aldri noen problemer, bare en anstendig allverdens vert med konkurrerende hostingpakker. Men igjen, deres datasenter er i USA … så ikke så interessant for oss.

Når det er sagt, er vi imponert over deres gruppert hosting-teknologi kombinert med deres tilpassede versjoner av PHP, MySQL og Litespeed, ytelsen er god!

StableHost tilbyr delt hosting, forhandlerhotell, VPS og enterprise hosting for nettsteder med mye trafikk.

Pros:

 • Ryddig gruppert hostingteknologi
 • Tjenester av høy kvalitet
 • Stor verdi

Ulemper:

 • Servere i USA

21. WestHost

www.westhost.com

WestHost-logo

Pris: $ 1 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Vi startet med WestHost for noen år tilbake, da var de ganske darn gode og ble til og med promotert av en kjent markedsfører og WordPress-plugin-maker. Men siden den gang har ytelsen sunket, flere og flere dårlige anmeldelser begynte å dukke opp … ikke helt sikker på hvor de er på nå. Men for øyeblikket, selv om de er veldig billige, vil vi sannsynligvis ikke anbefale dem.

WestHost tilbyr delt hosting, VPS, dedikerte servere og WordPress hosting.

Pros:

 • Billig
 • Ubegrenset diskplass

Ulemper:

 • Rocky rykte
 • Servere i USA

22. FatCow

www.fatcow.com

FatCow-logo

Pris: $ 4,08 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

FatCow er suuuuper gammel, som 1998 gammel, og den gang var de nok ganske gode. Men i 2004 kjøpte EIG dem, og gutten gikk de nedoverbakke. Støtten er ganske dårlig, men det største problemet er hastigheten, den er ganske fryktelig.

Bare google noen kundevurderinger, det er nesten underholdende hvor opprørt folk har blitt med dem.

Pros:

 • Ingen anelse

Ulemper:

 • Den generelle kvaliteten på tjenesten
 • Servere i USA

23. iPage

www.ipage.com

iPage-logo

Pris: $ 1,50 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

En annen EIG-verte, stort sett den samme historien som FatCow, selv om hastighetene deres er litt raskere. iPage er kjent for sine veldig dyre fornyelsesgebyrer, dyre domenenavn, det er ingen cPanel, osv. osv.

De har også kun datasentre i USA … så ja, ikke verdt tiden din.

Pros:

 • Ubegrenset diskplass

Ulemper:

 • Den generelle kvaliteten på tjenestene
 • Servere i USA
 • Dyrt fornyelsesgebyr

Hvorfor vi vurderer webverter for Australia

Å velge riktig webhotellstjeneste kan virkelig gjøre forskjellen mellom en blomstrende australsk virksomhet, eller en sviktende. Hvis nettstedet vårt for eksempel går ned i to dager, vil det være et potensielt tap på rundt 4 til 8 000 (i gjennomsnitt <- ja, vi beregnet dette). Så for å forhindre at dette skjer med noen, har vi avklart noen av hostingterminologiene og de nødvendige spesifikasjonene nedenfor (side-note: Hvert episk billig webhotellfirma i våre topp 10 støtter WordPress og alle andre store CMS-er, i tilfelle du var lurer).

Så i tilfelle du går den manuelle ruten når du skal undersøke de beste australske vertsleverandørene og vil lage dine egne webhotellomtaler, er dette spesifikasjonene du må passe på når du velger en vert, nyt!

ps: Vi har også lagt til våre personlige topp 5 for følgende sammenligninger:

 • webhotell for NZ
 • som vert for Irland
 • Storbritannias webhotell
 • Kanadisk hosting
 • webhotell Singapore
 • generelt beste webhotell
 • webhotell India
 • webverter Malaysia
 • Hospedagem de nettsteder Brasil
 • webverter Pakistan

Innholdsfortegnelse

Hvordan finne en webhotellleverandør

 • Terminologi: Domenevert vs Webhotell vs Domeneregistrering
 • Webhotelltyper
 • Serverplassering
 • oppetid
 • Diskplass
 • Båndbredde og dataoverføring
 • Hastighet
 • Støttealternativer
 • E-postfunksjoner
 • SSL-sertifikater

Australske webhotellforskning

Hvordan finne en webhotell for Australia?

Web Hosting Terminology: Domain Hosting vs Web Hosting vs Domain Domain

La oss svare på et av de vanligste spørsmålene vi får angående vertsterminologi før vi begynner å forstå hvordan vi velger den beste australske webhotellleverandøren. Hva er egentlig forskjellen mellom domenehosting, webhotell og domeneregistrering?

Domenenavnsregistrering

La oss starte med domeneregistrering. Dette refererer til kjøp eller registrering av et domenenavn (yourcompany.com.au), som kan gjøres gjennom en registrar. De fleste webverter tilbyr denne tjenesten, noe som betyr at du kan kjøpe domenenavnet ditt og være vert for nettstedet ditt med samme leverandør, som er den ideelle situasjonen ettersom support er sentralisert. Hvis du bare ønsker å kjøpe domenenavn og ikke webhotell, er det best å gå gjennom en vanlig registrar som NameCheap. Registratorer har myndighet til å delegere salget av domenenavn og tilordne dem for IP-adresser (du vil bli overrasket over hvor mange domener som blir registrert på en årlig basis, bare sjekk statistikksiden for bruk av Internett for noen ubehagelige tall).

Webhotell forklart

oppdatere navneservereNeste opp, webhotell. Dette refererer til den elektroniske plassen der du er vert for filene som utgjør nettstedet ditt, og det er derfor du er på denne siden for å finne en god webhotell for nettstedet ditt. Når du har registrert domenenavnet ditt, peker du dette navnet mot vertsområdet for å få nettstedet til å vises i nettlesere. Du kobler vanligvis domenenavnet og webhotellleverandøren din ved å oppdatere domenenes navneservere. Navneservere er i utgangspunktet servere som eies av webverter, spesielt for å administrere domenenavnene som er knyttet til kundene sine. Det vanlige formatet er noe som ns1.yourwebhost.com, ns2.yourwebhost.com.

For å koble til de to, limer du bare vertsnavneserverne i navneserverfeltene i domenenes innstillinger på registraren. Men igjen, hvis du kjøper domenenavnet ditt samtidig som du kjøper webhotellpakken din, med samme leverandør, gjør de alt for deg. Så alt du trenger å gjøre er å installere favoritt CMS og voila, nettstedet ditt er live. Vi har til og med skrevet en massiv guide for hvordan du bygger en webside fra bunnen av, sjekk den ut.

Domenevert

Endelig domenevert. Dette er egentlig ikke en ting, domenehosting er en kombinasjon av domeneregistrering og webhosting, antagelig brukt av folk som faktisk leter etter webhotell, men vet ikke riktig terminologi, så de søker etter “domeneversjon Australia”.

OK, nå som det er klart, la oss komme i gang!

Hva er typene for webhotell?

Det er fire hovedtyper av hosting: Billig delt vertskap, VPS-hosting, dedikert hosting, & Forhandlervert. For de fleste av dem som leser dette (inkludert de som leter etter forretningshotell), vil du gå for billig webhotelltype (delt hosting), da det er perfekt for små til mellomstore bedrifter.

Det er en annen historie hvis du prøver å selge tusenvis av produkter på nettet, eller har et blomstrende forum, i så fall dedikert hosting eller en VPS er et bedre alternativ.

Før vi fortsetter og gjør en sammenligning av disse hosting-typene, er det en ting du virkelig bør forstå om vertsverdenen: 99,9% av tiden, du får det du betaler for.

Delt hosting

Hvis hovedfokuset ditt er å se etter billige webhotell tjenester, dette er hva du kom for. Selv om det er selskaper som tilbyr gratis webhotellpakker, varer de vanligvis ikke lenge på grunn av for mange begrensninger. Det delte hosting betyr er at nettstedet ditt vil være vert på en server med en haug med andre nettsteder. Hvor mange andre nettsteder? Det avhenger av hostingleverandøren. Noen selskaper plasserer så mye som 100 nettsteder på en fysisk server, mens noen er vertskap for 20 nettsteder eller mindre. For folk som er spesielt ute etter små til mellomstore forretningshotell hosting for Australia, delt hosting er sannsynligvis den beste verdien for webhotell for deg. Delt hosting kan til og med brukes til å være vert for e-handelsnettsteder (avhengig av størrelsen på nettstedet). La oss uansett legge frem fordeler og ulemper ved delt hosting.

Pros:

 • Relativt billig med webhotellkostnader som starter så lavt som $ 3.95 / mo
 • Alt fungerer ut av esken
 • Du trenger ikke teknisk kunnskap for å få nettstedet ditt i gang
 • Du kan gjøre stort sett alt fra en enkel cPanel
 • Vanligvis kommer med 1-klikk installasjonsskript for WordPress & de andre store CMS-ene som Joomla, Drupal osv.
 • De fleste verter har planer for begge Linux-hosting & Windows-hosting (og de vanligste språkene som PHP, Java og andre)

Ulemper:

 • Nettstedet ditt kan lastes sakte hvis serveren er overbelastet med for mange nettsteder.
 • Du er åpen for sikkerhetstrusler selv om du ikke gjør noe galt.
 • Noen fra naboene dine kan ta mer ressurser, og som et resultat vil du få dårligere ytelser på nettstedet.

Merk at ikke alle delte hostingplaner er de samme. Det er planer som gir en VPS-lignende ytelse (som de fleste USA-baserte administrerte WordPress-hostingleverandørene). Du vil kjenne igjen disse hostingplanene etter deres pris (ganske dyre) – er en fin balanse mellom billig webhotell og super-premium forretningshotell. Delt hosting er bra for blogger og små nettsteder som ikke er ressurskrevende.

Hvis du kombinerer en anstendig delt vert med hurtigbufring og en CDN, kan du få utrolige resultater. Nedenfor er et øyeblikksbilde av lastetiden til et av sideprosjektene våre, pinget fra Melbourne (ja, det nettstedet laster inn under et sekund!).

nettstedets hastighetstest

Cpanel – En rask forklaring

Et raskt ord om Cpanel, det mest brukte kontrollpanelet i vertsindustrien (dette gjelder for de fleste hostingtyper). Hvis du ikke er kjent med det, ikke bekymre deg, Cpanel er superenkelt å bruke og kommer vanligvis med 1-klikks installatører for WordPress, Joomla, & mange andre systemer. Hvis du ser at en bestemt Australina-basert webhotell har Cpanel under de oppførte funksjonene, er det faktisk et pluss! Australske verter som bruker sine egne kontrollpaneler, kan ha noen problemer (personlig erfaring).

VPS Hosting

VPS står for Virtual Private Server. VPS hosting er en spesiell type hostingtjeneste der hostingleverandører oppretter et antall virtuelle servere på en fysisk server. Hvis du noen gang har spilt med virtuelle maskiner, vet du allerede hva jeg snakker om. Selv om det kan se kjent ut, er dette veldig forskjellig fra delt hosting. Selskaper tilbyr vanligvis to typer VPS-hosting:

 • Selvstyrt VPS, du har kontroll over alle aspekter av serveren, inkludert tekniske ting.
 • Administrert VPS håndterer vertsfirmaet det meste av tekniske ting, mens du først og fremst fokuserer på virksomheten din. Dette alternativet er dyrere.

Webhotellkostnadene for VPS-tjenester varierer fra $ 30 til $ 100 + per måned og brukes vanligvis også til å være vert for spillservere (så det passer for Minecraft-hosting). La oss legge frem fordeler og ulemper.

Pros:

 • Du får din egen CPU, RAM og Storage på den virtuelle serveren
 • Betydelig bedre ytelse
 • Full kontroll og root-tilgang

Ulemper:

 • Mye dyrere enn rimeligere delt hosting.
 • Du må ha teknisk kunnskap for å vedlikeholde serveren
 • Hvis ikke, kan det hende du må ansette en systemadministrator

Dedikert hosting

Dedikert serververt er det kraftigste alternativet av alle. I stedet for å måtte dele ressurser med andre mennesker – noe som i utgangspunktet er tilfelle for begge de to øverste vertsartene, får du en fullstendig funksjonell fysisk server helt alene. Dette er så bra som det blir for serverytelse. Men på ulempen er dedikert hosting sinnsykt dyrt. Derfor er denne typen hosting primært beregnet på store selskaper som har ressurskrevende nettsteder og webapper. Prisene starter vanligvis på $ 100-200 per måned.

Reseller Hosting

Australske forhandlerhoteller brukes vanligvis bare av nettbyråer eller individuelle webdesignere som ønsker å starte vertskap for egne kunder. Disse planene lar deg opprette forskjellige kontoer per klient og administrere dem alle fra et enkelt dashbord (helst WHM i kombinasjon med Cpanel), og angi båndbredde & plassbegrensninger, tilleggsdomenegrenser og mye mer. Forhandlerplanene er definitivt dyrere enn din vanlige hosting-pakke, ettersom de tillater å være vert for flere nettsteder med hver sin Cpanel.

Webvert-servere i Australia

Nettvertsserverlokasjoner: Inn eller ut Australia?

Hvis du er bosatt i Australia, bør du se etter en webhotell som ligger i eller i nærheten av Australia, så enkelt er det. Hvorfor? For hvis du for eksempel er vertskap for nettstedet ditt på en server i USA, vil du sannsynligvis støte på morsomme problemer som etterslep, langsommere belastningstider, forsinkelser osv. Serverplassering er viktig, men ikke bry deg om det på et byspesifikt nivå , så det gjør ikke noe om du leter etter de beste webvertene i Brisbane, Sydney (som Digital Pacific) eller Melbourne … du vil ikke merke fartsforskjellen likevel.

Bruke en CDN: Going Global

Når det er sagt, bare fordi nettstedet ditt er vert på en bestemt server på et bestemt sted, betyr ikke det at du ikke kan få raske lastetider over hele verden, i alle land. Ved hjelp av en CDN kan du tjene opp nettstedet ditt overalt med minimalt etterslep.

CDNEt CDN- eller innholdsleveringsnettverk er et geografisk distribuert nettverk av servere som vil bruke nettstedets besøkende til å tjene opp en hurtigbufret versjon av nettstedets innhold fra det nærmeste noden eller serveren. Dette hjelper ikke bare med lastetid, men kan også blokkere spammere, øke sikkerheten og beskytte deg mot potensielle DDOS-angrep. En av de mest populære CDN-ene er CloudFlare, de har faktisk en gratis plan og mange webhoteller integrerer seg ganske sømløst med dem.

Server Uptime

Du må vite om du kan stole på at det australske vertsfirmaet ditt gir stabile servere og maksimal serveroppetid. Vi begynte å spore både samlet oppetid og responstid for de store hostingtjenestene på vår status for webhotell. De fleste webhotellleverandører vil garantere deg en oppetid på 99,9%. Dessverre er det ikke alltid tilfelle, men gjør en god jobb med å opprettholde maksimal oppetid. Du trenger en pålitelig leverandør av webhotell.

Diskplass

Mengden lagring innebærer hvor mye filer du kan laste opp til serveren. For blogger og små nettsteder i Australia trenger du ikke mer enn et par GB-er, det er det de fleste billige webhotell-selskaper tilbyr. Men hvis du ønsker å være vert for et større nettsted, bør du få en hostingplan med mer lagringskapasitet. Sørg for å gi en fordel til selskaper som bruker SSD-stasjoner for lagring av data i stedet for vanlige HDD-er. SSD-lagring klarer seg opptil x10 bedre i lese- og skrivehastigheter.

Båndbredde og dataoverføring

Mange webhotellvertjenester promoterer disse to tingene som en. Men de er helt forskjellige. Båndbredde er hastigheten som data kan overføres på. Dataoverføring representerer derimot datatrafikken som nettstedet ditt genererer – vanligvis målt og begrenset per måned. Dataoverføring avhenger av hvor mange besøkende du har, og hvor store filer du har. Så sørg for å sjekke hva som er grensen for hostingplanen du ønsker å velge. Noen australske er vertskap for ubegrenset båndbredde og dataoverføring.

Hastighet og responstid

ServerhastighetSelv om denne kan virke enkel, er den faktisk flersjiktet. De fleste tror at det å få den raskeste webhotellstjenesten er en kombinasjon av serverytelse + australsk basert beliggenhet, noe som betyr at så lenge serveren kjører problemfritt, og plasseringen av datasenteret er i Australia (som nevnt ovenfor), bør det være ok. Dette er definitivt ikke tilfelle.

Det er faktisk flere webverter med servere i Singapore eller utenlands som overgår de som har servere i AU (som Hostinger). Sannheten er at de beste vertene vanligvis bruker spesialbyggede systemer og skript for å skvise så mye ytelse som mulig ut av datasentrene deres. Hvis du kombinerer det med overlegen maskinvare og funksjoner som caching på serversiden, PHP7-støtte, LiteSpeed-integrasjon, vil det blåse den australske webhotell-konkurransen ut av vannet. Den riktige serverkonfigurasjonen kan virkelig gjøre en forskjell når det gjelder lastetid og hastighet, bare sjekk SiteGround vs HostGator-sammenligningen for forskjellen der (og ikke glem, nettstedshastighet er nå en rangeringsfaktor ifølge Google, så det er viktig for SEO også).

Vi bruker Keycdns pingverktøy for å sjekke responstider for våre webhotellleverandører.

(tilbake til sammenligningstabellen)

Kundeservice

Hvis du søker spesielt etter den beste webhotellet, vil du sørge for at supportteamet deres er pålitelig. Først ser vi på antall støttealternativer og responstidene deres. Disse kan omfatte telefonstøtte, live chat, supportbilletter, en detaljert kunnskapsbase og til og med videoopplæringer.

Vi har funnet ut at supportbilletter er fremdeles den mest effektive måten å få de fleste problemene løst på, de er også den enkleste skalerbare for webhotellet (som er avgjørende når en hel server går ned og de får en enorm tilstrømning av klager).

Da må vi vurdere om verten legger ut sin støtte, eller om det er internt, begge alternativene har sine fordeler og ulemper, med outsourcet støtte som er bedre for skalerbarhet og konsistens, men intern støtte er vanligvis raskere på ballen og mer kunnskapsrik.

E-postfunksjoner

Hvis du vil ha den komplette hostingpakken fra en enkelt leverandør, må du se etter e-postfunksjoner (vanligvis viktigere for folk som leter etter forretningshotell, ettersom de sannsynligvis vil trenge flere e-postadresser). Ikke alle webhotellstjenester du oppretter e-postkontoer for domenene dine. Hvis de gjør det, kan du sjekke om de gir et grensesnitt for webmailen, kanskje tilby ubegrenset e-post (vanligvis ikke tilfelle, men du vet aldri), og integrasjon med eksterne tjenester. Se også for begrensninger. Noen leverandører lar deg opprette opptil 100 e-postadresser eller sende 200 e-poster i timen.

Sikkerhetskopiering av webhost

Sikkerhetskopiering er veldig viktig, men dessverre er det lavt på prioriteringslisten for de fleste. Du må ta sikkerhetskopi av nettstedet, databasen og e-postfilene dine regelmessig (ideelt med daglige sikkerhetskopier). Sjekk om selskapet tilbyr sikkerhetskopier, og hvor ofte sikkerhetskopierer du filene dine. Finn også ut hvordan du kan gjenopprette filene hvis noe går galt. Noen selskaper tar betalt for en sikkerhetskopi av sikkerhetskopi, mens noen tilbyr tjenesten gratis.

Antall Addon-domener / databaser

Dette er viktig hvis du planlegger å være vert for mer enn ett nettsted med webhotellplanen din. De billigere hostingplanene er ofte begrenset til bare ett nettsted.

Når det er sagt, hvis du ser superbillige planer med ubegrensede domener, vet du at den generelle ytelsen mest sannsynlig vil gå raskt nedover jo flere domener du legger til. Dette er fordi serverressursene dine ikke skaleres i henhold til antall domener du bruker, noe som resulterer i virkelig dårlig ytelse på alle nettstedene dine.

SSL-sertifikater

Å sikre nettstedet ditt med et SSL-sertifikat blir raskt et krav i stedet for et alternativ, så ikke bare e-handelsnettsteder trenger ett, men alle andre nettsteder også. Google vil til og med merke sider som ikke er https som ikke-sikre, noe som vil påvirke konverteringsfrekvensene dine. SSL (Secure Sockets Layer) er i utgangspunktet en teknologi for å etablere en kryptert kobling mellom en server (webhost) og en klient (nettleseren). SSL gjør det mulig å overføre personlige opplysninger som kredittkortnumre og påloggingsdetaljer sikkert.

SSL-sertifikat Australia

Når du undersøker potensielle webhoteller, kan du se om de tilbyr gratis SSL-sertifikater (helst med et enkelt installasjonsalternativ med 1 klikk som SiteGround gjør). Hvis de ikke gjør det, kan du fremdeles få et gratis sertifikat fra Let’s Encrypt, og be verten om å installere det for deg. Når det er sagt, bør det beste nettstedet som er vert for Australia tilby dette gratis som standard.

Globalt servernettverk

Og det er det, det kan virke overveldende å dekke alle poengene, men bare ta det ett skritt av gangen. Kanskje til og med lage et regneark og logge alle spesifikasjonene for de australske webhotellbedriftene du finner, slik at du har en enkel oversikt.

ELLER

ofte stilte spørsmål

Hva er den beste webhotellet for små bedrifter?

Etter vår mening er den beste webhotellet for små bedrifter Hostinger. Det er ærlig talt den beste verdien som du ser når du ser på kvaliteten på tjenestene deres. Hostinger tilbyr 10 GB diskplass på grunnleggende plan, og det kommer med gratis SSL, SSD-hosting, 24/7 support og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. De er også veldig flinke til å holde serverne sine sikre og kjører jevn til enhver tid.

Hvor mye koster webhotell per år?

Webhotell kan koste så lite som $ 20 per år, selv om det er på billig side. Hvis du vil ha en god webhotell for bedriftsnettstedet eller bloggen din, kan du forvente å betale rundt $ 60 per år. Det kan være dyrere hvis du vil være vert for større nettsteder som e-handelsbutikker fordi du kanskje trenger mer diskplass eller CPU-ressurser og RAM.

Hvordan kan jeg være vertskap for nettstedet mitt gratis?

Du kan være vert for nettstedet ditt gratis med WordPress.com og lignende tjenester. De tar seg av alt, men du vil sitte fast med et underdomene i stedet for et mer profesjonelt domene (yourbusiness.com.au). Med WordPress ville det være yourbusiness.wordpress.com, andre tjenester som tilbyr lignende gratis hosting vil være Wix og Blogger.

Kan jeg være vert for nettstedet mitt på Google?

Google er ikke vert for normale nettsteder eller bedriftsnettsteder, du trenger en dedikert webhotellleverandør for å være vert for nettstedet ditt. Google eier en tjeneste som heter Blogger som lar deg få et grunnleggende nettsted gratis, men du vil bli bundet til et spesifikt innholdsstyringssystem uten mye fleksibilitet designmessig.

Kan jeg være vert for min egen webside på datamaskinen min?

Du kan være vert for ditt eget nettsted på datamaskinen din ved å bruke en lokal installasjon. WAMP er riktig betegnelse å bruke, og du kan bruke WampServer til å installere hele stabelen. Det er ikke veldig enkelt å gjøre hvis du ikke er kjent med ting som MySQL, PHP, Apache, etc. Det enkleste å gjøre ville være å følge en online guide for installering av WordPress lokalt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author