Beste billige webhotelltjenester

billige webhotell tjenesterVil du heller betale mindre for webhotell … eller mer?

Weirdos vil betale mer. Du vil sannsynligvis betale mindre. Du er ikke rart.

Hva utgjør et “best” billig alternativ for webhotell, i tillegg til overkommelighet? Du vil ha alle tingene som hvert enkelt vertsfirma skal gi – raske lastetider, nær 100% oppetid og pålitelig kundesupport som kan hjelpe deg om nødvendig.

Hvordan finner du ut hvilken billig hosting-tjeneste som er det riktige valget?

For å starte, har du kommet til rett sted – vi vet hvilke billige webhoteller som har raske belastningstider og høye prosentvise oppetider. Vi tester hver tjeneste og deler resultatene våre her i denne artikkelen. Sjekk ut vår live sporing for oppetid / nedetid / latens hos alle de gjennomgåtte vertene. Les mer om forskningsprosessen vår her.

Contents

Beste billige webhotell – Toppvalg for 2020

Det er ikke noe svar i alle størrelser som passer her, men det finnes alternativer! Vi elsker alternativer. I denne guiden skal vi se på de beste billige webhotellene som er tilgjengelige i dag, og som har god service til et prispunkt du har råd.

1. Hostinger – den rimeligste verten, periode.

hostinger-logo

Gjennomsnittlig lastetid: 585 ms
Gjennomsnittlig oppetid: 99,87%
Koste: 0,99 dollar i måneden

Hostinger introduksjonspris

Hostinger er et av de beste alternativene for webhotell i Canada, som ikke går ut over kvaliteten. Nåværende priser starter på $ 0,99 per måned. Dette lar Hostinger sitte på omtrent 1/3 av prisen på sine nærmeste rabatthotellkonkurrenter. (Du kan til og med betale med krypto.)

Med gjennomsnittlig oppetid og lastetider på high-end de siste årene er det vanskelig å se forbi Hostinger som et flott alternativ for billig webhotell.

Hostinger kundesupport ��

Hostinger har også 24/7 native support for spørsmål som dukker opp. Ingen behov for å bruke et tregt billettsystem. Alle nettsteder er optimalisert for rask lansering på WordPress, og de har sitt eget tilpassede grensesnitt for å gjøre det enklere å konfigurere. Dette gjør Hostinger til en av de beste WordPress-hostingtjenestene som er tilgjengelige. Du får også en gratis domene og gratis SSL. Totalt sett tilbyr Hostinger hva du vil få med en $ 6-8 dollar per måned vert til en brøkdel av prisen.

Hvis du bare vil være vert for din egen blogg og ikke planlegger å bygge en bedrift på nettstedet ditt, er Hostinger faktisk ikke et dårlig valg.

Gratis nettstedbygger ��️

Hvis du leter etter en nettstedsbygger som ikke krever at du skal ha noen kodingsopplevelse, har du kommet til rett sted.

Zyros Logo Maker hjelper deg med å forbedre ikke bare nettstedet ditt, men også merkevaren din ved å justere eller gjenoppfinne merkevarens logo på kort tid.

Resten av funksjonene er kanskje ikke så prangende, men de er fremdeles ganske gode. Bemerkelsesverdige nevner å være Zyro AI Content Generator, gratis SSL-sertifikat, ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde.

Hvis du vil se Hostinger-oppetid og nedetidstester, kan du se hele Hostinger-gjennomgangen. 

2. HostPapa – 70% avslag på premium hosting (gratis domene)

hostpapa-logo

Gjennomsnittlig lastetid: 475 ms
Gjennomsnittlig oppetid: 99,95%
Innkjøpspris – $ 2.95 per måned (vanlig $ 13.99 / måned)

HostPapa er ikke bare vårt topp valg for beste billige verter, men det er også vårt topp valg for beste verter generelt. Mindblowing, ikke sant?

HostPapa er en av de beste hosting-tjenestene på markedet og vårt topp utvalg for kanadiere. Nåværende priser starter litt bratt, noe som opprinnelig diskvalifiserte tjenesten fra våre beste billige vertsvalg. Imidlertid har HostPapa tilbudt en eksklusiv rabatt til Hosting Canada-lesere. Dette plasserer HostPapa fast i billigkategorien.

Med rabatten ser du på å betale $ 2.95 per måned for en avansert hosting-tjeneste. Ikke bare er prisen lav, men du vil også motta forretningsplanen i stedet for startplanen.

Over-gjennomsnittlig nettstedhastighet ⏱️

HostPapa har fantastiske oppetider og godt over gjennomsnittet nettstedshastigheter registrert. Selv med rabatten er ikke HostPapa det billigste alternativet på listen vår. Den ekstra Loonie per måned gir deg mange fordeler.

HostPapa har 24/7 kundestøtte med live chat alltid tilgjengelig. Den viktigste grunnen til at HostPapa er vårt toppvalg, skyldes at selskapet er kanadisk gjennom og gjennom. Oppetid og scoringer for nettstedets hastighet er gode på grunn av de lokale datasentrene i hele vårt store land.

Hvis du ønsker å starte en online virksomhet eller bare kaste en webside opp på internett, er HostPapa et fantastisk valg.

Hvis du ønsker å se HostPapa-oppetid og nedetidstester, kan du se hele HostPapa-gjennomgangen.

Ytterligere HostPapa-funksjoner inkludert:

De fleste starter med den billigste planen som er tilgjengelig når du starter en tjeneste. HostPapa tilbyr sine midtre nivå for samme pris som startpakken å være vert for Canada-lesere (det stemmer, en gratis oppgradering). Dette er hva det midterste laget får deg med HostPapa.

 • Ubegrensede nettsteder
 • Gratis domeneregistrering
 • Ubegrenset SSD-lagring
 • Umeteret båndbredde
 • Gratis nettstedoverføring
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis en-til-en-opplæring
 • Gratis SSL
 • cPanel Kontrollpanel
 • Gratis nettstedbygger
 • 400+ gratis apper
 • CloudLinux-servere
 • 24/7 support
 • 99,99% oppetidsgaranti
 • 30-dagers garanti
 • Ubegrensede tilleggsdomener
 • Ubegrensede e-postkontoer
 • Ubegrenset MYSQL-databaser
 • 2x flere CPU- og MYSQL-ressurser

3. HostGator – den billigste planen for kvalitet

hostgator-logo

Gjennomsnittlig lastetid: 657 ms
Gjennomsnittlig oppetid: 99,68%
Koste: 2,75 dollar per måned

HostGator er ikke det billigste alternativet på denne listen, men så langt det koster sammenlignet med ytelsen, rangerer den høyt. Tjenesten tilbyr bra rundt, hastighet, oppetid og priser mens du tilbyr alle klokkene og fløytene. Det er mer enn nok for HostGator å tjene et sted på listen vår over de beste billige webhotelltjenestene i Canada.

Med deres nylig forbedrede WordPress-opplevelse så vel som sin egen høykvalitets nettstedbygger er det mye funksjonalitet for nettstedbygging.

Ekstra kreditt for annonsering ��

Alle HostGator-planer kommer også med en 100 dollar kreditt for Google Adwords og Bing-reklame samt SSL-sertifikater og gratis automatisk sikkerhetskopiering.

Når det gjelder oppetid, scoret de ekstremt bra på live-testen vår, og ethvert problem med driftsstans er vanligvis begrenset til 1-2 sekunder MAKS (se HostGator-gjennomgangen for testresultatene). De har også live chat for alle støttespørsmål og tilbud 45 dagers pengene tilbake-garanti.

For oppetid traff de hele tiden 99,68%, noe som gir dem i topp rimelige verter når det gjelder ytelse.

4. Bluehost – Pålitelighet og mer pålitelighet

Bluehost

Gjennomsnittlig lastetid: 1,765 ms
Gjennomsnittlig oppetid: 99,74%
Koste: 2,95 dollar i måneden

Bluehost ble offisielt grunnlagt i 2003, men har eksistert i en eller annen form siden 1996. Dette er OG-dagene med webhotell, og Bluehost bør anses som solid på alle kontoer. Tjenesten er litt dyrere, men er på høykant pålitelighet med tonn datasentre.

Dette rimelige alternativet brukes av mange utviklere som har eksistert i lang tid i tillegg til å tilby nybegynner vennlig funksjonalitet. De tilbyr også et gratis domene for det første året.

Masse læringsressurser ��

En annen flott ting med Bluehost er enorme mengder tredjeparts tutorials og guider tilgjengelig i kunnskapsbasen. Alle fra første gang bloggere gjør avanserte webutviklere kan enkelt finne ut hvordan man kan justere eller konfigurere endringer.

En ulempe er at støtte er utenlands og er ikke alltid den mest nyttige. Teknisk sett, gjør Bluehost ekstremt bra med vår live tracking med 99,74% oppetidsscore (se hele gjennomgangen av Bluehost her).

5. iPage – god service for pris. Støtte = Meh

IPage

Gjennomsnittlig lastetid: 1941 ms
Gjennomsnittlig oppetid: 97,77%
Koste: 1,99 dollar i måneden

iPage har mange negative anmeldelser på forskjellige nettvertsfora. De fleste av disse vurderingene er kundesupport, ettersom de bare er basert i USA, noe som overlater globale kunder ute på fortauskanten.

Gratis domene i et år og ubegrenset diskplass ��

Selve tjenesten som tilbys er ikke så loslitt, slik vi forklarer i vår gjennomgang av iPage. På den billigere enden av spekteret er det ingenting galt med iPage, og det kommer fullpakket med mange funksjoner som f.eks gratis domene i et år og ubegrenset diskplass. Dessverre belaster iPage deg for et SSL-sertifikat, en grunnleggende sikkerhetsfunksjon som bør være 100% gratis fra hvilken som helst vertsleverandør, enten de er billige eller betalte.

Totalt sett er iPage et flott vertsfirma, og vi liker deres produkt, men supportproblemet er noe som må løses.

6. A2 Hosting – “Premium” billig hosting

A2 HostingGjennomsnittlig lastetid: 601 ms
Gjennomsnittlig oppetid: 99,4%
Koste: $ 3,92 per måned

A2 Hosting har introduksjonspriser som er litt høyere enn resten av listen. Med denne økte prisen kommer forbedringer på noen få områder som kundesupport og ekstrafunksjoner.

SSL-sertifikat gratis

Lavpristjenesten tilbyr gratis sikkerhet og forhindring av hack i tillegg gratis SSL-sertifikat og automatiske sikkerhetskopier. A2 tilbyr en fantastisk tjeneste, men hvis du er ute etter et billigere alternativ, finnes de.

Vi sparte A2 til sist ikke fordi vi tror de ikke kan konkurrere med de andre gutta (de overgår faktisk bedre), men fordi det er litt dyrere for en marginalt bedre tjeneste.

Hvorfor ultra-billig webhotell er en dårlig idé

malware på nettstedetVi vil være ærlige med deg. Hvis du betaler mindre enn en dollar per måned for webhotell, vil du ha det dårlig (Hostinger er ikke inkludert).

Vi elsker like mye som alle andre, men når du kommer til å være under $ 1 webhotell – er det en risiko. Du vil ende opp med å betale MER i fremtiden for en billig hostingleverandør enn hvis du bruker en ekstra $ 1-2 dollar per måned på en bedre kvalitet vert.

Den viktigste grunnen til å unngå disse billige hosting-tjenestene er bare en måte de kan tjene penger til den prisen. De bare kaster alle kundenes nettsteder sammen på en stor gammel delt server med samme IP-adresse. Du må unngå det for enhver pris, og vi vil fortelle deg hvorfor.

Grunner til å unngå kjempedelte servere:

 • Connector.

  hackable

  Skurkene retter seg mot delte IP-adresser fordi sikkerheten vanligvis er svak og det er lett å komme inn og skape ugagn i større skala.

 • Connector.

  Spre sykdommen

  Siden det er så enkelt å komme inn på kildekoden, kan du forvente at nettstedet ditt snart viser frem alle slags virus, malware og reklame som du helst ikke vil bli assosiert med..

 • Connector.

  Dårlig IP-kvarter

  Siden denne typen hosting er så billig, vil naboene dine på den delte serveren sannsynligvis være en haug med spamblogger som ikke bidrar til noe positivt på internett og som hele livet har som mål å være å tette alt sammen med søppel. Forferdelig livsmål.

 • Connector.

  Google vil hate deg

  Du virkelig – og jeg mener virkelig ikke vil at Google skal hate deg. Takket være alt det ovennevnte, er det en god sjanse for at din nærhet til søppelblogger og hackbarhet får Google til å se på deg med forakt og straffe deg deretter med lav rangering av søkemotorer.

 • Connector.

  Forferdelig nedetid

  Som du kanskje forventer, er det vennlige nabolaget ditt “beste” billige webhotellfirma oppetid vs nedetidhar ikke tenkt å bruke mye utstyr eller ressurser av høy kvalitet for å sikre at du har den beste kundeopplevelsen.

  Mens en høykvalitets webvert normalt lover minst 99% oppetid, dine dype discounter tall over 50 prosent er bra. En webhotell som lar nettstedet ligge i minutter eller timer om gangen, gjør deg ikke noe, uansett hvor billig det er. ��

 • Connector.

  Dårlig støtte

  Mer sannsynlig vil du ikke oppleve noen støtte. Fra sitt perspektiv kan de bare ikke tildele annet enn de mest grunnleggende ressursene til å løse dine problemer. Forvent en veldig generell FAQ-seksjon i beste fall. Hvis du er spesielt uheldig, får du en ikke-svarende kundesupport-e-post eller telefon som sender deg inn i et automatisert system så innviklet at du gir opp og bestemmer deg for å spise den to ukers gamle burrito i på baksiden av kjøleskapet ditt var du for lat til å kaste ut mens du hulket.

 • Connector.

  SSL IKKE inkludert

  ssl sertifisering Billige webverter belaster deg med opptil $ 80 i året for Secure Socket Layer (SSL) beskyttelse. Våre anbefalte verter tilbyr alle 100% gratis SSL.

  Uten dette vil ingen troverdig betalingsprosessor berøre deg. Hvis du prøver å selge noe, er dette et problem.

  Hvis du prøver å ha et nettsted som faktisk er klarert av Google og kan selge noe på en dag, vil du gjøre det absolutt 100% trenger SSL. Det ironiske aspektet med dette er at SSL kan installeres gratis ved hjelp av en tjeneste som kalles Let’s Encrypt… men de billigste vertene insisterer på å belaste deg for det!

Du vil legge merke til at de tingene som virkelig irriterer meg for billige webhoteller, også er de viktigste klagene mine for gratis VPN-er. Å tilby virkelig lave kostnader digitale produkter kommer til en pris som dessverre vanligvis inkluderer å selge dataene dine eller å plassere dataene dine på et utrygt sted.

Hvis du er interessert i hvordan VPN-er gjør dette, kan du ta en titt på guiden min til de beste kanadiske VPN-ene.

Mer trøbbel enn det er verdt

Den virkelige vanskeligheten kommer etter at du endelig har blitt lei av den skitne billige ubegrensede webhotellet – men refusjonsperioden er allerede gått – og du betalte for et helt års tjeneste på forhånd for å innbetale den gode prisen.

I mellomtiden gjør hundrevis av suckers om dagen den samme feilen du nettopp unngikk ved å lese denne guiden. Du er ingen sucker. Lite vet de at drømmen om internettimperiet i løpet av noen få måneder vil velte.

For mange bloggere og folk som bygger sine egne nettsteder, er denne typen rabatt-webhotell ganske enkelt ikke en god avtale – ikke når du ta hensyn til den virkelige totale kostnaden.

E-handel er et annet ballspill – du trenger kvalitetshotell

netthandelI motsetning til informasjonsnettsteder eller personlige blogger, la oss ta saken om et netthandelssted som bare har som formål å gjøre salg.

Nå er ideen om oppetid blir mer kritisk viktig. Hvis nettstedet ditt er nede, tjener du ikke salg, og hvis det er din eneste inntekt, spiser du kanskje Ramen Noodles den dagen. Pro-Tip: Legg et egg til Ramen – yum.

Hovedpoenget er at for noen online gründere, kostnadene ved å være nede er mer bokstavelige – Tapte penger. I dette tilfellet er en delt hostingpakke ikke verdt risikoen for et sakte eller ikke-lastende nettsted.

Nedetid til et nettsted som selger produkter er akkurat som … å brenne penger

For å være rettferdig er mange e-handelssteder full av funksjoner med høye ressurser som bilder i høy oppløsning, streaming av lyd og / eller video og mer.

Husker du hvordan vi snakket om hvordan alle kontoer på en delt hosting kan lide på grunn av en båndbredde hog? Vel, hvis du tror du kan være svin, ikke gå den delte ruten.

Mennesker i disse dager er svært utålmodige på nettet. Hvis det tar mer enn noen få sekunder før siden din lastes inn, glem den.

De har gått videre for å bruke pengene sine med en konkurrent. Plutselig virker en eller to dollar du sparer som en veldig dårlig avveining.

Beste billige vert for netthandel – Siteground

Jeg vet at vi nettopp snakket om alle de billigste alternativene for ubegrenset webhotell. For pengene – og dine også – er alternativet vi velger for netthandel Siteground. Til $ 3,95 per måned er prisen ikke den billigste webhotellet per år og er ikke så billig som alternativene oppført ovenfor. Når det er sagt, er det fortsatt en rimelig og ubegrenset hosting-tjeneste.

Grunnen vi velger SiteGround er på grunn av kvalitetsservice og høye oppetidstall.

Husker du da vi nevnte hvor kritisk det er å ha SSL på nettstedet ditt? SiteGround tilbyr det uten omkostninger i motsetning til mange av de pengene sparer hosting planer. Hvis du selger enten digitale eller fysiske produkter på nettet og vil at nettstedet ditt skal vises i Google-søk, er dette ikke valgfritt. Andre steder belaster hvor som helst fra $ 60 til $ 80 årlig for SSL.

Hvem som helst kan påstå at de har stor støtte. SiteGround hevder det gjør og faktisk leverer. Med 24/7 support som håndterer dyptgående tekniske problemer og generell feilsøking, vil du snakke med en kunnskapsrik, vennlig, trent representant som faktisk vil bidra til å løse problemet.

Også – vi kommer til å la denne oppetiden tale for seg selv: 99,95%.

Vanlige spørsmål om beste webhotell i Canada

La oss deretter se på noen av de vanligste spørsmålene kunder har når de prøver å finne det beste billige hostingalternativet for deres behov:

Hvor mye koster det å være vert for et nettsted?

Hosting av et nettsted kan variere fra gratis til tusenvis av dollar. Løsningene for de fleste eiere av nettstedene går mellom $ 2 per måned til $ 5 i måneden.

Advarsel – Jeg vil ikke anbefale de ekstremt billige vertene som du kan lese nedenfor.

Hva er den billigste måten å være vert for et nettsted?

Det er gratis alternativer for webhotell. For det meste er den beste og billigste måten å være vert for et nettsted å bruke en tjeneste som belaster noen dollar per måned, for eksempel Bluehost.

Hva er den beste gratis nettstedvert?

Helt gratis hosting-tjenester eksisterer, men tjenesten er ofte dårlig og koster deg vanligvis mye penger å oppgradere. Bruker et rimelig, men flott alternativ, som Hostinger på 80c per måned, er den bedre veien å gå.

Hva er den beste gratis nettstedvert?

billig webhotellHvis du leter etter det 100% nøyaktige svaret på dette – det er en modifisert VPS-vert.

Siden de fleste av leserne våre ikke vet hvordan de kan finjustere en VPS-dråpe på en leverandør som digital hav, vil en av våre delte hostingleverandører gjøre jobben. Siteground kommer først i henhold til våre beregninger ved lastetid på 475 ms.

Hva er den beste cPanel-verten?

De fleste av våre anbefalte vertsselskaper har integrert cPanel-hosting som er lett å betjene og få støtte for.

Hva med administrert WordPress Hosting?

I dag kan du få rimelige administrerte WordPress-løsninger for mye billigere enn du hadde forventet. Løsninger som dette er utmerket for første gang eiere og byggherrer.

Endelig dom – Bør prissaker?

Det er aldri en dårlig idé å se etter en avtale når det gjelder noe. Ingen vil betale dobbelt det de må betale for den samme tjenesten. Det fine med webhotell er at du ikke trenger å bryte banken for å motta tilbud av høy kvalitet.

Det er ingen måte en person kan se gjennom alle alternativene og ta en utdannet beslutning uten å ta sider og sider. Med all forskningen vi har gjort, kan du sjekke ut de seks beste budsjettalternativene som tilbyr kvalitet.

 1. HostGator: 2,75 dollar per måned
 2. Hostinger: 0,80 dollar per måned
 3. Bluehost: $ 2,95 per måned
 4. iPage: $ 1,99 per måned
 5. A2 Hosting $ 3,92 per måned
 6. Siteground: $ 3.95 per måned

Det er det folkens. Legg gjerne igjen en kommentar nedenfor hvis du har noen forslag. ✌️

Referanser og bildekreditt:

 • Enom.com
 • Squote.de
 • PagerDuty.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author