Najboljše storitve spletnega gostovanja za Kanado

Naredili smo teste, kanadske preglede spletnega gostovanja in primerjave. Za ocenjevanje spletnih gostiteljev smo uporabili naslednje dejavnike: Enostavnost uporabe, podpora in hitrost.

Na podlagi naše raziskave, 15 najboljših kanadskih spletnih gostovanj so:

 1. HostPapa – najboljši skupni spletni strežnik
 2. WHC.ca – Najboljši gostitelj z lokalno podporo
 3. GreenGeeks – večina zelenih gostiteljev spletnih strani
 4. HostUpon – najboljši spletni prodajalec
 5. WP Engine – Najboljši upravljani WordPress gostitelj
 6. HostGator – Spletni gostitelj velike vrednosti
 7. InMotion gostovanje – najboljše poslovno spletno gostovanje
 8. Cloudways – najboljše gostovanje v oblaku
 9. Dreamhost – Veliko poslovno spletno gostovanje
 10. Bluehost – trden izkušen gostitelj
 11. Dinamično gostovanje
 12. Gostovanje ob Cirrusu
 13. SiteGround
 14. StableHost
 15. Spletna stran5

Contents

Pomembno spletno gostovanje je pomembno!

raziskovanje kanadskih spletnih gostiteljev

Kot spletna agencija, ki ima veliko gostujočih računov (radi eksperimentiramo in imamo veliko stranskih projektov), ​​bi rekla, da imamo precej dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje odličnega spletnega gostitelja.

Kakovost vašega kanadskega ponudnika spletnega gostovanja lahko močno vpliva na potencialni uspeh vašega spletnega mesta.

Vzemimo za primer hitrost spletnega mesta, ali ste vedeli, da zakasnitev za 1 sekundo pomeni, da se bo število strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo za vsako sekundo, ki jo vaše spletno mesto še vedno nalaga … zato je spodoben splet gostitelj je ključnega pomena!

Upajmo, da vam lahko primerjalna tabela in spodnji pregledi pomagajo pri odločitvi o tem, s katerim spletnim gostiteljem gremo.

Podjetje za spletno gostovanjeOcena ocenaCena / mesečno (na triletnem načrtu) Spletna stran Disk SpaceFeaturesReviews
Logotip HostPapa CAD 2,95 dolarja (nižje od 8,99 USD / mesec – poseben popust MangoMatter) 100 GB
 • HQ + strežniki v Kanadi
 • Zelo cenovno ugodno!
 • Stroški v CAD!
 • Veliko podpornih možnosti
 • Odlična predstava
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
HostPapa Pregled
WHCLogo CAD 3,89 $ (nižje od 5,99 USD) Neomejeno
 • HQ + strežniki v Kanadi
 • Zelo ugodno (stroški v CAD)
 • Neomejen prostor na disku
 • Neverjetna izvedba
 • Dnevne varnostne kopije so vključene
 • Dvojezična podpora 24/7
Pregled WHC.ca
GreengeeksLogo 2,95 USD (nižje od 9,95 USD) Neomejeno
 • Super zeleno gostovanje
 • Hitra in enostavna namestitev
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Strežniki v Kanadi in po vsem svetu
Pregled GreenGeeksa
HostuponLogo 2,95 USD (nižje od 7,95 USD) Neomejeno
 • Neomejeno prostora na disku!
 • Kanadska prodaja in podpora
 • Strežniki v Kanadi in ZDA
 • Zaklenjene cene!
Hostupon pregled
wpengine 35 USD 10 GB
 • Gostovanje WordPress izpopolnjeno! (če imate proračun)
Pregled motorja WP

# footable_10756 th.ninja_column_6 {text-align: center; }

Najboljše spletno gostovanje Kanada 2020

Tukaj so 15 najboljših pregledovanj spletnih gostovanj za Kanado, podrobno opisujejo njihovo ceno, možnosti podpore in prostor na disku:

1. HostPapa – najboljši skupni spletni gostitelj

Spletna stran: www.hostpapa.ca
Cena:
2,95 dolarja
Prostor na disku: 100 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip HostPapa

HostPapa se je predstavil kot eden prvih zelenih gostiteljev naokoli, zato so ga sprostili in izravnali vso porabo energije z okolju prijaznimi, zelenimi viri energije. S sedežem v Kanadi, strežniki v Torontu in cenami, ki so dejansko v CAD namesto v USD, so popoln in zelo zanesljiv izbor kot kanadski ponudnik spletnega gostovanja!

Ponujajo tudi veliko brezplačnih stvari, na primer brezplačno selitev s starega gostitelja, če je potrebno, brezplačno ime domene, brezplačen SSL za varnost itd. + Nudijo 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni …

Iskreno, če greš lokalno, so ti fantje pravi!

Podpora

Ponujajo VSEBO možnosti za podporo. Sem sodijo telefonska podpora, e-pošta, klepetalnica v živo, baza znanja, video vadnice, tedenske spletne seminarje, spletna stran o stanju omrežja in brezplačna vadbena seja ena na ena, zelo impresivna in zelo priročna!

Hitrost

Kot že omenjeno, imajo v Kanadi hiter strežnik, če pa morate ciljati na druge države, je Cloudflare CDN brezplačno na voljo za vse načrte. To pomeni, da so podatki vašega spletnega mesta shranjeni kot predpomnilnik na različnih lokacijah po svetu, kar zagotavlja hitro hitrost spletnega mesta za obiskovalce daleč stran od vašega primarnega podatkovnega centra. Določeni so tudi izboljšani pogoni SSD, ki zagotavljajo hitrejše hitrosti nalaganja spletnega mesta v primerjavi s tradicionalnimi diskovnimi pogoni.

Dodatna povečanja zmogljivosti, kot so strežniški hitri premijski strežniki, več razporejanja sredstev na račun in manj računov na strežniku, so vključeni v njihov najdražji načrt spletnega gostovanja, Business Pro.

Prednosti:

 • Super cenovno
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Brezplačni SSL
 • Strežniki v Kanadi
 • Stroški v CAD!

Z našim posebnim MangoMatter popustom se njihov najcenejši načrt začne šele CAD 2,95 USD / mesec (manj od 8,99 USD / mesec)

2. WHC.ca – Najboljši gostitelj z lokalno podporo

Spletna stran: whc.ca
Cena:
3,89 USD (CAD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip WHC

S sedežem v Montrealu od leta 2003. močno gostuje Kanada (WHC). Znano je gostovanje znotraj in zunaj in njihove izkušnje res kažejo (ZELO zanesljiva storitev)! So eden redkih kanadskih ponudnikov s strežniki na obeh vzhodih & Zahodne obale so namenjene hitrejši hitrosti.

WHC poleg gostovanja in domen ponuja načrte za trženje SEO in e-pošte, ki jih lahko preizkusite z brezplačnimi preskusi. Zelo so nam bili všeč tudi njihovi načrti strežnika v oblaku… ponuja skoraj namensko zmogljivost tipa strežnika po veliko bolj dostopni ceni.

Ponujajo 24/7 dvojezično (!!) podporo prek e-pošte, telefona in klepeta & vključujejo neomejen prostor na disku. + Dejansko zaračunajo v CAD, yay!

Njihov najcenejši načrt se začne šele CAD 3,89 / mesec (nižje od 5,99 USD).

Podpora

WHC ponuja različne možnosti podpore: 24/7 Live Chat, telefonska podpora in spletna služba za pomoč. Podpora je na voljo v francoskem in angleškem jeziku!

Hitrost

WHC deluje centre podatkov tako v Vancouvru kot v Montrealu. Datacenter bo samodejno izbran glede na vašo lokacijo. Če imate kanadski posel, imate spletno mesto v Kanadi odlično za hitrost in zahteve glede zasebnosti.

Uporabljajo strežnike s SSD diski, ki so po navedbah podjetja 7x hitrejši od tradicionalnih mehanskih pogonov. Vključujejo tudi brezplačno pospeševanje spletnih strani z uporabo LiteSpeed ​​tehnologije, zaradi katere vaše WordPress spletne strani resnično letijo!

WHC dodeli 100% sredstev enega CPU-ja na vaš PRO hosting račun, + 1 GB pomnilnika (RAM) in 5MB / s I / O. Brezplačen Cloudflare CDN je vključen tudi v vse načrte.

Prednosti:

 • HQ + strežniki v Kanadi
 • Zelo ugodno! (stroški v CAD)
 • Neomejen prostor na disku
 • Neverjetno delovanje!
 • Dvojezična podpora 24/7
 • Dnevne varnostne kopije so vključene

3. GreenGeeks – večina zelenih gostiteljev spletnih strani

Spletna stran: www.greengeeks.com
Cena:
2,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip GreenGeeks

Potekajo od leta08 naprej in od takrat so postali tako energetsko učinkoviti dajejo svojo vetrino 3-krat nazaj v omrežje s pomočjo vetrne energije, kar je precej neverjetno!

Kot podjetje za spletno gostovanje, GreenGeeks je izjemno zanesljiv, imajo močne strežnike ne samo v Kanadi, ampak po vsem svetu. Ponujajo tudi neomejen prostor na disku, tudi na najosnovnejšem načrtu.

Imajo skupne načrte gostovanja, načrte preprodajalcev in programe gostovanja WordPress. Njihova podpora je na voljo 24/7/365 in zelo odzivna. Zelo nam je bilo všeč GreenGeeks privzeti seznam brezplačnih funkcij, ki jih dobite pri vsakem načrtu gostovanja. Vse od brezplačnega imena domene, brezplačnega SSL-ja, brezplačne migracije spletnega mesta, brezplačne integracije CDN-ja, do super hitrega prostora za shranjevanje SSD-ja in impresivnega varnostnega sistema, da bi vse potekalo nemoteno!

K temu dodajte 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni.

Njihov najcenejši načrt se začne šele 2,95 USD na mesec (manj od 9,95 USD).

Podpora

Podjetje ima različne možnosti za podporo: Baza znanja, klepet v živo, telefonska podpora in oddaja e-pošte / vstopnic. Klepet v živo je na voljo 24/7/365. Medtem ko je telefonska podpora na voljo od ponedeljka do petka, od 9. do 12. ure, po EST in po nedeljah, od 9. do 20. ure, EST.

Hitrost

Ko je hitrost, vam GreenGeeks ponuja več podatkovnih centrov, ki jih lahko izbirate, tako da lahko določite lokacijo bližje vašemu ciljnemu trgu. Podatkovne centre imajo v Torontu, Kaliforniji, Amsterdamu, NL, Chicagu, ZDA in Phoenixu v ZDA.

Za hitrejše nalaganje strani uporabljajo tudi pogone SSD (SSD) za razliko od klasičnih trdih diskov. Optimizirani spletni strežniki LiteSpeed ​​se uporabljajo za večje hitrosti nalaganja. V primerjavi z NGINX in Apache je LiteSpeed ​​2x do 5x hitrejši. Za dodatno moč glede hitrosti nalaganja strani je GreenGeeks uvedel lastno tehnologijo predpomnjenja, imenovano PowerCacher. Ta ekskluzivna funkcija omogoča hiter čas nalaganja aplikacij za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Prednosti:

 • Super zelena!
 • Neomejen prostor na disku
 • 24/7 podpora
 • Velika varnost
 • Lahko razširljiv

4. HostUpon – Spletni gostitelj najboljših prodajalcev

Spletna stran: hostupon.ca
Cena:
2,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip HostUpon

Stvar, ki določa HostUpon razen konkurence je vsekakor njihova zaveza, da imajo lokalno kanadsko prodajo in podporo! Kot si lahko predstavljate, to resnično spremeni.

Imajo načrte za gostovanje za običajno skupno gostovanje (kar je tisto, kar večina ljudi potrebuje), WordPress gostovanje za bolj upravljano rešitev, VPS in namenske strežnike. Njihovi ustanovitelji so v industriji od leta 1998, zato dobro poznajo igro gostovanja, in to kaže! Njihovi strežniki uporabljajo pogone SSD, MariaDB za delovanje MySQL in LiteSpeed ​​z LSCache, kar resnično poveča zmogljivost za WordPress namestitve.

Zelo obožujemo njihove prodajne nastavitve in pakete, skupaj z nadzorno ploščo WHM in zelo konkurenčnimi cenami. Vključuje tudi brezplačno migracijsko storitev in možnost nastavitve strežnikov imen po meri!

K temu dodajte zelo hiter podatkovni center v Torontu (+ 3 v ZDA), neomejen prostor na disku, zaklenjene cene (torej boste vedno plačevali isto, tudi če cene na spletnem mestu naraščajo), in na koncu še premaga večino konkurence glede cen … ste v dobrih rokah!

Ponujajo 3 pakete gostovanja, njihov najcenejši načrt pa se začne šele 2,95 USD / mesečno (7,95 USD / mesec).

Podpora

HostUpon ponuja različne možnosti za podporo. To vključuje bazo znanja, stanje omrežja, oddajo vozovnic, spletni klepet v živo in telefonsko podporo. Live Chat, Telefonska podpora in Oddaje vstopnic so na voljo 24/7.

Hitrost

Performance Boosts so na voljo na njihovih dražjih načrtih. 80-odstotni viri CPU-ja se uporabljajo v načrtu Business Unlimited, celotni 100-odstotni CPU pa v njihovem Premium Unlimited načrtu. Najcenejšemu načrtu je dodeljenih 40% sredstev enega jedra procesorja (kar je dovolj za večino malih ali srednje velikih podjetij ali blogov).

Zajamčeni pomnilnik (RAM) znaša 512 MB. Zajamčeni diskovni vhod / izhod znaša 512KB / s.

Prednosti:

 • Neomejen prostor na disku
 • Podporna in prodajna skupina s sedežem v Kanadi
 • Cene so zaklenjene
 • Strežniki v Kanadi in ZDA
 • Brezplačno ime domene

5. WP Engine – Najboljši upravljani WordPress gostitelj

Spletna stran: wpengine.com
Cena:
35 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip WP Engine

Če pravzaprav iščete nadstandardno gostovanje WordPress gostovanja za Kanado, je WP Engine tisto, kar potrebujete! So vodilni na trgu, ko gre za gostovanje mest WordPress, in z dobrim razlogom (čeprav so tad dragi). Imajo vgrajen sistem za predpomnjenje po meri, s katerim lahko hitro strežejo strani (imenovane EverCache), v kombinaciji s svojim CDN pa so najhitrejše podjetje za gostovanje WordPressa okoli!

Njihova podpora za 24/7 je očitno specializirana za WordPress, ki jim omogoča, da odpravijo kakršno koli težavo brez težav. Poleg tega skrbijo tudi za kakršne koli posodobitve za jedro programa WordPress, tako da vam ni treba skrbeti. Ko gre za večjo posodobitev, spletno mesto najprej preizkusijo pred posodabljanjem, da se prepričajo, da se nič ne zlomi, vrhunska storitev. Imajo tudi sprotno odkrivanje groženj v realnem času, aktivno blokirajo DDOS napade in bodo celotno spletno mesto popravili brezplačno, če bo vdrl …

Vse zgoraj navedeno več kot upravičuje cenovno ceno! Zanima nas mir in lahko prihrani proračun?

Njihov najcenejši načrt se začne pri 35 USD na mesec.

Podpora

WPEngine ponuja center virov, dokumentacijo, center rešitev, status sistema, klepet v živo, oddajo vozovnic in telefonsko podporo, da vam priskoči na pomoč. Po navedbah podjetja je njihova skupina za podporo na voljo 24/7/365.

Ocene sistema za podporo strankam WPEngine so bile mešane. Glede na te preglede predstavniki poznajo dohodke in izstope svojega paketa gostovanja, zlasti ko gre za WordPress. Odgovorili so lahko na zapletena vprašanja. Po drugi strani so nekateri pregledi navajali, da so v povprečju potrebovali približno 3 dni, da so od njih dobili odgovor, in določenih vprašanj niso mogli popraviti..

Hitrost

Podatkovni centri so na voljo v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji, Avstraliji, Nemčiji, Irski, Tajvanu, Belgiji in na Japonskem. Če se vaš ciljni trg nahaja v Kanadi, lahko na koncu zagotovo ponudite hitrejše hitrosti nalaganja spletnega mesta zaradi bližine njihovih strežnikov..

Brezplačna integracija CDN je vključena v svetovno bazo strank.

Prednosti:

 • Strokovnjaki WP
 • Visoko zmogljivi strežniki
 • Visoko specializirana podpora
 • Popolnoma uspelo

Slabosti:

 • Draga

6. HostGator – Spletni gostitelj velike vrednosti

Spletna stran: www.hostgator.com
Cena:
 2,75 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip HostGator

Tudi HostGator, tako kot Bluehost in številni drugi gostitelji spletnih strani, je last EIG-a, spletnega gostinskega velikana, ki kupuje druga podjetja za spletno gostovanje. Običajno to pomeni zmanjšanje učinkovitosti podpore, zmanjšanje hitrosti in nekaj drugih težav. Zdi se, da je HostGator večino teh premagal in je našel zelo dobro razmerje med stroški in vrednostjo.

Poleg načrtovanja gostovanja ponujajo tudi storitve ppc, seo in spletnega oblikovanja, ki bi lahko bile koristne, če ne najdete lokalne digitalne agencije, ki bi vam pomagala pri spletnem marketingu.

Hostgator ima načrte za skupno gostovanje, gostovanje v oblaku, gostovanje WordPress, gostovanje preprodajalcev, VPS, namenski strežnik, gostovanje v Windows in gostovanje aplikacij.

Če rečem, za enak strošek, ki ga lahko porabite s spletnim gostovanjem v Kanadi, dobite strežnike v Kanadi in veliko podporo … zato, če resnično ne želite gostovati s HostGatorjem, obstajajo boljše možnosti.

Podpora

Podpora je na različne načine, na primer prek portala za podporo, video vadnic, telefona, klepetanja v živo in oddaje vstopnic. Vse te možnosti podpore so na voljo 24/7. Mnenja glede sistema za podporo HostGatorja so bila različna. Veliko ljudi je bilo zadovoljnih s svojim podpornim osebjem. Čeprav so bili nekateri ljudje tudi razježeni, ker so bili predstavniki izjavili, da so nesposobni za izdelke in storitve podjetja.

Hitrost

HostGator ne ponuja veliko, ko gre za hitrost. Nimajo podatkovnih centrov, ki se nahajajo v Kanadi, kar je neumno, če je vaša publika na omenjeni lokaciji. Strežniki se nahajajo v Provoju, Utahu in Houstonu v Teksasu.

Prav tako imajo mod_cloudflare nameščen na njegovih skupnih in preprodajalskih strežnikih. Ponovno to omrežje za distribucijo vsebine (CDN) shranjuje vaše podatke kot predpomnilnik na različne lokacije za hiter dostop z lokacij, oddaljenih od glavnega podatkovnega centra.

Prednosti:

 • Poceni
 • Dobro razmerje med stroški in vrednostjo

Slabosti:

 • V Kanadi ni strežnikov
 • Na splošno manj kakovostne storitve

7. Gostovanje InMotion – najboljše poslovno spletno gostovanje

Spletna stran: www.inmotionhosting.com
Cena:
6,39 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

InMotion Hosting logotip

InMotion Hosting je tu še en veteran, vendar se večinoma osredotočajo na poslovno gostovanje in rešitve, torej višji stroški. Precej so dobri, vendar v Kanadi nimajo nobenih podatkovnih centrov… to združite z višjimi stroški in ne veliko razloga, da bi šli z njimi.

V ponudbi imajo 5 vrst gostovanja: skupno gostovanje, gostovanje WordPress, VPS, namenski strežniki in gostovanje preprodajalcev. Poleg teh ponujajo tudi storitve spletnega oblikovanja, če jih potrebujete… in podpirajo najbolj priljubljene CMS in platforme za e-trgovino, + moodle (sistem učenja / platforma za upravljanje tečajev).

Kar nam je všeč pri njih, je njihov način vračanja skupnosti. Študentom ponujajo 50% popuste, njihovi podatkovni centri pa so dokaj prijazni do okolja.

Podpora

24/7 Premier Podpora je na voljo vsem načrtom gostovanja in se izvaja prek telefona, e-pošte in klepeta v živo. Spletne vaje in Q, ki temelji na skupnosti&A je na voljo tudi. Ocene so večinoma pozitivne, ko gre za njihov sistem za podporo strankam. Njihove stranke so izjavile, da imajo kratke odzivne čase, njihovi predstavniki pa so dobro seznanjeni, ko gre za lažje in zapletene težave.

Hitrost

SSD diski se uporabljajo s svojimi edinstvenimi postopki, zaradi katerih se vaše spletno mesto nalaga hitreje v primerjavi z običajnimi mehanskimi pogoni. Območja hitrosti imajo na vzhodni in zahodni obali ZDA (ne Kanade). Nahajajo se posebej v Los Angelesu, Kaliforniji in Herndonu v Virginiji.

Čeprav je shranjevanje in pasovna širina neomejena, CPU, RAM in drugi dejavniki, ki lahko vplivajo na delovanje vašega spletnega mesta, se ne razkrijejo. Morda imate neomejeno pasovno širino, vendar če dosežete svoj pomnilnik in omejitev CPU-ja, morda ne boste mogli sprejeti vseh gledalcev, ki poskušajo dostopati do vašega spletnega mesta.

Prednosti:

 • Kakovostne storitve
 • Veliko možnosti
 • Dobra podpora za aplikacije / CMS

Slabosti:

 • Draga
 • V Kanadi ni strežnikov

8. Cloudways – najboljše gostovanje v oblaku

Spletna stran: www.cloudways.com
Cena:
10 USD (USD)
Prostor na disku: 25 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip Cloudways

Cloudways je drugačna zver, ki uporablja surove strežnike drugih podjetij in vam omogoča, da na teh strežnikih uvajate, upravljate in spremljate visokozmogljive aplikacije in spletna mesta, s čimer izrežete običajni spletni strežnik. Če ste celo rahli tehničnik, lahko s tem prihranite veliko denarja.

Funkcije vključujejo brezplačen ssl, brezplačno migracijo spletnega mesta in možnost namestitve toliko aplikacij, kot želite.

Če posebej iščete tovrstno gostovanje v oblaku, je Cloudways pravi način, prilagodljivost, ki jo ponujajo, presega vaš vsakdanji ponudnik gostovanja v skupni rabi. In jih je zelo enostavno prilagoditi, saj vaše spletno mesto potrebuje več strežniških virov.

Njihovi partnerji so Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch in Google Cloud Platform.

Podpora

Cloudways vam ponuja različne možnosti podpore, vključno z zbirko znanja, oddajo vozovnic, klepetom v živo, stranjo s statusom platforme in spletnimi obrazci za dopolnitev. Preko izpolnjenih obrazcev lahko zahtevate klic, se pozanimate o prodaji in postanete partner.

Njihovi pregledi so vrhunski. Večina pregledov je navedla, da je bil njihov sistem za podporo strankam zelo hiter in hiter. Predstavniki vedo, kaj storiti, da odpravijo tako enostavne kot zapletene težave. Stranke so bile na splošno zadovoljne s storitvijo za podporo strankam.

Hitrost

Z najcenejšim načrtom je na voljo 1 GB pomnilnika (RAM). Strežniki temeljijo na pogonih SSD za večje hitrosti nalaganja v primerjavi s tradicionalnimi mehanskimi pogoni. Tudi strežniki so pripravljeni za PHP 7. PHP 7 je trenutno izbira spletnih razvijalcev, ki zagotavlja boljše in hitrejše delovanje spletnih strani in aplikacij v primerjavi s PHP 5.6. CloudwaysCDN omogoča tudi hitrejše hitrosti nalaganja spletnih strani po vsem svetu, kot so predpomnjeni podatki na več lokacijah po vsem svetu.

Imajo optimizirane skladbe z naprednim predpomnilnikom, kot so Memcached, Carnish in Redis za pospešene odzive. Hitrosti gostovanja za WordPress in Magento so na voljo tudi zaradi predpomnilnika Breeze in predpomnilnika celotne strani. Prav tako imajo trenutno 60 podatkovnih centrov po vsem svetu, med katerimi lahko izbirate. Še pomembneje je, da imajo podatkovni center v Torontu v Kanadi, ki vam omogoča natančno določanje kanadskega ciljnega trga in jim omogoča hitro nalaganje.

Prednosti:

 • Super razširljiv
 • Ugodno gostovanje v oblaku
 • Več ponudnikov oblakov

Slabosti:

 • Dražje od skupnega gostovanja
 • Potrebno je več tehničnega znanja

9. Dreamhost – Veliko poslovno spletno gostovanje

Spletna stran: www.dreamhost.com
Cena:
7,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

DreamHost logotip

Dreamhost ima res dober ugled in z dobrim razlogom. Vsi gostiteljski izdelki so trdni, njihova podpora je in njihov strežnik lep in hiter. Prav tako nimajo zunanje podpore, kar je v naši knjigi vedno velik dobitek. Enostavnost uporabe je še ena stvar, po kateri je Dreamhost znan, saj so po meri izdelali nadzorno ploščo za svoje stranke … je zelo uporabniku prijazen.

Kar zadeva rešitve gostovanja, ponujajo skupno gostovanje, gostovanje v WordPressu, gostovanje v oblaku, VPS in namensko gostovanje. Imajo tudi precej čednega ustvarjalca spletnih strani, ki vam prihrani stroške pri najemu spletnega oblikovalca, odvisno od tega, kako osnovne so seveda vaše potrebe oblikovanja.

Edina slaba stran bi bila pomanjkanje podatkovnih centrov v Kanadi in stroški … ki jih morate plačati 3 leta, če želite najcenejšo ceno. To ni idealno.

Podpora

DreamHost ponuja različne možnosti za podporo prek zbirke znanja, foruma, strani sistema sistema, spletnega klepeta v živo, podpore po e-pošti in oddaje vstopnic. Zadnji trije načini podpore so na voljo 24/7. Trenutno nimajo telefonske podpore.

Ocene njihovega sistema za podporo strankam so neverjetne. Pridobili so pozitivne ocene s svojimi koristnimi in dobro poznanimi predstavniki. Vzeti manj kot minuto, da pridete do predstavnika, da se pogovorite z vami v klepetu v živo. In to ni to Prav tako so lahko zagotovili koristne povezave za odpravo težave.

Hitrost

DreamHost v primerjavi s tradicionalnimi mehanskimi pogoni uporablja pogone SSD. Ko uporabljate prvo, se vaše spletno mesto naloži hitreje v primerjavi z uporabo drugega. Podatkovni centri v Kanadi niso na voljo. Nahajajo se v Ashburnu, Viriginiji, Portlandu, Oregonu, Irvineu, Kaliforniji in Los Angelesu, Kalifornija.

Podjetje ne ponuja veliko pri pospeševanju vašega spletnega mesta. Če želite hitreje naložiti svoje spletno mesto, morate ročno prilagoditi nastavitev.

Prednosti:

 • Dober ugled
 • Kakovostne storitve
 • Interna podpora

Slabosti:

 • Dražje
 • V Kanadi ni strežnikov

10. Bluehost – trden izkušen gostitelj

Spletna stran: www.bluehost.com
Cena:
3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip Bluehosta

Bluehost je še en spletni gostitelj EIG. Definitivno so skozi nekaj let zašli v grobo ploščico, vendar se zdi, da se zelo trudijo pri čiščenju svoje podobe in gostovanju izdelkov. Na splošno so precej zanesljivi in ​​vsekakor imajo izkušnje, s katerimi lahko dokažejo svetu, s katerim se morajo spoprijeti. Gostijo veliko spletnih mest, kmalu jih bomo morali ponovno oceniti, da bomo videli, ali jih lahko prečkamo na svojem seznamu.

Ponujajo vam 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni z njihovimi storitvami. Kar zadeva načrte gostovanja, ponujajo skupno gostovanje, gostovanje v oblaku, namensko gostovanje, gostovanje v WordPressu in VPS. Vendar v Kanadi ni strežnikov.

Podpora

BlueHost vam ponuja bazo znanja, video vadnice, klepet v živo, oddajo vozovnic in telefonsko podporo. Na voljo so 24/7. Mnenja glede storitve za podporo strankam BlueHost so bila večinoma negativna. Dolgo traja, da odpravijo tudi preproste težave. Če odgovarjajo na vprašanja, so počasi počasni in zdi se, da njihovi predstavniki za podporo strankam oddajajo zunanje izvajanje v druge države, ki govorijo angleško kot drugi jezik.

Hitrost

Učinkovitost (vključno s hitrostjo) najcenejšega načrta skupnega gostovanja ni razkrita. Navaja le, da ima omenjeni načrt izvedbo “Standard”. Po besedah ​​predstavnika za podporo Standard Performance pomeni, da vam je dano 25 GB RAM-a, vaše spletno mesto pa se bo naložilo v 2-3 sekundah.

Po raziskavi njihove baze znanja lahko za 25,99 USD na mesec imate več CPU-ja, pomnilnika in virov. Vendar je njihov paket paket označen kot “Visoka zmogljivost”, kjer ima 80% manj računov na strežniku, kar mu omogoča, da porabi več virov na račun. S tem paketom prihaja večja hitrost in moč zaradi manjšega števila uporabnikov. Podatkovni centri se nahajajo v Utahu, ZDA. Na žalost podatkovnih centrov v Kanadi ni.

Prednosti:

 • Izkušeni
 • Konkurenčne cene
 • Dostojan za WordPress spletna mesta

Slabosti:

 • Kamniti sloves
 • V Kanadi ni strežnikov

11. Dinamično gostovanje

Spletna stran: www.dynamichosting.ca
Cena:
3,95 USD (CAD)
Prostor na disku: 5 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip dinamičnega gostovanja

V industriji delujejo od leta 1999 in zdaj delajo s 100-odstotno obnovljivo energijo, poznajo gostovanje od znotraj in to kaže na kakovost njihovih storitev!

Medtem ko njihovo spletno mesto v glavnem promovira visokokakovostno vodeno gostovanje WordPress (ki vključuje brezplačno, zelo impresivno CloudFlare PRO), ponujajo tudi skupno gostovanje po res dostopni ceni. Pri njih so nam všeč lastnosti, ki so celo z najosnovnejšim načrtom.

Vključujejo brezplačen SSL, avtomatizirane varnostne kopije in avtomatizirane preiskave zlonamerne programske opreme za preprečevanje krajev. Ponujajo tudi brezplačne selitve, tako da vam ni treba skrbeti za plačilo nekomu, da bi spletno mesto premaknil na njegovo gostovanje.

Podpora

Podjetje ponuja različne možnosti za podporo. Sem sodijo klepet v živo, baza znanja, podporne vozovnice in brezplačni klicni center 24/7. V roku ene ure (ali manj) dobite spremljanje njihovih vozovnic za podporo. Njihova telefonska podpora nima čakalnih dob, zaradi katerih bi se hrepeneli. Večina mnenj potrdi to garancijo omenjenega podjetja, tako da jim dajejo odlične ocene. Po mnenju kupcev imajo najboljšo vrednost za denar, podpora pa je bila zagotovljena takoj.

Hitrost

Ko gre za hitrost in zmogljivost, Dynamic Hosting ponuja različne funkcije. Uporabljajo pogone SSD, ki so hitrejši od tradicionalnih mehanskih pogonov. Pripravljeni so tudi za PHP 7 in izvajajo HTTP / 2. Oboje pomeni večje hitrosti nalaganja spletnih strani.

Cloudflare CDN je brezplačen in je vgrajen v nadzorno ploščo gostovanja. Če ste v Kanadi, boste imeli koristi od njihovih podatkovnih centrov v Halifaxu in Calgaryju.

Prednosti:

 • Odličen upravljavec ponudnika gostovanja WordPress
 • Veliko brezplačnih funkcij
 • Strežniki v Kanadi

Slabosti:

 • Za skupno gostovanje obstajajo boljše možnosti.

12. Gostovanje ob Cirrusu

Spletna stran: www.cirrushosting.com
Cena:
3 USD
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: Telefon, vstopnice

Logotip Cirrus Tech

So cenovno dostopni, ponujajo veliko prostora na disku in imajo strežnike v Torontu. Začeli so leta 1999, zato zagotovo imajo izkušnje, potrebne za vodenje dostojnega podjetja za spletno gostovanje. Zdaj gostijo več kot 15000 spletnih mest in ponujajo vse osnovne funkcije, kot so brezplačni SSL in namestitveni program WordPress z enim klikom. Ponujajo tudi brezplačno ime domene za vaše gostovanje, kar je zelo priročno za ljudi, ki želijo imeti vse na enem mestu.

Poleg običajnega gostovanja, gostovanja WP, gostovanja v oblaku in namenskih strežnikov nudijo tudi gostovanje Sharepoint, ki ga ne vidimo pogosto. Cirrus ima tudi storitev spletnega oblikovanja, če jo potrebujete.

Podpora

Cirrus ponuja različne možnosti za pridobitev pomoči, ki jo potrebujete: Oddaja vozovnic, Baza znanja, Podpora za telefon in Spletni klepet v živo. Zadnji dve možnosti podpore sta na voljo 24/7. Njihova podporna služba je zbrala mešane ocene. Nekatere stranke so bile zelo zadovoljne z njihovo storitvijo in izjavile so, da so se zelo hitro odzvale. Drugi pa so bili nezadovoljni s predstavniki podpore, ki so trdili, da so jim celo potrebovali več kot 3 dni, da so se odzvali na vstopnice za podporo.

Hitrost

Iščete podatkovne centre v Kanadi, ki bi lahko poskrbeli za občinstvo države? Cirrus Hosting na območju Toronta zaposluje 3 podatkovne centre. Čeprav imajo v Kanadi podatkovne centre, ne uporabljajo veliko funkcij za povečano hitrost spletnega mesta. PHP 7 je podprt, kar pomeni večje hitrosti nalaganja vašega spletnega mesta v primerjavi s PHP 5.6. Cloudflare CDN, LiteSpeed ​​strežniki in druge predpomnilne funkcije niso vključene v njihove skupne pakete gostovanja.

Prednosti:

 • Izkušeni
 • Zelo cenovno ugodno
 • Strežniki v Kanadi

Slabosti:

 • Za najcenejšo ceno morate plačati 3 leta naenkrat

13. SiteGround

Spletna stran: www.siteground.com
Cena:
3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Logotip SiteGround

To je eno izmed naših najljubših ameriških gostiteljskih podjetij s sedežem v ZDA, imajo zmogljive strežnike po vsem svetu (čeprav v Kanadi nobenega) in vrhunsko podporo. SiteGround je eden najhitreje rastočih gostiteljev naokoli in z dobrim razlogom! Njihova osredotočenost na varnost, podporo in enostavnost uporabe je zelo impresivna. Razvili so celo notranje varnostne sisteme za stalno spremljanje in ukrepanje v zvezi z morebitnimi varnostnimi vprašanji.

Priporočamo jih tudi za WordPress, WordPress (kar je precej redko! Seveda se lahko spopadejo s katerim koli CMS-om, ki ga vržete nanje).

SiteGround ima 3 načrte gostovanja, njihov najbolj dostopen načrt se začne pri 3,95 USD / mesečno (67% nižja od običajne cene)!

Podpora

SiteGround ponuja različne možnosti podpore, vključno z zbirko znanja, vadnicami, klepetom v živo, telefonom in podporo za vozovnice. Po navedbah podjetja vam bo telefon in Live Chat Support pomagal do takojšnjih odgovorov, medtem ko bi vstopnice trajale 10 minut.

Ocene strank o njihovem podpornem sistemu so bile presenetljivo pozitivne. Večina kupcev je izjavila, da so bili predstavniki zelo vljudni in ustrežljivi. Dobili so visoko oceno med spletnimi mnenjami strank. Ura za SiteGround!

Hitrost

Kar zadeva hitrost, ima SiteGround veliko za ponuditi. Zagotavljajo SSD za večje hitrosti nalaganja spletnega mesta v primerjavi s tradicionalnimi pogoni. Imajo tudi vgrajen predpomnilni vtičnik po imenu SuperCacher za še večje hitrosti nalaganja.

Podatkovni centri podjetja so v ZDA, Veliki Britaniji, NL in SG. Čeprav v Kanadi ni podatkovnih središč, ga SiteGround nadomešča z integracijo Free Cloudflare.

Prednosti:

 • Brezplačni SSL
 • Priporoča WordPress
 • Visoko zmogljivi strežniki
 • Lahko razširljiv

14. StableHost

Spletna stran: www.stablehost.com
Cena:
3,50 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, vstopnice

Logotip StableHost

Stable je na splošno dostojen gostitelj, vendar v Kanadi ni strežnikov. Ponujajo vse enake funkcije kot večina drugih gostiteljev, z izjemo njihove gostovalne tehnologije gostovanja … povečuje splošno zmogljivost in razširljivost z manj izpadi.

Imajo veliko možnosti gostovanja: skupno gostovanje, gostovanje WordPress, VPS, preprodajalec, Enterprise hosting, neomejeno gostovanje. StableHost ima tudi urejeno spletno mesto za izdelavo spletnega mesta, da se vaše spletno mesto čim hitreje postavi in ​​zažene, ima odlične zasnove in enostaven gradnik povleci.

Dobra izbira, če želite ciljati na trg s sedežem v ZDA.

Podpora

StableHost nudi telefonsko podporo, spletni klepet v živo, bazo znanja, pogosta vprašanja in stran sistema, da vam priskoči na pomoč. Njihova tehnična ekipa je na voljo 24/7. Po drugi strani so njihove skupine za prodajo in obračunavanje na voljo 7 dni v tednu od 9.00 do 17.00 (MST). Ko gre za preglede, so zbrali mešane občutke. Nekateri so navedli, da je bila njihova storitev zelo slaba. Čeprav so bili drugi zadovoljni s svojimi ponudbami in podporno ekipo.

Hitrost

Kar zadeva hitrost, vam najcenejši načrt daje 1 polno jedro procesorja. Večje kot je število jeder CPU-ja, hitrejše je spletno mesto. Prilagodili so različice LiteSpeed, PHP in MySQL, zaradi katerih je vaše spletno mesto bliskovito, ne glede na število obiskovalcev. Pogoni SSD se uporabljajo za hitrejšo hitrost vašega spletnega mesta v primerjavi s tistimi, ki uporabljajo tradicionalne mehanske pogone. V Kanadi nimajo strežnikov. Čeprav imajo več lokacij podatkovnih centrov v Phoenixu in Chicagu, ZDA, Amsterdamu, Nizozemski, Singapurju in na Švedskem v Stockholmu.

Prednosti:

 • Kakovostne storitve
 • Kul graditelj spletnih strani
 • Grozdna tehnologija gostovanja za večjo zmogljivost

Slabosti:

 • V Kanadi ni strežnikov

15. Spletna stran5

Spletna stran: www.site5.com
Cena:
6,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Klepet v živo

Logotip Site5

Site5 ponuja tudi dostojno storitev, toda glede na ceno, predloga vrednosti resnično ni, saj so tam boljši gostitelji, ki so cenovno ugodnejši. Njihov glavni strežnik je tudi v ZDA, zato ne bi bil odličen za kanadska spletna mesta.

Imajo brezplačno migracijo spletnega mesta, varnostne kopije in 45-dnevno garancijo vračila denarja. Njihove možnosti gostovanja vključujejo deljeno gostovanje, gostovanje preprodajalcev in popolnoma upravljan VPS.

Podpora

Gostovanje Site5 ponuja različne možnosti za podporo. Sem sodijo baza znanja, Q&Platforma, e-poštna podpora in klepet v živo. Slaba stran tega je, da nimajo telefonske podpore. Podpora po e-pošti in spletni klepet v živo sta na voljo 24/7, vendar. Na žalost je bila večina mnenj o njihovi podpori strankam negativnih. Do predstavnika pride le nekaj minut, vendar traja približno 5 do 10 minut, da odgovorijo na vprašanja. Nekateri so celo navedli, da je za reševanje preproste težave potrebno več podpornih sej.

Hitrost

Site5 ima več lokacij podatkovnih centrov v Evropi (Velika Britanija, Nizozemska, Francija in Romunija), Severni Ameriki (ZDA in Kanada), Južni Ameriki (Sau Paolo, Brazilija in Joao Pessoa) ter Aziji (Kitajska in Singapur). Dobro je, če imate ciljni trg v Kanadi, ker imajo na tej lokaciji podatkovni center.

Kar zadeva vire, je podjetje navedlo, da dobavljajo več kot dovolj CPU-ja in RAM-a, da bi zadovoljili »povprečnega« kupca spletnega gostovanja. Kupci vidijo visoko raven učinkovitosti, saj se izognejo prekomerni prodaji katere koli storitve. Prosti strežniki Cloudflare CDN, LiteSpeed ​​ali MariaDB in druge predpomnilniške funkcije se na njihovem spletnem mestu ne oglašujejo..

Prednosti:

 • Kakovostno gostovanje
 • Neomejen prostor na disku
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti:

 • Predrago
 • V Kanadi ni strežnikov

Spletno gostovanje Kanada Mnenja: Zakaj to počnemo

Kot digitalna agencija dobimo veliko vprašanj v zvezi s spletnim gostovanjem. Ljudje želijo vedeti, kateri spletni strežnik je najboljši za njihove posebne cilje (lahko je to običajno poslovno spletno mesto ali fotograf, mali bloger itd.) Ali kje najti spodobno primerjavo, ki bo pregledala najboljše ponudnike spletnega gostovanja za Kanado. Večina jih ima težave pri ugotavljanju, kateri spletni gostitelji so pravzaprav vredni denarja, ki jim najbolj škodijo. Da bi si prihranili nekaj časa, da bomo na ta vprašanja vedno znova odgovarjali, smo se odločili, da vložimo dober del časa v ustvarjanje vira, ki ponuja veliko odgovorov, ki jih ljudje iščejo … in tako se je ta vodnik rodil!

Kanadski telefon za spletno gostovanje

Najboljše storitve spletnega gostovanja za Kanado: raziskava

Ne glede na to, ali uporabljate prenovo spletnega oblikovanja, popolno ponovno blagovno znamko ali samo poskušate sprožiti novo spletno mesto v živo, boste neizogibno naleteli na nekaj zaviralcev. Priprava in delovanje spletnega mesta tako, kot želite, je lahko zelo koristno, vendar boste na poti do tja morali opraviti veliko trdega dela. Poleg oblikovanja in izdelave spletnega mesta (z uporabo prilagojenega CMS-ja ali običajnega, kot je WordPress), se boste morali odločiti tudi, kje in kako ga želite imeti.

spletno gostovanje raziskav

Ta odločitev vključuje izbiro med različnimi (poceni) spletnimi ponudniki gostovanja & vrste gostovanja, ki so na voljo za gostovanje spletnega mesta v Kanadi. Obstaja veliko različnih paketov gostovanja, med katerimi lahko izbirate, vendar se odločite za najboljšo izbiro, vaše spletno mesto (naj bo to blog, spletno mesto za e-trgovino ali splošno poslovno spletno mesto) in njegovi uporabniki, boste morali razumeti razlike med različnimi vrstami gostovanja, na katere lahko naletite med svojim iskanjem. Da bi vam pomagali pri tem epskem iskanju, smo spodaj našteli različne vrste gostovanja in na katere funkcije morate biti pozorni.

Vrste spletnega gostovanja v Kanadi

Skupno gostovanje

Skupno gostovanje je ena najbolj priljubljenih vrst spletnega gostovanja za manjše spletne strani in projekte, kot je razvrščena kot poceni spletno gostovanje. Nekateri manjši projekti vključujejo lokalna podjetja, bloge, osebna spletna mesta in drugo. To so spletna mesta, ki niso namenjena velikim količinam prometa, zato jim ni treba podpirati takšnih količin. Način, kako to poceni spletno gostovanje ponuja ponudnik, ki na istem strežniku ponuja prostor za več različnih uporabnikov. To predstavlja številne omejitve, vendar omejitve ne vplivajo na večino manjših spletnih mest, zato je odlična izbira za te vrste prizadevanj. Druga dodatna prednost tega spletnega gostovanja je nižja cena, ki jo prinese kupcu. Prav tako večina poceni gostiteljev ponuja cenovno ugodne načrte za oba Linux gostovanja & Gostovanje Windows (in najpogostejši programski jeziki, kot so MySQL, Java, PHP itd.) Večina ponudnikov gostovanja v skupni rabi odstrani tudi namestitvene programe z enim klikom za WordPress, Joomla, Drupal in druge CMS. To je vsekakor najboljše spletno gostovanje za mala podjetja.

VPS gostovanje

Ta vrsta gostovanja vam omogoča dostop do virtualnega zasebnega strežnika. VPS gostovanje ima veliko skupnega s skupnim gostovanjem, vendar ima manj omejitev in več svobode, ko gre za njihov strežniški prostor. Popolna srednja točka med poceni gostovanjem in dragim namenskim gostovanjem strežnikov VPS gostovanje vam daje del prostora strežnika, ločenega od preostalega prostora strežnika, ki ga bodo uporabljali drugi uporabniki, tako da lahko svoj strežniški prostor uporabljate brez vpliva spletna mesta drugih uporabnikov. Cenovno dostopna rešitev za spletno gostovanje, ki daje večjo prožnost kot gostovanje v skupni rabi, je VPS gostovanje priljubljena možnost za spletno gostovanje v Kanadi in se običajno uporablja tudi za gostovanje strežnikov za igre (odlično za gostovanje Minecraft).

Gostovanje namenskega strežnika

Imate večje spletno mesto, ki ga iščete, da bi našli rešitev za spletno gostovanje? V tem primeru je morda namensko gostovanje strežnikov idealna izbira za vas. Če uporabniku omogočimo dostop do celotnega strežnika samemu sebi, je to možnost spletnega gostovanja, ki jo najpogosteje izberejo veliko večja spletna mesta, ki shranijo veliko informacij in ustvarijo veliko večjo količino prometa. Spletna mesta, kot so nepremičninski imeniki, velika spletna mesta za e-trgovino in še več, lahko uporabniku namenijo namenski načrt gostovanja strežnikov, s katerim se bo njihovo spletno mesto zagnalo in svojim uporabnikom omogočilo najboljšo izkušnjo s spletnega mesta z visoko zmogljivostjo.

Gostovanje v oblaku

V gostovanju v oblaku je v zadnjih letih priljubljenost znatno pridobila zaradi svoje prožnosti in vsestranskosti. Gostovanje v oblaku svojim uporabnikom olajša povečanje ali zmanjšanje zmogljivosti njihovega spletnega mesta in razpoložljivosti virov, ki jih prejemajo. Ker je idealen za velika in majhna spletna mesta in ker je tudi veliko varnejši način spletnega gostovanja, saj se opira na več strojev in ne le na enega, gostovanje v oblaku svojim uporabnikom ponuja številne prednosti.

Gostovanje preprodajalcev

Gostovanje preprodajalcev se nanaša na vrsto spletnega gostovanja, v katerem spletni razvijalci kupijo znatno količino strežniškega prostora za prodajo svojim strankam, za katere razvijajo spletna mesta. To je idealno za stranke, ki imajo spletnega razvijalca, ki zanje skrbi za svoje spletno mesto, saj daje razvijalcu več nadzora, da lahko zagotovi, da spletno mesto deluje tako, kot mora. Če delate s spletnim razvijalcem, preverite, ali so imeli v mislih rešitev spletnega gostovanja za spletno mesto, ki ga ustvarjajo za vas, na primer gostovanje preprodajalcev.

Spletno gostovanje Kanada: Kako najti najboljšo storitev?

Kar zadeva spletno gostovanje v Kanadi, obstaja veliko vrst spletnega gostovanja, med katerimi lahko izbirate, preden lahko spletno mesto zaženete in zaženete. Vendar to žal ni zadnja težka odločitev, ki jo boste morali sprejeti. Ko določite vrsto spletnega gostovanja, ki ustreza vašim potrebam, boste morali začeti primerjati določene funkcije. Btw smo to raziskavo opravili tudi za avstralske ponudnike spletnega gostovanja, spletno gostovanje na Novi Zelandiji, spletno gostovanje v Singapurju, spletno gostovanje v Veliki Britaniji, poceni spletno gostovanje Indija, vrhunsko spletno gostovanje (na splošno), & celo spletno gostovanje Irske.

iskanje kanadskega spletnega gostitelja

Če primerjate številne ponudnike spletnih gostovanj, na katere se lahko prijavite prek spleta, je nekaj dejavnikov, ki jih boste želeli upoštevati:

Lokacija strežnika

zemljevid lokacije strežnikaVerjeli ali ne, fizična lokacija strežnika vpliva na čas nalaganja vašega spletnega mesta. Bolj ko se strežnik geografsko približa uporabnikom, ki poskušajo dostopati do vašega spletnega mesta, hitreje ga bodo lahko uporabljali. Če pa je najbližji strežnik za vas ali uporabnike, za katere pričakujete, da poskušajo dostopati do vašega spletnega mesta, močno premalo, je najbolje, da poiščete najbližjega, ki ima dovolj sredstev in zanesljivosti.

Če povzamemo, dokler je strežnik blizu ali v Kanadi (in je dostojen strežnik), boste v redu! Res ni pomembno, ali iščete storitve, specifične za mesto, na primer spletno gostovanje v Torontu, Montrealu ali Vancouverju … razlika v hitrosti bo zanemarljiva.

Skladiščenje

Še zadnje, kar želite, je, da se prijavite pri ponudniku spletnega gostovanja in ugotovite, da vam ne ponuja prostora za shranjevanje, ki ga potrebuje vaše spletno mesto, še posebej to velja, če želite namestiti spletno mesto za e-trgovino. Oglejte si prostor za shranjevanje, ki ga ponudnik ponuja z načrtom, na katerega se prijavljate, preden se za kar koli zavežete, da boste zagotovili, da bo skladen s potrebami vašega spletnega mesta.

Občasni čas

Pomembno je, da je vaše spletno mesto dostopno svojim uporabnikom ves čas dneva in noči – navsezadnje to plačujete. Da bi to dosegli, si spletni ponudniki prizadevajo ponuditi najboljše statistike za uptime. Začeli smo slediti tako celotnemu času delovanja kot odzivnim časom za največje ponudnike gostovanja na naši spletni strani s statusom gostitelja spletnega mesta. Poiščite nekaj mnenj strank pri ponudniku, za katerega razmišljate, da bi našli resnično izkušnjo, ki so jo drugi pridobili iz njihovih storitev glede na produktivnost.

Hitrost

Poleg dejanske lokacije strežnika ima način, kako spletni gostitelji konfigurirajo svoje strežnike, tudi velik vpliv na hitrosti nalaganja.

hitrostni testi hitrosti

Dejavniki, ki vplivajo na splošno zmogljivost in hitrost, so dodeljeni viri procesorja in pomnilnik, ki ga dobi vsak račun, koliko spletnih mest gostitelj dovoli na strežniku, kako izgleda njihov niz strežnikov glede na PHP (PHP 7+ je danes obvezen), na strani strežnika predpomnilnika in še več (poglejte si primerjavo SiteGround vs HostGator za primer, koliko se lahko čas nalaganja razlikuje, če imate pravilno konfiguracijo strežnika). Terminologija je morda nekoliko preveč tehnična, a najpomembnejše stvari bi bilo dodelitev CPU-ja in pomnilniških virov + dovoljene domene na strežniku.

Hitro spletno mesto je pomembno tudi za SEO, saj je Google dejal, da je to eden od dejavnikov njihovega uvrščanja!

CDN (omrežje za pošiljanje vsebine)

CDN

CDN je množično omrežje strežnikov po vsem svetu, ki imajo predpomnjeno različico vašega spletnega mesta, glavni razlog, da CDN pripnete na vašo spletno stran, je maksimiranje hitrosti nalaganja, ne glede na to, od kod prihajajo obiskovalci. Na primer: Če želi obiskovalec iz Francije brskati po spletnem mestu, bo spletno mesto najbližje strežniku ali vozlišču do te lokacije, namesto da strežnik v Kanadi opravi vse delo. Druge prednosti CDN vključujejo zaščito pred napadi DDOS in zmanjšanje virov virov vaših strežnikov.

Številni spletni gostitelji se lahko odločijo za neopazno integracijo z CloudFlare, ki ponuja brezplačen CDN. Definitivno nekaj, kar je vredno preveriti.

SSL potrdila

SSL pomeni Secure Socket Layer, to je “s” v https, vidno tudi skozi ključavnico v večini sodobnih brskalnikov, kar kaže, da je spletno mesto, ki ga obiščete, varno. SSL certifikati se uporabljajo za šifriranje prenosa podatkov med vašim spletnim mestom in obiskovalci. Ob tipkanju tega je imeti SSL certifikat absolutno obveznost vsakega spletnega mesta (ne le trgovin e-trgovine). Brskalniki zaupajo vašemu spletnemu mestu, zato je bolj verjetno, da nekaj kupijo, če je to cilj vašega spletnega mesta. Dober kanadski spletni gostitelj mora ponuditi brezplačna SSL potrdila. Pravzaprav v trenutku, ko vidimo ponudnika gostovanja, ki za osnovni SSL certifikat zaračuna denar, se njihov skupni rezultat močno potop. Obstajajo tudi različne vrste certifikatov SSL, na primer razširjena validacija (EV SSL), potrjena organizacija (OV SSL) in preverjena domena (DV SSL). DV SSL je osnovna različica.

Podpora

Podpora je bistveni element katere koli storitve, ne glede na to, ali gre za spletno gostovanje ali ne. Vendar je spletno gostovanje nekaj, kar lahko postane zelo težavno, če niste dobro seznanjeni in izkušeni na tem področju, zato je podpora še pomembnejša. Vedno morate zagotoviti, da lahko vsak ponudnik, s katerim se prijavite, ponuja klepet v živo in podporo telefonom, in morda boste celo radi pozorni na podporo 24/7, tako da boste lahko poiskali pomoč, kadar jo boste morda potrebovali..

Varnostne kopije

Želite zagotoviti, da so podatki, ki jih hranite na svojem spletnem mestu, vedno varni in varni. Zato so varnostne kopije kritične.

varnostne kopije spletnih gostiteljev

Večina spletnih ponudnikov bo redno varnostno kopirala vaše podatke in jih shranjevala za vas, zato je pametno pogledati, kako pogosto to počnejo, in kako si obiščejo podatke, če bi se pojavile potrebe. Preverite tudi, koliko bi stalo prerazporeditev starejše različice spletnega mesta, včasih je brezplačna, včasih ni.

Pasovna širina

Pasovna širina vašega spletnega mesta bo veliko vplivala na njegovo uspešnost. Ne glede na to, ali je vaše spletno mesto majhno ali veliko, želite zagotoviti, da ima dostop do virov, ki jih potrebuje za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje. Poiščite pasovno širino, ki jo bo vaše spletno mesto dodelilo ponudniku, o katerem razmišljate, in se prepričajte, da je primeren.

Število dovoljenih domen / spletnih mest

Poglejte, koliko domen vam bo ponudnik, o katerih razmišljate, omogočil gostovanje v prostoru strežnika, za katerega plačujete. Ne glede na to, ali boste želeli gostovati na več spletnih mestih ali ne, je vedno dobro imeti svobodo, če se boste v prihodnosti odločili za to.

In to je to, morda se zdi preobsežno, da bi zajel vsako posamezno točko, ampak le korak za korakom. Morda celo ustvarite preglednico in zabeležite vse specifikacije za najboljša kanadska podjetja za spletno gostovanje, tako da imate preprost pregled.

ALI

Najboljše gostovanje domen za Kanado

Preden se lotimo tega, razčistimo nekaj, medtem ko se veliko ljudi ozira in sprašuje po najboljših storitvah gostovanja domen, gostovanje domen pravzaprav ni stvar. Izraz je kombinacija imena domene in spletnega gostovanja. Kar večina ljudi misli pri gostovanju domen, je na splošno nastavitev spletnega mesta in je URL ali ime domene.

Ko smo že pregledali svoje izbire najboljših storitev spletnega gostovanja za Kanado, bomo od zdaj naprej govorili o najboljših registratorjih domen.

Kaj je ime domene?

Imena domen so alfanumerični vzdevki, ki se uporabljajo za dostop do spletnih mest. Brez domenskih imen bi bil dostop do spletnih mest mogoč le z vpisom njihovih naslovov IP v vrstico brskalnika (primer: 192.168.2.10). Na srečo so bila domenska imena izumljena, da nadomestijo naslove IP in olajšajo brskanje po spletu. Tako na primer: 192.168.2.10 lahko postane Google.com, kako super je to. To pomeni, da je ne glede na domensko ime, ki ga kupite, dejansko maska ​​za osnovni naslov IP.

Kaj so registratorji domen in registri?

Registratorji domenskih imen so podjetja, ki jim je dovoljeno upravljati rezervacijo internetnih imen domen in jim dodeliti IP naslove. Registrarji morajo biti akreditirani s splošnim registrom domene najvišje ravni (gTLD) ali registrom najvišje ravni domene (ccTLD). Registri so podjetja na najvišji ravni, ki morajo prenesti prodajo registracij domen. Kadar koli se domensko ime kupcu kupi, mora registrator o tem obvestiti register, da domeno rezervira (in veliko njih se prodaja vsak dan, samo preverite vir statistike uporabe interneta, ki smo ga ustvarili za nekatere nore številke).

registratorji domenskih imen

Veliko gostiteljev je tudi prodajalcev registratorjev domenskih imen, kar pomeni, da se lahko prijavite na spletno gostovanje in prevzamete domensko ime iz istega podjetja, kar omogoča zelo enostavno nastavitev spletnega mesta.

Ustvarjanje spletnega mesta: Svoje ime domene usmerite v kanadsko spletno gostovanje

Ko ste kupili ime domene in se prijavili na paket za spletno gostovanje (morda ste že namestili WordPress ali kateri koli drug CMS na strežnik), je naslednji korak, da svoje ime domene usmerite na svojega spletnega gostitelja in začnete graditi svoje spletno mesto.

Če bi domensko ime in spletno gostovanje kupili pri istem ponudniku, bi to storili samodejno, zato bi morali biti dobri. HostPapa, na primer, lahko to stori za vas.

Če ste svoje ime domene kupili v ločenem registratorju domenskih imen, kot je Namecheap, se boste morali tam prijaviti v svoj račun in poiskati DNS ali Name strežnike. Imenski strežniki so strežniki, ki so v lasti vašega spletnega gostitelja in se uporabljajo za upravljanje imen domen, povezanih s strankami spletnih gostiteljev.

posodabljanje imenskih strežnikov

Kako posodobiti strežnike imen:

 1. Poiščite imeniške strežnike vašega spletnega gostitelja (primer: ns1.blahost.com, ns2.blahost.com). Za to lahko vprašate svojega gostitelja ali pa jih včasih najdete ob strani, ko se prijavite v svoj cPanel.
 2. Kopirajte imena strežnikov
 3. Prijavite se v svoj registrski račun in se pomaknite do nastavitev strežnika DNS ali imen
 4. Prilepite strežnike z imeni v polja z imenom strežnika in pritisnite “posodobi” ali “končano” (ali “shrani”)
 5. Počakajte nekaj ur, preverite URL svojega spletnega mesta in naj bo spletno mesto v živo (če ste namestili CMS, kot je WordPress).

In to je to za ta vodič, upam, da je pomagalo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author