Bedste webhosting til Indien

Som et digitalt agentur med MEGET hostingkonti (vi har en masse sideprojekter og kan lide at eksperimentere ��), vil jeg sige, at vi har fået en god idé om, hvad der definerer en fantastisk webhost-udbyder.

Mens vi skrev vores webstedsvurderinger, kiggede vi på en masse faktorer, men de vigtigste var �� support og ⚡ hastighed. Vi valgte disse 2, fordi hvis en af ​​disse er subpar, ville det have en enorm indflydelse på den potentielle succes på dit websted.

Et par af de mærker / sider, der linker til vores indhold:
Udvalgt på websteder

Baseret på vores undersøgelser og hosting-anmeldelser er disse 9 bedste webhostingstjenester til Indien:

 1. Hostinger Indien – Bedste samlede webhosting
 2. HostGator Indien – Webhost til at løbe op
 3. A2 Hosting – Bedst forhandler-webhosting
 4. SiteGround – Bedste WordPress-hosting
 5. InMotion Hosting – Great Business Hosting
 6. GreenGeeks – Bedste grønne webhost
 7. CloudWays – Bedste Cloud Hosting
 8. DreamHost – Fantastisk premium vært
 9. BlueHost India – fantastisk webhost for bloggere

Bedste Web Hosting India 2020 anmeldelser

1. Hostinger

Hostinger-logo

Hjemmeside: hostinger.in
Pris: kr. 51
Diskplads: 10 GB
Support: Live chat, billetter
Global rækkevidde: Ja

Ved £ 51 / mo er det virkelig svært at slå Hostinger, når det kommer til den tilbudte værdi. Selvom deres enkeltplan er ekstremt billig, leveres den stadig med 10 GB SSD-diskplads, support 24 timer i døgnet og en utrolig glat installation.

Deres specialbyggede kontrolpanel er en glæde at arbejde med og leveres endda med sin egen webstedsbygger. Selvom vi bestemt vil anbefale at bruge WordPress (vi ELSKER WP) til at opbygge dit websted, er det dejligt at vide, at de også har deres egen builder på tilbud ud over de sædvanlige CMS’er.

Deres 24/7 kundesupport er meget lydhør og hjælpsom, hvilket er temmelig imponerende, da de fleste budgetværter mangler support, men ikke Hostinger! En enorm tommelfinger op fra os i dette område.

Hostinger Technology

Når det kommer til hostingtyperne tilbyder de den grundlæggende delte hosting (de fleste mennesker har brug for denne type), cloud-hosting, WordPress-hosting og VPS-hosting.

De delte hostingplaner er som følger:

 1. Enkelt hosting-plan: Superbilligt og perfekt til at få fødderne våde. Den har de fleste af funktionerne i premium-planerne. Du har tilladt 1 websted med denne plan.
 2. Premium hosting-plan: For dem, der vil skalere, et gratis domænenavn, ubegrænset websteder og dobbelt så meget strøm som dit websted.
 3. Business hosting-plan: Hvis du vil blive virkelig seriøs. Alle ovenstående funktioner + daglige sikkerhedskopier og endnu flere serverressourcer for at gøre dine websteder så hurtige som muligt.

Derudover har de en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle hosting-planer. Det er ærligt talt en ikke-brainer i vores bog!

Fordele

 • Super billig
 • Kvalitetssupport
 • Globalt netværk af servere
 • Let at bruge

2. HostGator

Hostgator logo

Hjemmeside: www.hostgator.com
Pris: kr. 99
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator blev oprettet langt tilbage i 2002 og er faktisk et af de mest populære webhostingfirmaer i dag. Hvis du får dette som din webhost, kan du oprette professionelle, funktionelle og smukke websteder – og det er også brugervenligt.

De er en af ​​de få hostingudbydere, der giver overkommelige planer med ubegrænset plads og båndbredde, bare for at nævne nogle få. Deres hosting-pakker inkluderer delt, forhandler, VPS, dedikerede servere, WordPress og Cloud.

Du får mere ud af HostGator, når du opgraderer din plan. Lige nu er deres baby-pakke deres mest populære plan, da det er et godt udgangspunkt. Du kan dog også starte med en Hatchling-plan, især hvis du bare vil starte med et websted. Husk, at det allerede kommer med uovervåget båndbredde, selvom det er deres billigste plan. Og selvfølgelig kan du altid opgradere til deres forretningsplan, hvis dine behov kræver flere funktioner.

Nå, HostGator garanterer 99,9% oppetid. Og denne garanti kommer med et løfte om, at de refunderer dig en måneds kredit, hvis de ikke mislykkes med dette tilsagn. Med HostGators track record med konstant oppetid tvivler vi imidlertid på, at du nogensinde vil få nogen refusion fra dem overhovedet (og igen, dette er en god ting, da du vil have oppetider og ikke kompensationer).

Det er af alle årsagerne ovenfor (og mere nedenfor), hvorfor vi gav dem nummer 1 stedet. De fortjener det virkelig, efter vores mening.

Hastighed

At have hurtige og pålidelige servere er sandsynligvis en af ​​grundene til, at HostGator er så populær.

Naturligvis vil brugere fra hele verden også opleve god hastighed, når du er vært for dit websted på HostGator (de har kunder fra hele verden, husk dig). Deres servere i USA er simpelthen meget magtfulde, det er derfor.

Support

HostGator er stolt af at yde 24/7/365 kundesupport til deres kunder. Der vil altid være en HostGator-ekspert, der hjælper dig med dine problemer og bekymringer via live chat, telefon og e-mail. Deres vidensbase om artikler er også meget nyttig, hvis du løser fejlfinding.

Fordele

 • Værdi for pengene
 • Stor hastighed

3. A2 Hosting

A2 Hosting Logo

Hjemmeside: www.a2hosting.com
Pris: USD 3,92 USD
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

Du har sandsynligvis ikke hørt om A2 Hosting – men det har faktisk eksisteret siden 2001. Og selvom de holdt en lav profil i alle disse år, har de faktisk et godt omdømme blandt brugerne. Faktisk indtaster de næsten altid top 10 anmeldelser på webstedshosting (ja, de er så gode).

A2 Hosting leveres med 3 delte hostingpakker som følger:

 1. Lite – For kun $ 3,92 pr. Måned giver denne pakke dig mulighed for at have 1 websted, ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde.
 2. Swift – For $ 4.90 pr. Måned tilbyder deres Swift-plan 2 gange ressourcerne på deres billigste plan. Du kan have et ubegrænset antal websteder med denne plan og også få ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde.
 3. Turbo – Som A2 Hosting’s hurtigste plan koster denne pakke $ 9,31 pr. Måned. Bortset fra ubegrænset websteder, ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde inkluderer planen også A2 Hosting’s side-accelerator.

Når du ser på deres hostingpakker, kan du se, at du får flere funktioner og hastighed som dine planopgraderinger.

Her er hvad vi bedst kan lide ved A2 Hosting – deres garanti når som helst. De har en standard 30-dages pengene-tilbage-garanti, men de har også når som helst pengene-tilbage-garanti for dem, der abonnerer på deres længere planer.

Så hvis du beslutter at betale i 3 år for at spare penge (længere planer har de største rabatter i hostingpakker, ved du det) og derefter beslutter at annullere din plan efter lad os sige 1 år – de giver dig en refusion svarende til de ubrugte 2 år (forholdsmæssigt). Der er dog nogle advarsler til dette – dit domæneregistreringsgebyr og dit migrationsgebyr (hvis nogen) refunderes ikke. Stadig er deres når som helst pengene-tilbage-garanti ude af denne verden.

Hvad angår deres oppetidsgaranti, er de forpligtet til at give deres kunder 99,9% oppetid. Realistisk set er de ikke perfekte på dette område – men alligevel gode.

Hastighed

Se på navnet på deres prisplaner, og du vil bemærke, at der er et fælles tema – hastighed (Lite, Swift, Turbo). Nå, du er virkelig garanteret at have et hurtigt websted med A2 Hosting (det er deres bedste punkt). Så tænk bare på deres planer på denne måde – den ene er hurtig, den anden er hurtigere, og den sidste er den hurtigste.

Support

A2 Hosting’s supportteam er godt. Deres vidensbase er fuld af nyttige artikler, der viser sig at være nyttige, hvis du fejlfinder ting. Og hvis du vil tale med nogen, kan du gøre det via e-mail, telefon og live chat.

Fordele

 • Servere i USA, Europa og Singapore (SG er fantastisk til NZ-websteder)
 • Ubegrænset diskplads og båndbredde på alle planer
 • Når som helst pengene tilbage garanti

Ulemper

 • Ingen servere i Indien
 • Den billigste plan er begrænset og ikke meget hurtig
 • 99,9% oppetidsgaranti er ikke så pålidelig

4. SiteGround

SiteGround-logo

Hjemmeside: www.siteground.com
Pris: USD 3,95
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

SiteGround blev grundlagt i 2004 og er nu vært for over en million websteder over hele verden. Deres hostingmuligheder inkluderer delte WordPress, dedikerede servere og sky. Deres magtfulde servere placeret over hele kloden gør det muligt at imødekomme brugernes behov. Faktisk anbefales SiteGround af WordPress selv. Men selvfølgelig kan det også være vært for andre Content Management Systems (CMS).

SiteGround er mest populær for sine delte planer. De har 3 prissystemer til dette, og vi fortæller dig mere om dem på listen nedenfor.

 1. StartUp – Dette er deres anbefalede plan for start af en web-tilstedeværelse. Med en introduktionspris på $ 3,95 pr. Måned (almindelig pris er $ 11,95) har du tilladt 1 websted og fået 10 GB lagerplads. Du kan også have op til 10.000 besøgende månedligt.
 2. GrowBig – SiteGround anbefaler denne pakke til voksende steder. For $ 5,95 per måned (almindelig pris er $ 19,95) kan du have et ubegrænset antal websteder sammen med 20 GB lagerplads og 25.000 besøgende månedligt.
 3. GoGeek – Hvis du vil have det bedste af SiteGround, tilbyder de deres overordnede plan til en introduktionspris på $ 11,95 (almindelig pris er $ 34,95). Det leveres med ubegrænset websteder, 30 GB lagerplads og 100.000 besøgende månedligt.

SiteGround’s plannavne giver dig en idé om, hvad du får. Hvis du lige efter deres væsentlige funktioner, kan du nøjes med (eller starte med) deres StartUp-pakke. Hvis du imidlertid ønsker premium-funktioner med din pakke, skal du vælge deres GrowBig-plan. Gå efter deres GoGeek-plan, hvis du vil have de bedste (nørdige funktioner) inkluderet i din pakke.

SiteGround er også en af ​​de dristige hostingudbydere, der giver 99,9% oppetid – og en vis vederlag, hvis de ikke lykkes med dette løfte. Husk dog, at vi taler om 99,9% oppetid i gennemsnit årligt, ikke månedligt.

Så her er handlen. De giver dig gratis hosting i en måned, når deres årlige oppetid falder overalt mellem 99,0 til 99,9%. Og hvis det falder endnu lavere end det, giver de dig 1 måned for hver procentdel. Wow. Men så igen, SiteGround har en rigtig god oppetidsrekord – chancerne for at de nogensinde vil falde under deres 99,9% årlige oppetidsgaranti.

Hastighed

SiteGrounds dataservere (findes i England, Chicago, Holland og Singapore) er meget MEGET pålidelige. De er kraftfulde nok til global rækkevidde, det er helt sikkert. Desuden leveres SiteGround også med gratis CDN (CloudFlare), som også bidrager til sit webstedshastighed.

Support

Der er mange måder at oprette forbindelse til med SiteGround-specialister – de har telefon, live chat og e-mail support 24/7.

Fordele

 • Stor kundesupport
 • Flere datacentre over hele verden
 • Anbefalet af WordPress

Ulemper

 • Ingen servere i Indien
 • Høj fornyelsessats (op til 3 gange)
 • Ingen gratis domæner

5. Inmotion Hosting

inmotion hosting logo

Hjemmeside: www.inmotionhosting.com
Pris: USD 6,39 USD
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Nej

InMotion har opbygget et godt omdømme siden sin første undfangelse i 2001. I dag driver det omkring 300.000 websteder med kunder fra hele verden. Deres hostingmuligheder inkluderer delte, VPS, forhandler, WordPress og dedikerede servere.

Ved at fokusere på hosting på forretningsniveau har InMotion disse 3 delte hostingplaner:

 1. Start – De tilbyder en introduktionspris på $ 3,99 for dette (almindelig pris er $ 7,99). Du kan have op til 2 websteder og få ubegrænset plads og ubegrænset båndbredde.
 2. Strøm – Deres mellempris har en introduktionspris på $ 5,99 (almindelig pris er $ 9,99). Til denne plan har du tilladelse til op til 6 websteder og får ubegrænset plads og ubegrænset båndbredde.
 3. Pro – Deres plan med den højeste pris har nu en introduktionspris på $ 13.99 (almindelig pris er $ 15.99). Med dette kan du have et ubegrænset antal sider og også få ubegrænset plads og ubegrænset båndbredde.

Ved, at Power-planen er 2 gange bedre end Launch-planen (deres billigste plan). Deres Pro-plan er dog 2 gange bedre i funktioner og ydeevne end Power-planen. Derfor bliver hver plan bedre og bedre, når du opgraderer.

Hvad angår InMotion’s oppetidsgaranti, er de forpligtet til at yde deres kunder 99,95% oppetidsgaranti. Og ja, de kan mere eller mindre levere på dette – de er pålidelige, det er derfor, de lavede denne liste.

Hastighed

InMotion har en anstændig hastighed. Faktisk er deres hastighed mere end anstændig – de er hurtige. Dette er godt for SEO og den samlede brugeroplevelse.

Hvis hastighed er en af ​​dine største bekymringer, skal du vide, at InMotion er en sikker satsning på dette område.

Support

InMotion har mange muligheder for kundesupport fra omfattende dokumenter (artikler i deres vidensbase) til e-mail (billetsystem) til telefonstøtte til live chat til skype-kommunikation. Bemærk dog, at de får blandede anmeldelser, når det gælder kvaliteten af ​​deres supportmuligheder. Det meste af tiden er de gode – men der er også tidspunkter, hvor de ikke er så gode i dette aspekt af deres forretning.

Fordele

 • Generøse tilbagebetalingsgarantier (30 dage for delt, 90 dage for VPS og forhandler)
 • Pålidelig oppetid
 • Ubegrænset plads og ubegrænset båndbredde selv på deres laveste plan

Ulemper

 • Servere er kun i USA
 • Dyre fornyelsesplaner
 • Lang bekræftelsesproces især for folk uden for USA

6. GreenGeeks

GreenGeeks logo

Internet side: www.greengeeks.com
Pris:
USD 2,95
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks blev grundlagt i 2008, og det kom på vores liste over de bedste webhosting af mange grunde (som du snart finder ud af). De har en masse hostingindstillinger som delt, forhandler, WordPress og VPS. Og med deres stærke datacentre i Phoenix, Chicago, Montreal, Toronto og Amsterdam drager deres kunder over hele verden fordel af deres tjenester.

Det, der adskiller GreenGeeks fra sine konkurrenter (inklusive dem på denne liste), er deres engagement i miljøet. De er en miljøvenlig webhost, og de sætter tilbage 3 gange (300%) den strøm, de bruger til vedvarende energi. Ja, deres kunders websteder er alle drevet af vedvarende energi. Er ikke så forbløffende?

Hvis du er miljøbevidst som os, er du stolt over at være en del af GreenGeeks bestræbelser på at hjælpe morens natur. Du kan endda vælge at bruge deres grønne certificeringsemblem på dit websted for at sprede opmærksomheden yderligere.

GreenGeeks oppetidsforpligtelse er 99,9%, og vi kan fortælle dig, at de har registreret, at de forbliver inden for denne procentdel.

Hastighed

Hastighed er faktisk et af GreenGeeks ‘stærkeste punkter – de prioriterer dette område i deres service, og det viser i deres præstation. Bortset fra at have stærke servere, bruger de også SSD til opbevaring i stedet for HDD (SSD er hurtigere). De bruger også CDN i deres tjenester (de bruger CloudFlare).

Support

GreenGeeks ‘supportteam er en pålidelig bunke. De har et 24/7 billetsystem (e-mail), telefonstøtte og chat. Deres vidensbase inkluderer nyttige artikler og tutorials om forskellige kategorier (f.eks. Websted, domæne, hosting osv.).

Fordele:

 • Miljøvenlig opsætning (supergrøn!)
 • Ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde på alle planer
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Ingen servere i Indien
 • Indledende priser er kun gode til 3-årige betalinger.

7. Cloudways

Cloudways logo

Internet side: www.cloudways.com
Pris:
USD 10
Diskplads: 25 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

CloudWays er som navnet antyder en cloud-hosting-udbyder. Det har eksisteret siden 2012 og vokser støt gennem årene.

Det fungerer som broen mellem kunder og hostingudbydere, og det gør alt lettere for deres brugere. Den måde, det fungerer er, at du vælger et indholdsstyringssystem (f.eks. WordPress) og derefter vælger en server til dit websted. Din mulighed kan være et af følgende:

 1. DigitalOcean
 2. Vultr
 3. GCE
 4. AWS
 5. Linode

Her er hvad du får med deres startplaner:

 1. DigitalOcean Starter Plan ($ 10) – 20 GB plads, 1 GB RAM, 1 TB båndbredde.
 2. Vultr Starter Plan ($ 11) – 25 GB plads, 1 GB RAM, 1 TB båndbredde.
 3. GCE Starter Plan ($ 33,30) – 20 GB plads, 1,7 GB RAM, 2 TB båndbredde.
 4. AWS Starter Plan ($ 36.51) – 4 GB plads, 1,75 GB RAM, 2 TB båndbredde.
 5. Linode Starter Plan (12) – 25 GB plads, 1 GB RAM, 1 TB båndbredde.

Hvis du overvejer at få en cloud-hosting-udbyder, skal du være opmærksom på, at CloudWays er en af ​​de bedste (hvis ikke den bedste – igen, det er derfor, de kom til vores liste).

Hastighed

Du er garanteret hurtige serverhastigheder, når du vælger at gå til en cloud-hostingudbyder. Årsagen til dette er, at cloud-hosting involverer brugen af ​​klynger af servere placeret overalt i verden. Hvis en bruger har brug for en masse ressourcer, er andre servere altid der som sikkerhedskopier. Chancerne for at lukke ned, når de er overbelastet, er derfor slanke til nul-chancen.

Support

CloudWays har en videnbase om artikler på deres hjemmeside. Og selvfølgelig kan du altid få alle de oplysninger, du har brug for på Internettet (via dokumentation, videotutorials, fora osv.).

Hvis du vil tale med en ekspert, kan du også kontakte Cloudways supportteam døgnet rundt via live chat, telefon og e-mail (billetsystem).

Fordele:

 • Vær ubegrænset antal websteder
 • Meget skalerbar
 • Flere udbydere

Ulemper:

 • Planerne er ret dyre
 • Der kræves noget teknisk viden
 • Intet kontrolpanel

8. Dreamhost

DreamHost logo

Internet side: www.dreamhost.com
Pris:
$ 7,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Du er sandsynligvis bekendt med DreamHost, som det har eksisteret siden 1996. Det er nu vært for omkring 1,5 millioner websteder, og antallet vokser hver dag.

Deres hosting-muligheder inkluderer delt, dedikeret, VPS, sky og WordPress. Deres mest populære er delt hosting, og du kan abonnere på en plan og betale månedligt, årligt eller hvert tredje år (hvert tredje år). Flere detaljerede beskrivelser af deres hostingplaner er vist nedenfor.

 1. Delt startmotor – Med en introduktionspris på kun $ 2,59 om måneden giver denne plan dig mulighed for at have 1 websted og et gratis domæne i 1 år (hvis du betaler forud for et helt år). Du får også ubegrænset trafik, ubegrænset båndbredde, SSD-opbevaring og gratis SSL-certifikat.
 2. Delt ubegrænset – Med $ 5,95 (introduktionspris) giver denne plan mulighed for ubegrænset websteder, gratis domæne i 1 år (hvis betalt årligt), ubegrænset trafik, ubegrænset båndbredde, SSD-opbevaring og gratis SSL-certifikat.

Som du kan se, har DreamHost kun 2 prisplaner for sin delte hosting-mulighed. Shared Starter-pakken er fantastisk til startups, mens Shared Unlimited er mere beregnet til forretningssteder. Du kan gå efter den billigste plan bare for at teste tingene ud – med den viden, du kan opgradere til enhver tid.

Det, der imponerede os mest med DreamHost, er deres oppetidsgaranti på 100%. Det er faktisk inkluderet i deres servicevilkår – at deres kunder bliver kompenseret, hvis de ikke lever op til dette løfte.

Så her er handlen. De krediterer dig en hel dags vært for hver time nedetid fra deres side. Der er dog undtagelser fra dette, såsom annoncerede driftsstop og service-afbrydelser. Der er også en maksimal kundekompensation på 10% på det næste fornyelsesgebyr. Alt i alt er det stadig en god aftale.

Bemærk også, at nedetider tælles baseret på kundernes rapporter. Du skal indsende en billet og rapportere problemet for den nedetid, der skal tælles. Det er alligevel godt – som du ved de vil bestræbe sig på at ikke have driftsstop for ikke at miste penge i processen.

Hastighed

DreamHosts hastighed er god – men ikke så god som de vigtigste udbydere i denne rapport. Husk, at den ideelle sideindlæsningstid er 1 sekund eller mindre. Og DreamHost kæmper undertiden i dette område (men kun lidt).

Support

Hvad kundesupport angår, kan DreamHost helt sikkert levere. De har live chat 24/7, hvilket er fantastisk. Du kan også kontakte dem via e-mail og via deres Twitter-konto. Og selvfølgelig har de også et vidensgrundlag om nyttige artikler og fora til diskussioner.

Bemærk, at de ikke har telefonsupport. De giver dog mulighed for at abonnere på deres tilbagekaldsfunktion. Du skal dog betale ekstra for dette (det er efter vores mening stadig en god mulighed).

Fordele:

 • 97-dages pengene-tilbage-garanti for kreditkortbetalinger (kun delt hosting)
 • Kvalitetsplaner
 • 100% oppetidsgaranti

Ulemper:

 • Ingen pengene tilbage-garanti på andre planer
 • Ingen servere i Indien
 • Dyre fornyelsesgebyrer

9. Bluehost

Bluehost logo

Internet side: www.bluehost.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

BlueHost er en meget stor hostingudbyder. Sammen med dets søsterselskaber (HostMonster, iPage og FastDomain) er det nu vært for over 2 millioner websteder over hele kloden. Deres hostingmuligheder inkluderer delt, dedikeret, VPS og sky – hvor deres mest populære hosting-service deles hosting.

BlueHosts delte hosting leveres med 4 prisplaner:

 1. Grundlæggende plan – Med en introduktionspris på $ 3,95 (almindelig pris er $ 7,99), kan du oprette 1 websted, mens du er i denne plan. Det leveres også med 50 GB SSD-lagerplads, ikke-målet båndbredde, et domænenavn og gratis SSL-certifikat.
 2. Plusplan – For kun $ 5,95 som en introduktionspris (almindelig pris er $ 10,99), kan du oprette et ubegrænset antal websteder med denne plan. Du får også ubegrænset SSD-lagerplads, ubegrænset båndbredde og gratis SSL-certifikat.
 3. Choice Plus – Også med en introduktionspris på $ 5,95 (almindelig pris er $ 14,99) får du ubegrænset websteder, ubegrænset SSD-lagerplads, ubegrænset båndbredde og gratis SSL-certifikat med denne plan.
 4. Pro Plan – Deres dyreste plan har nu en introduktionspris på $ 13,95 (almindelig pris er $ 23,99). Dette leveres med ubegrænset websteder, ubegrænset SSD-lager, ubegrænset båndbredde og gratis SSL.

Naturligvis får du flere funktioner, strøm og hastighed, når du opgraderer din plan. Det, der er usædvanligt med BlueHosts introduktionspriser, er, at de tilbyder den samme pris for Plus- og Choice Plus-planerne. Mens den højere pris (i almindelige priser) har den samme indledende sats som den billigere plan, skal du være opmærksom på, at den kommer med højere fornyelsesrater.

Hvad angår deres oppetidsgaranti, forpligter BlueHost sig til 99,99% oppetid. Og tro os, når vi siger, at de virkelig er et af de mest pålidelige virksomheder, når det kommer til oppetid.

Hastighed

Du har ikke et problem med hastighed, når du vælger at gå til BlueHost som din hosting-udbyder. De leveres med gratis CDN (CloudFlare), og du skal blot aktivere dette på dit kontrolpanel for at bruge det.

Support

BlueHost har et hjælpecenter med nyttige artikler og vejledninger til deres kunder. Hvis du vil tale med deres supportteam, kan du nå dem via e-mail (billetsystem) eller live chat (24/7).

Fordele:

 • God sikkerhed
 • Konkurrencedygtige priser
 • Brugervenlig

Ulemper:

 • Høj fornyelsessats
 • Ingen refusionsmulighed for domænenavne
 • Webstedsmigrationstjenester er ikke gratis

web hosting india forskning

Webhosting Indien: Sådan finder du den bedste?

Hvilken web-hosting-udbyder skal jeg gå med er et af de mest almindelige spørgsmål, vi får (og spørgsmålet om, hvordan man faktisk opbygger et websted). De, der betragtes som de bedste, er alle baseret på mening og objektivitet. Mens du kan søge på internettet uendeligt, er det lettere at beslutte, hvilken der skal gå med, når du har alle de oplysninger til rådighed.

Denne side hjælper dig med at vælge din foretrukne hostingudbyder. Når du leder efter det bedste webhostingfirma til Indien, er der et par ting, du skal være opmærksom på. Du skal tage hensyn til, hvilke typer hosting der er, samt hvilke funktioner, du skal kigge efter.

Typer af webhosting i Indien

Mens gratis og billige muligheder arbejdede i starten af ​​din virksomhed, vil dens behov stige, og din webhosting bliver nødt til at ændre sig. De forskellige typer webstedshosttjenester kan blive forvirrende, og det er vigtigt at vide, hvad der er, så du kan vælge den bedste type til dine behov.

Delt hosting

delt hosting grafikDelt hosting er den mest almindelige type. Her placerer en webhost flere steder på en enkelt server, alle sider deler serverens ressourcer. Delt hosting er en fantastisk mulighed for dem, der leder efter billig hosting, det er enkelt og kræver ingen avanceret viden til at administrere og har et praktisk kontrolpanel (normalt cPanel). De to største bekymringer er, at sikkerhed let kan være truet, og delt hosting ikke kan håndtere høj trafik til et websted. Delt hosting er en fantastisk mulighed for små virksomheder eller virksomheder med et budget. De fleste delte værter understøtter de mest almindelige CMS’er som WordPress, Joomla, Drupal osv.

VPS Hosting

VPS er et akronym, der betyder virtuel privat server, så VPS hosting imiterer en dedikeret server inden for et delt hostingmiljø. Teknisk set kan det ses som en kombination af dedikeret serverhosting og delt hosting. Da det ikke er en fuld dedikeret server, er den billigere. Det kan også tilpasses, og hostingplaner er normalt let skalerbare. Den største ulempe er, at det er dyrere end delt hosting, men du får mere med det, og det er også en passende løsning til spilservere. De bedste Minecraft-serverværter bruger VPS-hosting.

Dedikeret serverhosting

Dedikeret serverhosting er en type hostingkonfiguration, der er dedikeret til et enkelt websted eller et enkelt formål. Da denne type hosting ikke er tilgængelig for flere klienter, som delt hosting, kan den håndtere høj trafik. Det er også fleksibelt, har høj ydeevne og er pålideligt. Denne type webhosting er perfekt til store virksomheder med krævende missionskritiske systemer.

Cloud Hosting

Cloud-hosting er baseret på computerteknologier, der tillader et ubegrænset antal maskiner, der fungerer som et system. Mens anden hostingteknologi, inklusive både delt og dedikeret, kun fungerer på en maskine, kan Cloud-hosting bruge flere maskiner og har sikkerhed, der er garanteret på mange servere. Det er en fantastisk mulighed for dem, der har brug for fleksibilitet og skalerbarhed. Det har en tilbagevendende omkostning, og du har ikke konfigurationskontrol. Dette er en fantastisk mulighed for dem, der ikke ønsker direkte kontrol over virksomhedens virksomheder.

Forhandler-hosting

Reseller Hosting er en type webhosting, hvor brugeren har en tildelt mængde harddiskplads og båndbredde, der kan bruges af en tredjepart til at være vært for websteder. Forhandleren vil normalt købe engrosselskabet og derefter sælge det til potentielle kunder. Dette er en anden mulighed, der giver fleksibilitet, og den er også mere overkommelig. Webhosten gør de tekniske ting for dig, og du kan fokusere på kundesupport. Da dine tjenester er begrænset, hvis noget går galt, skal du håndtere skaderne, hvis noget går galt i slutningen af ​​webhosten.

Administreret WordPress Hosting

Administreret WordPress Hosting er forskellig fra andre hosting, fordi det er en concierge-service. Alle tekniske aspekter kontrolleres af hostingudbyderen, der kun fokuserer på WP-websteder. De aspekter, de kontrollerer, inkluderer skalerbarhed, oppetid på webstedet, daglige sikkerhedskopieringer, WordPress-opdateringer, hastighed og sikkerhed. Mængden af ​​kontrol er virkelig det, der gør både fordele og ulemper ved administreret wp-hosting. Det er dejligt, hvis du har det godt med mindre kontrol (men fantastisk sikkerhed, hastighed og support), som mange nye virksomheder er, men hvis du er en større forretning, kan du se dette som en ulempe.

programmeringsservere i Indien

Hvilke funktioner ser jeg efter?

Nu hvor du har det grundlæggende greb om de forskellige typer webhosting til Indien, skal du vide, hvilke funktioner du skal kigge efter, afhængigt af størrelsen på din virksomhed, og hvad du vil udføre. Disse ting man skal kigge efter, mens man leder efter en webhostingtjeneste, gør et stressende projekt til et sjovt.

Server placering

serverplaceringskortDu vil sikre dig, at den hostingtjeneste, du bruger, er baseret i eller omkring Indien (Singapore er sandsynligvis din bedste mulighed her). Årsagen til dette er enkel. Hvis du baserer dit websted i et andet land, end det vil resultere i problemer med hastighed. Du oplever forsinkelser, langsommere belastningstider og bare generel forsinkelse. For at gøre processen ekstremt let skal du holde den webhostingstjeneste, du vælger, tæt på dig (hvis du tilfældigvis er baseret et andet sted, har vi også sammenligninger af webhosting for Australien, Storbritannien, Canada, Irland, Malaysia, Brasilien, Pakistan, Indonesien, og New Zealand).

Diskplads

Opbevaring betyder noget, fordi det bestemmer, hvor mange filer du kan uploade til dit websted. For små virksomheder eller måske en blog kan et simpelt websted gøre og kræver kun et par gigabyte. Desværre, hvis du er en større virksomhed eller bare har et større projekt i tankerne, end du har brug for så meget lagerplads, som du kan få. Du ønsker at drage fordel af hostingtjenester, der tilbyder SSD-drivere, der fungerer bedre end det anvendte standarddrev.

SSL-certifikater

SSL-certificeringerAt have et SSL-certifikat er et must i disse dage! Det betyder at have et sikkert sted (https: //), og Google kan også lide det, da de ikke gør det nogen hemmelighed, at det at have et SSL-certifikat er en af ​​de rangeringsfaktorer, der skal rangordnes i deres søgeresultater. Heldigvis er SSL-certifikater gratis i disse dage, og de fleste webhostingudbydere tilbyder dem. Hvis du ikke har SSL aktiveret endnu, kan du få et gratis certifikat fra Let’s Encrypt.

Uptime

Når du leder efter den bedste webhosting i Indien, vil du søge efter en service, der giver god serveroppetid. Grundlæggende lover 99,9% af webhostene i Indien optimal oppetid. Løfterne er ikke altid at have tillid til. Før du dedikerer dig selv eller din virksomhed til en service, skal du sørge for at undersøge og læse anmeldelser af den webhost, du overvejer at få en generel enighed om, hvor god oppetid er.

Support

En stor funktion, man skal kigge efter, er support, både service og kunde. Mens mange ser dem som den samme type support. At have god service og kundesupport handler om at være i stand til korrekt at formulere, hvordan man løser problemer og tekniske problemer, samtidig med at kunden føler sig værdsat og tilfreds. God støtte er et must! Det er en god ide at slå brugeranmeldelser af supporttjenesterne op, da de ikke er skabt lige, som vi fandt ud af i vores InMotion Hosting vs Bluehost-sammenligning.

Backups

En funktion, der ikke skal glemmes, men ofte er, er backup-systemet. Enhver person, der har arbejdet med en computer i enhver kapacitet ved, at sikkerhedskopiering af dine filer og data er vigtig. Når du opretter et websted via en webhostingserver, er det ekstremt vigtigt, at du sikkerhedskopierer din database, e-mail-filer og dit websted næsten dagligt. Når du vælger det bedste webstedshosting i Indien, skal du kontrollere, hvor ofte tjenesten sikkerhedskopierer din database, og om de opkræver et gebyr for gendannelse.

båndbredde

Båndbredde er den mængde data, der kan overføres mellem dit websted, dets brugere og internettet. Hvis du havde en computer fra længe siden, husker du sandsynligvis opkaldsinternet og båndbredden i snegletempo. Når du leder efter webhosting, vil du være sikker på, at de tilbyder er gode. Dette gælder især for delt hosting. Hvis et websted på serveren oplever en meget høj trafik, vil de andre sider indlæse langsommere. Så husk: jo højere båndbredde, jo flere mennesker der kan besøge dit websted.

Antal tilladte addon-domæner / -sider

For startups, der leder efter den enkleste webhosteplan, har du sandsynligvis kun brug for et enkelt websted. En webhostetjeneste, der kun tilbyder et enkelt domæne, er også de billigste muligheder, men hvis du ønsker at tilføje flere websteder, skal du være sikker på, at din webhosting kan understøtte det. Mens de fleste webhotellplaner giver mulighed for så mange underdomæner, som du vil, skal du være sikker på, at de kan understøtte flere domæner, hvis det er det, din virksomhed har brug for.

Andre oplysninger at huske på

Som med de fleste ting, der involverer teknologi, har folk en vis forvirring omkring terminologi i forbindelse med webhosting. Folk forveksler ofte webhosting til domænehosting eller domæneregistrering, men ingen af ​​dem erstatter den anden. Hvis nogen taler om domænehosting, henviser de normalt til kombinationen af ​​webhosting og domæneregistrering. Domænehosting er ikke en faktisk ting; folk ved bare ikke den rigtige terminologi til webhosting. Domæneregistrering er handlen om at købe og registrere dit domænenavn. Det er en service, som de fleste webhosteplaner tilbyder at gøre for dig. Naturligvis er webhosting det online rum, hvor du placerer dine data, så de vises i browsere, når du skriver domænenavnet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author