9 Bedste dedikerede serverhostudbydere i 2020 (gennemgang)

Bedste-Dedikeret-serverDin dedikerede webhost skal være, ja … dedikeret. Til dig.

Ikke kun skal du få en dedikeret server, men dit supportteam skal også investeres i dit websted, og de skal også give en dedikeret IP.

Borte er de dage, hvor hostingudbydere alene kan skille sig ud fra teknisk kapacitet.

Faktisk er dedikeret serverteknologi steget overalt i de seneste år: 3GHz CPU’er, 8 GB RAM og 500 GB hukommelsesplads blev betragtet som “high-end” for et år siden, men er nu ret standardtilbud.

Efterhånden som det tekniske spillerum går ud, er kundeservice blevet den faktor, der gør forskellen mellem udbydere.

Når det gælder kundeservice er der dog stadig store forskelle mellem dedikerede hostingudbydere. Der er virkelig ingen undskyldning for dårlig kundeservice i 2020. Hvis du lejer din egen server, skal du forvente informerede, hurtige svar på dine spørgsmål.

Så i denne vurdering var vi mere opmærksomme på kundeservice end nogensinde før og noterede os deres tekniske viden og responstid på vores spørgsmål.

Klar til at se, hvordan de stables op? Lad os komme igang.

9 Bedste dedikerede hostingtjenester

Lad os starte med de bedste hostingudbydere først, og flyt derefter ned på listen for at se, hvilke du måske ønsker at undgå. Her er de 9 bedste dedikerede webhostudbydere i 2020:

1. Bluehost – bedste værdi for pengene

Bluehost dedikeret hosting-hjemmeside

 • Uptime: 99,98% (Kilde)
 • Indlæsningstid: 369ms (Kilde)
 • Support: 4/5
 • Internet side: www.Bluehost.com

Bluehost er som en god pålidelig ven – det har været i branchen i lang tid og undlader aldrig at levere det, de har lovet. Du får fremragende oppetid og imponerende hastighed. Hvad der er bedst med Bluehost er deres lave niveauprissætning på $ 79.99 / mo. Du kan ikke virkelig gå galt med Bluehost, især hvis dit budget er begrænset.

Den eneste ulempe er, at deres lave pris kun er tilgængelig for en langvarig forpligtelse (3 år).

Uptime & Hastighed

Bluehost 2019 oppetid og hastighedsstatistikTestet hostingplan: WordPress Managed / Statistikdatoer: 01.01.2019-02.28.2019

I vores test, fra januar til februar 2019, kom Bluehost ind med en pålidelig oppetid på 99,98% og en hastighed på 369ms. Gennem de år, vi har overvåget Bluehost, har vi sjældent haft nogen betydelig nedetid. Selvom de havde et 19-minutters driftsstop i januar 2019, var deres samlede oppetid i hele 2018 utrolige 99,99% med en gennemsnitlig hastighed på 415ms.

Så hvis du leder efter en vært med både solide oppetider såvel som hastighed – behøver du ikke lede længere.

Support

Supporten, der tilbydes af teamet hos Bluehost, er også ret god. I vores test tog forbindelse til en live support agent 3 min, og svar på vores forespørgsler kom typisk tilbage efter 2 minutter.

Deres svar var enkle og præcise. De svarede nøjagtigt på det, vi spurgte, men intet mere – så der er lidt plads til forbedringer. Men samlet set understøtter Bluehost mange andre understøttelser, vi har set, der har problemer med det engelske sprog, der kun kopierer-indsætter svar eller links, eller er (i værste fald scenarie) en tidlig version af et kunstigt intelligens-baseret program.

Med Bluehost-support får du nøjagtigt det, du beder om, ikke mere og ikke mindre.

Bluehost live chat

Funktioner

De tekniske specifikationer for Bluehosts Standardplan er ganske gode i betragtning af det lave prispunkt (samt fremragende oppetid og hastighed). Du får 500 GB diskplads, og a båndbreddehætte det er så stort (5 TB) det er usandsynligt, at du nogensinde vil se det. 4 GB RAM er lidt på den lave side, men for en lille til mellemstor website skal det være godt.

Hvis din trafik uventet skulle stige (eller hvis dit websted begynder at vokse rigtig hurtigt), opkræver ikke Bluehost dig ekstra. Ulempen er, at dit websted sandsynligvis vil blive meget langsommere indtil den følgende måned.

Både standard- og forbedrede planer er bestemt på den billige side sammenlignet med andre udbydere. De tilbyder de samme funktioner, som du får for dobbelt eller tredoblet prisen med nogle andre udbydere, herunder en hurtig processor og masser af båndbredde. Plus, de leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Prisfastsættelse

De priser, der tilbydes af Bluehost, er påfallende lave. Deres planer starter på kun $ 79,99 om måneden, men husk, at efter den første 3-årige pakke løber tør prisen vil klatre op til $ 119,99 om måneden.

Bemærk også, at de priser, der er vist nedenfor, kun er gyldige, hvis du betaler for 3 år på forhånd. Bluehosts månedlige betalingsmuligheder har meget højere priser (starter ved $ 149.99 betalt månedligt).

Samlet set får du med Bluehost meget anstændigt statistik for mindre end de fleste andre værter. Hvis du har brug for dedikerede servere af god kvalitet, men dit budget er begrænset, er Bluehost et godt valg.

Der er nogle få udbydere derude med endnu lavere priser, men som regel har de kompromitteret med pålidelighed og / eller hastighed, eller de har ikke investeret i ordentlig kundesupport (som du vil se nedenfor).

Bluehost dedikerede servere prissætning

Med den billigste plan får du nogle ret gode funktioner til en ret billig pris. Hukommelsen kan være lidt bedre, men du kan altid opgradere den, hvis du føler, at aktiviteten på dit websted stiger.

Husk også, at de viste priser kun er for 3 år betalt på forhånd og gebyrerne stiger efter den indledende 3-årige periode. Selv da er Bluehost stadig i den lave ende af dedikerede serverpriser sammenlignet med konkurrencen.

 • Billigste plan: $ 79,99 / mo
 • Administrationspanel: cPanel
 • Diskplads: 500GB
 • båndbredde: 5 TB
 • VÆDDER: 4GB
 • Processor: 4 kerner, 2,3 GHz
 • Dedikeret IP: 3-5

At tilbyde en fuldt udstyret dedikeret webhost til $ 79,99 om måneden er en imponerende præstation, især i betragtning af at cPanel kommer som standard. Samlet set tilbyder Bluehost stor værdi for pengene.

 • Pingdom-statistik
 • Teststed

2. HostGator – Pålidelig og velkendt vært

HostGator anmeldelse

 • Uptime: 100% (Kilde)
 • Indlæsningstid: 1,113ms (Kilde)
 • Support: 4/5
 • Internet side: www.HostGator.com

HostGator er en anden veletableret spiller i feltet. De har et enormt kundegrundlag, og de ved nøjagtigt, hvad de laver. HostGator er bestemt også din mest pålidelige vært. De har et forholdsvis godt forhold til priser.

Den eneste ulempe er imidlertid, at deres websteder kan være lidt langsomme sammenlignet med konkurrencen i dag.

Uptime & Hastighed

HostGator 2019 oppetid og hastighedsstatistikTestet hostingplan: Delt / Statistikdatoer: 01.01.2019-02.28.2019

Som vi har gentaget hundrede gange – er oppetid og hastighed de vigtigste faktorer, når du vælger en webhost.

HostGators oppetid er enestående – en perfekt 100%. Der har overhovedet ikke været nogen forstyrrelser.

Desværre falder HostGator lidt kort med deres hastighed på 1,113ms – det er lidt under branchegennemsnittet på 890 ms.

Selvom hastigheden kunne være bedre, er HostGator ikke så langt bag gennemsnittet, og under hensyntagen til den ekstraordinære oppetid er de stadig i stand til at kvalificere sig øverst på vores liste.

Support

HostGators support er ganske god. Vi kontaktede dem flere gange, og i vores test tog forbindelse til live chat en gennemsnit på 3 minutter, med en spids på 20 min ved en lejlighed. Besvarelsen af ​​vores spørgsmål tog lidt længere med en gennemsnitlig tid på 5 min.

I stedet for at besvare vores spørgsmål på en personlig måde (som vi elskede ved Liquid Web), leverede de en masse links, der gav mere end nok information. Baseret på deres svar og generelle info på webstedet er det sikkert at antage, at de fleste af deres kunder er ivrige brugere af WordPress med kendskab til tekniske detaljer og noget kodning.

De sukker ikke noget eller gør tingene for komplicerede. Deres websted såvel som kundesupport er ikke beregnet til totalbegyndere – medmindre du er villig til at bruge lidt tid på at grave i detaljerne og betydningen bag den information, du finder.

HostGator live chat

Funktioner

På papiret er funktionerne, der tilbydes af HostGators dedikerede webhosting-servere, temmelig gode, især det faktum, at du får ubegrænset båndbredde, så længe du holder dig inden for deres servicevilkår..

Du får en 1 TB diskplads, en ubegrænset båndbredde (i virkeligheden, det er 10 TB – vi spurgte), 8 GB RAM og en virkelig hurtig multi-core processor. Denne statistik er virkelig god, især med de priser, de kommer med. Du vil sandsynligvis aldrig bemærke båndbreddehætten. Men hvis det sker, kan dit websted blive meget langsommere indtil næste måned.

I modsætning til Liquid Web leverer HostGator ingen automatiske sikkerhedskopier til dit dedikerede websted. Du er selv ansvarlig for det.

Prisfastsættelse

HostGators priser er i low-mid-intervallet sammenlignet med konkurrencen. Hosting starter ved $ 118,99 om måneden, hvis du vælger det langvarige 3-årige tilsagn.

Efter den oprindelige plan er udløbet, fornys planen til $ 189 om måneden. Bare rolig – selv de fornyede priser er på et anstændigt niveau i betragtning af de funktioner, du får.

HostGator dedikeret serverpriser

Den billigste plan dækker alt hvad du har brug for et mellemstort websted, der får tusinder af månedlige besøgende. OG, du behøver ikke at bekymre dig om nogen nedetid hos denne vært.

 • Billigste plan: $ 118,99 / mo
 • Administrationspanel: cPanel
 • Diskplads: 1TB
 • båndbredde: Ubegrænset
 • VÆDDER: 8GB
 • Processor: 4 kerner, 2,1 GHz
 • Dedikeret IP: 3

Hvis du foretrækker sikkerheden hos en enorm og veletableret hostingudbyder, kan HostGator muligvis være for dig. De dedikerede webhostingstjenester, de leverer, er over gennemsnittet, mens deres priser er under gennemsnittet.

 • Pingdom-statistik
 • Teststed

3. A2 Hosting – Bedste hastighed

A2Hosting anmeldelse

 • Uptime: 99,96% (Kilde)
 • Indlæsningstid: 248ms (Kilde)
 • Support: 4/5
 • Internet side: www.A2Hosting.com

Selvom A2 er lidt mindre kendt end nogle andre værter ovenfor, er de en hård konkurrent. Med lynhurtige hastigheder, anstændig oppetid, gode funktioner til gode priser, ville du let være tilfreds med dem.

Ulempen? Udover deres højeste hastigheder er de kun lidt over gennemsnittet i alt andet. Vi var heller ikke nøjagtigt begejstrede for at finde ud af, at cPanel ikke er inkluderet i deres prisplaner, da de fleste har brug for en for at oprette deres websted.

Uptime & Hastighed

A2Hosting 2019 oppetid og hastighedsstatistikTestet hostingplan: Delt / Statistikdatoer: 01.01.2019-02.28.2019

I vores standard oppetid og hastighedsovervågning har A2-hosting fungeret rigtig godt.

De har langt den bedste hastighed, vi har set i branchen (248ms). Det er bevist, at besøgende forlader langsomme sider på et øjeblik – du har ikke dette problem med A2.

Deres oppetid af 99,96% er også anstændig. Det er ikke i vores top 3, men under 15 minutters nedetid pr. Måned er det ikke nok til at kaste en skygge over de andre fantastiske funktioner, som A2 Hosting leverer.

Support

A2s support er også god. Forbindelsen med en agent via chat var i det væsentlige øjeblikkeligt, og deres svar på vores forespørgsler om begrænsninger af CDN og max besøg kom tilbage inden for få minutter.

Deres kundesupport er hurtig og præcis. Du får svarene hurtigt og generelt er de nyttige. Det kan være nødvendigt, at du foretager nogle ekstra grave, hvis du vil vide mere, men samlet set – de leverer alt, hvad du ville forvente af en god kundesupportrepræsentant. Vi vil bestemt anbefale dem til nogen.

A2Hosting live chat

Funktioner

De tekniske specifikationer, der tilbydes af A2, vil være mere end nok for de fleste brugere.

Den grundlæggende plan tilbyder 1 TB diskplads, en båndbredde på 10 TB, en hurtig 2-core 3,1 GHz CPU, og 8 GB RAM A2’s servere er også lidt hurtigere end hos andre udbydere på dette prispunkt.

Par det med den hurtigste hastighed nogensinde set, og vi har en seriøs konkurrent her.

Prisfastsættelse

For $ 99,59 om måneden er A2s dedikerede webhosting blandt de billigste, men med en fangst: For at bruge cPanel skal du betale en ekstra $ 39,95 / mo. Der er også nogle andre funktioner, f.eks. Cache, sikkerhedskopiering af websteder osv., Der kan koste dig ekstra.

Så startprisen dækker muligvis ikke alt, hvad du har brug for, og du kan ende med at betale mere.

Når det er tid til at forny dit abonnement, ser du på en prisstigning på 17% til $ 119.99 / mo.

Deres garanti når som helst-pengene-tilbage er faktisk en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

A2Hosting dedikeret serverpriser

For 100 dollars om måneden tilbyder A2 tilsyneladende de bedste funktioner. Deres billigste planprisfastsættelse ligner meget Bluehost og HostGator, hvis du udelukker problemet med cPanel.

Hvis du diskuterer mellem disse tre, kommer det ned på oppetid, hastighed og support. Vi læner os mere mod Bluehost på dette prisniveau (du får bedre oppetid til en lavere pris), men så igen – A2 slår alle med deres hastighed.

 • Billigste plan: $ 99,59 / mo
 • Administrationspanel: cPanel ($ 39,95 / mo)
 • Diskplads: 1TB
 • båndbredde: 10 TB
 • VÆDDER: 8GB
 • Processor: 3.1GHz
 • Dedikeret IP: 2

Generelt tilbyder A2 en fantastisk service i betragtning af virksomhedens størrelse. Ydelsen, som deres servere tilbyder, er over gennemsnittet, deres priser er konkurrencedygtige, og de har samlet et kyndigt kundeserviceteam.

 • Pingdom-statistik
 • Teststed

4. SiteGround – bedst til administrerede dedikerede servere

SiteGround-gennemgang

 • Uptime: >99,99% (Kilde)
 • Indlæsningstid: 683ms (Kilde)
 • Support: 5/5
 • Internet side: www.SiteGround.com

SiteGround har ikke kun fremragende funktioner, men de skinner også med deres kyndige og venlige kundesupport.

Hvis det er for godt til at være sandt, er det normalt. For hvad de tilbyder, er SiteGround en lille smule dyre.

Uptime & Hastighed

SiteGround 2019 oppetid og hastighedsstatistikTestet hostingplan: Delt / Statistikdatoer: 01.01.2019-02.28.2019

På trods af et lille uheld i december 2018, hvor de havde 20min nedetid, har SiteGrounds nylige oppetid været førsteklasses kl. >99,99%.

Vi kan heller ikke rigtig klage over deres webstedshastighed. Med 683ms, SiteGround falder omkring midt i disse ni værter, hurtigt og hurtigt. Men virkelig noget under 1sek er stadig meget anstændigt og vil efterlade dine besøgende glade.

Support

Det bedste ved SiteGround er deres kundeservice. Tilslutning til en agent via deres supportchat var øjeblikkelig og forespørgsler blev besvaret inden for 2 minutter.

Endnu bedre, deres personale ved, hvad de taler om, virker virkelig ivrige efter at hjælpe og taler klart engelsk: det betyder, at selv komplekse udvekslinger flyder jævnt.

Agenten syntes personlig og interesseret i vores behov. Vi spurgte om at starte et nyt websted, og vi modtog tilstrækkelige svar.

Vi vil anbefale SiteGrounds support til både begyndere og avancerede brugere.

SiteGround kundesupport

Funktioner

Med 480 GB lagerplads, -en 10 TB båndbredde cap, og servere med et kæmpestort 16 GB RAM, SiteGrounds dedikerede hostingfunktioner er fantastiske til en plan på entry-level. CPU-hastigheden med 3,2 GHz og 4 kerner er også god, men på det prisniveau kunne du forvente det.

Diskpladsen på 480 GB er den eneste funktion, der er på den lave side – det ville næppe dække et godt fotograferings- og livsstilsblogkrav. På den anden side lægger SiteGround vægt på hastigheden med SSD.

En anden dejlig fordel er, at SiteGround tilbyder cache, der gør websteder hurtigere til tilbagevendende besøgende. Andre udbydere opkræver $ 50- $ 100 for denne service, afhængigt af dine behov og planer.

Det er også fuldt styret, hvilket betyder, at de vil hjælpe dig med alt – opsætning af dit websted, tilføjelse af ekstra funktioner til sikkerhed, cache osv. Samt automatiserede sikkerhedskopieringer.

Prisfastsættelse

SiteGround er i den dyre ende af prisspektret sammenlignet med andre dedikerede web-hosting-udbydere, men det er delvis fordi deres grundlæggende plan tilbyder et relativt højt ydelsesniveau, inklusive 4-core CPU’er, der kører med 3,2 GHz som standard.

Den gode nyhed er, at med SiteGround, hvad du ser, er hvad du får. Der vil ikke være nogen ekstra gebyrer eller stigende fornyelsesgebyrer.

Selvom SiteGround er på det dyre niveau, får du det, du betaler for.

SiteGround dedikeret serverpriser

SiteGrounds billigste plan er bestemt ikke billig, men du får masser for det, du betaler, inklusive dedikeret og kyndig support. Hvis du alligevel ser på denne prisklasse – vil vi hellere anbefale vores top valg.

 • Billigste plan: $ 269,00 / mo
 • Administrationspanel: cPanel
 • Diskplads: 480GB
 • båndbredde: 10 TB
 • VÆDDER: 16GB
 • Processor: 4 kerner, 3,2 GHz
 • Dedikeret IP: 1

Generelt er SiteGround et godt valg til relativt små websteder og for kunder, der sætter pris på et godt støtteniveau. Dette gør det ideelt, hvis du ønsker at overføre dit websted til dedikeret webhosting, hvor det at være kyndige og venlige supportagenter kan være kritisk.

 • Pingdom-statistik
 • Teststed

5. Flydende web – bedste support

Liquid Web dedikeret vært

 • Uptime: >99,99% (Kilde)
 • Indlæsningstid: 658ms (Kilde)
 • Support: 5/5
 • Internet side: www.LiquidWeb.com

Liquid Web er et hosting-service-kraftcenter, der leveres med næsten perfekt oppetid, stor hastighed og fremragende kundesupport med en 59-sekunders supportgaranti. De er i samme prisklasse som SiteGround, der tilbyder lignende fremragende serverspecifikationer.

Uptime & Hastighedstest

LiquidWeb oppetid og hastighed statistikTestet hostingplan: Delt / Statistikdatoer: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb annoncerer en “100% oppetidsgaranti”. I de sidste to måneder var deres oppetid >99,99% med kun 2 minutters nedetid. Ikke helt 100%, men alligevel meget god.

Deres gennemsnitlige hastighed på 658ms er ikke den bedste i branchen, men den er stadig over branchens gennemsnit.

Support

Den gennemsnitlige tid for Liquid Web til at svare på supportanmodninger var mindre end 1 minut, opfylder deres “59-sekunders supportgaranti.”

Agenten var kyndig og besvarede alle vores spørgsmål i detaljer.

Vi stillede ham nogle grundlæggende spørgsmål om forskellen i CPU-kerner og RAM og om deres SSL og CDN, som han svarede hurtigt og på menneskeligt sprog ved hjælp af metaforer (hvor nødvendigt). Agenten spurgte også om vores planer med webstedet og foreslog den bedste plan baseret på vores behov og mål.

LiquidWeb live chat

Det er klart, at Liquid Web tager deres support meget alvorligt og ønsker at give sine kunder den bedst mulige supportoplevelse.

Funktioner

Liquid Web’s servere er meget gode. Selv den billigste pakke giver dig 480 GB diskplads, -en båndbreddehætte på 5 TB, og hurtige 4-core 3,5 GHz-processorer med 16 GB RAM.

Disse specifikationer er næsten identiske med SiteGround, med undtagelse af båndbredde (du får 10 TB med SiteGround), og en lille urhastighedsfordel med Liquid Web (3,5 GHz vs 3,2 GHz).

Husk dog, at Liquid Web leveres med den bedste og hurtigste kundesupport i branchen, og med en pakke over $ 1000 får du live adgang til webarkitekter til at løse nogen af ​​dine problemer med det samme. Naturligvis er disse pakker bedst for store virksomheder med masser af trafik og aktivitet på deres websteder.

Prisoversigt

Priser på Liquid Web kan virke stejle i sammenligning med andre udbydere, men deres forretningsmodel er rettet mod professionelle brugere, der har brug for den bedste ydelse. Deres planer spænder fra en “entry-level” -pakke til $ 149 / måned, til en virkelig uhyrlig server til $ 499 / måned.

Der er et par ekstra gebyrer, du skal være opmærksom på. Først og fremmest opkræver de dig en ekstra $ 20 / mo for at bruge cPanel.

Hvis dit websted også bruger mere båndbredde, end du har tilmeldt dig, debiterer de dig for overforbrug. Men det gør de fleste andre udbydere. Derfor er det altid godt at holde nøjagtige estimater af trafikken på dit websted. Båndbredde er ikke direkte korreleret med trafik, det afhænger af enkelhed og brug af dit websted. Et simpelt websted med 2-3 sider og med cirka 1000 besøgende / mo ville have brug for omkring 1 GB båndbredde.

Priser for LiquidWeb dedikeret server

Men hvad der er positivt med Liquid Web’s prisfastsættelse er, at det, du ser, er, hvad du får – priserne stiger ikke ved fornyelse, fordi du alligevel betaler månedligt. (Ingen rabatter for forhåndsbetalinger).

 • Billigste plan: $ 149,00 / mo
 • Administrationspanel: cPanel ($ 20 / mo)
 • Diskplads: 480GB
 • båndbredde: 5 TB
 • VÆDDER: 32GB
 • Processor: 4 kerner, 3,9 GHz
 • Dedikeret IP: 1

Alt dette tilføjer en stor dedikeret hostingoplevelse.

Hvad der virkelig får Liquid Web til at skille sig ud er deres professionalisme. Deres markedsføringsmateriale præciserer klart, hvad du får for dine penge, uden at nedlatende dig eller skjule omkostningerne ved vigtige værktøjer.

 • Pingdom-statistik
 • Teststed

6. GoDaddy – Største webhost

GoDaddy anmeldelse

 • Uptime: 99,99% (Kilde)
 • Indlæsningstid: 610ms (Kilde)
 • Support: 2/5
 • Internet side: www.GoDaddy.com

GoDaddy er dit store navn, der kommer med store kanoner, der brænder. De har et enormt firma med et enormt kundegrundlag. Deres oppetid og hastighed er også meget anstændigt.

På trods af deres berømmelse var vi imidlertid temmelig skuffede over deres kundeservice. Med en så stor kundebase kunne du forvente, at de ville investere mere i et professionelt og kyndigt personale.

Uptime & Hastighed

GoDaddy 2019 oppetid og hastighedsstatistikTestet hostingplan: Delt / Statistikdatoer: 01.01.2019-02.28.2019

Lad os se på de gode nyheder først. GoDaddys hosting er hurtig og pålidelig:

Deres nylige oppetid af 99,99% er tæt på perfekt. Vi oplevede en hel times nedetid i juli 2018, men bortset fra det har oppetiden været fremragende.

Deres webstedshastigheder på 610ms er også anstændige og forbliver støt lidt over industristandarden.

Support

Nu den dårlige nyhed. GoDaddys support er smerteligt langsom.

På vores første test af deres live chat måtte vi vente i 27 minutter på at oprette forbindelse til en agent. Efter at have været tilsluttet en agent, blev vores forespørgsler først besvaret efter et gennemsnit på 7 min. Ventetid. Når dit websted er nede, har du ikke en halv times tid til at vente – du vil straks få fat i en kundesupportrepræsentant.

GoDaddy live chat

Ved vores senere forsøg på at kontakte support var svaret hurtigere – vi var i stand til at få et svar inden for 10-15 min, og supportrepræsentanten var informativ og høflig. De gav os tilstrækkelig information og var mildt sagt interesserede i vores mål og behov.

Grundlæggende er GoDaddys support uforudsigelig med hensyn til svartid såvel som støtteniveauet. Nogle gange var supportagenten kyndig og reagerede hurtigt. Andre gange tog det dem for evigt at besvare enkle spørgsmål, som et enkelt spørgsmål om et SSL-certifikat.

GoDaddys support er langt fra den bedste, vi har set, men den er heller ikke den værste. Det er den uoverensstemmelse, der kan være generende – hvis du får timingen rigtigt, kan du muligvis få et ordentligt svar inden for en rimelig tidsperiode. Hvis ikke, så … ja, hold ikke vejret.

Funktioner

Ved at gå videre fra sub-par supporttjenesten tilbyder GoDaddys servere faktisk ret gode funktioner: 1 TB lagring, og en båndbredde der er helt uovervåget (det følger med nogle betingelser, som du kan læse i deres hostingaftale).

CPU-hastigheden (4-core 3,1 GHz) er god nok, men vi er ikke helt imponeret over 4 GB hukommelse den første plan kommer med. Til disse priser kunne du forvente mindst 8 GB, hvis ikke 16 GB.

Vi var glade for at finde ud af, at cPanel kommer som standard, og de tilbyder sikkerhedskopiering af websteder til en virkelig rimelig pris – til $ 4.99 / mo.

Prisfastsættelse

GoDaddys dedikerede hostingplaner starter ved $ 89,99 om måneden ($ 169,99 om måneden, når du fornyer). Dette ville repræsentere en rimelig værdi for de inkluderede funktioner, men det svækkes af manglen på pålidelig support.

GoDaddy dedikerede servere prissætning

GoDaddy tilbyder overraskende gode planer med anstændige priser. Deres RAM kunne være lidt bedre, men til en pris på $ 119.99 / mo med cPanel inkluderet – er det ikke et dårligt valg.

 • Billigste plan: $ 89.99 / mo (fornyelsespris $ 169.99)
 • Administrationspanel: cPanel
 • Diskplads: 1TB
 • båndbredde: fastprisadgang
 • VÆDDER: 4GB
 • Processor: 4 kerner, 3,1 GHz
 • Dedikeret IP: 3

I sammendraget har GoDaddys dedikerede hostingplaner anstændige ydelser, men det undermineres af deres ondskabsfulde tilgang til kundeservice.

 • Pingdom-statistik
 • Teststed

7. IONOS 1&1 – Laveste pris

IONOS 1 & 1 anmeldelse

 • Uptime: 99,98% (Kilde)
 • Indlæsningstid: 530ms (Kilde)
 • Support: 1/5
 • Internet side: www.IONOS.com

IONOS 1&1 har en lang historie inden for webhostingbranchen, men det betyder ikke, at de nødvendigvis er de bedste. Selvom deres oppetid og hastighed er tilfredsstillende, blev vi ubehageligt overrasket over deres støtte.

På dagens marked, især når det kommer til dedikerede servere, er live support afgørende. Og de har ikke en.

Uptime & Hastighed

IONOS 1 & 1 2019 oppetid og hastighedsstatistikTestet hostingplan: Delt / Statistikdatoer: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS presterede relativt godt i vores test:

Deres oppetid af 99,98% har været stærk og stabil – i februar 2019 oplevede vi et 10-minutters gap af nedetid, men bortset fra dette uheld, har de været solide.

Vi er også glade for deres webstedshastighed på 530ms. Det er så godt som noget, du ville forvente af dine top dedikerede serverudbydere.

Support

Der er et enormt problem med IONOS ‘s forretningsmodel: De tilbyder ikke live chat support. Dette betyder, at du skal ringe til dem. I praksis (og i 2020) mener vi, at manglen på online support simpelthen ikke er acceptabel.

Funktioner

Funktionerne, som IONOS tilbyder, er virkelig ret gode. Ubegrænset båndbredde og 1 TB diskplads er ikke at blive bedrøvet med, og vores hastighedstest viser, at deres servere er hurtige. Pakken leveres med 8 GB RAM og hurtige processorer også.

Du vil med glæde opdage, at de kaster et gratis domæne, SiteLock-malware-beskyttelse (de fleste andre opkræver et gebyr for det) og Content Delivery Network (CDN) -funktioner, der gør dit websted hurtigere til tilbagevendende besøgende.

Prisfastsættelse

IONOS er billig. For $ 40 pr. Måned for en basispakke (fornyes ved $ 60 / mo efter 6 måneder), er deres dedikerede webhosting det billigste på denne liste. I betragtning af de funktioner, du får, er det en rigtig pris.

Hvis du beslutter at vælge en af ​​deres dyrere planer, skal du være opmærksom på, at de opkræver et ekstra engangsopstartsgebyr på $ 50.

IONOS dedikeret serverpriser

Deres priser er latterligt lave. Selv med prisforhøjelsen på $ 20 efter de første 6 måneder ser du stadig (muligvis) på det bedste tilbud på en dedikeret server derude.

 • Billigste plan: $ 40,00 / mo
 • Administrationspanel:?
 • Diskplads: 1TB
 • båndbredde: Ubegrænset
 • VÆDDER: 8GB
 • Processor: 8 kerner, 2,4 GHz
 • Dedikeret IP: 1

IONOS tilbyder ydelse over gennemsnittet til en meget konkurrencedygtig pris. En lav pris betyder normalt, at nogle hjørner er blevet skåret, og i dette tilfælde er det den komplette mangel på live chat og derfor en hel masse information. Hvis de kun sorterede deres kundesupportsystemer, ville de være et godt valg.

 • Pingdom-statistik
 • Teststed

8. HostWinds

Hostwinds anmeldelse

 • Uptime: 99,94% (Kilde)
 • Indlæsningstid: 1,200ms (Kilde)
 • Support: 4/5
 • Internet side: www.HostWinds.com

HostWinds er en ret ny spiller på banen. Vi blev fascineret af de gode funktioner, de tilbyder på deres planer for (betydeligt) lave priser.

Desværre blev vi skuffede, da alle deres fordele forsvinder i lyset af frygtelig statistik over oppetid og hastighed.

Uptime & Hastighed

HostWinds 2019 oppetid og hastighedsstatistikTestet hostingplan: Delt / Statistikdatoer: 01.01.2019-02.28.2019

HostWinds havde frygtelige 99,47% af oppetid i november sidste år med mere end 3 timer nedetid. Den samme form for inkonsekvens optrådte i december 2018. Det er for meget nedetid, når du overvejer den potentielle mistede trafik og salg – især inden jul. Deres begyndelse af året er forbedret med en oppetid på 99,94%, men det er stadig ikke godt nok sammenlignet med industristandarden.

Indlæsningshastigheden på websitet har været stabil, men desværre støt langsomt. Med en gennemsnitlig indlæsningshastighed på siden 1,200ms, dine besøgende bliver ikke meget glade.

Support

HostWinds ‘kundesupport er tilsyneladende meget hurtigere end deres servere. I vores test fik vi svar på vores spørgsmål inden for 2 minutter.

Vi blev glædeligt overrasket over, hvor hurtigt og præcist agenten besvarede vores forespørgsler.

Svarene var præcise og korte. Ligesom med Bluehost – får du præcis, hvad du beder om. Intet mindre og intet mere.

Så hvis du ønsker at snakke med nogen om dine mål og behov for et websted, er de måske ikke helt nok.

HostWinds live chat

Funktioner

Den langsomme hastighed, som vores test afslørede, er noget af et mysterium, da HostWinds ‘servere er fuldt udstyret med 8 GB RAM og CPU’er på 3,5 GHz. Det får du også 1 TB lagring og 10 TB båndbredde begrænse. Det er en fantastisk pakke til den pris, du betaler, især i betragtning af den indledende pris.

Vi kan også godt lide at du kan sammensætte din egen plan med tilpassede funktioner afhængigt af dine præferencer.

Prisfastsættelse

HostWinds er også ret billig. Deres grundlæggende pakke starter ved $ 106 / måned efter en (kort) introduktionsperiode på $ 79,50 / mo. Endnu bedre giver de dig et unikt niveau af tilpasning i forhold til din plan, med en grænseflade, der giver dig mulighed for at vælge OS, RAM, RAID, båndbredde og antal IP’er til registrering.

Den indledende pris kan være overalt mellem 1-36 måneder. Efter den første forhåndsbetaling stiger prisen med 25%.

Det er også vigtigt at bemærke, at cPanel koster dig yderligere $ 35 / måned.

HostWinds dedikeret serverpriser

HostWinds er ret billigt, og du får virkelig gode funktioner inkluderet. Hvis du også har brug for cPanel, bringer det din pris op på et mere mellemhøj niveau.

Med hensyn til oppetid og hastighed måler HostWinds desværre ikke konkurrencen.

 • Billigste plan: $ 79,50 / mo
 • Administrationspanel: cPanel ($ 35,00 / mo)
 • Diskplads: 1TB
 • båndbredde: 10 TB
 • VÆDDER: 8GB
 • Processor: 4 kerner, 3,5 GHz
 • Dedikeret IP: 8

Selvom de tilbyder en tilpassbar server til konkurrencedygtige priser, kan resultaterne af vores oppetid og hastighedstest ikke ignoreres. I virkeligheden er HostWinds ‘servere simpelthen for langsomme og for upålidelige til at tilbyde god værdi i 2020.

 • Pingdom-statistik
 • Teststed

9. AccuWebHosting

AccuWebHosting anmeldelse

 • Uptime: 99,92% (Kilde)
 • Indlæsningstid: 794ms (Kilde)
 • Support: 4/5
 • Internet side: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting leverer overraskende gode funktioner til lave priser. De skuffede dog med deres inkonsekvente oppetid og hastighed under gennemsnittet.

Vi var også lidt urolige over deres (lidt) falske reklame.

Uptime & Hastighed

AccuHosting 2019 oppetid og hastighedsstatistikTestet hostingplan: Dedikeret server / Statistikdatoer: 01.01.2019-02.28.2019

Vi har kun overvåget AccuHosting i et par måneder, så vi ved ikke, hvad de skal lave af deres statistik endnu. Nemlig oppetiden (99,92%). Indtil videre har december og februar været uden strømafbrydelser, men så igen i januar havde de over en times nedetid. Vi er nødt til at overvåge dem i lidt længere tid for at forstå, om det kun var et engangs uheld eller om dette er et tilbagevendende problem.

Webstedshastigheden på 794ms er under gennemsnittet. Der er nogle meget hurtigere værter på denne liste.

Support

Kundesupporten, der tilbydes af AccuWebHosting, er god. I vores test var det godt at oprette forbindelse til deres øjeblikkelige chat, øjeblikkelig og deres rådgivere virkede velinformerede og besvarede vores spørgsmål inden for 2 minutter.

Vi var meget tilfredse med deres støtte. De forstod vores spørgsmål perfekt og besvarede inden for få sekunder. Udover at være nøjagtige og præcise, var de også interesseret i vores behov og mål mere end de fleste andre hostingudbydere, vi har set hidtil.

Absolut en god kundeoplevelse, velegnet til begyndere og mere avancerede brugere.

AccuWebHosting live chat 2

Funktioner

Langt den bedste funktion ved AccuWebHosting er dog den imponerende spec, du får på din valgte server. 16 GB RAM er ligeledes langt over standard for prisen på deres webhosting CPU’er løber kl 3,4 GHz. Du får også en kolossal 4 TB lagerplads. I henhold til deres støtte får du også ubegrænset båndbredde. Det virker næsten for godt til at være sandt – og det er det.

cPanel koster irriterende lidt mere end standardplanen, ligesom betalende SSL-tjenester og en CDN. Vi var også skuffede over at finde ud af, at den annoncerede britiske server i øjeblikket (på tidspunktet for denne anmeldelse) ikke er tilgængelig.

Du kan også få yderligere funktioner, f.eks. Mere hukommelse, yderligere sikkerhedsindstillinger, andre kontrolpaneler, hurtigere processorer, sikkerhedskopier, servere i forskellige lande osv..

Prisfastsættelse

AccuWebHostings dedikerede webhosting er god værdi og starter ved $ 90 / måned. Der er også masser af nyttige tilføjelser til anstændige priser. Prissætningen virker meget god for de specifikationer, du får. Vi har ikke fundet mange ulemper eller skjulte omkostninger indtil videre. Det hele er tydeligt synligt, når du vælger dine funktioner og planer.

Priserne stiger faktisk ikke efter det første abonnement.

Endnu bedre kan du vælge mellem et antal servere afhængigt af placeringen af ​​dine kunder:

AccuWebHosting dedikeret serverpriser

Deres billigste plan leveres med rigtig gode specifikationer – det er mere end nok til et gennemsnitligt stort websted med anstændig trafik. Du skal dog betale ekstra for nogle grundlæggende elementer som SSL og cPanel. Det vedrører også, at nogle af de annoncerede funktioner (f.eks. En server i England) i øjeblikket ikke er tilgængelige.

 • Billigste plan: $ 90 / mo
 • Administrationspanel: cPanel ($ 35,00 / mo)
 • Diskplads: 2TB
 • båndbredde: ubegrænset
 • VÆDDER: 32GB
 • Processor: 3.8GHz
 • Dedikeret IP: 1

Afslutningsvis tilbyder AccuWebHosting en anstændig værdi-service, der har over gennemsnittet hukommelse og båndbreddebegrænsninger og solid hastighed. Men i betragtning af deres skuffende oppetid, er du måske bedre stillet med en anden udbyder i stedet.

 • Pingdom-statistik
 • Teststed

Konklusion …

De fleste gode dedikerede webhosts tilbyder i dag hurtige, pålidelige servere. Den store forskel mellem dem, som vi har set, er støtteniveauet, de tilbyder.

I vores test er der tre værter, der stod frem. Hvis oppetid er den vigtigste faktor i din beslutning, skal du gå til Bluehost. Deres servere har leveret den bedste og mest stabile oppetid.

Hvis du leder efter sikkerheden hos en stor og veletableret webhost, er HostGator dit bedste valg. Deres tjenester er rimelige priser, og deres enorme kundebase betyder, at du kan forvente, at deres supportteam er erfarne i alle slags spørgsmål.

Hvis hastighed er det, du efterspørger, er A2 Hosting den bedste mulighed for dig. Deres planer er god værdi, oppetid er for det meste god (der er 5-15 minutters strømafbrydelse hvert par måneder) og support er hurtig og kyndig.

Uanset hvad du vælger, er du dog krævende. En dedikeret server er en stor investering, og det betaler sig at shoppe rundt og vælge den bedste mulighed.

Husk, at hvis du lejer en server til din eksklusive brug, skal du forvente, at din hostingudbyder er lige så dedikeret til dit websted, som du er.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author