Bedste billige webhostingtjenester

billige webhostingstjenesterVil du hellere betale mindre for webhosting … eller mere?

Weirdos ønsker at betale mere. Du vil sandsynligvis betale mindre. Du er ikke underlig.

Hvad udgør en “bedste” billig webhostingmulighed ud over overkommelige priser? Du vil have alle de ting, som ethvert hostingfirma skal levere – hurtige belastningstider, tæt på 100% oppetid og pålidelig kundesupport, der kan hjælpe dig hvis det er nødvendigt.

Hvordan finder du ud af, hvilken billig hosting-service der er det rigtige valg?

For at starte er du kommet til det rigtige sted – vi ved, hvilke billige webhosts der har hurtige belastningstider og høje procentelle oppetider. Vi lever test hver service og deler vores resultater her i denne artikel. Tjek vores live tracking for oppetid / nedetid / latenstid i alle vores gennemgåede værter. Læs mere om vores forskningsproces her.

Contents

Bedste billige webhosting – Topvalg for 2020

Der er ikke noget svar i én størrelse, der passer til alle her, men der er muligheder! Vi elsker muligheder. I denne guide skal vi se på de bedste billige webhosts, der er tilgængelige i dag, og som opretholder god service til et prissted, du har råd til.

1. Hostinger – Den mest overkommelige vært, periode.

hostinger-logo

Gennemsnitlig belastningstid: 585 ms
Gennemsnitlig oppetid: 99,87%
Koste: $ 0,99 om måneden

Hostinger introduktionspris

Hostinger er en af ​​de bedste billige webhostingsmuligheder i Canada, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Den aktuelle prisfastsættelse starter ved $ 0,99 pr. Måned. Dette lader Hostinger sidde ved ca. 1/3 af prisen for sine nærmeste rabat-hosting-konkurrenter. (Du kan endda betale med crypto.)

Med gennemsnitlig oppetid og belastningstider på high-end i de seneste år er det svært at se forbi Hostinger som en fantastisk mulighed for billig webhosting.

Hostinger kundesupport ��

Hostinger har også 24/7 native support for eventuelle spørgsmål, der kommer op. Intet behov for at bruge et langsomt supportbillet-system. Alle sider er optimeret til hurtig lancering på WordPress, og de leveres med deres egen brugerdefinerede grænseflade for at gøre det lettere at opsætte. Dette gør Hostinger til en af ​​de bedste tilgængelige WordPress-hostingtjenester. Du får også en gratis domæne og gratis SSL. Generelt tilbyder Hostinger, hvad du ville få med en $ 6-8 dollar om måneden vært til en brøkdel af prisen.

Hvis du bare ønsker at være vært for din egen blog og ikke har planer om nogensinde at opbygge en virksomhed på dit websted, er Hostinger faktisk ikke et dårligt valg.

Gratis webstedsbygger ��️

Hvis du leder efter en webstedsbygger, der ikke kræver, at du har nogen kodningsoplevelse, er du kommet til det rigtige sted.

Zyros Logo Maker hjælper dig med at forbedre ikke kun dit websted, men også dit brand ved at justere eller genopfinde dit brand’s logo på kort tid.

Resten af ​​funktionerne er måske ikke så prangende, men de er stadig ret gode. Bemærkelsesværdige nævner at være Zyro AI Content Generator, gratis SSL-certifikat, ubegrænset SSD-lagerplads og ubegrænset båndbredde.

Hvis du gerne vil se vores Hostinger oppetid og nedetidstest, se vores fulde Hostinger-gennemgang. 

2. HostPapa – 70% rabat på Premium Hosting (gratis domæne)

hostpapa logo

Gennemsnitlig belastningstid: 475 ms
Gennemsnitlig oppetid: 99,95%
Omkostning – $ 2,95 per måned (almindelig $ 13,99 / måned)

HostPapa er ikke kun vores øverste valg for bedste billige værter, men det er også vores top valg for bedste værter generelt. Mindblowing, ikke sandt?

HostPapa er en af ​​de bedste hosting-tjenester på markedet og vores øverste valg for canadiere. Nuværende priser starter lidt stejle, hvilket oprindeligt diskvalificerede tjenesten fra vores bedste billige værtvalg. Imidlertid har HostPapa tilbudt en eksklusiv rabat til Hosting Canada-læsere. Dette placerer HostPapa fast i den billige kategori.

Med rabatten ser du på at betale $ 2,95 per måned for en avanceret hosting service. Ikke kun er prisen lav, men du vil også modtage forretningsplanen snarere end startplanen.

Højeste gennemsnit af websteder ⏱️

HostPapa har fantastiske oppetider og godt registrerede hastigheder over webstedet over gennemsnittet. Selv med rabatten er HostPapa ikke den billigste mulighed på vores liste. Den ekstra Loonie pr. Måned giver dig mange ekstra fordele.

HostPapa har 24/7 kundesupport med live chat altid tilgængelig. Den vigtigste grund til, at HostPapa er vores øverste valg, skyldes, at virksomheden er canadisk gennem og igennem. Uptimes og scores for stedets hastighed er store på grund af de lokale datacentre i hele vores store land.

Hvis du ønsker at starte en online forretning eller bare smide en webside op på internettet, er HostPapa et fantastisk valg.

Hvis du gerne vil se vores HostPapa oppetid og nedetidstest, se vores fulde HostPapa-anmeldelse.

Yderligere HostPapa-funktioner inkluderet:

De fleste starter med den billigste tilgængelige plan, når du starter en service. HostPapa tilbyder sit midterste niveau til samme pris som deres startpakke til at være vært for Canada-læsere (Det stemmer, en gratis opgradering). Her er hvad det midterste niveau får dig med HostPapa.

 • Ubegrænsede websteder
 • Gratis domæneregistrering
 • Ubegrænset SSD-lager
 • Umeteret båndbredde
 • Gratis webstedsoverførsel
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis en-til-en-træning
 • Gratis SSL
 • cPanel Kontrolpanel
 • Gratis webstedsbygger
 • 400+ gratis apps
 • CloudLinux-servere
 • 24/7 support
 • 99,99% oppetidsgaranti
 • 30-dages garanti
 • Ubegrænset tilføjelsesdomæner
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Ubegrænset MYSQL-databaser
 • 2x flere CPU- og MYSQL-ressourcer

3. HostGator – den billigste plan for kvalitet

hostgator logo

Gennemsnitlig belastningstid: 657 ms
Gennemsnitlig oppetid: 99,68%
Koste: $ 2,75 per måned

HostGator er ikke den billigste mulighed på denne liste, men for så vidt angår omkostninger i forhold til ydelse rangerer den meget. Tjenesten tilbyder god rundt, hastighed, oppetid og priser, mens du tilbyder alle klokker og fløjter. Det er mere end nok for HostGator at tjene en plads på vores liste over bedste billige webhostingtjenester i Canada.

Med deres for nylig forbedrede WordPress-oplevelse såvel som deres egen webstedsbygger af høj kvalitet er der en masse funktionalitet til webstedsopbygning.

Yderligere kredit for reklame ��

Alle HostGator-planer leveres også med en 100 $ kredit for Google Adwords og Bing-reklame samt SSL-certifikater og gratis auto-sikkerhedskopier.

Med hensyn til oppetid scorede de ekstremt godt på vores live-test, og ethvert problem med nedetid er normalt begrænset til 1-2 sekunder MAX (se vores HostGator-gennemgang for testresultaterne). De har også live chat til eventuelle supportproblemer og tilbud 45 dages pengene tilbage-garanti.

For oppetid ramte de konsekvent 99,68%, hvilket sætter dem i øverste niveau overkommelige værter med hensyn til ydeevne.

4. Bluehost – Pålidelighed og mere pålidelighed

bluehost

Gennemsnitlig belastningstid: 1,765 ms
Gennemsnitlig oppetid: 99,74%
Koste: $ 2,95 om måneden

Bluehost blev officielt grundlagt i 2003, men har eksisteret i en eller anden form siden 1996. Det er de OG-dage med webhosting, og Bluehost skal betragtes som solid på alle konti. Tjenesten er lidt dyrere, men er på avanceret pålidelighed med tonsvis af datacentre.

Denne overkommelige mulighed bruges af mange udviklere, der har eksisteret i lang tid såvel som at tilbyde begyndervenlig funktionalitet. De tilbyder også et gratis domæne for det første år.

Masser af læringsressourcer ��

En anden stor ting ved Bluehost er enorme mængder tredjeparts tutorials og guider findes i vidensbasen. Enhver fra første gang bloggere gør avancerede webudviklere kan let finde ud af, hvordan man justerer eller opsætter enhver ændring.

En ulempe er, at support er i udlandet og er ikke altid den mest nyttige. Teknisk set fungerer Bluehost meget godt på vores live tracking med 99,74% oppetidsscore (se den fulde anmeldelse af Bluehost her).

5. iPage – Fremragende service til pris. Support = Meh

ipage

Gennemsnitlig belastningstid: 1941 ms
Gennemsnitlig oppetid: 97,77%
Koste: $ 1,99 om måneden

iPage har mange negative anmeldelser på forskellige webhosteforum. De fleste af disse anmeldelser er kundesupport baseret, da de kun er baseret i USA, hvilket efterlader globale kunder ude på forkant.

Gratis domæne i et år og ubegrænset diskplads ��

Den faktiske tilbudte service er ikke for lurvet, som vi forklarer i vores gennemgang af iPage. I den billigere ende af spektret er der intet galt med iPage, og det leveres fyldt med en masse funktioner som f.eks gratis domæne i et år og ubegrænset diskplads. Desværre opkræver iPage dig et SSL-certifikat, en grundlæggende sikkerhedsfunktion, der skal være 100% gratis fra enhver hostingudbyder, hvad enten det er billigt eller betalt.

Alt i alt er iPage et fantastisk hostingfirma, og vi kan godt lide deres produkt, men supportproblemet er noget, der skal løses.

6. A2 Hosting – “Premium” Billig hosting

A2 HostingGennemsnitlig belastningstid: 601 ms
Gennemsnitlig oppetid: 99,4%
Koste: $ 3,92 per måned

A2 Hosting har introduktionspriser, der er lidt højere end resten af ​​listen. Med denne øgede pris kommer forbedringer på nogle få områder, såsom kundesupport og ekstra funktioner.

SSL-certifikat uden gebyr ��

Lavpristjenesten tilbyder gratis sikkerhed og forhindring af hack samt gratis SSL-certifikat og automatiske sikkerhedskopier. A2 tilbyder en fantastisk service, men hvis du leder efter et billigere alternativ, findes de.

Vi har gemt A2 til sidst ikke fordi vi tror, ​​de ikke kan konkurrere med de andre fyre (de overgår faktisk bedre), men fordi det er lidt dyrere for en marginalt bedre service.

Hvorfor ultra-billig web-hosting er en dårlig idé

malware-webstedVi vil være ærlige over for dig. Hvis du betaler mindre end et buk pr. Måned for webhosting, har du det dårligt (Hostinger er ikke inkluderet).

Vi elsker meget så meget som nogen, men når du kommer ned på under $ 1 webhosting – er det en risiko. Du vil ende med at betale mere i fremtiden for en billig hostingudbyder end hvis du bruger en ekstra $ 1-2 dollars om måneden til en vært af bedre kvalitet.

Hovedårsagen til at undgå disse billige hostingtjenester er kun på én måde kan de tjene penge til den pris. De smider bare alle deres klienters websteder sammen på en stor gammel delt server med den samme IP-adresse. Du skal undgå det for enhver pris, og vi fortæller dig hvorfor.

Årsager til at undgå kæmpe-delte servere:

 • Stik.

  hackable

  De onde retter sig mod delte IP-adresser, fordi sikkerheden normalt er svag, og det er nemt at komme ind og skabe ondskab i større skala.

 • Stik.

  Spredning af sygdommen

  Da det er så let at komme ind i kildekoden, kan du forvente, at dit websted snart viser alle former for vira, malware og annoncer, som du hellere ikke vil være tilknyttet.

 • Stik.

  Dårligt IP-kvarter

  Da denne type hosting er så billig, vil dine naboer på den delte server sandsynligvis være en flok spam-blogs, der ikke bidrager med noget positivt på internettet, og hvis hele livets mål ser ud til at være at tilstoppe alt med skrammel. Forfærdeligt livsmål.

 • Stik.

  Google vil hader dig

  Du virkelig – og jeg mener virkelig ikke ønsker, at Google hader dig. Takket være alt det ovenstående er der en god chance for, at din nærhed til uønskede blogs og hackbarhed får Google til at se på dig med foragt og straffe dig i overensstemmelse hermed med lave placeringer i søgemaskinerne.

 • Stik.

  Frygtelig nedetid

  Som du kunne forvente, er dit venlige kvarter “bedste” billige webhostingfirma oppetid vs nedetidvil ikke dedikere en masse kvalitetsudstyr eller ressourcer for at sikre dig, at du har den bedste kundeoplevelse.

  Mens en webhost af høj kvalitet normalt lover mindst 99% oppetid, din dybe discounter taler alt over 50 procent er godt. En webhost, der forlader dit websted nede i minutter eller timer ad gangen, gør dig ikke noget, uanset hvor billigt det er. ��

 • Stik.

  Dårlig support

  Mere sandsynligt vil du ikke opleve nogen støtte. Fra deres perspektiv kan de bare ikke allokere andet end de mest basale ressourcer til at løse dine problemer. Forvent en meget generel FAQ-afdeling i bedste fald. Hvis du er særlig uheldig, får du en ikke-svarende kundesupport-e-mail eller telefon, der sender dig ind i et automatiseret system, så indviklet, at du giver op og beslutter at spise den to uger gamle burrito i på bagsiden af ​​dit køleskab var du for doven til at smide ud, mens du græd.

 • Stik.

  SSL IKKE inkluderet

  ssl certificering Billige webværter opkræver dig op til $ 80 om året for Secure Socket Layer (SSL) beskyttelse. Vores anbefalede værter tilbyder alle 100% gratis SSL.

  Uden dette berører ingen troværdig betalingsprocessor dig. Hvis du prøver at sælge noget, er dette et problem.

  Hvis du forsøger at have et websted, som faktisk er tillid til af Google og en dag kan sælge noget på, vil du gøre det absolut 100% har brug for SSL. Det ironiske aspekt af dette er, at SSL kan installeres gratis ved hjælp af en service, der kaldes Let’s Encrypt … men de billigste værter insisterer på at opkræve dig for det!

Du vil bemærke, at de ting, der virkelig irriterer mig for billige webhosts, også er mine vigtigste klager over gratis VPN’er. At tilbyde virkelig lave omkostninger digitale produkter kommer til en pris, som desværre normalt inkluderer salg af dine data eller at placere dine data på et usikkert sted.

Hvis du er interesseret i, hvordan VPN’er gør dette, så kig på min guide til de bedste canadiske VPN’er.

Flere problemer end det er værd

De virkelige problemer ankommer, når du endelig er træt af den uhyggelige billige ubegrænsede webhosting – men tilbagebetalingsperioden er allerede gået – og du betalte for et helt år med service på forhånd for at indbetale den store pris.

I mellemtiden begår hundreder af amme om dagen den samme fejl, som du lige har undgået ved at læse denne vejledning. Du er ikke en sutter. De ved lidt, at deres drømme om deres internetimperium om nogle få måneder vil vælte.

For mange bloggere og folk, der bygger deres egne websteder, er denne slags rabat-webhosting simpelthen ikke en god handel – ikke når du tage de rigtige samlede omkostninger med i betragtning.

E-handel er et andet ballgame – du har brug for kvalitetshosting

e-handelI modsætning til informationswebsteder eller personlige blogs, lad os tage sagen om et e-handelswebsted, der kun har til formål at skabe salg.

Nu er ideen om oppetid bliver mere kritisk vigtig. Hvis dit websted er nede, sælger du ikke salg, og hvis det er din eneste indkomst, spiser du måske Ramen Noodles den dag. Pro-Tip: Føj et æg til din Ramen – yum.

Hoveddelen er, at for nogle online-iværksættere, omkostningerne ved at være nede er mere bogstavelige – tabte penge. I dette tilfælde er en delt hosting-pakke ikke værd at risikoen for et langsomt eller ikke-indlæst websted.

Nedetid til et websted, der sælger produkter, er ligesom … at brænde penge

For at være retfærdig er mange e-handelssteder fulde af funktioner med høje ressourcer som billeder i høj opløsning, streaming af lyd og / eller video og mere.

Kan du huske, hvordan vi talte om, hvordan alle konti på en delt hosting kan lide på grund af en båndbreddehog? Hvis du tror, ​​du kan være svin, skal du ikke gå den delte rute.

Mennesker i disse dage er meget utålmodige online. Hvis det tager mere end et par sekunder, før din side indlæses, skal du glemme den.

De er gået videre med at bruge deres penge med en konkurrent. Pludselig virker den ene eller to bukke, du sparer, som en meget dårlig kompromis.

Bedste billige vært for e-handel – Siteground

Jeg ved, at vi lige har talt om alle de billigste muligheder for ubegrænset webhosting. Men for vores penge – og dine også – er den mulighed, vi vælger til e-handel SiteGround. Til $ 3,95 pr. Måned er prisen ikke den billigste webhosting pr. År og er ikke så billig som ovenstående indstillinger. Med det sagt er det stadig en overkommelig og ubegrænset hosting-service.

Grunden vi vælger SiteGround skyldes kvalitetstjeneste og høje oppetidstal.

Kan du huske, da vi nævnte, hvor kritisk det er at have SSL på dit websted? SiteGround tilbyder det uden beregning i modsætning til mange af de penge, der sparer hosting-planer. Hvis du sælger enten digitale eller fysiske produkter online og ønsker, at dit websted skal vises i Google-søgninger, er dette ikke valgfrit. Andre steder opkræver hvert år fra $ 60 til $ 80 for SSL.

Enhver kan hævde, at de har stor støtte. SiteGround hævder, at det gør og faktisk leverer. Med 24/7 support til behandling af dybdegående tekniske problemer og generel fejlfinding, taler du med en kyndig, venlig, uddannet repræsentant, der rent faktisk vil hjælpe med at løse problemet.

Også – vi vil lade denne oppetid tale for sig selv: 99,95%.

Ofte stillede spørgsmål om bedste webhosting i Canada

Lad os derefter kigge på nogle af de mest almindelige spørgsmål, som kunderne har, når de prøver at finde den bedste billige hosting-løsning til deres behov:

Hvor meget koster det at være vært for et websted?

Hosting af et websted kan variere fra gratis til tusinder af dollars. Løsningerne for de fleste webstedsejere løber mellem $ 2 pr. Måned til $ 5 om måneden.

Advarsel – Jeg vil ikke anbefale de ekstremt billige værter, som du kan læse nedenfor.

Hvad er den billigste måde at være vært for et websted på?

Der er gratis muligheder for webstedshosting. For det meste er den bedste og billigste måde at være vært for et websted at bruge en service, der opkræver et par dollars om måneden, såsom Bluehost.

Hvad er den bedste gratis websted vært?

Der findes helt gratis hostingtjenester, men tjenesten er ofte dårlig og koster normalt en masse penge at opgradere. Brug af et overkommeligt, men godt alternativ, som f.eks Hostinger ved 80c pr. Måned, er den bedre vej at gå.

Hvad er den bedste gratis websted vært?

billig webhostingHvis du leder efter det 100% nøjagtige svar på dette – det er en VPS-vært med ændret kvalitet.

Da de fleste af vores læsere ikke ved, hvordan man finjusterer en VPS-dråbe på en udbyder som digital ocean, vil en af ​​vores delte hosting-udbydere gøre jobbet. SiteGround kommer først efter vores målinger ved belastningstider på 475 ms.

Hvad er den bedste cPanel vært?

De fleste af vores anbefalede hostingfirmaer har integreret cPanel-hosting, som er let at betjene og få support til.

Hvad med administreret WordPress-hosting?

I dag kan du få billigst styrede WordPress-løsninger til meget billigere end du havde forventet. Løsninger som dette er gode til første gang webstedsejere og bygherrer.

Endelig dom – Skal det være et spørgsmål om pris?

At lede efter en aftale, når det kommer til noget, er aldrig en dårlig idé. Ingen ønsker at betale det dobbelte af det, de skal betale for den samme service. Det fantastiske ved webhosting er, at du ikke behøver at bryde banken for at modtage tilbud af høj kvalitet.

Der er ingen måde, at en person kan gennemse alle mulighederne og træffe en uddannet beslutning uden at tage sider og sider. Med al den forskning, vi har gjort, kan du tjekke de seks bedste budgetmuligheder, der tilbyder service af høj kvalitet.

 1. HostGator: $ 2,75 pr. Måned
 2. Hostinger: 0,80 $ pr. Måned
 3. Bluehost: $ 2,95 pr. Måned
 4. iPage: $ 1,99 pr. Måned
 5. A2 Hosting $ 3,92 per måned
 6. SiteGround: $ 3,95 pr. Måned

Det er det fyre. Du er velkommen til at give os en kommentar nedenfor, hvis du har nogle forslag. ✌️

Referencer og billedkreditter:

 • Enom.com
 • Squote.de
 • PagerDuty.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author