Uptime mesatare e mbajtjes së faqeve në internet në vitin 2018 për 32 hoste

Koha mesatare e kohësKohëzgjatja mesatare e 32 hosteve të përbashkët të uebit është 99.59%

Uebfaqja mesatare është jashtë linje 3 orë në muaj për shkak të ndërprerjes së pritjes në internet

Shumë sondazhe kanë treguar që koha e duhur është faktori numër një kur zgjedh një host të uebit dhe megjithëse shumica, nëse jo të gjitha, shërbimet e mbajtjes së faqes në internet “premtojnë” 99,99% në kohën e duhur, nuk është rasti me studimin tonë të rastit.

Sipas hulumtimit tonë të fundit, kohëzgjatja mesatare e 32 ofruesve të përbashkët të mbajtjes së uebit është 99.59%. Kjo është përafërsisht 35 orë 32 minuta joproduktive në vit, për një faqe në internet.

Dhe joproduktive madje u ndodh gjigandëve në internet. Një Dun & Studimi i Bradstreet zbuloi se gati 60 përqind e ndërmarrjeve të Fortune 500 përjetojnë një minimum prej 1.6 orësh të ndërprerjes çdo javë.

Si rregull, nëse jeni duke përjetuar dhe uptime prej 99,90% ose më poshtë, duhet të ndërroni hostin tuaj në internet. Një host i mirë në internet duhet t’ju ofrojë një kohëzgjatje prej të paktën 99.94%.

Ne kemi bërë këtë kalkulator të dobishëm për ju për të parë se sa të ardhura dhe vizitorë që mund të keni humbur vitin e kaluar për shkak të joproduktive:

Contents

Vizitorët dhe Fituesit Llogaritësi i humbur

Vizitorët në vit

Vizitorët e humbur: 0

Fitimet në vit ($)

Të Hyrat e Humbura: $ 0

Uptime në%

Llogarit

Nëse nuk e njihni kohën tuaj, ju rekomandojmë të përdorni mjete për monitorimin e faqes në internet.

Uptime mesatare e mbajtjes së faqeve në internet Gjatë gjithë vitit 2018

* vjen me një garanci në kohë. Nëse nuk kanë arritur të premtohen në kohën e duhur, mund t’i kërkoni paratë tuaja.

Ofrues i Web Hosting Uptime mesatare Ndërprerjet totale Koha totale e joproduktive në vit
1. MidFaza 99,991% 19 ndërprerje 45 minuta
2. Bluehost 99,991% 7 ndërprerje 52 minuta
3. DigitalOcean * 99,989% 11 ndërprerje 58 minuta
4. SiteGround * 99,988% 26 ndërprerje 73 minuta
5. Site5 * 99,986% 16 ndërprerje 83 minuta
6. HostGator * 99,984% 19 ndërprerje 84 minuta
7. Një Portokall i Vogël * 99,978% 52 ndërprerje 125 minuta
8 iPage 99,975% 72 ndërprerje 131 minuta
9. HostPapa 99,975% 39 ndërprerje 144 minuta
10. FastComet 99,973% 44 ndërprerje 146 minuta
11.Punët Lunar * 99,972% 20 ndërprerje 153 minuta
12. Hostinger * 99,971% 28 ndërprerje 154 minuta
13. WebHostingBuzz 99,969% 28 ndërprerje 163 minuta
14. GreenGeeks * 99,969% 11 ndërprerje 164 minuta
15. JustHost 99,968% 28 ndërprerje 165 minuta
16. GoDaddy 99,965% 47 ndërprerje 184 minuta
17. HostRocket 99,960% 31 ndërprerje 202 minuta
18. HostMonster 99,955% 40 ndërprerje 235 minuta
19. DreamHost * 99,953% 40 ndërprerje 239 minuta
20. Hosting24 99,951% 31 ndërprerje 264 minuta
21. WestHost * 99,948% 48 ndërprerje 271 minuta
22. WebHostingHub 99,948% 76 ndërprerje 278 minuta
23. NëMotion Hosting 99,935% 90 ndërprerje 341 minuta
24. A2 Hosting 99,928% 64 ndërprerje 375 minuta
25. HostMetro 99,852% 247 ndërprerje 763 minuta
26. Hosting MDD * 99,833% 76 ndërprerje 874 minuta
27. FatCow 99,829% 377 ndërprerje 899 minuta
28. EmriCheap * 99,826% 453 ndërprerje 917 minuta
29. HostNine 99,723% 241 ndërprerje 1448 minuta
30. Një.com 99,593% 419 ndërprerje 2132 minuta
31. WebHostingPad 97,588% 1655 ndërprerje 9 ditë
32. Arvixe * 91,098% Ndërprerjet e vitit 20051 1 muaj

Nëse jeni duke frenuar çdo muaj me të dhëna më të hollësishme, hidhini një sy këtyre faqeve më poshtë:

 • Spredsheet i hollësishëm i Google (1 Janar – 31 Dhjetor 2018)
 • Uptime të Detajuara për çdo muaj dhe secilin pritës (statistikat 12-44 muaj)

1. MidPhase.com | 99.991% | 1 orë e joproduktive

Statistikat e MidPhase 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të MidPhase të kohës së pushimit në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 45 minuta
 • Ndërprerjet totale: 19
 • Ndërprerja më e gjatë: 5 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-mp.com

Nuk ka garanci në kohë:

Edhe pse MidPhase nuk përmend ndonjë garanci në kohë në faqen e tyre të internetit, ata janë fituesit e qartë të këtij studimi rasti që godet afro 100% në kohën e duhur në 2018.

2. Bluehost.com | 99.991% | 1 orë e joproduktive

Statistikat e Bluehost 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të kohëzgjatjes Bluehost në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 52 minuta
 • Ndërprerjet totale: 7
 • Ndërprerja më e gjatë: 42 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-bluerock-bluehost.com

Nuk ka garanci në kohë:

Ngjashëm me MidPhase, Bluehost nuk ofron as garanci në kohë (thjesht një marrëveshje me kohë të rrjetit / serverit). Sidoqoftë, serverat e tyre kanë punuar shumë në mënyrë të qëndrueshme, me përjashtim të një ndërprerjeje më të madhe (42 minuta).

3. DigitalOcean.com | 99.989% | 1 orë e joproduktive

Statistikat e Oqeanit Digjital 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të uptime të DigitalOcean në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 58 minuta
 • Ndërprerjet totale: 11
 • Ndërprerja më e gjatë: 29 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-do.com

Garancia e kohës në dispozicion:

DigitalOcean është një pritje e lirë cloud që premton 99,99% në kohën e duhur për të cilën ata kanë arritur shumë sukses në provën tonë. Nëse shihni më pak se 99,99% duke përdorur DigitalOcean, mund t’i kërkoni paratë tuaja.

4. SiteGround.com | 99.988% | 1 orë e joproduktive

Statistikat e SiteGround 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të SiteGround në kohën e duhur në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 73 minuta
 • Ndërprerjet totale: 26
 • Ndërprerja më e gjatë: 18 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-siteground.com

Garancia e kohës në dispozicion:

SiteGround është një ofrues pritës me një rezultat të shkëlqyer në kohën e duhur. Ata gjithashtu ofrojnë garanci në kohën e duhur, duke ju siguruar një muaj shërbim falas nëse koha e zgjatjes bie nën 99.99% dhe një muaj shtesë nëse uptime bie nën 99.90%.

5. Site5.com | 99.986% | 1 orë e joproduktive

Statistikat e sitit 2018 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të faqes së internetit5 për vitin 2018
 • Koha totale e joproduktive: 83 minuta
 • Ndërprerjet totale: 16
 • Ndërprerja më e gjatë: 30 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-s5.com

Garancia e kohës në dispozicion:

99.98% është akoma kohë e duhur. Farë është edhe më mirë – Site5 vjen me një garanci në kohë 99.9% – gjithçka më poshtë që është e pranueshme për një% të kthimit të kredisë. Ata madje ofrojnë 100% kredi përsëri kur uptime bie nën 99.5% në VPS e tyre të menaxhuar plotësisht

6. HostGator.com | 99.984% | 1 orë e joproduktive

Statistikat e HostGator 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së pushimit të HostGator në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 84 minuta
 • Ndërprerjet totale: 26
 • Ndërprerja më e gjatë: 19 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-hg.com

Garancia e kohës në dispozicion:

HostGator vjen me kohën e duhur. Për më tepër, ata madje sigurojnë një garanci në kohën e duhur prej 99.9% dhe ju merrni kredi përsëri kur bie më poshtë. Vetëm kini kujdes që kjo vlen vetëm për kohën e prishjes së serverit, duke përjashtuar mirëmbajtjen e serverit.

7. ASmallOrange.com | 99.978% | 2 Orë të Kohës së Pushimit

Një statistikë e vogël Portokalli 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së shpejtë të ASmallOrange në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 125 minuta
 • Ndërprerjet totale: 52
 • Ndërprerja më e gjatë: 29 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-aso.com

Garancia e kohës në dispozicion:

ASmallOrange ofron një garanci në kohë prej 99.9%. Kur është nën këtë, ju merrni një rimbursim të një dite shërbimi për çdo kohë të ndërhyrjes 45-minutëshe. Kujdes nga klauzolat specifike. Thjesht vini re numrin e lartë të ndërprerjeve që kemi përjetuar në periudhën e provës.

8. iPage.com | 99.975% | 2 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e iPage 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës për iPage në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 131 minuta
 • Ndërprerjet totale: 72
 • Ndërprerja më e gjatë: 6 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-ip.com

Nuk ka garanci në kohë:

iPage nuk ofron një garanci në kohë. Për fat të mirë, duke marrë parasysh renditjen e tyre në kohën e përgjithshme, ne jemi shumë të sigurt që nuk do të ju nevojiten gjithsesi. Një gjë për tu kujdesur është numri i lartë i ndërprerjeve që kemi përjetuar.

9. HostPapa.com | 99.975% | 2 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e hostPapa 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së pushimit të HostPapa në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 144 minuta
 • Ndërprerjet totale: 39
 • Ndërprerja më e gjatë: nje ore
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-hp.com

Nuk ka garanci në kohë:

Edhe pse ata përmendin nën Kushtet e tyre të Shërbimit duke përdorur “përpjekje të arsyeshme për të ruajtur 99.9% të kohës”, HostPapa nuk jep saktësisht një garanci në kohë..

10. FastComet.com | 99.973% | 2 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e Fastcomet 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së shpejtë të FastComet në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 146 minuta
 • Ndërprerjet totale: 44
 • Ndërprerja më e gjatë: 24 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-sl.com

Nuk ka garanci në kohë:

Edhe pse agjenti i tyre i bisedave të drejtpërdrejta tha që garantojnë një 99% në kohën e duhur, nuk ka asnjë garanci zyrtare për kohën e duhur në Kushtet e Shërbimit të FastComet ose politikën e rimbursimit / kredisë nëse bie nën atë që është premtuar. Sasia totale e ndërprerjeve është disi shqetësuese.

11. LunarPages.com | 99.972% | 3 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat LunarPages 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të kohëzgjatjes së LunarPages në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 153 minuta
 • Ndërprerjet totale: 20
 • Ndërprerja më e gjatë: 2 orë
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-lp.com

Garancia e kohës në dispozicion:

Për çdo 15 minutë të kohës së ndërprerjes, LunarPages krediton llogarinë e klientit me një të barabartë me një ditë të plotë shërbimi. Kjo garanci përjashton mirëmbajtjen e planifikuar.

12. Hostinger.com | 99.971% | 3 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e Hostinger 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së pushimit të Hostinger në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 154 minuta
 • Ndërprerjet totale: 28
 • Ndërprerja më e gjatë: nje ore
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-hostinger.com

Garancia e kohës në dispozicion:

Koha më e lartë se mesatare e Hostinger mbështetet nga garancia e tyre për 99.9%. Si në të gjitha rastet, mirëmbajtja e planifikuar është e përjashtuar.

13. WebHostingBuzz.com | 99.969% | 3 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e WebHostingBuzz 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohëzgjatjes në WebHostingBuzz në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 163 minuta
 • Ndërprerjet totale: 28
 • Ndërprerja më e gjatë: 42 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-ls.com

Nuk ka garanci në kohë:

WHB nuk ofron asnjë garanci në kohë të vetme. Bazuar në përvojën tonë, me shumë mundësi nuk do të keni nevojë për një sido që të jetë.

14. GreenGeeks.com | 99.969% | 3 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e GreenGeeks 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të GreenGeeks në kohën e duhur për vitin 2018
 • Koha totale e joproduktive: 167 minuta
 • Ndërprerjet totale: 11
 • Ndërprerja më e gjatë: 2 orë
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-greengeeks.com

Garancia e kohës në dispozicion:

GreenGeeks ofron një garanci 99.9% në kohë. Sidoqoftë, kjo vlen vetëm për serverat e tyre dhe nuk është e zbatueshme për gabimet e klientit.

15. JustHost.com | 99.968% | 3 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e JustHost 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohërave të JustHost në vitin 2018
 • Koha totale e joproduktive: 165 minuta
 • Ndërprerjet totale: 28
 • Ndërprerja më e gjatë: 2 orë
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-jh.com

Nuk ka garanci në kohë:

Nuk ka asnjë garanci në kohë në faqen e tyre të internetit, çfarëdo.

16. GoDaddy.com | 99.965% | 3 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e GoDaddy 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së pushimit të GoDaddy në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 184 minuta
 • Ndërprerjet totale: 47
 • Ndërprerja më e gjatë: nje ore
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-gd.com

Nuk ka garanci në kohë:

Pavarësisht nga emri i tyre i madh, shërbimi i mirë për klientin dhe shërbimi i mirë, GoDaddy nuk ofron ndonjë garanci në kohë. Ju gjithashtu duhet të keni kujdes nga numri i tyre mjaft i lartë (në krahasim me hostet e tjerë të lartë) të ndërprerjeve.

17. HostRocket.com | 99.960% | 3 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e HostRocket 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohëzgjatjes së HostRocket në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 202 minuta
 • Ndërprerjet totale: 31
 • Ndërprerja më e gjatë: nje ore
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-hr.com

Garanci e kufizuar në kohë:

HostRocket ka një garanci zyrtare 99.5% në kohë. Si të tjerët, kjo vlen vetëm për shërbimet e tyre direkte.

18. HostMonster.com | 99.955% | 4 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e HostMonster 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së pushimit të HostMonster në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 235 minuta
 • Ndërprerjet totale: 40
 • Ndërprerja më e gjatë: 36 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-hm.com

Nuk ka garanci në kohë:

Edhe pse mund të gjeni një deklaratë që pretendon të përpiqeni për më të mirën e tyre, nuk ka asnjë garanci zyrtare për kohën e duhur.

19. DreamHost.com | 99.953% | 4 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e Dreamhost 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohëzgjatjes së DreamHost në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 239 minuta
 • Ndërprerjet totale: 40
 • Ndërprerja më e gjatë: nje ore
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-dreamhost.com

Garancia e kohës në dispozicion:

Më në fund, atje e keni atë – një garanci zyrtare 100% në kohë. ” DreamHost garanton 100% në kohë. Një dështim për të siguruar 100% kohën e duhur do të rezultojë në kompensimin e klientit në përputhje me udhëzimet e përcaktuara këtu. “

20. Hosting24.com | 99.951% | 4 Orë të Kohës së Pushimit

Statistikat e Hosting24 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së pushimit të Hosting24 në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 264 minuta
 • Ndërprerjet totale: 31
 • Ndërprerja më e gjatë: nje ore
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-h24.com

Garanci e kufizuar në kohë:

Ata ofrojnë një garanci në kohë të shërbimit prej 99.9%. Determinedshtë përcaktuar vetëm nga ata dhe ju merrni 5% të tarifës tuaj mujore të pritjes si një kthim kredie. Përdoret vetëm për të blerë shërbime të mëtutjeshme të produkteve nga Hosting24.

21. WestHost.com | 99.948% | 5 Orët e Kohës së Pushimit

Statistikat e WestHost 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së pushimit në WestHost në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 271 minuta
 • Ndërprerjet totale: 48
 • Ndërprerja më e gjatë: 37 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-wh.com

Garancia e kohës në dispozicion:

Në hetimin e afërt, gjetëm një garanci të shërbimit 99.9% për kohën e duhur. Kur ndërprerjet ndodhin që lidhen drejtpërdrejt me WestHost, ju merrni një kredi prej 5-100% të tarifës tuaj mujore të pritjes në varësi të kohërave të përgjithshme të jetës.

22. WebHostingHub.com | 99.948% | 5 Orët e Kohës së Pushimit

Statistikat e WebHostingHub 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohëzgjatjes në WebHostingHub në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 278 minuta
 • Ndërprerjet totale: 76
 • Ndërprerja më e gjatë: 36 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-hub.com

Nuk ka garanci në kohë:

WHH pretendon në faqen e tyre të parë të ketë një garanci kohore 99.9%. Fatkeqësisht, ne nuk gjetëm një garanci zyrtare nën kushtet e tyre të shërbimit dhe politikave të tjera detyruese.

23. nëMotionHosting.com | 99.935% | 6 orë pushimi

Statistikat e InMotion Hosting 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të lëvizjes në kohë për vitin 2018
 • Koha totale e joproduktive: 341 minuta
 • Ndërprerjet totale: 90
 • Ndërprerja më e gjatë: nje ore
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-in.com

Garanci e kufizuar në kohë:

Garancia e Uptime vlen vetëm për llogaritë e biznesit Pro. Edhe pse është vërtet e ëmbël (99,999%), nuk ka asnjë garanci në kohë për planet e tjera të pritjes.

24. A2Hosting.com | 99.928% | 6 orë pushimi

 Statistikat e A2 Hosting 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të orarit të A2Hosting në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 375 minuta
 • Ndërprerjet totale: 64
 • Ndërprerja më e gjatë: 3 ore
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-a2.com

Nuk ka garanci në kohë:

A2 vjen me një angazhim 99.9% në kohë. Ngjashëm me ofruesit e tjerë të pritjes, kur është fjala për kredi, ka klauzola që lidhen me mirëmbajtjen e serverit dhe ndërprerja nuk është-përgjegjësi e tyre.

25. HostMetro.com | 99.852% | 13 Orët e Kohës së Pushimit

Statistikat e HostMetro 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së pushimit të HostMetro në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 763 minuta
 • Ndërprerjet totale: 247
 • Ndërprerja më e gjatë: 28 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-hmo.com

Garanci e kufizuar në kohë:

Kur kohëzgjatja totale në vit është më pak se 99%, ju merrni një shërbim 1-mujor falas.

26. MDDHosting.com | 99.833% | 15 Orët e Kohës së Pushimit

Statistikat e mbajtjes së MDD për vitin 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të MDDHosting në kohën e duhur në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 874 minuta
 • Ndërprerjet totale: 76
 • Ndërprerja më e gjatë: 10 orë
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-mdd.com

Garancia e kohës në dispozicion:

Ata kanë një garanci zyrtare të shërbimit 1000% për kohën e duhur (nuk është aq e lezetshme sa tingëllon).

“Nëse serveri juaj ka një joproduksion fizik më shumë se 1 orë, mund të kërkoni 10 herë (1000%) shumën aktuale të joproduktive. Kjo do të thotë që nëse serveri juaj ka një orë joproduktive fizike, do të merrni 10 orë kredi. “

27. FatCow.com | 99.829% | 15 Orët e Kohës së Pushimit

Statistikat e FatCow 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së fitimit të FatCow në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 899 minuta
 • Ndërprerjet totale: 377
 • Ndërprerja më e gjatë: 3 ore
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-fc.com

Nuk ka garanci në kohë:

Nuk duket se kohëzgjatja është një nga pikat e forta të FatCow – përkundër hulumtimeve tona, ne nuk gjetëm asnjë garanci në kohë.

28. NameCheap.com | 99.826% | 15 Orët e Kohës së Pushimit

Statistikat e EmritCheap 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të NameCheap në kohën e duhur për vitin 2018
 • Koha totale e joproduktive: 917 minuta
 • Ndërprerjet totale: 453
 • Ndërprerja më e gjatë: 40 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-1a1.com

Garancia e kohës në dispozicion:

NameCheap ofron një ditë të plotë shërbimi për çdo 1 orë që serveri juaj është në një muaj. Kujdes që 45min e parë nuk është i zbatueshëm.

29. HostNine.com | 99.723% | 1 Dita e Pushimit

Statistikat e HostNine 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të HostNine në kohën e duhur për vitin 2018
 • Koha totale e joproduktive: 1,448 minuta
 • Ndërprerjet totale: 241
 • Ndërprerja më e gjatë: 2 orë
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-h9.com

Nuk ka garanci në kohë:

Një kohë e plotë gjithëpërfshirëse është edhe më zhgënjyese pasi nuk ka asnjë garanci për kohën e duhur nën TOS e tyre.

30. Një.com | 99.593% | 1 Dita e Pushimit

Statistikat e One.com 2018

 • Lidhje me statistikat e detajuara të One.com në vitin 2018
 • Koha totale e joproduktive: 2.132 minuta
 • Ndërprerjet totale: 419
 • Ndërprerja më e gjatë: 6 orë
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-one.com

Nuk ka garanci në kohë:

Një ditë pa shërbim është një çështje serioze në vetvete. Përkundër përpjekjeve tona serioze, ne nuk mund të gjenim ndonjë garanci në kohë, ose kjo do t’ju bënte të pranueshëm për të paktën disa kredi.

31. WebHostingPad.com | 97.588% | 9 Ditët e Pushimit

Statistikat e WebHostingPad 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohëzgjatjes në WebHostingPad në 2018
 • Koha totale e joproduktive: 9 ditë
 • Ndërprerjet totale: 1655
 • Ndërprerja më e gjatë: 44 minuta
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-whp.com

Garanci e kufizuar në kohë:

Ekziston një garanci zyrtare 99% e kohës. Sidoqoftë, ka shumë të ngjarë që nuk do të interesoheshit për disa ditë falas që merrni kur performanca e shërbimit është kjo e keqe.

32. Arvixe.com | 91.098% | një Muaji i Pushimit

Statistikat Arvixe 2018

 • Lidhje me statistikat e hollësishme të kohës së Arvixe në 2018
 • Koha totale e joproduktive: nje muaj
 • Ndërprerjet totale: 20051
 • Ndërprerja më e gjatë: 14 orë
 • URL e faqes së provës: hostingfacts-arv.com

Garancia e kohës në dispozicion:

Përkundër performancës së tyre të keqe (më e keqja ndonjëherë, deri tani, kudo …), Arvix në të vërtetë ka një garanci zyrtare për kohën e duhur prej 99.9%. Por a është me të vërtetë e rëndësishme të merrni një rimbursim ose ndonjë kredi kur faqja juaj e internetit ka humbur të gjithë trafikun e saj për shkak të performancës jo-ekzistuese të saj?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author