Shqyrtimi i lëngshëm i uebit

Vlerësimi i përgjithshëm

Plani i Menaxhimit të WordPress-it të Menaxhuar
$ 99 / mo

Liquid Web: Një përmbledhje e shpejtë për njerëzit pa kohë (pothuajse të gjithë ne)

Me pak fjalë, ne patjetër rekomandojmë Liquid Web për Hosted WordPress të Menaxhuar. Le të kalojmë në përfitimet kryesore që na pëlqyen.

Sigurimit: Pasja e një çertifikate SSL (https, një sit i sigurt) është një gjë e domosdoshme këto ditë, pa dyshim që Google favorizon faqet https, dhe Chrome duke etiketuar në mënyrë aktive faqet jo të sigurta si “jo të sigurta” … Web i lëngshëm përfshin çertifikata SSL me planet e tyre, thjesht të përcaktuara dhe harroj.

backups: Asnjë kopje rezervë javore ose mujore, por rezervë ditor! Ke bërë diçka të gabuar? Pa shqetësime, thjesht kthehuni te dje.

Përditësime automatike: Mos kini frikë nga azhurnimet, ata do ta bëjnë këtë për ju ndërsa siguroheni që asgjë të mos prishet.

iThemes Sync: E shkëlqyeshme nëse po ekzekutoni shumë faqe WP. iThemes Sync është përfshirë me çdo plan, ky është një sistem menaxhimi me shumë faqe, në mënyrë që të mund të bëni ndryshime më të mëdha në shumë site.

mbështetur: 24/7/365 me telefon, email dhe chat … dhe është mbështetja e vërtetë e ekspertëve!

Sinqerisht, ne me të vërtetë i duam ata! Ata janë të qëndrueshëm, super të besueshëm dhe zhvillohen me industrinë. Nëse e keni buxhetin (ata fillojnë me 99 dollarë / muaj), shkoni për të!

Hulumtim i lëngshëm në internet

Rishikimi i hostuar i WordPress-it të Menaxhuar me Likuid

Një hyrje në ueb të lëngshëm

Liquid Web u themelua nga Matthew Hill në 1997. Drejtori i Përgjithshëm i kompanisë, James F. Geiger filloi në 2015. Ata krenohen me faktin që janë # 1, më i miri i industrisë kur bëhet fjalë për Besnikërinë e Konsumatorëve.

Aktualisht, Liquid Web ka mbi 30,000 klientë që përfshijnë 30 vende. Ata kanë më shumë se 500,000 site nën administrim dhe pesë qendra globale të të dhënave.

Kjo kompani 100+ milion USD ofron një larmi produktesh dhe shërbimesh. Këto përfshijnë Serverë të Dedikuar, Cloud VPS Hosting, Cloud Dedicated Hosting, Menaxhuar WordPress Hosting, Menaxhuar WooCommerce Hosting, dhe një shumëllojshmëri të Zgjidhjeve Web Hosting Custom, ndër të tjera.

Liquid Web kanë bërë listën vjetore të kompanisë Magazine me 5000 kompani për 10 vjet me radhë. Cloudin e Talkin ‘i renditi ata # 7 nga të gjithë ofruesit e shërbimeve cloud. Dhe sipas Cloud Spectator, kompania ka VPS të menaxhuar më shpejt.

Kompania merr seriozisht pajtueshmërinë dhe sigurinë. Ata kanë një shumëllojshmëri të çertifikatave të publikuara në faqen e tyre të internetit për ta provuar këtë. Ato përputhen me Kornizën e Mburojës së Intimitetit BE-SH.B.A. dhe Kornizën e Mbrojtjes së Intimitetit Zvicër-Sh.B.A. Kompania është gjithashtu në përputhje me HIPAA. Më në fund, ato gjithashtu përputhen me Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR).

Çmimeve

Liquid Web ofron tre lloje të planeve për Hosted WordPress të Menaxhuar. Këto plane emërtohen Profesionale, Biznes dhe Agjenci. Planet e përmendura janë përfshirë më poshtë:

Plani më i lirë quhet Professional dhe kushton 99,00 USD në muaj. Mjaft! Megjithëkëtë, gjëja më e mirë për këtë është që ju mund të paguani çdo muaj në muaj. Ju nuk jeni i detyruar të lidhni ndonjë kontratë dhe mund të anuloni në çdo kohë. Kjo paketë ju lejon të akomodoni 10 site.

Ju jepen gjithashtu një hapësirë ​​ruajtjeje me vlerë 50 GB. Kjo është e kufizuar në krahasim me ofruesit e tjerë të pritjes që kanë dhënë një sasi të pakufizuar hapësirë ​​në disk. Nëse keni 10 faqe në një llogari dhe ruajtje me vlerë vetëm 50 GB, kjo mund të mos jetë e mjaftueshme. Në rastet kur duhet të vendosni imazhe, video dhe shkarkime me cilësi të lartë në faqen tuaj, një hapësirë ​​e kufizuar e magazinimit mund të mos jetë për ju.

Rikthimet automatike bëhen çdo ditë dhe ruhen në vend për 30 ditë. Nëse dëshironi të rivendosni këtë kopje rezervë (në rastet kur nuk mund të rregulloni një problem të ndërlikuar në faqen tuaj), mund ta bëni këtë me vetëm një klik.

Ju jepet një SSL automatike për çdo sit që porositni nga Liquid Web. Kjo jepet pa ndonjë kosto shtesë nga ana juaj. Kjo do të thotë, ju duhet të siguroni faqen tuaj të internetit dhe të mbroni informacionin e ndjeshëm që ai përmban. Do të thotë gjithashtu një ngritje në renditjen e motorëve të kërkimit pasi Google favorizon uebfaqe të sigurta mbi ato jo të sigurta.

Nëse sapo filloni me faqen tuaj të internetit, ju jepet një platformë skenike. Kjo do të thotë, ju mund ta provoni faqen tuaj para se të shkojë drejtpërdrejt. Duke testuar faqen tuaj, ju mund të shikoni pamjen e saj dhe të ndjeheni dhe të jeni në gjendje të zbuloni problemet para se të dilni para publikut.

Liquid Web i merr seriozisht shërbimet e tyre të menaxhuara të WordPress Hosting. Ata azhurnojnë instalimin tuaj në WordPress dhe sigurojnë që shtojcat tuaja të mos lihen vetëm. Liquid Web siguron që shtojcat të mos bien ndesh në platformën tuaj duke i azhurnuar automatikisht ato në një mjedis të veçantë. Nëse gjithçka është në rregull, atëherë shtojcat azhurnohen në vendin e prodhimit.

iThemes Sync Pro është përfshirë gjithashtu. Kjo ju jep mundësinë për të monitoruar kohën e duhur ose të joproduktive të faqes tuaj. Gjithashtu ju lejon të shikoni dhe gjurmoni të dhënat e Google Analytics. iThemes Sync Pro ju jep mundësinë të kontrolloni postimet statusin e SEO dhe të kontrolloni atë që klientët tuaj mund të shohin në të vërtetë në pultin e administratorit të WordPress. Këto mund të bëhen të gjitha brenda një lokacioni të vetëm.

Shpejtësia i jepet rëndësi duke përdorur disqet e gjendjes së ngurtë (SSD) në vend të disqet mekanikë tradicionale. Kjo nënkupton shpejtësinë më të shpejtë të ngarkimit në uebfaqe për shkak të përdorimit të mëparshëm në krahasim me këtë të fundit. Imazhet gjithashtu kompresohen automatikisht përmes pluginit për optimizimin e imazhit. Përsëri, kjo do të thotë, shpejtimi i shpejtë i ngarkimit për shkak të madhësive më të ulëta të skedarit të figurës.

Ju nuk keni kufijtë e faqeve ose kufijtë e trafikut me të gjitha planet e menaxhuara të mbajtjes së WordPress. Kështu që, nuk jeni i tarifuar për llogaritjen e faqeve të faqes dhe nuk ju faturohen për tarifat e tepërta. Kjo është një gjë e mirë nëse keni shumë shikues në internet dhe nëse sezoni i pikut po vjen.

Kur bëhet fjalë për premtime, ata kanë një garanci 100% të rrjetit në kohë. Një premtim i madh për të bërë! Ata gjithashtu kanë një garanci 100% të energjisë në kohën e duhur. Plus, ata ju japin një garanci të zëvendësimit të pajisjeve 30-minutëshe.

Opsionet e mbështetjes

Lëngu i Ujit ju ofron një larmi opsionesh për mbështetje. Këto përfshijnë si më poshtë:

  • Mbështetje telefonike
  • Bisedë live në internet
  • Dorëzimi i biletave
  • Njohuri baze
  • Mjetet mbështetëse

Baza e njohurive përmban mësime që do t’ju ndihmojnë të mbani faqet dhe llogaritë tuaja të funksionojnë. Mjetet mbështetëse përfshijnë një Kontrollues IP, SSL Tool dhe një Pemë DNS. E para, IP Checker, ju lejon të shihni shpejt IP-në e pajisjes tuaj. Vegla SSL ju lejon të kontrolloni vlefshmërinë e SSL dhe informacioneve të tjera. Mjeti DNS Tree ju jep mundësinë të shikoni regjistrimet DNS në një diagram pemë.

Likuid Web premton shumë kur bëhet fjalë për shërbimin e tyre për mbështetjen e klientëve. telefon & Mbështetja e bisedës është në dispozicion 24/7 dhe sipas tyre, ju mund të merrni ndihmë brenda disa minutash. Garancia fillestare e kohës së përgjigjes për tryezën e ndihmës është 30 minuta. Nëse ata humbasin këtë shenjë 30-minutëshe, do t’ju kreditojnë 10 herë shumën që i kanë munguar.

Ekziston edhe një garanci për zëvendësimin e pajisjeve 30-minutëshe. Pasi të gjendet një harduer i përkushtuar për server të gabuar, ai do të zëvendësohet brenda 30 minutave ose më pak. Nëse kërkon më shumë sesa garancia e thënë, ata do t’ju kreditojnë 10 herë sasinë e kohës shtesë.

Ata premtuan shumë, apo jo? Por a e ruanin atë? Sipas shumicës së rishikimeve, ata në fakt e kanë bërë. Uau! Përfaqësuesit e tyre për mbështetje të klientit dhe mbështetje teknike ishin shumë të ditur për problemet e thjeshta dhe të komplikuara. Dhe ata ishin shumë të lumtur për të ndihmuar klientët. Ky është një plus i madh për Liquid Web.

rekuizitë

Ka shumë përparësi kur bëhet fjalë për regjistrimin me Liquid Web. Më poshtë janë disa prej tyre:

Pa kufij trafiku

Ata nuk paguajnë për llogaritjen e faqeve të pagesave ose tarifat e mbipeshës. Ju mund të keni një sasi të pakufizuar trafiku në faqen tuaj të internetit dhe nuk do të duhet të shqetësoheni për të zhdukur para shtesë.

100% Garanci e Uptime

Ata sigurohen që faqja juaj në internet të rritet 100% e kohës. Nëse jo, ata do t’ju kreditojnë 10 herë joproduktive.

Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit

Ato ofrojnë shërbim të shkëlqyeshëm për përkrahjen e klientit që shumica e klientëve e donin. Plus, ata do t’ju kreditojnë 10 herë shumën që kanë humbur nëse nuk iu përgjigjën biletave të HelpDesk brenda 30 minutave.

Rezervime falas

Ju merrni kopje rezervë automatike ditore të cilat ruhen në sit për rreth 30 ditë. Kjo vjen në ndihmë kur faqja juaj e internetit bëhet në telashe. Mund ta rivendosni menjëherë kopjen rezervë me një klik. Shtë e lehtë si 1-2-3.

Certifikatë falas SSL

Ju merrni një çertifikatë automatike SSL për çdo sit që porosisni me Lëng të Web. Kjo do të thotë, ju duhet të siguroni uebfaqen tuaj dhe të përmirësoni renditjen e saj në motorët e kërkimit. Kjo është një çmenduri e dyfishtë!

WordPress i Menaxhuar plotësisht

Përveç azhurnimit të uebfaqes suaj të WordPress, plugins menaxhohen edhe për ju. Pluginat testohen nëse bien ndesh me njëri-tjetrin. Kjo është bërë në një mjedis të veçantë. Nëse gjatë provës nuk lind ndonjë konflikt midis shtojcave, atëherë ai vendoset në vendin e prodhimit.

Site falas për skenë

Para se të vendosni faqen tuaj të internetit, duhet të siguroheni që është në gjendjen e tij optimale. Kështu, faqja e skenimit falas ju lejon të provoni faqen tuaj përpara se të shkoni live. Kjo siguron përvojë më të mirë të përdoruesit për shikuesit e faqes në internet.

Cons

Jo i lirë

Plani më i shtrenjtë i Hosted WordPress Hosting është në 99,00 USD në muaj. Ky nuk është një çmim i lirë. Nëse sapo po filloni, mund të mos keni mundësi të përballoni koston (por është përfundimisht e justifikuar).

përfundim

Ata janë të mrekullueshëm, jo ​​shumë më tepër për të thënë. Nëse mund të kurseni koston, kurrë nuk do të shikoni prapa!

PërmbledhjeVëzhgues Matthew RogersRevista Data Date 2018-08-28Kërkoni artikullin e lëngshëm Ueb Vlerësimi i Autorit 41star1star1star1stargriEmri i produktit WebPrice e lëngshme
99 dollarë

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author