Rishikimi MDDHosting: Shpejt (358ms) me një kohëzgjatje mesatare prej vetëm 99.90%

Rishikimi MDDHosting

MDDHosting është një kompani e vogël private pritëse e themeluar mjaft kohët e fundit në 2007.

Pretendimet e tyre për famë?

Shpejtësia dhe shërbimi. ‘Mishi dhe patatet’ të mbajtjes në internet. Qasja e tyre e drejtpërdrejtë duket freskuese e sinqertë në një industri që mund të jetë – mirë – më pak.

Ai gjithashtu pasqyron rrënjët e tyre të mesme-perëndimore (të filluara dhe me seli në Indiana, me qendra të të dhënave në Denver, Kolorado.)

Ne jemi gjithmonë në kërkim të diamantit në përafërt; ndërmarrje të reja pritëse që ofrojnë një qasje të ndryshme ose më të mirë sesa stalwarts industrisë së vjetër.

MDDHosting duket si një kandidat i përsosur.

Ne kemi blerë Plan Planin Themelor ’të MDDHosting në Qershor 2015, dhe kemi krijuar një uebfaqe themelore të WordPress për të filluar ekzekutimin e testeve për rishikimin eventual të paanshëm që po lexoni tani. Ju mund t’i gjeni të gjitha statistikat tona të hollësishme të performancës, si në kohën e duhur dhe shpejtësinë, duke klikuar “Histori” për më shumë.

Mirat e përdorimit të MDDHosting

Shumica e kompanive pritëse shesin të njëjtin shërbim (pak a shumë). Disa hedhin disa shtesa, por tre të mëdhenjtë uptime, shpejtësi, dhe mbështetje shërbimi kryesisht janë ato që blini.

Nëse një kompani pritjeje në internet bie e shkurtër në ndonjë nga këto fusha, ka një problem. Dy ose më shumë – të drejtuar!

Për fat të mirë, MDDHosting kalon dy nga tre me ngjyra fluturuese.

1. Shumë shpejt në kohën e ngarkimit të faqes (358ms)

Së pari – shpejtësia. Kjo është ajo ku MDDHosting ka qenë mjaft e mirë për 24 muajt e fundit.

Gjatë muajve të testimit, ata vendosën një kohë të jashtëzakonshme të ngarkesës në faqe 358ms, gjë që i bën ata nikoqirët e 3-të më të shpejtë.

Një kontroll i shpejtë i sfondit me burime të tjera konfirmoi se shpejtësia është një nga arsyet më të mëdha për kaq shumë klientë të lumtur MDDHosting.

Koha mesatare e ngarkesës 12-mujore:

MDDHosting statistikat e hollësishme 12-mujore të funditMDDHostimi i shpejtësisë mesatare 2019-2020 | Shihni statistikat

Ne gjithashtu kemi vërejtur se ata përdorin serverat LiteSpeed ​​i cili duket se bën hile për ta:

MDDHosting LiteSpeed

2. Mbështetje e shpejtë, efikase

MDDHosting ofron mbështetje standarde 24/7/365 të klientit përmes sistemit të telefonit, postës elektronike dhe biletave. Asnjë bisedë live për tani.

Gjatë proceseve tona të rishikimit, ata iu përgjigjën biletave tona brenda më pak se tre minutave (e cila është mjaft e shpejtë për t’u konsideruar si një bisedë e ngadaltë në të drejtpërdrejtë).

Edhe një herë ata performojnë mirë në një nga three tre të mëdhenjtë ’, duke siguruar një mbështetje të shpejtë, efikase që është mjaft e mirë për një 8/10 të paktën.

Mbështetje MDDHosting

Një bisedë e shpejtë me agjentin mbështetës të MDDHosting

3. Hosting i drejtpërdrejtë

WYSIWYG.

Kjo ishte një shaka e keqe teknike që qëndron në atë që ju shihni është ajo që merrni me MDDHosting.

Pa tarifa të fshehura. Asnjë truk çmimesh ku duhet të nënshkruani 35 vitet e ardhshme të jetës suaj për çmimin e ulët të internetit të reklamuar. Dhe nuk ka lojëra me karakteristika standarde kufizuese për t’ju detyruar të pranoni planet më të shtrenjta.

Sigurisht, ekziston një hapësirë ​​e kufizuar dhe hapësirë ​​e kufizuar për plane më të vogla. Përndryshe, ju merrni të gjitha karakteristikat e njëjta që ato më të shtrenjtat ofrojnë.

Për shembull, edhe me planin e tyre themelor, ju merrni i pakufizuar:

 • domains
 • Nënfaqet
 • Bazat e të dhënave
 • Emails
 • Llogaritë FTP

Ju dëshironi të paguani vetëm për një muaj të vetëm, në krahasim me një vit të plotë (ose më shumë)? Sigurisht, ju mund të shkoni përpara dhe ta bëni atë. Zbritja vjetore nuk është aq e madhe; prandaj nuk po humbisni shumë.

4. Garancia e kthimit të parave 30-ditore

MDDHosting ofron një garanci të pakushtëzuar 30-ditore pa kthim të parave me shumicën e planeve të tyre. Asgjë e veçantë si 90 apo edhe 97 ditë, por as e keqe.

mbrapa paratë

5. Migrimet falas për faqet cPanel

Disa hostë të uebit që kemi shqyrtuar do t’ju paguajnë për çdo migracion të faqes. ’Shtë e drejtë: ata në thelb po ju ngarkojnë ekstra për sjelljen e biznesit tuaj drejt tyre.

Të tjerët do të ofrojnë për të lëvizur një faqe të vetme në serverat e tyre falas. Por nëse doni të sillni ato shtesë? ’Shtë e drejtë: ata do t’ju paguajnë shtesë.

Ne jemi të lumtur të raportojmë që MDDHosting nuk bën as. Sipas kushteve të tyre, ata do të ndihmojnë të lëvizin cilindo nga faqet tuaja në qendrat e tyre të të dhënave falas. Nuk ka gjithashtu asnjë kufi, kështu që ju mund të lëvizni dy, pesë, ose dhjetë, dhe të mos paguani shtesë.

Ekzistojnë vetëm dy paralele.

E para është se ju duhet të kërkoni brenda 60 ditëve të para. Kjo duket mjaft e qartë, megjithatë, kështu që nuk ka ndonjë punë të madhe. Pas kësaj, do të kushtojë 10 dollarë për sit.

Ështja tjetër e mundshme është se këto migrime falas në sit janë të disponueshme vetëm për llogari me cPanel. Nëse po përpiqeni të lëvizni faqet pa akses cPanel, atëherë do të kushtojë 25 dollarë për sit ose llogari pas kësaj.

Rreshtimi i argjendit është se këto politika janë mjaft të zakonshme. Shumica e hosteve miqësorë cPanel mund t’i lëvizin këto skedarë më shpejt dhe më lehtë sesa konfigurimet e tjera të personalizuara që nuk përputhen me konfigurimin e serverit të tyre.

6. Pa rritje të çmimeve të rinovimit

MDDHosting ofron një tjetër mashtrim i zakonshëm i çmimeve të industrisë që përfundon duke kapur klientët në befasi.

Shumë host do të reklamojnë një normë tronditëse të ulët në faqen e tyre.

Natyrisht, njerëzit tërhiqen me atë që duket si një vlerë e mahnitshme. Dhe është nëse regjistroheni për të paktën tre vjet për të kyçur në atë shkallë të ulët.

Sidoqoftë, çështja tjetër e zakonshme është se kur skadon ky plan hyrës, shpesh ju mbetet një “normë rinovimi” që mund të jetë diku nga 2-3fishi i çmimit fillestar që keni paguar.

Fatmirësisht, MDDHosting nuk e bën këtë. Pra, çfarëdo çmimi që ju paguani kur shkoni tek ata është çmimi që do të paguani kur skadimi i planit tuaj fillestar gjithashtu. Nuk ka asnjë rritje befasuese të çmimeve në kohën dy deri në tre vjet.

7. Garancia e Uptime “1000%”

MDDHosting përmban një “Garanci 1000% të Uptime” në Kushtet e tyre.

Whatfarë do të thotë saktësisht?

Do të thotë për çdo orë të vetme të joproduktive, “ju mund të kërkoni 10 herë (1000%) shumën aktuale të joproduktive.”

Me fjalë të tjera, një orë e joproduktive ju merr dhjetë orë kredi.
garanci në kohë
Kapja është se ju duhet të dërgoni me email departamentin e tyre të faturimit ([me email të mbrojtur]) brenda shtatë ditëve nga joproduktive.

Ngjashëm me garancitë e tjera të kohës, kjo vlen vetëm për kohën e humbjes aktuale për çështje të brendshme ose gabime.

Rrethanat e jashtëzakonshme ose koha e rregullt e mirëmbajtjes nuk përfshihen.

Dhe kjo garanci vlen vetëm për llogaritë e tyre të hosteve të përbashkëta dhe të rishitësit.

Kundrat e përdorimit të MDDHosting

Gjithçka e mirë vjen me një çmim. Me MDDhosting, një nga “të këqijat” e tyre është vetëm kaq.

1. Më poshtë Uptime-Standard i Industrisë

Gjatë një periudhe 24-mujore, ne gjurmuam kohën e duhur të MDDHosting që faqja jonë të sigurohej që gjërat të shkonin mirë (dhe se nuk kishte ndonjë fshehje).

Standardi i industrisë del në rreth 99.93% në kohën e duhur, dhe MDDHosting 24-mujor në përgjithësi ishte për fat të keq nën atë – 99,90%.

Kishte disa muaj me të vërtetë të fortë me 100% në kohë, por për fat të keq kjo nuk ishte e mjaftueshme për të rritur mesataren e tyre.

Në përgjithësi, nuk është as e tmerrshme, por as e shkëlqyeshme. Sidomos kur shihni se sa kushtojnë…

Koha e fundit mesatare e 12 muajve:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 100%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 99.99%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 99,98%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 99,81%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 99.95%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 99.99%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 99,89%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 100%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%

MDDHostimi me kohën dhe shpejtësinë mesatare 24-mujoreMDDHostimi i kohës mesatare | Shihni statistikat

2. Kostot shtesë për shërbime shtesë

Planet themelore të MDDHosting janë një vlerë mjaft e mirë. Sidoqoftë, çdo gjë “më lart dhe më tej” tiparet normale të planit të pritjes do t’ju kushtojë pak më lart.

Për shembull, MDDHosting nuk hedh emrin e domain falas për vitin e parë. Përkundrazi, do t’ju kushtojë 14,95 $ / vit nëse keni nevojë për një të re.

Ekzistojnë gjithashtu rritje të vogla të çmimeve nëse regjistroheni edhe për një marrëveshje më të shkurtër një ose dy vjeçare. Pra, parapagimi për një vit ose dy shtesë shpesh mund t’ju kursejë disa dollarë çdo muaj (i cili mund të shtojë deri në njëqind dollarë jashtë çmimit të përgjithshëm të planit).

Rritja e çmimeve të hostimit të MDD

Edhe pse MDDHosting ofron shumë karakteristika shtesë të dobishme të sigurisë, ato gjithashtu do t’ju kushtojnë shtesë. Kjo përfshin gjithçka, nga siguria e tyre e-mail SpamExperts deri te siguria në faqen e internetit të SiteLock.

Dhe kostot për këto nuk janë as të lira. Ju po shikoni diku nga 62.99 dollarë për tre vjet të shërbimit të nivelit më të ulët të SiteLock Gjej deri në 799.99 dollarë për tre vjet të ofertës së tyre plotësisht të shfaqur Defend.

Me këtë ritëm, do të përfundoni duke paguar sa më shumë (ose më shumë) për këto karakteristika shtesë sesa do të filloni për planin themelor të pritjes.

Pra, ndërsa është mirë që ata t’i ofrojnë ata, kur filloni të shtoni gjithçka, vlera për dollar nuk duket aq e shkëlqyeshme. Dhe ju thjesht mund të jeni më mirë të paguani pak më shumë çdo muaj për diçka që përfshin të gjitha këto karakteristika nga fitimi.

Dmimet MDDHosting, Planet Pritëse & Fakte te shpejta

Këtu është një përmbledhje e shpejtë e planeve të ndryshme të hostimit të ofruara nga MDDHosting:

Ndarja e përbashkët: Ata ofrojnë dy plane kryesore të përbashkëta të pritjes:

 • Plani fillestar i cloud: Ky plan kushton 4,00 dollarë në muaj. Ajo vjen me 10 GB hapësirë ​​në disk, fusha të pakufizuara, bandë të pakufizuar, baza të të dhënave të pakufizuara dhe llogari të postës elektronike..
 • Plani i Cloud1: Me 7,00 dollarë në muaj ju merrni hapësirë ​​të pakufizuar në disk, fusha, transferim të të dhënave, bazat e të dhënave dhe më shumë.
 • Plani i Cloud2: 14,00 dollarë në muaj. Ajo vjen me hapësirë ​​të pakufizuar në disk, fusha të pakufizuara, bandë të pakufizuar, baza të të dhënave të pakufizuara dhe llogari të postës elektronike..

MDDHosting çmimet dhe planet

 • Lehtësia e regjistrimit: Procesi i regjistrimit shumë i gjatë.
 • menyra pagese: Kartë krediti, Paypal.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Duke u regjistruar, ju pranoni që ata kanë të drejtë të ndryshojnë shumën e pagesës mujore dhe tarifat e tjera në çdo kohë. Ju nuk duhet të përdorni më shumë se 25 përqind të burimeve të sistemit për më gjatë se 120 sekonda ose rrezikoni ndërprerjen e llogarisë (një lloj standardi në industri). Shpërdorimi i stafit të tyre në çfarëdo lloj mediumi ose formati do të rezultojë në përfundimin e llogarisë suaj pa rimbursim (që gjithashtu është i respektueshëm).
 • upsells: Disa upsells.
 • Aktivizimi i llogarisë: Aktivizimi i shpejtë.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë i aplikacioneve dhe CMS të njohura me Softaculous.

A Rekomandojmë MDDHosting?

MDDHosting është relativisht i ri për lojën pritëse. Deri më tani, ata kanë vendosur numra në kohë të dyshimtë, kohë të shpejtë të ngarkimit të faqeve dhe mbështetje të shkëlqyeshme të klientit.

Qasja e tyre jo-BS është gjithashtu një frymë e ajrit të pastër.

Po, ne i rekomandojmë ata (por ka mundësi më të mira atje).

Edhe pse ata kanë zbritur me çmimin e tyre, ka akoma shumë mundësi më pak të shtrenjta atje nëse thjesht kërkoni një hobi të thjeshtë ose sit personal.

Përndryshe, përkundër faktit se është një nga opsionet më të shtrenjta të disponueshme të pritjes, ju me siguri do të fitoni paratë tuaja nëse përfitoni nga të gjitha opsionet ‘e pakufizuara’ që madje edhe plani i tyre themelor, i kufizuar vjen i mbushur plotësisht me.

P.S. Nëse dëshironi të shihni ofruesit e pritjes që renditen më lart MDDHosting, kontrolloni krahasimin e web-it tonë këtu.

A keni përdorur MDDHosting? Ne do të donim të dëgjonim për përvojën tuaj – të mirë apo të keqe – për sa kohë që është e sinqertë dhe transparente. Ju mund të lini rishikimin tuaj për MDDHosting më poshtë:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author