Rishikimi i WebHostingPad: Uptime më të ulëta% Ne kemi parë (Statistikat Brenda).

Faqja kryesore e WebHostingPad

WebHostingPad është i lirë.

Si nën dy dollarë të lirë.

E themeluar në vitin 2005 nga një grup i vogël individësh, ai është rritur në mënyrë të qëndrueshme tani për më shumë se një dekadë në pjesën e prapme të çmimeve.

Por a është kjo… GJITHA ata janë mirë?!

Për të zbuluar, ne kemi blerë një “Power Plan” të WebHostingPad përsëri në qershor 2015, duke krijuar një faqe interneti themelore të WordPress

Gjatë muajve të fundit, ne kemi qenë duke parë nga afër statistikat e tyre të performancës si në kohën e duhur & shpejtësia, përveç bërjes së analizës sonë të sfondit për të zbuluar nëse WebHostingPad është një vjedhje me çmimet e tyre të ulëta, apo një shkatërrim treni që pret të ndodhë.

Lexoni rishikimin tonë të plotë të paanshëm më poshtë për të zbuluar se cila është e vërtetë.

Mirat e përdorimit të WebHostingPad

WebHostingPad ka disa gjëra që e bëjnë këtë përveç një çmimi të ulët. Duke filluar me…

1. Mbështetje e denjë për klientin

Përvoja jonë personale me WebHostingPad ishte goxha e mirë.

Stafi i tyre i ndihmës u lidh menjëherë, dhe ata u kthyen tek ne brenda rreth një minutë pas secilës pyetje.

Jo përvoja më e mirë që kemi pasur në mesin e të gjithë ne kemi shqyrtuar, por megjithatë shumë e mirë.

Mbështetje në WebHostingPadMbështetja e WebHostingPad ishte e mirë

Sidoqoftë, si me shumicën e hostëve në internet, ka komente shumë të përziera rreth përgjigjes së shërbimit ndaj klientit të WebHostingPad.

 1. “Emaili im për një adresë në verizon.net vazhdon të kërcej. Kam mbushur dy bileta mbështetëse, por asnjë përgjigje. Pse nuk mund ta zgjidh këtë? ”
 2. “Përshëndetje, mund të na tregoni në cilën kohë mbështetja teknike live ju lutemi – pasi e provuam kur sistemi thoshte se ishte në internet – por më pas vendosëm që të ishit offline – dhe na tha të dërgonim një mesazh me email për të cilin ende nuk është përgjigjur. Shumë faleminderit”
 3. “Përshëndetje, kam pasur probleme me uebfaqen time, por ekipi juaj mbështetës më thotë që është mirë dhe nuk ka probleme. Unë me të vërtetë nuk jam duke marrë ndihmën që mendoj se duhet të jem dhe jam padyshim një klient i palumtur. A mund të më ndihmojë dikush të lutem dhe të më tregojë se kujdeseni për klientët tuaj? “
 4. “Uebfaqja ime është poshtë dhe Unë nuk mund të arrij askënd në shërbimin e klientit. Në telefon, ai thotë që të lini një mesazh, por më pas thotë “keq por kutia e postës së përdoruesit është e plotë”. Ajo gjithashtu sugjeron përdorimin e bisedës live, por kur ta bëj atë më shkëput dhe thotë se nuk ka agjentë në internet. Kështu që, unë kam dërguar me email një biletë. Unë thjesht po pyes veten se çfarë po ndodh dhe do të dëshiroja ta zgjidhja menjëherë. Faleminderit.”

2. Pabesueshmërisht e lirë

WebHostingPad ka një gjë të shkëlqyeshme për të.

Ndarja e çmimeve në WebHostingPadMimi i lirë

Ata janë të lirë.

Me përjashtim të planit thelbësor jo aq sekret të iPage, të pakta, ai është ndër opsionet më të lira në dispozicion për ju.

Shanset janë, ka një arsye që është kaq e lirë (të cilën do ta zbuloni më poshtë nën listën e “besimeve”). Por nëse çmimi është shqetësimi juaj i vetëm, mos kërkoni më tej.

3. Garanci e fortë për kthimin e parave

WebHostingPad ka një garanci të kthimit të parave të qëndrueshme në 30 ditë, nëse nuk i gjeni shërbimet e tyre të besueshme. Sidoqoftë, garancia për kthimin e parave mbulon vetëm blerjet e pritjes. Kjo garanci nuk vlen për rinovimet, shtesat, tarifat e transferimit të faqes, tarifat e shërbimit, ose regjistrimet ose rinovimet e emrave të domain, përfshirë regjistrimet falas të domain, si pjesë e ofertës së kuponit DOMAIN FALAS të WebHostingPad

4. Përmirësimet e sigurisë

Në mënyrë tipike, opsionet më të lira në dispozicion janë gjithashtu të kufizuara kur bëhet fjalë për gjërat “shtesë” si opsionet e sigurisë. Për fat të mirë, WebHostingPad nuk është duke hedhur në skanues automatik të malware dhe karantinë të keqdashjeve për planet e tyre të hostimit të WordPress.

Kundrat e përdorimit të WebHostingPad

Kompanitë e lira janë të lira për një arsye. Shanset janë, ata nuk janë të gatshëm (ose të aftë) ta kthejnë atë diferencë të vogël fitimi në riinvestimin e produkteve dhe shërbimeve të tyre.

WebHostingPad nuk është ndryshe, duke ofruar shërbim mediokër-në të keq, ku llogarit. Hidhi nje sy.

1. Uptime shumë e ulët prej 99.23% (Mesatarja e fundit e 24 muajve)

Një faqe në internet është e mirë për ju vetëm kur është në internet, për vizitorët ose klientët e mundshëm për t’u përdorur.

Në mënyrë të ngjashme, detyra kryesore e një hosti në internet është të sigurojë që të ndodhë. Këtu, WebHostingPad lufton.

Megjithë pretendimet e guximshme të uebsajtit të tyre për 99% kohë, ato nuk u afruan askund afër.

Në vend të kësaj, ata ofruan një kohë mesatare nën 99.23% gjatë 24 muajve të fundit – kjo është një nga më të ultat që kemi parë pas shqyrtimit të tridhjetë hosteve të tjerë të uebit.

Në fakt, ndërsa po përpiqeshit të shkruanim një version të mëparshëm të këtij rishikimi, faqja e provës ishte përsëri offline.

Koha e fundit mesatare e 12 muajve:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 99,89%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,85%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,78%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 99,87%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 99,85%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 99,81%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 99,83%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 99,77%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,81%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 99,89%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 99,97%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,92%

Shikoni këtë grafik më poshtë (Gjithë e kuqja):

WebHostingPad statistikat e fundit 24-mujoreKoha mesatare e internetit në WebHostingPad | Shihni statistikat

2. Koha e ngadaltë e ngarkimit të faqes

Puna tjetër e një hosti në internet është të siguroheni që faqja juaj e internetit u dorëzohet në kohën e duhur vizitorëve të thënë ose klientëve të mundshëm.

Përtej njerëzve të bezdisshëm, sepse faqet kërkojnë shumë kohë për të ngarkuar, shpejtësia e sitit gjithashtu mund të ndikojë në renditjen e motorëve të kërkimit dhe madje edhe të konvertimeve.

WebHostingPad lufton përsëri në këtë departament, duke postuar një faqe për të ngarkuar kohën 1,021ms gjatë 24 muajve të fundit. Kjo do të thotë se duhet më shumë se 1 sekondë për të ngarkuar një faqe në internet – e cila është një vazhdimësi në botën e sotme të Internetit.

Koha mesatare e ngarkesës 12-mujore:

WebHostingPad statistikat e hollësishme 16-mujore të funditShpejtësia mesatare e WebHostingPad 2019-2020 | Shihni statistikat

3. Regjistrimet e Domainit “Bashkangjitur me tela” falas

WebHostingPad do të hedhë një emër domain falas për regjistrime të llogarive të reja, të ngjashme me hostet e tjerë të uebit.

Sidoqoftë, ekzistojnë disa paralajmërime.

Së pari, duhet të regjistroheni me kupon “DOMAIN FALAS” për të shijuar këtë ofertë falas për emrin e domain.

Së dyti, çdo kupon tjetër e zhvlerëson këtë.

Së treti, do të duhet të paguani 14,95 $ çdo vit për të rinovuar emrin e domain. Në mënyrë tipike mund të blini emra domenesh për më pak se 10 dollarë këto ditë në uebfaqe të tjera.

Pra, kjo “kosto shtesë” e ardhshme me siguri nuk do të paguajë vetë për një kohë disa vjeçare.

4. Transferime shumë kufizuese të faqes në internet

Ashtu si hostet e tjerë të internetit, WebHostingPad gjithashtu do t’ju ndihmojë të transferoni një sit ekzistues në shërbimet e tyre falas.

VETEM nëse megjithatë, është më pak se 2 GB (që është e vogël). Kjo është madhësia maksimale e një llogarie të pranueshme për transferime falas, dhe NUK do të përfshijë adresat e postës elektronike, llogaritë FTP, nëndominët ose fushat shtesë. Përkundrazi, duhet të krijoni përsëri ato në panelin e tyre të kontrollit.

5. Opsioni Shumë kufizues i rezervimit.

Back Rezervime falas ’janë edhe një ofertë tjetër që disa pritës të tjerë të internetit do të hedhin brenda për klientët e rinj.

Përballë saj, ato tingëllojnë si një marrëveshje e mahnitshme për t’ju ndihmuar të mbështesni faqen tuaj për çdo problem apo problem.

Por shikoni se çfarë kemi gjetur në shtyp të mirë të varrosur në Kushtet e tyre të Shërbimit:

“WebHostingPad, sipas gjykimit tonë, do të marrë kopje rezervë javore të llogarive të klientit, deri në dhe përfshirë 1GB skedarë të faqes në internet. Ky rezervë nuk përfshin adresat e postës elektronike, llogaritë e postës elektronike, bazat e të dhënave ose ndonjë gjë tjetër përveç skedarëve të faqeve të internetit. Anydo llogari që është më e madhe se 1 GB nuk do të përfshihet në asnjë shërbim të automatizuar rezervë të siguruar nga WebHostingPad. Në rast se një klient kërkon që të rivendoset një kopje rezervë, WebHostingPad mund të ngarkojë një tarifë të shërbimit të rivendosjes së një kopje rezervë prej 39,95 $. ”

Këtu është një përkthim i shpejtë i asaj fjale ligjore:

 • Ata do të marrin vetëm kopje rezervë sipas “gjykimit të tyre” – çfarëdo të thotë kjo?!
 • Kopjimi juaj nuk mund të kalojë 1 GB (që përsëri, është i vogël)
 • Ata vetëm rezervojnë skedarët e faqes në internet. Kjo NUK përfshin email ose madje edhe baza të të dhënave
 • Ata mund të paguajnë një tarifë restaurimi prej 39,95 $ për të rivendosur rezervën tuaj (kështu që … nuk është falas ?!)
 • Mundësia për të bërë kopje rezervë me dorë përmes cPanel nuk është e disponueshme. Ju duhet t’i paguani ato për ta aktivizuar këtë.

Me pak fjalë, kjo ofertë rezervë nuk është e mirë. DHE ata po kufizojnë aftësinë tuaj për të ekzekutuar kopje rezervë të thjeshtë manual mbi të.

Hmimet e WebHostingPad, Planet Pritëse & Fakte te shpejta

 • Plani i energjisë: Ky plan fillon me 1.99 dollarë në muaj. Ajo vjen me ruajtje të pakufizuar, bandë të pakufizuar dhe mbështetje për faqet e internetit të pakufizuara. <- Ne jemi duke e përdorur këtë plan për të testuar WebHostingPad.
 • Plani i Energjisë Plus: Ky plan fillon me 4,99 dollarë në muaj. Ajo vjen me ruajtje të pakufizuar, bandë të pakufizuar dhe mbështetje për faqet e internetit të pakufizuara. Ajo gjithashtu vjen me një certifikatë falas SSL, Advanced Spam Filter dhe qasje SSH.

Mbështetje në WebHostingPadPrmimet dhe planet e WebHostingPad

Ata gjithashtu kanë mundësi të WordPress hosting, por ne nuk mendojmë se do të ishin më të mirë se sa pritjet e rregullta të përbashkëta. Megjithëkëtë, të gjitha planet e hostimit të WordPress vijnë me depo të pakufizuara dhe llogari të pakufizuara të postës elektronike.

 • Domain falas: Jo.
 • Lehtësia e regjistrimit: Shumë e thjeshtë, procesi i regjistrimit me një faqe.
 • menyra pagese: Karta krediti, PayPal, Alipay, Bitcoin, çek, porosia e parave, Western Union.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Ata mund të paguajnë një tarifë 39,95 $ për të rivendosur kopjen rezervë. Përdoruesit nuk duhet të kalojnë 150,000 skedarë gjithsej. Nëse e arrini limitin e skedarit, mund të blini një bllok shtesë prej 150,000 skedar për 10 dollarë në muaj. Nëse ata ju njoftojnë për arritjen e kufirit të skedarit dhe ju nuk përgjigjeni, ata automatikisht do t’ju faturojnë 10 dollarë në muaj për 150,000 skedarë shtesë. Nuk ju lejohet të përdorni më shumë se 10 përqind CPU dhe memorje, dhe seancat tuaja nuk duhet të kalojnë 10 minuta. Ka një kufi prej 300 email në orë ose 3,000 email në ditë.
 • upsells: Shumë upsells.
 • Aktivizimi i llogarisë: Aktivizimi i shpejtë.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë i aplikacioneve dhe CMS të njohura me Softaculous.

A Rekomandojmë WebHostingPad?

Në asnjë mënyrë. Ju lutemi shmangni.

Mbështetja e tyre ndaj klientit është e mirë, por koha e tyre e ngritjes dhe e ngarkimit të faqeve është plotësisht e pakënaqshme.

Atëherë kur të konsideroni se sa kufizues janë Kushtet e Shërbimit të tyre dhe kufijtë, është me të vërtetë një inteligjent.

Edhe përkundër shkallës së tyre absurde hyrëse, duhet të kërkoni më shumë alternativa më të mira atje si Hostinger ose iPage (të dy nën 2 dollarë).

P.S. Nëse doni të shihni ofruesit e pritjes që renditen më lart në WebHostingPad, kontrolloni këtu ushtruesit më të mirë të performancës.

Experiencedo përvojë me Pad Hosting në internet? Nëse po, ju lutemi lini një përmbledhje më poshtë! Ne i pranojmë të gjitha vlerësimet e ndershme dhe transparente, pavarësisht nëse ato janë të mira apo të këqija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author