Rishikimi i WebHostingHub: Performanca 24-Muaj (Shpejtësia dhe Relibiliteti)

faqja kryesore e faqes në internet

Qendra e Web Hosting ka për qëllim të sigurojë një pritje të përballueshme për bizneset e vogla.

Të themeluar në vitin 2010, ato janë në pronësi të konglomeratit InMotion Hosting. Web Hosting Hub është me seli në Virginia Beach, VA, dhe ato kanë dy qendra të të dhënave amerikane – në bregdetin perëndimor dhe lindor.

Shërbime të ekipit të tyre me 200+ në SHBA mbi 40,000 klientë, duke siguruar një platformë të thjeshtë për t’ju ndihmuar të filloni, drejtoni dhe rritni një faqe interneti të re.

Web Hosting Hub gjithashtu përdor disqet e gjendjes së ngurtë në të gjitha planet, të cilat (siç pretendohet) mund të japin deri në 20x më shpejt sesa disqet më të zakonshëm mekanikë të përdorur nga konkursi.

20x është një premtim i guximshëm. A e mbështesin atë?

Për të zbuluar, kemi ngritur një uebfaqe të re themelore të WordPress në Qendrën e Web Hosting ‘Plani Personal i Hosting në Ueb’ në Qershor të vitit 2015. Statistikat e performancës së thellë, përfshirë kohën dhe shpejtësinë mund të shihen këtu (klikoni ‘Histori’ për të gërmuar më thellë).

Për të siguruar një përmbledhje të paanshme, ne gjithashtu referuam disa burime të tjera për të bërë një check kontroll të plotë ’të asaj që mendojnë përdoruesit e tjerë.

Mirat e përdorimit të qendrës së mbajtjes së faqeve në internet

Web Hosting Hub krenohet me shpejtësi tepër të shpejtë për shkak të gjendjes së saj të teknologjisë së artit me një kosto të përballueshme.

A jepen të dhënat deri në lidhjet?

Le të hedhim një vështrim se ku ata performojnë në mënyrë të admirueshme.

1. Mbështetje 7/10

Ngarkesat e shpejta të faqeve dhe dalja në kohë janë po aq të rëndësishme sepse vizitorët e sitit do të lënë në përdorim nëse faqja juaj kërkon më shumë se disa sekonda për të ngarkuar ose nuk do të përgjigjet fare.

Por mbështetja e klientit mund të jetë një vrasës i marrëveshjes nëse çështjet nuk adresohen ose zgjidhen shpejt.

Qendra e Web Hosting ka siguruar një mbështetje mjaft të mirë të klientit, duke u lidhur me ne në më pak se tre minuta (plus pesë shtesë për të verifikuar llogarinë tonë).

Kishte pak kohë të humbjes dhe vonesa midis përgjigjeve, kështu që nuk ishte aq e shpejtë apo koncize sa shumë të tjerët që kemi përjetuar.

Në përgjithësi – një përvojë pozitive. Kontrollet tona të sfondit konfirmuan aq shumë, duke zbuluar se shumica e klientëve të tjerë janë gjithashtu të kënaqur me mbështetjen e klientit të Web Hosting Hub.

Mbështetje Qendra për Web HostingNjë bisedë e shpejtë me mbështetjen e klientit të Web Hosting Hub

2. Vendosja e faqes Ekskluzive të Easy / Vendosja e Blog-ut

Hub Web Hosting përmban një proces të shpejtë të regjistrimit të thjeshtuar dhe që mund të jetë më i miri që kemi parë pas rishikimit të gati 30 hosteve të tjerë të uebit.

Shtë kaq e lehtë sa që edhe personi teknik i LEZS që njihni mund ta kuptojë.

Në faqen e tyre të regjistrimit, ju mund të zgjidhni për të instaluar WordPress si sistemin tuaj të menaxhimit të përmbajtjes në uebfaqe / blog ose Prestashop për eCommerce. Pas një klikimi të thjeshtë, ata kujdesen për të gjithë ngritjen e rëndë dhe do të konfigurojnë gjithçka për ju.

Caktim i thjeshtë i qendrës së mbajtjes në internet

3. Emri i Domainit Falas & Migrimi i sitit

A keni një faqe interneti të organizuar diku tjetër?

Nuk ka problem! Hub Web Hosting do të transferojë deri në tre faqe interneti dhe baza të të dhënave për ju (duke supozuar se ato nuk tejkalojnë 5 koncerte). Një tjetër bonus i shtuar përfshin premtimin e tyre të d zero joproduktive ’gjatë këtij procesi.

Po filloni një sit të ri? Ata do të hedhin një emër domain falas për të ëmbëlsuar marrëveshjen.

4. Disqet e ngurta të shtetit të ngurtë

Paralajmërim: Ti geeks teknologjik janë gati të kesh nerdgazëm!

Web Hosting Hub-it i pëlqen të mburret se çdo sit që ata presin përfiton nga disqet e rinj të ngurta të shtetit. Këto “disqe SSD”, sipas ekspertëve në PCMag, mund të japin rezultate 20 herë më të shpejtë sesa disqet normale (mekanike) të përdorura nga disa nga konkurset.

Po, aty është.

(Personalisht, ne nuk kemi përjetuar një nxitje të madhe të performancës gjatë procesit tonë të rishikimit. Sidoqoftë, ato ishin më të shpejta se hostet mesatarë të uebit që kemi shqyrtuar gjatë kësaj periudhe gjashtë muajsh.)

5. Garancia e kthimit të parave 90-ditësh

Ju gjithmonë mund të tregoni se cilat kompani qëndrojnë prapa shërbimit të tyre duke shikuar politikat e tyre të rimbursimit.

Hub Web Hosting është një besimtar i madh, duke ofruar një garanci të plotë për 90 ditë kthim të parave (një nga disa ofertat me një afat të zgjatur).

Kjo do të thotë nëse po mendoni t’u jepni atyre një shans, ju keni një shans pothuajse pa rrezik për të “testuar me makinë” shërbimet e tyre për tre muaj të plotë.

Ose, për aq kohë sa duhet koha për të harruar plotësisht se ku e keni pritur faqen tuaj në radhë të parë. ��

Ky është një lajm i shkëlqyeshëm nëse shqetësoheni për angazhimin ndaj një hosti në internet vetëm për të zbuluar më vonë se nuk i pëlqeni shërbimet dhe tiparet e tyre.

Sipas Kushteve të Shërbimit të Web Hosting Hub, ekzistojnë disa pagesa të pakthyeshme që mund të zbatohen, megjithëse.

Tarifat e paguara nga një pajtimtar, si blerja e çertifikatave SSL, privatësia e domain ose emrat e domain janë të pakthyeshme.

Nëse një pajtimtar regjistron një emër domaini përmes Qendrës së Web Hosting, si pjesë e një promovimi “Domain Name Free”, ata do të duhet të paguajnë 11,99 $ në vit për domenin, plus një tarifë administrative prej 5,00 $.

Kjo do të thotë se ata do të zbrisin një total prej 16,99 $ nga shuma e përgjithshme e rimbursimit tuaj, që është shumë standarde kur krahasohet me shumicën e konkurrentëve.

Sidoqoftë, ju do të ruani pronësinë e plotë të emrit (et) të domain-it tuaj, dhe mund t’i transferoni ato në një host alternative pas anulimit të pajtimit tuaj me Qendrën e Web Hosting.

6. Ata janë miqësore me mjedisin

Ndërsa ne nuk ishim në gjendje të gjenim ndonjë certifikim për Web Hosting Hub nga EPA që vërtetojnë se është një host i gjelbër në internet, ata kanë disa politika eko-miqësore.

Që nga viti 2010, kompania ka pretenduar të bëjë përpjekje për të zvogëluar mbeturinat, riciklimin sa më shpesh të jetë e mundur dhe të përdorë më pak produkte letre.

Hub Web Hosting ka një qendër të të dhënave me efiçencë të energjisë, dhe ata besojnë se zvogëlimi i përdorimit të energjisë është më mirë sesa thjesht kompensimi i tij.

Kompania hapi qendrën e parë (ndonjëherë!) Të gjelbërta në Los Angeles, CA duke përdorur teknologjinë e përparuar të ftohjes me ajër të jashtëm.

Ata kanë ulur kostot e ftohjes së tyre me 70% duke kaluar në këtë metodë të ftohjes, dhe gjithashtu pretendojnë se kanë zvogëluar prodhimin e tyre të karbonit me mbi 2,000 tonë në vit.

Sipas Ndërtueshmërisë së Energjisë së Ndërtimit, vetëm një ton CO2 do të mbushte një 1.250 këmbë katrore, një shtëpi me një katëshe me një katëshe (me një lartësi mesatare prej 13 metrash) plot me dioksid karboni, kështu që ky është një ulje e madhe!

Ftohja e ajrit të jashtëm lëshon ajër të nxehtë nga ndërtesa për të sjellë ajër më të freskët, duke e gatuar atë vetëm përmes njësive CRAC kur është e nevojshme për shkak të temperaturave të larta ose lagështisë.

Qendrat tradicionale të të dhënave drejtojnë kondicionerët e dhomës së kompjuterit, të njohur gjithashtu si CRAC, 24/7. Kjo metodë lejon që ajri i nxehtë të ftohet dhe riciklohet, por djeg më shumë energji sesa duhet.

Nëse jeni të shqetësuar për zvogëlimin e gjurmës suaj të karbonit ose po kërkoni të punoni me markat që kujdesen për mjedisin, konsideroni Qendrën e Web Hosting.

Ata mund të mos jenë aq të gjelbër sa faqet e tjera, si Green Geeks, por ato janë akoma duke bërë valë inovative kur bëhet fjalë për të qenë efikas në energji.

7. Kohëzgjatja në industri-Standard

Procesi ynë 24-mujor i testimit zbuloi se Qendra e Web Hosting ka një të tillë kohëzgjatja mesatare prej rreth 99.94% që është një rezultat i standardit të industrisë.

Kjo është në rregull!

Edhe pse ata kanë luftuar që nga fillimi për të ofruar kohë të mirë në mënyrë të vazhdueshme. Disa muaj janë të shkëlqyera, ndërsa të tjerët luftojnë për stabilitet. Kinda një çantë e përzier për të qenë e sinqertë.

Koha e fundit mesatare e 12 muajve:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 99,88%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 99,83%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 99,92%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 100%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 99,89%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 99,72%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,97%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 99.99%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 100%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%

WebHostingHub statistikat e fundit 24-mujoreWeb Qendra e Pritjes mesatare e kohës | Shihni statistikat

Kundërpërdorimit të përdorimit të qendrës së mbajtjes së faqeve në internet

Hub Web Hosting ofron një listë të mirë të pozitiveve. Mbështetja ishte e përshtatshme dhe e mirë në kohë.

Këto janë disa nga mënyrat kryesore për të vlerësuar një host, dhe Qendra e Web Hosting shpërndau mallrat.

Fatkeqësisht, ka edhe disa pengesa të mundshme.

1. Vetëm Ofrimi i hostimit “Shared”

Qendra e mbajtjes në internet i pëlqen t’i mbajë gjërat të thjeshta, duke ofruar VETLYM opsione të përbashkëta pritëse. Kjo siguron disa përfitime, si procesi i tyre i shpejtë i regjistrimit.

Nëse gjithçka shkon mirë dhe faqja juaj hiqet, kjo mund të paraqesë disa probleme.

Faqet e internetit më të mëdha (dhe përdoruesit më të hutuar) pëlqen të përdorin opsione të dedikuara për pritjen e faqeve më të mëdha që kërkojnë më shumë burime për të kandiduar. Dhe nëse e goditni këtë pikë kthyese, mund të detyroheni të filloni përsëri procesin e rishikimit të pritjes duke kërkuar në opsione më shumë premium diku tjetër.

Një lloj sherri nëse e dini se kjo mund të jetë një mundësi në të ardhmen jo shumë të largët.

2. Koha shumë e mesme e ngarkesës në faqe

Qendra e Web Hosting-it krenohet me shpejtësinë, duke iu referuar (shumë herë) faktit që disqet e tyre të gjendje të ngurtë mund të jenë deri në 20x më të shpejtë.

(A përmendëm që ata kanë disqe të ngurtë të shtetit?)

Sidoqoftë, përvoja jonë nuk tregoi 20x më shpejt, por shpejtësia e tyre arriti në 767ms, që për fat të keq është një rezultat pak a shumë mesatar për ne.

Koha mesatare e ngarkesës 12-mujore:

WebHostingHub statistikat e hollësishme 12-mujore të funditWeb Hosting Qendër mesatare e shpejtësisë 2019-2020 | Shihni statistikat

Ndërsa ky nuk është rezultati më i keq nga Qendra e Web Hosting, ende ka pritës që janë shumë më të shpejtë.

3. Truket e çmimeve të hostimit në moshë

Sigurisht, që çmimi i ulët mujor prej $ 5.99 duket se është një marrëveshje e madhe. POR ju duhet të regjistroheni për tre vjet të plota për ta marrë atë.

Dëshironi të filloni vetëm me muaj-pas-muaj? Nuk mundesh Dymbëdhjetë muaj është më i ulti që do të shkojnë, dhe ai çmim rritet deri në 7.99 $ në muaj (paguhet paraprakisht).

Jo aq shumë në fund të fundit.

Fatkeqësisht, ky mashtrim çmimesh është mjaft i përhapur në industrinë e pritjes, pasi shumë përpiqen të tërheqin të njëjtin marifet. Blerësi kini kujdes, supozojmë.

Prmimet e qendrës së mbajtjes në internet

4. Tarifa shtesë për rezervime & Siguria – Jo mirë…

Rezervat e përditshme janë tepër të dobishme për një sërë arsyesh.

Për shembull, ndonjëherë, plugins nuk luajnë mirë së bashku. Ju ngarkoni një të re dhe goditni Aktivizoni menjëherë pa kontrolluar për të parë se për cilat versione të WordPress (ose temën tuaj) për të cilën është testuar. Papritur … asgjë. Sajti shkon mbase.

Të paktën mund të rikuperoheni lehtësisht nga ky gabim. Zoti i fali hakerat të shfrytëzojnë shkeljet e sigurisë dhe të injektojnë kodin e qëllimshëm. Fat i mirë duke e pastruar atë!

Kopjet rezervë mund t’ju ndihmojnë në secilin rast, duke ju lejuar të godisni butonin butonin rewind për t’u kthyer thjesht në një version të mëparshëm.

POR ato janë vetëm të mira nëse ju (1) mbani mend t’i bëni ato, (2) i bëni ato në mënyrë të vazhdueshme, dhe (3) i mbani ato “offsite” kështu që ata nuk janë korruptuar.

Hub Web Hosting ofron për të siguruar kopje rezervë ditore, madje do të automatizojë procesin, por do t’ju kushtojë një dollar shtesë çdo muaj.

Shumica e pritësve të tjerë të uebit do të hedhin veçoritë e sigurisë falas, si pjesë e ofertës së tyre thelbësore. Por përsëri – Web Hosting Hub nikel-dhe-dimes ju për mbrojtjen kundër virusit dhe anti-spam, dhe më shumë.

Vetë çmimet nuk janë aq të tmerrshme. Theshtë parimi i tij është zhgënjyes.

5. Aktivizimi i mundshëm i vonuar

Qendra e mbajtjes në internet (në mënyrë të ngjashme me kompaninë mëmë InMotion Hosting) mund të kërkojë detaje shtesë (si edhe një telefonatë të drejtpërdrejtë) për të verifikuar plotësisht llogarinë tuaj.

Në teori, kjo është pozitive sepse është për siguri. Sidoqoftë, mund të jetë akoma zhgënjyese nëse përpiqeni t’i rregulloni gjërat dhe të vendoseni jashtë shtetit.

Prmimet e Qendrës së Pritjes së Web-it, Planet e hostimit & Fakte te shpejta

Për dallim nga hostet e tjerë të uebit, Qendra e Web Hosting vetëm ofron një pritje të përbashkët. Këtu është një përmbledhje e shpejtë e planeve të tyre të përbashkëta të pritjes:

 • Plani i Shkëndijës: Ky plan kushton 5,99 dollarë në muaj. Ai mbështet 2 faqe interneti, 10 bazat e të dhënave MySQL dhe 25 nën-fusha.
 • Plani i Nitro: Ky plan kushton 7,99 dollarë në muaj. Mbështet faqet e internetit të pakufizuara, nënfushat e pakufizuara dhe bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL
 • Plani i Dinamos: Ky plan kushton 9,99 dollarë në muaj. Mbështet faqet e internetit të pakufizuara, nënfushat e pakufizuara dhe bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL.

Të gjitha planet e tyre të hostimit vijnë me një emër domain falas, një ikonë të zbukuruar, mundësohen nga SSD dhe vijnë me qasje në SSH.

Prmimet dhe planet e qendrës së mbajtjes në internet

  • Domain falas: Po.
  • Lehtësia e regjistrimit: Shumë e thjeshtë, procesi i regjistrimit me një faqe. Nje nga me te miret.
  • menyra pagese: Kartë Krediti.
  • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Ekziston një kufi prej 75,000 skedarësh dhe 10,000 mesazhe (ose me madhësi 2 GB) për përdoruesit e tyre. Llogaritë që tejkalojnë 10GB ose 75,000 skedarë përjashtohen automatikisht nga sistemi i tyre rezervë. Mund të kushtojë deri në 50 dollarë për të rivendosur kopjen rezervë.
  • upsells: Disa upsells.
 • Aktivizimi i llogarisë: Aktivizimi i shpejtë. Kujdes nga verifikimi i llogarisë, veçanërisht nëse nuk jeni jashtë SH.B.A..
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë i aplikacioneve dhe CMS të njohura përmes Softaculous.

A Ju Rekomandojmë Qendrën e Hosting-ut?

Fatkeqësisht, ne nuk mund të rekomandojmë një Qendër Web Hosting.

Mbështetja e tyre në kohë dhe mbështetja e klientit është mjaft e mirë. Por shpejtësia e tyre është në të gjithë vendin, dhe çmimet nuk janë aq të mira sa reklamohen. Verifikimi i llogarisë suaj mund të vonohet 24 orë – nëse vendoseni jashtë SH.B.A. Dhe në përgjithësi, performanca e tyre është pak më shumë mesatare.

Do të regjistroheni më mirë me markën e tyre të motrës: Pritjen e InMotion ose zgjedhjen e diçka nga rishikimet tona më të mira të mbajtjes në internet.

A keni përdorur Qendrën e Web Hosting? Nëse po, ju lutemi lini një përmbledhje të ndershme dhe transparente të Web Hosting Hub më poshtë. Ne mirëpresim të gjitha përvojat pozitive dhe negative.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author