Rishikimi i hostUpon

Vlerësimi i përgjithshëm

Plani më i lirë
2,95 $ / muaj (poshtë nga 7,95 $)

HostUpon me të vërtetë është një nga hostet më të mirë kanadezë në internet që kemi hasur, kombinimi i çmimeve të përballueshme, hapësira e pakufizuar në disk, një garanci për kthimin e parave 30-ditore, dhe shitjet dhe mbështetja kanadeze i bëjnë ata jo më të zgjuar!

Ne përgjithësisht shikojmë në 4 aspektet e mëposhtme të një host në internet për të përcaktuar cilësinë e tij të përgjithshme: Lehtësia e përdorimit, Shpejtësia (në një nivel global), Mbështetja dhe Uptime. HostUpon i gozhdon të gjitha, veçanërisht mbështetjen!

Arsyet për të zgjedhur HostUpon

Le të fillojmë me ato që konsiderojmë tiparet më të mira të HostUpon, ato që menjëherë u japin atyre avantazhin e konkurrencës. Për shumicën e njerëzve që kërkojnë një pritës të përshtatshëm në internet, përmbledhja e shpejtë e mëposhtme është e mjaftueshme për t’i bindur ata që HostUpon është ai që duhet të shkojë me të.

 1. Serverat në Kanada: Me një server super të shpejtë në Toronto, nëse jeni audiencë e synuar është në Kanada, shpejtësia nuk do të jetë çështje. Nëse ndodh që të ndiheni nevoja për t’u zgjeruar, ata gjithashtu kanë 3 servera në SH.B.A..
 2. Mbështetje me bazë në Kanada 24/7: Ndërsa shumica e kompanive transferojnë mbështetjen e tyre për vendet më të lira, HostUpon është një nga të paktat që ende ka mbështetjen e tyre në Kanada, ne mendojmë se kjo vetëm bën mjaft rast për t’u regjistruar me ta
 3. Emri i domain falas: Nëse regjistrohesh për host, mund të regjistrosh falas emrin e domain .ca ose .com!
 4. Garancia e kthimit të parave 30-ditore: Jo i lumtur për ndonjë arsye? Nuk ka problem, nuk keni asgjë për të humbur.
 5. Faqet e pakufizuara: Edhe plani i tyre më themelor lejon shumë faqe në internet në rast se ndiheni ambiciozë.

Trulyshtë me të vërtetë një inteligjent. Sa për kostot, ata kanë 3 plane pritjeje, plani i tyre më i përballueshëm fillon nga vetëm 2,95 $ / muaj (nga 7.95 $)!

Hulumtim pritës për hostUpon

Rishikimi: Pritja me cilësi të lartë të përballueshme me mbështetje kanadeze!

Parathënie + Një histori e shkurtër

HostUpon është me seli në Toronto, Kanada. Themeluar nga Alfez Velji në 2007, ai u përpoq të krijojë një zgjidhje të bazuar në internet në Kanada për të gjitha bizneset me madhësi dhe faqet e internetit personale në të gjithë botën.

Angazhimi i tyre qëndron në shpejtësinë dhe sigurinë e shërbimit të tyre të pritjes, si dhe çmimet më të ulëta të mundshme për ta arritur këtë. HostUpon po evoluon, përmirëson dhe inovon vazhdimisht për të ruajtur mundësinë e tyre duke siguruar shërbimin më të mirë.

Ky pasion rezultoi në një host në internet që është i përballueshëm, por ndjehet i nivelit të lartë, shumë prej të cilave kanë të bëjnë me ekipin e tyre kanadez për mbështetje, ata nuk e bëjnë të jashtme dhe me të vërtetë u paguan për ta! Le të arrijmë në disa nga përfitimet kryesore të hostimit me HostUpon.

Mirat e HostUpon

mbështetje

Mbështetja për klientët e HostUpon është vërtet disa nga më të mirat në biznes. Stafi mbështetës është i vendosur në të njëjtin vend të dhënat janë me seli – Toronto. Jo vetëm që janë atje, por ato janë në dispozicion rreth orës. Ekipi i tyre për mbështetjen e klientëve është shumë i dobishëm, shumë i aftë në atë që bëjnë, dhe jashtëzakonisht profesional në çdo mënyrë. Ata synojnë për kohën më të shkurtër të pritjes së mundshme, duke ofruar disa mundësi të ndryshme mbështetjeje, duke përfshirë chat live, një biletë mbështetjeje ose mbështetje telefonike. Baza e të dhënave të tyre të gjerë të mësimeve dhe informacioneve të dobishme mund të zvogëlojnë nevojën tuaj për mbështetjen e tyre në radhë të parë, është me të vërtetë mjaft mbresëlënëse!

Në pronësi private

Një tjetër pro i HostUpon është fakti që është një kompani në pronësi private. Të qenit në pronësi private do të thotë që HostUpon nuk po ndikohet nga interesi i ndonjë pale të jashtme. Pronarët e kompanisë punojnë në kompani, dhe kështu ata janë në gjendje të mbajnë angazhimet dhe qëllimet e tyre të përafruara për të ndihmuar të gjithë pronarët e faqeve.

Çmimeve

Një gjë e shkëlqyeshme për HostUpon është bollëku i planeve të përballueshme që ata ofrojnë. Ndërsa çmimet e tyre bien në përputhje me shumicën e pritësve të buxhetit (nuk mund të shkojnë keq me 3,36 $ / muaj), është vlera që ata ofrojnë i ndan ato. Karakteristikat e përfshira në madje planet më themelore e bëjnë dollarin tuaj të shkojë më tej. Me kompani të tjera, në mënyrë që të keni akses në karakteristika tërheqëse si një domain falas për jetë dhe adresa të pakufizuara të emailit, do të duhet të blini një paketë më të shtrenjtë për të filluar me.

uptime

HostUpon ka mbajtur një kohë të zgjuar fantastike me kalimin e viteve që ata kanë qenë duke forcuar vendet. HostUpon ofron një garanci 99.9% në kohë për çdo paketë të vetme që ata ofrojnë. Ndërsa ata nuk reklamojnë domosdoshmërisht çfarë ndodh nëse bie nën atë numër, ne kemi një lugë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të paraqisni një biletë për këtë çështje për të marrë një zbritje në tarifën e muajit tuaj të ardhshëm! Për fat të mirë, ata nuk njihen për shumë ndërprerje, kështu që nevoja për këtë nuk mund të lindë kurrë. Në përgjithësi, klientët rrallë ankohen për një kohë të keqe nga HostUpon.

Le të kalojmë në një listë të veçorive tona të preferuara (disa ofrohen gjithashtu nga hostet e tjerë, por gjithsesi është një listë mjaft e mirë).

Features

Disa nga karakteristikat më të mëdha që gjenden në planet e pritjes së HostUpon përfshijnë:

 • Emri i domain falas për jetën
 • Llogaritë e pakufizuara të postës elektronike dhe baza e të dhënave MySQL
 • Mbështetje 24/7
 • Migrim falas në internet
 • Instalues ​​për mbi 360 skriptet
 • Ndërtues falas i faqes në internet
 • Serverat e CA dhe SH.B.A. (do të thotë që edhe nëse dëshironi t’i përdorni si një host në internet për Brazilin, performanca do të ishte akoma shumë e mirë)
 • Garanci për kthimin e parave
 • Garanci 99% e kohës
 • Kontrolli i llogarisë përmes një shfletuesi në internet
 • Serverë pritës SSL
 • Ndërhyrje e zakonshme e portave
 • Rrënja dhe rindërtimi i qasjes
 • Serverat e emrave privatë
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Transferimi i pakufizuar i të dhënave

përfundim

HostUpon meriton lëvdata, ata janë vendas, ata kujdesen, ata janë jashtëzakonisht të përballueshëm, dhe ata kanë mbështetje të bazuar në Kanada … Provojeni, nuk do të pendoheni! Pritësit në internet si këto e bëjnë ndërtimin e një faqe në internet një proces të qetë!

PërmbledhjeVëzhgues Matthew RogersRevista Date Date-11-11-25Vende e Artikullit ShqyrtuarUponAuthor Vlerësimi 51star1star1star1star1starEmri i Produktit HostUponPjesa
2,95 dollarë

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author