Rishikimi i HostPapa: Pse vetëm 20-ta nga 30 hoste në internet?

faqja kryesore e hostpapa

HostPapa pret mbi 500,000 faqe në internet në qendrat e saj të të dhënave në SHBA dhe Kanada.

Impressiveshtë mbresëlënëse duke marrë parasysh se ata kanë qenë vetëm rreth që nga viti 2006 (themeluar nga Jamie Opalchuck).

Një shpjegim i mundshëm për ngritjen e tyre meteorike mund të jetë opsionet e ndryshme të shërbimit të tyre ndaj klientit, duke ofruar mbështetje telefonike në disa gjuhë të ndryshme duke përfshirë anglisht, frëngjisht, spanjisht dhe gjermanisht si për klientët vendas ashtu edhe ndërkombëtarë..

Ata duhet të bëjnë diçka të drejtë që të rriteshin kaq shpejt gjatë viteve të kaluara.

Për të zbuluar, ne kemi blerë HostPapa Plan Planin e Fillestarit ’në qershor të vitit 2015. Ne krijuam një uebfaqe të thjeshtë të WordPress. Ju mund të zhyteni në statistikat e saj të thelluara të performancës, duke përfshirë kohën dhe shpejtësinë (klikoni “Histori” për më shumë informacion).

Le të hedhim një vështrim se si ato maten kundër tridhjetë shqyrtimeve të tjera që kemi bërë deri më tani:

Mirat e përdorimit të HostPapa Hosting

Kur u regjistruam, ne ishim të ngazëllyer për të parë se çfarë i bën ata të shënojnë. Farë mund të shkaktojë një ngjitje kaq të shpejtë?

Në fillim, ne u befasuam këndshëm nga koha e tyre e shkëlqyeshme (siç do ta shihni). Ata gjithashtu ofrojnë një bollëk të opsioneve të mbështetjes së klientit për të zgjedhur.

Deri tani kaq mirë! Por a mund të jetojnë ata deri në hype? Le të hedhim një vështrim.

1. Koha e mirë

Ne jemi të lumtur të raportojmë që koha e parë e HostPapa ka qenë e mirë që nga dita e parë.

Ata kanë postuar një mesatare 24-mujore prej 99,95% në kohën e duhur.

Ndërsa tingëllon e rregullt dhe e dukshme, do të habiteni se sa shumë hoste në internet luftojnë me elementin më themelor të mbajtjes në internet të një faqe interneti – duke e mbajtur gjallë mallin e mallkuar!

Koha e fundit mesatare e 12 muajve:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 99.99%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,88%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 99.70%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 100%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 99,94%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 99.95%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 99,98%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 100%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 99.99%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,63%

HostPapa statistikat e fundit 24-mujoreKohëzgjatja mesatare e hostPapa | Shihni statistikat

2. Mbi Shpejtësinë mesatare të industrisë

Kohëzgjatja e HostPapa ishte e shkëlqyeshme dhe shpejtësia e ngarkimit të faqeve të tyre është gjithashtu e mirë.

Gjatë 24 muajve të fundit, ata kishin një kohë të ngarkimit të faqes për të postuar një 705ms, që rreh rezultatin tonë standard-industri.

Koha mesatare e ngarkesës 12-mujore:

HostPapa statistikat e fundit të detajuara 12-mujoreShpejtësia mesatare e HostPapa 2019-2020 | Shihni statistikat

3. Opsione të gjera mbështetjeje

HostPapa ofron mundësi të gjera mbështetjeje për të ndihmuar klientët në mënyra të ndryshme.

Ju mund të shfletoni bibliotekën e tyre të madhe të videove të vetë-ndihmës. Ata ofrojnë mbështetje 24/7 përmes telefonit, postës, postës elektronike dhe madje edhe faksit (!).

Ata ofrojnë mbështetje telefonike në 18 vende (e cila mund të jetë më së shumti që kemi parë nga ndonjë kompani). Ata janë një nga hostet e vetëm që ofrojnë mbështetje në gjuhë të ndryshme, duke përfshirë anglisht, frëngjisht, spanjisht dhe gjermanisht.

Sikur të mos mjaftonte kjo, ato gjithashtu ofrojnë një veçori interesante mbështetëse që ju lejon të lidheni në një seancë një-për-një me ‘Papa Squad Experts’, të cilat në thelb janë rrugëkalime të drejtuara duke përdorur video ose konferencë telefonike (gjithashtu – është mbështetja më e mirë e klientit titull ndonjëherë !!).

Gjatë hetimit tonë personal, ne morëm një përgjigje në më pak se një minutë nga stafi i tyre mbështetës. Përgjigjet e pyetjeve u dhanë brenda dy minutave modeste.

Në përgjithësi, përvoja jonë me Gezim V, përfaqësuesi i shërbimit tonë ndaj klientit, ishte mjaft e mirë.

Mbështetje HostPapa

4. Karakteristikat Proaktive të Sigurisë

Planet e përbashkëta të hostimit të hostPapa vijnë me mbrojtjen antispam të Panda Cloud të aktivizuar, si dhe një firewall të serverit, monitorimin dhe zbulimin e ndërhyrjeve. Mbi 37,000 faqe në internet hakohen çdo ditë, kështu që masat proaktive të sigurisë të HostPapa janë siguruese.

Plani i tyre i Pro Pro Business vjen gjithashtu me karakteristika shtesë, përfshirë mbrojtjen e intimitetit të domain, një çertifikatë falas SSL, një adresë IP të dedikuar dhe rezervime automatike të faqes në internet.

Gjëja e fundit për të cilën duhet të shqetësoheni është detajet e sigurisë si mbrojtja ndaj spamit. Shtë mirë që dikush tjetër të vëzhgojë shpinën.

5. Garancia e kthimit të parave 30-ditore & Migrimi i sitit

HostPapa ofron një garanci të kthimit të parave me 30 ditë nga industria standarde për shumicën e planeve të tyre të pritjes.

Përveç kësaj, ata me kënaqësi do t’ju ndihmojnë të transferoni një faqe interneti ekzistuese nga një host tjetër (ndërsa gjithashtu hidhni edhe një emër domain falas).

6. Vlerë e mirë për çmimin

Prmimi bazë i HostPapa fillon me 3,95 $ për tre vitet e para. Nëse dëshironi thjesht të regjistroheni për një ose dy vit, do të jetë rreth një ekstra në të dyja rastet.

Pmimi HostPapa Një, Dy dhe tre-vjeçar

Ky çmim është gjithashtu më i ulët për klientët e rinj. Kjo do të thotë që çmimi i rinovimit do të rritet në 7,99 $ / muaj në të njëjtin plan fillestar. Pra, jo lajmet më të mira në përgjithësi, por mjaft të zakonshme.

Lajmi i mirë është se ato hedhin shumë vlera për këtë çmim fillestar. Ju merrni dy faqe në internet, në krahasim me vetëm një që ofrojnë shumica e hostve të tjerë. Ju gjithashtu merrni regjistrim falas të domenit, ruajtje 100 GB SSD, dhe bandë gjeometrike të pashtruar.

Shumë mirë, apo jo?

Por nuk janë të gjitha. Do të merrni gjithashtu “Karakteristikat Thelbësore” të tyre, i cili përfshin një migrim falas në internet, Cloudflare CDN, certifikatë SSL, dhe qasje në aplikacionet e tyre 400+ dhe ndërtuesin e faqes në internet.

Pra, në përgjithësi, është një vlerë mjaft e mirë. Pritësit e tjerë do t’ju bëjnë të paguani për këtë send, duke e shtyrë me lehtësi çmimin mujor lart mbi këtë sërë fillestare prej 3,95 $ / muaj.

Kundër të përdorimit të HostPapa Hosting

Padyshim që, HostPapa kishte rezultate të mira në kohën e duhur dhe shpejtësi të mirë.

Fatkeqësisht, klientët e tjerë nuk kanë ndarë të njëjtën përvojë pozitive që kemi. Ekzistojnë gjithashtu disa çështje me tarifat e fshehura që kanë të bëjnë me sa thjesht “falas” garancia për kthimin e parave dhe vendosja e faqes në internet.

Hidhi nje sy.

1. Përvojë e dobët e klientit me mbështetje

Personalisht, përvoja jonë për mbështetjen e klientëve shkoi pa probleme.

Kur kemi kryer një kontroll të sfondit se si klientët e tjerë i shikonin opsionet e tyre të gjera të mbështetjes, fotografia nuk ishte aq rozë.

Përkundër numrit të madh të opsioneve ose mënyrave të mundshme për të arritur HostPapa, përvoja e përgjithshme e klientëve mesatarisht është nën nivelin.

2. Tarifat shtesë

Shumica e hostëve në internet do të krijojnë faqen tuaj falas falas. Shumica e hostëve në internet do të ofrojnë gjithashtu një guarantee garanci pa kthim të parave ’.

Me sa duket, dy të drejta bëjnë një gabim…

N youSE ju kërkoni një rimbursim gjatë asaj dritare 30-ditore, ata do t’ju paguajnë një tarifë konfigurimi 29,95 $ pas anulimit.

Kjo do të thotë, teknikisht, nuk është një “garanci” e kthimit të parave dhe nuk është as një konfigurim falas i faqes në internet.

Pra faleminderit, por jo faleminderit.

Pasqyrë mbi planet e mbajtjes së hostPapa + Faktet e shpejta

Më poshtë është një përmbledhje e shpejtë e tre planeve të përbashkët të mbajtjes së HostPapa.

Ju lutemi vini re: icingmimet kanë tendencë të luhaten shpesh, dhe këto çmime të ulëta të reklamuara kërkuan një regjistrim tre-vjeçar.

Pmimet dhe planet e hostPapa

Plani fillestar kushton 3,95 dollarë në muaj. Ky plan ju lejon të strehoni dy faqe interneti, regjistrim falas të domenit, ju siguron 100 GB hapësirë ​​në disk, dhe gjerësi bandë ‘të pakufizuar’. Ju gjithashtu merrni të gjitha “Karakteristikat Thelbësore” të tyre, përfshirë një migrim falas të faqes, Cloudflare CDN, certifikatë SSL dhe qasje në 400+ aplikacione në internet.

Plan biznesi gjithashtu kushton 3,95 dollarë në muaj. Kjo ju lejon të strehoni faqe interneti të pakufizuara, regjistrim falas të domenit, hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe bandë të pakufizuar. Ajo, gjithashtu, ofron Karakteristikat Thelbësore, si dhe Karakteristikat e Avancuara si fusha shtesë të pakufizuara, llogaritë e postës elektronike dhe bazat e të dhënave MySQL.

Plani i biznesit Pro kushton 12,95 dollarë në muaj. Ju merrni faqet e internetit të pakufizuara, regjistrim falas të domenit, ruajtje të pakufizuar të SSD, bandwidth, plus të dyja Karakteristikat Thelbësore dhe të Avancuara. Ju gjithashtu merrni disa Përmirësime të Performancës si servera të shpejtë të raketave dhe faqe të pakufizuara për ndërtuesin e tyre të internetit. Do të merrni gjithashtu kopje rezervë automatike të faqes, një Premium Wildcard SSL dhe intimitet të domainit.

 • Lehtësia e regjistrimit: Procesi i regjistrimit shumë i lehtë.
 • menyra pagese: Kartë krediti, Paypal.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Pricemimi i shpallur është vetëm për afatin e parë të pagesës. Rinovimet janë shumë më të shtrenjta. Do t’ju paguhet një tarifë prej 29,99 $ nëse përdorni politikën e rimbursimit të tyre.
 • upsells: Disa upsells.
 • Aktivizimi i llogarisë: Aktivizimi mund të zgjasë një kohë.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Instalues ​​me një klik për të instaluar aplikacione dhe CMS të njohura.

A Ju Rekomandojmë HostPapa?

Fatkeqësisht, ne jo.

Kohëzgjatja e tyre ishte e mirë dhe shpejtësia e duhur. Ata kanë një TON të opsioneve të ndryshme të mbështetjes në dispozicion, dhe ne personalisht kemi pasur një përvojë pozitive.

Gërmimi më i thellë zbuluam se përvoja e mbështetjes në të gjithë tabelën është shumë e paqëndrueshme. Dhe ka shumë tarifa të fshehura që e bëjnë çmimin e tyre të ulët të promovimit të vështirë për t’u stomakuar.

Ekzistojnë thjesht shumë shumë hoste të tjerë të mirë atje, që ju japin një zhurmë më të mirë për zërin tuaj.

Cila është përvoja juaj si me HostPapa? Ne do të dëshironim të dëgjonim për të, pavarësisht nëse është pozitive apo negative (për sa kohë që është transparente dhe e sinqertë).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author