Rishikimi i HostNine: Pritëse e shpejtë me një prej kohërave më të këqija (Lexoni Pse)

Rishikimi i hostit

HostNine është një nga fytyrat më të reja në web hosting, u themelua fillimisht në 2006.

Fillimisht duke treguar premtime, ata u grumbulluan në 2012 nga EIG, i cili gjithashtu zotëron disa nga markat më të mëdha të pritjes si HostGator dhe Bluehost.

Të gjithë nikoqirët pëlqejnë të zgjasin pak të vërtetën kur bëhet fjalë për pretendime promovuese në faqen e tyre të internetit.

Ata vendosin tinguj tërheqës në faqen e tyre të internetit, pavarësisht nga faktet, duke u përpjekur të bregdetit vetëm me reputacionin.

Ne kemi blerë “Planin Personal” të HostNine në qershor 2015, duke krijuar një faqe në internet WordPress për të monitoruar dhe drejtuar testet gjatë disa muajve të fundit. Ne kemi përpiluar të dhënat më të rëndësishme, përfshirë kohën e duhur & shpejtësia, dhe janë të gatshëm të marrin një aktvendim në këtë përmbledhje të paanshme të mbështetur nga fakte dhe statistika.

Mirat e përdorimit të hostNine Hosting

HostNine dërgoi mallrat në disa zona të ndryshme, duke përfshirë një faqe interneti moderne, të lehtë për t’u përdorur dhe një garanci të këndshme për kthimin e parave.

Shikoni në Pro:

1. Regjistrimi i Miqësor për përdoruesit dhe Procesi i Regjistrimit

Shumica e hosteve kryesorë në internet u filluan në vitet 1990 ose në fillim të viteve 2000. Uebfaqet e tyre, për pjesën më të madhe, duken si ato.

Shumë prej tyre janë të vjetëruar, të vështirë për t’u përdorur dhe thjesht të pakapshëm. Ata janë të vështirë për të lundruar dhe për të gjetur informacione të thjeshta, të cilat bëhen vetëm më problematike për pajisjet e lëvizshme (të cilat nuk ishin rreth, kur disa nga këto faqe në internet ishin dizajnuar fillimisht nga pamja e tij).

Fatmirësisht, HostNine ka një uebfaqe bashkëkohore me organizim të qartë dhe vëmendje ndaj hierarkisë së informacionit që e bën jetën tuaj të thjeshtë.

Shpresojmë, që vëmendja ndaj detajeve dhe përqëndrimi në këndvështrimin e përdoruesit është një shenjë e gjërave që do të vijnë …

2. Aftësia për të zgjedhur bazën e të dhënave të ndryshme

HostNine ka qendra të të dhënave në gjashtë lokacione të ndryshme, përfshirë SH.B.A., Mbretërinë e Bashkuar, Singaporin, Kanada, Australinë dhe Amsterdamin.

Ndërsa opsioni i tyre më i lirë i përbashkët i pritjes mund të pritet vetëm në databazën e tyre në SH.B.A., ju mund të zgjidhni vendndodhjen tuaj me planet e tyre të tjera.

3. Migrimet Falas në Uebfaqemigrime falas shtëpiake

HostNine ofron migrime falas në uebfaqe për të gjithë klientët e tyre të rinj, për sa kohë që hosti i tyre i mëparshëm ofron qasje cPanel.

Asnjë çmim i lartë, tre shifror për të lëvizur faqen tuaj të parë. Dhe asnjë çmim në vend nëse keni shumë prej tyre, ose.

Kjo e bën HostNine një përshtatje të shkëlqyeshme nëse tashmë keni një grup faqesh për të menaxhuar.

4. Pa rritje të çmimeve të rinovimit

HostNine gjithashtu nuk e dyfishon ose trefishon çmimin e rinovimit të planit tuaj të pritjes. Farëdo që të paguani ditën e parë është e njëjta që do të paguani në ditën e fundit.

Në krahasim, nikoqirët e tjerë do të fillojnë çmimet e tyre me vetëm disa dollarë çdo muaj. Pastaj, kur është koha që plani juaj të rinovohet, ai kërcehet më afër dhjetë ose njëzet në muaj.

Kështu që fatmirësisht nuk duhet të shqetësoheni për të njëjtat rritje çmimesh që ju befasojnë brenda një kohe disa vjeçare.

5. Garancia e kthimit të parave 45-ditore (dhe kreditë e vlerësuara)

HostNine ofron një rimbursim të plotë prej 45 ditësh. Nëse ndonjë klient i ri është i pakënaqur për ndonjë arsye, ju mund të merrni gjithçka përsëri, minus koston për çdo “emrin e domain, certifikatën SSL, licencën WHMCS, adresën IP të dedikuar dhe tarifat e përpunimit” sipas kushteve dhe kushteve të tyre.

Planet e reja do të ofrojnë disa nga këto, si emrat e domain dhe çertifikatat SSL, për “falas”. Por nëse provoni dhe kërkoni një rimbursim, kostot për secilën nga këto mund të zbriten gjithashtu.

Afati kohor 45-ditor i HostNine mbulon shumën e rimbursimit të plotë. Sidoqoftë, nëse doni të kërkoni një rimbursim një vit në një marrëveshje tre-vjeçare, ata do të ofrojnë të kthejnë një shumë të prorated.

Kjo është një çështje e madhe duke marrë parasysh që shumë host të tjerë nuk e zgjasin këtë luks të njëjtë. Pra, pasi të mbyllet dritarja fillestare e rimbursimit, nuk mund të riktheheni asgjë tjetër që ishte parapaguar (pavarësisht se sa kohë).

Rimbursimet do të bëhen përmes metodës origjinale të pagesës nëse kredia, debiti ose PayPal. Kontrollet, porositë e parave dhe transferimet e telit nuk kanë të drejtë për rimbursim.

Kundër të përdorimit të HostNine Hosting

Zakonisht, nëse një kompani web hosting do të luftojë kudo (ndërsa merrni bazat si në kohën e duhur), është shpejtësia. Nuk është rasti me HostNine …

Këtu janë detajet e zymta të një prej dukurive më të këqija që kemi parë pas shqyrtimit të afro 30 hosteve të tjerë të uebit.

1. Mbështetje joefektive

Përvoja jonë e parë me mbështetjen e klientit të HostNine ishte e mirë.

Ata u lidhën brenda pak minutash dhe u përgjigjën të gjitha pyetjeve tona relativisht shpejt dhe ishte një përvojë e shkëlqyeshme në përgjithësi.

Mbështetje HostNine

Por më pas, faqja jonë në internet zbriti. Dhe gjithçka që morëm ishte NJ O email prej tyre.

HostNine dështojnë

Email nga HostNine

Kjo eshte.

Dy muaj joproduktive, dhe një email të vetëm ku ata pranuan se nuk kishin plan të rimarrin të dhënat dhe nuk kishin asnjë rezervë. As një ofertë për të rimbursuar për ato dy muaj të qenit jashtë linje.

Këtu është gjëja.

Nuk është se mbështetja e tyre për klientët është me të vërtetë e tmerrshme (si disa host të tjerë të uebit që ne kemi shqyrtuar). Ne kemi përjetuar rezultate fantastike në trajtimin e tyre vetë.

Por kur koha e ndërmarrjes së tyre është kaq e egër, duart e tyre janë të lidhura. Nuk ka shumë gjëra që mund të bëjnë, përveçse të zbrisni me anije pasi mbytet.

Hulumtimet e mëtutjeshme e mbështetën këtë, me mbështetjen e klientëve në gjendje të bëjnë shumë për të ndihmuar klientët e tjerë ose:

 • Ndihma Live është një shaka pasi ata nuk mund të bëjnë asgjë më shumë sesa të ndihmojnë dikë të rikuperojë një fjalëkalim ose të hapë një biletë ndihme, të cilës askush nuk do t’i përgjigjet në mbi 72 orë. Kjo ishte arsyeja e saktë që unë lashë HostGator dhe tani ju djema po bëni gjë MUAJ! # Patetike “
 • “Kështu që … 0,30 orë prisni një përgjigje për një biletë mbështetjeje.”
 • 3 bileta mbështetëse që nga e shtuna + Nuk ka përgjigje në cilindo prej tyre përveç një “ne po shohim” (i cili ishte 2 ditë më parë) = Sapo lëvizi të gjitha faqet e mia në një host të ri. “

Fatkeqësisht, shërbimi i tyre për klientët është fajtor nga bashkimi në këtë rast.

2. Mjaft e mirë Uptime – 99.87%

Në 24-muajt e mëparshëm, ata morën vetëm 99.87% – mënyrë nën mesataren e industrisë prej 99.93%. Ne ishim jashtëzakonisht të zhgënjyer, për të thënë të paktën.

Me sa duket, ne nuk ishim të vetmit. Ne bëjmë një kontroll të sfondit për secilin host të shqyrtuar në mënyrë që të sigurojmë një profil të rrumbullakosur mirë që nuk do të bjerë viktimë e paragjykimit.

Në këtë rast, shumica dërrmuese e vlerësimeve që kemi parë direkt nga klientët e tjerë, mbështesin përvojën tonë. Hidhi nje sy:

 • “Sapo kam humbur klientin e tretë rresht, sepse postat e tyre elektronike nuk kanë punuar gjatë një jave …”
 • “Faqja ime ka rënë 4 ditë tani.”
 • “Sikur të kishin zbritur 18 faqe javën e kaluar për më shumë se 24 orë … dy serverë u futën në listë të zezë dhe postat elektronike të klientit tim u zbritën për tre ditë dhe nuk llogariten pa mbaruar sytë”
 • “Uebfaqet e mia janë përsëri poshtë … të gjithë ata. Dhe ata janë përhapur në një duzinë servers të ndryshëm. Nuk jam i sigurt se sa më shumë mund të përfitoj nga ky shërbim i mërzitshëm. “

Kjo nuk pikturon një pamje shumë rozë.

Koha e fundit mesatare e 12 muajve:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 100%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 100%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 100%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 100%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 99,90%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 100%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 99,93%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 99,76%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%

HostNine statistikat e fundit 24-mujoreHostNine mesatare e kohës | Shihni statistikat

3. Koha e ngadaltë e ngarkimit të faqes – 931ms

HostNine mbajti kohë mjaft të ngadalta të ngarkimit të faqeve, gjatë periudhës së testimit 24 muajsh, duke ardhur me një mesatare prej 931ms.

Ata filluan goxha të fortë, por në muajt e fundit, HostNine ka treguar vazhdimisht rezultate të ngadalta që ndikojnë në shpejtësinë e tyre mesatare në kohën e madhe.

Koha mesatare e ngarkesës 12-mujore:

HostNine koha mesatare e ngarkimitHostNine shpejtësi mesatare 2019-2020 | Shihni statistikat

4. Plani i kufizuar ‘i lirë’

HostNine mund të mos i rrisë kostot e rinovimit, por ato ofrojnë vetëm tarifat më të lira nëse regjistroheni për afatin më të gjatë. Një muaj i vetëm do t’ju kushtojë 9,12 $, dhe vetëm ai zbritet në 7.69 $ / muaj nëse paguani për dy ose tre vjet.

Ky plan i lirë gjithashtu nuk përfshin një emër domain falas (kështu që do të jetë një tjetër 15 $ / vit) dhe vetëm hyrje në një qendër të të dhënave në SH.B.A..

Pra, është një plan mjaft i kufizuar për një pikë çmimi më të lartë. Jo një vlerë e madhe.

Nmimet HostNine, Planet Pritëse & Fakte te shpejta

HostNine ofron shpërndarës të përbashkët, shitës, VPS dhe host të dedikuar – pa marrë parasysh çfarë niveli të shërbimit ju nevojitet, do ta gjeni me ta. Më poshtë është një përmbledhje e shpejtë e planeve të tyre të përbashkët të pritjes:

 • Plani personal: Ky plan fillon me 7,69 dollarë në muaj. Mbështet 1 emër domain. Serveri juaj do të jetë i vendosur në SH.B.A..
 • Plan biznesi: Ky plan fillon me 12.20 dollarë në muaj. Mbështet emra domainë të pakufizuar, vjen me një emër domain falas, dhe ju mund të zgjidhni serverë nga SH.B.A., Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Kanada, Australi dhe Amsterdam.
 • Plani i ndërmarrjes: Ky plan fillon me 16,49 dollarë në muaj. Mbështet fusha të pakufizuara, vjen me një emër domain falas, dhe ju mund të zgjidhni serverë nga SH.B.A., Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Kanada, Australi dhe Amsterdam.

Të gjitha planet e përbashkëta të pritjes së pritjes vijnë me ruajtje dhe gjerësi të pakufizuar.

Pritje të çmimeve dhe planeve

 • Lehtësia e regjistrimit: Regjistrim me një faqe. Procesi i regjistrimit shumë i thjeshtë.
 • menyra pagese: Kartë krediti, PayPal.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Një kufi i përdorimit të 10 përqind të CPU-së, memorie 5 përqind ose 512MB, 50 procese ekzekutimi, 15 minuta maksimum ekzekutimi i kohës maksimale, 150,000 inode totale dhe 500 mesazhe dalëse në postë për 60 minuta vendoset në llogaritë pritëse të përbashkëta dhe rishitëse.
 • upsells: Shumë pak rritje.
 • Aktivizimi i llogarisë: Aktivizimi shumë i shpejtë.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë i aplikacioneve dhe CMS-ve të njohura përmes Softaculous.

A Ju Rekomandojmë HostNine?

Vetëm nëse je masochist.

Shaka mënjanë – jo akoma.

Ata mund të jenë mbi mesataren nëse shpejtësia e faqeve të tyre dhe disa kategori të tjera performuan mirë.

Fatkeqësisht, kohëzgjatja e tyre ishte një makth, duke e ulur pjesën tjetër të performancës së kompanisë si një albatros. Ata kanë treguar kohëzgjatje shumë premtuese në disa muaj, por është shumë e pasigurt t’i rekomandosh ato.

Pretendimet e tyre të guximshme për herë të parë në fillim ishin pothuajse një gënjeshtër plotësisht, e cila mbi gjithçka tjetër, nuk na lë me një ndjenjë të mirë, të ngrohtë, të paqartë.

P.S. Nëse doni të shihni ofruesit e pritjes që janë renditur më lart HostNine, kontrolloni shërbimet tona më të mira të mbajtjes së faqes këtu.

A keni ndonjë përvojë me HostNine? Ju lutemi lini një përmbledhje më poshtë – e mirë apo e keqe – nuk ka me të vërtetë rëndësi për sa kohë që është transparente dhe e sinqertë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author